Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. október 04. 01:59 - The Cortez

Aranyásás a VIASATon

Gold digger reality műsorral támad a VIASAT3.

kepernyofelvetel_351.png

A magát könnyednek, családinak kamuzó VIASAT3, idén őszre 1 néphergelő műsornak szánt selejtet szart ki önmagából. A The Real Housewives alapján készülő, teljesen megrendezett valóságshow néhány felszínes-anyagias, nagypofájú, botoxolt, luxuskurva kinézetű, erősen szociopata tüneteket mutató gold digger picsa semmitevéséről szól. Nagy részük valószínűleg Dubai-t is megjárta már, csak bizonyára a hatalmas arcoskodások közepette, erről valahogy elfelejtett szót ejteni.
Van köztük 2 "színésznő": az egyik a Valami Amerika 2-ben pornós kurvát alakító Köllő Babett, a másik pedig az Apám beájulna című hulladékban szereplő Csősz Boglárka. Utóbbi időközben 1 török milliárdos kitartottja lett.
A brigád legalját Vivi képviseli, aki szopós szájának köszönhetően, "Fecsó"-nak hívja az egyébként Fecó nevű, durván manginaként viselkedő paliját. Mint más primitív tévéműsorokban, úgy itt is van 1 valamivel normálisabb karakter, akinek az a feladata, hogy ellensúlyozza a hülyéket. Őt Dalmának hívják, rá kevésbé jellemzőek a fentebb leírtak. Az ő férje a történet szerint 1 a női shit teszteket remekül kezelő, vagány pali. Nem úgy mint "Fecsó"!
A realitybe beleerőltették Rubint Rékát is, hogy valójában mellékszereplő státuszt töltsön be a sztoriban. Neki viszont jár a keksz, mert ő legalább a bemutatkozójában elismerte, hogy a mangina férjének köszönhetően tart ott, ahol tart. Az első epizódba bebaszták Lakatos Márkot is, aki nélkül nincs picsákról szóló celebműsor. Nincs kizárva, hogy később még több, a magyar médiából ismert bohóc is fel fog bukkanni a sorozatban.
Az előre megírt részekben a megszokott kertévés baromságok történnek: veszekedés, hisztizés, keménykedés, kibeszélés, szarkavarás, megsértődés. problémázás a semmin stb.

1/10

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5412926161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása