Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. július 07. 18:24 - The Cortez

Eközben Zamárdiban

main_stage_by_clipperfilms-d59inay.jpg

Minden évben a kurváké a főszerep a Balaton Soundon. Ez idén sincs másképp, bár ezúttal mintha kissé megritkult volna a ribancok száma. De pánikra semmi ok, ebben az évben is tombol a szexuális zaklatás kultúrája Zamárdiban. Egyelőre még nem jelentek meg hírek semmiféle tragédiáról, meg bedrogozásról, mint ahogy kurvás cikk sem látott napvilágot a fesztiválozó ribancok párbeszédeinek részleteiből. Utóbbi remélhetőleg idén sem marad el, mivel tárt karokkal várjuk!

A 2. napon (csütörtökön) már egyre több kurva bukkant fel a helyszínen, és egyre többnek sikerült a kilógó picsájára zoomolni, ám csomóan minden szégyenérzet nélkül, arcukat vállalva is tették magukat a fényképezőgép előtt. Remélhetőleg nincs olyan balfék férfi, aki komoly kapcsolatot megy keresni oda, még akkor sem, ha akad ott 1-2 Normális nő is. Viszont aki kurvázni akar, az tökéletes helyen jár, ugyanis ez a fesztivál az egyik legalkalmasabb hely az 1éjszakás baszásra, de csak óvatosan, mert nagyon úgy tűnik, hogy itt sincsen korhatár.
Egyébként nem csak a bulizóknál, de az ott "dolgozóknál" is érdemes bepróbálkozni.

A 3. napon valóságos bordélyház üzemelt, mivel még gátlástalanabb kurvák jelentek meg a fesztiválon, a szexuális zaklatás még nagyobb méreteket öltött. Még szerencse, hogy a rendkívül tehetséges partyfotósoknak, mindig sikerül lencsevégre kapniuk a rendezvény legnagyobb ribancait. Akik teljes mértékben szégyentelenek, kortól függetlenül. Tehát a Balaton Sound továbbra is az egyik legjobb szűrő.

A 4.napon sem volt ám nyugalom. Lassan mindenki jogosan azt hiheti, hogy igaz a Bitches Everywhere című mondás.

A poszt a rendezvény végéig (vasárnapig) bármikor frissülhet!

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7012645829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása