Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. április 16. 20:20 - The Cortez

Feminista konteók

Ma már szinte nem lehet olyan internetes fórumot találni, ahol ne jönne szembe legalább egy összeesküvés elmélet. Ezek zömében szélsőjobboldaliak, melyekre a legtöbb ember csak legyint, de bőven akadnak köztük feminista indíttatásúak is, amelyeket valamiért már jóval a net megjelenése előtt elfogadott a társadalom.

the-patriarchy-feminisms-version-of-the-illuminati.jpg


  • A történelem során a férfiak szisztematikusan elnyomták a nőket.
  • A nők ugyanazért a munkáért kevesebb fizetést kapnak.
  • Egy nő csak kínszenvedések árán tud boldogulni a munka világában.
  • Üvegplafon!!!
  • A férfiak a házasságkötés után tulajdonként tekintenek feleségeikre.
  • Minden nőt szexuálisan zaklatnak életében legalább egyszer.
  • Minden 3. nő erőszak áldozatává válik.


És még holnapig lehetne sorolni azokat a szemenszedett feminista hazugságokat, amik egyértelműen arra utalnak, hogy a gonosz, szemét palik globálisan összeesküdtek szegény nőneműek ellen. A cikk témája nem ezen lózungok összegyűjtése, hanem az arra való válasz megkeresése, hogy egyáltalán miért mentek át, miért szopta be őket a nyugati civilizáció.

A konteógyártás szélsőjobber körökben egy bizonyos háttérhatalom vagy gyíkemberek emlegetéséből áll, amely valójában burkolt zsidózást takar. Ez a felfogás gyakran átterjed sima tradkonokra, sőt még kamu antifeminista manginákra is (pl: VT 135-re). Az egészben az a felháborító, hogy ezek a rigolyásnak tűnő tagok teljes meggyőződéssel, mindenféle bizonyíték nélkül, magukat baszottul felvilágosultnak gondolva hangoztatják a láthatatlan ellenség létezését. Az biztos, hogy a világot nagy hatalmú főként amerikai  emberek, többek között politikusok, bankárok, médiafőnökök, de főleg óriáscégek vezetői irányítják, csakhogy ők sokszor a nyilvánosság szeme láttára végzik kártékony ténykedéseiket (pl: a muzulmánbevándorlás országokra kényszerítése, multik társadalommérnökösködése stb.). Ha esetleg mégis van valamilyen szupertitkos háttérhatalom, akkor valamit kurva szarul csinálnak, mert még a leghülyébb alkoholisták is pontosan ismerik a szimbólumaikat, terveiket, módszereiket. Persze nem szabad az összes összeesküvés-elméletre legyinteni, bizalmatlannak kell lenni, mivel tudunk egy olyan konteóról, amiről Edward Snowdennek köszönhetően kiderült, hogy történetesen igaz, ráadásul a gyógyszeripar jelképe szintén baljósan zavarba ejtő. Az okoskodók egyébként joggal nevezhetnék globális háttérhatalomnak a Snowden által lebuktatott CIA-t. Az a szervezet aztán tényleg mindent lát, s mindenkiről tud mindent, viszont a figyelemhiányos kommentelőknek az nem eléggé szigorúan bizalmas, nem túlzottan félelmetes, ezért inkább sokkal misztikusabb társaságok, zsidó szekták létezésében hisznek.

Lényeg a lényeg, a tipikusan széljobber konspirációs teóriákat kinyilatkoztatókat, a legtöbben grimaszolva hülyének nézik. A kérdés már csak az, hogy a hasonlóan gyökér feminácikat miért nem, akik ugyanúgy tényektől mentes összeesküvés-elméleteket terjesztenek csak ők éppen a fehér férfiakról. A válasz erre az lehet, hogy mint tudjuk, a társadalom jobban védi a nőket, pluszban a feminista beszéd mindenhol teret nyer magának, így innentől kezdve elég megállás nélkül, Dr. Goebbels módjára ismételgetni a nőpárti, egyben férfidémonizáló faszságokat, melyeket egy idő után garantáltan bekajál a nép.


Kép forrása: itt

33 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8716502390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ironpilled666 exblackpilled666 2021.04.25. 18:39:10

A válasz ennél azért bonyolultabb, mint hogy "a nőket védi a társadalom". Ne haragudj, de ez amolyan gyermeteg módon naiv elképzelés. Sokkal-sokkal messzebbre kell menni ehhez.

A feminista "patriarchátus-konteó" dolog gyökerét Marxnál találjuk meg, az elnyomással kapcsolatos konteó a marxizmus leglényege. "Valaki (a tőkés) azért gazdag, mert ellopta tőled (a munkástól) a neked járó pénzt, és extraprofitként zsebre rakta." - ez Marx tanításának az alapja. Ez egy rendkívüli innováció az emberiség történetében, első ízben merül fel az emberi fajban egy rendszerszintű ideológiai formája az eredendő tökéletlenségünk és a világ eredendő élhetetlensége miatt másokat való hibáztatásnak. A szélsőjobb is csak ebből nőtt ki, ott a tőkés a zsidóval van helyettesítve.

És akkor itt ugrunk egyet az időben és a térben, a hatvanas évek végéig. Nyugat-Európában járunk, a nácizmust már rég a földbe döngölték, de az emberiség problémái még mindig nem oldódtak meg. A polgári világ visszaépítése nem elég a lázongó fiatalságak, ők forradalmat akarnak. De a forradalom mégsem történik meg. A berlini fal felépítése és '56 után pedig már az is világossá válik, hogy nem is fog megtörténni, ugyanis a szocializmusról a többség számára világossá válik, hogy egy retek hulladék az egész. A polgári rendszert gyűlölők egzisztenciális krízisbe kerülnek. A jobb ízlésűek nem érzik már vállalhatónak a szocializmust, kinövik a lázadást. Mások erre képtelenek, mert túl nagy bennük a gyűlölet, nem adják fel. Új utakat keresnek. Ez lesz a kulturális marxizmus. Ha a piacgazdaságot nem is lehet lerombolni, a polgári értékeken akad még fogás.

A módszer más. Pár idióta még lövöldöz egy darabig (RAF), de az okosabbak az egyetemeket foglalják el. Mármint a rendszeren belülről. Aki az oktatást uralja, a világot is uralja. Focault, Bourdieau és a többiek nem ismernek fáradtságot, életüket a rombolásnak szentelik. Lassú, évtizedeken át tartó munka következik, épül a bomba, csendben, nyugalomban, látványos eredmények nélkül. A social media világrajötte hozza el csak a robbanást, erre valószínűleg ők sem gondoltak előzőleg, mint katalizátorra. Az érvek tonnaszám állnak az egyetemeken, egymásra hivatkozó tanulmányok, egymásra hivatkozó tudósok ezrei állították elő. Aki ezzel vitatkozik, a tudományt tagadja. Szembemenni ezzel szinte reménytelen.

Talán kicsit csapongó írás, de kb. ez a lényeg. A legtöbb konteó tudományos eszközökkel simán lebuktatható. A kulturális marxizmus konteórendszere viszont be van építve a rendszerbe. Egy vírus. És erre nincs vakcina. A teljes nemzetközi társadalomtudományos intézményrendszer fertőzött.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.04.26. 15:57:59

@blackpilled666: Tudom, hogy ez az alapja mindennek. A tőkés és a munkás bármire tetszés szerint kicserélhető. Egyébként lehet szidni Marxot meg az egész kommunizmust, de dolgozóként gyakran az az élménye az embernek, amit te is írsz: "Valaki (a tőkés) azért gazdag, mert ellopta tőled (a munkástól) a neked járó pénzt, és extraprofitként zsebre rakta."

A kultúrmarxizmus, a kultúrbalosság vagy akárhogyan is hívjuk pedig nem konteó, hanem tény.

ironpilled666 exblackpilled666 2021.04.26. 22:13:06

Konteó alatt az általa kínált konteókat értem, nem azt, hogy a kulturális marxizmus lenne a konteó.

Reactor 2021.04.26. 22:21:37

@blackpilled666: Több ponton is sántít a dolog.
Egyrészt, az elnyomás nem konteó. Bár az volna! Sajnos nagyon is valós, és amint elég idős lesz az ember hozzá, a saját bőrén is fogja tapasztalni. Ha elég szerencsétlen, akkor akár közvetlenül is.
Az is teljesen igaz, hogy a felsővezetők, nagy- és kisfőnökök fölözik le a hasznot abból, amit az átlagember megtermel. Elég összehasonlítani egy gyártósori munkás fizetését a főnökével. Az ilyeneket már meg sem említem, mint a nettó 120 ezer alatt keresők adójóváírásának eltörlését, a törvény előtti egyenlőtlenséget, és más hasonló nyalánkságokat. Az átlag munkásnak nincs kihez fordulnia, és semmiféle jogi, vagy társadalmi mechanika nem védi meg őket az "urak" túlkapásaitól. Legyen az az "úr" a főnöke, a kormány, vagy bárki.
Az általános elhülyülés is igaz, és még csak egyetemi aknamunka se kell hozzá; bőven elég egy agymosó, tömeghülyítő média, meg pár elmeháborodott, akik kijelentik, hogy a Föld lapos, globális felmelegedés nincs mert nem látjuk, és hasonlók. Ha a közvéleményt olyan méreggel eteted, ami ízlik is neki, kétpofára fogja zabálni.
Időközben mellesleg a kapitalizmusról is ugyanúgy kiderült, hogy egy hamvába holt, fenntarthatatlan rendszer. Annyi a különbség a szocializmushoz hasonlítva, hogy most másképp szar nekünk.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.04.27. 18:51:57

@blackpilled666: Ja ok, értem.

@Reactor:

„Az is teljesen igaz, hogy a felsővezetők, nagy- és kisfőnökök fölözik le a hasznot abból, amit az átlagember megtermel. Elég összehasonlítani egy gyártósori munkás fizetését a főnökével.”

Ez így van, és az ilyen főnökök általában lófaszt sem csinálnak, ráadásul nem értenek semmihez. Például egy gépet sem tudnának elindítani a gyártósoron.

„Az átlag munkásnak nincs kihez fordulnia, és semmiféle jogi, vagy társadalmi mechanika nem védi meg őket az "urak" túlkapásaitól.”

Amelyik területen nincs szakszervezet, ott a bűnöző felső vezetők bármit megtehetnek. Ami ennél is felháborítóbb az az, hogy mindig lesz egy rakás kutyamentalitású seggnyaló, aki megfogja magyarázni a gazdi általi elnyomatás jogosságát.

Reactor 2021.04.27. 22:29:06

@The Cortez: Egyetértek! Ha végignézek a kapitalizmuson, konkrétan azt látom, hogy az emberek konkurensekként, riválisokként kezelik egymást, a "felfelé nyalj, lefelé taposs" elv alapján csak egymás rovására tudnak feljebb jutni a szamárlétrán - és ahol esetleg mégsem így lenne, a munkások ott se restek elkövetni kisebb-nagyobb ganéjságokat nyomorult százalékokért. Lehet szidni az "átkost", a gulyáskommunizmust, azidőtájt a munkások még actually segítették is egymást, összetartottak valamelyest, ha más miatt nem, a betyárbecsület miatt.
A főnökök döntő többsége dilettáns, Sztálin típusú zsarnok szokott lenni. Egyrészt mert ugye érteni nem nagyon ért semmihez és ezt a nagy hangjával leplezi, másrészt itt kishazánkban még mindig az a tévhit él, hogy minél nagyobb akarnok a vezető, annál termelékenyebb a cég. Mindeközben nyugaton az egyszerű árufeltöltőt is emberszámba veszik, és korrekt fizetéssel jutalmazzák. Ezért jutott el a nyugat oda, ahová mi soha nem fogunk. Mert itt még mindig a korrupció, az urambátyám-rendszer fenntartása az első.
Messze vagyunk a nyugattól még, nagyon-nagyon messze. Mint a faék az űrcirkálótól.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.04.30. 16:14:49

@Reactor: „A főnökök döntő többsége dilettáns, Sztálin típusú zsarnok szokott lenni. Egyrészt mert ugye érteni nem nagyon ért semmihez és ezt a nagy hangjával leplezi,”

Ez a rosszabbik eset. A jobbik a modoroskodó, seggnyaló, kétszínű sunyi típus. Ez sem jó, de még mindig jobb, mint az óbégató pszichopata.

„ minél nagyobb akarnok a vezető, annál termelékenyebb a cég”

Könnyű úgy akarnoknak lenni, hogy nem ő végzi a piszkos munkát. De egyébként lehet termékenyebbé tudja tenni a céget mennyiség tekintetében, amivel nem megy sokra hosszútávon, ha szar a minőség. Ezt nem tudja megérteni a sok barom, hogy az egyik a másik rovására megy.

„Messze vagyunk a nyugattól még, nagyon-nagyon messze”

Fizetések és életszínvonal tekintetében igen, viszont faszságokban egyre közelebb vagyunk hozzájuk.

2021.05.08. 13:24:53

Ha azt akarod hogy a nők melózzanak te köcsögbuzerátor segturkász fasszopóóúú akkor leszel szives nem buzigenyókat küldeni a melósok nyakára háborgatva életüket te fasszopóh köcsöghgheciládatakonygecifasznyaloncbuzi

ironpilled666 exblackpilled666 2021.05.08. 14:09:26

@Reactor: Az eredeti gazdag-szegény elnyomás-koncepcióban van még valamennyi igazság szerintem is. Valamennyi. Az azért legyen világos, hogy mondjuk Karl Daimler nem azért lett gazdag, mert kizsákmányolt másokat, hanem mert kitalált valamit, az alkalmazottai pedig nem. És ez a magasabb szintű alkotás magasabb szintű bérezést is eredményez. Viszont a globális kapitalizmusban valódi innovációk nélkül, pusztán pénzügyi machinációkkal, kiskapukkal, ügyeskedésekkel is el lehet érni drámai vagyonokat.

2021.05.08. 16:11:43

Lehet hogy k jó embernek képzeled magad meg a barátaid is de hidd el nekem hogy ha te meg meg a k jó ember barátaid szaroznak velem meg basztatják az életem akkor az én szememben és szarok rá hogy én meg mi vagyok a te szemedben mert szaralak vagy és annyit ér a véleményed, akkor bazmeg igenis nekem te egy

szar ember vagy

és ennyi. Főleg ha baszol felhagyni az életem basztatásával és akkor el is mehetsz a véleményeddel a bús picsába. Szar embereknek jó ember leszel azt kész ennyi. Nem érzed bazmeg ezt lealacsonyítónak? Nem érzed hogy egy köcsög faszfej szaralak vagy?

2021.05.08. 17:58:05

A helyedben nem piszkálnám tovább a bennem élő vadállatot, ajánlom, hogy vigyázz rám, mert ha bajom lesz kisköcsög, akkor széttörik a ketrec bazmeg.

Reactor 2021.05.08. 18:07:34

@Nocarousel: Igen, nyilván én vagyok ő. Csak én lehetek. Az interneten ugye csak hárman vannak.
Kistacskó, te lábon hordod ki az agyhalált.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása