Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2023. április 09. 17:40 - The Cortez

A 6 legcinkesebb Blue Pill-szokás

A húsvéti hosszú 7vége alkalmából érkezzen egy újabb toplista. Ezúttal 6 középkori eredetű, kék pirulás bétaszokást fogunk összegyűjteni.

blue_pill_by_virgyvamp_dz8jhu-fullview.jpg


6. Nők előre!


Listánk végén a nők ajtóban való előreengedése szerepel. Nem véletlenül, mivel ez a dolog még ma is velünk él, elvárt, sőt valamiért hozzátartozik az illemhez. De nemcsak a nőneműek magad elé engedését követeli a társadalom, hanem a gyerekek, öregek, továbbá a szemmel láthatóan beteg emberekét is. Tehát lényegében ez amolyan kötelező PC-cucc. Szorongást keltő az összes ilyen helyzet, viszont alapvetően nem lenne vele baj, ha le lennének fektetve a szabályai. Mert mégis hány másmilyen személyt kell előre tessékelned? Mi van ha mondjuk sietsz valahova? Meg eleve te gyere ki utoljára az épületből, mert felnőtt, fiatal, egészséges férfi vagy? A másik zavaró tényező, hogy sokan visszaélnek az előjogukkal (főleg a nyuggerek), a harmadik pedig az, hogy ha véletlenül pont egy femináci picsába botlasz, akkor az rossz néven fogja venni a te jóindulatod, és majd jól felbassza magát rajta.


5. A kabát lesegítése

Ez szerencsére már egy kevésbé elvárt dolog. Leginkább a nagyon udvariaskodni vágyó idősebb palik csinálják a nekik tetsző nőknek – persze sunyiban csak egy kiadós baszás reményében. A tárgyalt szitu legfeljebb abban az esetben nem gáz, ha egy magánrendelőben dolgozó bármilyen vállalkozó így fogadja a női klienseit.


4. A kocsiajtó kinyitása-becsukása

Szintén egy kihaltnak számító, maximum öregasszonyok által megkövetelt megalázkodási formáról van szó.


3. Virág a randin

Rettentően kínos, felesleges, egyben brutálisan modoros, viszont mázli, hogy már rég kikopott a valóságból. Ez olyannyira nem előírt, hogy ha esetleg mégis megtörténik, akkor még a nők is feszélyezve érzik magukat a kéretlenül kapott virágcsokornak köszönhetően.


2. Kézcsók

Felfoghatatlanul kellemetlen, fájdalmasan szekunder szégyenérzetet keltő, valamint kibaszottul gusztustalan. Ódivatú szokás, amivel szinte már csak Orbán égeti magát az ország-világ szeme láttára.


1. Térdelve eljegyzés 


Ez még a kézcsóknál is súlyosabb. Itt már ténylegesen hardcore manginizmusról van szó, ugyanis ilyenkor a balfék férfi önként vállaltan, kőkeményen megalázza, megszégyeníti magát az elvenni kívánt nő, rosszabb esetben a csaj plusz a jelenlévő nyilvánosság előtt. Én csak egy balfasz, a nők terén szar ízlésű ismerősről hallottam, aki képes volt menthetetlenül férfiatlan módon, gyűrűvel a kezében térdepelni egy luxushajó éttermében. Élettársa természetesen majdnem elsüllyedt szégyenében – érthető, mivel ez egy nőnek is kurvára cinkes. Aki így hozza össze az eljegyzést, az be is árazza a házassága minőségét. Valószínűleg azért nem veszett még a feledés homályába, mert a romkomok a mai napig erőltetik ezt a cringe szituációt.


Kép forrása: itt 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr718098604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ironpilled666 exblackpilled666 2023.04.30. 16:21:29

"ha véletlenül pont egy femináci picsába botlasz, akkor az rossz néven fogja venni a te jóindulatod, és majd jól felbassza magát rajta."

Ez komolyan ellenérv? :D

Én a férfiakat is előre szoktam engedni. Néha elfogadják, néha nem. Ha nem, megyek én. A nők el szokták fogadni. Ha nem, akkor eléjük megyek. Soha nem erősködöm. Ennyire egyszerű ez a téma.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2023.05.06. 21:04:19

@blackpilled666: Ezek szerint te még nem találkoztál olyannal, aki sérelmezi, hogy előre akarják engedni.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása