Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2022. október 15. 20:04 - The Cortez

Liptai Claudia: „Szeretem az utánam füttyögő munkásokat, és utálom a Metoo-mozgalmat”

Liptai áprilisban a Partizánban járt, ahol meglepően tabudöntögető dolgokat mondott.
maxresdefault_8.jpg

Liptai Claudia a 90-es évek végén, 2000-es évek elején az egyik legjobb nőnek számított a magyar médiában. Később persze öregedni és hízni kezdett, de mostanra egy igazi MILF vált belőle. Műsorvezetőként mindig egy talpraesett, energikus, határozott nő benyomását keltette. Az egyik tanárom egyszer elárulta, hogy annó többször behívták őt a TV2 Mokka című műsorába, ahol szerencséje volt megismerni Liptait. Egy nagypofájú, házsártos, kibírhatatlan nőszemélynek írta le. Ezt én teljes mértékben elhittem neki, mivel tudtam, hogy sok médiaszemélyiség-celeb csak addig vigyorog meg addig mutatja a jobbik énjét, amíg forognak azok a bizonyos kamerák, másrészt láttam Liptai ominózus, 2011-ben készült videóját.
Az A Nagy Duett sajtótájékoztatóján felvett XNews anyagban, Körmendi Gábor egy közös Bangó Margit & Schmuck Andor lemezt akart a showműsorokban állandóan mosolygó, mindenkivel cukiskodó Claudiának ajándékozni, aki flegma stílusban azt válaszolta, hogy legfeljebb asztallábalátétnek használná a CD-t. Ezek után természetesen kölyökkutyaszemekkel, nyilvánosan bocsánatot kért, amit a berágott Bangó érthető módon nem fogadott el. Ez a bulvárcicaharc talán egy, a két híresség közötti megrendezett műbalhé, vagy az egésznek a kezdeményezése egy magánakció lehetett a nyilvánvalóan dörzsölt Liptai részéről. Akárhogy is, az mindenképpen kizárt, hogy az akkor már több éves tévés tapasztalattal rendelkező csaj annyira amatőr legyen, hogy ne tudja, a felvevőgéppel őt kérdezgető riporterek biztosan meg fogják jeleníteni a felvételeket. Mindez azért érdekes, mert ha ez a nőszemély ennyire kétszínű, akkor hogyan hihetne neki bárki?
Ugyanis Gulyás Márton műsorában, a Partizánban, nagyon a red pillereknek-antifeminsitáknak, illetve a simán normális, józan gondolkodású embereknek tetsző véleményeket hangoztatja. Például bevallja: neki fontos, hogy nőként kezeljék, élt már át párszor szexuális zaklatást, ám emiatt nem vágná le minden férfi faszát, kasztrálásnak tartja a MeToo-t stb. A bátor kijelentések között az egyébként sokat fejlődött Gulyás megint a manginát játszotta, valamint a Metoo-mozgalmat + a feminizmust próbálta erőltetetten védelmezni.
Nehéz eldönteni, hogy a diskurálás alatt Claudia őszinte volt-e, vagy pedig önmagát próbálta-e jóarcként eladni egy jól megcélzott fogyasztói csoport számára. Nagyszerű, hogy elkészült ez a beszélgetés, csak sajnos hősnőnk múltbéli baromságai beárnyékolják a hitelességét.

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5917954828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santiago Hernandez 2022.10.16. 19:03:45

Az, hogy milyen a Liptai valójában, a férje tudna hiteles információkkal szolgálni. De mivel már nincs az élők sorában, így nem tud nyilatkozni Gesztesi. Lehet hogy azt mondaná, csak addig a néhány másodpercig irigyeljétek Liptai aktuális partnerét, amíg épp belespriccel, az összes többi együtt töltött idő maga a földi pokol.
Persze lehet hogy nem így van, ki tudhatja?
Az bizonyos, szeretőknek könnyebb mint a férjek ek. Ugyanis a szeretők megkapják a nők legszebb pillanatait, az összes többi a férjeké.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.10.22. 15:27:33

@Santiago Hernandez: Azóta új férje van. Daróczi Dávid is az élettársa volt, aki akkor lett öngyilkos, amikor együtt voltak. Az igaz, hogy a palijai mesélhetnének róla.

Figy L M 1 ideYEeeah 2022.11.08. 00:24:23

@Santiago Hernandez: @The Cortez: Liptai a feketeözvegy. Gesztesi szerintem soha nem tudta feldolgozni az elvesztését és abba halt bele. Daróczi meg rájöhetett hogy fűvel fával baszatja magát ez a kurva ezért lett öngyilkos.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.08. 20:46:15

@Figy L M 1 ideYEeeah: Gesztesinek később is voltak női. Aztán ki tudja, lehet ő volt élete szerelme.

„Daróczi meg rájöhetett hogy fűvel fával baszatja magát ez a kurva ezért lett öngyilkos.”

Erre a 2 állításra bizonyítékok is vannak? :)

Figy L M 1 ideYEeeah 2022.11.08. 23:50:18

@The Cortez: Dehogy! Ez csak feltételezés. Liptai nekem mindig olyannak tűnt, aki az ujjai köré csavarja a férfiakat és csak játszadozik velük. Egyszer valahol azt nyilatkozta, hogy kifejezetten szeret nős férfiakat elcsábítani. Ez a nő egy szexuális vadorzó. :-)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.09. 01:15:57

@Figy L M 1 ideYEeeah: Ő tényleg ilyennek tűnik.
Hol nyilatkozta ezt?

Figy L M 1 ideYEeeah 2022.11.13. 15:26:19

@The Cortez: Több mint tíz éve olvastam valamelyik pletykaújságban.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.13. 17:30:35

@Figy L M 1 ideYEeeah: Ilyesmit ritkán vallanak be a celebek nyilvánosan. Bár tőle minden kitelik a bangó margitos akciója után.

Lorrh 2022.11.14. 21:24:35

Mi az hogy Gulyásmárton mangina??? Ő egy bevallottan homoszexuális "férfi".
A mangina jelzőt őrá nem lehet használni hiszen nem ácsingózik pinára.
Próbáljuk már meg a szavak jelentését megőrizni és értelmesen használni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.14. 21:33:30

@Lorrh: És attól nem viselkedhet manginaként? Ő bevallottan biszex.
De lehet, mert biszex.
Próbáljuk már meg a szavak jelentését megőrizni és értelmesen használni.

Mi lenne, ha az erőltetett beszólogatás helyett előbb inkább a féltett kérdésekre válaszolnál?

Figy L M 1 ideYEeeah 2022.11.24. 22:55:47

@The Cortez: Nekem olyannak tűnt, mintha még kérkedne is vele.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.25. 17:20:21

@Figy L M 1 ideYEeeah: Ja de nem is figyeltem a lényegre: „pletykaújságban”. Tehát simán lehet kamu.

Figy L M 1 ideYEeeah 2022.11.28. 22:51:55

@The Cortez: Bármi lehet. Bár belőle bármit is kinézek.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása