Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. november 16. 22:16 - The Cortez

Férfitípusok 2 - A romantikus MGTOW

WTF? Kérdezheti teljesen jogosan a gyanútlan olvasó, mivel ez a 2 szó látszólag teljesen összeegyeztethetetlen egymással. De csak látszólag.

d58a38dbbe65d2326131d3496f4205a0_400x400.jpeg

Nyilván nem a leggyakoribb férfitípusról van szó, viszont figyelembe véve azt a tényt, hogy eleve mennyi megrögzött agglegénynek nincsen fogalma a MGTOW-mozaikszó létezéséről és jelentéséről, szép számmal akadhat ebből a fajtából is elszórtan a nagy világban. De mégis kikre illeszthető rá a romantikus MGTOW jelző?

Ha valaki az életfilozófia 1-es szintjét választja, vagyis ha nem együtt élős párkapcsolatra adja a fejét, akkor az a saját döntésének + az egyéni beállítottságának függvénye, hogy mennyire veszi emocionálisra a figurát. Persze könnyen röhejessé válhat, illetve minden szempontból szarul járhat, amennyiben túltolja a biciklit.

Ide sorolhatóak a megözvegyült tagok is. Akik elvesztik a feleségüket vagy a nőjüket, majd megfogadják, hogy ők márpedig soha a kurva életbe nem mennek bele komoly kapcsolatba senkivel, legfeljebb csak kúrogatni fognak. Abban az esetben, ha embereink még fiatalok/viszonylag fiatalok, akkor természetesen a gyászidőszak lecsengése után rájuk fognak szállni a blue pillerek, s baszogatni fogják őket. Ennél a verziónál egyébként egy hajszál választja el a MGTOW-t a kék pirulástól.

Akikre 100%-ig ráillik a címben látható elnevezés, azok az olyan csávók, kik a 2-es, esetleg a 3-as szinten állnak, teljesen a maguk útját járják, tehát nem akarnak megállapodni, maximum csak egyetlen egy bizonyos nővel. Nem arról van szó, hogy meglátnak valami random picsát a buszon vagy a boltban, aztán hirtelen szerelembe esnek, hanem ha mondjuk egy általuk igen kedvelt, rájuk valamiért nagy hatást gyakorló ismerősükkel/rég nem látott ismerősükkel/barátjukkal lenne lehetőség összejönni, akkor hajlandóak lennének felhagyni addigi életmódjukkal. Akárhogy nézzük, ez egy romantikus sztori – már ha megvalósul. Ám ez a változat ugyancsak vékony jég, ami alatt a feneketlen kékség található.

Mint ahogy a béta orbiterre, úgy az utóbbira szintén található egy filmes/sorozatos példa. A Kaliforgia című széria főhőse pontosan egy ilyen karakter volt. Sorra kúrta a csajokat, de valójában kizárólag a régi nőjét szerette, akivel bármikor hajlandó lett volna folytatni a dolgot.


Kép forrása: Twitter

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6416757228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2021.11.28. 01:33:09

Bárki lehet romantikus MGTOW, akinek amúgy vannak érzelmei, és még empátiája is. Legalábbis több, mint a leveleket olvasatlanul kitörölgető átlagnőknek.
Szóval annyira nem áll messze egymástól a két fogalom, csak ritkán jön össze.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.12.11. 14:26:30

@Reactor: Igen. Most hogy így belegondolok, tavaly te is valami ilyesmi lehettél :D
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása