Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. április 10. 17:35 - The Cortez

Legális bordélyház

Mivel már bőven túl vagyunk az 1. féléven, így épp itt van az ideje annak, hogy beleálljunk komolyabb témákba is. Elsőként foglalkozzunk végre a hivatásos kurva kérdéssel!

late_nights_by_undeadpansy.jpg

A prostitúciónak, vagyis a hivatásos kurvaságnak, ma az egyik legfontosabb témának kellene lennie Magyarországon, csak hát a politikusok mélyen kussolnak róla (mivel nagy részük fogyasztó), a feminácik, a manginák és a liberális prolik miatt meg lehetetlenség értelmes vitát folytatni a jelenségről.
A kurvaság létezik (főleg nálunk), mindig is volt, és valószínűleg mindig is lesz. Egyre kevesebb prosti áll az utcasarkon, meg az autópályák mellett, ami mindenképpen fejlődés, viszont lassan már minden 2. pesti lakás tele van kurvákkal. Bizonyítékként lehet ribancokkal készült interjúkat olvasgatni, de azok nem túl hiteles források, így az ismert magyar szexpartnerkeresők (pl: Rosszlányok, Beszámolók, Budapest Escort stb) böngészgetését ajánlom!

Liberális prolik gyakran ismételgetett kérdése: „mi a gáz azzal, ha a nők önként úgy döntenek, hogy kurvák lesznek?” Nem tudhatják, mert még soha senki nem gyűjtötte nekik pontokba:

  1. Nem tisztességes munka
  2. Ha 1 nő a testét használja a piacon, az olyan mintha 1 sportoló doppingolna az Olimpián
  3. Könnyű pénzszerzési lehetőség
  4. Sokuk a társadalom pofájába röhög
  5. Sokuk leszarja a diszkréciót
  6. Sokuk pszichopata/szociopata
  7. Elveszik a szakképzett masszőrök melóját
  8. Nemi betegségeket terjeszthetnek
  9. Függőséget okozhat
  10. Előbb-utóbb kiégnek
  11. Bűncselekmények áldozatai lehetnek
  12. Komoly kapcsolatot és családot akarhatnak

Király dolog, hogy a prostik már alig állnak az utcán, de a magánlakásokon való kurválkodás, ha lehet még nagyobb faszság. Egy éveken át üldözött mesterség miért lesz legális attól, hogy a 4 fal között űzik? Ezen az alapon a heroindílert sem kell megbüntetni, ha a házában terjeszti az anyagot? Meg a bérgyilkost sem, ha az otthon teszi el láb alól az embereket? Lehet érvelni azzal, hogy a kurva az nem árt senkinek, de ezzel újabb faszságba ütközünk. Már hogy a picsába ne tudna 1 ribanc kibaszni valakivel? Lásd a fenti pontokat 4-7.-ig.
A megoldás mindenképpen 1 tiszta, átlátható, ellenőrzött, szabályozott keretek között történő, ésszerű rendszer, vagyis a leglogikusabb ötlet a legális bordélyházak felállítása. Egyszerre jól jönne a hazai turizmusnak és gazdaságnak, mint ahogy néhány más országénak (pl: Németország, Thaiföld, Hollandia, Ausztrália stb) is kibaszott jól jött. A kuplerájokon kívül az egészségügyi intézményekben is melózhatnának szexmunkások, ott viszont már TB alapon kéne működnie a dolognak.

Most, hogy végre megvan a tökéletes megfejtés, szaladjunk végig részletesebben a fenti pontokon:

Az 1-es ponthoz nem kell sok mindent hozzáfűzni. Ha 1 kurva adózik és szabályozott keretek között melózik, és megvan az az élménye, hogy munkába jár, akkor már megtette az 1. lépéseket afelé, hogy a társadalom jobban elfogadja az ő hivatását.
A 2. pont is egyértelmű. A nép úgy tartja, hogy 1 nő hatalma a pinája (vagy az egész teste), 1 férfié pedig a fizikai ereje. Ennek ellenére mégsem keresnek pénzt azzal férfiak tömegei, hogy utcai verekedésekben, vagy leütéses rablásokban vesznek részt, ha nem akarnak melózni, vagy nem találnak munkát. Ha legálisan akarnak fightolni, akkor a többségük sportoló lesz. Mondjuk boxoló.
3-as: Könnyű pénzszerzési lehetőségnek számít, mivel a legtöbbször az, és ezt a dolgozni nem akaró picsák is kibaszott jól tudják. Ha adózik, bejelentett munkahelye van, és ha tőle is megkövetelnek némi minimumot (nem csak annyit, hogy pinája legyen), akkor mindjárt sorstársa lesz a tisztességesen melózó embereknek.
A 4-es pont erősen egybevág az 6-ossal. Az elkényeztetett, személyiségileg eltorzult picsák részben azért állnak kurvának, hogy társadalom normálisabb fele pofájába röhöghessenek. Amelyik meg nem ilyen, az is gyakran ilyenné válik a rengeteg, könnyen szerzett steksztől, és a deviáns életmódtól.
5-ös: Sok ringyó közli az adatlapján, hogy milyen fontos számára a diszkréció. Ennek ellenére gyakran írnak könyveket hivatásos faszcibálásukról, ha már kiégtek-kiöregedtek. Ezzel az a fő baj, hogy gyakran utalgatnak ismert emberekre, de van, hogy meg is nevezik őket, ám valójában még regényt sem kell írniuk ahhoz, hogy zsarolni tudjanak 1 közszereplőt. Ráadásul olyanokat is hallani, hogy a kurvák szeretik bekamerázni a lakásukat...Egy legális bordélyházban, vagy 1 egészségügyi intézményben az utóbbi 2 közül, természetesen egyik sem történhetne meg.
6-os: Sok alapból pszichopata/szociopata nő áll kurvának. Na ennek is véget kell vetni, meg eleve le kell dönteni azt a rendszert a picsába, amelyikben mindenféle analfabéta, lusta, egoista, törtető, lelki fogyatékos ribanc szexmunkás lehet. A jó prostiban kell, hogy legyen hivatás tudat és emberszeretet, olyannak kell lennie, mint 1 ápolónak. Ha évekkel ezelőtt meglehetett határozni a jó nővér kritériumait, akkor a kiváló kurváét is meglehet:

  • Nagyfokú empátia- és tolerancia
  • Udvariasság és segítőkészség
  • Kezdeményezőkészség
  • Vendégszeretet
  • Szexcentrikusság
  • Jó kommunikációs skillek
  • Szorgalom és kitartás
  • Diszkréció
  • Szakmai alázat
  • Megfelelő higiéniás- és egészségügyi állapot

7-es pont: A kurvák tömegesen melóznak masszázsszalonokban is. Fölveszik őket zéró képzettséggel és szaktudással, míg az az ember, aki hivatásos masszőrként/masszőzként szeretne gályázni, az éveket szopik átvitt értelemben  a tanulással, a vizsgákkal, és a melókereséssel. Csomóan el sem tudnak helyezkedni, mivel a legtöbb álláskereső oldalon kizárólag ribancokat keresnek. Ha a migránsok elveszik a munkánkat, és ha a taxisok is fel tudnak lázadni az Uber ellen, akkor az miért számít természetesnek, hogy kurvák masszíroznak a masszőrök helyett?
8-as pont: Mivel a megfelelő eü állapot eleve követelmény kéne, hogy legyen, így 1 legális bordélyházban, vagy 1 egészségügyi intézményben még csak elő sem fordulhatna sumákolás. Nem úgy, mint ezeken kívül.
9-es: A könnyen szerzett lé a legtöbbször függőséget okoz, és nem véletlenül hangoztatják annyian, hogy ebből az iparból, baszott nehéz kiszállni. Ellenőrzött körülmények között mindkét probléma rendeződhet.
A 10-es pont nehezen kerülhető el. Ez a szakmával járó szarság.
11-es: Szabályozott, legális helyeken ez elég nehezen fordulhatna elő.
A 12-es pont hasonló a 10-eshez. Az, hogy ki legyen, meg ki ne legyen szülő kérdéskör 1 másik lapra tartozik, de 1 prostinak el kéne fogadnia, hogy az ő hivatása is lemondásokkal jár. Sok más olyan meló van még, aminél meg kell értenie az egyénnek, hogy jobban jár ha nem lesz se nője/palija, se felesége/férje, se gyerekei. Na a kurvaság is pont ilyen szakma!

Tehát a megoldás: legális bordélyházak felállítása, és az egészségügyi intézményekben szexmunkások alkalmazása. Versenyképes fizetés, bejelentés, állandó biztonság. Állásinterjúk és a legmegfelelőbb munkaerő foglalkoztatása. Ha tisztességes melókhoz is éveket kell tanulni-gyakorlatra járni, vizsgázni, majd szívni az állásinterjúkon, akkor a kurváktól is várjunk már el valami minimumot. Ez elengedhetetlen, főleg akkor, ha sokuk  társadalmi megbecsülésről ábrándozik.

A témában tudom ajánlani az A bordélyház (Satisfaction) című ausztrál sorozatot, ami erről a tiszta, átlátható rendszerről szól. Igaz szerepel benne 1 szabadúszó kurva is,de őt megakarja győzni a bordélytulaj, hogy melózzon nála, cserébe bejelenti, és megcsinálja neki az adóbevallását.

Kép forrása: itt

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1212410157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szubrina 2020.03.10. 16:54:55

Kihagytál egy nagyon fontos tényezőt, miért létezhet egyáltalán a kurvaság intézménye?

Nahhh, tippelj!

Igen, miattatok, a FÉRFIAKNAK kell, ha nem vennétek igénybe, bezárhatna a bazár, de kell, rendszeresen, sőt...

Akkor nem röhöghetne a kurva senki pofájába és így tovább.

Mi lenne, ha a férfiak figyelmét hívnád fel arra, h ne menjenek kurvához, mert pl. betegségeket terjesztenek és pl. ne vigyék haza a gyermekeik anyjának a nemibajt?

Hm???

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.10. 22:36:27

@Szubrina: Ha nem lennének kurvák, akkor a férfiak nem kurváznának. Ennyi.

Otthon is elkaphatják a nemi bajt. Sőt.

Szubrina 2020.03.10. 22:44:37

Azt hiszem nem lennél jó gazdasági szakember, 99%-ban a keresletnek kell meglennie, ahhoz, h a kínálat kialakuljon, nem tudom mond-e valamit az, h ŐSI SZAKMA.

Elmondom miért létezik, mert a (bizonyos) férfiak nem szeretnek energiát fektetni abba, h egy nőnek udvaroljanak, elcsábítsák, nekik azonnali, gyors baszás kell, inkább fizetnek érte. Lustaság, félegészség.

Ez az egy téma, ahol nem hozhatod ki a nőket hibásabbnak, mint a férfiak. Nem a nők járnak kurvázni, a nők csak megadták a lehetőséget és inkább ez, minthogy kisbabákat erőszakoljanak meg (nemrég olvasott cikk, kiakasztó).

Igen és én is gondolkoztam sokat ezen igény kiszolgálásáról, mivel jó néhányszor úgy éreztem ki lettem rabolva, érzelmileg, testileg, lelkileg, ha pénzért csinálnám annyi lenne a különbség, h legalább én is kapnék valamit.

Szubrina 2020.03.10. 22:46:27

Gondolom téged nem zavar, ha szembekerülsz önmagaddal:

Felhozod, mint kurvaellenes pontot, ezt:
"Nemi betegségeket terjeszthetnek"

Majd ezt írod:
"Otthon is elkaphatják a nemi bajt. Sőt. "

Sőt a kurvák igazából, csak azért terjesztik, mert a férfiak, otthonról elhozzák az écesszifiliszt a nejüktől.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.10. 23:38:46

@Szubrina: Mit nem értesz? Otthon még jobban elkaphatják. Kurváknál is, de ők ellenőrzöttebbek. Jobb esetben.

Szubrina 2020.03.10. 23:54:46

@The Cortez: Te nem érted magad
a kurvák elleni érvként felhozod, h betegségeket terjesztenek
majd azt írod, h otthon jobban elkaphatják a férfiak...

Most tényleg minden kötözködést félretéve, de ha a férjezett asszonyok megcsalják a férfjüket, akkor kikkel is csalják meg?

jah igen férfiakkal, de ők nem tehetnek róla, a gaz nő elcsábítja őket, ugye valahogy így kell értelmezni...

Megint veszekszünk, de tényleg nem értelek, hogy tudsz mindig oda kilyukadni, h bárki is a hibás szerinted akkor is a nők...

Persze nyilván volt egy-két hülye picsa, aki csúnyán elbánt veled, mert most figyelj ROSSZUL választottál, ahogy én is...nem rázhatjuk le magunkról ezt a felelősséget, bár egymillióban lefogadom, h te akkor is megteszed:)

Kis cuki morci vagy, ha például megölelnélek és megsimogatnám a hátad közben megnyugodnál egy kicsit? nekem pl. jól esne az ölelés (nem akarok tőled semmit nyugi) ez abszolút kurvára baráti és virtuális ölelés lenne...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.11. 00:36:53

@Szubrina: Ez csak az egyik hátránya a kurvaságnak, meg persze a kurvázásnak is.

Ki mondta, hogy csak ők tehetnek róla?

Nem volt semennyi hülye picsa. Nem kell már megint erőltetetten magyarázatokat keresned.

Mondtam, hogy szerelmes vagy :D

Szubrina 2020.03.11. 00:43:20

Csak szeretnéd, h az legyek...szted a nőgyűlölő mondataid vagy a mindenek felett ítélkezés vonz benned?:DDD

Egyik sem, csak aranyos és kedves vagyok és jót akarok...

Akkor még soha nem volt nőd, az a baj?

Ne válaszolj, mert már megyek aludni és haggyá!

Na szia, te bufurc, mufurc!:)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.11. 01:38:41

Nem voltak nőgyűlölő mondataim. Milyen mindenek felett ítélkezés?

A hülyepicsákról volt szó. Bajod itt csak neked van :D

„ 99%-ban a keresletnek kell meglennie, ahhoz, h a kínálat kialakuljon”

A 2 oda-vissza hat egymásra. Ha nem létezne, akkor nem is tudna virágozni.

„Elmondom miért létezik, mert a (bizonyos) férfiak nem szeretnek energiát fektetni abba, h egy nőnek udvaroljanak, elcsábítsák, ”

Igen, ez a femináci leegyszerűsítése a dolognak. Meg ott vannak azok, akiknek nincs más lehetőségük, megy ugye azok is, akik olcsóbban, jól járva akarnak kijönni a dologból, nem beszélve azokról, akik nem szeretnének börtönbe kerülni a MeToo-terror miatt.

Az udvarlásnak meg maguk a nők vetettek véget, de amúgy sem a középkorban élünk már.

Szubrina 2020.03.11. 20:26:35

@The Cortez: Én mivel vetettem véget az udvarlásnak? Mit tettem? Mindig is adtam teret az udvarlásnak, sőt jól esne, de inkább azt kapom: "Ha nem ugrasz a farkamra, keresek mást!"
és ezért érzem én magam szarnak, h ennyit képesek adni a férfiak, mert valahol úgy is megkapják, ha nem tőlem, amit akarnak és mit akarnak, egy dolgot, kielégülni...:( (tisztelet a kivételnek, ha ugyan létezik)

Miért gondolod, h van olyan férfi, akinek nincs más lehetősége, mint kurvázni?

Olyasmiről hallottál már, h önfejlesztés illetve saját képességeink, lényünk felmérése, megimserése és ehhez mérten hozzánk illő pár felkeresése, megtalálása?

Minden zsáknak van foltja.

Engem kifejezetten bosszant, amikor társkeresőn egy iszonyat ronda pasi (nem ez a baj) annyit ír rám, h "szia" aztán ha nem kap választ, még ő van felháborodva, h azok a szemét nők.

Én például az ágyban mindenképpen kompenzálom, szerintem, h nem tökéletes az alakom...nekik is lenne mit kompenzálni, de nem teszik...nem olvasnak vagy tanulnak, h a külsejükön túl nyújthassanak valami vonzót egy nő számára.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.11. 22:49:11

@Szubrina: Gondolhatod, hogy nem minden nőről van szó.

„és ezért érzem én magam szarnak, h ennyit képesek adni a férfiak, mert valahol úgy is megkapják, ha nem tőlem”

Ez itt a lényeg.

Persze, hogy létezik az önfejlesztés. De attól még vannak, akiknek nincs más opciójuk. Meg aztán a férfiaknak is lehetnek magasabb igényeik, nem csak neked.

„Minden zsáknak van foltja.”

Ez egy Blue Pill-hazugság.

Szubrina 2020.03.11. 22:54:45

@The Cortez: Jó, de a férfiaknak csak azzal kapcsolatban, h h nézzen ki a nő, nekem a külső nagyon másodlagos, mert nekem a szokásai, ízlése, agya, lelke stb... sokkal fontosabb...

Felszínes a nagy részetek...értem én, h vizuálisan áll fel a kuki, de sekélyes az egész...

Én hiszek ebben a zsák a foltjában, az én zsákom is létezik valahol, csak nem találom:(

Szubrina 2020.03.11. 22:55:35

@The Cortez: Egyébként köszi, h nem válaszba írtad, mert így nem jelzett az e-mailem:) Ha szándékos volt, akkor figyelmes vagy, ha véletlen, akkor mázli.:)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.11. 23:02:55

@Szubrina: Ezek a férfiaknak is számítanak.

Főként a vizualitásra gondoltam. Ebben mi a felszínes meg sekélyes? A szex terén is akadhatnak olyan igények, amiket csak kurvákkal tud/mer megvalósítani.

„Én hiszek ebben a zsák a foltjában, az én zsákom is létezik valahol, csak nem találom:( ”

A nők 40 környékén szeretik ezzel hitegetni magukat :) Amúgy pont oylan kamu, mint az "igazi".

Véletlen volt.

Szubrina 2020.03.11. 23:16:07

@The Cortez: 40 környékén? Kislánykorom óta, ember...

Ha olyan vágyaid vannak, amik csak kurvákkal, dominákkal, travikkal, shemailekkel, csírákkal stb. valósítható meg, akkor egy igazi nő nem is kér belőled, ha nem gond!

Sosem lesz hozzám egy kedves szavad se, igaz?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.12. 00:57:04

@Szubrina: Akkor egész életükben.

Már megint ki beszélt rólam? Vannak akiknek extrém vágyaik vannak. A többségnek talán nem, mégis kurvákkal kell megvalósítaniuk, mert sok nő mindenért hisztizik. Te vagy rá a példa.

Már nem balhézunk, ha nem tűnt volna fel :D

Szubrina 2020.03.12. 01:00:28

@The Cortez: Nem, ez rosszabb...feladom...:(

Szubrina 2020.03.12. 22:46:46

@The Cortez: Nem. Túl rosszindulatú vagy. Menthetetlen.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.12. 23:15:02

@Szubrina: Nem, de inkább írj rám. Ez nem chatfal :D

Hartrigel 2023.07.08. 18:24:13

@The Cortez: Egyet értek nagy lényegében azzal amit írtál. Ez a prostitúció is ugyanolyan el kérdéskör, mint a drog legalizálás, vagy a fegyver hordás.
Lényegében csak az nem látja, hogy Budapesten majd minden második lakásban kurválkodnak vagy éppen pornófilmet forgatnak, aki nem akarja. Nyakamat teszem rá, hogy még Airbnb-n adják ki emberek az ingatlanaikat ezekre.

Amúgy megleptél, és szeretném megkérdezni, hogy de mégis hogyan kell elképzelni az egészségügyben dolgozó prostituáltat? :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2023.08.29. 23:15:39

@Hartrigel: Pont ilyen, csak ehhez a témához tartozik egy nagy adag álszentség meg rengeteg téveszme.

Bizonyos külföldi országokban elvileg van rá példa. Klinikákon dolgoznak, de simán el tudnám képzelni bármilyen egészségügyi létesítményben, akár gyógyfürdőkben is.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása