Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2023. június 05. 23:21 - The Cortez

Kritika: Hűséges barátnők

Holland félrebaszós erotikus thriller a Netflixtől.

9n2peglfh5bz7yhfssqzhge5cvf.jpg

„A nejed félrekúr, te meg homokba dugod a fejed.” 

A sztori 2 látszólag tisztességes feleségről szól, akik egymásnak falazva, férjeiknek gátlástalan hazudozva, profi tervezői munkával megoldva, félrebaszásokban, szexturnékban vesznek részt. A cselekményt egy gyilkosság mozdítja előre. Később időnként nyomasztóvá válik a hangulat, valamint a történet is, ami egy idő után paranoid thrillerbe megy át, a fináléban kapunk egy megdöbbentő csavart. Vannak értékei a mozinak, de sajnos az egészet sikerült egy feminácizmuspornó szintjére süllyeszteni. A film a kamuzás vs őszinteség témakörét helyezi a középpontba, ezen kívül akad benne leszbikus szál, mangininizmus, továbbá cuckold fétis.

4/10


Kép forrása: itt

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7218139814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2023.06.07. 22:41:19

mit szólsz a Rammstein balhehoz? képmutató "antifasiszta" balos gecik, annak a 444\telexes bagázsnak is az imádottja, akik ott rúgtak Andrew Tate-be ahol csak tudtak...erre kiderül h 10esevel drogozta be a kis kurvákat az első sorból. ezek voltak a nagy erkölcsi megmondóemberek Németországban, viccet csinálva az ottani nemzeti oldalból. rem mennek a levesbe. amúgy tök kár hogy nincs már rendes red pill blog ahol élet is van mármint nem a tiédet kritizálom persze csak hát úgy eltűntek az emberek innen.

ironpilled666 exblackpilled666 2023.06.08. 21:01:01

Andrew Tate egy buta köcsög balfasz, akit még Gréta is hopradtra szivatott.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2023.06.19. 22:36:25

@Krisz101: Múlt héten hallottam róla először. Azért ezt az Andre Tate-et is hagyjuk inkább.
Nem sok Red Pill blog megy már. Ez meg ritkán frissül, de régebben is csak ritkán volt nagy élet. Viszont te sem voltál túl aktív az utóbbi időben.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2023.06.19. 22:38:44

@ironpilled666 exblackpilled666: A Kis Gréta csak a szánalmas megszégyenítő dumát tolta.

Nyíltkerék 2024.01.27. 02:14:50

miért reklámozol egy pedofil, femmináci szolgáltatót?

Krisz101 2024.01.29. 07:55:33

@ironpilled666 exblackpilled666: gondolom viccnek szántad. jelen pill 1 (egy) db nő vallomása alapján van háziőrízetben, mivel a román gazságszolgáltatás csak igy tudta megfogni a vagyonával. amik visszakereshető tények: apja sakkmester és versenyző volt viszonylag jó eredményekkel. ő maga sosem versenyzett de nemrég élő adásban verte le piers morgant, aki ifi sakkozó volt. nyilván nem a mai verseny szint ez, de azért elég jó. ezen kívül 35 éves kora előtt 30+ sportkocsi közötte Tate himzésű kárpittal egy chiron supersport. azért mivel számtalanszor megkapta twitteren hogy ezek bérelt kocsik és igazából csóró meg csaló stb. egy ilyen autóba csak akkor fogják a neved belehimezni ha az utolsó fillérig kifizetted az árát.

sztem erre mondani h buta balf... az elég meredek.

sajnos igaz, hogy meghurcolás, hirverés kapcsán kiderültek olyan dolgok ami nem valami szimpatikus és felém nagyon lerontotta a hitelességét. pl hogy lehúzós tanfolyamai voltak, amit nem értettem hogyan csinált. nagyon nehéz tanfolyamokért komolyabb pénzeket kérni, és én követtem abban az időben. nekem rejtély hogy sikerült ennyi embert rávennie, mert a free kontent nem volt annyira jó. de mégis sikerült egy emberanyagot találnia, bevonzania.

régóta követtem, jóval azelőtti videóit is megnéztem, mielőtt ismer lett, és nagyon korrekt dolgokat mondott. pl volt egy videója a férfiak válás okozta anyagi, emberi traumáiról, PTSD ről is, 27-28 éves lehetett akkor. legalább egy fél órát beszélt a témárol, komoly és segítő stilusban. az nagyon megmaradt bennem.

greéta (PR-osa) féle akcio egy nevetséges beszólás amit való életben egy társaságban csak kiröhögtek volna. előtte vagy 5 alkalommal volt kitiltva twitteről ilyen támadások által, ez úgy működik, h egy gréta szintű idióta odahozza a rajongóit akik kritika nélkül szétszedik az "ellenséget". megszállott, agymosott 10enévesekkel szét tudsz trollkodni v reportolni bárkit. anno twitter ezt támogatta, is tehát a balos baromságokat feltólja mindenkinek a feedjebe, ahol meg valaki megvédené magát, vagy valaki kiáll mellette azt elrejti, vgy akár bannolja. ez kiderült annak az indiai kurvának a megjallgatásán miután elon kirugta a twitterről. Tate régi alacsony nézettségű videóin amiben még megmutatta a nőit látszott h egyáltalán nincs kis pcse + le van szálkásítva mellette, de nem is ez a lényeg.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása