Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2022. február 08. 20:38 - The Cortez

A nők felelőssége is az incelprobléma

Egy kis kiegészítés a jó múltkorihoz.

042.jpg
Amikor a nők kurvasága, illetve egyéb viszontagságai a téma, akkor mindig előkerül a férfiak felelőssége, méghozzá felemelt mutatóujjal. Érdekes módon, mikor problémás palik vannak a terítéken, azokban az esetekben a női felelősség kérdése valahogy sohasem merül fel. Szépen el van kenve, mint ahogy azt már megszokhattuk az évek során. Pedig az az igazság, hogy az incelek agressziójáról + bosszúszomjáról ők ugyancsak nagyban tehetnek.

Persze közel sem mindegyik és nem is arról van szó, hogy minden olyan csávóval össze kéne jönniük/baszniuk kell, akit nem tartanak vonzónak, de az a minimum, hogy ha már a szerencsétlen veszi a fáradtságot meg vállalja a kockázatot, hogy egyáltalán bepróbálkozik náluk, olyankor normálisan, udvariasan, s nem megszégyenítő, primitív, sudri bunkó stílusban utasítják vissza. Igaz, egy omegahím ritkán fog kezdeményezni, ám egy béta simán megteheti. Amennyiben az utóbbi megteszi, és ha akár egyetlen durvább elhajtást tapasztal, akkor az illető könnyen egy életre megutálhatja a nőneműeket.

A másik, sokkal alantasabb szokás a hülyítés, hamis illúziókeltés intézménye, amivel kifejezetten az omegákat szopatják a retardált ribancok. Mindkét dolog azért is akasztja ki olyan fájdalmasan keményen a férfiakat, mert egész gyerekkorokban azt kellett hallgatniuk, arra tanította őket a blue pilles társadalom, hogy a nők ártatlan angyalok, kiket csak kedvesen, tisztelettel szabad megközelíteni. Tehát valami hülye picsa rossz beszólása vagy ”viccelése”,  könnyedén halálos áldozatokkal járó ámokfutást, merényletsorozatot idézhet elő.

Akinek nem blúza, nem kell magára vennie, viszont minden esetre ez a kezdeményezés ügy egy igen érdekes témakör amely elővetít egy, a közeljövőben megjelenő posztot.



Kép forrása: IMDB 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9517315954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2022.02.10. 05:40:53

Még szakközépiskolában (12 éve) volt egy osztálytársam. Igazi incel (legjobb tudomásom szerint máig nincs nője), de egyszer nagy nehezen vette a bátorságot és oda ment a suliban ahhoz a lányhoz, aki tetszett neki. A lány a barátnőivel gengelt a folyosón és már nem emlékszem, hogy milyen dumával állt oda, de a 3 picsa mérhetetlenül kinevette. Akkor szerintem valami eltört a Srácban...

Santiago Hernandez 2022.02.11. 12:52:48

@Technikus Úr: nem kellett volna neki feladnia, másnap oda ment volna egy másikhoz, ha az is kikosarazza, akkor egy harmadikhoz és így tovább... De csak is azért, hogy a saját bőrén tapasztalja meg azt, hogy a nőtlenségével az égvilágon semmiről nem marad le. Illetve mégis: lemarad nemi betegségekről, egy csomó hisztiről, nyafogásról, duzzogásról, megcsalásról, válásról, gyermekei elvesztéséről és ellene való neveléséről, a vagyona nagyrészének elvesztéséről. Így sosem tudja meg, hogy a pina elképesztő mértékben el van inflálódva, és nagy árat kell fizetni a semmiért.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.12. 12:43:30

@Technikus Úr: Valószínűleg a haverjai/osztálytársai dumálták rá a srácot erre a lépésre. Magától nem hiszem, hogy odament volna a csajhoz, főleg ha az falkában volt. Ez egyébként a legnagyobb gyökérség: úgy próbálkozni, hogy a csaj a barátnőivel gengel.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.12. 12:46:06

@Santiago Hernandez: Ez a PUA-filozófia. Ha nem adja föl, akkor lehet rájött volna ezekre a dolgokra, de az is lehet, hogy merénylő vált volna belőle.

Reactor 2022.02.12. 16:52:51

Tekintve, hogy ők azok, akik jóval a maguk szintje felett válogatnak, meg úgy egyáltalán - ők azok, akik választanak közülünk - bizony hogy van felelősségük a témában. Nagyon is van! Persze vállalni azt nem óhajtják, inkább ezt is ránk tolják. Ilyenkor az egyenjogúság nyaralni megy, és üdül.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.02.12. 19:12:16

@Reactor: Ha számon lennének kérve az érintettek, akkor nyilván mosnák a kezeiket. Van az a blue pill-mangina mondás, hogy „Minden sikeres férfi mögött egy nő áll”. Milyen érdekes, hogy a sikertelen férfiakról meg a mögöttük álló személyekről nincs egy hasonló közmondás.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása