Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2023. április 28. 19:58 - The Cortez

Hevesi Kriszta és a hitelesség

Hevesi Kriszta az ország legismertebb szexuálpszichológusa, aki egy pornós MILF-külsejű bulvárceleb is egyben. De vajon mennyire nevezhető hitelesnek?

29295951_51a3b23364dc05c735f1de7083c95fd6_wm.jpg

Hevesi Tamás felesége közgazdász, újságíró, pszichológus, pszichológiai tanár, sportszakpszichológus- és egészségfejlesztő szakpszichológus, viszont leginkább szexuálpszichológusként hívják szakérteni a különböző műsorokba. Van egy témába vágó YouTube csatornája, az okfejtései, különösen a szex- meg pornófüggőségről szóló értekezései, tippjei, tanácsai pedig sokak érdeklődését felkeltik.

Igen ám, csakhogy ő nemcsak tudományos- valamint érdekesebb beszélgetős tartalmakban bukkan fel, hanem egyúttal mindenféle celeb show-ban. Ez már önmagában beárnyékolja a karakterét + a hitelességét, de az még inkább, hogy a Partizánban azzal magyarázkodik Gulyás Marcinak, hogy azért szerepelgetett bulvárcuccokban, mert nem mindig tudta milyen szerződést írt alá. Na már most egy tanult, millió végzettséggel rendelkező, 50+-os nő hogyan jelenthet ki olyat, hogy nem olvassa el a paktumokat aláírás előtt? 

Ami ennél sokkal aggasztóbb az az, hogy a múlt héten benne haknizott a TV2 Ütős ötös című családi vetélkedőjében, ami simán lehetne egy kiváló szórakoztató content, ha a legtöbbször nem semmirekellő celebekkel lenne feltöltve. Hevesi a férjével, illetve a barátnőivel vett részt a játékban. Az elején nekiállt hülyéskedni a ”Madarat tolláról, embert barátjáról” című örökérvényű bölcsességgel, miközben a haverjai láthatóan plázapicsa kinézetű MILF-ek voltak, kik közül az egyik ráadásul egy plasztikázott, szétvarrt műnő. A feladványok hallatán, a baszáson + ribanckodáson kívül, természetesen nem sok értelmes ötlet tudtak bedobni.

Ezzel aztán véglegesen leírta magát ez az eleve kétes hitelességű, ellentmondásoktól hemzsegő nő.


Kép forrása: itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5818113028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2023.05.02. 15:45:39

Megneznem mit tud a gyakorlatban mert elméletei egy nagy röhögcse!!!
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása