Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. augusztus 18. 23:45 - The Cortez

Kritika: Bűnös vágy

Mexikói félrekúrós erotikus krimi-sorozat a Netflixtől.

mv5bywixzju3yzqtztmxys00ntzkltgyotctngziyzg5y2e2ndzlxkeyxkfqcgdeqxvymte1ntuwmza3_v1_sx1777_cr0_0_1777_999_al.jpg

A sztori főszereplője egy férjezett latin MILF, ki genderelmélet oktatóként férfidémonizálással, a nők mentegetésével, az áldozat felelősségének elkenésével, illetve hasonló faszságokkal mérgezi szerencsétlen hallgatói elméjét. Egy buli alkalmával, ribanc barátnője hatására alaposan megbaszatja magát álmai jóval fiatalabb latino alfájával, aki később beül az egyik szánalmas órájára. Egy állítólagos öngyilkosság is bonyolítja a cselekményt, közben természetesen mindenkiről kiderül, hogy senki nem az, mint aminek látszik, ezzel együtt az összes fontosabb szereplő gyanússá válik a váratlan halálesettel kapcsolatban. 
A sorozatban rengeteg a flashback meg a képzelődés, így egy jelenetet több szemszögből végignézhetünk, a végére pedig rendesen agyoncsavarják a szálakat. De hiába erőlködtek orrvérzésig az alkotók, hogy művük ne legyen olyan szappanopera, akárcsak a szintén közép-amerikai, hasonló magyar címet viselő Bűnös vágyak, mivel a vér, a sok baszás, a nyomozás, az igényes megvalósítás és a kreatívkodás ellenére, több tekintetben egy tipikus mexikói teleregény színvonalú széria lett belőle.
Az alkotás legnagyobb érdeme, hogy egy fontos fordulatot követően, 40-es hősünknek visszanyal a feminista fagyi, ezáltal végre rájön arra az egyszerű tényre: egy nő is lehet szemét,
valamint simán viselkedhet szarháziként.

6/10




Kép forrása: itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4216168376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása