Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. augusztus 03. 23:14 - The Cortez

Az állami Blue Pill-propaganda

Magyarország Ormánya többféle propagandát futtat egyszerre: sulykolják a gazdaság dübörgését, riogatnak Sorossal, nyomatják a migránskérdést, orrvérzésig erőltetik a Blue Pillt stb. A címből adódóan, most egyértelműen a legutóbbi témával fogunk foglalkozni.

7mryhabrdinunehqs.jpeg

A Fityisz sok más politikai csürhéhez hasonlóan, sűrűn váltogatta arculatait az évek folyamán. Pályafutását jobbközépről kezdte nemzeti liberálisként, később nagyon röhejes konzervatívvá alakult, mostanában meg illiberális tradkon színben tetszeleg. Azt, hogy a párttagok mennyire veszik komolyan választott ideológiájukat, rajtuk kívül senki sem tudhatja, viszont egy valami tény: görcsösen próbálnak neki megfelelni.
Az elmúlt pár esztendőben a migránsáramlat megfékezése, a külföldi liberálnácikkal (pl: Brüsszel, Soros) való – igaz kissé izzadtságszagú – szembeszállás, a genderizmus elutasítása + az Isztambuli Egyezmény nem ratifikálása voltak a legkomolyabb érdemeik. Ezek a dolgok 1-1-ig el is várhatóak egy jobbos irányt követő brigádtól, ám az agresszív Blue Pill-nácizmus egyáltalán nem az!
Ennek ellenére előszeretettel terjesztik a lejárt szavatosságú élethazugságokat, reklámozzák az elavult házasság intézményét és siránkoznak, hogy „nem születik elég magyar”. Ez utóbbi egyébként egy tipikus jobbos lózung, amit nemcsak Orbán & Kövér, hanem a Jobbik szintén gyakorta hangoztatott. Ugyanannak a könnyes szemekkel előadott, álérzelmes vakernek a másik oldala, amelyet az MSZP-DK vagy bármelyik libsi politikus/jogvédő az emberek pofájába tol, „Magyarországon üldözik a romákat” címen. Ha a komplett hazai fehér lakosság nem merne az utcára menni a cigányok miatt, akkor is ugyanezt mondanák, mivel erőltetetten fent akarják tartani szánalmas balliberális eszmerendszerük látszatát. De pontosan ilyenek a feministák, amikor azt óbégatják, hogy „a férfiak elnyomják a nőket”. Ha minden vezető szerepet nőneműek töltenének be, ezzel együtt ha az összes férfi bér- vagy akármilyen rabszolga lenne, abban az esetben is ezt rikácsolnák, mert úgy érzik eleget kell tenniük hulladék világnézetüknek.
Nincs ez másként Óvéék mantrájával sem! Ha annyi gyerek születne, hogy bedőlne a magyar gazdaság, államvezetőink nem változtatnának unalomig ismételgetett szövegükön, helyette inkább azt ordítanák a NER-médiában: „NEM SZÜLETIK ELÉG MAGYAR !!!!”.
Egyébként bármerre nézek, mindenhol kölyköket váró embereket látok, sokan úgy gyártják az utódokat, mintha kötelező volna – részben pont az orbáni   ̶k̶o̶r̶r̶u̶p̶c̶i̶ó̶  családtámogatás elfogadása végett – , és rohadtul nem a putrik környékén élek.




Kép forrása: itt

198 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6116101020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2020.09.08. 14:15:32

@Womb Rаider: Élesben elvéreznék, jól mondod. Te aki annyira értesz az országvezetéshez, te a gyakorlatban is végzed ezt és méghozzá milyen jól!

MsIreneAdler 2020.09.08. 15:18:19

@Womb Rаider: kérlek, had törődjek már azzal, amivel szeretnék, meg had szúrja már az a szememet, amit én gondolok. És igen, nem vagyok hajlandó tovább lépni ezeken a dolgokon, szuper, hogy neked ez sikerül, örülj neki. Te meg egy másik gumicsontot rágsz, csak észre sem veszed. Ez pedig "más is lop" című örökérvényű ultimate érv. Semmi mást nem írsz erre, amikor ezt felhozza valaki. Tényleg ennyi? Ez már hivatalos? Használhatom én is, ha bajba kerülök, hogy más is csinálja, ezért nekem is szabad? Amúgy érdekes kérdés az is, ki teremtette meg és tartja fent azokat a körülményeket, amik segítségével a gaz külföldi befektetők kilapátolják a pénzt tőlünk.
Azt mondod nem veszem észre a jó dolgokat. Dehogynem. Csak hát izé, had ne essek hasra, hogy az általam fizetett, jómunkásemberek teszik a dolgukat, és a pénzemért adnak ezt, azt. Vagy te minden reggel imába foglalod a nevüket, a közvilágításért, egészségügyért? De nézzünk egy példát, hátha így világos lesz, mi is az én bajom. Azt mondod vállalkozó vagy. Mit szólnál, ha az alkalmazottad, akit jól megfizetsz, lopna a cégtől? Azt mondanád, hogy belefér, mert a munkáját elvégzi jól, vagy esetleg szólnál neki, hogy ne tegye? Mondjuk halkan szólnál neki ő meg pökhendien visszaszólna, hogy na és, magánügy. Erre te csak a sok jóra gondolva, amit a tag tett a cégért, annyit mondanál, ejnye no, nem baj :D. Jól képzeltem el?
De nem válaszoltál a kérdésemre, hogy téged miért bánt ennyire ha valaki a kormánypártot kritizálja?
Az SZFE-ről nem írtam, ezt nem tudom mikor álmodtad. Nem járok színházba túl sűrűn, Netflixet és HBO Go-t nézek inkább, mert nem csak naív vagyok, de még proli is :)

Lorrh 2020.09.08. 15:53:44

@MsIreneAdler: nekem csak ott látszik felfesleni a varrás, hogy ha tekintetes főméltóságú nagyúr kiadja a kilövési engedélyt, akkor wombi rögtön tudja hogy mik az érvek, és öt évre visszamenőleg rögtön tud idézni eseteket, hogy mennyire szemetek, hazaárulók voltak az SZFE-n tanító filmesek. Ha holnap a baromfitenyésztőket akarná megregulázni, akkor wombi abban a témában tudná tökéletesen fújni a leckét amit a kormánypárt ideológusa, habonyárpija kitalált.
Engem egészen elképeszt ez a széles látókörű éleslátás. És mindig pont szinkronban van a kormánnyal. Naaaatttyonérdekeeeeeeeees.

Womb Rаider 2020.09.08. 16:03:41

@Lorrh: Baszki.. ott elakadsz, hogy nyilatkozz arról, mitől is vagy te a hazai kulturális élet felkent és elismert szakértője,kb semmi kérdésre nem adsz édemi választ, csak fújod séróból az unásig ismert köldöknézegetős bölcsességeket egy soha nem volt világról, ahol a kisember igazsága győzedelmeskedik a pénz felett.
Álmodozol, de rögtön zátonyra futsz, amikor konkrétumokról kéne szó essen.
És még te rovod meg PeniValdest...

"Te aki annyira értesz az országvezetéshez, te a gyakorlatban is végzed ezt és méghozzá milyen jól! "
Mellébeszélsz, próbálod személyeskedéssé silányítani az eszmecserét.. oké, én segghülye vagyok, de akkor már kurvára itt lenne az ideje, hogy megvillantsd azt a hatalmas tidást, ami ilyen vélemények megfogalmazására jogosít. Alapvető tárgyi tévedések mentén , idealista eszmékbe gabalyodva mi a f@szt is hiszel?

Womb Rаider 2020.09.08. 16:18:22

@MsIreneAdler: Nem megy ez neked, megálltál azon a szinten, hogy jujj, ezek lopnak. De továbbra sincs elképzelésed, nem tudsz mutatni olyat, akiről hihetnénk, hogy az majd nem fog. Akkor mégis ki a retekre fogsz szavazni? Protest szavazat lesz, mert tökmindegy, csak ne a Zorbán legyen, mert ő lop.
Drága Irén... eddig mindenki pont úgy lopott, max te nem értesültél róla, mert a média 90%-a a tolvajok mögött állt.. azok, akik most ugye a független újságírásról hadoválnak.. ezek a te idoljaid. Mert ők őszinték és leleplezik a lopós Orbánt. Kár, hogy Gyurcsánynak meg falazatk..

Az, hogy nem vagy képes rendszer szinten átlátni az egészet, az tökéletesen látszik a példádból, amin egy magán vállalkozást próbálsz párhuzamba állítani egy államirányítási apparátussal.
Ott bukik az analógiád, hogy az egyiket a tulajdonos felügyeli és minden információhoz azonnal hozzáfér, a másik egy képviseleti demokrácia, NÉGY évenkénti kontrollal és az információk korlátozottan elérhetők és komplexitásukból fakadóan kevesen képesek értelmezni azokat.
A másik bibi, hogy az analógia szerint én vagyok a saját cégem Orbán Viktora... és én nem tűröm, hogy tőlem lopjanak, ahogyan a kormány is igyekszik az utolsó adóforintot is behajtani (ebben egyébként két nagyságrenddel eredményesebb a mostani kormány, mint bármely előde..) ... és a fügőségi viszonyok is messze egyoldalúbbak. A munkavállalónak semmiféle kontrollja nincs felettem. Ha így már kapisgálod, mi a különbség..

" Vagy te minden reggel imába foglalod a nevüket, a közvilágításért, egészségügyért? "
Ha ezt akarod hinni, nyugodtan hidd ezt. A valóság az, hogy nem mormolok imát senkiért, de amíg nem látok olyasvalakiket, akikre úgy bízhatnánk az országot, hogy nagy valószínűséggel pozitívabb eredményeket tudnának felmutatni, addig nem látok okát, hogy a mostaniaktól megvonjam az 1 db szavazatomat.
Nem vagyok az a kalandor típus és kétszer nem vágyom ugyanazon szarkupacba lépni.

Szóval, milyen területen dolgozol. Próbálom nagyobb betűvel írni, hátha nem vetted észre, ahogyan Lorrh sem.. de a blogmotor csak ezt engedi.

Lorrh 2020.09.08. 16:38:42

@Womb Rаider: én nem vagyok semmilyen terület szakértője, ezért ámulattal figyellek, hogy lehet ennyi mindenhez IS tökéletesen érteni.

Csak annyi ütött szöget a fejemben, hogy te rögtön felbégeted a habonyi kánont, amint kijött egy új ügy. Holnapután megint valami teljesen új szakértői oldaladat fogod megcsillogtatni.

Eddig sosem cikkeztél arról, hogy hazaárulók tanítanának a szinművészetin. Most hirtelen átvetted ezt az álláspontot. Neked ez nem furcsa? Hogy távolról megpimpelik az elmédet és beleültetik a propagandát? Vagy ezt már internalizáltad?

Womb Rаider 2020.09.08. 16:40:28

@Lorrh: Ostoba gondolatmenet, semmi összefüggése nincs Orbánnal, ezt te igyekszel belemagyarázni.. mintha ez amúgy bármiféle felmentés lenne Az Ascher-Cafe portáján zajló cirkusz porondmestereinek bűnére.

Ezeréves közhely, hogy a pesti 'urbánus' liberális 'elit' saját fennhatósága alá rendelte a rendszerváltást megelőzően a komplett kulturális életet és a legtöbb ponton a hozzájuk lojális (és ezt időről időre nyilvános eskütétellel megerősítő) jó embereiket találod.
Ne nekem higgy , olvasd el a MaNcsban Haskó eftás epeömlését. talán képes vagy dekódolni..
Most eljött a pillanat, színt kell vallani a brancs minden tagjának és hála az égnek, vannak, akik képtelenek disztingválni és megerősítést nyer, amit eddig is tudtunk: Ők sokkal jobban gyűlölnek minket, mint mi őket..

De tudom, az ő diktatúrájuk neked maga a Paradicsom.

Womb Rаider 2020.09.08. 16:46:30

@Lorrh: "én nem vagyok semmilyen terület szakértője"

Ugyan.. nem kell szerénykedni, nem véletleenül kérdeztem rá.. volt alkalom, ahol úgy nyilatkoztál (igaz, nem ezen a nicken..) hogy ebben a te véleményed mérvadó, mi meg bőgatyás prolik vagyunk. Szóval csak bátran!

"ezért ámulattal figyellek, hogy lehet ennyi mindenhez IS tökéletesen érteni."
Ne légy full kretén. Nem értek hozzá .. egyedül a véleményem próbálom megfogalmazni, alátámasztani és megvédeni. Azt szabad? Vagy az már maga a nettó Habonyizmus?

Sokkoló lenne, ha azt mondanám, hogy kb 0 azon orgánumok száma, ami a hatalomhoz köthető, azon orgánumok közül, amiket olvasva képes vagyok megfogalmazni olyan véleményt, ami ugyan egybeeshet az általad szemlézett 'jobboldali' sajtóban megjelenő véleményekkel, ám nem azokon alapul?

Azért megtisztelő, hogy nem nézel ki belőlem ennyit.. vagy a saját véleményalkotás is kizárólagosan a bal-liberális érzelmű, ellenzéki emberek sajátja?

MsIreneAdler 2020.09.08. 17:56:01

@Womb Rаider: azért fura vagy ám. Miből vontad le, azt a következtetést, hogy nekem a te által ellenzéknek, én általam takonygerincűeknek nevezett bagázs az idolom :)? Ezt kérlek áruld már el! Ó és megérkezett Gyurcsány is, bravo. A híres ellenség :D, nem baj, hogy kábé annyi a fickó, hogy falunapon csápol neki 3 nyugdíjas, azért rettegjünk tőle.
Miért is kellene ilyen magán jellegű infót elmondanom neked, mint hogy milyen területen dolgozom? Ugye nem azt akarod mondani, hogy elfogytak az érveid, és próbálnál személyes információk alapján fogást találni rajtam meg hitelteleníteni engem? Te megosztasz magadról mindent, és milyen jól is jártál vele...ja,nem. Inkább írd le megint a joly jokert századjára is: "más is lop" :D. Vaagy tudod, van még az, hogy "elmúlt nyolc év" (igaz 10 éve elmúlt, de nem baj), soros, migráncs, brüsszel (tudod, akivel egyik kézzel harcolunk, a másikkal meg a lóvét kérjük). Lehet válogatni. Esetleg találj ki valamit rólam, az még vicces is.
Nem hiszem, hogy van rá valós esély, hogy ezt a kormányt leváltsák. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, egy erkölcsileg vállalható "harmadik oldalnak" (illetve szerintem csak második oldalnak) kellene kinőnie a földből hipp hopp. Így marad a másik út, a belső megtisztulás, megtisztítás. Erre minimálisan nagyobb az esély, mint, ahogy írtam is, de amíg a közvélemény ilyen elnéző és támogató a stiklikkel kapcsolatban, ez is csak álom marad. Pedig, egyedül a népszerűségük csökkenése téríthetné észre őket. Persze miért csinálják jobban, tisztességesen, ha nekünk így is megfelel, ha így is bizalmat szavaznak nekik.

MsIreneAdler 2020.09.08. 17:56:58

@Lorrh: lelkes, és a google a barátja, kell ennél több :D? Szerintem ne sejts emögött többet.

Reactor 2020.09.08. 19:13:45

@Womb Rаider: Hagyjalak lógva, oké, értem, neked ez jó így, ahogy van. Csak tudod, ha az emberiség mindig mindenhez így állt volna, még mindig a barlangban ücsörögnénk. Gyakorlatilag minden, amire rámutatsz, naiv idealizmus volt egykoron. Mutattam példát emberbaráti, erényes, jó politikusra, de hozhatok még többet is akár, hogy az úgynevezett naiv idealizmusom már jópárszor valóra vált. Ha szerinted egy marék épeszű ember semmit nem tud buta emberek hordái ellen tenni, akkor nem sűrűn látogattad a történelem-órákat ezekszerint.

Az igazságos társadalmat nem kérni kell, hanem megteremteni - ugyanis igény volna rá. A jelenlegi társadalmunk nem egy örök érvényű, kőbe vésett valami, amihez alkalmazkodni kell, nem a fénysebességről vagy a víz 100 fokon forrásáról beszélünk itten. Megdőlt a feudalizmus, megdőlt a kommunizmus, megdőlt ezerféle más izmus is a történelem során, amire az akkori ember pontosan ugyanezt mondta, mint te: ennél már nincs tovább, ez a létezésünk tetőfoka. Öt évszázaddal korábban élnénk, ugyanezt mondanád a feudalizmusra.
Sokan képesek átlátni a rendszert, és egyre többen látják be, hogy hosszútávon fenntarthatatlan, kártékony, és katasztrófális következményei lesznek.
Természetesen alanyi jogod azt hinni, hogy namostaztán tényleg eljött az emberiség legvégső, 100 százalékos Super Saiyan formája, ahogy mondtam, ez egy az egyben a 15. századbeli zsellér jobbágy felfogása a feudalizmusról.

Nem próbállak amúgy meggyőzni, mert felesleges. Ha rossz néven veszed az ún. kioktató prédikációimat, az téged minősít elsősorban, nem engem. A képességek piaci "értéktelensége" pedig az égvilágon semmit nem bizonyít, vagy cáfol, ugyanis az emberéletet nem lehet számokkal leírni. Elég szégyen, ha te nyereségként vagy veszteségként tudsz csak skatulyázni dolgokat, mint a Lézerjanika-féle szellemi toprongyok.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.08. 22:48:32

@Womb Rаider: Na mi van, te gyáva szar? Megint beijedtél? Nem tudsz mit kezdeni a kínos kérdésekkel? Válaszolj csak rájuk:

„kezdesz idiótába fordulni, gyorsan vedd elő az antiszemita, vagy a náci, esetleg a rasszista kártyát..”

Mint ahogy te szoktad a nőgyűlölő kártyát? Ezzel legalább elismerted, hogy már rég idiótába fordultál.

„Tetszik, hogy bizonyos témákat/kérdéseket milyen elegánsan kerülsz ki, inkább választott az errefelé hálásabb személyeskedést ést fikázást”

Mindjárt három bűnödet próbálod meg másra kenni! Te mi a szart csinálsz?

„a gyarmataikról és máshonnan beáramló söpredék lassan szétzilálja őket,”

Ezt a söpredéket pont a te fajtád támogatja a legjobban!

A vidnyánszkys meg az eszenyis eszmefuttatásoddal megint jól visszaböfögted Puzsér legutóbbi előadását.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.08. 22:54:42

@Womb Rаider: „továbbra is csak mellébeszélsz, konkrét dolgokról meg lapítasz. Az nem számít, csak a nagy szavak, a prédikációk. Tét nélkül okoskodsz, kibicelsz. Élesben elvéreznél.”

Megint te ugatsz te projektálós tetű? :) Még ezekre sem mertél válaszolni, csak lapítasz, mint szar a gazban:

„kezdesz idiótába fordulni, gyorsan vedd elő az antiszemita, vagy a náci, esetleg a rasszista kártyát..”

Mint ahogy te szoktad a nőgyűlölő kártyát? Ezzel legalább elismerted, hogy már rég idiótába fordultál.

„Tetszik, hogy bizonyos témákat/kérdéseket milyen elegánsan kerülsz ki, inkább választott az errefelé hálásabb személyeskedést ést fikázást”

Mindjárt három bűnödet próbálod meg másra kenni! Te mi a szart csinálsz?

„a gyarmataikról és máshonnan beáramló söpredék lassan szétzilálja őket,”

Ezt a söpredéket pont a te fajtád támogatja a legjobban!

A vidnyánszkys meg az eszenyis eszmefuttatásoddal megint jól visszaböfögted Puzsér legutóbbi előadását.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.08. 22:59:17

@Womb Rаider: „ott elakadsz, hogy nyilatkozz arról, mitől is vagy te a hazai kulturális élet felkent és elismert szakértője,kb semmi kérdésre nem adsz édemi választ”

És te mitől vagy a hazai politika felkent és elismert szakértője? :) Mire is adsz érdemi választ, amikor néhány kellemetlen kérdéstől összeszarod magad és összevissza rizsázol, csak válaszolni ne kelljen?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.08. 23:09:23

@MsIreneAdler: „Miért is kellene ilyen magán jellegű infót elmondanom neked, mint hogy milyen területen dolgozom? Ugye nem azt akarod mondani, hogy elfogytak az érveid”

Dehogynem fogytak el az érvei. Ilyenkor jön a személyeskedés meg a magánéletedben való kutakodás, a verbális erőszakkal való vallatás. Ma tőlem is megkérdezte ez a féreg, hogy mivel foglalkozom :)

Womb Rаider 2020.09.09. 10:29:20

@The Cortez: "Dehogynem fogytak el az érvei. Ilyenkor jön a személyeskedés meg a magánéletedben való kutakodás, a verbális erőszakkal való vallatás. Ma tőlem is megkérdezte ez a féreg, hogy mivel foglalkozom :) "

Vastag bőr nőtt a képes oldaladra, bohóc... megint olyasmivel vádolsz, ami valójában a te kommenteidet jellemzi. De elfogadom, hogy nincs miről beszámolnod és ez láthatóan idegesít, frusztrál.

"És te mitől vagy a hazai politika felkent és elismert szakértője? :) "
Butuska.. mellébeszélsz (beszéltek..) Lorrh volt az, aki bejelentette, hogy a színházhoz Ő ért, én kussoljak. Így adódott a kérdés, hogy megtudjam, mire alapozza a megállapítását.
Én nem álltom, hogy a politika szakértője lennék, az állításaimmal lehet vitázni, de te ahhoz bunkó vagy, soha nem is voltál képes, csak a szalmabábokat püfölöd, lépzelődsz, rágalmazol és újra meg újra eltolod a személyeskedés írányába a beszégetést. A témába vágóan 3 összetett mondatot nem voltál képes leírni, mégis, mire vered magad?

Womb Rаider 2020.09.09. 10:29:57

@The Cortez: Blablabla. Menj, építs homokvárat, ahhoz nem kell végzettség;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.09. 11:49:42

@Womb Rаider: „nincs miről beszámolnod és ez láthatóan idegesít, frusztrál. ”

Írja az, aki irigységből jár ide trollkodni :)

„szalmabábokat püfölöd, lépzelődsz, rágalmazol és újra meg újra eltolod a személyeskedés írányába a beszégetést”

A projektáláson kívül máshoz is értesz?

„A témába vágóan 3 összetett mondatot nem voltál képes leírni, mégis, mire vered magad?”

Írja az aki a kormány hazugságait, mentegetőzéseit hányta vissza. Mire vered magad?

„Menj, építs homokvárat, ahhoz nem kell végzettség;) ”

Úgy írod, mintha a pénzen való élősködéshez kéne :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.09. 11:55:57

@Womb Rаider: Akkor most gyűjts bátorságot, hajtsd fel szépen a szokásos pálinkádat, és ugorj neki a válaszoknak. Utána folytathatod a projektálást meg a kormány seggében való nyalakodást:

Megint te ugatsz te projektálós tetű? :) Még ezekre sem mertél válaszolni, csak lapítasz, mint szar a gazban:

„kezdesz idiótába fordulni, gyorsan vedd elő az antiszemita, vagy a náci, esetleg a rasszista kártyát..”

Mint ahogy te szoktad a nőgyűlölő kártyát? Ezzel legalább elismerted, hogy már rég idiótába fordultál.

„Tetszik, hogy bizonyos témákat/kérdéseket milyen elegánsan kerülsz ki, inkább választott az errefelé hálásabb személyeskedést ést fikázást”

Mindjárt három bűnödet próbálod meg másra kenni! Te mi a szart csinálsz?

„a gyarmataikról és máshonnan beáramló söpredék lassan szétzilálja őket,”

Ezt a söpredéket pont a te fajtád támogatja a legjobban!

A vidnyánszkys meg az eszenyis eszmefuttatásoddal megint jól visszaböfögted Puzsér legutóbbi előadását.

MsIreneAdler 2020.09.09. 12:38:20

@Womb Rаider: te megint nem arra reagáltál, amit írtam. Mikor láttál leírva olyat tőlem, hogy én az "ellenzéket" látnám szívesen az ország élén? Másold ide azt a pár sort, vagy légyszíves felejtsd már el, köszi. Leírtam két forgatókönyvet, ami tetszene, azt is, melyikre van egy minimális esély. Ehhez bezzeg nem szóltál hozzá, mert nem illett a narratívádba,meg az álomképedbe, amit rólam szövögettél, mint hatalomdöntögető, megtévesztett libsi (vagy mi). Pont te szoktál pampogni, ha valaki végletesen gondolkodik. Mert ha nem Orbán, akkor Gyurcsány, mi? Csak ez lehet. Kánaán vagy apokalipszis. Fura, hogy nem az jutott eszedbe, hogy javítsunk, hanem, hogy dobjuk ki. Ez normális reakció egy kritikára? Szerintem picit nyugodj meg, mert olyan érzésem van, bármit írok, olyan kétségbeesetten ki akarod forgatni, csak hogy rossz színben tüntess fel, vagy utálkozhass, hogy az már nekem ciki. Felesleges az egész pedig, mert engem nem hat meg, és én pedig nem foglak mocskolni, nem leszek a partnered ebben, erre itt van Cortez :) Akár a retekbe is elküldhetsz, ez nem engem minősít, hanem téged. Amúgy csak annyit írtam Lorrhnak (a dühtől bizonyára nem láttad), hogy felesleges valami jobboldali ügynöknek beállítania téged, túl sokat gondolva ezzel a sztoriadiba, mert az általad megosztott információk megtalálhatóak a neten többnyire, te pedig nem vagy rest ezeket megkeresni. De igazából értsd, ahogy akarod.
Nem szégyellem sem a szakmám, sem a munkám, ez nem erről szól. Egyszerűen ez nem lényeges itt most, ez nem egy szakmai blog, ahol a tanult tudásom, foglalkozásom számítana (nem vagyok politikus, ez már látszik ;)) . Másrészt nagyon jól tudom, ha bármilyen szakmát, munkát írnék neked, de tényleg bármit, valahogy megtalálnád a módját, hogy ezzel sértegess, gúnyolódj akár teljesen más fórumokon, láttam már ilyet tőled. Ennek meg minek alapot adni? Elég kreatív vagy te enélkül is :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.09. 13:03:45

@MsIreneAdler: „Mikor láttál leírva olyat tőlem, hogy én az "ellenzéket" látnám szívesen az ország élén? ”

Mit vársz egy ”szektás” agyhalottól?

„Ehhez bezzeg nem szóltál hozzá,”

A kínos kérdéseket meg amik nem illenek a narratívájába, azokat kikerüli :)

„Pont te szoktál pampogni, ha valaki végletesen gondolkodik. Mert ha nem Orbán, akkor Gyurcsány, mi?”

Mit vársz egy szektás agyhalottól? :)

„Másrészt nagyon jól tudom, ha bármilyen szakmát, munkát írnék neked, de tényleg bármit, valahogy megtalálnád a módját, hogy ezzel sértegess, gúnyolódj akár teljesen más fórumokon, láttam már ilyet tőled.”

Ez így van. Mikor már kifogyott az érvekből, akkor emiatt kérdi a szakmádat és a korodat. Azt is láttuk már mekkora empátiahiányos patkány :)

Womb Rаider 2020.09.09. 13:43:48

@MsIreneAdler: Már nem tudom, hogyan fogalmazzak, hogy ne tudj elbeszélni mellettem és ne kelljen kezed-lábad törni , hogy bebizonyítsd saját erkölcsi felsőbbrendűséged...

Nem hiszem, hogy nem dekódoltad elsőre is, de valamiért jobb 'félreérteni', mert akkor megáll a szalmabábod.

Nem érdekel, hogy mit vagy képes elképzelni. Hidd el, én sem vallanék szégyent, ha fel kellene vázolni, hogy mi lenne az ideális.

Csak míg te egy pszeudo világban fényezed az erkölcsöd és az egód (mutogatva rám ellenpélda gyanánt) addig én nem vagyok képes elszakadni a megvalósíthatóság korlátai közül. Nem érdekel a mi lenne, ha, csak az, hogy mi elérhető.

" Szerintem picit nyugodj meg, mert olyan érzésem van, bármit írok, olyan kétségbeesetten ki akarod forgatni, csak hogy rossz színben tüntess fel, vagy utálkozhass, hogy az már nekem ciki."
Ne haragudj, de most felröhögtem... te voltál aki implicite lesajnálóan, erkölcstelen tolvajként (kis kacsintgatásokkal bevédve) próbáltál bemutatni és most te érzékenykedzs? Ez valami vicc? Ennyire vakfolt neked a saját kommentjeid sora?

"Másrészt nagyon jól tudom, ha bármilyen szakmát, munkát írnék neked, de tényleg bármit, valahogy megtalálnád a módját, hogy ezzel sértegess, gúnyolódj akár teljesen más fórumokon, láttam már ilyet tőled."

Ügyes hárítás.. cukker vagy, hogy csípőből a jövőbe látsz.. vagy esetleg tán népiesen projektálod a saját sémáidat? Hmmm... soha nem fogjuk megtudni.

Azért szép, hogy írtál fél oldalt, gondosan kerülve minden konkrétumot, tagadva egy egészen triviális tényt, de alapos körültekinttő módon győzködtél arról, hogy én mindent rosszul látok és vegyem tudomásul, hogy nem lehet igazam, maradok a tolvajmentalitású megalkuvó fideszes.

Bizonygatod, hogy tudod, hogy lehetséges, amire vágysz, csak ott akad meg mindig a tű, amikor el kénne regélni, min is alapul a hit és miként gondolod ennek a megvalósítását.

Nem, neked ez nem is cél, elég, ha demonstrálni lehet, jöjjetek, lássátok, ez a Wombi a tolvajokat védi. Apró öröm, de öröm..

Womb Rаider 2020.09.09. 13:49:49

@The Cortez: Vicces, hogy még mindig nem látjuk a te verziódat (az is titok, mint a képzettséged..) ehelyett csak tolod ugyanazt a semmitmondó nettó személyeskedést.

Korlátolt buta fráter vagy. Önálló gondolatok, ismeretek, tudás nélkül. Bizonyítsd be, hogy nincs így és meséd el , te miként , milyen szcenárió mentén látod megvalósíthatónak a kormány leváltását, úgy, hogy a gazdaság ne sérüljön és a gazdaság növekedése fenntartható legyen. Egyéb gazdasági vetületekre majd később térjünk ki.

Valamint pár sorban mesélj arról, hogy hol és kikben látod a megfelelő társadalmi beágyazottsággal, bizalommal bíró politikai csoportosulást, aki ezen váltás megvalósításához elegendő szavazatot képes begyűjteni és demokratikus választások során képes átvenni a hatalmat, menedzselni az országot és képes tisztábbá, átláthatóbbá tenni a gazdasgi szereplők és a kormány kapcsolatát.

Amíg erre nem vagy képes, addig az én állításom helyessége a valószínűbb. Kapd össze magad!

MsIreneAdler 2020.09.09. 14:57:01

@Womb Rаider: mint írtam már, rohadtul nem áll neked jól az áldozatszerep. "Jajj szegény Wombit mindig csak bántják". Uhh...
Azt is írtam, hogy nem tartalak tolvajnak. De ugye ezeket nem olvastad, mert akkor oda a mártír imidzs, amit próbálsz magadra erőltetni, jegyzem meg, igen sikertelenül. Erkölcsileg nem állok feletted, azért kedves, hogy gondoltál erre, de nincs így. Biztosan vannak olyan dolgok, amik neked nem férnek bele, nekem meg igen. Én nem tudom odatenni az ikszemet egy olyan társaság mellé, akik pl bőszen védelmeznek ilyen borkaikat. Sajnálom. Mondjuk nekem érdekemben sem áll, nincs vállalkozásom, a munkám sem függ a kormánytól, szóval könnyen beszélek. Véded őket, ezt nem én találtam ki, dehát ezt csinálod, le is írtad, hogy szerinted minden jó így, neked tetszik, megérdemlik a bizalmadat, meg amúgy sem látsz más alternatívát. Most komolyan azon sértődsz meg, amit te magad állítasz magadról, vagy még szerinted is ciki kiállni mellettük :) ? Pedig jól csinálod, más blogokon, már vagy hatezren vállonveregettek volna, szóval csak a helyet tévesztetted el kicsit, ahol a politikával lehet turnézni. Mert ha az a célod, hogy senki ne vitázzon veled, csak bólogasson, tudok blogokat, ahol ez teljesülhet.
Nem célom bebizonyítani semmit, elég bizonyságot adsz te magadról. Ezt a demonstrálást sem értem, mi szükségem lenne nekem erre, te messze híresebb mindenlébenkanál vagy, mint én :)
Nem a jövőbe látok, hanem a múltba. Láttam, hogy valakit azzal szekáltál, hogy darukezelő megint mást azzal, hogy informatikus (vagy ugyanazt a személyt? nemtom). Én nem követlek olyan szorosan, mint a rajongóid, szóval nézd el nekem, ha pontosabbat nem tudok írni.
És az is nagyon kedves, hogy kinézed belőlem, hogy egy szaros kommentben ki tudom fejteni, az ország összes problémájára a megoldást, de sajnos nem vagyok ennyire penge. De akkor a logikádat követve: ha egy problémára nem tudom én a megoldást, akkor nincs is probléma. Ez szép, egyszerű, kikezdhetetlen.

Womb Rаider 2020.09.09. 15:55:15

@MsIreneAdler: "Én nem tudom odatenni az ikszemet egy olyan társaság mellé, akik pl bőszen védelmeznek ilyen borkaikat. Sajnálom."

Ezen lépjünk már tovább.. nem teszed, hurrá.. na, de akkor teszed valahová? Ha teszed, mi az ok? A hited, hogy na, majd ők!

"a munkám sem függ a kormánytól, szóval könnyen beszélek."
Pontosítsunk: nem tudjuk és nem is tudhatjuk meg, mi a munkád..

"Véded őket, ezt nem én találtam ki, "
De, ezt ti erőltetitek, mert így pásszol az ellenségképhez, aki szereti a fideszt, az olyan mint ők, lop, csal, hazudik. Az meg, mint tudjuk, csúnya dolog. Nem kell mindent leírni, a sorok köze valójában néha többet mesél.Vagy nem akarod érteni, miről írtam már sokszor. Ebbe sem fogok belehalni.

"Mert ha az a célod, hogy senki ne vitázzon veled, csak bólogasson, tudok blogokat, ahol ez teljesülhet. "
Ja.. én is. Valójában mégis te vagy az, aki nagyon sérelmezi, hogy van egy neked nem tetsző álláspontom és azt próbálom megindokolni. :)))) Sikeresen orientáltad a kollégákat, az egyik már bemagolta és ezt tülköli azóta is. A vicc, hogy a ti egyszerű logikátokat követve simán mondhatnám, hogy DK agitátorok vagytok.

"És az is nagyon kedves, hogy kinézed belőlem, hogy egy szaros kommentben ki tudom fejteni, az ország összes problémájára a megoldást, de sajnos nem vagyok ennyire penge."

Semmi baj. Ja.. talán annyi, hogy te valójában semmi megfoghatót nem írtál.. azon túl, hogy a fidesz lop, ez rossz, aki ezt támogatja, az maga is szarember.
Ezt cizellálod .. fele karakterből ki lehetett volna hozni egy elképzelést, hogy hol, mikor, kivel tervezed a világmegváltást.. mert az, hogy váltsuk le őket, az onnantól válik épeszű elképzeléssé, ha képesek vagyunk megmutatni azt, aki mellé ikszet érdemes tenni.
A 'próba-szerencse' drága dolog... hidd el, eddig többe volt, mint a fidesz lopásai.

"Azt is írtam, hogy nem tartalak tolvajnak."
Ezt egy (szintén) emblematikus kommentgyárostól tanultam , nem annyira rég. Ő azt vallja, hogy az első sejtetéss, az első vád a legerősebb. Onnantól a másik már magyarázkodásra kényszerül,
És lehet, érzékenynek gondolsz, de nem te lennél az első, aki burkoltabban-nyíltabban fogalmazott meg vádat, miszerint nekem közvetlen hasznom származik a fidesz országlásából.. konkrétan korrupcióval gyanúsított meg. Erre nagyon pipa tudok lenni.

Azt gondolom, erről a témáról érdemben én nem tudok írni, aki akarta, az megértette, aki meg nem akarta, az félremagyarázta.

Womb Rаider 2020.09.09. 16:27:26

Na, de vigyünk valami konstruktivitást is a topic kommentszekciójába..

"Ha annyi gyerek születne, hogy bedőlne a magyar gazdaság, államvezetőink nem változtatnának unalomig ismételgetett szövegükön, helyette inkább azt ordítanák a NER-médiában: „NEM SZÜLETIK ELÉG MAGYAR !!!!”."

www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdde220.html
www.ksh.hu/thm/2/indi2_1_3.html

A jelenleg látható ~1.55-ös átlagos TTA (EU középmezőny, messze alatta a rendszerváltás határn mért adatoknak..)
Alul a válási arányszámok is ott vannak, és persze egyértelműen cáfolják egy másik RP Próféta azon állítását, hogy idehaza a házasságok kétharmada válással végződik..de ez csak egy kis kitérő..

Szóval a 'blogger' állítása erősen megkérdőjelezhető, tekintve, hogy minden épeszű ember egy gyarapodó/szinten maradó társadalmat képzel el, mint biztos jövőt (előretekintve a saját öregkorára..) nem pedig arról ábrándozik, hogy egy kihaló népesség tagjaként fogja tengetni életét.
Ez nem BP propaganda, ezt diktálná a józan ész és persze ehhez alapvetően szükségeltetne valamiféle stabil családi formáció, de ez már más téma :)

Womb Rаider 2020.09.09. 16:34:45

"Ha minden vezető szerepet nőneműek töltenének be, ezzel együtt ha az összes férfi bér- vagy akármilyen rabszolga lenne, abban az esetben is ezt rikácsolnák, mert úgy érzik eleget kell tenniük hulladék világnézetüknek."

Erre senki nem törekszik, ez a látomás csak valami lázálom terméke lehet.. Ha nem foglakozunk egyik szélsőséges mozgalommal sem (sem férfi, sem női oldalon) akkor belátjuk, hogy hosszú távon mindenkinek jó, ha egy-egy pozíció betöltését alapvetően nem a biológiai nemhez való tartozás mentén oldjuk meg, hanem kizárólag a jelentkezők/jelöltek képessége a mérvadó. Már, ha nem vagyunk olyan fanatikusok, akik kőkori nézeteik mentén szilárdan hiszik, hogy férfi és nő között képességbeli azonosság el sem képzelhető.. olyan meg ugye végképp abszurd, hogy nő alkalmasabb lehessen.
Szerintem praktikusabb lenne, ha a kiegyenlítődési/normalizálódási folyamatot próbálnánk figyelemmel kísérni, mintsem szerény képességeink és rögesznéink mentén nevetséges jóslatokkal igyekeznénk pánikot kelteni.
Ha odaérünk a folyóhoz, meg fogjuk találni a módját az átkelésnek...

MsIreneAdler 2020.09.09. 18:27:21

@Womb Rаider: mivel a politika eleve egy kabaré, egy cirkusz, így, mióta lehetőségem van rá, a Kutyapártra szavazok. Azt hittem ez egyértelmű. Aki képes a köztévén csirke jelmezben bináris kódolással elkotkodácsolni, hogy "ingyen sör"...engem meggyőzött :D. Ja meg hát nem lopnak, szerintem ezért nem szereti őket senki sem, sem az ellenzék, sem a kormánypárt. Meg aztán a humor veszélyes fegyver. Oldja a feszültséget, nevetést okoz, ami még a végén összehozza az embereket, hát kinek hiányzik ez? Nyilván te majd jól felvilágosítasz, mint már tették sokan mások, milyen hülye vagyok, meg elpocsékolom a szavazatomat drogosokra, satöbbi (na pl nekem a spangli belefér, lehet másnak nem, ennyit az erkölcseimről). Nyilván nem fogják átvenni a hatalmat, ez nem is erről szól, hanem a görbe tükörről. Tiszta lelkiismerettel senki mást nem tudnék megjelölni. Meg aztán Kovács Gergely fullra beszívva is többet ér, mint egyik másik ugyancsak jancsibohóc, aki olyan rohadt komolyan veszi magát.
Félreértesz amúgy, felőlem maradhatnak fideszék kormányon, amíg világ a világ, ki mondta, hogy le kell váltani őket? Amúgy is teljesen mindegy az, ki ül ott, hisz az egész banda egy alomból származik. Csak gyakorolhatnának egy kis önkritikát, tanulhatnának szerénységet, alázatot. Ne higyjék, hogy nekik bármit lehet, mert gátlástalanná válnak, bár lehet már késő. Engem aggaszt, hogy ez hova vezet. Pláne, ha még meg is erősítik őket folyamatosan abban, hogy ez nekik jár. Na nem, nem szabad elmulasztani az alkalmakat, hogy felhívjuk a figyelmüket, ki van kiért, és ki számol el kinek.

De én tudom, mi a munkám :).

Nézd, azért elég vehemensen kiállsz a kormány mellett, letarolva mindenkit, aki nem így tesz. Írtad, naív vagyok, elküldtél a retekbe is, ilyesmi. Letetted melléjük a garast, ezután ne csodálkozz, ha sokan azt gondolják te is becstelen vagy, mint ők. Vagy csodálkozhatsz rajta, de ne sértődj meg, és pláne ne idegesítsd fel magad ezen. Ismered azt a mondást, hogy, aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók...
De mégis kik vagyunk mi, hogy nekünk bizonyítanod kell bármit is? Senkik. Őszintén szólva engem fele ennyirre nem érdekel, te mit gondolsz rólam. Illetve nem is ez a megfelelő kifejezés, mert van, hogy kíváncsi vagyok rá, de nem tud letaglózni, vagy dühíteni.

Vissza a topikhoz!
Látom megint előhozakodtál a feminista statisztikáddal :D. Hát nem tudtad, hogy a KSH a Kisstilű Sunák Hamisadatai rövidítése :)?

Lorrh 2020.09.09. 18:31:34

@MsIreneAdler: ehhez tökre tudok kapcsolódni, én is kutyapárti szavazó vagyok.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.09. 22:38:05

@Womb Rаider: „az is titok, mint a képzettséged”

A tied kiderült? Nem, mert nincs minek kiderülnie :D Persze, hogy titok. Semmi közöd hozzá, és semmi keresnivalója nincs itt a kommentek között. Csak a szokásos mocskolódás a célod, ahogy Irén is írta.

„Önálló gondolatok, ismeretek, tudás nélkül”

Írja a Fityisz hazugságait visszaböfögő troll, aki időnként a feministák hazugságait szajkózza, mindezt természetesen saját blog nélkül.

„Bizonyítsd be, hogy nincs így és meséd el , te miként , milyen szcenárió mentén látod megvalósíthatónak a kormány leváltását, úgy, hogy a gazdaság ne sérüljön és a gazdaság növekedése fenntartható legyen. Egyéb gazdasági vetületekre majd később térjünk ki.

Valamint pár sorban mesélj arról, hogy hol és kikben látod a megfelelő társadalmi beágyazottsággal, bizalommal bíró politikai csoportosulást, aki ezen váltás megvalósításához elegendő szavazatot képes begyűjteni és demokratikus választások során képes átvenni a hatalmat, menedzselni az országot és képes tisztábbá, átláthatóbbá tenni a gazdasgi szereplők és a kormány kapcsolatát.”

Ki a gecit érdekel a kormányod, most őszintén?

„Amíg erre nem vagy képes, addig az én állításom helyessége a valószínűbb. Kapd össze magad!”

Kár, hogy nem állítottál semmit, csak szokás szerint segget nyaltál. Feladatokat te meg ne osztogassál, előbb a sajátodat végezd el és ne tekeregj meg háríts! Válaszolj:

„kezdesz idiótába fordulni, gyorsan vedd elő az antiszemita, vagy a náci, esetleg a rasszista kártyát..”

Mint ahogy te szoktad a nőgyűlölő kártyát? Ezzel legalább elismerted, hogy már rég idiótába fordultál.

„Tetszik, hogy bizonyos témákat/kérdéseket milyen elegánsan kerülsz ki, inkább választott az errefelé hálásabb személyeskedést ést fikázást”

Mindjárt három bűnödet próbálod meg másra kenni! Te mi a szart csinálsz?

„a gyarmataikról és máshonnan beáramló söpredék lassan szétzilálja őket,”

Ezt a söpredéket pont a te fajtád támogatja a legjobban!

A vidnyánszkys meg az eszenyis eszmefuttatásoddal megint jól visszaböfögted Puzsér legutóbbi előadását.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.09. 22:58:45

@Womb Rаider: Csak ebbe tudtál belekötni? Írtam, hogy meg kéne tanulni szöveget értelmezni. Tanulmányozd a mondatot:

"Ha annyi gyerek születne, hogy bedőlne a magyar gazdaság, államvezetőink nem változtatnának unalomig ismételgetett szövegükön, helyette inkább azt ordítanák a NER-médiában: „NEM SZÜLETIK ELÉG MAGYAR !!!!”."

„Alul a válási arányszámok is ott vannak, és persze egyértelműen cáfolják egy másik RP Próféta azon állítását, hogy idehaza a házasságok kétharmada válással végződik”

Nem tudom ki írta ezt. Egyértelmű, hogy rengetegen benne maradnak a szar házasságban.

„nem pedig arról ábrándozik, hogy egy kihaló népesség tagjaként fogja tengetni életét.”

És mutasd már meg hol és ki a kurva anyád ábrándozott erről?

„ezt diktálná a józan ész”

Amihez nincs közöd, soha nem volt és már soha nem is lesz.

„ehhez alapvetően szükségeltetne valamiféle stabil családi formáció”

Írod ezt a világgá menekült fiaiddal. Stabil család :D

„Erre senki nem törekszik, ez a látomás csak valami lázálom terméke lehet”

De te feminácik igen. Ez a ti utópiátok.

„hosszú távon mindenkinek jó, ha egy-egy pozíció betöltését alapvetően nem a biológiai nemhez való tartozás mentén oldjuk meg, hanem kizárólag a jelentkezők/jelöltek képessége a mérvadó. ”

Mond ezt a kvótás barátnőidnek.

„mintsem szerény képességeink és rögesznéink mentén nevetséges jóslatokkal igyekeznénk pánikot kelteni.”

Csak egy fogyatékos elme nevezhet egy egyszerű példamondatot jóslatnak. És csakis valamiféle feminista képződmény gondolhatja pánikkeltésnek. A rögeszméktől pont neked kéne megszabadulnod végre, a szerény képességeidet meg úgy tudnád fejleszteni, ha kihúznád a nyelved a kormány és a femnácik seggéből.

Reactor 2020.09.10. 01:44:47

@Womb Raider: Mutattam rá példát, tehát létezett ilyen, de ahogy írtam, mutathatok még többet is. És köszönik szépen, életképesek voltak mind, triviális példának most Augustust hoznám fel, aki 72 éves koráig uralkodott (egy olyan korban, amikor a rossz császárokat zsinórban mészárolták le, ez különösen figyelemreméltó ám). Az mindenesetre dícséretes, hogy nyögvenyelősen, ködösítve ugyan, de beismerted, hogy nem egy naiv idealizmusról beszélek. Még pár ezer év, és eljutsz odáig, hogy elfogadod a létezésüket. Haladunk, haladunk, kérem!
Hogy kit érdekel a múlt? Az emberek döntő többségét, akár hiszed, akár nem. A múltból lehet tanulni, lehet rá építkezni, mert szilárd alap, soha a büdös életbe nem fog megváltozni. Nem egy képlékeny valami, mint a jelen, és nem egy homályos, bizonytalan, ötszázcsiliárd végkifejlettel bíró dolog, mint a jövő. Te is nap mint nap a múltadra támaszkodva élsz, mint a többi ember, akkor is, ha ezt megint nagyon nem fog jólesni beismerni neked.

Az örökéletnek meg az ingyen sörnek nincs reális alapja. Az igazságos társadalomnak van. Példákat is hoztam rá, akkor is, ha téged egyik sem győz meg.
Hogy ezt hogyan kellene megvalósítani? Nos, tudtommal azért fizetünk brutális összegeket társadalommérnököknek, társadalmi filozófusoknak, és egyéb állatfajtáknak, hogy ezt a kérdést megválaszolják. Nosza. Eddig is sikerült megbuktatniuk a homeosztázisra alkalmatlan társadalmi modelleket, most is sikerülni fog.

A technológiának, technikának, gépesítésnek ehhez minimális köze van, hacsak nem valami Terminátor 2 - Ítélet Napja-szerű társadalomban gondolkodszl. Senki nem lesz olyan ostoba, hogy gépekre bízza egy társadalom irányítását.

És akkor még te nevezel engem naiv álmodozónak, mindezt úgy, hogy a történelem engem igazol, te meg ezótévés Béla jósnőt játszol. Mindezt úgy, hogy konkrétan neked nincs egy darab érved se az álláspontod mellett, azon túlmenően, hogy "jóvanazúgy". Hát whehehehehe.

Konkrétan az alapján skatulyázol, hogy aki ellent merészel mondani a vágyvezérelt hülyeségeidre meg a bálványozott Fideszedre, az ellenség, akit el kell tipornod. Szidni merészeltem Lézerjanikádat, mintha a bika előtt lengetnék vörös posztót. Ennyire telibe talált,vagy mi? Vicces, hogy ezek után még te kérsz számon kocsmai proli stílust meg tartalmas fórumozást, amikor a hozzászólásaid 99 százalékában kifordult szemmel, hörögve gyűlölsz mindenkit.
Az állításaiddal pedig nincs értelme vitatkozni, bárki telibe cáfolja őket, aki kijárta a nyolc általánost úgy, hogy történelemből legalább hármasa volt.

MsIreneAdler 2020.09.10. 08:00:54

@Lorrh:
444.hu/2020/09/07/tenyleg-nem-azert-csinaltam-partot-hogy-ilyen-figurakat-hatalomra-segitsek

A hülye, ahelyett, hogy lopott volna, mint más rendes politikus, megszünteti a bizottságot, ami nulla munkáért termelte a lóvét... :D. Kerestem valami közleményt, magyarázatot ezekkel az anomáliákkal kapcsolatban, ami a XII. kerület önkormányzatától származik, de nem találtam, pedig érdekelne.

Lorrh 2020.09.10. 08:10:31

@MsIreneAdler: igen, olvastam, jó fej a Gergő. Nálunk a 2.kerületben már megbukott a fidesz, az volt a nagy döbbenet.

Womb Rаider 2020.09.10. 10:11:29

@Reactor: "Augustust hoznám fel, aki 72 éves koráig uralkodott (egy olyan korban, amikor a rossz császárokat zsinórban mészárolták le, ez különösen figyelemreméltó ám)."

ROTFL... azért talán neked is feltűnt, hogy azóta az emberi társadalmak kissé komplexebbek lettek, mind kontroll, mind irányítás terén, finomodtak-tökéletesedtek módszerek.

"A technológiának, technikának, gépesítésnek ehhez minimális köze van, hacsak nem valami Terminátor 2 - Ítélet Napja-szerű társadalomban gondolkodszl. Senki nem lesz olyan ostoba, hogy gépekre bízza egy társadalom irányítását."

Hűűű.. már értem, miért viseltetsz ellenszenvvel a diplomások irányába :)))
Nem, nem terminátorosdiban gondolkodom, pusztán arra utaltam, hogy a mindenkori hatalom, vagy a deep state kezében egyre effektívebb eszközök/algoritmusok (AI) vannak arra, hogy az 'alattvalók' élete felett (és lényegében gondolataik felett) kontrollal rendelkezzenek. Innen csak egy picinyke ugrás és az információ kontrollálása, a vélemények irányításának segítségével újra és újra meghekkeljék a demokratikus választásokat.
(Akik meg nagyon basszák a csőrét a hatalomnak, azokat pillanatok alatt lehet karaktergyilkolni, demokratikusabb helyeken meg fizikailag is kiiktatni.. Patriot Act? Megvan?

"Hogy ezt hogyan kellene megvalósítani? Nos, tudtommal azért fizetünk brutális összegeket társadalommérnököknek, társadalmi filozófusoknak, és egyéb állatfajtáknak, hogy ezt a kérdést megválaszolják"
A 'társadalommérnökök' éppen ennyire állhatnak a 'ssötét oldal' szolgálatában, kidolgozva olyan módszereket, amikkel még hatékonyabban lehet az aktuális hatalom befolyása alá vonni állampolgárokat. Ennek közvetett jelei már megjelentek a BLM illetve a migrációs krízis kapcsán.
Próblj meg az USA-ban nyilvánosan/beazonosíthatóan szembemenni a BLM aktivizmussal
vagy próbáld ki ugyanezt Németországban, bírálva a menekültpolitikát.
Nagyon hirtelen azt tapasztalod, hogy a perifériára szorítanak, elvesztheted a munkád, leszűkülnek a lehetőségeid. Régen is volt ilyen, az általad csak a mesékből ismert diktatúra idején, akkor serény kis III/III ügynökök listázgattak és jelentgettek és a feszengő polgár gyermeke is rendszeridegenné vált..
Most hasonló készül/zajlik. Ha nem érted, nem baj.

"A múltból lehet tanulni, lehet rá építkezni, mert szilárd alap, soha a büdös életbe nem fog megváltozni. "
Igen, nem gond, ha az ember ismeri a múltat, így csak pár évtizedenként-évszazadonként lép ugyanazon folyóba, de szerintem legalább ennyire, ha nem fontosabb az, hogy a jövő társadalomszervezési és technológiai lehetőségeivel legyen képben.

"„… a hatásnak feltétele az, hogy lépéseinket a korszerüség igényeihez alkalmazzuk; mert valamint egyénekről, ugy egyesületekről is igaz, hogy csak az képes hatalmasan hatni, ki saját korának embere, mig ellenben ki korát megelőzi csak halála után él, ki pedig korától elmaradt élve is halott.”"

Ezt Kossuth mondotta egykoron..

Womb Rаider 2020.09.10. 10:17:19

@The Cortez: Na, megint a habzó szájú semmitmondás:)))

"Írod ezt a világgá menekült fiaiddal. Stabil család :D"
Ostoba vagy. A fiaim felnőttek, lassan saját családot alapítanak, így, mint minden normális család életében, úgy a miénkben is eljött a pillanat, amikor kirepültek a fészekből. Nem élünk egy fedél alatt, van saját lakásuk, saját életük.
Persze, ha te még mindig anyáddal élsz, és a Babettádat brünnyögteted, számodra mindez felfoghatatlan és ijesztő, nem is marad más lehetőséged a frusztrációd enyhítésére, csak az, hogy próbálod félremagyarázni a helyzetet, amit csak részleteiben ismersz.
Primitív vagy, gyűlölködő.. és aljas :)

A többi ökörséged meg megint azt mutatja, hogy képtelen vagy összefüggően válaszolni bármi felvetésre, csak a konfrontáció és a másik gyalázása mozgat. Az ostoba gyűlöleted a nők felé. Ettől bűzlesz már messziről.

Womb Rаider 2020.09.10. 10:19:06

@The Cortez: Sejtettem, hogy elbuksz egy szimpla, semleges kis kérdésen is és csak a szokásos hőbörgés jön.

Womb Rаider 2020.09.10. 10:56:59

@MsIreneAdler: "Ja meg hát nem lopnak, szerintem ezért nem szereti őket senki sem, sem az ellenzék, sem a kormánypárt."

Ja.. mivel ugye senki semmi pénzt nem bízott rájuk, azért ez mint bizonyíték, harmatgyenge..
Végtelenül lehetne sorolni azon képviselőket, akik tiszta kézzel kerültek a hatalomba és sorra elbuktak a megmérettetések idején.

Tudom, az én erkölcseim lazák, a tieid szilárdak.. de ha megkínálnának 500 millióval? 2 milliárddal? Itt nem arról van szó, hogy két üveg Ararát konyakkal lezsírozunk egy bulit.
Vagy ha nem is tűnik el effektíve a közvagyon, de mint döntéshozó, úgy döntesz, hogy ne XY hanem ZQ kapja a melót és utólag ZQ hálás lesz ezért.
(Mert ugye a 'ti' oldalatokon az sztenderd, hogy a magyar vállalkozó lopásból és csak abból gyarapodik, a nyugatinak meg tisztes profitja van.. ha Lölö egyik cége kap egy 6 milliárdos megrendelést, azt a hvg másnap úgy kommentálja, hogy Lölö kapott 6 milliárdot ajándékba..és sajnos az emberek zöme ezt be is nyalja, rendre..

"Letetted melléjük a garast, ezután ne csodálkozz, ha sokan azt gondolják te is becstelen vagy, mint ők. "

Ez , lássuk be, nem feltételez túl fejlett gondolkodási képességeket.. de értem a módszert.. szerelemben és háborúban minden elfogadott.

Azt azért elmesélhetnéd, milyen szcenárió kiindilási pontja a KKP-ra adott szavazat?
Egy ország többféle módon tönkretehető és ehhez még tisztességtelennek sem kell lenni, elég, ha a feladat meghaladja a képességét annak, akire rábízzák.

"Pláne, ha még meg is erősítik őket folyamatosan abban, hogy ez nekik jár."
Látod, ez is az egyik ügyes kis ferdítésed. Nyilván nem 'jár'.. ez az idealista, moralizálós megközelítés, ám a világ , rengeteg példa azt mutatja, hogy ez maradéktalanul nem valósítható meg a gyakorlatban. Aki egy komplett ország ügyei, millió emberek és milliárd eurók felett diszponál, viccesen alacsony bérekért, az folyamatos kísértésnek van kitéve.
És a vicc, hogy még lopni sem kell, elég, ha rálát infókra és azokat tudja konvertálni jövedelemmé.
Lehet elméleti eszmefuttatásokban , erkölcsi prédikációk közepette verni a mellünket, hogy bezzeg mi, vagy a Tibi.. de ha soha nem voltál 'kettesben' egy milliárd forinttal, akkor olyasmiről alkotsz véleményt, amit nem látsz át, nem tudsz felfogni.

Neked (ezt el tudom képzelni) kevésbé érzékelhető és kevésbé fájdalmas, ha Herr Günther vagy Mr. Downhill kétszáz éves cége talicskáz ki pármilliárd euró profitot , mint az, ha egy magyar nagyvállalkozó teszi ennek csak töredékét akár. Mert az ő jachtjáról lesz kép az elvileg nem is létező ellenzéki sajtóban, kiszínezve, felturbózva, azt viszont le sem szarja senki, hogy Herr és Mr hány kastélyt vagy szigetet birtokol.
Tessék már hozzászokni (van itt egy naaagy múltbarévedő történész is..) hogy a kapitalizmus eredeti tőkefelhalmozási szakaza zajlik még .. 30 év telt el, a bezzegországokban 3-400 év volt erre, nem kevésbé piszkos módon.. (gyarmatok..) Viszont talán azt is belátod, hogy kell valamilyen, az országhoz köthető (ebben van ám kontroll is.) vállakozókra, akik (és ez a lényeg) hasonló súlycsoportban mozognak, mint a nyugati cégek alsóbb rétegei. Mert ennél feljebb jutni azért nem sok esély van.

Womb Rаider 2020.09.10. 11:05:11

"Egyébként bármerre nézek, mindenhol kölyköket váró embereket látok, sokan úgy gyártják az utódokat, mintha kötelező volna – részben pont az orbáni ̶k̶o̶r̶r̶u̶p̶c̶i̶ó̶ családtámogatás elfogadása végett – , és rohadtul nem a putrik környékén élek."

No, hogy foglalkozzunk kicsit a munkával is , így a szórakozás végén..

A blogger állítása nettó butaság. Azt igazolja, hogy megint olyasmiről beszél, amiről nincsenek valós ismeretei, csak az innen-onnan ráragadt , az infobuborékból jövő állításokat ismételgeti.

Ha valamely kormányzat tett a felelős családpolitika terén, hát a jelenlegi igen. Ennek egyik jelentős elem pont az, hogy a támogatásokat, amiket addig alanyi jogon juttatott az ország a rászoruló rétegeknek, azt nem sorvasztotta el , de kiegészítette egy nagyobb és célirnyosabb támogatási pakettel. Ravaszul a munkavégzéshez kapcsolva annak igénybevehetőségét. Ezzel indirekt módon kényszerít is, mert azon rétegeket, amelyek eddig megélhetési gyerekgyártást folytattak, rákényszeríti (már, ha kell a pénz) a rendszeres munkavégzésre. Másfelől a támogatások jókora része közvetlenül a gyerekekhez megy: étkezés, táborozás, könyvek.. mert hát sajnos ezzel is voltak anno gondok, mert a CSP nagyobbik része a szülők életvitelének finanszírozására ment.

A többit most nem sorolom, mert azért egy közepesen tájékozott embertől (így egy bloggerrtől is) elvárható lenne, hogy kicsit képbe hozza magát a valóságot illetően.

Womb Rаider 2020.09.10. 12:46:18

OFF

Nézegettem itt, jobb oldalon az ajánlott blogokat..
Valahogy nem az jön le az ott látottakból-tapasztaltakból, hogy ez a RP/MGTOW téma erősen túl van lihegve egy kicsid, de hangos csoport által. A blogok fele rég bezárt, minimál érdeklődés látható a kommentek száma alapján, de ahol kitartóbb a bloggazda, ott sem igazán pezseg az élet.
(Aztán persze lehet, vannak titkos összejövetelek, a blog csak arra szolgál, hogy kódolt üzeneteket továbbítson)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.10. 13:37:27

@Womb Rаider: „A fiaim felnőttek, lassan saját családot alapítanak, így, mint minden normális család életében, úgy a miénkben is eljött a pillanat, amikor kirepültek a fészekből. Nem élünk egy fedél alatt, van saját lakásuk, saját életük. ”

Kirepültek. Van saját életük, amiben te már nem vagy benne és nem is leszel.

„Persze, ha te még mindig anyáddal élsz, és a Babettádat brünnyögteted”

Rágalmazás! Hol a bizonyíték?

„Primitív vagy, gyűlölködő.. és aljas :) ”

Megint másra kened a szarodat :)

„képtelen vagy összefüggően válaszolni bármi felvetésre, csak a konfrontáció és a másik gyalázása mozgat”

Itt is :) Te mikor válaszoltál a már 20-szor feltett kérdéseimre?

„Az ostoba gyűlöleted a nők felé. Ettől bűzlesz már messziről. ”

írja a femináci troll. Ugyanezt leírod Orbán apádnak is?

„Sejtettem, hogy elbuksz egy szimpla, semleges kis kérdésen is és csak a szokásos hőbörgés jön. ”

Hol vannak a válaszaid a 20-szor feltett kérdéseimre? Még mindig nem látom őket, csak a tekergést, magyarázkodást, meg menekülésképpen a posztba való logikátlan beleállást :)

„A blogger állítása nettó butaság. Azt igazolja, hogy megint olyasmiről beszél, amiről nincsenek valós ismeretei, csak az innen-onnan ráragadt , az infobuborékból jövő állításokat ismételgeti.”

Nem derült ki mitől butaság. Infobuborékról halandzsázol, de megint elkövetted a kormány seggynyalását :) Persze, hogy tettek a családpolitikáért, Blue Pill-pártként ez talán elvárható tőlük.

„A többit most nem sorolom, mert azért egy közepesen tájékozott embertől (így egy bloggerrtől is) elvárható lenne, hogy kicsit képbe hozza magát a valóságot illetően. ”

Egy alul művelt embertől meg az, hogy ne okoskodjon, és ne üsse bele a dolgát a felnőttek dolgába, főleg a politikába. Miért egy olyan ugat a valóságról és annak képbehozásáról, aki ezt még nem tudta megtenni, mert csak az agymosottság a kormánypropaganda, illetve a feminista hazugságok léteznek számára? :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.10. 13:42:30

@Womb Rаider: És ki lihegi túl? Azokat a csúnya szavakat is tanulmányozd, hogy mi az a mainstream meg underground!

„A blogok fele rég bezárt, minimál érdeklődés látható a kommentek száma alapján”

Nem most lettek linkelve. Mi köze a kommentek számának az érdeklődéshez? A te blogodon hány komment is van? Egy sem és tudod, hogy egy sem lenne.

„de ahol kitartóbb a bloggazda, ott sem igazán pezseg az élet.”

Mi köze a kommentek számának az érdeklődéshez? A te blogodon hány komment is van? Egy sem és tudod, hogy egy sem lenne.

Mivel a 20-szor feltett kínos kérdéseimre egyszer sem volt képes válaszolni, csak tekeregtél, összevissza magyaráztál, meg elkezdtél még az anyád picsájába is belekötni, csak válaszolni ne kelljen, így pihensz. Jelezd, ha már felkészültél a válaszokkal!

Neytiri1 2020.09.10. 13:42:45

Vajon miért érdekli egy nicket (bocs 2in1) mindig, hogy másoknak mi a szakmája? Egyébként mi lehet az övé, ha a 2in1 nickjével naponta képes reggeltől délutánig/estig szinte összefüggően kommentelni? Vettem a fáradtságot -meg hogy bosszantsam is-, és a két nickjének ma megnéztem hogy mikor írt. Azt már nem számoltam meg, hogy hány karaktert, ennyire azért nem akarom bosszantani, de ismerve a mennyiséget, amit tud írni, szép eredmény, amit elért 09:32 és 13:09 között.
Íme (ezek azok az időpontok, ami a kommentnél megjelenik): 09:32
09:35
09:40
09:41
09:53
10:17
10:19
10:56
11:05
11:07
11:19
11:20
11:28
11:43
11:47
11:50
12:01
12:08
12:34
12:46
13:09
Miért kérdez folyton, miért akar tudni egyre többet azokról, akikkel "beszélget"? Miért akar információkat szerezni és milyen munkahely az, ami ezt a folytonos jelenlétet "engedi" nap, mint nap? Tulajdonképpen már csak 4 blogon van jelen.

MsIreneAdler 2020.09.10. 13:57:01

@Womb Rаider: nem baj, ha semmi pénzt nem kapnak, de legalább azt a semmit nyilvánosan szkennelt számlákkal és szerződésekkel számolják el. Tudom, idióták :)
Mivel szerinted mindenki kurva, csak az ára más, hiába magyaráznám, hogy milyen a hozzáállásom a pénzhez, mert nem értenéd meg, és úgysem hinnéd el. Annyit elárulok, hogy amikor azt mondom, nekem ez nem fér bele, az saját tapasztalat. Persze szerinted csakis az történhetett, hogy nem a megfelelő összeggel kínáltak meg, szóval kár ezt firtatni. Egyszerűen fizikailag éreztem magam rosszul a gondolattól is. Ahogy apám mondta: "Nekünk ehhez egyszerűen nincs érzékünk, mint kurvának a jámborsághoz". Persze, nyilván van az a helyzet, például, ha teszem azt valamelyik családtagom életét pont ezzel az összeggel menthetném meg, és semmi más mód nem lenne erre, akkor muszáj lenne elfogadnom. De csupán azért, hogy pár négyzetméterrel nagyobb házban lakhassak, másik kocsim legyen, pár kilométerrel messzebbre mehessek nyaralni, mint ahova szoktam és szeretek...nem vonz. Ennek semmi köze az erkölcshöz, és tudom, valamiért azt szeretnéd kihozni újra meg újra a beszélgetésből, hogy jobbnak gondolom magam nálad, ez nincs így. Azért kíváncsi lennék, te mennyire háborodtál volna fel, ha én érdeklődtem volna afelől, hogy te eltennéd-e pénzt :), mindegy.
Leírtam miért szavaztam a Kutyákra, mi nem volt világos benne? Nyugi, ha bármi okból elvesztik a bizalnamat, nem fogok rájuk szavazni. Na de látod, én tisztában vagyok azzal, hogy nem normálisakra teszem a voksom, ezért nem zavar, ha egy kalap alá veszel velük, te miért nem tudsz így tenni? Téged miért bánt, ha azokkal azonosítanak, akik mellett kiállsz?
Az, hogy ki mennyi fizetést kap nem áll arányban a tisztességgel. Szerintem egy parlamenti képviselő, polgármester bőven az átlag felett keres, aztán még is rátátja a száját a lóvéra. De ne mondd már, hogy az önkormányzatnál dolgozó, aktatológató Mari nénik lopják a nagy pénzeket, mert mindjárt hülyét kapok. Rengeteg olyan embert ismerek, aki nevetséges összegekből él hónapról hónapra, valahogy mégsem lopott el soha egy szöget sem.
Akkor megkérdezném mégegyszer, hogy vajon ki teszi lehetővé, ki huzza a legnagyobb hasznot abból, hogy Herr Günther vagy Mr. Downhill kilapátolja a pénzt a mi országunkból?

Viszonylag kevés blogot követek, ezért nekem ez nem tűnt fel. Miért van ez vajon?

MsIreneAdler 2020.09.10. 14:08:03

@Lorrh: hát meglepő volt az biztos. Jó hát minket naív pestieket könnyű elbolondítani :)

Womb Rаider 2020.09.10. 14:12:31

@Neytiri1: Nocsak, kinyílt a pici szád? Vagy a 'haverok' előtt feszítesz, de azé' olyan nincs, hogy Wombinak ne menjünk utána :))) Rééém szánalmas vagy.

"Miért kérdez folyton, miért akar tudni egyre többet azokról, akikkel "beszélget"? Miért akar információkat szerezni és milyen munkahely az, ami ezt a folytonos jelenlétet "engedi" nap, mint nap? Tulajdonképpen már csak 4 blogon van jelen. "

Kezdjük ott, hogy mesélj arról, kinek a megbízásából jegyzeteled a kommentjeim? (Saját bevallásod szerint..ugyebár..)

És, már meg ne haragudj, ki a picsa vagy, hogy meghatározd, miről lehet valakit megkérdezni a blogon és miről nem? Kérdezni lehet, válaszolni nem kötelező. Érdekes lenne tudni, de valahogy errefelé mindenki titkosügynök.

Womb Rаider 2020.09.10. 14:32:46

@MsIreneAdler: Irén... igazad van.. egy gondolatkísérlet bármit elbír, főleg, ha tudjuk, hogy a valóságban soha nem fog lefutni;)
Ha az ember glóriát álmodik a feje felé, hát azt álmodik..

"Azért kíváncsi lennék, te mennyire háborodtál volna fel, ha én érdeklődtem volna afelől, hogy te eltennéd-e pénzt :), mindegy. "

Cseppet sem háborodtam volna fel. Ti nem kedvelitek a 'kényes' kérdéseket, én azért volt már pár, amire válaszoltam (igaz, voltak akik rögvest vissza is éltek az infóval)

Nos, hogy a fel nem tett kérdésre válasz is legyen: tegyetek próbára! ;)

"Téged miért bánt, ha azokkal azonosítanak, akik mellett kiállsz? "
Ja.. szóval akkor meg is érkeztünk.. :) Eddig azt bizonygattad, hogy te a világért nem gondolnál rólam rosszat.. aztán csak mégis..

" De ne mondd már, hogy az önkormányzatnál dolgozó, aktatológató Mari nénik lopják a nagy pénzeket, mert mindjárt hülyét kapok"
Látod, ez nagyon ócska... Sehol nem állítottam ilyet. Még csak nem is utaltam rá.. de már azt sugallod, hogy ÉN vádolok szegény, szerencsétlen mari néniket..

"Rengeteg olyan embert ismerek, aki nevetséges összegekből él hónapról hónapra, valahogy mégsem lopott el soha egy szöget sem. "
Jajjj... nyilván. És aki nem mer ellopni hat kampósszöget, az egészen biztos, hogy 3 milliárd forintnak is ellent tudna állni..

Kockázat és nyereség .. Ha a kettő között túlzottan nagy a távolság, akkor kellene erősnek maradni és nagyjából ott szokott a legtöbb ember minden addigi nézetét felrúgva elgyengülni.

"Annyit elárulok, hogy amikor azt mondom, nekem ez nem fér bele, az saját tapasztalat. "
:)))) Ha te mondod..kívánom, hogy az illúzió fennmaradjon, míg csak élsz!

"Akkor megkérdezném mégegyszer, hogy vajon ki teszi lehetővé, ki huzza a legnagyobb hasznot abból, hogy Herr Günther vagy Mr. Downhill kilapátolja a pénzt a mi országunkból?
"
Nem lehetsz ennyire egyszerű...
Amíg nincs idehaza Herr Güntheréknek versenytársa, addig ha tetszik, ha nem, ő fogja megszabni az árakat és ha nem túl mohó, a profitja akkor is csúnya nagy összeg lesz, amit igen, ki is fog vinni innen.
Ha már van versenytárs, akkor több lehetőség is van, de ha az ideális helyzetet nézzük, (mármint az álmaiddal analóg tiszta versenyt) akkor is fog profitot kalkulálni... és kiviszi, vagy ha ravasz, minimál veszteséggel elnyeri a melót, mert van tartaléka és kivárja, amíg a hazai 'konkurencia' tönkremegy és utána fog újra erőpozícióból tárgyalni..

Látod, amikor ilyeneket írsz, akkor tolul fel bennem a kérdés, hogy milyen területen dolgozol vajon (nem, Neytiri hülyeségével ellentétben nem érdekel, hogy hol és ki vagy..)

Womb Rаider 2020.09.10. 14:44:55

@The Cortez: "Kirepültek. Van saját életük, amiben te már nem vagy benne és nem is leszel."

Már megint ott vagyunk, hogy olyasmiről alkotsz véleményt, amiről nincs ismereted és vagy olyan buta, hogy 'továbbgondolod'..

Leírom, hogy egy hozzád hasonló genetikai zsákutca is értse: Teljesen normális, hogy a gyerekek felnőtté válásukkor önálló életet kezdenek, aminek ettől még továbbra is részei a szülők, és természetesen majd részei lesznek az ő gyerekeik is.
Ha te ezt is félre tudod magyarázni, akkor vagy nagyon aljas mocsadék troll vagy, vagy szimplán egy defektes hülyegyerek.

"Nem derült ki mitől butaság. Infobuborékról halandzsázol, de megint elkövetted a kormány seggynyalását :) Persze, hogy tettek a családpolitikáért, Blue Pill-pártként ez talán elvárható tőlük."

Az állításaid cáfoltam, te nyomorult. Tényszerűen. Te pedig sokadjára sem vagy képes külső véleményeket és adatokat mutatni a saját állításaidat igazolandó.

A te összes érved ennyi: "Én, Cortez így gondoltam, ezt írtam, ez a valóság. Ezt senki nem kérdőjelezheti meg mert itt nekem van igazam."

Lássuk be.. ezen nem változtat az sem, ha 7/24 szapulsz engem, ha ócsárolsz, ha sértegetsz, ha rágalmazol. Szimpla tényekkel nem tudsz vitába szállni, égeted magad.

"Mi köze a kommentek számának az érdeklődéshez?"
Már miért ne mutatná az érdektelenséget, ha senki nem kezdeményez interakciót? Vannak, akik fifikásabbak, simán letiltják a kommentelést, az mégsem olyan égő, mint az ürességtől kongó kommentszekció.

"A te blogodon hány komment is van?"
Miben mentség ezen blogok számára, hogy én nem írok blogot? Megpróbálod elmagyarázni?

"Mivel a 20-szor feltett kínos kérdéseimre egyszer sem volt képes válaszolni, csak tekeregtél, összevissza magyaráztál, meg elkezdtél még az anyád picsájába is belekötni, csak válaszolni ne kelljen, így pihensz. Jelezd, ha már felkészültél a válaszokkal! "

Annyira édi, hogy a 'tekeregtél' szócskát beépítetted a szótáradba, mint a 'projektál'-t :)))

De állok elébe, jöhet a 20* feltett 'kínos' kérdésed. És mellékesen: annyi, de annyi kérdésedre válaszoltam, annyi, de annyi hülyeségedre mutattam rá és annyi, de annyi válasszal nem tudtál mit kezdeni, hogy nem hiszem, hogy sokat javít a helyzeteden, ha még egyre válaszolok.. de legyen!

Neytiri1 2020.09.10. 14:51:37

Hát... nekem itt senki sem a haverom, te viszont szépen esel a tieidnek folyamatosan.
Megéri?
Megérdemlik a személyeskedést tőled?
Egyikük sem írt neked semmi hasonlót.

2020.09.10. 16:57:12

@Womb Rаider:
itt elviselik, hogy kutyaszagú a szád?

MsIreneAdler 2020.09.10. 17:23:38

@Womb Rаider: én válaszoltam, hogy nem, nem venném el a pénzt, meg is indokoltam, ki is fejtettem, nem értem miért mondtad, hogy kerülöm a kínos kérdéseket. Ezután már csak a te álláspontod ismeretlen ezügyben. Szóval? Elvennéd a pénzt, vagy ugyanilyen glóriát álmodó, naív, egyszerű szerzet vagy, mint aminek engem tartasz?
Mari néni. Dehát te írtad, hogy az könnyen kísértésbe esik, akinek alacsony a fizetése... Ezt cáfoltam, illetve erre írtam, hogy szerintem meg nem, nem az alacsony fizetésű emberek teszik zsebre a lóvékat. Szóval ha már így megpiszkáltad, ha úgy vesszük, igen, te vádoltad Mari nénit :)
Az mondjuk nem lep meg, hogy még hazugnak is titulálsz, hisz, amit saját tapasztalatként elmondtam, az csak illúzió. De akkor mi a frász karikáért kérdezel, ha te már úgyis eldöntötted, hogy nem mondok igazat, ha nem azt mondom, amit hallani akarsz. Értelme nincs, szerintem ennek a beszélgetésnek így, mondjuk lehet amúgy sincs :).
Aha. Szóval akkor soha nem tudjuk meg, hogy vajon ki teremti meg a jogi, gazdasági körülményeket ahhoz, hogy Herr Günther bejöjjön ide és eladja a szarát nekünk, majd az így szerzett hasznot (nem lopott pénzt, hanem a saját profitját) nemhogy az éhező magyar politikusok alapítványának utalná, hanem....basszus....magára költi. Bár gondolom az is Günther hibája, hogy nincs versenytársa, és ő szabja az árakat. Mészáros és a többi oligarcha meg tökre rendes, hisz ő minden állami támogatásból elsíbolt forintot ránk költ...ja nem.
Nem félek attól, hogy beazonosítasz a munkám alapján, nem csak nekem van ilyen szakmám és ilyen munkám. Hanem az nem tetszene, hogy bármilyen vitában elvonná a figyelmedet a témáról, és mindent csak erre az egy személyes információra hegyeznél ki.

Reactor 2020.09.10. 20:02:06

@Womb Rаider: Igen, tisztában vagyok vele, hogy azóta bonyolódtak a társadalmak és a kormányzati módszerek is. Nem is írtam, hogy egy az egyben át kéne venni Augustus principátusát. Rengeteg eleme viszont mái napig használható (a római jogot nem viccből oktatják az egyetemeken, pedig több ezer éves dologról van szó).

A diplomásokkal, mint olyan, en bloc, nincs problémám. Több a diplomás, mint a nemdiplomás barátom. Azzal van bajom nekem is - de Szubnak is - ha egy diplomás csak azért többnek kezdi képzelni magát csak azért, mert van egy diplomája, és lenézi azt, akinek nincs. Nekem meg nyelvvizsgám van, 3 darab is, mégse ugatom le azt, akinek nincsen egy se - és hidd el, bőven voltak diplomások, akiknek egy se volt, egymásnak adták a kilincset nálam, hogy húzzam fel őket nyelvvizsgaszintre.

De hogy válaszoljak a jóval korábban feltett kérdésedre: 10 évig a honvédségnél voltam, most hivatásos fordító vagyok. Angollal 30+ éve foglalkozom (igen, óvodában kezdtem, akkoriban még vaci új dolog volt az angol tanítás, mindenütt az oroszt nyomták még mindig), voltam kint Ámerikában is, és napi szinten használom a nyelvet, éppen ezért relatíve jól keresek vele. Csiliárdos nem leszek belőle, ez igaz, de nekem, mint agglegénynek elég az így keresett zsozsó, még félre is tudok tenni belőle. Emellett hobbiból újrahasznosítossal is foglalkozom, ez is hoz évente 200 ezret. Csak azért nem többet, mert összvissz napi 40 percet szánok rá.

Azzal is teljesen tisztában vagyok, hogy a társadalommérnökök és az egyéb szakemberek azért nem rukkolnak elő valami jobbal, mert egyrészt nem áll érdekükben, másrészt az aktuális hatalomnak se érdeke, addig van nekik jó világ, amíg totális a kontrolljuk a lakosság felett, és aki szembe megy velük, azt ellehetetlenítik. Szerinted mi a célja a politikának mostanság? Megoldást találni az ország, az emberek problémáira? Nyet. A politika elsődleges célja, hogy jól megossza az embereket: az emeszpés utálja a fideszest, az autós a kerékpárost, a cigány a magyart, a piros a kéket. Verjünk jó nagy éket az emberek közé, acsarkodjanak egymásra, így nem fenyegeti a vezetőket az a veszély, hogy a nép majd egységesen fellép ellenük és elsöpri őket. Mert azt ugye tudod, hogy ha sok-sok millió ember egységesen szembeszállna velük, a Jóisten se mentené meg őket.
A Bogár Életében el is lett hintve a nagy igazság, ha megnézted:
"Azok az icike-picike hangyák százszor annyian vannak, mint mi!"

Mindezek ellenére ők sem legyőzhetetlenek, bőven elég, ha az emberek eléggé nagy százaléka rájön arra, amit mi már tudunk. Amíg 1 fűzfa van, az meghajlik a nagy szélben, viszont egy napon sok-sok ezer fűzfa lesz majd, amik majd útját állják a szélnek. EZ a fűzfa célja.
Minden ilyen és ehhez hasonló rémuralom megdönthető, még a diktátorok legkegyetlenebbje, Jozef Visszarionovics Dzsugasvili is megtanulta ezt a leckét. Sajnos a sors túl kegyes volt hozzá, nem érhette meg a napot, amikor a dicső Szovjetúnió darabokra robbant.

@MsIreneAdler: Én leírtam a szakmám és a pénzkeresős hobbimat is. Ha támadni akar miatta - hát tegye!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.10. 23:57:12

@Neytiri1: Kicsit késtél fater. Wombika most pihen, de szombaton majd újra támad :D

„Miért kérdez folyton, miért akar tudni egyre többet azokról, akikkel "beszélget"? Miért akar információkat szerezni és milyen munkahely az, ami ezt a folytonos jelenlétet "engedi" nap, mint nap?”

Mert ezzel akarja mocskolni az ellenfeleit. Mint, ahogy tette azt a Geiger blog szerkesztőjével is.

@vitéz Beverneky: Nem kutyaszagú, hanem attól valami sokkal penetránsabb...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.11. 00:16:58

@Womb Rаider: „Leírom, hogy egy hozzád hasonló genetikai zsákutca is értse:”

Még mindig érthetetlen mitől jobb egy genetikai hulladék, aki ráadásul képes volt tovább adni saját selejtes génjeit :)

„Teljesen normális, hogy a gyerekek felnőtté válásukkor önálló életet kezdenek, aminek ettől még továbbra is részei a szülők, és természetesen majd részei lesznek az ő gyerekeik is.”

Igen, de nem nálatok. Normális családnál valóban így megy.

„Az állításaid cáfoltam, te nyomorult. Tényszerűen”

Semmit nem cáfoltál, főleg nem tényszerűen. Csak megint jobbra nyaltál egy jókorát :)

„A te összes érved ennyi: "Én, Cortez így gondoltam, ezt írtam, ez a valóság. Ezt senki nem kérdőjelezheti meg mert itt nekem van igazam."”

Neked meg az az érved, amit a kormány meg a feministák már egyszer jó alaposan megrágtak, majd eléd köptek.

„Szimpla tényekkel nem tudsz vitába szállni, égeted magad.”

Itt csak az égeti magát, akinek egyetlen önálló gondolata sincsen, helyette másokét szállítja. Nem voltak tények, tehát nem volt mivel vitába szállni.

„Már miért ne mutatná az érdektelenséget, ha senki nem kezdeményez interakciót?”

Egy blog nem csak kommentmezőből áll. Az érdeklődést le lehet mérni kattintásokból, feliratkozók számából, illetve megosztásokból. De ezek mind olyan dolgok, amik felett a magadfajta agyhalott szeme direkt átsiklik.

„Vannak, akik fifikásabbak, simán letiltják a kommentelést, az mégsem olyan égő, mint az ürességtől kongó kommentszekció.”

A hozzád hasonló élősködők miatt tiltják le. Nincs mindenkinek türelme a retardáltakhoz. Vannak, akik a sokkal beszédesebb megtekintésszámot tiltják le, mint mondjuk Wolf haverod.

„Miben mentség ezen blogok számára, hogy én nem írok blogot? Megpróbálod elmagyarázni?”

Csak felháborító, hogy mindig a leganalfabétább trógerek hiszik magukat a legműveltebbnek, akik még egy blogot sem voltak képesek összehozni maguknak. Főként azért nem, mert tudják, hogy a kutya sem olvasná őket :)

„Annyira édi, hogy a 'tekeregtél' szócskát beépítetted a szótáradba, mint a 'projektál'-t :)))”

Igen, de egyiket sem tőled vettem át. Ahhoz te kevés vagy, hogy bárki bármit tanuljon tőled :)

„De állok elébe, jöhet a 20* feltett 'kínos' kérdésed.”

Megtalálod, már 20-szor bemásoltam. Ja, hogy sokat kell görgetni? Tanulj meg kevesebbet szarni!

„annyi, de annyi kérdésedre válaszoltam, annyi, de annyi hülyeségedre mutattam rá és annyi, de annyi válasszal nem tudtál mit kezdeni, ”

A ”független” statisztikáiddal nem is lehet mit kezdeni. Válaszokat semmire nem adtál, hülyeségekre meg főleg nem mutattál rá. Én viszont már számtalanszor beégettelek, vagyis inkább csak az nem égetett be, aki nem akart :)

Womb Raider 2020.09.11. 12:03:02

@Reactor: @MsIreneAdler: Sajnálom, de Cortez (minekutána sokadjára is lenyomta a sztenderd mocskolódását) megvonta a kommentelési jogot.. Annyira elegáns és rá jellemző módon :)

Örülök, hogy három ilyen határtalan tudású és makulátlan erkölcsű emberrel hozott össze a sors, nagyon sokat tanulhattam tőletek! Köszcsi!

Womb Raider 2020.09.11. 12:04:00

@Womb Raider: (ezen a nicken itt több kommentem nem lesz, lehet, ez is törlődni fog, további tartalmas egyetértést! Neytiri meg kinyalhatja..tudja ő, hogy miért...;)

MsIreneAdler 2020.09.11. 12:55:14

@Womb Raider: végülis szinte mindent elmondtunk, amit el lehetett ezügyben (újra). Gúnyolódhatsz rajtunk, ahogy jól esik, engem nem zavar. Sejtem, hogy miért teszed, és megértelek.

Neytiri1 2020.09.11. 19:47:19

@The Cortez: miért kukáztad 2in1-t mutter?
Nem bírom elviselni, hogy mindig azt hiszi én intézem a tiltásait és nem ő maga magának.

2020.09.11. 20:49:50

ez hogy van?
nem csak az adminoknak van moderálási lehetőségük?

2020.09.11. 20:51:24

magamat nem tudom törölni, bannolni.

Neytiri1 2020.09.11. 21:21:12

@vitéz Beverneky: a stílusával tudja elérni, hogy van akik kukázzák, vagy bannolják. Ezt ő mindig úgy gondolja, hogy nem, dehogy, hanem más, (én, Unti) intézzük el, és ezzel szokott turnézni, hogy sajnálják őt, az üldözöttet.

2020.09.11. 22:05:09

@Neytiri1:
de ti sem tudjátok, csak az általatok működtetett blogban.
nem?

Neytiri1 2020.09.11. 22:50:36

@vitéz Beverneky: ha nekem lenne blogom, a lábát nem tehetné be az első pillanattól kezdve. Untit nem tudom.
Ráhatással végezzük ezt a bloggazdára. Szerinte.
Vagyis nem azért rúgják ki, mert ő "éri" el a kommunikációjával, mert az aztán nem ad okot arra.
Na, de szarom le 2in1 kukázását, többet volt róla szó, mint amit ér.

2020.09.11. 23:46:29

@Neytiri1:
(én meg sem említettem)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.12. 00:30:12

@Womb Raider: „de Cortez (minekutána sokadjára is lenyomta a sztenderd mocskolódását)”

Csak a szemétségeidre reagáltam.

„megvonta a kommentelési jogot”

Írtam, hogy kapsz egy kis pihenőt, addig készülj fel válaszokkal a 20-szor feltett kérdéseimre. A haverodnak meg azt, hogy szombatig.

„Annyira elegáns és rá jellemző módon :)”

Mutasd már meg hol és mikor csináltam ilyet te hazudós féreg! Meg azt is számold ki, hány hónapot trollkodtál itt. Más blogger már rég kivágott volna végleg a picsába, ahova egyébként való vagy.

„további tartalmas egyetértést!”

Eddig sem értett mindenki mindenben egyet. Be kell látnod, hogy veled van a baj.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.12. 00:35:30

@Neytiri1: Nem kukáztam, csak kapott egy kis pihenőt szombatig, pontosabban péntek estig, hogy térjen végre magához. A sokszor feltett, számára kínos kérdésekre nem válaszolt, de a Fidesz-propagandát tudta tolni gátlástalanul, meg lányos zavarában mindenbe bele kezdett kötni. Pl: a példamondatokba meg az oldalt linkelt oldalakra. Másfelől bevallotta, hogy ezt az oldalt is szét akarja kúrni. Ezzel is jeleztem neki, hogy tudja hol a helye.

Womb Rаider 2020.09.14. 10:02:16

@The Cortez: Haggyá má' lógva. Kit hülyítesz ezzel? Milyen kérdéseidre nem válaszoltam?

"A sokszor feltett, számára kínos kérdésekre nem válaszolt, "
Husi... te még arra sem tudtál válaszolni, hogy mi a végzettséged/munkád.. ez még csak nem is számít kínos kérdésnek..
Amúgy pedig bármire is válaszolok, mindent kiforgatsz, vagy egyszerűen félrelököd, mert az szerinted nem igaz. Nem cáfolsz, ahhoz nudli vagy, csak kijelented, hogy ez valótlanság.
Nevetséges.

(az külön cukker, hogy Neytiri1 mit össze buzog, mozgalmárkodik, miközben másutt tüntetőleg elhatárolódik, érdektelenségre hivatkozással :)

Womb Rаider 2020.09.14. 10:05:46

@vitéz Beverneky: :))) Diorella-Geiger-RSS... Neytiri mindenütt agitált, aztán mikor célhoz ért, rögtön le is szarta a bloggazdit :)
A vicc, hogy amúgy Geigerrel sem és Cortezzel sem nagyon ért egyet, de most félretette az ellentétet, mert nagyobb, fontosabb cél lebegett a szeme előtt. Megszállott...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.14. 15:10:39

@Womb Rаider: „te még arra sem tudtál válaszolni, hogy mi a végzettséged/munkád”

Mert semmi köze ennek a témához meg neked sem. Csak szokás szerint kiakartad forgatni.

„Amúgy pedig bármire is válaszolok, mindent kiforgatsz”

Emlékezz mit mondtam a projektálásról!

Válaszolsz akkor a kérdésekre?

Womb Raider 2020.09.15. 08:21:58

@The Cortez: "Mert semmi köze ennek a témához meg neked sem."

Azért érdekes adalék lett volna.. de ha nem, hát nem.

"Emlékezz mit mondtam a projektálásról!"
Mondtál te már rengeteg mindent. Ezek szerint azt állítod, hogy minden egyes megfogalmazott mondatod valós információkon alapul és a valósággal szinkron? Vagy amit lehet neked, az nekem felróható?

"Válaszolsz akkor a kérdésekre?"

milyen kérdésekre, bucikám? Meg a fentiek tükrében, mégis, mi a bánatért kéne nekem a te kérdéseidre maradéktalanul válaszokat adni? Hogy kiforgathasd a válaszaim? Nekem az is elég, ha a tévedéseidre rámutatok.. aztán aki olvassa, az eldönti, hogy velem, vagy veled ért egyet.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.09.15. 23:01:22

@Lorrh: én nem csodálkoztam a 2. keruleti bukason.....

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.15. 23:27:09

@Womb Raider: Miért lett volna érdekes adalék? Aki nincs vezetői pozícióban az nem fogalmazhat meg véleményt? A te munkádnak sincs semmi köze az itt folyó vitához.

„Ezek szerint azt állítod, hogy minden egyes megfogalmazott mondatod valós információkon alapul és a valósággal szinkron?”

Mikor mondtam ilyet? Nem mindegyik, de sok igen. Ezek főleg olyan dolgok, amiket a szememmel láttam.

„Vagy amit lehet neked, az nekem felróható?”

Ezt én is kérdezhetném.

„Meg a fentiek tükrében, mégis, mi a bánatért kéne nekem a te kérdéseidre maradéktalanul válaszokat adni?”

Hogy ne menj megint kényszerpihenőre :)

„Hogy kiforgathasd a válaszaim? Nekem az is elég, ha a tévedéseidre rámutatok..”

Azt nem én szoktam. Nem sokra mutattál még rá.

Womb Raider 2020.09.16. 10:14:33

@The Cortez: "Miért lett volna érdekes adalék? Aki nincs vezetői pozícióban az nem fogalmazhat meg véleményt? A te munkádnak sincs semmi köze az itt folyó vitához."

Ez még mindig nem magyarázza, hogy miért nem mered megosztani.. ne aggódj, nem mindenki olyan rosszindulatú és aljas, mint itt páran.. veled az élen :)

"Ezek főleg olyan dolgok, amiket a szememmel láttam."
Ja.. vagy amit úgy próbálsz eladni, mintha ...

No, de mi van azokkal a dolgokkal, amit kizárt, hogy láttál? Ott miért tör elő belőled az állat, miért hazudsz és rágalmazol másokat?

"Hogy ne menj megint kényszerpihenőre :)"
Ennyi? Na, de akkor ki szól hozzád, kis barátom? Válaszolni meg csak olyasmire érdemes, ami kérdés nem tendenciózusan arra van kihegyezve, hogy a koncepciódat próbáld igazolni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.16. 21:37:36

@Womb Raider: A leírtakon kívül is jó okom van rá.

„ne aggódj, nem mindenki olyan rosszindulatú és aljas, mint itt páran.. veled az élen :)”

Vicces, hogy ezt pont te írod. Megint :)

„Ja.. vagy amit úgy próbálsz eladni, mintha ...”

Bizonyíték nincs rá, de nem írok hiteltelen dolgokat, úgyhogy felesleges azzal nyugtatnod magad, hogy kamu.

„Ott miért tör elő belőled az állat, miért hazudsz és rágalmazol másokat?”

Nem tudom miről van szó, De megint azt írod, hogy belőlem tör elő az állat, én hazudok és én rágalmazok. Tehát ismét rágalmazol :)

„Na, de akkor ki szól hozzád, kis barátom?”

Akinek mondanivalója vagy kérdése van. De ha a hozzám szólást eufemizmusként használod a trollkodásra, akkor előbb-utóbb úgyis jön majd más. :D

„Válaszolni meg csak olyasmire érdemes, ami kérdés nem tendenciózusan arra van kihegyezve, hogy a koncepciódat próbáld igazolni”

Ez sem az én szokásom. De amúgy jó a megogalmazás, így talán már érted miért nem árulja el neked senki a munkáját.

Womb Raider 2020.09.17. 08:49:22

@The Cortez: "Nem tudom miről van szó,"

Játszod a hülyét. Szar kis troll vagy, megszállott és primitív.

Tehát azt állítod, sokadjára, hogy soha nem rágalmaztál engem (esetleg másokat) és velem kapcsolatban minden állításod megállja a helyét, ellenőrizhető, bizonyítékokon alapul?
Ha erre nemmel tudsz csak válaszolni, már meg is érkeztünk.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.17. 20:56:41

@Womb Raider: Tényleg nem tudom. Te meg már megint projektálsz :(

„Tehát azt állítod, sokadjára, hogy soha nem rágalmaztál engem”

Azt állítom sokadjára, hogy csak a rágalmaidra reagáltam :(

dr lübeck 2020.09.19. 21:39:06

@Womb Raider: te vagy a netszerte ismert hányadék szvingerezős kurva, akit a férje odadobott más kaniknak baszásra, te meg ezt örömmel vállaltad? Az a Seial Szutyok is már a pöce volt, de te még nála is lejjebb vagy.
Bűzlesz emberként és nőként is.

2020.09.19. 22:37:23

@dr lübeck:
kissé meghasonult a hölgy.
az illiberális lélek libsi testbe költözött.

nehéz lehet neki

találkoztunk már ilyennel, ugyan abban a városban...XD

dr lübeck 2020.09.19. 22:40:21

@The Cortez: Te sem vagy normális, ha leállsz ezzel a wombi-féle szubhunán szardarabbal vitatkozni.
Miért nem tudod a helyén kezelni és felrúgni, mint a fagyott kutyaszart?
Érthetetlen vagy nekem te is.

dr lübeck 2020.09.19. 23:07:57

@vitéz Beverneky: Engem nem érdekel a politikiai hovatartozása, én egyszerűen csak hányok tőle, mint Szubrinától meg a Serial Szutyoktól.
Mondjuk én még Yrénkét is közéjük sorolom, attól a negyvenéves szikkadt szopósribanctól is kifordul a belem.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.20. 15:28:46

@vitéz Beverneky: Ez pontosan így van. Mondtam, hogy skizó.

„találkoztunk már ilyennel, ugyan abban a városban...XD ”

Borkai? :)

2020.09.20. 19:38:07

@The Cortez:

igen.

csak nem akartam politizálni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.20. 19:43:13

@özv. Józsefné Bálintné: Ő egy olyan tag lehet, aki időnként más néven visszatér ide.

„Ezért csináltál új nicket hogy szubrinát csesztesd és itt meg felszopd magad?”

Erre miért lenne szükségem? :)

„Kár lenne tagadnod az egyezőséget, mert a stílus, a kifejezések, a haragod tárgya mind mind ugyanaz”

Meg még 100 másik emberre is ráillik ez a hatalmas ”egyezőség”.

„És ugye tudjuk hogy a cortez nick le van tiltva.”

Mint ahogy kábé mindenki, aki egyszer is odaírt a blogjára.

Reactor 2020.09.21. 06:33:02

@özv. Józsefné Bálintné: Ehehe, nekem tetszik, ahogy Szubot cukkolja :D Furcsán hangzik ugyan, de Szub olyan cuki, amikor mérgelődik :DDD
Külön jópofa, hogy hót semleges dolgokon is fel tudja spannolni magát, olyasmiken is, amik őt nem is érintik sehogyan sem, deeeeeeeee azért anyázik rajtuk egy sort. Fogalmam sincs, mi a jó a drámakirálynő-életformában, de legalább gondoskodik az általános derültségről :)
Viccen kívűl, egy-egy rosszabb napomat simán fel tudja dobni, amikor Szub nekiáll magából kikelve ok nélkül szentségelni valakire, annyira édes! :D

Womb Raider 2020.09.21. 10:39:48

@dr lübeck: :))))) Mi van, kispöcs? Az eredeti nickeden azért nem mered vállalni a hazugságaid, igaz? Annyi vér már nincs a pucádban, hogy ha rágalmazol, ahhoz ne gyárts egy új nicket.
Szánalmas majom.

"te vagy a netszerte ismert hányadék szvingerezős kurva, akit a férje odadobott más kaniknak baszásra, te meg ezt örömmel vállaltad?"

Nem tudom kiről beszélsz.. lehet, hogy anyáddal keversz? Mert gondolom mi nem ismerjük egymást , nőkkel meg sok kapcsolatod amúgy sem lehet..

Lorrh 2020.09.21. 16:51:24

@Reactor: ez olyan freak show, mint régen a búcsúkban, hogy jött a mutatványos a kétfejű borjúval és mindenki szörnyülködött és örült, hogy ő nem olyan, mint a kiállított díszpéldány.

Reactor 2020.09.21. 22:15:02

@The Cortez: Igen, még mindig :D gondolom most, hogy a Nemzethy Televízió félreverte a harangot megint az úgynevezett "második hullámmal", reménykedve várja, hogy vége legyen a világnak. Ha ezúttal is elmarad az a fránya armageddon, majd méginkább fog haragudni rám. Még véletlenül se saját magára, mert ő ugye tökéletes.

@Lorrh: Úgy valahogy. Igazából már sajnálni se tudom Szubot, mert amint látod, két kézzel vágja maga alatt a fát azzal, hogy barátnak és ellenségnek is egyaránt nekimegy.

Ha erre a nőre vár valahol egy férfi, őszintén remélem, a szerencsétlen flótás tisztában van az imádkozó sáskák párosodási szokásaival...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.22. 01:27:45

@Reactor: Akkor be kéne látnia, hogy faszság volt az egész vírus, de nem fogja.

„két kézzel vágja maga alatt a fát azzal, hogy barátnak és ellenségnek is egyaránt nekimegy.”

Ez igaz, de a legcsúszómászóbb seggnyalókat beengedi. Mint most azt a valószínűleg pinahiányos manginát, aki alányalt a legutóbbi posztja alatt.

Nem vár rá senki. Vedd figyelembe a korát + stílusát, meg azt, hogy eltelt fél év mióta ez itt felbukkant, és azóta nemhogy nem fejlődött, hanem egyre rosszabb lett.

Womb Raider 2020.09.22. 07:55:05

@Reactor: "a Nemzethy Televízió félreverte a harangot megint az úgynevezett "második hullámmal""

:)))) Mondtam én, hogy téged nem az eszedért kedvelünk.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.22. 11:40:32

@Womb Raider: Téged meg főleg nem. A kérdésekre mikor válaszolsz?

Womb Raider 2020.09.22. 11:44:43

@The Cortez: Majd, ha képes leszel értelmes kérdéseket megfogalmazni, akkor jelezz!

(onnantól is mérlegelés kérdése, tekintve, hogy nem vagyunk semmiféle függőségi viszonyban és te nem tudtál teljesen semleges kérdésekre sem egyenes, értékelhető választ adni, gondolom ezáltal nem képződött kötelezettsége fordított irányban..)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.22. 12:04:18

Itt vannak harmadjára a kérdések, amik nem értelmetlenek, legfeljebb csak neked kínosak.
Tessék csak 2:

„kezdesz idiótába fordulni, gyorsan vedd elő az antiszemita, vagy a náci, esetleg a rasszista kártyát..”

Mint ahogy te szoktad a nőgyűlölő kártyát? Ezzel legalább elismerted, hogy már rég idiótába fordultál.

„Tetszik, hogy bizonyos témákat/kérdéseket milyen elegánsan kerülsz ki, inkább választott az errefelé hálásabb személyeskedést ést fikázást”

Mindjárt három bűnödet próbálod meg másra kenni! Te mi a szart csinálsz?

Womb Raider 2020.09.22. 12:24:35

@The Cortez: Ezek lennének a te "nagy" kérdéseid? :((((( Asszem, te a 'kérdés' fogalmával is hadilábon állsz..

Fuss még egy kört, Forest!

Reactor 2020.09.22. 15:27:04

@Womb Raider: Jáj segítCSég, jön a vájrösz, mindmeKhalunk, pánik, fusson mindenki szerte-szana...

Tessék, ezt akartad olvasni, igaz? Remélem most már béke van.
Small thingz amuse small mindz...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.23. 00:03:37

@vitéz Beverneky: Főleg úgy, hogy semmit nem ér a szájmaszk.

Ő holnap újrapróbálkozhat, úgyhogy addigra készülj az állításodat igazoló bizonyítékokkal, statisztikákkal, tanulmányokkal, mert kérni fogja őket :D
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása