Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. február 18. 22:18 - The Cortez

Marilyn Manson - Szörnyeteg vagy áldozat?

Marilyn Mansont február legelején MeToo-zta meg az Instragrammon Evan Rachel Wood (Tizenhárom, Westworld stb.), aki évekig a zenész nője volt. Nem sokkal később több volt csaja is megszólalt az ügyben, az énekes körül pedig megkezdődött a ”cancel culture”.

marilyn_manson_by_crayon2papier_d1euhgm-fullview.jpg

Marilyn Manson talán az egyik legvitatottabb megítélésű zenész az Egyesült Államokban. Hírhedt megjelenésén kívül, művészi performanszainak mindig fontos részét képezték durva, elborult színpadi show-i, a perverziók és az aberráltság, de egyébként különböző bizarr legendák  melyek közül a önszopás érdekében történő bordakivetetés volt a legmeredekebb  is keringtek róla. Mindezek ellenére, vagy inkább éppen ezek miatt, több fiatal nő döntött úgy, hogy párkapcsolatba lép vele.

Ezeknek a csajoknak tudniuk kellett volna, hogy valójában mire vállalkoznak. Számukra Manson lehetett az érdekes, izgalmas, extrém külsejű, hatalmas kihívást jelentő rosszfiú, ám aztán amikor a Valóság + a rocksztár arcon csapta őket, vagyis mikor megtudták, hogy a csávó nem csak a színpadon őrült, akkor már valahogy nem tetszett nekik annyira a játék. Ez lenne a legkézenfekvőbb magyarázat, persze simán megeshet, hogy valami más ok miatt akarják ennyire kicsinálni exei az énekest.

Manson saját Instagram-oldalán azt állítja, partnerei hozzá hasonló felfogásúak voltak, valamint mindenbe előre beleegyeztek:

A művészetem és az életem nyilvánvalóan régóta okoz ellentmondásokat, de a legutóbbi, ellenem felhozott vádak borzasztóan eltorzítják a valóságot. Az intim partnereim hozzám hasonlóan gondolkodtak, és a velük folytatott intim kapcsolataim mindig teljes mértékben konszenzuálisak voltak. Függetlenül attól, hogy ki – és miért – dönt úgy, hogy félreértelmezi a múltat, ez az igazság.


Evan Rachel Wood kitartóan nyomatja ellene folytatott hadjáratát, egykori női rendszeresen vallomásokkal rukkolnak elő, ráadásul ismerősei, régi alkalmazottai s zenészkollégai sztorikkal, élménybeszámolókkal erősítik meg az erőszakos viselkedéséről szóló vádakat, tehát elég szarul áll elvetemült hősünk szénája. Viszont kurva érdekes, hogy a vele szintén évekig együtt élő Rose McGowan, eddig semmi rosszat nem tudott mondani róla.

McGowanről annyit érdemes tudni, hogy ő a MeToo-mozgalom egyik elindítója, Harvey Weinstein fő megfékezője, aki olyannyira vérfeminista, hogy még a haját is letolta, illetve képes volt összebaszni színészbarátnőjével, az ugyancsak mítús Alyssa Milanóval, amiért az visszavéve a radikalizmusból, szóban kiállt az ártatlanul megvádolt férfiak mellett. Ezek után jogosan gondolhatnánk, hogy ezt a frontot megint csak ő nyitotta, ám az ügyre reagálva a Twitterén mégis azt nyilatkozta: Manson vele „nem viselkedett így”.

 
Kép forrása: itt

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4716431870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2021.02.19. 16:13:41

természetesen mindkettő. a fő probléma az hogy trent reznort is átbaszta aki pedig ezt meg meri csinálni az egy óriási geci és minden kitellik tőle.

ettől függetlenül oda próbáltam kommentelni a kishölgy instagramjára hogy nyilván a bejárat előtt már felmosott és azért nem tudott arra menekülni, de ugyebár korlátozva van hogy ki szólhat hozzá

Burgermeister 2021.02.20. 08:19:02

az is agyatlan aki ezzel osszeall

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.02.20. 16:57:00

@Krisz101: Kicsit valószínűleg mindkettő. Azt tudom, hogy Reznor is nyilatkozott róla.

Ez jó szöveg :D

MrsFletcher 2021.02.22. 14:10:10

@Burgermeister: Vagy csak hasonló az ízlése, nem? Van erre kereslet, lsd. most is van neje, meg a volt asszonyka se mondta hogy ilyen típusú baja lett volna az ürgével. Ha konszenzuális akkor akár széklábat is dugdoshatnak egymásba pingvin jellmezben, ha az esik jól nekik.

MsIreneAdler 2021.02.23. 14:12:04

Ez az, amit soha nem tudunk meg, hogy mi történt valójában. Minden verziót el tudok képzelni és nem csak azért mert Mansonról van szó. Az hogy a többi nője mit mond, abból a szempontból lényegtelen, hogy hallhattunk pl olyan sorozatgyilkosokról is, akik tisztes családapák voltak mellesleg. Ilyen tipikus rendes emberek, kedves szomszédok.

@Browniee_two: ezen jót nevettem :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.02.24. 22:37:19

@Browniee_two: A mostani neje védi is őt. Egy régi videóval kezdte zsarolni Woodot.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.02.24. 22:45:58

@MsIreneAdler: Ebben a sztoriban egyszerre érzem a Weinstein- meg a Damu Roland-ügyet. A szakmában állítólag köztudott volt mit csinál, pont mint Weinsteinnel, másfelől viszont a vádaskodásnál lehet kapóra jöttek a hírhedt performanszai és az extrém külseje, mint ahogy Damunak a pszichopata feje, illetve a híres, simán lehet, hogy megrendezett kiakadás jelenete.

Igen, például Ted Bundy volt ilyen sorozatgyilkos.

MrsFletcher 2021.02.25. 14:38:15

@MsIreneAdler: A mi történt valójában kérdéskörben viszont egy biztos: nem az instagrammon féloldalasan kiposztolva fogjuk megtalálni a megváltást. De ha már Manson valami elborult performanszot inkább néznék tőle a témában, mint ezt a katsztrófális zsarolási ügyet Mansonné őnagyságától :). Egyébként bírósági ügy vagy ítélet lett vagy volt itt?

Tipik rendes emberek fizimiskához széljegyzet gyanánt:
wmn.hu/ugy/54530-az-ordog-is-lehet-gyonyoru---armie-hammer-es-marilyn-manson-zaklatasi-ugyenek-margojara

MsIreneAdler 2021.02.25. 21:01:50

@The Cortez: nyilván egy ilyen karakterről könnyebben hiszi el bárki is, hogy erőszakos. A neve, a külseje, minden ellene szól. Ennek ellenére én mondjuk nem raknék erőteljes egyenlőségjelet a színpadi figura és a magánember közé. Valóban, azért elég sok mindent el tudok képzelni, amit szerethet, de amire pl én tuti nem lennék vevő, ezért nem is ketesném őt fel soha romantikus célokkal.
Weinstein egy ragadozó volt. Damunak pedig több ügye is volt ám, mikor a gyengébbik nemmel keménykedett. Pl megpofozott egy nőt, aki állítása szerint ellopta a taxiját... Érted az Ő taxiját... Szerintem neki nem csak a feje volt pszihopata.

MsIreneAdler 2021.02.25. 21:50:32

@Browniee_two: na igen. El tudom képzelni, hogy az ember utólag jön rá, hogy olyan helyzetbe került, amibe nem igazán akart. No de nem mindegy, hogy valaki csinált valamit, amit utólag megbánt, pl hogy széklábat dugdostak a seggébe pingvin jelmezben, ami akkor szuper ötletnek tűnt :D vagy valóban olyan erőszakos cselekmény áldozata lett, ami ellen akkor és ott nem tudott tenni. Úgy érzem a fő probléma az, hogy sokan keverik ezt a két dolgot és felbecsülhetetlen károkat okoznak ezzel az igazi áldozatoknak. Én amondó vagyok egyébként, hogy az ilyen zaklatásos szitukat helyben, frissen, melegében kell kezelni, erre bátorítanék mindenkit.
A cikk meglepően jó az oldalhoz képest :).

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.02.26. 02:07:40

@MsIreneAdler: Igen. Kicsit olyan ez, mint a zenéikben keménykedő rapperek esete. Ellenük is szól minden, aztán valahogy mégis az szokott róluk kiderülni, hogy teljesen visszafogottak a valóságban, miközben a szerelmes dalokat énekelgető r'n'b zenészeknél meg időnként durva dolgok látnak napvilágot.
Ezt nem tudtam Damuról. Arra viszont emlékszek, hogy ellene is vallottak a korábbi női. Volt egy olyan, aki az arcát kitakarva adott interjút...
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása