Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. december 05. 00:17 - The Cortez

Kurva trilógia II.rész: Social media kurvák

A feltűnési viszketegségben szenvedő kurvák nem csak a clubokat és a városokat lepték el, hanem az internetet, azon belül leginkább a közösségi oldalakat is. A social media ribancok általában 7köznapi vagy mezei szűzkurvák, elkényeztetett picsák, de lehetnek akár hivatásos prostik is. Nálunk a jelenség kezdetekor a fő működési helyszíneik a myvip, az iwiw, a barátikör, és a hi5 voltak, de mára már szinte teljesen elárasztották a facebookot, a twittert, és az instagramot.

Félreértés ne essék, nem a szelfizésről van szó! Semmi tré nincs abban, ha valaki időnként lő magáról 1-2 ilyen képet. Ám ha valaki 5 percenként nyom fel a netre 1 egyszerűbbet, hogy az ismerősei előtt villogjon, és hogy mindenáron megfeleljen a divatnak, az már igen gáz, de még mindig csak egy tipikus konzumidióta szokás. A social media ribancok azonban nem sima vigyorgós fotókkal rakják tele az adatlapjukat, hanem pózolós-csücsörítős, kurvának öltözött, magamutogató, gyakran félmeztelen szelfikkel, vagy beállított képekkel. Mivel a bulizáson kívül máshoz nem nagyon értenek, így a többi alkotásuk jelentős része party- vagy partyhoz köthető fotó.

A virtuális valóságban pont ugyanolyan hülyék és felelőtlenek mint a Valóságban. Egyrészt mert mindent megosztanak magukról, a jelentéktelen baromságoktól kezdve egészen a bizalmas információkig, másrészt mert a szexuális provokációjuk általában nyilvános, vagyis nem csak a saját ismerőseiknek szól, így a külvilág lazán visszatud élni a képeikkel (aminek eredménye sokszor Napiszar és társai, vagy különböző pornósite-ok). Tehát a fagyi nem csak az utcán tud vissza nyalni!  

Másfelől hasonlóan működnek, mint a hivatásos kurvák. A prostik pénzt, a szocmédia ribancok pedig lájkokat, követőket, és gátlástalan seggnyalást kapnak a szexuális izgatásért cserébe. Ez ma már 1 külön társadalmi probléma, mivel ezek az agyonphotoshoppolt, agyonsminkelt műnők elhiszik magukról, hogy valóban szépek, vagy hogy egyáltalán van bármiféle teljesítményük az életben. Ezenkívül az állandó, semmitevésért kapott dicséretektől súlyosan roncsolódik a személyiségük, aminek következménye a magasra rakott léc, meg a kurva sok elvárás, miközben a legtöbbjük egoista, keményen primitív, és enyhén szociopata jellemvonásokat mutat (bár ha elkényeztetett hercegnőkről van szó, akkor ezek a tulajdonságok már korábban is meg voltak nekik).

Mit ártanak másoknak?

Kártékonyságuk abban nyilvánul meg, hogy férfiak tömegeit szándékosan, aljas módon, szexuálisan felhúzzák, ám ennél többet nem adnak nekik (szűzkurva effektus!), legfeljebb csak az alfáknak és a fizetőképes lájkolóknak/követőknek. Ráadásul még a Normális Nőkben is gyakran szorongást és önértékelési problémákat idéznek elő, amikor azok a ribancok érdemtelen sikereit látva azt hiszik, hogy minden férfinak social media kurva-típusú nőkre van szüksége. Mindezek mellett szar példát is mutatnak a fiatalabb generáció számára, így ők is részt vesznek a kiskorúak züllesztésében (részben miattuk néz ki, és viselkedik kurvaként annyi 13-14 év körüli tini).

Mi áll a háttérben?

A divat görcsös követésén, valamint a mai korszellemnek és a többi hülyének való megfelelési kényszeren kívül, teljesen egyértelmű, hogy súlyos feltűnési viszketegség, kisebbségi komplexus, zéró egyediség, stílus és karakternélküliség áll a jelenség hátterében. Olyan érzetet keltenek, mintha futószalagon gyártanák őket. Nem csak a kinézetet, az életstílust, és az érdeklődési kört koppintják le a másikról, hanem borítóképeiket, motiválónak, vagy éppen poénosnak szánt fotóikat, idézeteiket is egymástól lopkodják. A nyálas, egyben röhejes életbölcsességek megosztása a kurvás képek mellet, mások majmolásán kívül egész egyszerűen arról árulkodik, hogy talán valahol ők is érezhetik a teljesítménynélküliségüket, amit Oravecz/Coelho-szintű filozófiával próbálnak kompenzálni. 

A millió kiposztolt közmondásszerű szólás és 2értelmű hülyeség helyett, inkább az „olcsó terméknek sok vásárlója akad” és a „szarra sok légy repül” szerű idézetek jelentésén kéne gondolkodniuk, mivel ezek írják le legjobban ezt a furcsa jelenséget. Ha esetleg sikerül végre felfogniuk, akkor nem kell többé hisztizniük, amikor a gonosz, csúnya emberek lekurvázzák őket az adatlapjukon, vagy azon kívül, és akkor megérthetik, hogy a több 1000 lájk, követő, hozzászólás semmit sem jelent, a képeiket kedvelő férfiak jelentős része csak meg akarja baszni, és valószínűleg ugyanúgy lenézik őket, mint a többi normális ember.

Végezetül nézzük meg, hogy ha az alfákat és bétákat kivesszük a képből, akkor kik alkotják a szocmédia kurvák seggnyaló táborát! Egyértelműen a társadalom krémje:

  • Manginák (1 jó kúrás reményében gátlástalanul, kritika nélkül lájkolják a képeiket, nyalják körbe a picsájukat, és emiatt kezdenek el tőlük jóval intelligensebb férfiaknak pattogni).
  • Ribanc barátnők
  • Potenciális bűnözők
  • Helyesen írni nem tudó, tanulatlan, műveletlen suttyók
  • Liberális prolik
  • Feminista gondolkodók

 

 Képek forrása: itt, itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr212011074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása