Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2022. július 03. 23:47 - The Cortez

Videóelemzés: Egy pornós kurva vallomása 2

Lakatos Lövan a rengeteg kattintáson felbuzdulva, visszahívta kedvenc interjúalanyát, a Kiara Lord nevezetű pornós kurvát, hogy a strici felnőttfilm producerekhez hasonlóan, még több lóvét sajtoljon ki belőle.

Sajnálom, hogy a 10 fiúval tervezett jelenet nem jött össze – Komo¡an¿

Azzal kezdi a csaj, hogy minden hozzászólást elolvasott és pozitívan csalódott. Való igaz, hogy a kommentszekcióban a seggnyaló írások voltak többségben. Liberális prolik, szarfaszú manginák, valamint a ribanchoz hasonló kurvák jellemző módon azon ájuldoztak, meg azért nevezték őt intelligensnek, mert összetudott rakni 3 értelmes, összefüggő mondatot. Mindig is idiótatúlsúly volt a világon, de ez a ringyó kritika nélküli istenítése inkább amiatt történhetett, mert az ilyen tagok Lakatos csatornájának főfogyasztói. Nyugodtan körül lehet nézni az oldalán: leginkább kurvákkal, buzikkal, bűnözőkkel, való világosokkal csinál interjúkat – tehát pontosan olyan a műsora, mintha mondjuk a Balázs show netes verzióját látnánk.
Ezek után belevágnak a nézők által feltett kérdésekbe. Kiderül, hogy a luvnya tényleg menthetetlenül igénytelen, mivel egyszer nem tisztította ki megfelelően a picsáját anál előtt, így szaros seggel ment forgatásra, ezen kívül bűzös, mosdatlan, folyós, gombás körmű, repedt sarkú partnerekkel szintén megbaszatta magát. Mentegetőzésképpen azt magyarázza, hogy azért nem küldi el az ilyeneket fürdeni, mert megsértődnek, ezáltal az életben nem fog felállni a farkuk – még jó, hogy az előző videóban azt mesélte, szinte mindenki injekciózza a faszát. Mindezek ellenére élvezett már el olyan embertől, akitől undorodott... Emellett nem tagadja, hogy az ő pinája ugyancsak sokszor gombás. Öregpapákkal is összehozta a sors, ám ő ennél a résznél a klasszikus gonosz-átverős ügynökös sztorit húzta elő a kalapból.
Szóba kerülnek a csömöri, fóti, budaörsi pornós villák. Elárulja az a legnagyobb bánata, hogy nem baszta szét 10 pali egyszerre. A gang bangről egyébként az első felvonás ismeretében, megint ellentmondásosan beszél. A saját döntése alapján műtette szarrá magát. Felszopó lányokkal még nem találkozott, viszont a műspermával többször is, amelynek létezésére Lakatos Lövan úgy rácsodálkozik, mintha ezidáig valami barlangban élt volna (ugyanígy elképedt a kamu orgazmuson). Ismét hangoztatja, hogy mentálisan nem nyomasztó, nem megterhelő ez a szakma, miközben tudjuk, hogy a korábbi epizódban elújságolta a gyógyszerfüggőségét. Azt ugyancsak kimondja, amit már régóta sejtettünk, hogy a férfi pornósok közt több a normális, mint a kolléganőik között.
Végezetül a tyúkszaros OnlyFans oldalát reklámozza, ahol bárkinek 5 dollárért válaszolgat.


Kép forrása: Komojan   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2117874355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása