Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2022. május 29. 03:50 - The Cortez

Videóelemzés: Egy pornós kurva vallomása

Az egyik olvasónk által személyesen ismert, Kiara Lord nevezetű pornós kurva Lakatos Levente podcastjében járt, ahol ”őszintén kitárulkozott”.

maxresdefault_7.jpg

Már az elején elárulja, hogy szigorú nevelést kapott, ám az anyja még keményebbet, aki sejtése szerint emiatt lett egy liberós nem normális. Ezután a műnő bevallja, hogy már fiatalon egy primitív party kurva volt, de később unni kezdte a kényelmes, tyúkszaros életét. Megtudjuk tőle, hogy a muterja nemcsak végig támogatta a pornós kurválkodásban, hanem még az első forgatására is elkísérte, tehát az anyja tényleg egy súlyos pszichiátriai eset. A szerencsétlen fater már nem fogadta ekkora kirobbanó örömmel a hírt, kinek mindketten sokáig a pofájába hazudtak.A másodállásban escort ribancként melózó Kiara, akinek egyik huszadrangú videóját megérdemelten levetítették az egyetemen, meglepően jól látja a pornónak a fogyasztókra gyakorolt hatásait. Nem hisz az egyenlőségben, ugyanakkor egy gold digger picsa, mert csak akkor tud felnézni egy férfira, ha az többet keres nála, vagyis kizárólag egy menő felnőttfilm producer vagy maga Mészáros Lőrinc képes megütni az irreális mércéjét.Mindezek mellett egy önző geci is, mert nem zárkózik el a gyerekcsinálás gondolatától. Azt magyarázza a mai világba nem igazán akarna szaporodni – maximálisan osztani lehet a véleményét, ám kissé furcsa, hogy ezt pont ő mondja. A picsaszájú emlős egyébként annyira sötét, egyben gerinctelen, hogy abban reménykedik sok év elteltével majd elvesznek az internet tengerében azok a filmek, amelyekben őt akár többen egyszerre szétbasszák, továbbá van pofája azzal mentegetőzni, hogy nem követett el rosszat, nem bűnöző. Még megkérdezi a riportert, hogy szerinte ciki-e, ha egy gyerek anyja ezzel foglalkozott.

A menstruáció alatt ugyanúgy gályázó ringyó többször ellentmondásba keveredik:

  • azt hangoztatja szereti, amit csinál, illetve leperegnek róla az oltások, de azért depressziós + antidepresszánsokon él,
  • gyakran úgy van vele, hogy csak legyen túl a forgatáson, máskor meg azzal jön, hogy ha megszakad akkor is tolja a baszást stb.


A beszélgetés közben jó manginaként végig a luvnya picsáját nyaló Lakatos Levente (aki amúgy a nemrég elhunyt, M Richárd nevű maffiózó unokatestvére) a lezárásban agyhalott módon a gyerekgyártásban támogatja a szétkúrt pornós kurvát. A kommentelők sem jobbak, mivel néhány józan, normális kivételtől eltekintve, a többség pinahiányos balfaszokból, valamint az interjúalannyal hasonszőrű ribancokból áll.


Kép forrása: YouTube

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2217842873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaréliusz Incelus 2022.05.30. 12:16:36

Ez mégcsak nem is egy jó nő. : (

Lorrh 2022.05.31. 09:40:34

Az a végtelen gyűlölet cunami ami tebelőled kiömlik, is megérne egy pszichológiai elemzést. Téged vert az anyád gyerekkorodban? Vagy kikosaraztak a szalagavató bálon? Honnan ez a zsigeri kloáka ami ömlik belőled?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.05.31. 10:10:46

@Lorrh: Hol láttál itt gyűlöletet? Fáj az igazság? Látom megint egy önjelölt pszichológus geci vagy.
Inkább az érne meg egy pszichológiai elemzést, hogy miért véded hisztizve az ilyen ócska kurvákat? Talán mert anyád is az volt? Nyilvánvalóan igen. Arról nem is beszélve, hogy miért trollkodsz hosszú évek óta a neten egyszer férfinak, egyszer nőnek, egyszer buzinak kiadva magad.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.07. 20:23:47

@Lorrh: Természetesen azóta sem sikerült válaszolnod.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2022.11.07. 23:09:22

Ezen tényleg ennyire felbaszod az agyad? :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.08. 20:41:26

@Serial Slut: Azt hittem te már visszavonultál.
Persze, de nem annyira, mint a rá érkezett reakciókon :)
Te gondolom elájultál tőle.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2022.11.08. 23:49:25

Mármint mitől ájultam el? Semmi sem tetszik abban, amit ez a csaj képvisel. Meg honnan vonultam volna vissza? Látod, nem érdemes feltételezgetni. :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.09. 01:24:32

@Serial Slut: Tőle. Az meg hogy lehet? De az jó, ha tényleg nem. A netezéstől.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása