Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2021. január 30. 16:14 - The Cortez

Elhízott femináci vs Sportos MGTOW

2020 nemcsak a járvány meg a hozzá kapcsolódó hazudozás, hülyének nézés, országszétverés miatt volt szar, hanem egy magát Szubrinának nevező, férfi blogokat végigőrjöngő feminista entitás miatt is. Az alábbiakban egy tavalyi, főként Heminek címzett hisztijét-mocskolódását fogjuk megvizsgálni.

the_handicap_match_12_by_galiagan_dczn7yw-pre.jpg


Erre a kommentre reagálnék, egy olyan blog alatt született, ahonnan ki vagyok tiltva, mert egy hímsoviniszta balfasz írja:


Itt természetesen rám céloz. Az a röhej, hogy megint egy beteges, férfigyűlölő szemétládának van pofája ilyesmi szöveget összehányni, ki aktuális firkálmányát is a szélsőségesen feminista Szégyenek vagytok férfinép címmel látta el.


" Hemi12 2020.08.02. 21:29:23

@Szubrina:
Igen, könnyű lefogyni, csak ti nők még minimális energiát sem vagytok hajlandók fektetni ebbe.
Sportoló vagyok, tudom, hogy miről beszélek.
Én meg brutál sovány voltam, mégsem rinyáltam, hanem edzettem.
A külső meg nagyonis fontos.
Miért járnánk egy ronda nővel?
mondjuk nekem annyira nem számít a kinézet, de megértem, ha valakinek számít, én sem várnám el egy nőtől, hogy elfogadjon rondán.
Baszki, a szex két test között történik.
Beszélgetni meg a barátainkkal szoktunk, tudod, a férfiaknak vannak olyanok, nincs szükségünk valakire, akit kínozhatunk a folyamatos önző magunkról dumálással, és cserébe néha szexszel szánjuk meg.
Ugyanis ingyen senki sem akarna veletek beszélni."


Ez volt Hemi igazságbeszéde. Aki valamennyire ismeri a srácot az tudhatja, hogy valóban sportol, és finoman szólva sem küszködik súlyproblémákkal ellentétben SzubPinával. Na de lássuk a femináci szánalmas visszaböfögését!

Tehát a férfiak csak a baszásért hajlandóak szóbaállni a nőkkel.”

Akik kizárólag arra érdemesek, azokkal igen, csak emiatt. Például az olyan ringyókkal, kik SzubPinához hasonlóan hivatásos- vagy 7köznapi kurvának állnak.

„Esküszöm ennyire lealacsonyítjátok magatokat pasik, ti őszintén beismeritek, h állati szinten mozogtok lelkileg? Huhh de kurvára cikik vagytok.

Írja az, aki saját bevallása szerint egy időben főállású faszcibáló volt, utána pedig ingyen összevissza baszatta magát mindenféle jöttmenttel. Bizonyos férfiak csak arra használják az ilyen alacsony színvonalon létező nőstényeket, amire valóak.

Szóval, a nők csak baszásra valók és csak az, akinek tökéletes alakja van. Uhum, oké.”

Súlyos analfabetizmusra vall, ha valaki csak ennyit tud kiolvasni a szövegből. SzubPinának egyébként az a baja, hogy pontosan tudja, nem tartozik a tökéletes testű nők közé, ám egy lépést nem hajlandó azért tenni, hogy akár 1 kilóval könnyebb legyen.

„Nincs bennetek érzés csak van a merev kis izmotok általában ugye 10 centi +-2 centi:DDDD”

Írja ezt egy pszichopata, ki egy kommentjében utalt rá, hogy a jövőben majd lehet gyilkolni fogja a férfiakat. Ez a fasz kérdés ismételten érdekes. SzubPináról köztudott, hogy minden hosszúkásnak látszó tárgyat felnyom a vaginájába. Egyszer egy ilyen elkeseredett önkielégítés alkalmával megállapította: a pár centi is tökéletesen elég a kielégüléshez... Egyébként nem meglepő, ha az ő hájas, szétbaszott pinája tényleg a világ összes szerszámát 10 centi +-2-nek érzékeli.

Felőlem, de én és a legtöbb nőtársam már nem kér belőletek

Nyilván ezért sírja tele a netet SzubPina, meg a többi hozzá hasonló, faszkörhintáról leszédült, feminácivá vált nőstény.

igen látjuk, h ezért buzik és pedofilok lettetek, mert már nem jut más számotokra

A legtöbb férfi köszöni, el van a normális kinézetű nőkkel. Megint az buzizik, aki egyik posztjában azt ecsetelte, hogyan nyalta egy csaj a vagináját, valamint újra az jön a lehetőségekkel, ki saját sikertelenségének köszönhetően, egy frusztrált femináci blogot vezet. A pedofilozásra pediglen kérünk valami bizonyítékot, mert ez így csak egy újabb rágalmazás!

„Leszarom én egyikötöknek se fogok jót tenni, nem érdemlitek meg. Könyöröghettek bárhogy, igen te is x. egyszerűen befejeztem.”

Itt úgy tesz a szerző, mintha egyáltalán bárkinek kellene, a szánalmas ígérgetéseit meg már tökéletesen ismerik az olvasói.

„csupán magamnak vagyok hajlandó tetszeni, meg akihez nekem van kedvem, ha ugyan lesz a jövőben”

Ennél a résznél szokásához híven, összezavarodva üti a korábbi mondatait.

de h őszinte legyek bárkit meg tudok szerezni, ha akarom, hiszen nő vagyok, soha nem kell pitiznem a faszért, mint nektek a pináért.”

Egészen pontosan egy lusta, elhízott, undorító természetű, faszkörhintáról leszédült férfigyűlölő nő, tehát teljesen lényegtelen a biológiai neme. A férfiaknak sem kell pitizniük: beköhögnek pár forintot SzubPina valamelyik kolléganőjének, és rögtön készen kapják a pinát, a 30-40-es korosztálynak pedig egyenesen házhoz jön az ingyen pizza.

„Undorító a fajtátok úgy, ahogy van, gusztustalan pornókat gyártanak nektek nem véletlenül, mert arra gerjedtek.”

Ezt a férfiutáló sort egy olyan lelki nyomorék okádta az internetre, ki az ultraigénytelen 365 napra, illetve egyéb hasonlóan silány minőségű alkotásokra veri naponta a vagináját... ja meg mindent felnyom magának, amit a Mama Hotelben talál.

Ezek az érdi verekedő köcsögök is, nahát, nahát "férfiak" egyszerűen nem tudjátok máshogy csak ilyen huhuh huhuhu csita szinten élni az életeteket. Nullák vagytok.

Itt az érdi-enyingi cigánymaffia tagjaihoz hasonlítja a civilizációt felépítő, és az ő hájas seggét eltartó palikat. Érdekesség, hogy korábban a védelmébe vette a migránsokat, ám úgy látszik a romákra már nem váladékozik annyira a használhatatlan nemi szerve.

Hogy is jöhetne szóba, egy nálatok érzelmi és értelmi szinten is magasabban álló nő, jó ízléssel, kedvességgel, mosollyal, mentek anyátok picsájába vissza, aki ilyen férgeket fosott ki magából!”

Jó kérdés kire gondol, de az utolsó sorával egyértelműen önmagából indul ki.


A hiszticunami ezzel sajnos nem ért véget, mert a kommentekben folytatta:

Kizárólag a baszás érdekli őket, ha épp áll, akkor hogyan juttathatnák ki belőle a gecit, h lóval, macskával, tyúkkal, gyerekkel, travival, pasival vagy bármilyen lyukkal a falon...ezek a férfiak, aztán megy a rinya, h a nők így meg úgy számító dögök...”

Ennél a pontnál olyan dolgokkal áll elő, melyeket otthon az apjától láthatott.

„Mi van? Hát mi más értéke lehet egy férfinek a pénzén kívül, a nemlétező lelke?”

Legalább elismeri, hogy csakis pénzre hajt.


A szexuális kultúrája? Mikor mondjuk előttem egy traviból húzta ki a faszát (kizárólag gumi nélkül, mert zokniban lábatmosni...cöcö)...Egyszerűen nem értem, h ezeket milyen anya szülte, a pornótól lettek ennyire nullák vagy alapból ennyire nullák...mikor kattannak be, születésük óta vagy kamaszkorban?... Miért ennyire lelki torpongyok, miért nincs bennük jó érzés, miért hazudnak reggel, délben és este, ahogy épp a szexuális kielégülésük megkívánja?”


Kérdi mindezt egy androfób, pszichopata/szociopata, rossz indulatú, kulturálatlan, faszkörhintázó, egyben pénzért is kurválkodó, 40 évesen a Mama Hotelben élősködő antinő.


A Férfihangról ismert Serial Slut sajnos nem bírta ki, hogy ne álljon emberileg elkorcsosult barátnője mellé:

„Vicces, amikor ilyenek után aztán előadják, hogy a nők vannak állati szinten. :)
De amúgy nincs baj ezzel, nem akarnak párt, a maguk prosztó stílusában legalább figyelmeztetik a nőket arra, hogy többet ne is várjanak tőlük...Szóval az érzelmi fogyatékosság a férfiak közül jóval több embert érint, mint a nőknél.”

Az a legviccesebb, amikor olyasvalaki beszél állati szintekről, s férfiakat érintő érzelmi fogyatékosságról, aki minden hozzászólásával, posztjával, továbbá ”személyes történetével”, pont a saját állati szintjéről + érzelmi fogyatékosságáról próbálja meggyőzni a nyilvánosságot.


Kép forrása: itt

40 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5416409178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.01.31. 13:12:51

Hihetetlen, hogy ez a picsa még aktív a blogokon. Csodálkozom, hogy nem tiltották ki felhasználó fiókját. Meg azon is, hogy miért nem szállították kényszerzubbonyban egy diliházba. Mondjuk előbb utóbb mindennek eljön az ideje.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.01.31. 17:14:49

@Technikus Úr: A múltkor azt hittük eltűnt. A felhasználói fiókját nem tiltják ki, mert végül is csak őrjöng. A kényszerzubbonyban való elszállítás már más kérdés.

2021.02.05. 22:59:26

Láttam szóltál a kurva barátnődnek, hogy módosítson a beállításain, nehogy az ismerősein kívül más számára is első blikkre nyilvánvalóvá váljon, hogy a szarkeverésen, a pénzen, a rúdtáncos cipőkön és a kurválkodáson kívül bármi más lefoglalná azt a vizenyős alkoholista szemekkel bambuló fejét?
És akkor te akarod a kurvádon kívül bárkire ráfogni, hogy alkesz kurva? Elmész te a büdös picsába. Viszketsz mert a kurva barátnődnek nem volt elég még paradicsommadár öltönybe öltöztetett ripacs ficsúrt nevelni a fiából. Az ilyen öltönyökhöz stílus és legfőképp kisugárzás is kéne, hogy ne úgy nézzen ki benne az ember mint egy gigolonak öltözött bazári bohóc majom. Nyald már ki a seggem.

2021.02.06. 00:09:00

barinődhöz hasonlatos idióta vagyok. Hülye barom. Tökkelütött fasz vagy, akinek az a meggyőződése, hogy a nő ott kezdődik, hogy folyatja pénzt tanfolyamokra és edzőre, mikor ingyen ott a tudomány a neten, csak nem ribanccipő és műfasz webshopokat kéne nézegetni ami önmagában nem baj csak hogy az ember képben legyen, hogy a faszik mekkora épületes ribancok agyhalott seggekinyalt önsajnáltató erkölcsi magaslatos hülye nyavajgását képesek végighallgatni ahelyett, hogy elküldenék őket a picsába.

2021.02.06. 01:05:12

Azt meg várhatod mikor fogok arany kedvenceidre több energiát áldozni, mint amennyit muszáj, lehet anélkül, hogy konfliktust vagy megszégyenítést kelljen átélni. Baszd meg de az én eszemen és tehetségemen ne élősködjenek olyanok, akik szarba se néznek. Valami csicska eszköznek nézel aki személytelenül, mindenféle minimális megbecsülés nélkül ontja a kényelmet? Majd ha lesz kényelmes melóm, amibe nem kell beledögölnöm, normális fizetésem, vagy egy kapcsolatom, ahol kölcsönös megbecsülés van, akkor lehet követelőzni. Fogd már fel a hülye agyaddal, hogy nyald ki az arany kegyenceid picsáját a saját pénzedből és energiádból, aztán mikor rájössz, hogy szart kapsz a pofádba és a makkos elnevezésű nickjeiddel pofán is csapkodhatod magad ezennel, jöhetsz kopogni, hogy kinyald a seggem amiért ilyen vagy.

2021.02.06. 11:00:46

Nem bírod megérteni látom, hogy a tökkelütött érzékenyítő faszságaiddal karöltve mehetsz első látásra is szembetűnően önző és nagyképű arany kegyenceiddel a bús picsába.
Remélem valentin napra kapsz egy nagy hájas ganajtúró szőrös muffos picsát a szádba.

2021.02.06. 12:48:55

De tényleg annyira cukííh, mikor valaki a saját családtagjai ellen is egytől egyig paranormal (sunyi) bullying activities-t folytat, igen még az ellen is anno, akinek most kinyalva (mondjuk úgy de nevezzük inkább hülyének nézésnek) a segge, mert szeresse a pénzecskét. Ez olyan cuki. Ez annyira ártatlan és kedves. Teljesen vajjá olvad a szivecském, hogy van egy trampli böhöm öriáscsecsemő, egy bully küklopsz, aki szép időszakot (lehetne, ha nem alakulna pokollá, ha levonjuk az illúziót-azért annyira nem volt hihető) úgy trappol szét, mint a réten a szellő lengette virágokat a nyári napsütésben. Mint mikor egy értékes festményt leöntenek egy vödör zománcfestékkel, szétbaszva mindent, ami jó is lehetne. A helyzet aljas sunyisága folytán minden kedves arc mögött okkal ok nélkül gyanítani az elképzelhetetlen mértékű aljasságot, általános bizalomvesztést eredményezve. Ez tényleg olyan kedves és jó. És teszem hozzá itt nem hétköznapi bunkóságról van szó, vagy rosszmájú megjegyzésekről, hanem egy határon túlmenő általános folyamatosan húzódó hazug természetről, (ami sem most, sem máskor nem fog változni, mert vannak alapvető különbségek, amik megkülönböztetik a sértettet és az eleve romlottat) ami a büdös életben nem fog tekintetbe venni, tisztelni senkit és semmilyen mértékben. De azért továbbra is nyomjad a baromságot nyugodtan.

2021.02.06. 12:54:11

Szerintem eljött az ideje, nyugodtan basszál ki velem, mert elegem van a faszságokból. A normális embereket meg őszintén sajnálom, hogy ezt a baromságot végig kellett nézniük, aki meg utál mint a szart az úgyse fog mást tenni, mert amúgy sem érti az egészet, az ilyenek meg úgyis bekaphatják.

2021.02.06. 13:23:11

Kérdezhetnéd, hogy hol az ellentmondás az első látásra is önző, nagyképű, motiválhatatlanul dologkerülő és a kedves arcok között. A lényeg, hogy adhatsz rengeteg esélyt, hogy valaki bebizonyítsa, hogy nem egy tiszteletlen (itt most hagyjuk a műjopofi illedelmességbe bújtatott hülyének néző minden szentnek maga felé hajlik a keze baromságot) tahó, egyszer eljön az ideje, hogy végleg megunjam a banánt és végérvényesen megállapítsam, hogy aki szemét az igenis szemét és felesleges további kísérletekkel bajlódni. Nincs mit mentegetni, ha valaki egy testszégyenítő faszkalap azokkal is abban a minutunban is, amikor a szégyen elszenvedője az agresszor érdekében tesz jóságokat azért, hogy egy karaktergyilkos testszégyenítő tahó tovább tupírozhassa az egoját. Ki lehet találni innentől mennyire érdekel az énképe egy ilyen "leszarom már minek nevezzem"-nek.

2021.02.07. 11:23:52

Elárulná valaki mi a faszom folyik itt már ki tudja mióta?

2021.02.07. 23:52:33

Rólad az az jutott eszembe hogy te nácizol másokat pedig csak tükörbe kéne nézni de akár komcsi is lehetnél mert az is szereti a klónfalva stílust. Szerintem a kettő egy kutya. Szóval te különbséget teszel ember és ember között életkor alapján. Te játszhatod a jóságost, akkor is szar ember vagy te is, ez van. Szóval ha jobb nem jut eszedbe akkor szüntesd már meg a hülye spicliskedő anomáliákat, vagy lőjél te is fejbe engem, vagy mittudomén. Ugyanolyan faszfej vagy mint akárki más addig baszakodsz míg életjelet látsz.

MrsFletcher 2021.02.09. 11:11:06

Olyan ez az egész , mint egy karambol. Véres cafatok mindenhol. Elborzaszt de mégse tudod levenni róla a szemed.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.02.11. 23:17:52

@Technikus Úr: Téged is emleget a válaszposztja alatt. Azt írja 100 évig követted a blogját :)

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.02.15. 18:16:46

@The Cortez:

Csakugyan?
Köszönöm, hogy írtad, mert amúgy eszembe nem jutott volna megnyitni ennek a picsának a blogját, így most 100 év után vettem a bátorságot és megnyitottam.

Hát mit ne mondjak, ritka fos szar reply. :D
De hát mit várjunk tőle?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.02.18. 18:15:12

@Technikus Úr: Az hát. Szokás szerint nagyon gyenge lett :)

2021.03.22. 18:19:41

Most áruld már el, mi a célod ezzel töménytelen mennyiségű faszsággal?
Adok tippeket, neked elég számot válaszolni, vagy valamit röviden.
Az alábbi kérdéseim, + kompromisszumkész javaslataim:

1: Meddig akarod még nyomni a faszságot?

2: Azt akarod hogy kössem fel magam/tűnjek el?
Hát bazmeg k egyszerű a válasz, szerezz nekem kinti munkát, ami nem olyan hogy 5 helyett végezzem el, és legyen tartós, amire lehet alapozni és LEGÁLIS.
És eltűnök bazmeg a halál redvás faszára.

3: Kell valami a kurvádnak? Indítsd el a folyamatot, mert alapból reménytelen a helyzet.

4: Ki akarod nyalni a picsámat? Akkor tedd meg bazmeg.

És bazmeg és bazmeg és bazmeg a faszt

Csók

2021.03.22. 19:28:14

És ha valaha is le leszek szúrva, ki leszek nyírva, az a te lelkeden fog száradni te rohadék, és tudod mi lesz a jutalmad?

Az hogy majd keserűen rájőssz, hogy egy halom szemétkupac hulladék nímandért tetted ezt. Mert rajtam kívül mindenki a pofádba szarik. És nem azért mert köcsög vagy, hanem mert faszokkal faszkodsz.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása