Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2022. november 07. 20:11 - The Cortez

Inti - A csúcsmangina

Inti, azaz Zuber Krisztián kezdettől fogva a TNT tagja, aki nemcsak zenészként bukott el, hanem ami még fontosabb, férfiként is.

safranyinti-1024x576.jpg

A vicces művésznevű Inti az a ”háttérénekes”, akit Dobrády Ákos valamiért évek óta maga mellett tart, pedig a csávó csak tátog, playback-el, idétlenül vigyorog, továbbá röhejesen táncol a koncerteken, illetve a videoklipekben. Valószínűleg elirigyelhette kollégája-zenésztársa bulvárkarrierjét, és ezért úgy dönthetett, hogy ő maga is a címlapokra + a celebhíradók riportjaiba küzdi magát. Igen ám, csak míg haverja azért normálisabb nőkkel alakított ki párkapcsolatot a múltban, addig ő nemrég azzal sokkolta a közönséget, hogy összeállt egy expornós kurvával, név szerint Sáfrány Emesével/Aleska Diamonddal. A ribancot a kormánynak tövig benyaló TV2 már régóta futtatja, így köztudott, hogy a ringyónak volt pofája szaporodni a bűnös, bármikor visszakereshető múltja ellenére. Tehát Inti nemcsak amiatt égette le magát ország-világ előtt, hogy járni kezdett egy kurvával, hanem még amiatt is, hogy lényegében egyértelművé tette, a későbbiekben nevelheti annak ki tudja kitől származó gyerekét. Tehetségtelen hősünknek kizárólag annyi érdeme van, hogy legalább a kölyköt nem ő csinálta.

Intiről egyébként 2020-ban készített egy vicces elemzést a Sávval Szemben podcast.



Kép forrása: 24.hu

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3417972774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figy L M 1 ideYEeeah 2022.11.08. 00:34:30

Írhatnál a BoobyDay.com-ról is egy elemzést, ahol szabadon nézhető ahogy élőben ország világ szeme láttára kuratják magukat a ribancok. www.boobycam.net/couple-cams/

Santiago Hernandez 2022.11.08. 12:20:00

Ez sem egyedi eset, sőt, igen gyakran előfordul hogy a valakinek már szült és/vagy elvált, akár rém randa szuka rekord idő alatt talál a pinájába másik faszt (olyat is láttam a saját szememmel, hogy a csaj le se zuhanyzott a két kapcsolat között). Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy ezt látva az összes liba felbátorodik, és tudja, bármit tehet, mert balekot (manginát, papucsot, seggnyalót, orbitert) mindig fog találni. Sajnos

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.08. 20:56:55

@Figy L M 1 ideYEeeah: Ezt eddig nem ismertem, de kábé ugyanaz, mint a Bonga meg a Chaturbate.

@Santiago Hernandez: Összességében én nem tartom alávaló dolognak, ha egy férfi összeáll egy gyerekes nővel, amennyiben a pali nincs kihasználva-baleknak nézve, és ha nem egy kurvát választ magának. A legtöbb nő talál palit (akár balekot, akár normálisat), de náluk is van egy olyan réteg, aki a kinézete okán nem tud.

Burgermeister 2022.11.09. 18:25:02

Inti mint intezo, igazi papper.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.09. 18:32:13

@Burgermeister: A karrierje során maximum kétszer szólhatott bele a mikrofonba :D
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása