Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. szeptember 16. 17:31 - The Cortez

Cortez és a kurva – Élménybeszámoló

Nem olyan régen megleptem magamat, és meglátogattam életem első hivatásos kurváját. Ha kíváncsi vagy milyen az, amikor a kurvás cikkek nagy mestere találkozik egy valódi, hús-vér prostival, akkor klikkelj a tovább gombra.

gorod-grehov-2.jpg

Tovább
12 komment
2018. augusztus 26. 18:26 - The Cortez

Terjed a Red Pill

Kegyetlenül terjed a Red Pill. Nem csak a piros pirulás igazságokat és bölcsességeket hangoztatják egyre többen a magyar interneten, de még a femináci kifejezést is. A logikus gondolatok meg érvelések leginkább a nemek közti dinamikát érintő oldalakon-fórumokon olvashatóak, így előfordulnak a többnyire libsik által uralt Gyakorikérdések.hu-n is.

7beaeed3831a4535e89ed97d66fb41ed_1.jpg

Tovább
2 komment
2018. július 28. 20:33 - The Cortez

Úriemberség = Manginizmus?

Egyik olvasónk olyan cikket ajánlott a figyelmünkbe, amelyben egy nő a klasszikus úriemberség ismérveit, és azok eredetét taglalja. Ezzel még nem is lenne baj, de sajnos a leírt szokások nagy része, kísértetiesen hajaz a mai manginák viselkedésformájára. A poszt 2015-ben készült, ám azóta se reagáltak rá valami sokan, úgyhogy már igencsak itt van az ideje annak, hogy végre alaposabban szemügyre vegyük.

gentleman_by_vanilla_cassette.jpg

Tovább
1 komment
2018. július 02. 18:17 - The Cortez

Ha nyár, akkor férfigyalázás!

Egy éven belül, általában 3-szor önti el a femináci/mangina szar az internetet: először január elején, aztán félévkor, vagyis június környékén, végül pedig Karácsony tájékán-két ünnep között. Természetesen bőven akadnak más időpontok is, és nagy ritkán még az is előfordul, hogy elmarad valamelyik kötelező férfigyalázás. Aki esetleg azt hinné, hogy idén végre megússzuk az összeset, azt el kell keserítsem, ugyanis június 22-én megkaptuk a 2018-as, nyári lebaszást.

random_ballbusting_02_by_pietklaassen976-d7orlsg.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018. június 23. 21:40 - The Cortez

A bétaság kimaxolása

Hunn, a Férfihang egyik újabbnak számító kommentelője szerint, a kurvázás az valójában nem más, mint a „bétaság kimaxolása”. Szerintünk a helyzet meg az, hogy Hunn kolléga ettől nagyobbat nem is tévedhetett volna!

emancipation_of_women_by_propaganda_panda.jpg

Tovább
2 komment
A NYÚL ÜREGE