Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. november 09. 17:00 - The Cortez

Galambos Dorina kurválkodással lépett túl a váláson

Közel 15 évet követően ment szét Pély Barna & Galambos Dorina, amit a fiatal énekesnő ribanckodással tudott csak átvészelni.

erotikus_celeb963585012.jpg

A Mrs. Columbo együttes énekesnője 2003-ban, a Megasztár című tehetség(telenség) kutatóban ismerkedett meg Pély Barnával, a United frontemberével. 2013-ban házasodtak össze, majd 2018-ban jó nyugati szokás szerint, elváltak a picsába. Galambos a hot! magazinnak elárulta, hogy túl van a váláson, ráadásul még azt is elmesélte, hogy 2 hónapig Floridában nyaralt, ahol rengeteget party ribanckodott, kurválkodott.

pely-barna-galambos-dorina-25960480.jpg
Terápiás utazás volt, csak magamra figyeltem. Sokat pihentem, átgondoltam az elmúlt 15 évet, és még énekelni is volt lehetőségem. egy helyi gitárossal léptem fel esténként Key Westen, Miamiban pedig forgattunk egy videoklipet is a kint élő barátaimmal. (...) Szuperboldog vagyok, de most már kicsit unatkozom egyedül. Míg mások vígan élték az egy éjszakás kalandjaikat, akkor mi már együtt éltünk. Barnának adtam a fiatalságomat, és most jött el az ideje, hogy bepótoljam ezeket a féktelen bulizással és pasizással eltöltött éveket. Kalandos volt ez a nyár, nem mondtam nemet semmire, amiről úgy éreztem, hogy örömöt okozhat. De most már jöhetne egy jó pasi, aki hosszú távon boldoggá tesz, nyitott vagyok egy új, mindent elsöprő szerelemre."

7689_zene_w490.jpeg
Tehát a művésznő racionalizáló hörcsögétől megtudhattuk, hogy a fiatal éveit Pélyre pazarolta, így mindig irigykedve kellett figyelnie mások egyéjszakás kúrásait, de már ennek vége, ugyanis ezen a floridai nyaraláson, terápiás jelleggel végre bepótolhatta a buliringyóskodást + a külföldi alfákkal való baszásokat. Most, hogy alaposan kikormoltatta a pináját, más faszkörhintáról leesett nőszemélyekhez hasonlóan, ő is egy ”jó pasira”-ra vágyik, aki majd magasról leszarja a múltját.

celeb_szex47445329.jpg
Galambos a fentebbi idézetben egyébként sumákol, mivel évekkel korábban azzal menőzött ország-világ előtt a tévében, hogy Pélyvel először jól megdugatta magát, és csak azután jöttek össze – vagyis fiatal korában sem állhatott távol tőle a kurvás életmód.

celeb565423392.jpg

Forrás: Life.hu
Képek forrása: itt, itt, itt, itt és itt

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5515299012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2019.11.09. 17:25:40

Pély a tehetségkutakodóban zsűri tag volt, és Dorinának muszáj volt bevetni mindent hogy minél tovább jusson. Az elején még ő sem gondolta hogy 15 év együttélés lesz belőle.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.11.09. 19:47:40

@Slepy: Igen, mondhatjuk Pély faszán kúszott fel, majd lapátra tette, amikor már elhasználta. Pont úgy, mint Sarka Kata Hajdú Pétert.

Burgermeister 2019.11.10. 02:26:38

Hát ja, mind ezt csinálja. Talán még hűséges is volt bajnához.
De van a rosszabbik, fiatalon elkezdi a körhintát, összecuccol vkivel és nem tud leállni, bérlete van a körhintára.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.11.10. 15:34:40

@Burgermeister: Szerintem Barna azt is leszarta volna, ha félrebaszik, mivel a fenti képek az ő engedélyével készültek.
Mivel anno a tévében bevallotta, hogy előbb széttette a lábait neki és csak azután jöttek össze, így régebben is faszkörhintázhatot (meg eleve elég volt csak ránézni). Most viszont kapóra jött a volt házassága, illetve az elpazarolt fiatalság duma, ugyanis ezekkel tudja mentegetni magát.

2019.12.01. 19:02:40

Hihetetlen ostoba módon tud még mindig működni a 21. században a női agy.
Komolyan elmegy kurválkodni, ezt még szét is kürtöli majd kitalálja illetve az evidens, hogy ezután jöjjön már valaki komolyabb az életébe.

Eszméletlen mértékben elhülyültek a nők, vagy talán nem is hülyültek el, hanem most van lehetőségük ebben a társadalmi rendszerben élni az igazi énjüket szabadon és megmutatni, hogy valójában milyen agyi működésük is van.

Tulajdonképen ez a társadalmi rendszer most ami van arra tényleg remek, hogy felfedi a női jellemet és a női agy működését, ostobaságát és primitívségét teljes valójában.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.12.04. 12:43:43

@icipicicsipa: „Komolyan elmegy kurválkodni, ezt még szét is kürtöli majd kitalálja illetve az evidens, hogy ezután jöjjön már valaki komolyabb az életébe.”

Ez a ribanclogika. Az viszont igaz, hogy a mai társadalom (élükön a manginákkal) miatt tud ekkora teret nyerni magának.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása