Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. május 18. 20:06 - The Cortez

A kurvázás szabályai

Jöjjenek azok az írott meg íratlan szabályok, amelyeket minden kezdő és profi kurvázónak érdemes betartania. A cikkben kizárólag lakáson dolgozó, hivatásos ribancokról lesz szó! 

d52d9s7-0b530c63-c1ed-434a-836f-af0767e44e88.jpg

Olvasd el az alapadatokat!

Az első és legfontosabb, hogy figyelmesen olvasd el a kurva adatait. Ezekből fogod megtudni válaszol-e SMS-re, vállal-e escortot, illetve még azt is, hogy milyen a pinája, ha mondjuk a képein nem mutogatja. Nem árt ha tudsz róla, hogy a „Nőiesen telt alkat” a kövér PC-megfelelője, ám a nem teljesen elhízott, viszont azért szélesebb MILF-ek, szintén előszeretettel aggatják magukra ezt a jelzőt az oldalakon. A másik érdekesség a „Latin” kifejezés, ami a bőrszínre utal, tehát lehet szolizott meg simán cigány is, de általában az utóbbit szokta jelenteni.

Számolj rá 5 évet!

Adj hozzá minimum 5 évet a kiírt életkorhoz! A testsúllyal is hasonlóan járj el!

Csekkold le a képeket!

Ha vannak videók, akkor azokat is! Te döntöd el, hogy arccal vagy arc nélkül hirdető ribanchoz mész, de tudnod kell, hogy még az előbbi kategóriánál is érhetnek meglepetések.

Olvasd el a bemutatkozót!

Ebből könnyen tudsz következtetni a prosti stílusára, hozzáállására. Ha már a termékleírásban is suttyó, hisztis meg mindent megtiltó hülye picsa, inkább ne is próbálkozz nála! Ha tele van a szövege helyesírási hibákkal, akkor szintén jobban jársz, ha messziről elkerülöd.

Csekkold le a vállalásokat!

Ez az 5. legfontosabb. Aki szinte semmit nem vállal, vagy mindent extrába rak, azt egyszerűen nem érdemes meglátogatni. Viszont gyanúval kell kezelni a majdnem mindent bevállaló, valamint az egyáltalán nem extrázó ringyókat is, mivel akadnak köztük olyanok, akik a Valóságban a felét nem teljesítik az ígéreteiknek.

Olvasd el az „Akit keresek” részt!

Innen tudsz tájékozódni arról, hogy egyáltalán fogad-e téged a kurvaember. 

Figyelj az ellentmondásokra!

Ha bármi ellentmondást találsz az adatok és képek, a bemutatkozó meg a vállalások, vagy a termékleírás + „Akit keresek” rész között, esetleg akárhol máshol, akkor kérdezz rá a telefonban/SMS-ben! Abban az esetben, ha nem kapsz értelmes választ a kérdésedre, ne szégyellj menekülni! Az „Amilyen vagyok” rész nem olyan lényeges, mivel a luvnyák gyakran elhülyéskedik, sőt vannak akik hazugságokkal írják tele, de azért nem árt végigolvasni, ugyanis itt is ütközhetsz paradoxonokba.

Figyeld milyen gyakran cserél várost!

Ha olyan gyakran váltogatja, mint a palikat, akkor jobb offolni. Kivéve, ha az illető bevallottan egy szexturnézó, országjáró ribanc. A sűrű telefonszámcserét is kezeld gyanúval! 

Olvasd el a kommenteket!

Ez a rész kimondhatatlanul fontos. Figyeld a hozzászólók neveit (nehogy 1-2 ember írja az összes véleményt) és státuszát. Az „Új tag”-ok, meg a kevés értékeléssel rendelkező „Régi tag”-ok mindig gyanúsak, mint ahogy az eleve kevés kommenttel rendelkező luvnyák is. Egy kurvaoldal nem hagyományos társkereső site, a kurvázás pedig nem feleségkeresés (jobb esetben!), tehát ebben a szituációban annak kell örülnöd, ha minél többen megfordultak már a hirdetőben. Ha „Elutasított”, simán szar, illetve olyan „Kérdőjeles” hozzászólásokat látsz nála, amiket nem tudott kimagyarázni, akkor inkább fel se hívd!

Menekülj, ha letiltotta a kommenteket!

Ha le vannak tiltva a hozzászólások, akkor az hatalmas Red Flag, mivel az adott kurvával valami kurva nagy gáz lehet. Persze ezt sok szakmabeli azzal magyarázza, hogy a trollok meg a rivális ribancok miatt teszik, de ez természetesen csak a legritkább esetben igaz. Egyszer meggondolatlan voltam, és elmentem egy ilyen kurtizánhoz, amire aztán alaposan rá is basztam, mivel az illető ringyó egy ordas nagy suttyerák volt.

Óvakodj a suttyóktól!

Ha eljutottál a telefonbeszélgetésig, és közben megtudod, hogy kiszemelted egy sudribunkó ribanc, abban az esetben nincs más dolgod, mint lemondani a randit a picsába! Ha már a telóban is szarháziként viselkedik, akkor vajon milyen lehet élőben? Igaz, az 1-el fentebb taglalt csaj meglepő módon normálisnak tűnt a szervezésnél, viszont ahogy írtam, vele más jellegű gondok voltak.

Mindig használj gumit!

Ha nem szereted, kérjél csak szopást vagy meg se látogasd a prostit!

Ne ess szerelembe!

Ne legyél fasz! Ha közvetlen, barátságos ringyóval találkozol, akkor az teljesen természetes, hogy megismernéd közelebbről. Össze lehet vele haverkodni, hogy idővel aztán ingyen, vagy legalább kedvezményesen bevállaljon, de legyen bármennyire kedves, próbálj meg nem belé szeretni, mivel végtére is csak egy kurváról van szó.


Kép forrása: itt

55 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9714833832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.05.19. 20:03:39

Érdekes a téma. Aki tudja magáról, hogy előnytelen külsejű, és pinát szeretne, annak marad ez a megoldás. De igazából sosem értettem, hogy aki így vagy úgy, de tud pinához jutni, az miért fanyalodik ilyenekre?

Mindenki lakókörnyezetében vannak szorult helyzetben lévő fiatal csajok, egyedül kínlódó elvált anyukák stb. Minden szempontból előnyösebbnek gondolnám egy illyennel kialakítani egy hosszú távú szexkapcsolatot, anyagi támogatással, mint pedig eg, gombatenyészetbe lógatni.

Hozzá teszem, nem dugtam még hivatásost, de kétlem, h kellemesen csalódnék. Se kinyalni nem érdemes, sem smárolni nem lenne vele gusztusod, nem tudom így mi értelme.

Santer 2019.05.19. 22:37:44

+1: a kiírt életkorhoz adj hozzá legalább nyolcat, rossz esetben tizennyolcat
+2: a kiírt testsúlyt szorozd meg 1.3-mal, a testmagasságot 0.9-cel
+3: figyelj oda, hogy kikkel dolgozik együtt. Ha 3-4 kurva ugyanazon a zebracsíkos kanapén fotózkodik, akkor az kancigányok kifizetőhelye, semmi keresni valód a környéken
+4: minden fent felsorolt elővigyázatosság ellenére is rákúrhatsz, mert sok kurvának a rafkós stricije, rosszabb esetben madámja kezeli a lapját, és pontosan tudja, hogy ilyenekre vigyázni kell, és hogy kell a gyanút elaltatni

Santer 2019.05.19. 22:39:36

@Captain Admin: ki a rák akar hosszabb távú szexkapcsolatért még fizetni is:))

a kurvázás nem azért kerül pénzbe, hogy baszhass, hanem hogy legközelebb ne kelljen magyarázkodni, ha nem akarsz

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.20. 17:44:40

@Captain Admin: Újfent felmondtad a feminista leckét. Megint csak gratulálni tudok! Ha kis eszed lenne tudhatnád, hogy kurvára nem csak az előnytelen külsejű férfiak járnak hozzájuk, sőt!

„De igazából sosem értettem, hogy aki így vagy úgy, de tud pinához jutni, az miért fanyalodik ilyenekre?”

Mondjuk mert ott olyan dolgokat is kipróbálhat, amit más pináknál nem. Ráadásul jóval olcsóbban!

„Mindenki lakókörnyezetében vannak szorult helyzetben lévő fiatal csajok, egyedül kínlódó elvált anyukák stb. Minden szempontból előnyösebbnek gondolnám egy illyennel kialakítani egy hosszú távú szexkapcsolatot, anyagi támogatással, mint pedig eg, gombatenyészetbe lógatni.”

Az égvilágon semmi különbség nincsen. Főleg a gombakertben nem.

„Hozzá teszem, nem dugtam még hivatásost”

Pedig rád férne. Lehet kigyógyulnál a kamu alfáskodásból.

„sem smárolni nem lenne vele gusztusod, nem tudom így mi értelme.”

Nem hivatásossal smárolni mitől gusztusosabb? Mert az nem öblíti ki a száját az előtted lévő fasz után?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.20. 17:48:19

@Santer: Igen, az életkor az kimaradt. Mindjárt pótlom. Én úgy tudom minimum öt évet kell rászámolni.

+2, +3: Ezekre jók a kommentek.
+4: A kamu kommentekre utaltam, de sajnos tényleg nem lehet tudni.

2019.05.20. 17:51:35

@The Cortez: "Ha kis eszed lenne tudhatnád, hogy kurvára nem csak az előnytelen külsejű férfiak járnak hozzájuk, sőt!"
Vs.
"Mondjuk mert ott olyan dolgokat is kipróbálhat, amit más pináknál nem."

Egy elyőnyös külsejű pali mit tud kipróbálni egy kurvánál, amit egy szexpartnernél nem? :)

Magyarázhatsz, de direktben a pináért fizetni a legallja. Aki így jut csak (vagy legolcsóbban) pinához, az egy lúzer balfasz.

A blogod gyakorlatilag arról szól, hogy tele a világ ribancokkal. Most meg győzködni próbálsz, hogy a sok ingyen pina között nem balfaszság fizetni a kurváknak? :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.20. 23:31:18

@Captain Admin: Ha kis eszed lenne rájöttél volna, hogy millió egy oka lehet a kurvázásnak. De látom kényelmesebb a feminista/manginista hisztit tolni.

„Egy elyőnyös külsejű pali mit tud kipróbálni egy kurvánál, amit egy szexpartnernél nem? :)”

Amit a szexpartner nem vállal. Kurva egyszerű.

„Magyarázhatsz, de direktben a pináért fizetni a legallja”

Mindenhogy fizetsz, tehát akkor mindenféle szex a legalja. Mitől jobb egy csomót kifizetni rá mondjuk a bárpultnál, mint mondjuk kevesebbet rögtön a kezébe adni?

„Aki így jut csak (vagy legolcsóbban) pinához, az egy lúzer balfasz.”

Az a lúzer balfasz, aki önmagát alfának előadva, játssza a megmondóembert az összes létező blogon. Azért is vagy lúzer, szociopata balfasz, mert az omegákra meg mondjuk a beteg emberekre nem gondolsz. Utóbbiak hogy jussanak szexhez? Te fogod leszopni őket?

„A blogod gyakorlatilag arról szól, hogy tele a világ ribancokkal. Most meg győzködni próbálsz, hogy a sok ingyen pina között nem balfaszság fizetni a kurváknak? :D”

Igen, de látom az nem ment át, hogy az ingyenes kurvák is pénzbe kerülnek, még ha nem is kérik el közvetlenül a lét. Mitől lenne balfaszság, ha az ember olcsóbban kijön, tuti, hogy kap baszást, ráadásul még hülyét sem csinál magából, mint te mindenhol :D

2019.05.21. 06:42:43

@The Cortez: na oké, ennyi ésszel tényleg csak a kurvák maradhatnak valakinek. :D

Én kb már 12 éve dugok foglalt nőket is. A jelenlegi 2 közül az egyiket másfél éve. Mindkettő házhoz jön. A drágább szokott meginni itt 2x2dl gyümölcslét. Ennyibe kerül, de van amikor még inni sem iszik semmit. Nos, ennek fényében nézzük az érveidet!

"Ha kis eszed lenne rájöttél volna, hogy millió egy oka lehet a kurvázásnak"
Tehát semmi akadája, hogy írj párat, igaz?

"Amit a szexpartner nem vállal. Kurva egyszerű."
Felárért, már ha vállalja. Írsz konkrétumokat? Mert nekem eddig bármit megcsináltak a nők, még amit nem akartak azt is. Ingyen. De az extra+óradíj biztos kevesebb mint a nulla. :D

"Azért is vagy lúzer, szociopata balfasz, mert az omegákra meg mondjuk a beteg emberekre nem gondolsz. Utóbbiak hogy jussanak szexhez? "
Nem. Úgy mint te. Erről beszéltem, hogy a kurvákra azok kényszerülnek, akik máshogy nem jutnak pinához. Ezért balfasz a balfasz.

"látom az nem ment át, hogy az ingyenes kurvák is pénzbe kerülnek, még ha nem is kérik el közvetlenül a lét. Mitől lenne balfaszság,"
Leírtam feljebb, h mennyibe kerül egy ingyenes nő. Ha az ingyen jelentésével sem vagy tisztában, érthető, h miért sem jutsz nőhöz.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.21. 17:36:44

Szerintem mindegyikőtöknek van némi igazsága, meg nem is. :)

A "barátnőfílinges" szolgáltatókhoz többségében olyanok járnak, akik valóban lúzerek. Gyakran inkább csak beszélgetni akarnak, nem is szexet. Aki valami extrát akar, azt nem feltétlenül nevezném annak, mert azért ahhoz, hogy egy átlagos nőt rávegyél mindenfélére, amit előtte sosem csinált és nem is igazán akart, azért kell energia- és időbefektetés, a siker pedig nem garantált. Vagy lehet, hogy összejön, de nem úgy, ahogy igazán tökéletes volna, ráadásul ahhoz fenn kell tartani valamiféle szeretői viszonyt is, amire nem mindenki vágyik

Balfaszságnak inkább azt tartom, amikor valaki egy átlagos dugi-szopi szolgáltatást kínáló nőnél erőszakoskodik, hogy vállaljon többet, amiért fizet pár ezer forint extrát.

Persze, lehet jönni az alfasággal, hogy én akkora kan vagyok, hogy nekem 4 dl gyümölcsléért bármit megtesznek, de ebben 12 év munkája van. Azért abba sem ártana belegondolni. :)

Szóval nem ennyire fekete-fehér ez a kérdés, az sem mindegy, milyenhez jár és mit akar

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.21. 17:38:07

@Captain Admin: Először a feltett kérdéseket válaszold meg! Ha ezekkel meg vagy, akkor kezdj el újra megmondóemberkedni, meg hülyeségeket írogatni.

„Tehát semmi akadája, hogy írj párat, igaz?”

Ennyi ésszel nem csoda, hogy még a kurvák sem jönnek össze neked :) Perverziókról hallottál már? Elhanyagolt, félrebaszó férjekről? Állandóan utazgató üzletemberekről? Szexmániásokról? Pornóskurva kinézetet kedvelő palikról? Meg ugye fentebb is írtam a beteg embereket.

„Mert nekem eddig bármit megcsináltak a nők, még amit nem akartak azt is. Ingyen.”

Ja, ismerjük a sztorit. De ennél a résznél mindig megállsz. Rendszeresen elfelejted leírni, hogy végül aztán felébredtél álmodból, és láttad, hogy teleélvezted az alvóbugyidat :) Nézz utána mik a legnépszerűbb szexuális fantáziák, kívánságok, ha már magadtól nem tudtál rájönni.

„Erről beszéltem, hogy a kurvákra azok kényszerülnek, akik máshogy nem jutnak pinához. ”

Ez csak két kategória a sok közül, de te szándékosan ezeket hangoztatod. Az a balfasz, aki ezt nem érti és hisztizik miatta. De jól mondtam, hogy te is valami elbaszott szociopata vagy, ha szerinted balfasz egy beteg ember.

„Leírtam feljebb, h mennyibe kerül egy ingyenes nő”

A te álmaid pont nem számítanak mérvadónak. Valószínűleg több nőhöz jutottam, mint te valaha is fogsz. Ha jutnál bármilyen nőhöz, akkor nem verned magad ennyire görcsösen az interneten :) Egyébként fentebb azt propagáltad, hogy sokkal jobb egy fizetős szerető, mint egy hivatásos kurva. Így nem értem miért hisztizel a kurvázás miatt, amikor az előbbi esetben ugyanúgy fizetsz a szexért, te nagyon hülye? :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.21. 17:43:13

@Serial Slut: „Szerintem mindegyikőtöknek van némi igazsága”

Csak nekem, neki általában sosincs :)

„Gyakran inkább csak beszélgetni akarnak, nem is szexet”

Na, igen még ez is egy kategória. Vannak akik a magány miatt járnak oda.

„Balfaszságnak inkább azt tartom, amikor valaki egy átlagos dugi-szopi szolgáltatást kínáló nőnél erőszakoskodik, hogy vállaljon többet, amiért fizet pár ezer forint extrát.”

Mint írtam, az ilyenhez alapból felesleges elmenni.

„Persze, lehet jönni az alfasággal, hogy én akkora kan vagyok, hogy nekem 4 dl gyümölcsléért bármit megtesznek, de ebben 12 év munkája van.”

Egy szavát se hidd el Mr Blog.hu-nak :)

2019.05.21. 17:45:04

@The Cortez: Nem promóztam a fizetős szerető tartást, hanem az igénytelenség legalljának számító kurvázás egy reális akternatívájaként említettem, nem pedig az elérhető maximumként.

"Minden szempontból előnyösebbnek gondolnám egy illyennel kialakítani egy hosszú távú szexkapcsolatot, anyagi támogatással, mint pedig eg, gombatenyészetbe lógatni."

A többi hülyeségedre kár reagálni is. Aki bármilyen kívánságáért kurvához kell forduljon, az lehet hogy beteg, az is lehet, hogy pl allergiás, de ez ilyen szempontból irreleváns. A lényeg az, hogy a nőktől nem kapja meg amit akar, mert nem tudja ezt elérni náluk, vagyis balfasz.

2019.05.21. 17:53:51

@Serial Slut: "Persze, lehet jönni az alfasággal, hogy én akkora kan vagyok, hogy nekem 4 dl gyümölcsléért bármit megtesznek, de ebben 12 év munkája van. Azért abba sem ártana belegondolni. :)"

Nincs benne 12 év munkája. 19 évesen full ruppótlanul is házhoz j{tt az akkori csajom. És a barátnője is titokban. Utána pedig az összes többi is. Ebben nincs semmi tudomány. Normálisan kell kinézni, férfiként kell élni és viselkedni és ennyi.

Amikor utóljára társkeresőztem neten kb 4 éve, hétfő reggel regisztráltam pont a csp-re, normális képpel, arccal, "kapcsolatban" státusszal, normálisan kitöltött adatlappal, és kedd este mr fogkefével érkezett egy csaj. Csütörtökön pedig egy másik, bár ő nem aludt itt. Az egyikkel még 2 év múlva is össze jártunk, a másikkal csak 3 hónapig, de azt pl hurkásra is vertem, pedig nem az a típus volt aki ezért rajongott.

Csak a balfaszok hiszik azt, hogy ilyen talikat nehéz összehozni, miközben ellentmondanak ezzel maguknak, mert másfelől meg állandóan "minden nő kurva"-znak. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.21. 18:51:58

@The Cortez: nem tudtam, hogy egy régóta tartó vitába csöppenek bele. :)

@Captain Admin: elhiszem, hogy talikat nem nehéz összehozni, én extra igényekről beszélek, ami lehet egy különlegesen szép nő vagy valami perverz dolog. Az, hogy rávegyél valakit arra, hogy hagyja a durva fenekelést, azért nem ugyanaz, mint egy durva anál vagy mélytorkos akció, szóval azért nem minden csak a férfiasságon múlik, vannak határai az embereknek, képességeiknek is. Párt mindenre lehet találni az ég világon természetesen, de egyrészt szerencse is épp belefutni, másrészt minél különlegesebb igényeid vannak, annál nehezebb. Akinek olyan, az jobban jár a profikkal, mint hogy keresgélnie kelljen kiszámíthatatlan végkifejlettel.

Neked bejött, elhiszem, hogy jól csinálod és mindig házhoz mennek, de én csak azért nem tartanék valakit lúzernek, mert nincs kedve társkeresőzni vagy ilyen kapcsolatokba (még ha csak alkalmiak is) bármennyi energiát beleölni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.22. 00:05:32

@Captain Admin: „az igénytelenség legalljának számító kurvázás egy reális akternatívájaként említettem, nem pedig az elérhető maximumként.”

Mivel mostanra már megtanultad, hogy millió 1 ok miatt lehet kurvákhoz fordulni, így már tudod, hogy nem az igénytelenség legalja. Lényegtelen, hogy minek említetted, ugyanaz a 2.

„A többi hülyeségedre kár reagálni is.”

Mert szokás szerint megint alulmaradtál a vitában, ezért inkább megfutamodsz. Ismét.

„A lényeg az, hogy a nőktől nem kapja meg amit akar, mert nem tudja ezt elérni náluk, vagyis balfasz.”

Akkor a különleges perverziókat te fogod kielégíteni? Te sem tudsz semmit elérni náluk, de nem is ez a baj, hanem, hogy a neten úgy vered a nyálad, mintha nem születésedkor láttál volna pinát utoljára.

Amúgy meg egy olyan ember ne balfaszozzon másokat, aki azért utálja a gyúrósokat, mert nem látja a faszát a hasától, vagy pedig ahhoz is gyenge szar, hogy 20 kilót kinyomjon fekve. Az utóbbinál az szokták mondani (én is), hogy akkor emelgesd inkább a faszodat, hátha azt még elbírod!
A másik az omeganőstényes cikkedhez írt baromságod. Ha szerinted rendben van, hogy a nőd félekúr, akkor tényleg nem értem, mi bajod a kurvázással. A nőd faszán keresztül te is ugyanúgy más palik faszát csókolgatod. A kurva annyiból jobb, hogy ő fogat is mos közbe. Igénytelenség nem a kurvázás, hanem az, amit valójában te is képviselsz: a bétaként omeganőstényekkel való megelégedés.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.22. 00:10:14

@Captain Admin: „19 évesen full ruppótlanul is házhoz j{tt az akkori csajom. És a barátnője is titokban. Utána pedig az összes többi is. Ebben nincs semmi tudomány.”

Megint kihagytad, hogy felébredtél, és észrevetted, hogy bilibe lóg a kezed buzikám :)

„Normálisan kell kinézni, férfiként kell élni és viselkedni és ennyi.”

Mivel az utsó 2 neked láthatóan nem megy, akkor vajon mitől működne az 1. opció? :)

„Csak a balfaszok hiszik azt, hogy ilyen talikat nehéz összehozni, miközben ellentmondanak ezzel maguknak, mert másfelől meg állandóan "minden nő kurva"-znak. :)”

Te is mindig minden nő kurvázol (úgy, hogy közben szűz vagy), szóval végre beismerted a nyilvánvalót, hogy balfasz vagy :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.22. 00:15:02

@Serial Slut: „nem tudtam, hogy egy régóta tartó vitába csöppenek bele. :)”

Bármekkora csicska is ez az ember, a korrektség kedvéért mégis korrigálnom kell magamat: a femináci Womb Raiderrel folytatott vitájában például kivételesen igaza van.

„Neked bejött, elhiszem, hogy jól csinálod és mindig házhoz mennek”

De azért ne higgy el neki semmit. Tudhatnád, ha egy férfi a hódításaival meg a saját alfaságával menőzik akár a neten, akár élőszóban, akkor az maximum csak az anyja pináját látta még életében :) Ez olyan szintű szabály, mint a fent felsorolt összes.

2019.05.22. 06:32:40

"Te sem tudsz semmit elérni náluk, de nem is ez a baj, hanem, hogy a neten úgy vered a nyálad, mintha nem születésedkor láttál volna pinát utoljára."

"Amúgy meg egy olyan ember ne balfaszozzon másokat, aki azért utálja a gyúrósokat, mert nem látja a faszát a hasától, vagy pedig ahhoz is gyenge szar, hogy 20 kilót kinyomjon fekve."

"maximum csak az anyja pináját látta még életében :)"

Volt két állításod velem kapcsolatban:
1. A születésemkor láttam utoljára pinát élőben.
2. Akkora hasam van, hogy eltakarja a szemem elől a farkam, így azt nem láthatom ha lenézek.

Mennyi pénzt tudsz összeszedni egy fogadásra, amit kockáztatva duplán kapsz vissza, amennyiben igazak az állításaid? Mivel egy hangember vagy, a megállapodás hivatalos részét te intézed. Várom a válaszod.

A "gyúrósokat" nem utálom, hanem kiröhögöm. :D Soha nem írtam sehol, hogy utálnám őket.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.22. 15:50:47

@The Cortez: Én nem így működöm, hogy valaki szid mást és akkor kritikátlanul neki hiszek, akinek ennyi erővel ugyanúgy nem kéne, mint a másiknak. :)

Mivel láttam már karón varjút, sőt engem is elegen támadnak, ezért én azt hiszem el, amit mások mondanak magukról, mivel tudom, milyen szar, amikor minden szavát megkérdőjelezik az embernek. Elhiszem neki, amit mond, ahogy neked is el fogom.

Én a szűklátókörűség miatt szóltam, persze, van igazsága abban, hogy sok a pancser, de ez így csak féligazság. Kurvára sokféle ember van, akiket teljesen különböző indokok mozgatnak, sőt az emberek többsége még csak nem is cselekszik logikusan vagy nem gondolja át, hogy mivel hova jut, hogyan érné meg inkább helyette. Ezt leegyszerűsíteni annyira, hogy csak a balfasz fizet a szexért, szűklátókörűség, a magából kiindulás tipikus esete.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.22. 19:34:02

@Captain Admin: „A születésemkor láttam utoljára pinát élőben”

És ezt hogy bizonyítod be?

„Akkora hasam van, hogy eltakarja a szemem elől a farkam, így azt nem láthatom ha lenézek”

Ez csak a mondat egyik fele volt, de beszédes, hogy ezen akadtál meg.

„Várom a válaszod.”

Én is a tieidet, már az eleje óta.

„A "gyúrósokat" nem utálom, hanem kiröhögöm. :D”

Igen, amikor már látótávolságon kívülre kerültek :) Nem mindegy melyik? Attól még ugyanúgy igazak a fentiek

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.22. 19:43:17

@Serial Slut: „amit mások mondanak magukról, mivel tudom, milyen szar, amikor minden szavát megkérdőjelezik az embernek.”

A műmájerkedés egy másik kategória, főleg itt az interneten.

„Kurvára sokféle ember van, akiket teljesen különböző indokok mozgatnak,”

Ezt magyaráztam neki én is. Mennyire lehet komolyan venni egy olyan embert, aki csak a saját téveszméit ismételgeti?

„még csak nem is cselekszik logikusan vagy nem gondolja át”

Ő eleve képtelen a logikus gondolkodásra. Fentebb leírtam neki milyen témákhoz sík hülye még.

„Ezt leegyszerűsíteni annyira, hogy csak a balfasz fizet a szexért, szűklátókörűség, a magából kiindulás tipikus esete.”

Ez teljesen így van. Magyarázhatod neki reggelig is, akkor sem fogja megérteni, helyette inkább újabb és újabb műmájér szövegekkel fog előállni.

2019.05.22. 20:04:31

@The Cortez: Kapsz még egy esélyt, hogy bebizonyítsd, van annyi gerinced, mint egy szopadék román kurvának.

""Te sem tudsz semmit elérni náluk, de nem is ez a baj, hanem, hogy a neten úgy vered a nyálad, mintha nem születésedkor láttál volna pinát utoljára."

"Amúgy meg egy olyan ember ne balfaszozzon másokat, aki azért utálja a gyúrósokat, mert nem látja a faszát a hasától, vagy pedig ahhoz is gyenge szar, hogy 20 kilót kinyomjon fekve."

"maximum csak az anyja pináját látta még életében :)"

Volt két állításod velem kapcsolatban:
1. A születésemkor láttam utoljára pinát élőben.
2. Akkora hasam van, hogy eltakarja a szemem elől a farkam, így azt nem láthatom ha lenézek.

Mennyi pénzt tudsz összeszedni egy fogadásra, amit kockáztatva duplán kapsz vissza, amennyiben igazak az állításaid?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.22. 21:09:34

@Captain Admin: Itt csak neked kell bizonyítanod, nem én májerkedem tele a blogokat. Bár azt tudom neked még annyi gerinced sincs :)

Nem nagyon látom, hogy válaszoltál volna a neked szegezett kérdésekre.

2019.05.22. 21:16:34

@The Cortez: te gyáva fos. Egy semmitőlvaló, ruppótlan, GYÁVA hülyegyerek vagy.

Annyi tökösség nincs benned, hogy megvédd az igazad. Te papírkutya. :D

Bármelyik hivatásos kurvában vagy swinger ringyóban több tartás van itt a blogokon mint benned. Még womb raider is következetes a saját faszságát illetően, te meg szembe köpted magad.

Lementettem a fogadási ajánlatom és a reakciót is amiben összefostad magad. :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.22. 21:40:36

@Captain Admin: Nincs mit megvédenem. A tények magukért beszélnek :) Itt csak neked kellett volna bizonyítanod te műmájer hulladék.

„te gyáva fos”

Írja az, aki a számára kínos kérdésekkel úgy csinál, mintha nem látta volna őket.

„ruppótlan”

Írja az, akinek még kurvákra sincs pénze :)

„Még womb raider is következetes a saját faszságát illetően”

Mondtam, hogy feminista vagy. Akkor baszd meg őt, mivel mást úgysem tudsz.

„amiben összefostad magad”

Nekem is meg van, ahogy fent beégetted magad, meg az összes többi is. Mitől összefosás az, hogy hozzád ahsoló csicskák ajánlataira nem ragálok? :D

2019.05.22. 21:51:03

@The Cortez: lányos zavarodban (miután szarrá égtél te szerencsétlen) észre sem veszed, hogy a kommunikációd ugyanazt a sablont követi, mint az ellentmondásba keveredett idióta ribancok. :D

Én kérdeztem előbb, még fogadnod nem is kellett, mert tudtam, hogy összeszarod magad te is. :D Pár balfasz béte kényszerbiszex is eljátszotta már ezt a csp-n, bekerültél hozzájuk a csapatba. :D Te kis cuncimókus.

A kérdésem ez volt:
"Mennyi pénzt tudsz összeszedni egy fogadásra, amit kockáztatva duplán kapsz vissza, amennyiben igazak az állításaid?"

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.22. 22:02:54

@Captain Admin: Itt csak te kerültél ellentmondásba. Már rögtön az első kommentedben.

„Én kérdeztem előbb”

Az én voltam. Azóta sem válaszoltál a feltett kérdésekre. Mi alapján gyáva fosozol, meg gerinctelenezel másokat te szardarab? Megint magadból indulsz ki, mint a gyúrásnál meg a kurvázásnál :)

„még fogadnod nem is kellett”

Bírom, hogy úgy csinálsz, mintha lenne pénzed, miközben még útszéliekre sem futja :D

„hogy összeszarod magad te is”

Ja, hogy te mindenkivel fogadni akarsz a nulla jövedelmeddel? :)

„Pár balfasz béte kényszerbiszex is eljátszotta már ezt a csp-n, bekerültél hozzájuk a csapatba”

Akkor te is köztük vagy? Nem te írtál ott pár éve arról, hogy a haveroddal együtt kúrsz? Ugyanilyen szarfaszú, megmondó alfa volt, mint te, úgyhogy tuti te voltál. Cuncimókus :)

A kérdéseimet én már a legelső kommentben feltettem. Csak hát gyára féreg módon elmenekültél előlük. Párszor leírtam már, hogy előbb azokra válaszolj.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.22. 22:20:25

@Captain Admin: Csajok és Pasik? Komolyan? Látom te arra izgulsz, hogy magadat szopatod le rendszeresen. 5 percet sem töltöttem ott és mire bukkanok?

„Meséllj még te Háry János...:)

Arról is, hogy amikor elváltál - ahogy írtad magadról - és utána pár héttel lelírtad, hogy TE sose házasodtál.. :)

Na... ilyesmikről mesélj még. :)

Hogy mikor te 30 évesen 19 éves csajokat kezelgettél ?..
Te ?? :)

Álmodozz csak..:).
Talán a vakok iskolája mellett esetleg felszedhettél pár vak csajt, amíg azok rá nem jöttek, hogy a szag nem egy istállóból jön mégse, hanem belőled... :)

Nagyjából ennyi lehet a te történeted, nem több ”

És természetesen erre sem érkezett válasz, mint ahogy nyilván erre a kommentre sem fog soha. Úgyhogy csá, ennyi, ezekután már szerintem tényleg ne írj semmit. Én azért olvaasgatok még ott, hátha tudod fokozni a beégésedet.

2019.05.22. 22:44:35

@The Cortez: azért vagy egy gyáva fos aki segget csinált a szájábók, mert
1. ÁLLÍTOTTÁL VALAMIT VELEM KAPCSOLATBAN
2. LEHETŐSÉGET AJÁNLOTTAM, HOGY BEBIZONYÍTSD EGY FOGADÁS KERETÉBEN
3. EZ ELMARADT, MERT BESZARTÁL.

Ez ennyi. Lényegtelen, hogy korábban kitől és mit kérdeztél, kivel szoptátok le egymást egy konditerem öltözőjében, vagy bármi egyéb, ami nem tárgya a fogadásnak ami elől elszaladtál.

A szavad szart sem ér, nem csoda ha még egy ócska kurva is megpróbált palira venni. :D

Akkor ez ennyi. Kár, mert szívesen segítettem volna neked egy kis pénzzel, hogy elkölthesd a kurváknál, ha már máshogy nem jutsz pinához.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.22. 22:59:33

@Captain Admin: Én jóval előbb kérdeztem valamit, vártam a választ és „EZ ELMARADT, MERT BESZARTÁL.”

„Lényegtelen, hogy korábban kitől és mit kérdeztél”

Nem lényegtelen. Ne próbáld letagadni, hogy egy gyáva, életképtelen szar vagy.

„A szavad szart sem ér”

Többet, mint a tiéd. Főleg ezek után:

„„Meséllj még te Háry János...:)

Arról is, hogy amikor elváltál - ahogy írtad magadról - és utána pár héttel lelírtad, hogy TE sose házasodtál.. :)

Na... ilyesmikről mesélj még. :)

Hogy mikor te 30 évesen 19 éves csajokat kezelgettél ?..
Te ?? :)

Álmodozz csak..:).
Talán a vakok iskolája mellett esetleg felszedhettél pár vak csajt, amíg azok rá nem jöttek, hogy a szag nem egy istállóból jön mégse, hanem belőled... :)”

Hát ez kurva kínos. De ki gondolta volna, hogy erre sem fog válasz érkezni? :D

„még egy ócska kurva is megpróbált palira venni”

Időnként a legjobbakkal is előfordul. Majd megtudod, ha elveszítetted a szüzességed.

„ Kár, mert szívesen segítettem volna neked egy kis pénzzel, hogy elkölthesd a kurváknál”

Kértél volna anyádtól? :D Ha már megteszed, akkor inkább a saját fejlődésedre fordítsd, mert már igazán rád férne.

„hogy elkölthesd a kurváknál, ha már máshogy nem jutsz pinához.”

Látom a legutóbbi beégésed leleplezése nagyon érzékenyen érintett, mivel már az ”érvek” elfogytak, így kénytelen vagy az én oltásaimat koppintgatni.

Igen, igazad van, ez ennyi :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.23. 00:18:56

@Serial Slut: Lekésted. Miután itt durván megszégyenült, a másik oldalra menekült a gyáva féreg, mivel tudta, hogy ott nem tudom utolérni. Szóval a kamu alfa antiférfi onnan, fedezékből, a mangina haverja picsája mögül mer csak ugatni :)

2019.05.23. 09:58:36

@The Cortez: "Miután itt durván megszégyenült"

Mégis rajtad röhögnek itt is, más oldalakon is. :)
Állítottál rólam valamit, aminek a bizonyítására lehetőséget kaptál egy fogadási ajánlat keretében. Erre még válaszolni sem mertél, hanem hisztizni, terelni, nyüszíteni kezdtél. Mint egy kutya ami miután ugatott és pofánrúgták. :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.23. 14:38:02

@Serial Slut: Persze. Szerinted miért mer ott pofázni mindegyik? :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.23. 14:42:33

@Captain Admin: „Mégis rajtad röhögnek itt is, más oldalakon is”

Itt csak a faszát nem látó gyökér röhög. Más oldalakon meg persze, hogy röhögnek, miután már nem járok oda. Érdekes amíg ott voltam, addig nem mertek. Ellenben veled (szóval megint magadból indultál ki), aki még mindig ott vagy, és az egész oldal egy degerenált megmondóembernek tart, ami igaz is. De ahogy itt beégtél, gyáva féreg módon egyből odamenekültél. Ez azért elég sokat elárul rólatok.

2019.05.23. 14:49:29

@The Cortez: elmenekültem? Itt vagyok, látod mennyire, te hülyegyerek.

Az ajánlatom még mindig él. Örömmel venném ha bebizonyítanád az állításaid velem kapcsolatban, és megdupláznám a pénzed amit így kockáztatnál. Nos?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.23. 16:05:05

@Captain Admin: Visszahúztad a beledet, nem sokkal azután, hogy kijelentetted, te itt nem folytatod a vitát... És te hívsz gerinctelen szarnak másokat? :) Nem csoda, hogy WC 135 barátodig menekültél, ő is erről a stílusról híres.

Annak melyik részét nem értetted, hogy senkit nem érdekelnek a szánalmas ajánlataid? Szerinted miért szarja le mindenki? Elárulom: azért, mert senki nem akar egy hozzád hasonló komolytalan, hülye gyerekkel foglalkozni.

2019.05.23. 16:17:38

"kijelentetted, te itt nem folytatod a vitát"

Na és? Vitatkozunk? Nem. Szóval én megint CSAK A VALÓSÁGOT írtam, és valódi férfi módjára következetes vagyok.

Miközben te, egy kis hisztis hímringyó, akit toporzékol, mint amikor megcsalja a konditermi pasija. :D

Amikor valaki az állítása bizonyítására kap lehetőséget, akkor (amennyiben férfi) él vele, és kiáll az igaza mellett és be is bizonyítja azt, amennyiben tudja. Mivel te csak egy puncifiú vagy, így hadoválsz, toporzékolsz, terelsz, hazudozol, sírsz és mindent csinál amit egy nő is tenne ilyen helyzetben.

BESZARTÁL. Azért szartál be, mert tudod jól, hogy nincs igazad, vagyis hazudtál. Mint a sok béta nyomorult ugyanilyen helyzetben.

De én rendes vagyok az ilyen elesett kis szerencsétlenekkel. Újabb esélyt kapsz a pénzkereséshez. Az ajánlatom él a továbbiakban is. Ne légy ennyire ostoba! Az életben nem kerestél ilyen könnyen pénzt mint amire most lehetőséged adódik, már amennyiben képes vagy leszervezni egy ilyen fogadást. Én hiszek benne, hogy képes vagy. Ha nem így lenne, nem is tettem volna meg az ajánlatom. Te macskajancsi. :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.23. 16:45:55

@Captain Admin: „valódi férfi módjára következetes vagyok.”

Az a férfias meg következetes, hogy nyilvánosan felnyalod, amit korábban a földre köptél? :D

„ hímringyó”

Eddig pont te futtattad így magad.

„mint amikor megcsalja a konditermi pasija”

Mármint amikor a konditermes haverjaival leszopat téged az öltözőben? Akaratod ellenére persze.

„puncifiú”

Írja a komplexusos mangina.

„Amikor valaki az állítása bizonyítására kap lehetőséget, akkor (amennyiben férfi) él vele, és kiáll az igaza mellett és be is bizonyítja azt, amennyiben tudja”

Egy férfiatlan szarkupacnak sajnos nincs joga megmondani, hogy milyen egy igazi férfi. Mint ahogy a feminácinak sincs.

„hadoválsz, toporzékolsz, terelsz, hazudozol, sírsz és mindent csinál amit egy nő is tenne ilyen helyzetben.”

Olvasd vissza magadat az első kommentem utántól!

„Mint a sok béta nyomorult ugyanilyen helyzetben.”

Egy omega ne bétázzon!

„Az életben nem kerestél ilyen könnyen pénzt mint amire most lehetőséged adódik”

Ha valóban szeretsz segíteni a szerencsétleneken, akkor magadat segítsd meg végre! Keress valami melót! Tökmindegy mit, csak dolgozz! Ne élettelen nethuszár legyél, hanem legyél te is hasznos tagja a társadalomnak, és függeszd fel a rajta való élősködést! Ha ez meglesz, akkor majd te is köpni fogsz más élettelen netes csicskák pénzére, amelyet az anyjuktól kértek kölcsön.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.23. 18:08:32

Látom, nem csak az index fórumra jellemzőek a sehova nem vezető, soha véget nem érő viták. :)

Anubisaa5 2019.06.03. 22:14:29

Nem tudom olvassátok-e még ezt.
Captain, neked nem tudom mi a technikád a nők felhajtásához, de ilyet még nem nagyon hallottam, hogy kapcsolatban levő csak simán kitegye a fotóját egy nyilvános oldalra férfiként, ráadásul másnap tolonganak utána nők. Lehet, hogy te egy dúsgazdag 20-30 éves iszonyú jóképű valaki vagy, akkor esetleg értem, de pár kurván kívül nem nagyon mutatnak képeket magukról ezeken az oldalakon. Magamról annyit, hogy 50 éves családos fazon vagyok, sportos, diplomás, jó képű, jól tudok beszélgetni, és anyagi helyzetem is rendezett, de nem tudok nőt felszedni, mert nyilvánosan nem tehetem meg! Nem igazán tudok olyan helyekre menni ahol ez lehetséges volna, és ha esetleg össze is jönnék valakivel, rohadt nehéz eltűnnöm a nejem látóköréből, mert igen féltékeny, x óránként felhív ha nem vagyok otthon. társkeresőkön amúgy is csak neked van ilyen jó tapasztalatod. 50 évesen házasként lehetsz akármilyen, legfeljebb sugardaddy-nek lehetsz jó. Amúgy pedig nincsenek semmilyen perverzióim, csak a szépség lenne elvárás, de ott 30 fölött rohadt szűk a mezőny, azok is inkább fiatalabbakat keresnek maguknál. Még annyit is hozzátennék, hogy vidék, kisváros. Szóval lehet, hogy bepróbálkozok egy kurvával.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.05. 17:52:00

@Anubisaa5: Egy szavát se hidd! :)

Miért szeretnél félrelépni?

Anubisaa5 2019.06.05. 19:18:04

Nincs semmi probléma a házaséletemmel, sőt a legnagyobb hiba lenne tönkretenni, de őrjítően tetszenek a (fiatal) csinos nők. Néha úgy érzem, incselkednek is. Az is lehet, hogy ketyeg az óra, és azt súgja: használd ki még ezt a néhány jó évet, amíg tudod. Azt is tudom, le lehet szadálni ezt az érzést, és akkor elmúlik, de maga az érzés valahogy nagyon serkentő, olyasmi, mint egy izgalmas vadászat . Volt ez már pár éve is, aztán egy kicsit hajtottam rá, de megoldást nem találtam, és elmúlt. Most megint előjött. A fő gond, hogy az asszony nem bírná belátni, hogy ha lenne egy szerető, attól még őt ugyanúgy szeretném. Mondjuk nyitott házasságot nem szeretnék, csak egy kalandot.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.05. 19:34:13

@Anubisaa5: Akkor gondolom kapuzárási pánikról lehet szó. Valószínűleg jól érzed azt az incselkedést. A legkorrektebb megoldás meg pont egy nyitott házasság lehetne.

2019.06.12. 08:43:28

@Anubisaa5: "A fő gond, hogy az asszony nem bírná belátni, hogy ha lenne egy szerető, attól még őt ugyanúgy szeretném."

A fő gond nem ez, hanem az, hogy be vagy csicskulva a feleségednek. Gondolom ha válnátok, vihetné a fél vagyont. :)

Most fizeted meg annak az árát, hogy korábban eladtad a lelked azért, hogy egy olyan nőt dughass (te is), mint a feleséged. Nem tudlak sajnálni. Még véletlenül se kezdj el férfiként élni/viselkedni azzal, hogy fiatal jó nőket lekúrsz, inkább várd meg azt a pár évet még amíg impotens nem leszel, aztán majd nézheted élőben hetente többször is, ahogy a fiatalabb puncivadászok baszni hordják a nődet.

Amíg ezt nem tudod megbeszélni a nőddel, addig a tiétek nem nevezhető párkapcsolatnak, csak egy Bt-nek, Kft-nek. Ha félre is dugnál, ezer %, h betűknál, mert a válástól való félelem miatt irracionális dolgokat csinálnál, amit pedig a leghülyébb nő is levág hamar.

Te is kitehetsz saját profilképet bármelyik oldalra. Miért ne tehetnél? Nem tiltja semmi és senki. Te nem mered, mert félsz a következményektől. Azért, mert te korábban rosszul választottál, meggondolatlan voltál és csicskasorba rendelted magad egy féo életre, ebből még nem következik az, hogy másnak is ennyire bekorlátozottak volnának az esélyei.

Nálam konkrétan ez úgy ment, hogy még a képeket is megmutattam utána a nőmnek, ahogy pucsítottak az ágyunkon 2 nap eltéréssel. Mindezzel csak egy szombat esti fejfájására reagáltam.

Anubisaa5 2019.06.12. 10:17:17

Nem ismersz, de előre levonod a hibás következtetéseidet.
Egyáltalán nem vagyok becsicskulva, és a fél vagyont sem vinné, de pár jó dugásért nem fogom feláldozni a családomat ha a kettő közül kell-ene választanom.

A kérdés az volt,ilyen helyzetben hogyan lehet normális nőt felcsípni. Érdemes-e valamelyik társkeresőnek fizetni? A viszonyt és a puncsot nézegetve nem nagyon látok esélyt, a fent levő nőknek csak nagyon kis százaléka jön egyáltalán szóba. Egy fórumot sem találtam, ahol sorstársak megfordultak volna, pedig biztosan vagyunk jó páran.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.12. 12:17:10

@Anubisaa5: Volt értelme ehhez az atomlúzer, kamu alfához szegezned a kérdésed? :) Pinát még nem nagyon látott, de osztja az észt mindenhol, mindenkinek, ráadásul természetesen rendszeresen megszégyenül.

Beszéltél már feleségeddel a nyitott kapcsolatról?

Anubisaa5 2019.06.12. 16:32:13

Nem beszéltem, és nem is fogok addig amíg nem kényszerít rá valami nyomós ok. Sokkal könnyebb lenne a becserkészés, de ismeretségi körben nem ismerek olyant akinek ezt elfogadta volna a nője/felesége.

Viszont ha tudtok valami érdemlegeset mondani ezekről a netes társkeresőkről azt szívesen venném. Olvastam pár beszámolót, de olyanok írták, akik fiatalabbak és függetlenek. A viszony.hu kínálat/keresletébe beleolvasva ott is a nők inkább fiatalabb vagy alig idősebb független férfiakat keresnek. Képek nincsenek fenn, és nagyon sok bevallottan dagadt, gondolom amelyik valahogyan kinéz, az csodaherceget keres. Szóval nem tudom érdemes-e erre költeni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.12. 22:32:17

@Anubisaa5: A mostani helyzeted elég nyomós ok.

Viszony a legalja. Azt nem tudtam, hogy kövér nők keresgélnek. Ez azért vicces. Semmiképp nem érdemes költeni rá.

Hemi12 2019.09.13. 20:06:47

@Captain Admin: Ez a vita elég gyerekes.
Mindenesetre annyiban biztosan igaza van The Cortez-nek, hogy semmi különbség nem nagyon van, ami indokolná egy "normális szexkapcsolat" létének jogosságát.

A kurvák manapság már elvileg nem a szoci K1 fimben látott útszéli ringyók.
Alattunk is lakott egy prosti, akinek saját lakása és ügyfélköre volt.
Meg persze gyereke, ami külön fura, de ez más laprta tartozik.
Ezek biztosítják a lakást - ami sokakanak lehet probléma -, rendszerint tiszták, és vannak valós orvosi papírjaik.
Vagy ha nincsenek, akkor is kérhestz, max elhajt, de erre egy nem nagyon alja prostinál manapság szerintem nem sok esély van.
Akikkel állítólag te kúrsz nők, azoknak honnan veszed, hogy nincs nemibajuk?
Vayg talán azt hiszed, hogy a megcsalásban hűségesek? :D
Én ismerek olyan huszonéves fiatal csajt, aki úgy fekszik le férfiakkal, hogy nemibeteg, és ezt titkolja előlük.

2x2dl narancslé... meg persze a méregdrága státusszimbólumok.
Vagy most komolyan higyjük el, hogy szarul nézel ki, nem vagy kimagasló semmiben, nem vagy gazdag sem, és mégis ragadnak rád a puncik?
Ne nevettess már...
A társkeresőkön pedig nem lehet nőket felszedni,csak hatalmas szerencsével, ugyanis oda elismerésért járnak a nők, nem társat keresni.

Egy prosti tisztább, olcsóbb, nem vár el semmit, és nem vádol meg semmivel.
Ettől függetlenül én undorodok tőlük,de mondjuk a nők nagyrészétől is.

2019.09.14. 10:15:41

@Hemi12: nem értem miért reagáltál a kommentemre, mert jól láthatóan teljsen más az értékrendünk. Te ugyanolyan szájízzel nyalsz ki egy kurvát akit már több ezren megbasztak, mint egy olyat, akit eddig csak páran. Az alkalmanként 25 ezer forint pedig szerinted kevesebb, mint 2x2dl narancslé. Az érveid megdönthetetlenek. :D

Hemi12 2019.09.15. 10:39:35

@Captain Admin:
Nekem mindehgy, hogy hányan dugták meg, ha az több, mint a 0, akkor nekem az már undorító.
Persze ízlések és pofonok.
De a higiénia nincs összefüggésben azzal, hogy valaki hány emberrel volt előtte.
Sok mai picsa használ fogamzásgátlót, és baszik jóformán mindenkivel.
Egy minőségibb kurvánál manapság már nem opció a gumi nélkül.
Persze van ilyen is, olyan is, de egy kurvában szerintem jobban meg lehet bízni.
Hiszen egy "átlag" csaj egy alfának hagyja, hogy úgy dugja meg, ahogy az akarja.
A kurváknak ez viszont munka, szóval ha ő nem engedi neked, hogy gumi nélkül csináld, akkor másoknak sem engedte.

A narancslé nem drága, viszont a státusszimbólumok, amiket a férfiak sokszor kizárólag nőstényvakításra használnak már annál inkább.
Ne mond, hogy te nem használsz ilyeneket.
Mert akkor vagy csodatévő vagy, vagy kamuzol.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.09.20. 13:07:09

@Hemi12: Minden szavad igaz.

Persze, hogy kamuzik. Részben őróla szól a legújabb posztom.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása