Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. november 15. 17:49 - The Cortez

Spermatolvajlás

A spermatolvajlás korunk egyik viszonylag új keletű, férfiakat fenyegető veszélye. A közhiedelemmel ellentétben, a probléma nem csak az alfahímeket érintheti.

dc-cover-k6rrbnsc6rngef3fcoadqessf6-20170831173655_medi.jpeg

Kezdetben többen azt hitték, hogy ondót csak alfáktól, sztároktól, sportolóktól, illetve dúsgazdag emberektől szokás csórni, ám aki valamennyire ismeri a nőket, az pontosan tudja, hogy egy nőstény bármire képes, ha teherbe akar esni. Ezáltal a párkapcsolatban/házasságban élő, de gyereket vállalni nem akaró, és a gyermektelen MILF-ek által megkörnyékezett egyedülálló béták is veszélyeztetve vannak.


Mire kell ügyelned, ha nem akarod, hogy ellopják a spermáidat?

  • Óvakodj a nyomuló, főleg 30-40-es, gyerekkel nem rendelkező nőszemélyektől, akik fennhangon hirdetik vagy akár csak egyszer is említik, hogy szeretnének szülni!
  • A használt gumi kidobását soha ne bízd a nőre!
  • A telelőtt óvszert soha ne hajítsd a kukába, mert könnyen úgy járhatsz, mint Liz Jones palijai! Lehetőleg a nőtől minél messzebbre tüntesd el!
  • Vigyázz hova vered a farkad! Szarul hangzik, de lehet az a legjobb megoldás, ha a kondomba üríted a tárat, mivel más helyen simán összegyűjtődhet, valamint nemtelen célokra használódhat fel.
  • Egy mezei faszszopásnál sem lehetsz biztonságban! Ha nem hiszed, akkor kérdezd meg Boris Becker német teniszbajnokot, akinek egy Angela Ermakova nevezetű modell szívta le a gecijét, majd juttatta el az orvosához, hogy az megtermékenyítse vele!
  • Mindig győződj meg arról, hogy a csaj bevette-e a fogamzásgátlót!


Akárhogy is nézzük, ez ugyanaz a műfaj, amikor egy nőneműt az akarata ellenére ejtenek teherbe. Ehhez képest amíg azt kőkeményen büntetik, addig a sunyi spermalopkodást csak szimplán ”etikátlanságnak” hívják. A jelenségre egyébként az A négyzet című film egyik emlékezetes jelenete hívja fel a figyelmet:




Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5616286350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2020.11.25. 11:05:14

És ki lenne az a degenerált, aki egy ilyen béta,gyerekektől rettegő, idiótának akarna gyereket szülni? A poszterből hiányzik egy fontos gén, ami ahhoz szükséges, hogy valaki szaporodjon. A génhibás hímeket egyetlen nő sem szereti. Esélytelen vagy a szaporodásra öcsi!

Neytiri1 2020.11.28. 21:25:58

+ fuss minden nap, hogyha odakerülsz, hogy a nő a spermával a szájában el kezd rohanni lefelé a lépcsőn, majd az utcán, akkor legyen annyi szuflád, hogy utolérd, és kinyomd a szájából a spermád. Ha nem akarja kiengedni, teperd le, fogd be az orrát, mert így kénytelen lesz vagy kiköpni értékes nedűd, vagy lenyelni. A mostani állás szerint a lenyelt spermától még nem fog teherbe esni, illetve, gyomrában a feldolgozás utáni távozás esetén sem. Vigyázz! Itt lehet még egy pont, ahol ha slendrián vagy, rábaszol, mosd ki a száját, nehogy néhány cseppel terhessé tegye magát.
Nem könnyű megakadályozni, hogy elvetemült nők terhesek legyenek tőled, te drága férfi, de nem reménytelen :)

Zombikiller5 2020.11.29. 16:17:02

"Mindig győződj meg arról, hogy a csaj bevette-e a fogazásgátlót!"

Hahaha, Cortez! Már attól is félsz, hogy a csaj leharapja a kukid?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.12.03. 02:43:58

@Diorella Queen: Apádról beszélsz? Mégis képes volt a szaporodásra. Sajnos...
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása