Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. július 03. 15:55 - The Cortez

Vágyak/Valóság - Egy Red Pill-sorozat

A Netflix saját gyártású erotikus házassági drámasorozata színtiszta Red Pill, pedig nők alkották az egészet.

560090_1621958986_3783.jpg

Bizonyos nőszemélyek időnként megpróbálnak a saját ösztöneikről mesélni, előfordul, hogy ez hellyel-közzel össze jön nekik, de ennyire tűpontos, őszinte vallomást kurva ritkán látni. A sorozat Red Pill-faktora olyannyira erőteljes, hogy még a rutinos, szakavatott red pillereknek is durvák lehetnek a látottak, mivel mozgóképen nem sokszor kapják ennyire kristálytisztán azt az arcukba, amiről már egyébként évek óta pofáznak.
A történet szerint egy unatkozó, háztartásbeli, a magát fiatalon fél New York Cityvel végigbaszató, krónikus alfa özvegységben szenvedő feleség, MILF korában visszasírja party kurva éveit meg az előző, pszichopata tulajdonságokat mutató paliját. A csajnak ringyómúltja ellenére volt pofája gyerekeket csinálni. Férje egy jóképű, sportos testalkatú, sikeres, elegáns, megbízható, túlságosan kiszámítható csávó, vagyis egy tipikus béta eltartó, aki pluszban egy orbitális nagy balfasz, mivel soha nem érdeklődött neje előélete után, ráadásul a későbbiekben kiderülő faszkörhintázást szintén magasról leszarja.
A széria a flashback-ekben kiválóan bemutatja, hogy az alfák bármilyen patkány módon viselkedhetnek a nőkkel, mert azok mindig megbocsájtanak nekik, a jelenben játszódó részek pedig tökéletesen rávilágítanak az alfahímek gátlástalanságára, törtetésére, manipulációira. Ezek mellett azt sem söpri a szőnyeg alá, hogy a kommunikáció fontosságát hirdető nőneműek mennyire nem képesek kommunikálni a problémáikat, még akkor sem, ha anno éppen pszichológiát tanultak.

sex-life-season1-episode2-00-31-03-17r-1-1624567234.jpg
Persze a sorozat közel nem hibátlan. A karakterek klisések, ”szép és gazdag amerikai emberek” kínlódásait, szerelmi 3szögét kell néznünk 8 epizódon keresztül, továbbá az amúgy izgalmas alapsztori egy pontja 1000-szer látott + továbbra is hiteltelen, ugyanis itt ugyancsak a férj nem tudja rendesen megbaszni-nem akarja kinyalni a bombanő feleségét dilemmával indítanak. Ezt mégis ki hiszi el?
A Vágyak/Valóság (Sex/Life) egy Carrie Bradshaw-szerű (csak attól sokkal jobban kinéző) antihősnővel, egy ribanc – amúgy néger – legjobb barátnővel, egy keményen irritáló gyerekszereplővel, rengeteg baszással, neonfényekkel , valamint alteresebb zenékkel operál. A fasza színészi játéknak köszönhetően, simán beleélheti magát a cselekménybe a néző, ám aztán bizonyos fordulatok, illetve az erősebb jelenetek könnyen megboríthatják érzelmileg. Az utolsó részben már a Blue Pillel keveredik a piros pirula, feminista szemétségeket is be-beböfögnek, viszont a lezárásban megint előtérbe kerül a női ösztönvilág, s a párkapcsolat/házasság buktatóinak prezentálása.

6/10




Képek forrása: Mafab és itt

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6916611492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ironpilled666 exblackpilled666 2021.07.04. 16:21:52

Miért akar valaki faszkörhintázó ribancokat nézni kikapcsolódásként? Mi a tanulság? Mit kapsz ettől, mit ad neked?

Az én mentálhigiénes állapotomon sokat javít, hogy egy ideje csak olyan témákkal foglalkozom, ahol egyáltalán nincsenek jelen semmiféle nők. Autót javítok, történelmi folyóiratokat olvasok, (de abból is csak a "női témáktól" mentes számokat, szerencsére a történelmet férfiak írták) elfelejtett, régi, nem divatos zenéket hallgatok, de abból is csak olyat, ahol nincs baby-babyzés, és kottákat böngészek, és hangszeren tanulok játszani.

Egy ilyen sorozattól szerintem megint kötelet kötnék a gázvezetékre, mint a 3 évvel ezelőtti utolsó randim után.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.07.04. 17:17:14

@blackpilled666: A sorozat nem csak erről szól. A tanulság az benne van.

Csináld! Mindenkinek ezeket kell csinálnia?

Nem kötelező nézni.

Burgermeister 2021.07.04. 19:27:24

Sok sok millioan elnek igy! Errol is szol a hazassag.:) Elvezzek!

ironpilled666 exblackpilled666 2021.07.04. 19:41:46

@The Cortez: Isten ments, hogy megmondjam másoknak, mit kell csinálni. Csak próbálom megérteni a motivációdat.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.07.04. 23:10:38

@blackpilled666: Rengeteg filmet és sorozatot nézek. Ez is egy hobbi. Ami pedig kicsit is az itteni témákba vág, arról írok. Ennyi.

Maddness69 2021.11.06. 20:09:59

Nőknek is van Red Pill, nyilvánvalóan és a 6. rész végén meg is kapják.
Alapvetően nőknek szól a sorozat. Ettől függetlenül férfiként is találhatsz benne elgondolkodtató dolgokat.
Még van 2 rész. Remélem tartják a színvonalat.

Maddness69 2021.11.07. 00:42:24

'Mindent akarok és mindent most azonnal.'

AF/BB

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.11.16. 19:54:48

@Maddness69: Most nem ugrik be melyik volt a 6. rész.
Ez inkább csak simán a női ösztönönökről szól.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása