Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. december 27. 21:22 - The Cortez

Férfitípusok 3 - Az incel

Itt az ideje, hogy az incel (involuntary celibates), vagyis az önkéntelen cölibátusban élő férfiakról is beszéljünk.

maxresdefault_4.jpg

Már rögtön az elején érdemes leszögezni, hogy mint ahogy sok minden másnak, úgy az incelségnek ugyancsak több fajtája létezik. Ennek a létállapotnak (mert végtére is az) szám szerint 2: az egyik az átmeneti, a másik pedig az életfogytig tartó incelség.

Az első jellemzően a bétább srácokat érinti, tízen-huszonéves korban. Őket az egyszerűbb kinézetük, visszafogottabb személyiségük, a nőknél szerzett kevesebb tapasztalatuk, esetleg a szerényebb anyagi helyzetük miatt kerülik el/nézik levegőnek/száműzik friendzone-ba a csajok. Az ő idejük általában 30 körül vagy afelett érkezik el. A második kategória egyértelmű: omegahímek, akiket 30-40 felett ugyanúgy elutasítanak a nők. Ugyanakkor az életfogytig tartó állapotuk megszüntethető, amennyiben szert tesznek nagyobb jövedelemre, magasabb státuszra, ezeken kívül az ezekhez tartozó szimbólumokra.

Az incelek fő jellemzői: főként online fórumokon terjesztik a nézeteiket, magukat előnytelen külsejűként írják le, a való életben introvertáltak, önsajnáltatóak, önutálóak, önfejűek. A gyűlölködés sem szokatlan tőlük, ám nemcsak a nőneműeket, hanem gyakran az alfákat + a náluk sikeresebb/előnyösebb megjelenésű férfiakat szintúgy utálják. Erőszakos bűncselekményekre valószínűleg kevesen készülnek, viszont az amerikai oldalakon sokan támogatják az incelek által elkövetett merényleteket. Akadnak azonban köztük nyugisabb tagok, kik csendesebbek/nincsennek jelen az online mozgalomban, csak teszik a dolgukat, élik az életüket, s hasznos tagjai próbálnak lenni a társadalomnak.

Ma már veszélyforrásként plusz terroristaként tekintenek rájuk egyre több államban. Ezzel az a probléma, hogy a liberálnácik szándékosan összemossák a férfiszférában fellelhető összes irányzatot – tehát a Red Pillt, a MGTOW-t, a PUA-t, az MRA-t, sőt még az elvált apák jogvédőit is – az incelizmussal. Magyarországon sokáig csak a manoszférban volt ismert a fogalom, ám aztán pár éve a kultúrbalos szennylapok cikkezni kezdtek a dologról, így azóta a feminácik meg a legócskább liberális prolik, óvodás módon ezt a szót óbégatják mindenhol, valamint használják mindenkire, aki leírja az igazságot a nőkről vagy akivel csak szimplán nem értenek egyet. Gyakorlatilag egy nekik, a netről előkotort szitokszó lett, pont olyan, mint a jobb oldalon a szintén átvett LMBTQ mozaikszó, amelyet a jobbosok használnak előszeretettel az ellenvéleményen lévőkre.

Ami még röhej és felháborító kategória, az az, hogy legtöbbször a fehér férfiakat állítják be incelnek, közben arról persze már ritkán esik szó, hogy színes bőrűek egyaránt léteznek a köreikben, illetve arról ugyancsak sokszor kussolnak, hogy a Seung-Hui Cho nevű merénylő ázsiai volt.

2 személyt mindenképpen meg kell említeni. Egyik a Férfihangról ismert Hunn, ki a fentebb felsorolt tünetek legtöbbjét produkálja, bár elmondása szerint régóta próbálkozik önfejlesztéssel. A másik pedig Elliot Rodger, a 2014-es Isla Vista-i halálos támadások elkövetője. A csávó nem volt incel! Igaz, hogy buzisan nézett ki, de nem tűnt omegának, ráadásként kísértetiesen hasonlított Ed Westwick-re, az A pletykafészek című elbaszott tinisorozat sztárjára. Westwick ugyan szintén ratyis kinézetű, ám a nők körében valamiért hihetetlen nagy rajongásnak örvend. Innentől kezdve nem létezik, hogy Rodgert leszarták volna a nőstények. Valószínűleg az állhatott a háttérben, amit az ominózus eset idején többen tippeltek, miszerint a srácnak túl magasan lehettek az elvárásai.

Rodgerstől függetlenül egyébként ez a lehető legszarabb beszólás, mivel az omegák, vagyis a valódi incelek kurvára nem a válogatás miatt szoktak szenvedni. Ezzel a hülyeséggel általában nők szoktak előhozakodni. Nem feltétlenül azért, mert feministák vagy rosszindulatúak, hanem mert még egy átlagos nőszemélynek is elképzelhetetlen, hogy az ellenkező nem számára láthatatlan legyen. Kiváló példa erre a jelenségre az alábbi Önkényes Mérvadó adás, amelyben Puzsér tőle meglepő empátiával fordul az incelek felé, Horváth Oszkár mond 1-2 hülyeséget (de legalább később javít rajtuk), ellenben Csízi Ági kapásból a magasra pakolt léccel jön, ugyanis számára felfoghatatlan, hogy valakit levegőnek néz az ellenkező nem:

 
Kép forrása: YouTube

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4316794074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santiago Hernandez 2021.12.30. 15:56:44

Ha egy ember nem kezdeményez a nőknél, de a nők se foglalkoznak vele, akkor az MGTOW vagy incel?

zsivag0 2021.12.31. 00:03:19

@Santiago Hernandez: Ehhez tudni kéne, hogy az ember mennyire mozog más emberek között. Egy Zac Efron formának Budapesten elég, ha gamerkedés közben leviszi a szemetet párszor meg lemegy a sarki közértbe és előbb-utóbb rá fog cuppanni egy minimum közepes lány, csak vennie kell a jeleket (na ez a másik, ami gond szokott lenni, egyes férfiaknak az sem tűnik fel, ha a nő már a punciját dörgöli hozzá ruhán keresztül).

Egy átlagos pasi (női skálán 7/10 felett) is találhat, ha jó parti, tehát önfejlesztette magát és rengeteg ember között mozog, diplomás, jó karrierje van, stb. Ha nem jó az elemzésben, ő is gondolhatja úgy, hogy vonzó a nő szemében, mert a nő elemi érdeke, hogy ezt elhitesse.

Én vízválasztóként a következőt szoktam tanácsolni: ha egy olyan nő, akit nem csak sötétben, 4 fal között dugnál meg kezdeményez nálad és nyomul rád valamilyen formában és te SZABOD A FELTÉTELEKET, vagyis mondhatod neki azt, hogy köztetek szexen kívül semmi nem lehet, mert nem akarsz elköteleződni és ENNEK ELLENÉRE lefekszik veled, akkor nem vagy incel. Az incel és a béta között annyi a különbség, hogy a béta blue pill, az incel pedig redpill. A bluepilles ember örül a minimális buksisiminek is, ha kap egy kekszet a több hónapos simpeskedéséért.

Az incelben pedig van tartás, nem fog hasra esni, mert kellő mennyiségű udvarlással lenne esélye a 120 kilós 2 gyerekes kolléganőjénél, miközben ő sportos testalkatú diplomás srác, akinek olyan genetikai "bajai" vannak, hogy nem 180 meg nem kreol meg stb. ami a nőknél azonnali kukát szokott jelenteni.

Vagy nem fog puncsolni olyan nőknek, akik nyálasan közlik, hogy mit várnak el egy pasitól meg nekik hogyan kell udvarolni, miközben a sarki cigánynak ők veszik a gyrost, mert a gyereknek még arra sincs pénze, de azért dugnak vele még úgy is, hogy asszonya van.

Krisz101 2021.12.31. 07:51:18

Kár mert ezt az Ágit eléggé bírom mostanában nagyon jó megnyilatkozásai vannak Puzsér műsorban talán az egyetlen nő akit el tudok viselni a médiában.
Amúgy készül már az új poszt a tegnapi tegnapelőtti balhéval kapcsolatban? Most aztán süt a férfi gyűlölet mindenhonnan

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.01.02. 03:41:11

@Santiago Hernandez: Bármelyik lehet. De az is lehet, hogy egyik sem.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.01.02. 03:42:13

@zsivag0: „Az incel és a béta között annyi a különbség, hogy a béta blue pill, az incel pedig redpill.”

Azért az incel nem feltétlenül red piller. Ők inkább a black pillesek. A többivel egyet értek.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.01.02. 03:44:41

@Krisz101: Ezt leszámítva nincs gond az Ágival. Ezt is csak azért mondta, mert számára elképzelhetetlen ez az állapot.

„Amúgy készül már az új poszt a tegnapi tegnapelőtti balhéval kapcsolatban? Most aztán süt a férfi gyűlölet mindenhonnan”

Nem, miért mi történt?

Reactor 2022.01.02. 04:49:27

Manapság az "incelek" a patásördögök, pláne, mivel egyre több van belőlük. A nők egyre többet és jobban válogatnak, következésképp egyre több olyan férfit termelnek ki, akik kényszerűségből egyedül maradnak. Tehát a legnagyobb szelet abból a bizonyos tortából nekik járna, de erről beszélni ugye minimum tapintatlanság. Adott tehát egy társadalmi csoport, és indul is a hadjárat: ott a bűnös; feszítsd meg, jöjjön a népharag, lincselésre felkészülni, köveket begyűjteni...aki pedig vonakodik, az antidemokratikus, rasszista, szélsőséges, náci, komcsi, bolsi stb.

1., Válaszd ki a társadalom kisebbségben levő csoportját.
2., Válassz ki egy olyan látható, érzékelhető tulajdonságukat ami mindegyikben közös.
3., Tedd ezen tulajdonságukat utálatossá, negatívvá.
4., Tedd ezen tulajdonságuk miatti üldözésüket, az ellenük való harcot a társadalmi közérdek fontos elemévé.

Íme előtted áll a vegytiszta fasizmus.

@Santiago Hernandez: Ha az ember nem kezdeményez a nőknél, és nem akar tőlük semmit, az nem incel, hanem MGTOW. Az incel kényszerből van egyedül, a MGTOW pedig azért, mert neki így jó. Nagy különbség...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.01.04. 22:07:11

@Reactor: Így van. A feministáknak meg nem érdekük, hogy ne történjenek incelmerényletek. Ők több és több esetszámot akarnak, hogy lehessen óbégatva mutogatni, esetleg statisztikákat gyártani.

„Az incel kényszerből van egyedül, a MGTOW pedig azért, mert neki így jó. Nagy különbség...”

Bizony, de a férfihangos Xcsakx-hez hasonló retardált feministák, szándékosan összeakarják mosni a két fogalmat.

Reactor 2022.01.05. 00:13:25

@The Cortez: XcsakX? Az egy tudománytagadó mélyhülye troll, volt már hozzá szerencsém a globális felmelegedéses kérdés kapcsán. Tipikus "a tudósok mind hülyék a témához, mind hazudnak, én bezzeg tudom a tutit, me' az ujjamból szoptam ki az imént" pojáca. Gyakorlatilag Trump másodpéldánya, de még akkorka agya sincs, mint Trump-nak.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.01.08. 12:59:51

@Reactor: Részben az is igen. Tudom, láttam a vitátokat meg te is emlegetted itt azt az elmebeteget.

ironpilled666 exblackpilled666 2022.01.23. 14:04:30

@zsivag0: "ha egy olyan nő, akit nem csak sötétben, 4 fal között dugnál meg kezdeményez nálad és nyomul rád valamilyen formában és te SZABOD A FELTÉTELEKET, vagyis mondhatod neki azt, hogy köztetek szexen kívül semmi nem lehet, mert nem akarsz elköteleződni és ENNEK ELLENÉRE lefekszik veled, akkor nem vagy incel."

Ebben az esetben azért a férfilakosság mondjuk alsó hangon 95%-a incel. Alkalmi szex még csak-csak összejön az átlagos férfiaknak is, de az, hogy egy jó nő kuncsorogjon is a "csak szex"-ért, az azért kurvára ritka átlagférfi esetén. Kövér lányok, max. A jó nők viszont csak film- és popsztároknak könyörögnek, esetleg a nagyon gazdag és nagyon jó külsejű felső 5%-nak, amúgy viszont nem mennek le kutyába.

Persze, tudom-tudom, manipuláció, meg játék, red pill meg stb. Tény, hogy össze lehet manipulálgatni őket, ha nagyon ügyes ebben valaki, de a többség biztosan nem az.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása