Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. szeptember 16. 20:27 - The Cortez

Trú sztoriz # 9 - Tinédzserkurva a szomszédban

Egy ismerősöm feldühödött szomszédjának mesélni valója következik

dcdwelr-0a0dcb69-0f6d-41ec-9190-d5b615e91a94.jpg

Az egyik ismerősöm szomszédja nincs könnyű helyzetben: a legidősebbik lánya a 14-15-ik életévében jár. Ha nem lenne elég maga a tény, az ilyenkor jellemző problémák, a továbbtanulás és a közelgő lehetséges veszélyek összessége, még a csaj segghülye barátnőit is el kell valahogy viselnie a szerencsétlen faternak. Az utóbbiak közül azonban egyetleneggyel gyűlt meg csak igazán a baja.

Italozás közben azzal kezdte nem mindennapi történetét, hogy egy kurva járt náluk az utóbbi napokban (ez volt az a pont, amikor majdnem kiköptem a whiskey-t). Elmondása szerint az illető a lánya vele egykorú – valószínűleg a suliból ismert – barátnője. A picsa olyanokat művelt, hogy a vendáglátói által elé tett koszt elfogyasztása helyett, inkább valamelyik menő plázába akart menni zabálni, késő este órákon keresztül pofázott a mobilján, továbbá hosszú perceket töltött a fürdőszobában. Az egészet az teszi keményen botrányossá, hogy a fater hallotta a betolakodó mobilcsevegésének egy részletét, amelyben tipikusan olyan szavak hangzottak el, amiket leginkább a kurvák használnak. Emellett később még arról is sikerült tudomást szereznie, hogy a csaj nem mással baszta el az időt a mosdóban, mint a magáról lőtt, tükör előtt álló képek készítésével.

A betolakodó beszélgetőpartnere állítólag a palija volt, s a fotók szintén neki készültek. Ha ez igaz, akkor nagy valószínűséggel egy, a tinipicsától jóval idősebb tagról lehet szó. Viszont amennyiben a csaj a hivatásos ribancok szakzsargonját használta (nem derült ki mik volt azok a bizonyos kulcsszavak), akkor simán lehet, hogy valamelyik vagy éppen az egyetlen kuncsaftjával bonyolított le egy üzletet.

Ezek után a fater + a felesége leültek a lányukkal, hogy kitárgyalják a roppantul kínos esetet. Jól tették, látszik nem balfasz libsi szülőkről van szó, de ha a gyerekük egy ilyen barátot választ magának, az semmiképpen sem jó jel. Remélhetőleg tudtak hatni rá.




Kép forrása: itt

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr716691090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.09.17. 05:45:52

Na várjunk csak egy picit. Kicsit korán van még és még nem karcolt be a reggeli KV.
Jól értem, hogy a szóban forgó kurva/ribanc/golddigger picsa a barátnőjénél (az ismerősöd szomszédjánál) vonult el a fürdőszobába telefonálgatni/pózolgatni?

Santiago Hernandez 2021.09.17. 09:17:15

Azt hittem az lesz a sztori vége, hogy rámászott az apukára. Simán benne van a pakliban. Kabulba vele!

MsIreneAdler 2021.09.17. 14:43:45

Azért aput megkérdezném, hogy honnan ismeri a kurvák szakzsargonját... :D (amik nem derültek ki, mégis miféle titkos, más körökben nem használt szavak)

Kissé túlreagált szenzációhajhász a sztori, mintha egy kendős mami botránkozna meg a mai fiatalokon.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.09.17. 19:50:11

@Technikus Úr: Igen így van. Az kimaradt, hogy valószínűleg újgazdag szülők elkényeztetett gyereke lehetett a csaj.

@Santiago Hernandez: Erről nem esett szó, de tényleg simán benne van a pakliban :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.09.17. 19:56:00

@MsIreneAdler: Na ki jött vissza? :D

Nem kell agysebésznek lenni hozzá, másrészt simán lehet, hogy került már közelebbi kapcsolatba kurvákkal. Jobb esetben még a házassága előtt.

Te helyettesíted Womb Raidert? Pont, hogy nem mindennapi a sztori. Mi ebben a megbotránkozás? Vagy te hogy reagáltál volna a fater helyében? Benyitottál volna a csajhoz a fürdőbe, és felajánlottad volna, hogy segítesz neki képeket csinálni?

MsIreneAdler 2021.09.17. 21:03:00

@The Cortez: én a fater helyében, de akár a magam helyében is szóltam volna a lánynak, hogy nálunk mások a szokások, esszük, amit elénk raknak és nem töltünk órákat a mosdóban. Egyébként ennyi idős korban minden tini szeretne menőnek, lázadónak, egyedinek tűnni, csórik fel sem fogják, hogy pont ettől tucatok. Ezért amit művelnek, mondanak, azt nem árt, ha gyököt vonsz belőle és elosztod kettővel. Ez egy szimplán buta, neveletlen kis csitri volt. Arra jó, hogy megmutathassa az ismerősöd barátjának a szomszédjának a nemtomkije a lányának, hogy "na így nem szabad viselkedni". Egyébként sem lesz hosszú életű a "barátság" ha ennyire különböző közegből jönnek.
A Wombihoz hasonlítást nem értem. És el sem mentem :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.09.18. 19:11:35

@MsIreneAdler: A kajánál szóltak is neki, hogy ott mások a szokások. Lehetséges, hogy a csaj csak menőzött a fater lánya előtt. Ha külön utakon tanulnak tovább, akkor valószínűleg nem lesz hosszú életű a barátság.
Olyan voltál az okfejtéseddel, csak visszafogottabban.
De sokszor eltűnsz :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.09.21. 16:53:40

@The Cortez: @MsIreneAdler: Szerintem Irénnek abban van igaza, hogy a jó szülő nem az, aki kőkeményen beleáll a tinikorú gyereke barátaiba, mivel ez olyan, mintha magát is arra a szintre helyezné. Bizonyos dolgok felett el kell siklani, mert a dolgok kiforrják magukat. Pl. ilyen az is, ha a gyerekedet egy hülyeség miatt támadás éri. Persze, meghallgatod és megvigasztalod, de valójában nem az a dolgod, hogy visszaszólj a beszólónak, hanem az, hogy megtanítsd a gyerekedet arra, hogy:
1. ő hogyan szóljon vissza
2. ő hogyan ne foglalkozzon olyanok véleményével, akik hülyeségeket beszélnek
3. ha beszólásnak van valóságalapja (pl. bőrszín, fogyatékosság, stb.), akkor hogyan fogadja el eme adottságait, és hogyan építsen ki magában egy védelmet az ilyen beszólások ellen

Nem a szülő dolga megvívni a csatákat a félfelnőttekkel.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.09.22. 14:30:37

Foglalkozzon vele a saját apja anyja....

MsIreneAdler 2021.09.26. 17:59:43

@The Cortez: dehogy olyanok, látszik hogy már megkoptak az emlékeid róla :). Igen el-eltűnök néha, de sosem végleg.

@Puerto Prince: pontosan. Te vagy a felnőtt. Egy 14 éves lány pedig mindig, minden körülmények között gyerek.
Én pedig személy szerint azért nem szeretem, mikor az ilyen kacérkodó gyereklányokat kurvának kiáltják ki, mert ezzel "felnőtté teszik" őket és így legalizálják az irántuk érzett vonzalmat. Hiszen ha ő egy kurva, akkor "megérdemli", hogy szexuálisan zaklassák... Ezzel sokan csak a saját lelkiismeretüket nyugtatják.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.09.26. 23:58:56

@Puerto Prince: Van igazság abban, amit írsz, de ez talán nem olyan dolog, ami felett el kéne siklani.

@Peni a Valdes: Azok valószínűleg leszarják.

@MsIreneAdler: Sosem végleg.

Mindig minden körülmények között? 14 évesen már beleegyezhet a szexbe. A kurvának kiáltás jogos, ha úgy néz ki és úgy viselkedik. Ő zaklathat másokat szexuálisan?

MsIreneAdler 2021.09.27. 09:16:35

@The Cortez: nem, ő sem zaklathat senkit szexuálisan, már miért tehetné? Pl nem nyúlhat alá apukának, nem ülhet az ölébe, de még csak nem is utalhat ilyesmire szóban sem. Ezt a viselkedést, az ilyesfajta közeledést a lehető leghatározottabban vissza kell utasítani. De itt mi volt a szexuális zaklatás?
Persze beleegyezhet, ez tök szuper, felvilágosítást meg majd 18 év felett kaphat hivatalosan. Mondjuk ez egy más téma, de elhiheted nekem, hogy ezek a kislányok az esetek többségében nincsenek tisztában azzal, mibe is egyeznek bele. Ezt felnőttként kihasználni pedig aljasság.

Lorrh 2021.09.28. 07:47:17

@MsIreneAdler: jól mondod!
Olyan muppet show kezd lenni ez a blog, öreg vén prosz tata morog mindenen. Főleg a fiatalok feslettségén. Az örök téma: hova halad ez a világ!

MsIreneAdler 2021.09.28. 15:29:29

@Lorrh: ezek a mai fiatalok, mi :)? Vannak bajok, én nem mondom, de nem az a megoldás, hogy belemegyünk a játékba.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.09.28. 20:38:27

@MsIreneAdler: A kinézettel is lehet szexuálisan zaklatni, ezt már sokszor megbeszéltük. Itt nem tudom történt-e bármilyen zaklatás a csaj részéről.
Nem én találtam ki a törvényt. Egy 14 éves szerintem is nagyon gyerek.

@Lorrh: És mi az a minden, amin morgok, te szerencsétlen? Lényeg az, hogy te 2021-ben is pont akkora idétlen troll vagy, mint amekkora korábban voltál.

”Az örök téma: hova halad ez a világ!”

Mert inkább homokba kell dugnunk a fejünket, nem?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.09.28. 20:39:18

@MsIreneAdler: 2nem az a megoldás, hogy belemegyünk a játékba.”

Ezt hogy érted?

MsIreneAdler 2021.09.29. 09:52:05

@The Cortez: egy 14 éves lány hogyan tud a kinézetével zaklatni? Ő egy gyerek, a legszexisebb felnőtt öltözet alatt is ő csak egy érzelmileg, testileg éretlen valaki. Ha ezt egy felnőtt férfi nem látja, akkor ott gond van. Nem inkább azt nevezzük ebben az esetben zaklatásnak, hogy felnőtt férfiak rágerjednek tizenéves kislányokra, és ezt próbálják úgy magyarázni, hogy provokálták, zaklatták őket...?
Úgy értem azt, hogy nem mész bele a játékba, hogy semmilyen körülmények között nem vagy partner abban, hogy őt teljes mértékben felnőttként kezeld. Nyilván nem kisgyerek egy kamasz, és rohadt nehéz belőni, hogy hogyan is beszéljünk vele, de meg kell próbálni. A kurvázás nem segít, ez tuti.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.09.30. 21:53:33

@MsIreneAdler: ”egy 14 éves lány hogyan tud a kinézetével zaklatni? Ő egy gyerek, a legszexisebb felnőtt öltözet alatt is ő csak egy érzelmileg, testileg éretlen valaki”

Úgy mint más. Lehet legbelül éretlen valakik, de külsejükben gyakran nem azok.

”Ha ezt egy felnőtt férfi nem látja, akkor ott gond van.”

Átlátják, de azt is, hogy szexuális zaklató a csaj.

”Nem inkább azt nevezzük ebben az esetben zaklatásnak, hogy felnőtt férfiak rágerjednek tizenéves kislányokra, és ezt próbálják úgy magyarázni, hogy provokálták, zaklatták őket...?”

Mert valóban zaklatják őket. A legtöbb férfi meg nem kezd el rájuk gerjedni, tehát megint hibádzik az érvelésed :) Ja és 14 évesekről volt szó, nem az összes tizenévesről. Remélem nem akarod megmagyarázni, hogy egy 17-19 éves ugyanolyan, mint egy 14 éves.

”Nyilván nem kisgyerek egy kamasz”

Mégis úgy próbálod beállítani őket.

”A kurvázás nem segít, ez tuti.”

Dehogynem.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása