Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. május 11. 20:23 - The Cortez

Globális orgia jön a Covid után?

Az utóbbi időben egyre többen vizionálnak világszintű ünneplést + orgiát a globális szobafogság utánra. Vajon igazuk lesz?

massive-orgy-perfume-mr-movie-1-810x506.jpg

Elég volt megnyitni néhány teraszt, és egyből elözönlötték az emberek a belvárost. Aki nem nem volt ott vagy nem hiszi, az nézze meg azt a videót, amiben a szopós ajkú, gold digger műkurvák bebaszva vallanak arról, hogy minden balfasz meghívja őket, plusz azt sem tudják milyen az átlagos pali. Az egészből az következik, hogy a társadalom nagy része majd gátlástalanul próbálja bepótolni a 2020 márciusától kiesett dolgokat többek között a bulizást, koncertre járást, csoportos bebaszást, mozizást, vendéglátóhelyeken történő zabálást stb. , de ez vélhetően csak az újranyitás első pár hónapjára lesz jellemző, aztán ahogy Magyarországon nagyjából mindig lenni szokott, az egész egykori válság elfelejtődik a picsába.

Bizonyos tartalomgyártók, illetve megmondóemberek az egész világra kiterjedő, az ókori Rómát idéző féktelen baszást, orgiázást egyaránt jósolják. Ez mindenképpen túlzó állítás, mivel a járvány alatt valószínűleg nem sokan fogadtak szex- vagy maszturbációböjtöt, tehát a legtöbben hasonló módon kúrtak/onanizáltak, mint máskor, nem beszélve a hivatásos ribancokról, kik még a legkeményebb szigorítások idején is legálisan, büntetlenül kurválkodhattak. Vagyis a vírushelyzet lecsengésével senki nem lesz annyira kiéhezve, hogy ordítva szaladjon baszni az utcára.

unnamed.jpg
Igaz, több ismerkedésre alkalmas létesítmény fogja megnyitni a kapuit, de a szórakozóhelyeken a jövőben ugyanúgy az alfák fogják kúrogatni a faszkörhintázós ringyókat, akárcsak 2020 előtt, a béták pedig halál unalmas Blue Pill-kapcsolatokba bonyolódnak majd a különböző vendéglátóegységekben.

Végezetül arról se feledkezzünk meg, hogy a későbbiekben is lesz egy olyan szűkebb réteg, akik szembe menve a többséggel, dacból csak azért sem fognak élni a ”régi szabad életünk” nyújtotta lehetőségekkel!


Képek forrás: itt és itt

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7516546766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santiago Hernandez 2021.05.12. 18:10:43

Az utolsó bekezdésben a hozzám hasonló MGTOW remetékre/szellemekre gondolsz, akik kábé meg sem érezték, hogy a sok (idióta emberekkel telezsúfolt) nyilvános hely zárva volt?

Burgermeister 2021.05.12. 19:00:41

En azt tapasztaltam h dugtak eddig is, mindegy volt a virus.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.05.12. 21:54:44

Na a hupczik testvérpárból is sugárzik az értelem... Nagy fittnes guru/kócs/istenfasza, de azért az albiban piáznak ha épp nincs valami kampi akit letudnak rántani. Bár ezt kétlem...

Santiago Hernandez 2021.05.13. 08:51:29

@Technikus Úr: Mainstream celebkultúrában való jártatlanságom okán rá kellett keressek ezekre a hupczikékre.
Első blikkre azon tipikus nőstények közé tartoznak, akik ordas erkölcsi, szellemi, lelki hiányosságokat próbálnak elkendőzni a külsőjük felturbózásával. Tipikus jelenség a jelen 21.századi elsznobosodott világban.

Szaréliusz Incelus 2021.05.13. 12:00:20

@Santiago Hernandez: a semmilyen, jellegtelen, gyökértelen, könnyen cserélhető vasbetonvázs-üveg lakóparki, "ember".

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.05.13. 19:37:15

@Santiago Hernandez: Nem kell szégyenkezned, amiért nem ismered őket. Intelligens körökben amúgy sem ismertek ezek az influenszer wannabe picsák, akiknek instán 50 ezer körüli követőjük van.

Én is csak azért ismerem őket, mert Bródi barátom plátói szerelme az ivett.... Nekem mondjuk inkább a nővére, bár szerelemnek erős kijelentés lenne...

Mindazonáltal teljesen jól látod a helyzetüket!

Szaréliusz Incelus 2021.05.14. 09:38:58

@Technikus Úr: 30-40 évvel ezelőtt nem volt divatban a ló- és patkányarcú nő

szuperpocok 2021.06.11. 15:56:53

@Technikus Úr:

Azokról mit kell tudni? Mármint tudom kikről van szó, de gyanúsan nem látni mellettük férfit ami ilyen nőknél azért gyanús. Gold digger alert?

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.06.15. 21:00:52

@szuperpocok:

Hát hogy őszinte legyek, pontosan nem tudom, hogy mi áll az instán publikált fényüzű élet hátterében.

Ha nekik szegeznéd ezt a kérdést, valószínűleg remegő szájjal hebegnék azt, hogy ők bizony fittness és smink guruk, meg influenszerek, amik elegendő jövedelmet biztosítanak ehhez az életmódhoz, de én ezt igazából megkérdőjelezném.

És igazából nem is szeretnék senki pénztárcában turkálni. Szerintem a megjelenésük, megnyilvánulásuk, elárulja a valódi értéküket. Ezt mindenki osztályozza be magában oda, ahova szeretné. :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.06.17. 22:49:46

@Santiago Hernandez: Nem csak. Hanem főleg azokra, akik belefáradtak ebbe a 1,5 évbe.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.06.17. 22:53:06

@Burgermeister: Írtad is, hogy téged is meg akartak rontani :D

@Technikus Úr: „Szerintem a megjelenésük, megnyilvánulásuk, elárulja a valódi értéküket”

Ez itt a lényeg :D

Burgermeister 2021.06.20. 06:49:13

@Technikus Úr: az egyiket lattam a tinderen....hubazzeg...az a fej

Reactor 2021.08.22. 03:24:44

Hogy globális orgia lesz-e? Ki tudja. Az viszont igaz, hogy amint vége lett a helybentopinak, a bulikirály extrovertált önmutogató tahók rögvest belecsaptak a lecsóba. Alig várták már, hogy ismét vadállati szintre süllyedhessenek a hasonszőrűekkel a söntéspult előtt az üvöltő decibellekkel. Találkozhattak bőven diszkós macákkal is, és gondolom, az ötvenedik vodkanarancs után nem dominózni vitték őket.
Nyílt titok, hogy a nagyobb bulihelyeken, fesztiválokon üzemeltek "dugószobák" (a valamikori Bank Dance Hall-ban is volt), szóval ha van is orgia, az többnyire a négy fal között zajlik.

Nincs is ezzel igazából gond...úgy értem, az üvöltve randalírozó, kötekedő, erőszakosan tarháló sikolyrészeg csürhe, aki nyerítve hajigálja a házakat üres vodkásüvegekkel, jóval több gondot okoz, mint akik gruppent vagy swinger-partit csapnak hirtelen felindulásból. Az abortuszklinikáknak például hatalmas hasznot hoz. A romokban heverő egészségügynek úgy kell ez, mint egy falat kenyér! A kislányok meg vígan énekelgethetik majd a buliról hazafelé jövet: "Elvesztettem szüzességem, szidott anyám érte..."

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.08.22. 12:36:06

@Reactor: Hát nem tudom. Eddig egy nagyobb fesztivál volt itthon megtartva, és lesz még egy. Hol láttad ezeket a bulikirály extrovertáltakat?

Reactor 2021.08.22. 15:02:46

@The Cortez: Szórakozóhelyek, diszkók környékén. Főleg a fővárosban.
Az viszont pozitív, hogy a nagy fesztiválokat nem tartották meg, ennek speciel örülök.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.08.22. 20:05:30

@Reactor: Azért nem lett minden kinyitva.
A legnagyobbakat nem, amiket pedig igen, azokra csak magyar fellépőket hívtak.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása