Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2022. szeptember 01. 20:28 - The Cortez

Kritika: Lányok Dubajban

Újabb erotikus agymenés a lengyelektől.

lanyok-dubajban--140549.jpg

Lengyel kurvadráma felemelkedés-bukás narratívában elmesélve. A film sztereotipan kezeli Lengyelországot, az ottani vidéket (amit kábé egy szaros tanyának képzel), egész Kelet-Európát meg persze Dubajt is. Ettől függetlenül jól bemutatja a Valóságot, vagyis azt a tényt, hogy a – főként közép- és kelet európai – nőneműek tömegesen kurválkodnak, dubajoznak, de majdnem az egészet hitvány módon felszínesen, egyben giccsesen teszi.
Az alkotók mutogatnak 1-2 perverziót, ám a látottak erőszakosságban csak a végére durvulnak el valamennyire, viszont addig geci kínos, szekunder szégyenérzetet keltő képsorok váltogatják egymást, miközben esztétikailag, zeneileg + baszásjelenetek tekintetében sokszor megidéződik a borzalmas [i]365 nap[/i] szelleme. A sztoriba erőltettek egy nevetséges szerelmi háromszöget, valamint egy femináci szófosást.
A vége felé művészkedésbe átcsapó mozi azt szintén kiválóan prezentálja, hogy a hivatásos faszcibálók mennyire egy önmaguktól elszállt, nagy pofájú sutyerákok lesznek, amint egy kis lóvéhoz jutnak. A megrögzött hazudozó főszereplő egy balféket is hülyít, aki nem hallgat időben a tőle jóval bölcsebb apja (a legnormálisabb karakter) intő szavaira. Mindezek mellett a főállású ribancnak van pofája szaporodni, de az utsó 20 percre szerencsére győz az igazság.
A színészi játék pocsék, ellenben a fényképezés helyenként magas színvonalú. A végkifejlet ismeretében elmondható, hogy az alkotás nem támogatja a kurválkodás intézményét, ugyanakkor azért ez az igencsak aktuális téma egy sokkal erőteljesebb kidolgozást érdemelt volna.


5/10


Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1317921747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása