Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. március 08. 12:35 - The Cortez

Nőtípusok - Az alfa-özvegy (The Alpha Widow)

Nőnap alkalmából 1 új sorozatot indítok, amiben az ismert, és a kevésbé ismert nőtípusokat fogom bemutatni. A középpontban nem a kinézet, hanem a viselkedés, a stílus, a mentalitás, és a személyiségjegyek fognak állni. Első versenyző az alfa-özvegy, akiről Dennis is írt még 2016-ban.

black_widow_by_lonelypierot.jpg

Azokat a nőtömegeket hívjuk alfa-özvegyeknek, akiknek fiatalkorukban volt már dolguk legalább 1 alfával, ezáltal magasra került náluk a mérce, és az összes többi férfit ahhoz/azokhoz a bizonyos csúcshímhez/csúcshímekhez mérnek. A valóságban persze kurva ritkán fordul elő, hogy 1 csaj élete során kizárólag 1 alfával kúratja meg magát, mivel inkább általában gátlások és felelősség nélkül faszkörhintáznak.

Utóbbi nőkből lesznek a 30-40 éves korukra frusztrált, kiégett, elhasznált picsák, akik jobb esetben vagy szingliként élnek az idők végezetéig, vagy rosszabb esetben maguk mellé láncolnak 1 bétát, aki amúgy 1 Normális Nőt érdemelne. A kiélt milfek aztán orrba-szájba baszogatják a bétát, átkúrják, félrebasznak, a sztori vége meg legtöbbször válás + a palitól beszedett gyerektartás. Sok özvegynek még ezután is van képe alfákat hajkurászni, akik természetesen már leszarják őt magasról.

Azok a csajok is gyakran hasonlóan járnak, akik életük során csak 1 darab alfahímmel párosodnak!

Az egész jelenség a túltolt hipergámiának köszönhető!

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5812322181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása