Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2022. március 09. 21:52 - The Cortez

Mi lenne a nőkkel, ha az ország háborúba vonulna?

A várva várt 2020-as évek rögtön egy hulladék világjárvánnyal indítottak. A koronavírus véget sem ért, s máris háború robbant ki Oroszország és Ukrajna között, aminek következtében ezernyi ukrán menekült lepte el hazánkat. Vajon mihez kezdenek a nők, ha esetleg Magyarország is harcba sodródik?

maxresdefault_6.jpg

Ukrajnában kényszersorozás zajlik, még a kárpátaljai magyarokat is besorozzák. De természetesen csak a férfiakat! A kibaszott nagy egyenlőségdiben meg radikálfeminizmusban valamiért nem hallottam-olvastam, hogy a feminácik bármikor felóbégattak volna a nők háborúba küldéséért. Valahol persze jó ez, mert a jövőben akármelyik ellen vitákat eldöntő ütőkártyaként lehet majd használni ezt a dolgot.

Ha Magyarország csatlakozna a csatába, akkor valószínűleg itt ugyanez történne. A palik szopnának, mint a történelem során oly sokszor. A nők nagy része elmenekülne, az itt maradók elenyésző többsége bujkálva vagy valahogy a harcot felvéve próbálna túlélni, míg a többség ”alkalmazkodna az új helyzethez”, vagyis kurválkodna, mint a történelem során oly sokszor. Trú sztori, hogy a világháborúk idején rengeteg nőnemű az ellenséggel baszatta magát. Képzeljük csak el mi lenne ma, amikor a kurvák fénykorát éljük? A hazai hivatásos faszcibálók pedig egy percre sem zavartatnák magukat, mivel a járvány alatt ugyanúgy árulták a pinájukat + egyéb testnyílásaikat, ahogy máskor.

A férfiak frontra hurcolásának maximum annyi következménye lenne a feminácik, valamint a faszkörhintáról leszédült, falhoz ért ringyók körében, hogy felhagynának a „Hová tűntek az igazi férfiak?” című hiszticikkek gyártásával. Semmi más, tehát hatalmasat tévednek azok a béták-blue pillerek-simpek-manginák, akik netalántán azt hiszik, hogy ha mondjuk háborús hős válik belőlük, akkor hirtelen alfa státuszba kerülnek a nők szemében.

Ukrajna most nyakig a szarban. Ezelőtt is sok ukrán tartózkodott hazánkban vendégmunkásként, viszont ezután még több fog menekültként. Sok férfi bizonyára lehetőséget lát ebben a nem túl rózsás állapotban, mivel soha a kurva életben nem jött ennyi Irina Magyarországra. Azonban azt se felejtsük el, hogy bizonyos Irinák nem olyan régen megjelentek a különböző társkeresőkön. A menekülőkkel együtt nyilvánvalóan érkezik a bűnöző réteg, illetve a gold diggerség, így az utóbbi képviselői, vélhetően még könnyebben megfogják találni számításaikat kishazánkban.


Kép forrása: YouTube

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3117776672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ironpilled666 exblackpilled666 2022.03.24. 23:00:51

Már régóta gondolkozom azon, hogy a háború talán mindig is szükséges jelenség volt a társadalmak számára, ez egy természetes módszer a felesleges férfipopuláció lecsökkentésére. Amiből sok van, az nem értékes. Ha a férfiak nagyrésze odavesz a háborúban, a maradék jól jár, megint lesz elég hal a túlélő eszkimóknak. Talán kéne ide is egy háború.

Egyébként az ukrán náci nők között elég sokan harcolnak konkrétan fegyverrel a kézben, elég vicces volt nőnapon a kontraszt a fajfenntartást hirdető ukrán katonanők videója, és a csöcsvillantós femenes "aktivisták" újabb fárasztó performansza között. Előbbieknek talán elhinném a feminizmust, ha azok lennének, de nem azok, természetesen.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.04.02. 14:34:05

@blackpilled666: Valószínűleg nem a férfipopuláció lecsökkentésére volt ez természetes módszer, hanem a népére. Mint a járványok meg a katasztrófák.

Időközben eszembe jutott, hogy a Femen eredetileg Ukrajnából származik. Tartottak elmebeteg tüntetéseket, de persze jó messze az Ukrán-frontról, a jó meleg Madridban.

ironpilled666 exblackpilled666 2022.04.03. 10:10:58

@The Cortez: Azért a háborúkban majdnem mindig sokkal több férfi hal meg, mint nő, szóval elsősorban a férfipopuláció csökken le. Amire annál is inkább szükség volt, mert a gyermekágyi láz és általában véve a szülési halálozás miatt meg a női populáció volt hiányos.

A femennel ellentétben valóban erős (nem független, csak erős) ukrán nők:
twitter.com/UkraineNewsUK/status/1500890733540225026

Részemről full respect. Tényleg.

Reactor 2022.04.20. 18:19:25

Nos, ha a helyzet odáig fajulna, hogy besorozzák a férfiak jórészét, kénytelenek lennének ők maguk fenntartani az infrastruktúrát a hátországban - mi más. Nagy-Britanniában anno a nők vették át a férfiak helyét a lőszergyárban. Sztálin bátyó pedig - a rá jellemző módon - ötéves kisgyerektől aggastyánig mindenkit kihajtott lövészárkot ásni, mikor jöttek a németek. Aki ellenkezett, azt egyszerűen agyonlőtték.
Tehát kénytelenek lennének dolgozni, máskülönben összeomlik a komplett társadalom, és mehetünk vissza a barlangba. Harcolni, frontra sz'tem egy se jönne (a hivatásos állományt ne számoljuk ide, nekik ez a munkájuk). Sajnos ezek már nem a régi egri nők, akik a falra felkapaszkodó ötszörös túlerőben lévő törökökre forró szurkot tudtak önteni.
Kurtizánok azok persze lennének. Mindig is voltak. Még a Halál 50 órája filmdrámában is felbukkan egy. Nekik igazából mindegy, barát-e vagy ellenség, amíg perkál nekik. Volt persze Mata Hari is, de ők az elenyésző kisebbség. A mai nők 99%-a, aki már létezni se tud a Failbook nélkül, tökéletesen alkalmatlan lenne az ország, de még akár a saját családja védelmére is. Fel se bírnák emelni a chaingunt, vagy a missile launchert.
Szóval két lehetőség lenne: vagy villámgyorsan felnőnek a feladathoz, vagy elpusztulnak.

Trollkorrekt 2022.12.05. 01:13:43

Pontosan ezért kellene sorkatonaság a nőknek is.
Izraelben minden nő lehúz pár hónapot a határon (nem a fővárosi hivatalban) és érdekes módon ezek után egy se szalad migriket etetni és baszatni magukat velük.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.12.10. 17:25:53

@Trollkorrekt: Ott minden nőnek be kell állnia a sorba, de arra nem mernék fogadni, hogy nem etetik a migránsokat :D
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása