Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. április 22. 02:38 - The Cortez

Trú sztoriz # 8 - Egy omegahím története

Ebben a részben egy másik ismerősöm igaz, valóban szomorú sztorija következik.

man-1394395_960_720.jpg

Egy régi ismerősöm az incel omegák táborát szaporítja, mivel egy születési gebasz alaposan megpecsételte a sorsát. Nincs vele gond sem szellemileg, sem testileg (sőt, kifejezetten izmos alkata van), viszont az arcán igencsak látszik, hogy nem éppen alfahím a csávó. Ha ez nem lenne elég, még egy beszédzavar szintén bonyolítja a helyzetét. Innentől kezdve aztán a nők terén rendesen meg van lőve a gyerek, mert tudjuk jól, egy alfának semmit nem kell szólnia, és már fel is szedték a nőstények, valamint egy omegának is lehetnek sikerei, ha elegendően penge a dumája. Hősünk érthető módon, a szóbeli nehézségei miatt kerüli a mindenkivel, de főleg a nőneműekkel való kommunikációt.

Tudomásom szerint életében egyetlen egyszer, az elmondások alapján valami elvont, kattant csajjal tudta megtalálni a közös nevezőt valami színvonaltalan rendezvényen. A kurvázás az ő számára egy teljesen ideális opció lehetne, ha lenne valamennyi önbizalma, plusz ha nem akadna el már az első komolyabb interakcióba lépésnél, amely telefonhívást vagy személyes találkozót jelent.

Az életét még jobban nehezíti, hogy a szülei full blue pillerek (főként az anyja), így azok természetesen szégyentelenül nyomják neki az ócska, kék pirulás élethazugságokat. Az egészben az a legfelháborítóbb, hogy képesek úgy tenni, mintha egyáltalán nem ismernék a gyereküket, ugyanis úgy csinálnak, minthogyha a srác legalább egy jobb képességű bétaember lenne, ergo a baszogatással egyetemben hülyének is nézik. Gondoljunk csak bele milyen érzés lehet ilyen problémákkal mindenféle nevetséges lózungot hallgatni a saját őseinktől!

A csávó a szülői cseszegetés ellenére vagy talán éppen amiatt, végül fölregisztrált valamelyik huszadrangú társkeresőre. Ezt onnan tudom, hogy a szándékosan nem nevesített weblap más tagokéval együtt, reklámba dobta az arcképét, ami egyébként nettó pofátlanság + visszaélés, már ha nem figyelmeztették a regelés megkezdése előtt. A lényeg az, hogy szerencsétlen ezek szerint eddig nem tudta, teljességgel felesleges szerencsét próbálnia a szarabbnál szarabb randisite-okon, mivel azokon ugyanúgy leginkább az alfákat hajkurásszák a nők.


Kép forrása: itt

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9916509014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2021.04.22. 18:10:10

FACEandLMS-en volt nemrég egy csávó akinek kerek perec megmondta az orvosa 12-14 évesen, hogy GH kezelésre lenne szüksége mert nagyon kicsi a várható testmagassága... apja kitalálta hogy az hülyeség meg veszélyes meg koksz.... lett is a srác vagy 160 centi 22 éves korára :D :((

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.04.22. 22:26:15

@Krisz101: És a kezeléssel elért volna valami eredményt?

Reactor 2021.04.23. 05:24:02

Sajnálom az illetőt. Az előző esettanulmánnyal ellentétben ő sose volt a nők kedvence, tehát még annyira se tapasztalhatott, mint a pasas akit kihasználgattak a nők. Az ő esete is kiválóan példázza, hogy a nők felszínesek, és ha a külső nincs rendben (és nem vagy kitömve lóvéval se), akkor senkinek nem fogsz kelleni, egyedül maradsz. Igaz, ezzel az utolsóval inkább szívességet tettek neki a nők.
A társkeresők meg valóban hamvába holt ötletek. Arra megy ki az egész, hogy fizess-fizess-fizess a semmire.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.04.24. 17:29:20

@Reactor: Kérdés, hogy melyik a rosszabb? Ha világéletedben leszartak a nők, vagy ha érdeklődtek, de csak a pénzed miatt, majd végül kihasználtak. Ennek a gyereknek talán egy hozzá hasonló csajnál lehetne esélye, viszont ha látványosan kitömné magát lóvéval, akkor szinte bármelyiknél.

Reactor 2021.04.24. 19:52:40

@The Cortez: Ha kihasználnak, az rosszabb. Hisz azzal nemcsak pénzt veszítesz, hanem elég komoly lelki sérüléseket is beszerezhetsz. Ellenben, ha a nők mindig leszartak, ezt legalább megspórolhatod.
Ám ne gondold, hogy a hozzá hasonló nők "beérnék" vele. Fenét. Jóval több a férfi mint a nő, már a ronda bányarémek igényei is hihetetlenül elszálltak. Dehogy fogják ők beérni a saját szintjükkel...
"Nem kell az Ordas, Turbó-ment akarok!" ;)

Incelvagyok 2021.04.25. 04:24:25

@Reactor: Jó megoldás az ha legalább egyszer kihasználták, megcsalták és kidobták az embert miközben minél több ember előtt megszégyenitették a legdurvábban. Mert utána már nem fog álmodozni meg hinni a Disney mesékben amit gyermekkorában nézettek vele + hazudták neki, hogy vegyem virágot a lánynak és írjon szerelmes levelet meg kisérgesse haza meg ilyen marhaságok. Utána már tudni fogja, hogy semmit nem veszít csak nyer vele ha ezeket a ürítésre használható tárgyakat úgy kezeli ahogy kell (20 ezer forinttal), és még olcsóbban is megúszta házasság és gyerek nélkül ami csak probléma.

Krisz101 2021.04.26. 11:50:21

@The Cortez: elvileg igen, nálunk is ez az orvosilag elfogadott kezelés bizonyos törpenövésekre, ami hormonális hátterű. tb is támogatja asszem. persze csak növésben levőn segít utána már köpönyeg

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.04.26. 15:30:58

@Reactor: Megspórolhatja, de ha világéletében leszarták a nők, akkor azáltal szintén összeszedhet lelki sérüléseket, vagy ha nem, akkor pozitív visszajelzések hiányában az önbizalma nyíródhat ki.
Ismerem az omeganőstényeket, anno írtam róluk egy szép cikket, amit aztán le is tiltott a facebook:

„...bár beérik a tőlük magasabb szinten álló bétákkal, illetve meglepő módon, gyakran a velük egy kategóriába tartozó omegahímekkel, ám attól még titokban ők is ugyanúgy az alfapalikról ábrándoznak.

A közvetlen környezetemben látom, hogyan is működik egy párkapcsolat a C-típusú hercegnőkkel: az ismerkedési fázisban, nőtársaikhoz hasonlóan, ész nélkül shit tesztelgetnek, de ekkor még szimpatikusabb arcukat mutatják, később, amikor a csávó már összejött velük, folytatják tovább a próbára tevéseket, melyeket ha elbukik a szerencsétlen, akkor a jól ismert, kíméletlen, kapcsolaton belüli terror + nyilvános megszégyenítés kombó vár rájuk.

Hiába átlagon aluliak, az ösztöneik ugyanúgy működnek, mint a többi nőnek...”

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.04.26. 15:36:15

@Incelvagyok: Igazad van, a nyilvános megszégyenítés a legrosszabb mind közül.

@Krisz101: Ezt nem is tudtam. Kár, hogy később már nem lehet alkalmazni.

Reactor 2021.04.26. 21:14:20

@The Cortez: Egyetértek. A kapcsolataikon ez meg is látszik amúgy, ha kénytelen-kelletlen be kell érniük a saját kategóriájú pasasokkal. Most képzeld el, mi lenne, ha nyíltan ki kellene jelenteniük!
"Szeretsz"
"Hát, lejjebb adtam az igényeimet, úgyhogy igen..."
Az ilyen kapcsolatok se nem őszinték, se nem tartósak. Ez elmondható manapság a kapcsolatok döntő többségéről, de az most más téma.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.04.27. 18:40:32

@Reactor: Van egy haverom, aki simán szerezhetne jobb nőket, de ő direkt az omegákra hajt, mert „ők nem basznak félre”. Igen ám, csak az kerüli el a figyelmét, hogy azért nem kúrnak félre, mert nincs rá lehetőségük, meg az is, hogy ha elbukja a shit teszteket (elbukta), akkor ugyanolyan sutyerákok lesznek, mint a jobb csajok.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása