Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. október 10. 00:01 - The Cortez

Kurva-trilógia I.rész: 7köznapi kurvák

7köznapi kurva = Nem hivatásos, nem fizetős, azaz ingyenes, vagy nonprofit prosti. A hétköznapi kurvaság korunk egyik legvitatottabb társadalmi jelensége. De mitől ilyen népszerű ez a viselkedés? Miért lesz ilyen egyre több nő? Mi lehet az oka mindennek? Itt az ideje, hogy közelebbről is megvizsgáljuk ezt az életstílust.

 

Néhány évvel ezelőtt az fogalmazódott meg bennem, hogy nem minden nő tekinthető nek, mert közülük sokan csak nőneműek. Erre nem sokkal később ráakadok egy videóra, amiben Csernus ugyanezt fejtegeti...1 biztos: megvannak a classic női értékek, és ezek közé sehogy nem fér bele a kurvaság, sem a 7köznapi, sem a hivatásos. Így a ribancok egyértelműen a nőneműek csoportjába tartoznak.

 

Mint azt tudjuk, a 7köznapi kurvák legnagyobb védelmezői – saját magukon kívül – a feministák, a manginák, és a sima liberális prolik. Ezek az önjelölt szabadságharcosok agresszív módon hisztizni kezdenek, ha a védett csoportot bármiféle negatív kritika éri, és rendszeresen csak 2 "nagyszerű" magyarázattal tudnak előállni, ha a ribancok viselkedése a téma. Ebből az egyik nem is igazán magyarázat, hanem a szokásos férfihibáztatás, egy jó adag őrjöngéssel megspékelve: „Bezzeg a férfi megbaszhatja a fél várost...”. A másik meg az a szöveg, amivel azt gondolják, minden el van intézve: „A nők is szeretnek dugni”.

Ez utóbbit mindig úgy adják elő, mint valami kibaszott nagy elhallgatott igazságot, amiről ezidáig senki sem tudott. De amúgy igazuk van, és nincs is ezzel gond, a férfiak nagy része el is várja a nőjétől/feleségétől/szexpartnerétől, hogy szeressen kúrni, még akkor is, ha ezért a feminácik szemében Ő 1 szexista, a nőt kizsákmányoló-tárgyiasító geci. Mármint a férfi.

De maradjunk csak a nőknél! 1 csajnak több lehetősége is van arra, hogy baszhasson: a legelfogadottabb ugye párkapcsolaton/házasságon belül, de ha éppen szingli, és nem vágyik semmi komolyra, még akkor is tarthat fönt szexkapcsolatot valamelyik haverjával-ismerősével. Akár több ilyen barátság extrákkal viszonya is lehet élete során, de ha túl sok, vagy csak ilyenje volt, akkor gyanús, hogy a csajnak nem kellenek érzelmek, és képtelen elköteleződni! A 3. opció értelemszerűen az 1éjszakázás, ami már tényleg 1 ordas kurvás dolog, de még erre is azt mondom, hogy lehet kulturáltan művelni: mondjuk haverokkal-ismerősökkel, rég nem látott ismerősökkel, vagy 1 ideje már ismert, baszott szimpatikus taggal. Persze nem rendszert csinálva belőle. Aki mégis megteszi, idegenekkel kefél, váltogatja a pasikat, nő létére akarja megbaszni a férfiakat, az ne csodálkozzon, ha az emberek 1 péniszirigy kurvának tartják érte! És igen, számítanak a számok, de nem mind1, hogy 10 partner 1, vagy 10 év alatt jött-e össze.

 

Mi vezet rá 1 normális, vagy viszonylag normális fiatal csajt/MILF-et, hogy 7köznapi kurva legyen?

 

Média:

 

Elcsépelten hangzik, de igaz, és kurva sok minden tartozik ide: eleve a kertévék műsorai (realityk, napi sorozatok, magazinműsorok, tehetség(telenség) kutatók), női magazinok, bulvár, filmek (főleg hollywoodiak), sorozatok, videoklipek, reklámok, reklámplakátok, pornó, divatpornókönyvek, internet, Facebook. Szinte mindenhonnan árad a ribancizmus.

 

Kortársak/Barátnők:

 

Sok fiatal csaj nem csak a TV-ben, meg a Facebookon látja ezt, hanem a suliban, meg az utcán is. Még rosszabb a helyzet, ha valamelyik barátnője ribanc, vagy azzá válik, mert akkor a Normális Csaj nagy valószínűséggel elkezdi majmolni ezt az életstílust, de ha nem, a ribanc barátnő akkor is manipulálni fogja! Ennél is szarabb, ha a Normális Lány 1 ilyen társaságba kerül bele!

MILF-eknél ugyanez van, csak Ők nem nagyon járnak már suliba, max estibe.

 

Feminácik/Libsik:

 

Ez a 2 csoport is 1000-el arra buzdítja a nőket, hogy minél nagyobb kurvák legyenek, éltetik és támogatják a ribancizmust. A feminácik és a libsik nem csak a politikában és a médiában vannak jelen, hanem a társadalom ostobábbik részében is!

 

Egyéb tényezők:

 

Ide tartozik a mezei péniszirigység, és a nimfómánia is.

 

 

Ha tetszik, ha nem 7köznapi kurvákra szükség van – mint ahogy hivatásosakra is –, de arra nem, hogy 1 egész országnyi, vagy fél országnyi nő az legyen! A fizetőseknek az a feladatuk, hogy pénzért, minimális válogatással, minél több férfi igényeit kielégítsék. A hétköznapi kurvaságnak az lenne a lényege, hogy ugyanezt megtegyék, de ingyen, mivel Ők nem kérnek érte lóvét. Ehhez képest mit látunk? Azt, hogy a 7köznapiak még a hivatásosaknál is durvábban válogatnak, ugyanúgy elvárják, hogy pénzes legyél- vagy annak tűnj, és gyakran Ők is várnak ellenszolgáltatást (ha nem is pénzt, akkor italt, belépőt stb.). Ebből egyenesen az következik, hogy az alfák, a felső béták 1 része, és a gazdag- vagy annak látszó tagok vehetik igénybe a 7köznapi prostik szolgáltatásait. Tehát hiába van nagyobb szükség a ingyenesekre, jobban jár az ember fia, ha egy fizetőshöz megy, mikor kurvázni akar.

 

Azon kívül, hogy tömegesen kurvulnak el a nők, az a legfélelmetesebb az egészben, hogy a 7köznapi ribancok 1 része egyszer majd meg akar állapodni. Legtöbben pénzes alfákról álmodoznak, de ez ritkán jön össze, ezért megfelelnek nekik a milliomos palik is bétától omegáig, és persze a sima alfák is. Előbbiek szintén ritkán akadnak horogra, utóbbiak meg nem köteleződnek el, így kizárásos alapon maradnak a béta jófiúk (innentől már a Normális Nőknek is érdekes a sztori!). Magyarul mikor már megunták a faszkörhintát (kábé 30-40 évesen), akkor azokra a srácokra akarnak rátelepedni, akiket fiatal korukban magasról leszartak, vagy le is néztek. Vagyis a Normális Csajok elől akarják elhalászni a Normális Srácokat. Ha ez megtörténik, akkor baszhatjuk az egész társadalmi igazságosságot! Normális Nők Normális Palikat érdemelnek, és ugyanez fordítva, de az értelmesebb alfák is megérdemlik, hogy 1 Normális Nő mellett állapodjanak meg.

 

Egy férfi annál menőbb, minél több nővel baszik. Miért? Mert mások a női-férfi szerepek, viselkedésminták, ösztönök, biológiai késztetések. Így hát, ha 1 pali sok csajt szeretne megkúrni komoly kapcsolat/házasság előtt, akkor legjobban teszi, ha azoknak a nőneműeknek az ingyenes szolgáltatásait használja ki, akik eleve szexuális tárgyat csinálnak magukból, azaz a 7köznapi kurvákét – és semmiképp sem a Normális Csajokat kezeli ribancként! Ők komolyabb dolgokra vannak kitalálva. Persze a nők is megtehetnék, hogy nem jönnek össze olyan férfival, akinek „már megvolt a fél város”, de nem teszik, mert ha máshogy nem, akkor tudat alatt rohadtul izgatja Őket ez az alfás tulajdonság. Na ennyit az ösztönökről és a nemi szerepekről.

 

A 7köznapi kurvaság egyébként gyakran szorosan összefonódik a party- és plázakurvasággal, így hát az ingyenes ribancok fő előfordulási helyei a klubok és a bevásárlóközpontok, de szinte ott vannak mindenhol.

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3911784597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trabantos Jány 2017.10.22. 08:10:22

Hidd el egy pasi se menő, inkább gusztustalan, hányinger pasi, ha sok nővel, pláne sok kurvával volt, milyen fertő lehet a kukija?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.22. 13:16:35

@Trabantos Jány: A nők ezt nem így gondolják, még akkor sem, ha ezt mondják.

Nászok ásza 2017.10.22. 13:51:33

Honnan veszed? Te nő vagy?

Trabantos Jány 2017.10.22. 13:53:41

Én kommenteltem az előbb. Nem értek egyet, de mindegy.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.22. 14:38:38

@Trabantos Jány: „Persze a nők is megtehetnék, hogy nem jönnek össze olyan férfival, akinek „már megvolt a fél város”, de nem teszik, mert ha máshogy nem, akkor tudat alatt rohadtul izgatja Őket ez az alfás tulajdonság.”

Burgermeister 2019.01.20. 14:49:17

@Trabantos Jány: A jányok erre nem gondolnak, hogy fuuuj milyen lehet a kukija es hol járt előtte. Szopni es dugni akarnak, ezen jár az agyuk.
Amugy a poszt minden szava aranyat ér.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.01.27. 13:56:08

@Burgermeister: „A jányok erre nem gondolnak, hogy fuuuj milyen lehet a kukija es hol járt előtte. Szopni es dugni akarnak, ezen jár az agyuk.”

Ez így igaz. Az alfahím akár tripperes is lehet felőlük. De ha esetleg mégis más faszával foglalkoznak, akkor előbb inkább a saját nemi szervük tájékán söprögessenek.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása