Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. december 18. 18:54 - The Cortez

A hazai kamu antifeminizmus

A férfiak legnagyobb ellenfelei a radikálfeministák és a manginák, mégis azt lehet mondani, hogy inkább legyen belőlük 100 őszinte férfiutáló, mint egyetlen egy antifeminista/Red Pill/MRA-dumákat hangoztató, sokakat félrevezető, titokban a feminizmus szekerét toló kamu antifeminista. Az alábbiakban a legnagyobb árulókat fogjuk összegyűjteni.

1538758502_907592_1538758629_noticia_normal.jpg

Férfiak Klubja

A Manginák Klubjának csúfolt, Bedő Imre vezetése alatt álló férfiklub alapcéljaival, törekvéseivel egyet lehet érteni, és időnként érvényes gondolatokat is megfogalmaznak, csak hát sokan másokhoz hasonlóan, ők szintén a Blue Pillnek élnek. A MGTOW-t lenézik, az élethazugságokat meg a nők kiszolgálását terjesztik, mindezt kínos, ezoterikus stílusban előadva. Nőneműek (közülük főként a kamu antifeministák) gyakran hivatkoznak rájuk nem véletlenül, mivel Bedőék azt mondogatják, amit ők hallani akarnak. De tudjuk jól, hogy itt a jól ismert Müller Péter-effektusról van szó: az az ember ugyancsak abból csinált magának karriert, hogy megállás nélkül a nőknek picsogott, ezért azok aztán tonnaszámra vették a könyveit, a ”női lélek szakértője”-ként emlegették, miközben mindenki számára egyértelmű, hogy a valóságban nem tudnának ráfanyalodni, mert a pina nem nedvesedik a pincsikutyaságra. A Férfiak Klubja egyébként már saját tévéműsort is kapott a Pesti TV-n.

Nők a feminizmus ellen

Kiss Heléna csajbandája egy facebook csoport volt 2015-ben, ami szerencsére nem futott sokáig. Már az elején lehetett sejteni, hogy valami kamu van a dologban, mivel az egész internet, de főként a balliberális médiumok nyomták őket 1000-el. Látszólag a józan észt, az antifeminizmust és a férfipártiságot képviselték, ám egy idő után, Férfihang módra véleménydiktatúrát kezdtek folytatni a valódi antifeminista olvasóik ellen. Egyes kommentelők szerint, a boszorkányüldözés idején, maga Antoni Rita is feltűnt az oldalon, tehát valószínűsíthetően ő állt a brigád mögött, méghozzá azzal a céllal, hogy meghack-elje a férfijogi mozgalmat.

Deansdale

Deansdale, Deansdale mit okoztál, a Férfihangból feminista oldalt csináltál!

Róla volt már szó itt korábban:

A virtuális szófosás egyik legkiemelkedőbb alakja tette talán a legtöbb kárt a Férfihangban, illetve a hazai antifeminizmusban. 2014-ben derült fény manginaságára, amely 2015-ben csúcsosodott ki. Ekkor történt az, hogy Végvári vitézt kezdett játszani, hogy jó férfipinaként a nőket védje a valódi antifeministáktól. Féktelen véleménydiktatúrája nemcsak egy mezei, férfiellenes boszorkányüldözés volt, hanem egy látványos, ultrakínos shit teszt elbukás, valamint egy bosszúhadjárat is. Nem tudta elfogadni, hogy eljárt felette az idő és halál unalmassá, önismétlővé vált, mint ahogy azt sem, hogy Belvederének egy idő után nagyobb sikerei lettek. Irigységét ő maga leplezte le, amikor neoprimitív hisztikirálynőként azon őrjöngött, hogy Belvedere több lájkot kap, mint ő. A férfiasság mintaképe szerencsére már rég elvonult a saját szektája trónjára, de időnként visszajár kísérteni a Hangra...

Ez sajnos mind igaz. Bárcsak vicc lenne! Nehéz eldönteni, hogy kezdettől fogva kamu antifeminista volt-e, vagy később vált-e azzá. De gyaníthatóan a második opció lesz a nyerő, mivel a látványos kiégése + Belvedere iránt érzett irigysége erre enged következtetni. A saját szekta szintén nem túlzás: hithű rajongói egyszer sem találták sem radikálfeminista véleménydiktatúrának, sem 100% manginaságnak a fentebb linkelt kirohanásait, sőt a mai napig megmorogják-megugatják azt, aki akár csak egy rossz szót merészel mondani a Vezérre, innentől kezdve hívei azt ugyancsak nem tartanák férfivaginaságnak, ha magára tetováltatná a feminista öklöt, vagy ha videóra venné, ahogy girl powert óbégatva, férfiakat ver az utcán. Szimpatizánsai arról feledkeznek meg érdemeinek felsorolása közepette, hogy bár lehet ő hozta be az antifeminizmust az országba, illetve lehet részben ő építette fel a Férfihangot, viszont később ő is baszta tönkre az egészet. Miképpen azt ugyanúgy elhallgatják, hogy Deansdale esetében réges-régen felcserélődtek a fogalmak: a virtuális szófosás nagymestere mára nem antifeminista hős, hanem egy feminista antihős! Az egykori vagány MRA-szerző, 2014-től hivatalosan a feminista-manginista újságírás egyik legnagyobb alakja, ki bármilyen erőltetetten, izzadtságszagúan próbálkozik a blogján, valamint más oldalakon, még ha a faszán pörög, akkor sem lesz már semmi köze a férfijogi mozgalomhoz.


Kép forrása: itt

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9216349916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maddness69 2020.12.19. 14:07:43

huffnagel.blog.hu/

A Huffnágel Életmódmagazin megszűnt, de szellemisége tovább él
(Görbe tükör, szatíra. Annyira bírtam! Nagyon vicces is volt és közben pedig nagyon igaz!)

Huffnágel Pista gyere vissza!!!

MGTOW FOREVER!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.12.19. 16:59:22

@Maddness69: Az oldala is eltűnt, de a facebookja jelenleg is működik, ráadásul elég aktív.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása