Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. szeptember 18. 00:42 - The Cortez

Marina Part - A luxusgettó

Kurvák, maffiózók, sportkocsik, mindenféle náció és bűncselekmények. Beszéljünk egy kicsit a felső 10 000 lakóparkjának, meg a stílszerűen luxusgettónak is nevezett Marina Partról.

image_aspx.jpg

Tavaly ilyenkor a Parton a sportverdák + az újgazdag prolik között sétálgatva, illetve a házakat nézegetve azt mondtam magamnak: „Szép, szép”. Később, amikor megcsodáltam az ottani yacht kikötőt, akkor pedig azt, hogy: „Szép, igazán szép”. Majd ahogy betértem az úti célomat jelentő lakásba, kissé kiábrándultam ebből a fene nagy luxusból. Na nem mintha igénytelen lett volna a pecó, de semmi extra nem volt benne. Nem elég, hogy egy sima, a Békásmegyeri lakótelepen található random kecó ötletesebben van kialakítva, még a Dunára sem nézett a panoráma, így aztán meg sem éri a ráköltött vagyont.

Az utcán való mászkálás közben arra is gondoltam, hogy a következő szöveg simán lehetne szlogenje ennek a lakóparknak: „Ez az a hely, ahol minden ablak mögül kurvák néznek rád”. Ennél nagyobbat nem nagyon tévedhettem volna, mivel a hivatásos ribancok rég elmenekültek onnan, már csak 1-2, vagy talán kizárólag egy, lassan már 10 éve ott tanyázó MILF üzemelteti a pináját (egyéb testnyílások mellett), a lakók legnagyobb örömére.

A bűncselekmények és a balhék egyértelműen nem tettek jót a városrész hírnevének. A közeli, kihalt mezőről beáramló csövesek, a verekedések, valamint Borkai kurváinak elhurcolása (egyikük a szinte állandóan inaktív, rendszeres elérhetetlenségét az adatlapján ”több napos escortok”-kal magyarázó Zoé lehetett, ám ezt csak az tudhatja biztosan, akinek volt szerencséje az expolgármester szexvideójához, és látott benne egy fekete hajú, agyontetovált picsát) jelentősen megrázták a helyieket, de ez mind lófasz a gyilkosságokhoz képest. Itt vesztette életét idegenkezűség által egy hajléktalan nő, előtte VV Fanni, korábban pedig egy másik kurtizán.

Ezektől a dolgoktól már a ringyók is összeszarták magukat, ezért elkezdtek lelépni onnan, hogy keressenek maguknak valami szarabb helyet, vagy visszamenjenek felsöpörni a fodrászszalonba/szolárium stúdióba. A Ripost cikke szerint, a luvnyák ”válságstábot” állítottak fel, eszükbe jutott, hogy esetleg ők ugyanúgy áldozatokká válhatnak, illetve elgondolkodtak azon, hogy talán nem a pinájukból kellene élni.

Mi a tanulsága az egész thrillersztorinak? Az, amelyet már eddig is vágtunk: nem minden arany, ami fénylik + a legsötétebb picsák állnak hivatásos faszcibálónak.

 




Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3916205010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2020.09.18. 01:31:17

"egy, lassan már 10 éve ott tanyázó MILF üzemelteti a pináját"

Óóó csak nem az áldott emlékű Szilvi?:)

És az ő üntyüri-müntyüri drága kis kutyuskája?:)))

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.18. 15:24:41

@Santer: Biztos voltam benne, hogy legalább egy valaki venni fogja az easter egget ;)
Na de hogy áldott emlékű... :D

Két kutyája van, de lehet régebben csak egy volt.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása