Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. november 20. 00:37 - The Cortez

Férfinap 2021 - Élménybeszámoló

Többször volt itt már szó arról, hogy milyen magasról szarja le a társadalom a férfiak napját. Ezúttal idén egy váratlan fordulat történt.

12219348_1710252812446945_445016274715121901_n.png

November 19-én a melóhelyemen, a reggeli meetinget követően, az egyik idősebb nő csokit osztott az ott dolgozó férfiaknak, akikből finoman szólva sincs túltengés. Ránézve a saját ajándékomra egy címkén akadt meg a szemem, amelyre a ”Boldog Férfinapot!” című szöveg volt felfirkálva. Hiába mondják be pár éve a rádiókban, a többi nő csak meglepődötten hápogott, mondván ők még sosem hallottak erről a világnapról. Engem eddig soha a kurva életben nem köszöntött fel egyetlen ember sem férfinapon, főként a munkahelyen nem, így ez egy teljesen váratlan gesztus volt. Ezzel mindjárt új megvilágításba került nálam a nőnap, amit idáig büszkén nem tartottam és ezután sem fogok, csak ha egy bizonyos személyről lesz szó. Mindettől függetlenül továbbra is faszság bármelyik nemet ünnepelni, viszont hatalmas szó, ha valaki, főleg egy nő megemlékezik erről a napról. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2016760098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása