Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. május 17. 16:27 - The Cortez

Válasz egy faszkörhintás ”nő” őrjöngésére

A betegesen femináci, kurva életet élő, a férfiszféra blogjait nemrégiben telehisztiző Szubpina, továbbra is a palikra feni a kését. Május 4-én  azaz Rocco Siffredi születésnapján –, Lekurvázni a nőket... című szánalmas posztjában tett újabb tanúbizonyságot saját ribancságáról és tudatlanságáról.

fuck_off_by_traenen.jpg

A minap komoly összetűzésbe kerültem Technikus úrral, aki évek óta követte a naplómat...Közzétett egy általa kifejlesztett matematikai számítást miszerint akkor ribanc egy nő, ha több faszival kefélt, mint azon évek száma, ha kivonjuk a jelenlegi életkorából a szüzessége elvesztése életkorát. Én természetesen faszságnak tartom az ilyesmit

Szellemileg éretlen, önmagadat felvállalni nem merő kurvaként természetes, hogy faszságnak tartod az ilyesmit.


illetve azt nem értem, h a faszik miért nem hímringyók, ha több nőt is felnyársaltak a cerkájukra stb

Pont azért, mert férfiak. Ezt a dolgot pedig azért nem vágod, mert a biológiához is analfabéta vagy.


csak a nők a ribancok

Így van, mert igent mondani meg a lábakat széttenni nem nagy teljesítmény.


én nem akarok egyenjogúságot, de ha már állítólag az van, akkor legyen is má és ne csak abban, h melózhatok, mint egy férfi, meg adózhatok, mint egy férfi stb...hanem baszhassak má, mint egy férfi, élvezhessek má, mint egy férfi.”

Nemcsak a bioszhoz vagy fogyatékos, hanem a különböző szavak értelmezéséhez is. Ha nem így lenne, akkor pontosan tudnád, hogy ennek semmi köze az egyenjogúsághoz. Majmolhatod a férfiakat a baszásban, de ebben az esetben fogadd el, hogy az emberek ugyanúgy jogosan lekurváznak, mint ahogy eddig!


„Közben vívódok az újonnan kialakuló talán "szerelmi" kapcsolatommal is, akarom, nem akarom, félek, nem akarok csalódni, működni fog-e stb...”

Egy 14 éves tinipicsától még elfogadható ez a viselkedés, de egy közel 40-es, kiélt-kiégett prostitól egyenesen szánalmas. Ja és felesleges vívódnod, ugyanis szokás szerint, ebből sem lesz semmi!


„Közben újabb és újabb megkeresések facebookon, h de szép vagyok basszunk (ennyit arról, h a faszik fiatal nőkre vágynak, mer ugye /no nem szerintem/ én öreg vagyok 38 évesen).”

Ki mondta? Szeretik a MILF ringyókat is. A „szép vagy” részt meg ne vedd komolyan!


„Rendszeresen masztizok, kifejezetten sokat és várom, h legyen bátorságom találkozni VELE és szexeljük szét egymás agyát.”

Tartsd meg ezt a jó szokásod, viszont ne álmodozz, mert ha rendszeresen az elefántméretű pinádat ujjazod, akkor továbbra is csak a szánalmas képzelgéseidben fogod VELE élvezni a kúrást!


„Sosem számoltam hány emberrel voltam, de én nem értem miért kurvásabb az, ha nem jön össze valakinek egy párkapcsolat, ha ugyanannyit vagy kevesebbet is baszik egy nő éveken át, mint aki egyvalakivel teszi sokszor, ő meg sok valakivel teszi egyszer”

A hozzád hasonló kurvák általában nem számolják, de milyen érdekes, a múltkor még arról hazudoztál átlátszó módon, hogy nem húztak a faszukra olyan sokan. A többi részt meg egy normális nő érti, de egy magadfajta stílustalan, ostoba luvnya sosem fogja felfogni.


„mitől lesz valaki ezáltal szétbaszottabb, széttágultabb pinájú?”

Itt megint csak a biológiához való oktalanságod ütközik ki.


„Tényleg nem értem a logikát mitől széthasználtabb a pinája annak, aki sokkal egyszer, mint aki egyel sokszor? Megírjátok? Állítólag a pasik logikája mesteri, hát vannak kétségeim na.”

Megválaszolom szívesen. Nem a palik logikájával van baj, hanem a te éjsötét agyaddal. De inkább hanyagold ezt a témát, mert csak szénné égeted vele magadat!


Az, h egy nő mennyi pasival volt élete során, sztem nagyon sok összetevőn múlik


Általában ezt szokták mondani a faszkörhintázó kurvák, meg az őket védelmező manginák.


„Szerencse kérdése is, h rátalál-e mielőbb a nagy ő-re, akivel illenek egymáshoz.”

Ezzel a nagy ő faszsággal se égesd magad, főleg így majdnem 40 évesen!


„Aztán a legnehezebb, h a faszik képesek lehazudni a csillagokat, h lecsússzon a bugyi”

Jó femináciként, a férfihibáztatást természetesen nem tudtad lehagyni a végéről. Lehazudják, de csak azoknak a szajháknak, akik baszásnál többre nem alkalmasak. Úgyhogy magadban keresd a hibát!


„A felsorolt dolgok nem erények egy nő részéről, ha csak kevés faszival van vagy volt...Ha meg sokkal az sem feltétlenül a saját hibája, hanem nagyban az elköteleződést kerülő férfiaké is.”

De! Ez feltétlenül csak a nő hibája. Ha nem lenne egy „elköteleződést kerülő”, értéktelen, mindenféle tartást nélkülöző ordas kurva, akkor a férfiak nagy része nem akarná csak és kizárólag megkúrni.


Kép forrása: itt

46 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7115703508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2020.05.18. 19:25:29

Bőven túlléptem már életemnek azon a szakaszán, hogy az ilyen kis örjöngőkre akár egy nyamvadt estét is áldozzak. Kérdezhetném, hogy ki az a beteg állat aki egy ilyenfajta szukával szeretne családot alapítani. Bírom, ahogyan magukat tévesen a prémium polcra helyezve negyven felé pofára esnek. Természetesen már bőven későn! A csodavárás persze dolgozik, hogy a tömő pajtások közül majd adódik egy "izgalmas" balek... na persze! 35 táján lepörög a film, ha tetszik, ha nem.

Maddness69 2020.05.18. 22:27:43

Csak azt kapja, ami JÁR neki. :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.18. 22:48:43

@VOGAben: Szinte minden esetben ezek a faszkörhinta következményei.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.05.19. 15:33:31

@VOGAben: Egyetértek! Ott sír, ahol senki sem látja...

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.05.19. 15:59:49

Ahogy most olvastam a legutolsó bejegyzését, az élet újabb pofonnal lepte meg. Épp ideje volt.
De amúgy meg a faszért rinyál? Elmegy a Lidl-be, vesz 2 kg. banánt, meg 3 pezsgőtablettát azt bánatában feldughatja az összes testnyílásába.

MsIreneAdler 2020.05.19. 18:26:22

Szerintem engedd el a témát, mielőtt túltolod, és amolyan szánalmas boszorkányüldözés szaga lesz az egésznek, de ez csak az én véleményem.

De írtál valami érdekeset is. Te komolyan ilyennek látod Rocco "munkásságát" , mint ahogy abban a posztban leírtad? Kicsit eltúlzod a jelentősségét annak a fickónak: ő pénzért szexel. Mitől más ő vajon, mint egy kurva :)?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.19. 22:24:34

@Technikus Úr: És még mennyivel fogja meglepni. Messze van az 50 éves kor.
A többivel egyetértek, bár azért sajnálom a banánt :(

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.19. 22:42:21

@MsIreneAdler: Valójában ő nem nyugszik. A posztjában megint emlegetett engem, sőt még Technikus Úrat is.

Ott a casting videói jelentőségéről írtam. Ha így nézzük, akkor ő valójában egy strici, aki szexel is a kurváival. Nyilván ő szintén szexmunkás, annyiból másabb, hogy férfi.
Amikor kérdezted, hogy kit tartok alfának, akkor bevallom ő is megfordult a fejemben, de aztán eszembe jutott, hogy mégis csak egy pornóst vett feleségül :D Ha már itt tartunk, nemrég azt írtad, hogy sok kiegyensúlyozott párt látsz. Én nem, de őróluk pont az jön le, hogy összepasszolnak, és a nő odáig van a paliért. Persze a nyilvánosság előtt történő bohóckodások nem jelentenek semmit :)

MsIreneAdler 2020.05.19. 23:29:19

@The Cortez: korábban elnyomtaaam :D
Na szóval Rocco is pénzért kefél, a testéből él, mennybe lehet meneszteni, de felesleges. A casting jelenetek előre megbeszéltek, szerintem ő nem futtat a szó klasszikus értelmében senkit. Amit a képernyőn leművel, azt meg végképp nem vetném össze a valósággal. Isten ments, hogy ezt előzetes egyeztetés nélkül egy nővel megpróbálja valaki :). Viszont miért lenne olyan hihetetlen, hogy jó kapcsolatban él? Azért mert a képernyőn ő előad valamit, a magánélete lehet viszonylag normális. Bár tény, hogy ahogy hallottam ez a szakma eléggé igénybe veszi a férfiasságot, minden szart magukba nyomnak, hogy álljon a bré, ez később megbosszulhatja magát. Az meg hogy pornóst vett el, nem meglepő, azért ezt a foglalkozást a nők sem kultiválják annyira, hiába a rengeteg lóvé.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.20. 11:28:10

@MsIreneAdler: Valószínűleg előre megbeszéltek, de az ő filmje gyakran direkt nem tűnnek annak, a casting videókról meg nem tudom eldönteni. Viszont nem is annyira őróla volt szó, hanem arról, hogy milyen luvnyák szerepelnek nála. A futtatást úgy értettem, hogy rendező és producer is egyben, tehát ő osztja a lóvét.
Elvileg a ”profik” nem használnak semmi segédanyagot, bár ez eléggé mesének tűnik.
Pedig a sok nő lekúrása miatt, ennek a szakmának imponálónak kéne hatnia a nőkre :D

MsIreneAdler 2020.05.20. 12:44:30

@The Cortez: nyilván úgy csinálják, hogy valósághű legyen, hogy a pasik könnyen bele tudják élni magukat. Nem azért írom, hogy pasik, mert csak ők néznek pornót, hanem azért mert Rocco filmjei inkább a férfiaknak készülnek. A nőknek általában az nem izgató, ha egy huszoncentis szerszámot fuldoklásig nyomnak le a torkába (aki ezt most tőlem tudta meg, attól elnézést kérek :D), bárhogy azt adja elő a kamerák előtt a csaj. A nőket szerintem máshogy, másmilyen filmekkel lehet levenni a lábukról, olyanokkal, amiket nagy valószínűséggel a való életben is élveznének a szexben.
Nem hiszem, hogy ez menne minden szer nélkül, pláne, az ilyen hosszabb filmeknél. Állandóan szinten tartani a merevedést hosszú órákon keresztül, úgy hogy ne lankadjon a figyelem, de ne is forrósodjon fel túlságosan a hangulat... Hát komoly meló.
Egy átlagos nő számára (aki nem valami felszínes instaribanc, aranyásó stb.) nem vonzó, hogy a pasija száz nőt lekúrt, főleg ha kamerák előtt. Az már viszont vonzó, ha egy férfit maguktól akarnak a nők (mondjuk mert azt pletykálják róla, hogy jó az ágyban), nem azért mert fizetnek neki is meg a nőknek is, hogy dugjanak. Szóval inkább egy olyan pasi, aki mondjuk kielégített öt nőt, akik áradoznak róla, mint egy olyan, aki faarccal levarrt százat :) Gondold el, ennyi erővel a kurvázós fickókra is nagy lenne a kereslet :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.20. 23:28:13

@MsIreneAdler: Inkább nekik készülnek, ráadásul ő egy ilyen alfás életérzést is elad a filmjeivel. A nők egy részének tényleg nem izgató, de egy másiknak meg igen :)

„Az már viszont vonzó, ha egy férfit maguktól akarnak a nők”

Bizonyos pornós kurvák maguktól is akarják :)

MsIreneAdler 2020.05.21. 16:26:36

@The Cortez: jó nyilván vannak olyan nők, akik ezt élvezik. De nem ajánlom senkinek, hogy ezt vegye alapul. Nagy általánosságban, nem a durvaságra, alázásra, szárazanálra gerjednek. Aki elviseli és belemegy a játékba, azok nagy része is csak pénzért, megfelelési kényszerből vagy félelemből teszi, nem pedig azért mert tiszta szívből erre vágyik. Tudom, hogy ez kiábrándító, de ez az igazság. De attól még lehet szeretni ezeket a filmeket, hogy nem valódiak. Pl. én régen szerettem a pankrációt, annak ellenére, hogy csak műmájerkedés. Na a pornó ugyanez.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.21. 22:37:49

@MsIreneAdler: „Nagy általánosságban, nem a durvaságra, alázásra, szárazanálra gerjednek...Tudom, hogy ez kiábrándító, de ez az igazság.”

Sokan szerettük volna ezt hinni, de aztán csalódnunk kellett :)

Azt meg ne magyarázd el, hogy kamu. A pankráció jó példa, mindkettő egy show, ami a látványra megy.

Kurt, a Farkú Malac 2020.06.17. 23:33:58

Ha már a Viagra & Co. nem hat, egy injekció a barlangos testbe és áll a zászlórúd!

Krisz101 2020.07.29. 20:17:57

@The Cortez: több ilyen bejegyzésed érdeklődve olvastam. bár most is azt érzem, hogy messze nagyobb jelentőséget tulajdonítasz ezeknek az embereknek, mint valaha is volt, vagy amit olyan szempontból megérdemelnek, hogy ezek a kommentek mennyire személyesek. értsd mennyire köthetőek valós személyhez.

viszont lenne konkrét kérdésem! megnéztem ezt a feminista fórumot és teljesen ledöbbentem az anyagok, viták, kommentek puszta mennyiségén. brutális. :-I

én alig ismerem ezt a típusú blogoszférát, főleg amerikai cuccokat olvastam.
viszont a sorozatrandizóba mint kommentelő, nevezhetsz naívnak, 17-18 környékén sok energiát fektettem, abban reménykedtem, azt tekintettem logikus következménynek, hogy ki fog alakulni egy törzstagság, és valami férfifórum dolog lesz. akár ott, akár úgy hogy átmegyünk alkalmasabb felületre (FB csoport fel is lett vetve többször)

Namármost. vhányszor belementünk valami bonyolultabb témába, vagy egy jó vita alakult ki, az emberek attól függetlenül 1 max 2 nap után eltűntek. pl ha kicsit is késtem, már hiába szóltam hozzá, nem reagált senki. Olyan helyzetben mikor bőven lett vna téma, vagy a poszter részéről hozzászólni való.

mindig elkedvetlenedtem, konstatáltam hogy Mo-on erre ennyi érdeklődés van, ennyire köti le az embereket, elmentek tévézni vagy enni v ki tudja hová.
viszont amit te leírsz, abból az jön le, hogy amikor én nem értettem hová tűnik mindenki, akkor erre a feminista meg hasonló istentudja még milyen topikokra mentek át..???????

én az index fórumot a vízszerelés, légkondicionáló stb topikokról ismerem, el se tudtam képzelni hogy ott ilyen kérdésekben eszmecsere van a facebook korában, ráadásul valami fejfájdító mennyiségben, 100ával ömlenek a kommentek, mindenféle belső ellentétekről, balhékról írnak, ami normál életet élő emberek számára teljesen érdektelen. azt is láttam hogy sokan már évek óta ott osztják az észt. visszaolvasni reménytelen és felesleges is.

neked mi a véleményed? kik ezek akik ilyen mennyiségben írkálnak, tesznek bele időt egy teljesen elavult felületen működő fórumba? fizetett civil szervezetes arcok tartják fent vagy kik ezek? és vannak még hasonló ilyen fórum, akár férfipárti?

bocs a hosszú kommentért de nem kicsit lepődtem meg.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.29. 23:47:26

@Krisz101: „bár most is azt érzem, hogy messze nagyobb jelentőséget tulajdonítasz ezeknek az embereknek”

Ha hiszed, ha nem, ma eszembe jutott ez a szöveged :D

„viszont lenne konkrét kérdésem! megnéztem ezt a feminista fórumot és teljesen ledöbbentem az anyagok, viták, kommentek puszta mennyiségén. brutális. :-I... én az index fórumot a vízszerelés, légkondicionáló stb topikokról ismerem, el se tudtam képzelni hogy ott ilyen kérdésekben eszmecsere van a facebook korában, ráadásul valami fejfájdító mennyiségben, 100ával ömlenek a kommentek, mindenféle belső ellentétekről, balhékról írnak, ami normál életet élő emberek számára teljesen érdektelen. azt is láttam hogy sokan már évek óta ott osztják az észt. visszaolvasni reménytelen és felesleges is.

neked mi a véleményed? kik ezek akik ilyen mennyiségben írkálnak, tesznek bele időt egy teljesen elavult felületen működő fórumba? fizetett civil szervezetes arcok tartják fent vagy kik ezek? ”

Gondolom az indexes Feminista topikra gondolsz. Az egy feministának induló fórum volt, de az évek alatt a rendszeres szabályszegéseknek köszönhetően, kihullottak onnan a feministák, és a jelenleg is ott lévő, kvázi antifeministák vették át az uralmat. Sima libsik, de jobb híján ők lettek az antifeministák.
Ott valóban csak a belső vitákról megy az eszmecsere, ezen kívül a jól összeszokott törzstagok a közös poénjaikon röhögnek.

„viszont a sorozatrandizóba mint kommentelő, nevezhetsz naívnak, 17-18 környékén sok energiát fektettem, abban reménykedtem, azt tekintettem logikus következménynek, hogy ki fog alakulni egy törzstagság, és valami férfifórum dolog lesz. akár ott, akár úgy hogy átmegyünk alkalmasabb felületre (FB csoport fel is lett vetve többször)

Namármost. vhányszor belementünk valami bonyolultabb témába, vagy egy jó vita alakult ki, az emberek attól függetlenül 1 max 2 nap után eltűntek. pl ha kicsit is késtem, már hiába szóltam hozzá, nem reagált senki. Olyan helyzetben mikor bőven lett vna téma, vagy a poszter részéről hozzászólni való.”

Emlékszem, hogy azokban az években sokat írtál oda. Amikor ott kialakult egy jó vita, érdekes beszélgetés, akkor inkább mindig az történt, hogy megjelentek a feministák meg a manginák, akik aztán szétverték a kommentszekciót. Viszont sok téma rendesen ki lett vesézve.

Krisz101 2020.07.30. 14:27:41

@The Cortez: igen, az indexes femcsipancsi topikra gondolok. elképzelem hogy valamiért ott kéne vitatkoznom és döntöm az időt, energiát egy feneketlen kútba.

viszont a posztjaidból az jön le hogy más helyeket is ismersz, ami akár pozitív. te hol szoktál kommentelni, beszélgetni ezekről a témákról?

Krisz101 2020.07.30. 18:03:31

@The Cortez: ja még ez. tudod te mi folyik ezeken a helyeken?
vm.tiktok.com/J2ryHrY/

vm.tiktok.com/J2rD4NG/

vm.tiktok.com/J2rPsbc/

ugyanez megy femcsibe is csak most nem találom

ja várj itt egy reakció az én kommentemre

vm.tiktok.com/J2rvbHC/

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.30. 22:37:36

@Krisz101: Az igazából csak egy baráti kör, amibe néhány exférfihangos is benne van.

Sok helyet ismerek. Gondolkodtam azon is, hogy összegyűjtöm őket egy posztba.
A Magyar MGTOW facebook csoportba szoktam még, bár ott is ritkán alakulnak ki beszélgetések, régebben meg a Járd A Saját Utad MGTOW-blogba, de ott se nagyon voltak komoly viták. Viszont pár napja rátaláltam Hemi és Vészmadár oldalaira, amelyek egész faszának tűnnek.

A TikTokról annyit tudtam, hogy az a 10-14 évesek social mediája. De látom ott is megy a gendertéma.

Krisz101 2020.08.04. 01:26:43

@The Cortez: mi az hogy megy? sokkal durvábban mint az általad említett csajok örjöngenek... az a probléma tudod, h a BLM-nél, meg most a legújabb feminista baromságoknál is az volt, h a tiktok azokat pusholja.

magyarban még nem tartunk itt, de angol/usa videóknál milliós nézettségek vannak sokkal magasabb mint YTon.

igen, és is azt gondoltam, de ez kamu. ellepték a 30 sőt 40 feletti narcisztikus kurvák. "jól nézünk ki 40 felett is" check. ez már egy trend. ráadásul korhatár ohne, szóval ezeket a férfiellenes gyalázkodásokat 10-14 is ugyanúgy látja

leigazoltan 13 éves csajok olyan shaming dumákat írtak kommentjeimre hogy köpni nyelni nem tudtam. 13 évesen fújják a feminista/"antirasszista" dumákat o_O
nem véletlen hogy trump most akar vele valamit csinálni a választások előtt.

amúgy igen, jó lenne ha írnál egy összefoglalót oldalakról is. szerintem fontosabb mint 1-1 emberről.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.04. 14:24:55

@Krisz101: A 13 évesek között már rengeteg a nagypofájú, retardált nézeteket valló.

Lehet lesz majd egy ilyen, Antifeminista network címmel.

Hemi12 2020.08.26. 22:34:17

@MsIreneAdler:
Ha állításod szerint a nők nagy része olyan pornót szeret nézni, amit a valóságban is szeretne átélni...
Legtöbbjük BDSM-et, leszbipornót, hentai-t és olyan filmeket/könyveket fogyaszt, ahol a nőket alapvetően tárgyként (bár nem szeretem ezt a kifejezést, mert pontatlan) kezelő férfiak vannak, akik gazdagok, jóképűek, izmosak és alfák.
Valószínűleg igazad van, és ezt tekinthetjük vallomásnak... :D
Igazából szerintem megsértetted annyira a nőket úgy általában ezzel a véleménnyel, mint én szoktam! :p
Az meg szerintem sem túl vonzó, aki sok pornóssal kúr.
Persze vannak, akik ezt el tudják adni úgy, mintha menő lenne.

Hemi12 2020.08.26. 22:36:17

@The Cortez:
Szerintem igaza van MsIreneAdler-nek, nem érdeems ennyit foglalkozni ezzel a ribanccal.
illetve egyfelől érdemes, mert tökéletesen bemutatja a nők alaptermészetét és az egyik fő archetípusukat, de feleslegesen legyezgeted az egóját azzal, hogy azt hiszi fontos, mert cikket írtak róla.

Hemi12 2020.08.26. 22:55:08

@The Cortez:
Nem lenne rossz egy cik az általad ismert oldalakról, kíváncsi vagyok van-e olyan, amit még érdemes olvasnom.

MsIreneAdler 2020.08.27. 11:06:35

@Hemi12: nem teljesen ezt írtam, hogy a valóságban is át szeretnék élni a filmen látottakat. Nem kell minden fantáziát megvalósítani. Inkább arra gondoltam, hogy olyan dolgokat szeret nézni egy nő, ami a való életben is izgató, kielégítő lehet számára. Pl a száraz anál és a gang bang nem ilyen, de kétlem, hogy egy normális nő szívét Rocco izomból történő ujjazása, vagy mechanikus reszelése megdobogtatná.
Ha akarod persze ezt veheted vallomásnak :). Én nem érzem magamra nézve cikinek vagy sértőnek, hogy nagy általánosságban nem egy pörköltszaftos atlétás, pókhasú igénytelenségről fantáziálnak a nők. Ezért ne ítéljük már el őket. A pasik sem a lottyadt seggű konyhás nénikre csorgartják a nyálukat, és ez tök rendben is van így. A szexuális fantáziák pedig általában nem a gazdagságról szólnak (bár hajlamos vagyok a mai világban azt is elhinni, hogy egyes nőket fizikailag is lázba hoz a lóvé :). Gondolj csak bele a sok vízvezetékszerelős, pizzafutáros, kertészes sztorira.... Bár én személy szerint a hentait nem szeretem, sem a leszbizést, de kinek mi.
Na és a legfontosabb: addig semmi baj nincs, amíg az ember eljátszik a gondolattal, hogy milyen izgi lenne, ha egy kétméteres adonisz/random top modell pont vele akarna szexelni. A gond ott kezdődik, mikor valaki elhiszi, hogy ez neki jár, és nem hajlandó engedni az álomvilágból, ha nem fogja fel, hogy a valóság sosem lesz olyan, mint egy film vagy fantázia. Mikor nem akar a neki legfontosabb pár tulajdonság mentén parnert keresni, hanem egy komplett, kész, instant csomagot szeretne, lehetőleg azonnal, erőfeszítés nélkül, anélkül, hogy ő egyáltalán számba venné, mit tudna adni, nyújtani az álompasinak/nőnek.
Na ez a gáz, nem az, hogy egy kellemesen izgató jelenetre valaki nedvesedik/keményedik. Szerintem.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.28. 01:07:56

@MsIreneAdler: „nem teljesen ezt írtam, hogy a valóságban is át szeretnék élni a filmen látottakat. Nem kell minden fantáziát megvalósítani.”

Tök jó, hogy ezt így látod, elmagyarázhatnád Serial Szutyinak is :D

„Én nem érzem magamra nézve cikinek vagy sértőnek, hogy nagy általánosságban nem egy pörköltszaftos atlétás, pókhasú igénytelenségről fantáziálnak a nők”

Mert csak ez a 2 véglet van? :)

„A szexuális fantáziák pedig általában nem a gazdagságról szólnak”

Ez inkább a Szürke 50-ben, illetve annak klónjaiban jelenik meg.

„Gondolj csak bele a sok vízvezetékszerelős, pizzafutáros, kertészes sztorira”

A pizzás fiú az egyik legröhejesebb pornós fantázia :D

MsIreneAdler 2020.08.28. 13:45:36

@The Cortez: hogy jön ide Serial Slut?
Nem természetesen nem csak ez a két véglet van. Csak kicsit kisarkítottam a nyomatékosság (és a poén) kedvéért.
Na a szürke 50 az egy baromság. Annyi sztereotípiát aggattak a szereplőkre, hogy már olyan lett az egész, mint egy karikatúra. Aki ezt benyalja az hülye.
Nos igen, valójában ezek a jó munkás emberek nem érnek rá efféle hókamókára :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.29. 01:48:51

@MsIreneAdler: Csak eszembe jutott, mert szerinte nincs olyan, hogy egy fantázia csak fantázia, mivel az emberek mindet meg akarják valósítani, legfeljebb nem merik.
A Szürke 50 tényleg egy baromság, és valóban kínosan klisések a szereplők. Sajnos sokan benyalják: a rajongó picsák, de még balfék - valószínűleg mangina - férfiak is.
Amiket írtál (élükön a kertésszel), azok egyértelműen MILF nők fantáziái :)

MsIreneAdler 2020.08.29. 11:21:18

@The Cortez: ahogy eddig láttam az ő írásait, biztos érdekes beszélgetés alakulna ki belőle, hogy miért gondolja így.
A szürke 50.... A könyvet letettem, a filmet láttam, de csak az elsőre tudtam rávenni magam. Szóval óvatosan fogalmazok meg kritikát, hisz nem láttam mindent ezzel kapcsolatban. Amit meg igen, az inkább volt unalmas, mint izgató, pedig az alap téma a maga kategóriájában lehetett volna izgi is akár.
Ig

MsIreneAdler 2020.08.29. 11:22:31

@The Cortez: még a kertészre akartam írni, hogy igen :) Ráadásul neki még talán ideje is lenne kigazolni az unatkozó feleség ágyását is :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.29. 13:23:59

@MsIreneAdler: Nem, mert érvei azok nincsenek.
A könyv egy rohadt unalmas és idegesítő fércmű.

MsIreneAdler 2020.08.29. 15:27:59

@The Cortez: szerintem jókat ír, összefüggően és logikusan, én szeretem olvasni.
Csak azért olvastam bele, meg azért néztem meg, hátha megértem, mi ez az őrület körülötte. Kíváncsi voltam nagyon. És azt a pár órát már nem adja vissza senki nekem :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.29. 22:53:02

@MsIreneAdler: De erről a témáról nem.
Én több évig szenvedtem vele. A filmet még nem láttam, de majd tervezek arról is meg a könyvről is valami írást.

MsIreneAdler 2020.08.30. 10:51:13

@The Cortez: lehet én is rászánom magam és megnézem a folytatást. Ahogy láttam már csinálnak sorozatot is belőle... Engem a két színész is zavar, nulla szikra van köztük, rohadt nehéz elhinni, hogy jobban vágynak egymásra, mint egy tál tökfőzelékre :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.30. 13:19:13

@MsIreneAdler: Ebből is lesz sorozat? Volt egy hasonló témájú, Submission címmel. Az valószínűleg jobb.

MsIreneAdler 2020.08.30. 17:51:49

@The Cortez: olvastam valami ilyesmit. Ezt Submissions nem láttam. Most mindenki a 365 napon lovagol amúgy is. Még azt sem sikerült megnézem, azt mondják a pasi jó benne.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.31. 15:27:06

@MsIreneAdler: Az a klónja, ami szintén egy rakás szar, de legalább Szubrinának lett egy kedvenc filmje :D

MsIreneAdler 2020.08.31. 17:16:59

@The Cortez: na arra is ráveszem majd magam, hogy megnézem, csak hogy tudjam mit esznek rajta. Szerintem baromi rossz üzenetet közvetít minden szempontból.

Lorrh 2020.09.01. 13:18:42

@MsIreneAdler: Amennyiben az üzenet a fontos, akkor a filmművészet nagyon nagy része a "rossz üzenet" kategóriába esik: American Psycho, Kill Bill stb.
Az az üzenet téma akkor válik fontossá, ha valamilyen politikai kurzus szempont eluralkodik.

MsIreneAdler 2020.09.01. 20:37:51

@Lorrh: nem csak az üzenet a fontos, és nem akarom én játszani a segglyukszájjú filmesztétát. Pl imádom a Galaxis örzőit is, meg minden ilyen hősős, űrös baromságot. Na pedig ott sincs túl sok mélyenszántó gondolat, de legalább szórakoztató, amit a szürke 50 nem mondhat el magáról. Mit tanulhatunk belőle? A férfiak azt, hogy a nők igenis vágynak a durvaságra, hiába aggszűz jókislányok. A nők pedig azt, hogy ha egy férfi elég gazdag, hagyd, had tegyen meg veled bármit, mert egyrészt helikopterezhetsz egy jót, másrészt a szerelem ereje majd megváltoztatja. Terápia, pszichológus az ilyen perverzeknek? Lószart! Szerelem kell, semmi más. :)
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása