Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. március 07. 03:21 - The Cortez

Nősülés = Muzulmán bevándorlás

A házasság és természetesen a párkapcsolat is pontosan olyan a férfiaknak, mint amilyen az iszlám bevándorlás a nyugati világnak. collarboration_by_iraqiguy_dt7ifb-fullview.jpg

Bizonyos blue pillerek tűzzel-vassal küzdenek a bevándorlás ellen, viszont ezzel párhuzamosan, képmutató módon, megállás nélkül tömik férfiismerőseik- vagy rokonaik fejét a kék pirulás hülyeségeikkel, miközben bele sem gondolnak abba, hogy a 2 dolog között, az égvilágon semmi különbség nincsen.
Többségük sikeresen eljut addig a tényszerű megállapításig, hogy „vannak tisztességes menekültek is, de sajnos képtelenség kiszűrni közülük a terroristákat és a bűnözőket, így az lesz a legjobb, ha egy sem jön ide”. Ezt rohadt ügyesen megtudják fogalmazni, aztán itt meg is áll a tudomány, mivel arra már valószínűleg szándékosan  nem képesek, hogy a palik társkeresési problémáiba is ilyen faszán belelássanak.
Annyit ugyan időnként ki tudnak böfögni 2 marhaság szajkózása között, hogy „nem minden csaj kurva, vannak normálisak is”. Igen ám, csak mint ahogy a migránsoknál, úgy a nőknél sem lehet egykönnyen megfogni a veszélyes elemeket (utóbbiaknál értsd: ribancok, kiégett exfaszkörhintások, gold diggerek, félrebaszók stb). Az ártatlan kinézet, az egyenesnek tűnő viselkedés + az önfényezés pedig egyik esetben sem garancia semmire. 


Kép forrása: itt

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9914674515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2023.06.05. 22:24:13

@Spasojevic: Ha nem házasok a felek, akkor azért is jobb a helyzet, mert akkor ők egyeznek meg a gyerektartás összegében.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása