Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. december 30. 20:17 - The Cortez

2020 a szop(at)ás éve volt

Szégyen és gyalázat! Így lehet a legkulturáltabban jellemezni a sokunk által várt, de végül súlyosan elbaszódott 2020-as évet. Évértékelő írás következik.

d7oqt91-78ec9d4a-acf2-4f6c-ba22-f9384323349e.jpg

2019 végén pár munkatársammal elbeszélgettünk arról, hogy vajon mit hoznak majd a 2020-as évek (természetesen a szexrobotok is szóba kerültek), ám az fel sem merült bennünk, hogy lehet mindjárt az elején így kibasznak velünk. Januárban-februárban egyre többet nyomatta a média a koronavírus témát, pedig akkor a járvány még nagy ívben elkerülte Magyarországot  tehát korai kezdéssel, gondosan felépítették a hisztériát. Sokan nem foglalkoztunk a dologgal, de aztán márciusban váratlanul, állítólag 2 iráni tagnak köszönhetően megjelent a vírus, ami után menthetetlenül, s megállíthatatlanul bebaszott a korona, néhány nap alatt felforgatva mindent, a feje tetejére állítva az egész országot.

A gyerekek + az idősebb, nem dolgozó diákok jól jártak (még úgy is, hogy nem úszták meg a tanulást), viszont a melózó kisemberek- illetve a tisztességes vállalkozók nagy része alaposan megszopta a faszt. Van aki azért, mert megszűnt a melóhelye/vállalkozása/kényszerszabadságra küldték, ezáltal bizonytalanná vált a helyzete, van aki meg azért, mert a működésben maradt cégek pszichopata/szocipata vezetői kihasználva a krízist, még több munkaidőt elrendelve, alkalmazottaikat szinte rabszolgasorba taszították.


Miért kellett szétverni az országot?

Roppant egyszerű a válasz: a nyugdíjasok végett. A kormány az idétlen, komolyan vehetetlen, balfasz járványügyi intézkedésik ellenére valójában nem hülye, mivel pontosan tudja, hogy a fő szavazóbázisuk a nyuggerek. Vagyis miattuk volt szükséges tönkretenni a mindennapjainkat, plusz értük kellett végigszenvednünk minden youtube videó elején-közepén-végén Győrfi Pál álaggodalmas arckifejezését és jóságos intelmeit. Meg lehet érteni az államvezetők érdekeit, ellenben azt nem, hogy a haszontalan szájmaszkkal, az este 11 órai szórakozóhely bezárással, a nem fertőző focimeccsel, a nem megbízható tesztekkel, továbbá a kijárási korlátozással miért nézték már megint hülye gyereknek a komplett országot.


Kurvák & bűnözők

A jóindulatúnak tűnő, de amúgy full logikátlan szigorítások sokkal vérlázítóbbak lesznek, ha azok csak a melósokra, valamint a becsületes vállalkozókra vannak kiterjesztve. A biztonsági őrök, illetve a rendvédelmi szervek rendkívül határozottan léptek fel a jól szituált, manapság velejéig gonosznak beállított, egészségügyi maszkot nem vagy csak félig hordókkal szemben. Egyszer engem is megtalált egy áruházi securitys, amiért véletlenül az orrom alá csúszott a farsangi álarc. Lehet mondani, hogy csak a melóját végezte, viszont felmerül a kérdés, vajon szintén ilyen kemény lett volna-e, ha jól láthatóan veszélyes elemek sétálnak be a bevásárlóhelyre. Nagyjából ugyanez vonatkozik a zsarukra: a szarabb környékeken egyaránt betartatták a szabályokat? Valószínűleg nem. Eleve meg van kötve a kezük, másrészt, ha a kormány nem foglalkozik a gettólakókkal, akkor ők minek tennék?

Hasonló a szitu a kurvákkal. A hivatásos ribancok mindegyik hullám alatt legálisan, büntetlenül kurválkodhattak. A ringyók tényét ugyanúgy a szőnyeg alá söpörték a politikusbűnözők, mint ahogyan eddig. Miért? Könnyű a válasz: ha bármilyen módon regulázni merészelték volna őket, abban az esetben a mai napig a különböző NER-tagok kiszivárogtatott szexuális szokásaitól, röhejes perverzióitól, Szájer Józsi kalandjait megszégyenítő sztorijaiktól lenne hangos a balliberális sajtó.


Mit tanultunk az elmúlt évből?

Mindössze annyit, hogy az államhatalom a törvényen kívüliek helyett mindig azokat üldözi, azokba a személyekbe törli bele a retkes, kutyaszaros talpát, akikből él, vagyis a kötelességtudó, rendkövető, adófizető polgárokból.

A 2020-as évek ritka fosul, rögtön egy állítólagos világjárvánnyal indultak. Mi jön később, ha végre véget ér ez az egész álarcosbál? Egy újabb világháború? Amennyiben igen, akkor lehet az megint csak valami túltolt, valóságot nyomokban tartalmazó médiaesemény lesz.


Kép forrása: itt

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1016364378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hemi12 2020.12.30. 21:35:40

De a nyuggerek tudod mit mondanak?
Mármint egy jelentős részük?
Hogy ők senkit sem érdekelnek, és Orbán direkt el akarja őket tenni láb alól! :D
Mert pénzbe kerülnek az államnak, és ők az élettapasztalatuk folytán átlátnak a hazugságain! :p
Komolyan, és az ilyen faszságokat nagyrészt a Klubrádió és egyéb libsi förmedvények terjesztik közöttük.
Kezdem mostanság azt hinni, hogy a nyuggerek még a nőkhöz képest is nárcisztkus, érvelni képtelen, arrogáns, kártékony életformák.
És majdnem annyira védett rétegei a társadalomnak.

Jucamuca 2020.12.30. 22:50:17

" A ringyók tényét ugyanúgy a szőnyeg alá söpörték a politikusbűnözők, mint ahogyan eddig. Miért? Könnyű a válasz: ha bármilyen módon regulázni merészelték volna őket, abban az esetben a mai napig a különböző NER-tagok kiszivárogtatott szexuális szokásaitól, röhejes perverzióitól, Szájer Józsi kalandjait megszégyenítő sztorijaiktól lenne hangos a balliberális sajtó."

Tudod nem elég szivárogtatni, bizonyítani is kell. Mert szivárogtathatom én itt bárkinek hogy kicsi a pöcsöd és nem tudsz vele megbaszni. Ki hinne nekem?

Jucamuca 2020.12.30. 22:55:08

Most akkor állítólagos a világjárvány? Meg túl tolt valóság? Most akkor mégsem felelőtlenség ilyenkor kurválkodni? Egyik posztoddal ütöd a másikat.

Tudod ez már a világháború ha nem vetted volna észre.
Szívesen cicafiú. ;p

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.12.31. 04:37:54

@Hemi12: Akik utálják Orbánt, azok biztos ezt mondják, de a fideszes nyugdíjasok azok meg kritika nélkül mindent elhisznek neki.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.12.31. 04:40:22

Jucamuca: Hány nick-kel fogsz még visszajönni? Mielőtt kérdezel, tanulj meg szöveget értelmezni!

Jucamuca 2020.12.31. 12:30:59

@The Cortez: Mi a gond kis bogaram? Belezavarodtál a firkálmányaidba? Értem én amit írsz, csak ellentmondásba keveredtél magaddal. Akarod hogy szivárogtassak? Tudod én hivatásos vagyok ezért féláron csak ma, csak neked, belém helyezheted. Tetszik az ajánlat fiúcska?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.12.31. 12:43:50

Jucamuca: Nincs ellentmondás, csak megint nem tudod értelmezni a leírtakat. Nem kurva vagy, hanem egy unatkozó troll.

Maddness69 2020.12.31. 21:58:11

"Mi jön később, ha végre véget ér ez az egész álarcosbál? Egy újabb világháború?"

A háború már nagyban tart egy ideje. Egyenlőre kereskedelmi szinten. Kína (Ázsia) nagyon jön fel.

@The Cortez: The only way to win the game is to NOT play. (Jucamuca)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.12.31. 22:03:01

@Maddness69: Meg a kultúrháború is régóta tart, de én fegyveresre gondoltam elsősorban.

MsIreneAdler 2020.12.31. 22:16:35

Hát ja, ez egy fostalicska év volt valóban, de hátha jobb jön.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.01.01. 15:53:27

@The Cortez: Sajnos nem gondolom azt, hogy jobb lenne. Fegyveres háború nem lesz. Más háború lesz. Kiber támadások vírusok, ufó támadások... Ilyenek. Nem lesz jobb sajnos. A gazdag gazdagabb lesz, a szegény szegényebb.
Ahogy a történelemben, úgy napjainkban is: A kisember mindig megszopja...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.01.04. 18:19:39

@Technikus Úr: Én már annak is örülnék, ha visszakapnám a ”régi életemet”.

@Maddness69: @Technikus Úr: Ha háború nem is lesz, de attól lázadás még lehet. Ha sokáig szívatnak meg hülyének néznek minket, akkor simán lehet, hogy itt is lesz egy olyan ellenállás, mint a szerbeknél.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása