Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. április 26. 18:01 - The Cortez

Az Oscar-akadémia elárulta a férfiakat

Kiosztották a 93. Oscar-gála díjait. A rendezvényt szokás szerint vasárnap éjjel, ám ezúttal rendhagyó módon 2 helyszínen, a Los Angeles-i Dolby Színházban és a Union Station pályaudvaron tartották. A legjobb eredeti forgatókönyvért járó szobrot Emerald Fennell, az ”Ígéretes fiatal nő” című férfigyűlölő film írója-rendezője kapta.

emerald-fennell-oscars-win-05.jpg

Az Oscar-díj már hosszú évek óta szitokszónak számít a hardcore filmrajongók körében. A határtalan ellenszenvet a politikailag korrekt tartalmak, a különböző másságokat erőltetetten bemutató toleranciafilmek, a giccsesen nyálas, továbbá a teljesen felejthető alkotások jelöléseivel és díjazásaival váltotta ki. Időnként a feminista téma is fel-felbukkant a versenyprogramban, de a nyíltan férfigyűlölő művek egészen 2021-ig elkerülték a díjátadót.

Emerald Fennell filmje egy 30-as nőről szól, aki egy, a múltban elszenvedett trauma miatt, sajátos módon áll bosszút a férfiakon, valamint mindazokon, kik hisznek az ártatlanság vélelmében. A sztori látványosan elveti az utóbbit, elkeni az áldozat felelősségét, ráadásul szinte minden palit szarkupacnak állít be, így az Ígéretes fiatal nő egyértelműen egy MeToo-propagandának számít.

Az akadémia által választott romantikus thrillerkomédia az A chicagói 7-ek tárgyalása, az A metál csendje, a Judas and the Black Messiah meg a Minari elől vitte el a legfaszább eredeti szkriptért járó aranyszobrot.


Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr416513690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása