Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. október 19. 02:26 - The Cortez

Ribanc- és manginaképző filmek

Vizsgáljuk meg melyek azok a romkomok, amik amellett, hogy kurva tolerancia filmek, a nőkből és lányokból ribancot, a fiúkból és férfiakból pedig manginát képeznek.

Micsoda nő! (1990)

p714551376754.jpg

Ez volt az a romkom mozi, ami széles körben elterjesztette a kurva tolerancia filmek, egyben a ribanc- és manginaképző filmek gyártását. Az alapkoncepció hiteltelen, nevetséges és gusztustalan. Gondoljunk már bele, hogy 1, a Richard Gere karakteréhez hasonló sikeres, tehetős, igényes pali, mégis hol fog összejönni 1 útszéli kurvával? Sehol! Előbb vesz el 1 lakásos luvnyát. Ez utóbbi sajnos sűrűn meg is történik a Valóságban.
A sztorinál még abszurdabb az alkotást övező népszerűség. Rengeteg családanya és öregasszony majmolja ezt a filmet, amit majdnem minden évben, van hogy ünnepekkor is leadnak a kertévék. Kíváncsi lennék, hogy ezek az anyukák, illetve nagymamák vajon mit szólnának, ha a fiuk/fiúunokájuk hazaállítana 1 kurvával? Főleg 1 sarkon állóval...
Az alkotás egyetlen pozitívuma Roy Orbison Pretty Woman című száma.

2/10

The Escort (2015)

p_65633_hzqcxldn.jpg

Egy újabb rémfelesleges, erőltetett, kiszámítható, néphülyítő Pretty Woman-sztori, azzal a különbséggel, hogy míg ott J. Roberts 1 útszélit alakított, addig itt Lyndsy Fonseca 1 luxuskurvát.
A alaptörténet teljesen ismerős, akár nálunk is játszódhatna: 1 huszadrangú újságíró cikket ír 1 kurváról. A firkász itt egyébként szexfüggő (ezt a szálat nem használták ki eléggé az alkotók), és igen nagy balfék is. Az elején még próbálja a helyén kezelni a prostit, de aztán kiesik a kezéből az irányítás, és hamar a csaj pincsikutyájává válik. Még életveszélyes helyzetekbe is hagyja belesodorni magát, ahelyett, hogy kihasználná a ribanc szolgáltatásait, vagy ingyen menetre hajtana. Nincs ilyen, inkább komolyan veszi a csajt annak ellenére, hogy kiderül róla: SPOILER régebben is kurva volt, és saját primitívségének és felelőtlenségének köszönhetően tart ott ahol tart SPOILER OFF.
A végkifejlet már az első másodpercben kitalálható, mivel ez is 1 a sok nyálas, sablonos romkomból. Ráadásul ez még életszerűtlenebb is, mint a többi. Se nem jó, se nem eredeti, de ha nem lett volna előtte 1 Pretty Woman, akkor is szar lenne. Senkinek nem ajánlom!

1/10

Kész katasztrófa (2015)

Erről márt írtam itt.

Szex, szerelem, terápia (2014)

tu-veux-ou-tu-veux-pas-01-10-2014-6-g.jpg

Ez is 1, a Pretty Woman sémájára épülő, teljesen felesleges, erőltetett, az elejétől a végéig kiszámítható baromság. Az a legfájdalmasabb benne, hogy pont a franciák koppintották Hollywoodot, és húztak le 1 újabb bőrt erről a színvonaltalan sztoriról, pedig ők aztán ennél 1000-szer egyedibb, illetve ütősebb filmeket tudnak alkotni. Ezúttal Sophie Marceau kapta azt a hálátlan feladatot, hogy játssza el az irritáló, primitív, dilettánsként viselkedő, nimfomániás 7köznapi kurvát. Ennek a mozinak is ugyanaz az üzenete, mint a fentieknek: „Gyere össze a ribanccal!”.

1/10

Szüzet szüntess! (2004)

girl_next_door.jpg

Megint 1 Pretty Woman-koncepció, csak itt útszéli prosti helyett, ezúttal 1 pornós kurva van terítéken. Az üzenet sajnos ebben is ugyanaz, mint a többinél, de ettől eltekintve legalább a film működik. Tini romkom létére a történet se se nem sablonos, se nem nyálas, hanem inkább pörgős, izgalmas és fordulatos, még akkor is, ha a végkifejlet kiszámítható. Az egész mozi poénos, igényes, stílusos, ráadásul a király trackeknek köszönhetően, kurvára hangulatos. A színészek hitelesen alakítanak: átélhetőek a főszereplő srác vívódásai, Timothy Olyphant odabaszósan őrült karaktere pedig jó párszor ellopja a show-t. A Szüzet szüntess! 2004 egyik legjobb mozija volt. A káros mondanivalójától eltekintve, ez minden idők legszínvonalasabb tini romkomja.

7/10

Képek forrása: itt, itt, itt és itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1113015294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása