Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. április 17. 21:13 - The Cortez

Fókuszcsoport Ádám - A legmanginább influenszer

Emlékeztek még Ádámkára? 2019-ben ő csinálta azt a nőmentegető, betegesen férfigyűlölő videót ratyi haverja társaságában, ami abban az évben itt alaposan ki lett elemezve. Azóta a Fókuszcsoport YouTube csatornán jelenít meg szánalmasabbnál szánalmasabb anyagokat, melyekben időnként természetesen előtör gusztustalan manginasága.

maxresdefault_2.jpg

Van az a mondás, hogy a patkányok és a csótányok bármit, akár még egy atomháborút is túlélnének. Érdekes módon arról már senki nem beszél, hogy bizonyos embereknél szintén megfigyelhető ez a jelenség. Mielőtt valaki megint megsértődne, majd az A Férfihang 10 legkártékonyabb személye című poszthoz hasonlóan ezt a cikket ugyancsak töröltetné, le kell szögeznem, hogy az alábbi közszereplő urak közül egyik sincs valamiféle patkány- vagy rovarember hibridnek nevezve, esetleg gondolva, hanem mindössze csak a minden rossz dolgot következmények nélkül megúszós szuperképességükre történt utalás. Most, hogy ezt az összes szóban forgó illető megértette, vegyünk végre górcső alá néhány példát, hogy lássuk miről is van szó!

A hazai politikában egyértelműen Gyurcsány Ferenc ez a mázlista személy. Eladósította az országot, mindenkit átbaszott, ráadásként tüntetők szemeit lövette ki, mikor a saját picsáját féltette. Utálói, illetve politikai ellenfelei gyakran felhozzák ezeket ellene, ám jelenleg ugyanúgy ott van a Parlamentben, pártelnökként tevékenykedik, s mindennek tetejébe egy kisebb szekta támogatja szavazatokkal.

Ha a magyar zeneiparból kéne megnevezni valakit, akkor Fluor Tomira esne a választás. Ő a Mizut, valamint az ahhoz hasonló vállalhatatlan kulturális bűntetteket hajtotta végre, miközben szégyentelen médiaszerepléseket produkált. Amikor véglegesen megunta, hogy mindenki szidja és támadja, akkor szépen átmentette magát a Wellhello formációba. Róla azonban a korrektség kedvéért el kell mondani, hogy az évek során azért felmutatott némi fejlődést mind zeneileg, mind megjelenésileg.

A tévézésben Stohl Buci az egyik ilyen figura, aki igaz, hogy megjárta a börtönt, de a kiszabott eleve pár hónapos büntetésnek csak a felét ülte le valami luxussitten. Őt a tényleges bűncselekménye elkövetését követően az RTL csempészte vissza a nyilvánosságba, több évvel később pedig a TV2 tette rá a koszos kezét, s azóta futtatja a mai napig, így talán éppen emiatt a társadalom nagy része már nem is emlékszik mit követett el annak idején. Viszont Buci esete még mindig lófasz Sípos Páléhoz, az ultimate mázlistáéhoz képest. Az Epipó-táborok főszervezője elismerte a pedofil vádakat, ellenben soha nem vonták komolyabban felelősségre. Helyette sikeres televíziós karriert futott be + iskolákban tanított.

A hazai influenszerek között egyelőre Fókuszcsoport Ádám az, kire nem égett rá kártékony tevékenysége. Ádám sokáig a 6lépés csatornát erősítette. Munkája főként abból állt, hogy különböző zenei fesztiválokon készített semmitmondó interjúkat mindenféle fiatallal. 2019-ben aztán hatalmas lépésre szánta el magát, ugyanis ordasmangina barátjával karöltve egy nőpárti, nyíltan férfimocskoló videót készített, amelynek persze sosem készült el a párja. 2020-ban szólókarrierbe kezdett, mint Michael Jackson, és megalkotta a Fókuszcsoport nevezetű videóblogot.

Ádám az internetes tartalomgyártók legócskább szokásait alkalmazza: clickbait (azaz kattintásvadász) címeket használ, buzi fejeket vág az indexképein, rémkínosan próbál humorizálni, pár percenként reklámokat nyomat, továbbá semmi eredetiséget nem tartalmaznak az anyagai. Halál unalmas kontentjeiben elemezni, kritizálni akar, ám ezt nulla ízléssel, kevés tudással, zéró kulturális tőkével teszi, tehát a nyomában sincs egy Puzsérnak, de még csak egy Szirmai Gergőnek sem. Az a legbicskanyitogatóbb az egészben, hogy úgy szól be másoknak, úgy játssza a kíméletlen intellektuelt, mintha ő bárkinél intelligensebb lenne és nem volna egy szarfaszú mangina. Persze alkalomadtán legnagyobb szenvedélyének, vagyis a nők, illetve a kurvák védelmezésének-férfiak pocskondiázásának is előszeretettel hódol.

mqdefault.jpg

A stílusa, világlátása után egy inkább esztétikai dolog a következő irritáló pont. Gyakran röhejesen, mosott szar kinézettel áll a kamera elé. Senki nem vár tőle öltönyt + nyakkendőt, azonban érthetetlen hogyan lehet annyira igénytelen, hogy a legtöbb kollégájával ellentétben, ő sokszor úgy jelenik meg a publikum előtt, mintha egy kiadós bebaszást követő délutánon másnapos lenne, esetleg álmatlanságban szenvedne vagy ha legalábbis egy teljes éjszakás pornómaratont tartott volna. Ezek mellett attól sem riad vissza, hogy simán elhanyagolt külsővel videózzon.

Az ő esete is kristálytisztán bemutatja, hogy manapság legálisan lehet férfigyűlölőként szerepelni a nyilvánosságban. Vajon, ha a nőket szidta volna 2019-ben, akkor most hány felvételt tölthetne fel a YouTube-ra?


Képek forrása: itt, YouTube

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1416504244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dezseu3 2021.05.13. 11:14:43

Te valami ritka ostoba, frusztrált gyökér lehetsz. Ádám egyáltalán nem férfigyűlölő. Kinek írod ezeket a pocsék, személyeskedő cikkeket? Legalább a pofádat elődughatnád, ha már ekkora.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.05.15. 00:33:13

@dezseu3: Nálad nem nagyobb. Megnézted az említett videót? Ha ő nem férfigyűlölő, akkor senki sem az. Te miért nem dugod elő, ha már ekkora?
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása