Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2023. április 04. 01:56 - The Cortez

Nacsa Olivér is a PC-terror áldozata lett

Véleménydiktatúra áldozata lett Nacsa Olivér, aki a Karc Fm ”Bezzeg” című műsorában arról merészelt beszélni, hogy szerinte a humor az nem egy női pálya.

nacsa-oliver-pottyondy-edina.jpg

Miután a humoristát arról kérdezték, hogy mit gondol Pottyondy Edináról, így fogalmazott:

„Szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor. Ha megnézzük, nem voltak sokan ebben a szakmában (...) Szerintem az emberek, a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha ezt egy nő szájából hallják. Nem tudom, ez miért van így, ez alapvetően egy ilyen férfi szakma.”


Mondatain felhördült többek között Lilu, Csepelyi Adrienn és Ráskó Eszter, a férfikinézetű Pottyondy pedig így reagált az elhangzottakra:

„A kommentmezőben rengetegen nevezték őt humortalan, hímsoviniszta NER-szolgának. De úgy gondolom, hogy akik ezt emelték ki, félreértették őt. Jó, azzal mondjuk egyetértek, hogy Nacsa Olivér humortalan, hímsoviniszta NER-szolga, de hát ebben nincsen semmi újdonság! Ezekből nemcsak megél, de büszke is rá! (...) Ami viszont nem köztudott, de fontos információ az Ihos József Szakmunkásképző legszorgalmasabb növendékéről, Nacsa Olivérről, hogy gyáva. Igen, Olivér, gyáva vagy! (...) A riporter azt kérdezte tőled, hogy mit gondolsz rólam. Nem a nőkről, rólam. Ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, vagy tehetségtelennek tartasz vagy nem vagyok vicces. Bármelyik elég lett volna. Ehelyett azon kezdtél el álságosan sajnálkozni, hogy hát a nőknek nincs humoruk, és a közönségnek sincs rájuk fogadókészsége!”


Velük együtt természetesen az internet népe, a kommentszekció is fellázadt. Megkezdődött a szokásos karaktergyilkolás, boszorkányüldözés. Nacsa először megpróbált beleállni a balhéba, majd az ilyenkor elkövethető legnagyobb baklövést követte el: nyilvánosan bocsánatot kért.

Az eset kísértetiesen hasonlít a szintén kormánypárti Kovács Ákos 2015-ös botrányára.

A valóban humortalan Pottyondy egyébként köztudottan Puzsérnak a nője. Bizarr ízlésű palija elfogultan értékelte ki a témát a rádióműsorában.


Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3718093904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ironpilled666 exblackpilled666 2023.04.30. 16:15:09

Nem mondom, hogy Pottondy a világ legviccesebb humoristája, de már előfordult, hogy nevettem egyik-másik poénján. Nacsa Olivérhez képest viszont egyenesen ő az új L'art pour l'art Társulat egyszemélyben. Ja, abban is volt egy nő...

Szerintem ez egyszerűen szexista butaság, és joggal lett elküldve a kurva anyjába ez a talpnyaló udvari bolond. Olyan kaliberű beszólás ez, mint az, hogy a nők nem tudnak vezetni. Vagy hogy a férfiak mind a farkukkal gondolkodó, bántalmazó faszok. Ezt minek megvédeni? Csak lejáratja magát, aki ilyenekbe beleáll.

Ákos okoskodásában legalább volt némi kultúra és félig igaz is volt, de ez csak alpári bunkóság.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2023.05.06. 21:02:26

@blackpilled666: A Pottyondy nagyon messze van a humortól. Ő persze viccesnek hiszi magát. Nacsa poénjain, parodizálásain régen lehetett jókat röhögni, ma már tényleg egy rakás szar a műsora, meg az is, hogy eladta magát.

Azt én is észrevettem már évekkel ezelőtt, hogy a nőknek általában kevésbé jó a humorérzékük. Ezt meg lehet figyelni a vígjátékszínészek között is. Lehet tényleg emiatt van kevesebb női humorista, de azt valóban faszság kijelenteni, hogy nincsennek humoros nők.

ironpilled666 exblackpilled666 2023.05.07. 19:29:20

Ez pont most jött szembe, nő írta, nő rendezte, női humor, és röhögsz te is:

www.youtube.com/watch?v=q97iIDx-b7U
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása