Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. október 23. 21:50 - The Cortez

Videóelemzés: Az elkurvulás művészete

Alábbiakban a Sebezhetetlen Produkció egyik videóját vesszük górcső alá.

481e5193eb6057406339b50bf562a5e7.jpeg

A tartalom a Public Disgrace nevezetű pornóoldal egyik filmjéből építkezik. Azt érdemes tudni erről a Kink.com aloldalról, hogy nyilvános BDSM-ben utaznak, és sok más felnőtt filmes céghez hasonlóan, előszeretettel forgatnak Budapesten. Magáról a public pornóról meg azt kell tudni, hogy az alkotók elméletileg gondosan ügyelnek arra, hogy gyerekek semmilyen körülmények között ne lássák a felvételeket ettől függetlenül ugyanúgy elmehetnek a kurva anyjukba, mivel nem elhagyatott helyeken filmeznek, hanem sokszor szándékosan a város szívében, direkt provokatív célzattal. Mindenesetre a kevés érdemeik közé tartozik, hogy jól bemutatják a magyarországi államvezetés + rendőrség balfaszságát, mivel egy olyan országban, ahol keményfaszú emberek diktálják a törvényt, ott elő sem fordulhatna ilyesmi, vagy ha netán mégis, akkor azonnal bebörtönöznék az egész brigádot, miután alaposan szarrá verték őket.

A videó elején interjúban nyilatkozik egy támadó menyét fejű (így elhisszük neki, hogy gerjed az animál szexre), ki tudja milyen etnikumú kurva, akinek volt képe a Nasty Khalifa művésznevet választania, valamint egy nagyobb pofájú, kiélt kinézetű, Angelina Wild nevezetű ribanc, kiről nem tudod eldönteni, hogy ez most egy faszicsaj vagy pedig maga a Gonosz szállta-e meg. Mindkét magyar származású ringyó előadja a nevetséges, erőltetett szexfilozófiáját, majd kapunk egy kis ízelítőt a Batthányi-tér környékén felvett, alázós pornóból.

Az anyag vége megegyezik a parittyázós film végével, vagyis végigszenvedhetjük a luvnyák áradozását a forgatásról. Fontos tudni, hogy ez még az eredeti felvétel része, tehát a 2 riherongy szerepben van, ezáltal nem lehetnek őszinték, nem mondhatják azt, hogy „rakás szar volt az egész”, illetve alig vártuk, hogy a végére érjünk és megkapjuk a lóvét”, ezért inkább tovább hazudoznak, s összehordanak mindenféle szánalmas faszságot. A pornózás semmilyen picsának nem élvezet, főleg akkor nem, ha a röhejes, az egykori KRESZ-oktatómra hasonlító Steve Holmes-szal kell kúrnia. Összességében nézve a részletek ragyogóan szemléltetik, hogyan járhatsz, ha lányod születik.

Mindenkinek kellemes hosszú 7végét, és nagyon jó egészséget kívánok!


Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3116255550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

st89 2020.11.01. 19:34:27

Kiara Lord-ba legalább azt az egyet becsülöm ha mást nem is hogy 3 nyelven beszél és legalább nem egy sötét paraszt mint a szakmája általában véve többi tagja.
Ez a 2 picsa még angolul sem tudd.

Ilyenkor jut eszembe hogy mért preferálom kizárólag a Hentai-t.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.11.02. 22:41:00

@st89: Te voltál az, aki ismerted őt? Ha nem lenne sötét paraszt, akkor ő sem pornózna.
A legtöbb pornós kurva nem tud angolul, de még magyarul se nagyon :)

Nevem senki. 2020.11.15. 18:25:20

@st89: @The Cortez: Tudtátok hogy Michelle Wildnak 168-as iq-ja van? Én először a mounika showban láttam és el sem akartam hinni hogy ez pornózik. Tök értelmesen lehetett vele társalogni. Aztán behívták a Monic Quvét, hát az hozzá képest egy full sötét ostoba picsa. Utána bejött egy provokátor csávó és Michelle nem süllyedt le az ő szintjére, hanem higgadt nyugalommal lemosta és nem vette fel többet a kesztyűt. Míg Monic bunkó alpári módon csak ordibálni tudott vele. Innentől kezdve tulajdonképpen csak a két sötét paraszt acsarkodásából állt az egész műsor.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.12.03. 02:53:02

@Nevem senki.: Mégsem annyira intelligens, ha pornós kurva létére gyereket szült. Múltkor néztem egy videót, amiben pont ez a Monique menőzött azzal, hogy 5 nyelven tud beszélni, vagyis nyögni.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása