Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. szeptember 22. 23:53 - The Cortez

Trú sztoriz # 7 - Jobb később, mint soha

A következő részben egy 50 körüli ismerősöm története olvasható.

753847-stan-lee-iron-man-cameo.jpg

A családom egyik haverja nevezzük Zolinak  éppen a 2. válásán van túl. Először egy nagyjából vele egykorú nővel állt össze, csináltak egy gyereket, néhány évig együtt voltak, aztán ahogy az általában lenni szokott: szétmentek a picsába. A válóokról nincs információm, ám könnyen lehet a csávó az első házasságában is azt a szörnyűséges bűnt követte el, amit a 2.-ban. De erről majd később.

A szakítást követően Zoli természetesen bukta mind a közös lakást, mind a gyereket, ezért kénytelen volt új utak után nézni. Rövid időn belül összjött egy tőle jóval fiatalabb, valamelyik határon túli lepukkant városból származó csajjal, akit szintén feleségül vett. A pali felhúzott/vételezett egy színvonalas pecót Pesten, újabb kölyköt gyártott, a nő pedig Eva Longoriának képzelve magát, élhette a pénzes fővárosiak gondtalan életét.

Ez utóbbi nemcsak a vásárlásban, kozmetikusban-fodrászban meg a picsájának szoláriumoztatásában nyilvánult meg, hanem bizony a szórakozásban is. Az ifjú feleség ugyanis időnként eljárt party ribanckodni, igaz ezt ekképpen nem mondta ki, viszont erősen utalgatott rá. De ha mondjuk nem játssza az eszét, attól még ugyanúgy elgondolkodtató, hogy egy családanya vajon miért megy buliba a valószínűleg kurva barátnőivel.

Pár év elteltével ennek a frigynek ugyancsak vége szakadt. Az asszony bevallotta vagy lebukott (valószínűleg inkább az utóbbi) azzal, hogy egy fiatalabb palival szokott félrebaszni. Az ok a következő volt (és most tessék kapaszkodni!!!): emberünk túl sokat melózott. Nem tudni milyen gyakran került elő ez a dolog a veszekedésiek során, simán lehet, hogy többször, ettől függetlenül kibaszott felháborító a csaj megoldása, mivel a csávó részben azért gályázott annyit, mert így tudta biztosítani nője szinte luxuséletvitelét, akit ráadásul évekkel korábban a szarból is kivakart. Az ügy végkimenetele értelemszerűen megint csak válás lett, amelyben ismételten ő került a fasz rosszabbik végére.

A teljesen 7köznapi történetnek koránt sincs még itt a fináléja, hiszen ezek után Zolikám az asztalra baszott, s kijelentette elege van az egészből, amit az esetében úgy kell érteni, hogy jelenlegi nőjével már kizárólag kúrogatni jár össze. Tehát ez a tanulságos sztori szintén azt bizonyítja, hogy soha nem késő bevenni a Red Pillt vagy éppen MGTOW-vá válni.


Kép forrása: itt

41 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3716210172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2020.09.23. 07:49:07

Ez a sztori :D! Nekem így hangzik :

"Zoli ostoba döntéseket hozott az életében. Ha Zoli nő lenne, ezért nyilvánvalóan ő lenne a felelős, de így, hogy férfi, az életében megforduló nőket lehet ezért hibáztatni. Zoli most úgy gondolja, nagyon okos, mert már nem bízik a nőkben. Zoli ahelyett, hogy bizalmat szavazna egy hozzáillő normális női partnernek, aki mondjuk lehet nem egy topmodell, jegyet váltott "a magányos, megkeseredett vénember leszek" vonatra, és büszkén száguld rajta. "

:D

Lorrh 2020.09.23. 08:07:13

@MsIreneAdler: egyetértünk: Zoli egy faszkalap, hogy nem tudta biztosítani magának a vagyonát. Ösztönvezérelt ostoba, aki benyalt a pinának. És két csaj is kiforgatta a vagyonából. Kéremkaccsojjaki.

Inpius 2020.09.23. 09:29:57

Dicséretes, hogy valaki úgy dönt, hogy talán mégsem kellene belelépni harmadszor is ugyanabba a rakás szarba, amibe kétszer azért sikerült.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.23. 12:35:58

@MsIreneAdler: Ha Zoli nő lenne, akkor senki nem hibáztatná. Őt meg nem tudom hibáztatja-e valaki rajtad kívül.

„Zoli most úgy gondolja, nagyon okos, mert már nem bízik a nőkben.”

Inkább végre észhez tért.

„Zoli ahelyett, hogy bizalmat szavazna egy hozzáillő normális női partnernek”

Ezt már megtette az első házasságában, úgyhogy itt bukik a szokásos szánalmas elméleted :)

„a magányos, megkeseredett vénember leszek" vonatra, és büszkén száguld rajta.”

MItől lesz magányos meg megkeseredett? Most is van nője, sőt még gyerekei is. Miért kellett volna harmadszor is Blue Pill-balfasznak lennie, és beleesni a korábbi hibáiba?

MsIreneAdler 2020.09.23. 15:04:52

@The Cortez: nekem nincsenek elméleteim, csak véleményem, nem vagyok én tudós. Zoli valóban pórul járt, amiért sajnálom is, de ugye senki de senki nem kényszerítette őt vagyoni szerződés nélküli házasságokra valamint gyerekcsinálásra.
A gyermek nem garancia arra, hogy ne légy magányos..., mégha rendesek is a kölykök, nekik is lesz saját életük, nem fognak állandóan vele lógni.

Reactor 2020.09.23. 18:57:48

@MsIreneAdler: Végső soron itt a nők voltak a hibásak, ha - kiemelném a feltételes módot - Zolinak végig tisztességes szándékai voltak. Bizalmat adott nékik, és ők visszaéltek vele. A második lány kifejezetten megérdemli a savazást, ha csak arra gondolok, hogy Zoli volt az, aki kiemelte a totál nincstelenségből. Még ha semmi nem is lett volna közöttük, ezért akkor is hálával tartozna.
Persze a mai mosléktársadalomban a hála már idejétmúlt, avítt fogalom. Manapság a másik kihasználása, átbaszása, hátbaszúrása számít társadalmilag elfogadottnak, mi több, követendőnek. Ez nemcsak a párkapcsolatokban van így, hanem a melóhelyen is: az alkalmazottak többnyire egymás hátára állva tudnak csak feljebb kerülni a szamárlétrán. Jellemzően az számít rangnak, ki tud minél nagyobb ganéjságot elkövetni a másik rovására.
Abban viszont igazad volt, hogy Zolinak is jár egy szelet a tortából: túl naiv volt. Úgy vélte, az emberek jóért jóval fognak fizetni. Nagyon rossz emberismerő volt, ez tény, de akkor sem ezt érdemelte volna.

Nos, vélem konkrétan egy nő csak egyszer csinálhatott meg ilyet. Utána legfeljebb magázódhattunk, ha találkozunk az utcán, feltéve ha egyáltalán fel akartam őt ismerni. Az ilyen és ehhez hasonló dolgok igencsak rongálják az arcmemóriámat.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.23. 22:30:43

@MsIreneAdler: „ugye senki de senki nem kényszerítette őt vagyoni szerződés nélküli házasságokra valamint gyerekcsinálásra”

Valóban nem, de a gyerekcsinálás mellőzésén máskor pont te szoktál felháborodni. Vagyis te is.

„A gyermek nem garancia arra, hogy ne légy magányos”

Ez igaz, máskor ezt pont én szoktam hangsúlyozni... Mint ahogy azt is, hogy a párkapcsolat sem garancia arra, hogy ne légy magányos.

„nekik is lesz saját életük, nem fognak állandóan vele lógni. ”

És lehet, hogy lesznek nekik is gyerekeik, ezáltal Zoli unokázhat.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.23. 22:46:35

@Reactor: „Bizalmat adott nékik, és ők visszaéltek vele.”

Így van, nem is értem miért jön Irén azzal, hogy harmadjára is meg kéne bíznia egy nőben.

„Zoli volt az, aki kiemelte a totál nincstelenségből.”

Úgy tudom azért nem élt totál nincstelenségben, de elég nagy szarságban, legalábbis ahhoz képest, amit Zoli tudott nyújtani neki.

„Persze a mai mosléktársadalomban a hála már idejétmúlt, avítt fogalom. Manapság a másik kihasználása, átbaszása, hátbaszúrása számít társadalmilag elfogadottnak, mi több, követendőnek. Ez nemcsak a párkapcsolatokban van így, hanem a melóhelyen is: az alkalmazottak többnyire egymás hátára állva tudnak csak feljebb kerülni a szamárlétrán. Jellemzően az számít rangnak, ki tud minél nagyobb ganéjságot elkövetni a másik rovására.”

Ez így van. Melóhelyeken a seggnyalás meg a csókosság tud még előléptetéshez vezetni.

„ túl naiv volt. Úgy vélte, az emberek jóért jóval fognak fizetni.”

Igen, de a posztból kimaradt, hogy valószínűleg őt is erre nevelték gyerekkorától kezdve.

MsIreneAdler 2020.09.24. 13:59:19

@Reactor: mivel a nők verzióját nem ismerjük, csak Zoliét, így azzal kapcsolatban írtam véleményt. Az elmondottakból nem derül ki, hogy az első házasságban mi történt, a másodikban, ha minden úgy volt, ahogy le van írva, akkor valóban a nő viselkedett gusztustalanul. Mégis a sztorinak nem Zoli a valódi áldozata, nem a nők, hanem a két gyermek. Ők aztán nem dönthettek semmiről, Zolival ellentétben, aki még a létezésükről is dönthetett.
Undorító, minősíthetetlen gaztett, a másikat kihasználni, ez nem vitás, és azzal, hogy elismerjük, hogy talán Zoli sem volt a toppon az anyagi ügyeit és a párválasztást illetőleg , még nem kisebbedik ez az alávalóság.

MsIreneAdler 2020.09.24. 14:00:53

@The Cortez: figyi, igazat adtál nekem valamiben, én a többit el sem olvasom, ebben a tudatban akarok este nyugovóra térni :D :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.24. 22:31:22

@MsIreneAdler: Tényleg a gyerekek a legnagyobb áldozatok, mint ahogy a legtöbb válásnál.

„Ők aztán nem dönthettek semmiről, Zolival ellentétben, aki még a létezésükről is dönthetett. ”

Ha nem csinált volna gyereket, akkor meg az lenne a bajod :D

„igyi, igazat adtál nekem valamiben, én a többit el sem olvasom, ebben a tudatban akarok este nyugovóra térni :D :D ”

Többször adtam már neked igazat. Olvasd csak el a lényeget is!

MsIreneAdler 2020.09.25. 11:54:50

@The Cortez: nekem nincs bajom azzal, ha nem csinál valaki gyereket, nem kötelező ez. Csak azért, mert a mgtows tingli tangli kapcsolatot, amiről egyszer posztoltál, nem gondolom alkalmasnak arra, hogy gyereket vállaljanak benne, még nem hiszem, hogy feltétlenül mindenkinek kell utódot gyártania.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.25. 12:55:48

@MsIreneAdler: Akkor jó. Az 1-es szintű MGTOW-nál nehezen megoldható a gyerekvállalás.

Womb Rаider 2020.09.28. 13:09:47

"A válóokról nincs információm, ám könnyen lehet a csávó az első házasságában is azt a szörnyűséges bűnt követte el, amit a 2.-ban. "

Már miért ne lehetne így? Megunta az asszonyt, a vére hajtotta, neki jár ez is/az is.. osztán úgy járt.

"A szakítást követően Zoli természetesen bukta mind a közös lakást, mind a gyereket, ezért kénytelen volt új utak után nézni. "
Ki ismeri a házasság előtti vagyoni helyzetet? Vajon "Zoli" vitt mindent a házasságba, csak a vagyonmegosztásnál a gonosz bírónő (összekacsintva a volt feleséggel) kisemmizte?

A sztrori közhelyes, sztereotip.. didaktikus tanmese a 'gonosz nőkről" szegény szerencsétlen áldozat férfiak számára.
A nő a "picsáját mereszti" míg a "férfi gürcöl"

Van ilyen is.. és? Vannak más sztorik is, hiba úgy előadni a mesédet, mintha ez valami általános szcenárió lenne, ahol a gonosz nők kivetik hálójukat a gyanútlan, jó szándékú pasikra.
Kb olyan, mintha a feleségét leölő és ledaráló hentes [valódi] történetét úgy mesélné el valaki, mintha az napi gyakoriságú lenne.

Ha van is Zoli típusú barátod, a sztori annyira egyoldalú, elfogult, tendenciózus, hogy kilóg a lóláb. (Mint a legtöbb illusztrációként bemutatott 'igaz történeted'.

Mi ne tudjuk soha meghallgatni a másik oldalt, nem tudjuk ellenőrizni, egyedül a te elmondásodra támaszkodhatunk... és itt jön a Való Világ , meg annak sok-sok árnyalata. A való világé, ami nem fekete-fehér, mint a te világod, ahol a férfinek több bűne is elképzelhető, nem csak az, hogy nem ütötte agyon idejekorán a "picsáját szoliztató" "partyribancot"

"A teljesen 7köznapi történetnek koránt sincs még itt a fináléja, "
Ez a történet nem hétköznapi.. csak egy mese.

"Tehát ez a tanulságos sztori szintén azt bizonyítja, hogy soha nem késő bevenni a Red Pillt vagy éppen MGTOW-vá válni."

Na, már meg is érkeztünk...

Womb Rаider 2020.09.28. 13:12:31

Jééé... rés a pajzson!

Lorrh 2020.09.28. 15:20:13

@Womb Rаider: "Mi ne tudjuk soha meghallgatni a másik oldalt,"

Hát de nem is kell! Ez a Cortez blogja, ha ő ilyen egyoldalú világot akar bemutatni, akkor szíve-joga.
Mint ahogy a feminista blogok meg csakis a nő áldozatiságát harsogját 0-24-ben, például a szabadnem blog.
Ott is szoktad védeni az több nézőpont vizsgálatát és az objektivitást? Vagy kipécézted magadnak az itteni blogot?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.28. 17:26:21

@Womb Rаider: „Már miért ne lehetne így? Megunta az asszonyt, a vére hajtotta, neki jár ez is/az is.. osztán úgy járt.”

Elolvastad a posztot te retardált, férfigyűlölő troll?

„A sztrori közhelyes, sztereotip.. didaktikus tanmese a 'gonosz nőkről" szegény szerencsétlen áldozat férfiak számára.”

Várható volt, hogy megint ideszarod a szokásos feminista vádaskodásodat.

„A nő a "picsáját mereszti" míg a "férfi gürcöl"”

Miért olyan hihetetlen? Azt hiszed csak ti éltek így? :D

„Van ilyen is.. és? Vannak más sztorik is, hiba úgy előadni a mesédet, mintha ez valami általános szcenárió lenne”

Ki mondta, hogy általános te fogyatékos? Nem napi rendszerességű, de elég gyakori. Ezt te is tudod, mert különben nem hisztiznél miatta.

„Ha van is Zoli típusú barátod, a sztori annyira egyoldalú, elfogult, tendenciózus, hogy kilóg a lóláb.”

Egy feminista állatnak kilóg, igen.

Mi ne tudjuk soha meghallgatni a másik oldalt, nem tudjuk ellenőrizni, egyedül a te elmondásodra támaszkodhatunk.”

Nincs elég femnáci meg férfihibáztató kedvenc oldalad, amikre ”támszkodhatsz”.

„és itt jön a Való Világ , meg annak sok-sok árnyalata. A való világé, ami nem fekete-fehér, mint a te világod,”

És mondja mindezt a fideszes seggnyaló szektás geci :) Támaszkodni meg azután akarjál bármire is, ha már válaszoltál a feltett kérdésekre. Ne csak akkor legyen nagy a pofád, amikor be kell szólni Lorrhnak, hanem akkor is, amikor felteszik a kínos kérdéseket.

„Ez a történet nem hétköznapi.. csak egy mese."

Egy, a ”való világot” letagadó femcsi-fityiszes korcs szerint igen :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.28. 17:29:39

@Lorrh: „Ott is szoktad védeni az több nézőpont vizsgálatát és az objektivitást?”

Áá... Amíg férfiellenes vagy éppen nősajnáltató szövegeket olvas, addig befogja a pofáját. Akkor valahogy nem kellenek sem a statisztikák, sem a bizonyítékok.

„ Vagy kipécézted magadnak az itteni blogot? ”

Kipécézte. Be is vallotta, hogy tönkre akarja tenni. Pont mint A sorozatrandizót meg a Csajok és Pasikat.

Maddness69 2020.09.29. 00:32:13

Zoli két kanállal habzsolta az életet. Aztán lehiggadt. Vagy nem. Ki tudja?! 1x élünk. Igaz Zoli?
Nem látok bele Zoli fejébe, s valahogy nem is a célom.

Csak 1 kérdés van, amit Zolinak ajánlanék. Erre keress választ Zoli minden nap:
Boldog vagy?

Womb Rаider 2020.09.29. 11:30:36

@Lorrh: "Ott is szoktad védeni az több nézőpont vizsgálatát és az objektivitást? Vagy kipécézted magadnak az itteni blogot? "

Nincs mindenre időm és nőként nem is érzem úgy, hogy a 'feminácik' támadásával szemben nekem meg kéne védenem bárkit is.. pl. azért, mert nem érzem annyira nagynak a fenyegetést..

"Hát de nem is kell! Ez a Cortez blogja, ha ő ilyen egyoldalú világot akar bemutatni, akkor szíve-joga.

Joga természetesen van.. vagyis inkább óvatosan azt mondanám, hogy lehetősége adott.. de vajon mit ér egy ilyen 'lehetőség'?
Mi a cél? Mélyebbre ásni az árkot? Elérni, hogy nem csak a szomszéd, de mindenki tehene IS dögöljön meg?

Én azt üdvözölném, ha az amúgy nyilvánvalóan létező (és hála a Cortez féléknek sokáig fenn is maradó..) árkot valaki be akarná temetni, vagy hidat próbálna eszkábálni fölé.
Annak látnám értelmét, az üres és hazug vádaskodás nem ennek eszköze. Arra is csak ideig-óráig jó, hogy az egy hajóban evezők csalódottságát, kiábrándultságát csillapítsa.

Egyre jó: gyűlöletet, ellenségeskedést szítani. Nem old meg semmit, csak pusztít. Én biztos nem tudnék ilyen blogot fenntartani és nyomni a kontentet.. de nem is vágyom arra, hogy ilyen helyzetbe kerüljek.. ilyen mélyre. Innen nem nagyon vezet felfelé út.

Womb Rаider 2020.09.29. 11:47:57

@The Cortez: "Pont mint A sorozatrandizót meg a Csajok és Pasikat. "

Ez mekkora ordas hazugság máááááár.. de tökéletesen mutatja, milyen becsavarodott és zavaros, aljas, hazug alak vagy. Nincsenek érveid, csak hazugságaid és rágalmaid, amiket annyiszor elismételtél, hogy a beteg agyadban valósággá vált.
Pszichiáter kéne neked, nem blog.

A Sorozatrandizó bloggazdija a konkrét kérdésemre elmondta, hogy semmilyen formában nem játszottak szerepet a blogján írt (amúgy elenyészően kevés) kommentjeim..

Honnan a bátorságod, hogy mindenkit szimplán meghazudtolj? A CS&P meg nem szűnt meg, csak a hozzád hasonló aljas mocskolódók miatt áttették facebookra a kommentelést :) az nem fekszik , mi?

A többi szamárságodra meg nem reagálnék, mert nem felesleges. Sokstzor megtettem, nem érted, nem akarod érteni, te inkább csak tolod a személyeskedést. Az jobban beválik, mint az érdemi válasz.
Csak kell pár varászszó: férfigyűlölő femináci troll feminista állat. Ennyit tudsz. Stigmatizálni...

Apafej, szar a haditerved, ezért vagy vesztes. Neked valójában nem nekem és a blogot olvasóknak kellene bizonygatnod, hogy milyen szarok is a nők.. mert ettől még maradsz ahol vagy. Ha igazad van, ha nincs. Meg kéne próbálnod találni inkább azt az embert, aki ezzel a személyiséggel is elvisel, aki elfogad, akihez képes leszel idomulni, alkalmazkodni a szeretetért cserébe. És akkor majd felderül az ég és nem kell a meló után az álmatlan éjszakáidat azzal tölteni, hogy országnak világnak igyekszel bebizonyítani egy nyilvánvaló hazugságot. ;)

Womb Rаider 2020.09.29. 14:31:37

@Lorrh: Pontosítanád? Mi ebben konkrétan az árokásás? Miből gondolod, hogy te képes vagy a nő bőrébe képzelni magad és átérezni, miként csapódik le nálunk egy-egy ilyen helyzet?

A saját nézőpontodból ez 'normális', de fel sem tételezed, hogy lehetnek más nézőpontok, vélemények.. mi ez, ha nem a férfi gőg, önteltség, túlhízott egó kifejeződése?

Lorrh 2020.09.29. 16:34:15

@Womb Rаider: igen igen, elbizakodott gőgösség, hímsovinizmus, bunkó macsókultúra! Megint jól látod!

MsIreneAdler 2020.09.29. 18:46:54

@Lorrh: jujj, ezt olvastam. Az első pont első pár szavánál kiakadtam ezen hiszti cikken. "Azzal hogy fizeted az ebédemet..." Egy független, erős és céltudatos nőnek, mi a bánatért fizetné bárki is az ebédjét? És mi az, hogy ő ezért nem tartozik semmivel? De kurvára tartozik: egy ebéd árával! Vagy ha az öntudatos, "mindentelérekmagamtól" nőnek nincs annyi pénze, hogy a kajáját kifizesse egy jobb helyen, akkor maradjon otthon a seggén, és zabáljon zsíros kenyeret hagymával. Úgy tuti nem fog senki a bugyijában turkálni. Ez az egyik, amiért ne fizetessen magának egy nő, mert vérciki. A másik meg, hogy kinek hiányzik, hogy valami Sóher Sanyi felhánytorgassa, meg azzal turnézzon mindenhol, hogy a csülökpörköltet bezzeg ő fizette :)
Ó és ez még csak az első pont volt, csak az első....:D

Lorrh 2020.09.29. 18:51:14

@MsIreneAdler: igen, látom te megértetted a problémázásomat. Hisztéria és sértődés kultúra. Ennek van most keletje, ezzel mossák a nők agyát. Sajnos.
Ez szerintem elég durva árokásás, de WR szerint ez tökoké, csak Cortez a rosszember.
Mindegy.
Elmúlik ez is.
Száz év múlva minden most élő ember halott lesz, a neurózisaival, agybajaival együtt. És ennyi idő alatt egy tölgyfa alig változik.

MsIreneAdler 2020.09.29. 19:14:38

@Lorrh: félreértés ne essék van itt probléma bőven, de pont nem ezek a legnagyobb gondok, amiket a cikkben előrángat a nő. Ezek másra sem jók, mint hergelésre, uszításra. Egy buta felszínes punci próbál okoskodni a kis rózsaszín buborékjából a nők problémáiról. Közben fogalma sincs, hogy más nő (de szerintem még pasi is) örülne annak, ha csak az lenne a legnagyobb kínja, hogy leszólják az új menő hacukáját...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.29. 21:00:44

@Womb Rаider: „Mi a cél? Mélyebbre ásni az árkot? ”

És nálad?

„Én azt üdvözölném, ha az amúgy nyilvánvalóan létező (és hála a Cortez féléknek sokáig fenn is maradó..) árkot”

Ez inkább a te fajtádnak köszönhető.

„valaki be akarná temetni, vagy hidat próbálna eszkábálni fölé”

Akkor miért ásod nap, mint nap mélyebbre?

„Egyre jó: gyűlöletet, ellenségeskedést szítani. Nem old meg semmit, csak pusztít.”

Megint összekevered a saját netes tevékenységeddel.

„Én biztos nem tudnék ilyen blogot fenntartani és nyomni a kontentet”

Meg más milyet se.

„de nem is vágyom arra, hogy ilyen helyzetbe kerüljek.. ilyen mélyre. Innen nem nagyon vezet felfelé út. ”

Pedig pont te vagy itt a legmélyebben, ahonnan tényleg nem vezet már felfele út 48 évesen. Megint skizó vagy.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.29. 21:21:33

@Womb Rаider: „Ez mekkora ordas hazugság máááááár.. de tökéletesen mutatja, milyen becsavarodott és zavaros, aljas, hazug alak vagy. Nincsenek érveid, csak hazugságaid és rágalmaid”

Nem toltad minden nap a gyűlölködő szövegeidet? Arról meg nem tehetek, hogy eltüntetted őket.

„A Sorozatrandizó bloggazdija a konkrét kérdésemre elmondta, hogy semmilyen formában nem játszottak szerepet a blogján írt (amúgy elenyészően kevés) kommentjeim..”

Akkor miért tiltott ki? Arra is emlékszel? Vagy a kínos dolgokra már nem annyira?

„Honnan a bátorságod, hogy mindenkit szimplán meghazudtolj?”

És a tied? Mi a faszt csinálsz itt rendszeresen?

„A CS&P meg nem szűnt meg, csak a hozzád hasonló aljas mocskolódók miatt áttették facebookra a kommentelést :)”

Ott csak te mocskolódtál te skizó kretén :) Amikor éppen nem, akkor azért nem, mert a másik szokásodhoz híven a kormány seggét nyaltad. Lényeg, hogy miattad rakták át, vagyis te verted szét.

„Sokstzor megtettem, nem érted, nem akarod érteni, te inkább csak tolod a személyeskedést. Az jobban beválik, mint az érdemi válasz.
Csak kell pár varászszó: férfigyűlölő femináci troll feminista állat. Ennyit tudsz. Stigmatizálni... ”

Ez színtiszta projektálás, csak a jelzőket cseréld ki nőgyűlölőre, hímsovénre, lúzerre meg a hasonló mocskolódásaidra.

„Neked valójában nem nekem és a blogot olvasóknak kellene bizonygatnod, hogy milyen szarok is a nők”

Bizonygatnom valóban nem kell, mert minden értelmes ember tudja, hogy egy részük igenis szar (bár a viselkedéseddel ezt te magad bizonyítod be), de nem mindegyik. Megint csak te általánosítottál.

„mert ettől még maradsz ahol vagy”

Szintekkel feletted? Jó ott nekem, de értem, hogy téged zavar.

„Meg kéne próbálnod találni inkább azt az embert, aki ezzel a személyiséggel is elvisel, aki elfogad, akihez képes leszel idomulni, alkalmazkodni a szeretetért cserébe.”

Ha már neked láthatóan nem sikerült? Nem kell a hulladék Blue Pill-propagandád, köszi!

„És akkor majd felderül az ég és nem kell a meló után az álmatlan éjszakáidat azzal tölteni”

1. Nem én élek vaksötétben.
2. Én legalább dolgozok.
3. Honnan tudod milyenek az én éjszakáim? Nem én trollkodok éjt nappallá téve a neten :)

„országnak világnak igyekszel bebizonyítani egy nyilvánvaló hazugságot. ;) ”

Cáfolni szokás szerint nem tudtad. Milyen érdekes, másoktól elvárod, de neked valamiért sosem megy :)

A százszor feltett kérdésekre mikor válaszolsz?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.29. 21:33:48

@Lorrh: „Ez szerintem elég durva árokásás, de WR szerint ez tökoké, csak Cortez a rosszember. ”

Persze, az elvtársnőivel elfogult. Az benne a bizarr, hogy közben a kormánnyal is.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.09.30. 22:08:08

szerintem igaza van, hogy innentől helyén kezeli a nőket. feláldozta a legjobb éveit, aztán látjuk mi a hála. szerencsére idejében ébredt

Lorrh 2020.10.01. 08:32:11

@repuloezustmokus: na még szerencse hogy idejében ébredt! Képzeld ha nem így történik és kétszer elválik, két családot hagy maga után.... oh wait.

2020.10.08. 00:17:39

Képzeld Corti, hogy ma olyan rossz nagylány leszek ha nem tudom elérni amit kell, hogy Genny-s szatyorral megyek a Lidibe! xDD

2020.10.08. 00:20:02

@The Cortez: Féltékeny vagy mi(?), hogy a Wombi a Viktor szőrös golyóit nyalná mi?

@Womb Rаider: ;)

2020.10.08. 00:23:11

"Ez utóbbi nemcsak a vásárlásban, kozmetikusban-fodrászban meg a picsájának szoláriumoztatásában nyilvánult meg,"

De most ezt mér úgy írod, mintha olyan megvetendő lenne? Nem ilyen luvnyákat akarsz baszni te is? Azt hiszed ezek a dolgok ingyen applikálódnak egy nőre?
Smucig.

2020.10.08. 00:31:06

@MsIreneAdler: Én egyszer egy közepes testalkatú de unalmasfejű nőt láttam, amikor egy szerencsétlen pali hambizni vitte. Nem szóltak egymáshoz talán 2 mondatot. Szóval néztem én ki jobban annál a nőnél volt hogy mégis ettem a zsíros kenyeret hagymával. Nem örülök neki, de azért azt még meg lehet enni.

De amúgy nem értem ezt az őskövület szokást. De am meg mi a facnak éttermet fizetni? Közepes szintű hely? Az milyen? Egy tányér löttyleves 3000 Ft?
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása