Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. május 30. 18:38 - The Cortez

Miért használ potencianövelőt egyre több fiatal férfi?

Mivel ez már megint egy olyan téma, amit nem lehet egy szóval meg egy legyintéssel vagy vállrándítással lerendezni, így épp ezért jobban a dolgok mögé nézünk.

kamagra_online_by_rickymorgan3165_de5odh1-pre.jpg

Az interneten való könnyen beszerezhetőség végett, az utóbbi években meglehetősen divatba jöttek a különböző fasz állító készítmények. A csodaszernek gondolt cuccokat néhányan kipróbálják kíváncsiságból, valamint többen csak időnként használják őket a parittyázás minőségének, időtartamának javítása érdekében, ám ezúttal nem ők lesznek a poszt főszereplői, ugyanis az ilyen-olyan szereket sokan nem poénból, hanem problémamegoldásként alkalmazzák.

Mielőtt jobban belemennénk a témába, muszáj különbséget tennünk az impotencia és a sima merevedési zavar között. Az előbbi az az állapot, amikor az embernek egyáltalán nem áll fel a pénisze, az utóbbi pedig az, mikor van erekció, csak nehéz a megtartása, vagy éppen nem keményedik meg teljesen a fasza. Feminista kurvák előszeretettel, legtöbbször szándékosan keverik össze a 2 fogalmat.

Az impotencia ritkán sújtja a fiatal korosztályt, viszont a merevedési zavar (erektilis diszfunkció, vagy ahogy a pornófüggők hívják: ED) egyre szélesebb körben nehezíti meg a szexuális életét. Az ED-nek leginkább pszichés okai vannak: ide tartozik a stressz, a megfelelési kényszer, a teljesítményszorongás, a múltban elszenvedett sérelmek-traumák, a testképzavar, továbbá a partnerrel kapcsolatos negatív érzések. Az utolsó 2 igencsak érdekesen hangzik, de ezekről majd később. A lelki tényezőkön kívül a szar életmód, a helytelen táplálkozás + a gyógyszer mellékhatások vehetőek az okok közé, viszont ezen összetevők kevésbé jellemzőek. Van azonban még 1 (pontosabban 2) dolog, ami mostanában nagyon is tipikusnak mondható.

A túlzásba vitt faszverés komoly károkat tud okozni, főként akkor, ha pornófogyasztással kapcsolódik össze a tevékenység. Ilyenkor a fallosz hőseink kezéhez szokik hozzá, az agy pedig az erős vizuális ingerekhez. Mindezek együttes hatását a valóság, egy nő keze, szája, pinája, de állítólag még a picsája sem igazán tudja überelni. Ebben az helyzetben a srácok sokszor a híres-hírhedt kamit hívják segítségül. Na nem a cigány énekesnőt, hanem a kamagra nevű, szildenafil gyógyszerhatóanyagot tartalmazó potencianövelő szert.

A kamagra szedése egyáltalán nem veszélytelen: megterheli a szervezetet, nem kívánt tünetei lehetnek (pl. erős fejfájás, extrém fáradtság, alvászavar, szédülés stb.), függőséget okozhat, ráadásul mivel Magyarországon illegális, így nem tudhatod biztosan, hogy mit juttatsz a szervezetedbe. Ezeken kívül egyébként nem működik mindenkinél, sőt egyre többen panaszkodnak arról, hogy egy bizonyos idő után már nem használ.

Végezetül térjünk vissza a rossz testképre + a szexpartner felé táplált negatív érzelmekre, illetve előtte még a megfelelési- és teljesítménykényszerre. Az utóbbiakat talán senkinek nem kell elmagyarázni, viszont azt fontos megemlíteni, hogy egy főként tapasztalatlan férfinak mindkettő sokkal súlyosabb élmény, ha egy fél metropolisz által végigkúrt nőszeméllyel kerül össze, s mint tudjuk, egyre kevesebb esélye van nem ilyet találni.

A fos testkép szexuális téren az átlagméret miatt érzett kisebbségi komplexust jelenti, legalábbis a csávók esetében. Ez köszönhető részben a pornónak, de még inkább a a felnőtt filmeken szocializálódó primitív kurváknak, a faszkörhintázó ribancoknak, a férfiak megszégyenítését hobbinak választó femináciknak, plusz magának a társadalomnak.

A nővel kapcsolatos elcseszett érzések összessége a fentebbinél is érdekfeszítőbb kérdéskör. Itt lehet szó akár párkapcsolaton/házasságon belüli vitákról, elfojtott, ki nem mondott problémákról, a partner tudatos/tudatalatti lenézéséről (mondjuk ha a csaj a kurvaság univerzumán belül bárhol elhelyezkedik), mindemellett a nőszemély sutyerák hozzáállásáról. Az utolsóhoz csak annyit, hogy párszor feltűnt a blogon egy ordenáré, Győrnek a város felével baszó feminista ringyó (nem Szubrina, hanem a másik...), aki rendszeresen a merevedési zavarral gyalázta a palikat és ez mindent elárul! Ha valaki egy bunkó, turházó, proli femnáci, akkor nem létezik az a potencianövelő csúcskészítmény, amely felállítaná rá a faszt.


Forrás: KAMAGRA ITTHON: SOKKOLÓ TÉNYEK
Kép forrása: itt

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5516576480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2021.06.14. 14:41:31

Szia. Na ez csak úgy itthagyom neked már egy ideje át akartam küldeni. válium ajánlott előtte. persze A szerző a Nők Lapja egyik újságírója...
index.hu/fomo/2021/06/10/clooney-hatas-parvalasztas/

ironpilled666 exblackpilled666 2021.06.15. 06:35:44

@Krisz101: Ez a cikk igazi bravúr, egyszerre hozza egy bulvárlap felszínességét, egy átlagproli szexizmusát és egy mainstream lap feminácizmusát, megtetézve mindezt egy ezoterikus blog agyatlanságával. Már szinte műalkotás.

All Hails to ORAVECZ ÉVA CSILLA!

ironpilled666 exblackpilled666 2021.07.23. 08:00:53

"A lelki tényezőkön kívül a szar életmód, a helytelen táplálkozás + a gyógyszer mellékhatások vehetőek az okok közé, viszont ezen összetevők kevésbé jellemzőek."

Nem tudom egyébként, milyen forrásokból származik az az infó, hogy a gyógyszer-mellékhatás "kevésbé jellemző". Szerintem nem kérdés, hogy a brutális mértékben növekedő antidepresszáns-fogyasztás milyen hatással van a libidóra. Gyakorlatilag tömeges kémiai kasztráció zajlik a nyugati társadalmakban, a férfiak és a társadalom egyöntetű jóváhagyásával.

A legtragikomikusabb az egészben persze az, hogy a kiváltó ok rengeteg esetben a visszautasítottság érzete, és a szexuális kudarcok, és az ezekből kinövő major depresszió tovább fokozza az elutasítottságot, a depressziónál taszítóbb tulajdonság nem létezik a női nem számára. A gyógyszer viszont működik, helyreállítja az egészséges lelkiállapotot, ami által a kezelt férfiak újra vonzóbbak lesznek a női nem számára, azonban a szexualitás megélése, a párkapcsolat beteljesedése ennélfogva megintcsak nem fog megtörténni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.08.05. 19:20:55

@Krisz101: Ez tényleg egy baromság. Semmitmondás bő lére eresztve.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.08.05. 19:24:23

@blackpilled666: Igen, az antidepresszánsoknak ilyen mellékhatása is van. De úgy írod, mintha kábé mindenki ezeken élne. A szexuális kudarcokban egyetértek.

ironpilled666 exblackpilled666 2021.08.06. 20:52:11

"During 2015–2018, 13.2% of Americans aged 18 and over reported taking antidepressant medication in the past 30 days"

zsivag0 2021.12.31. 12:45:32

"@Krisz101: A legjobb szakma az ilyen statisztikák készítőié, csak kellően pihent agy kell hozzá.

"A hasonlóság azonban itt véget is ér, mert

A MAGASABB JÖVEDELMŰ NŐK AZ IDŐSEBB FÉRFIAKAT RÉSZESÍTIK ELŐNYBEN, MÍG A FÉRFIAK A FIATALABB NŐKET."

Az még véletlenül sem fordult meg senkinek a fejében, hogy az ok és okozat felcserélődött. Vagyis eleve azok a nők fognak nagyobb eséllyel karriert csinálni és anyagilag függetlenedni, akik gyárilag vonzódnak az idősebb fószerekhez a csigatestű pávák helyett, akik már 16-18 évesen a karrier, autók, irodaházak, nyaralások, wellness, színház, stb. bűvkörében élnek, nem a fesztiválos tivornyázós, bulikázós életet részesítik előnyben. Akik 20-as éveik elején már úgy öltöznek és sminkelnek, mint egy 30-as és kifejezetten élvezik, ha kicsit idősebbnek tűnnek, ha nőnek hívják őket lány helyett, mert ilyen nagyon elit picsák.

Ezzel szemben a nagyvilágban inkább az ellenkezője figyelhető meg, hogy ahogy halnak ki a régi öregek és bomlik a régies konzervatív rendszer már nem csak hollywoodi botrányhősnők (Madonna, stb.) meg az itteni ballib fősodor VivaTV Kisó vállal fel nyíltan fiatal srácot, hanem egyre többen és ezzel együtt az átlagos népesség is felbátorodik.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása