Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. július 04. 22:44 - The Cortez

A piros pirulás férfi 5 legveszélyesebb ellenfele

Puzsér 2016-ban összeválogatta a civilizált ember 5 frontját. Most rajtunk a sor, hogy ennek mintájára listába szedjük a racionális, red piller férfi 5 legnagyobb ellenségét.

1366x768_px_anime_naruto_shippuuden_red_eyes_sharingan-798864_jpg_d.jpg

5. A Blue Pill-nácizmus

Hiába választja valaki a pirosat, attól még nem szűnnek meg a mindenfelől érkező, az összes helyen ott lévő, kiirthatatlan kék pirulás élethazugságok, megszégyenítő szövegek, bűntudatkeltő dumák és szánalmas ijesztgetések, amelyekkel a Blue Pill-nácik élvezettel zaklatják szerencsétlen egyedülálló férfiakat.

4. A saját kék pirulás énje

Minden red pillernek van ilyenje, mivel senki nem úgy jött ki az anyja pinájából, hogy már mindent tudott a nők természetéről, valamint a társadalom valódi működéséről. A Blue Pill-nácik pont erre játszanak rá, hogy megkísértik a valahol mélyen még mindig benned lévő blue piller, idealista szerencsétlen faszt, és ha nem vagy elég erős, akkor sikerrel járnak, így visszazuhansz a Mátrixba pöcegödrébe.

3. A női nem sötét oldala

Hamis nemi erőszak-vád/MeToo, félrebaszás, kihasználás, faszkörhinta, megrögzött hazudozás, manipuláció, a titokban alfa által megcsinált gyerek bétával való felneveltetése stb. Ezek az összes férfira nézve veszélyesek, ám mindezt csakis a felvilágosult palik ismerik fel + merik kimondani.

2. A radikálfeminizmus

Nőpárti politika, férfiellenes törvények, tesztoszterongyűlölet- és üldözés minden mennyiségben. Az agybeteg feminácik ráadásként módszeresen hatnak az 1-el fentebbire, vagyis a nők természetének sötétebbik oldalára.

1. A manginizmus

Hiába a rikácsoló feminista nácik meg a kirekesztő, szexista törvényeik, mindezek mit sem érnek, ha nincsenek férfiatlan, szarfaszú white knight-ok, akik akár még a tömeges kasztrálás jogosságát is képesek lennének  elismerni, s megszavazni. Tehát összességében elmondható, hogy a piros pirulás palik legnagyobb ellenségei nem a nők, hanem a kiherélten viselkedő férfivaginák.

112 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1415980824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tiborr · http://1solumipsum.tumblr.com/ 2020.07.05. 14:23:59

"Míg régen a pszichés jóllét és védettség egyik egyértelmű mutatójaként tartották számon a házasságot, ma már egyre több kutatás inkább differenciál ezen a téren. Ideje átértékelni a fennálló sztereotípiát, a rózsaszín gyermekmeséket, és leállni az egyedülállók stigmatizálásával: legyen más opciónak is ugyanolyan létjogosultsága." – T.K.

Krisz101 2020.07.06. 12:34:43

inkább black pill vagy persze ez csak egy észrevétel... :D

MsIreneAdler 2020.07.06. 14:46:26

Az utolsó mondat megdöbbentett, de jó értelemben.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.06. 19:32:34

@Tiborr: Ez egy kiváló idézet.

@Krisz101: Nem. Te szoktad támogatni a Black Pillt :D

@MsIreneAdler: Red Pill körökben ez zerintem eddig is egyértelmű volt :)

MsIreneAdler 2020.07.06. 20:13:08

@The Cortez: az idézet kiváló, de tegyük hozzá, manapság már egyáltalán nem kell házasodni. Rengeteg formája lehet a kapcsolatoknak. Az, hogy milyen konstrukciót választ egy pár, csakis rajtuk múlik. Ezért rohadt felesleges a házasság miatt sápítozni.
Amúgy mennyi "pill" van csak, hogy tudjam :D?
Az én köreimben is egyértelmű volt, pont ezért csodálkoztam. Ritkán fedik a köreink egymást :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.06. 23:31:01

@MsIreneAdler: Nem kell, de sajnos ez még sokaknál elvárás, hiába avult el már 1000 éve az egész.
Red, Blue, Purple (ami ugye a 2 keveréke) meg a Black, bár én még hallottam Pinkről is :) Amikor írtam ezekről, akkor megjegyeztem, hogy olyan ez az egész férfiszféra, mint a DC-univerzum, azt meg úgyis szereted :D
Maximum számodra lehetett egyértelmű. De egyébként hasonló a helyzet a sima politikusokkal: nem ők a társadalom főellenségei, hanem a hülye emberek.

2020.07.07. 00:37:42

"Az, hogy milyen konstrukciót választ egy pár, csakis rajtuk múlik."

Egy lippsi államban, ahol fontos az egyén szabadságjoga, valóban így van, de Magyarországon ez sokkal inkább múlik a rájuk nehezedő társadalmi/politikai/gazdasági nyomáson és a jogi környezeten. Például Magyarországon egynemű pároknál eleve törvény tiltja a házasságot, a fiatalok közül nagyon sokan csak az állami támogatás miatt házasodnak és vállalnak gyereket, vagy (főleg vidéken) a közösség kirekesztésétől és megvetésétől félve.

MsIreneAdler 2020.07.07. 10:04:14

@The Cortez: olyat kell választani, akinél nem elvárás.
Nekem ez az egész inkább olyan Bagoly Berti féle minden izű drazsé :D. A Marvelt amúgy jobb szeretem. A DC sötétebb.
Amíg a nőknek a szépségért pozíció jár, a pasiknak meg pénzért szex, semmi sem fog változni. Szóval nyugodjunk meg, ez mindig így volt, és mindig így lesz.
@dora swinger: nem maga a házasság intézménye a hibás azért, mert akik kötik nem szabad akaratukból, hanem társadalmi nyomásra vagy anyagi előnyök miatt teszik. Sokan összekeverik a szerelmet a házassággal, ez nagy hiba. A házasság egy szerződés két ember között. Ezért értelmetlen, mikor azt mondják elavult. Mi elavult egyébként rajta? A holtomiglan, holtodiglan? Az anyakönyvvezető nem mond ilyet... Ott csak annyit mondasz, hogy igen. Ha valaki csak ennyit akar hát rajta. Egy szerződésbe amúgy azt írsz bele, amit csak akarsz, amit mind a ketten elfogadtok. Ha nem tetszik az instant, hagyományos, megegyezhetnek másban is felek.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.07. 15:31:28

@MsIreneAdler: A társadalom blue pilles tagjainál elvárás. Semmi közük más szerelmi életéhez, de attól még belepofáznak.
A DC-filmeket hagyjuk, a képregényke viszont valóban sötétebbek voltak, de ott sem mindegyik.

„Mi elavult egyébként rajta?”

Minden, de egyébként egy polgári esküvő korrektebb és kevésbé kínosabb, mint a templomi.

MsIreneAdler 2020.07.07. 16:53:33

@The Cortez: a polgári esküvő egy nulla. Semmi jelentős nem történik. Ám egy vallásos szertartásnál egyik a másik szemébe mondja a fogadalmát. Szerintem sokkal nagyobb súllya van, mint egy szimpla igennek.
A DC-ből a Zöld Íjjászt szerettem, abból a sorozat is nézhető volt egy darabig, csak sajnos egy idő után már nem tudta elvinni a showt a hátán a dögös kis főszereplő csávó (lányoknak megéri ráguglizni :D).

2020.07.07. 21:14:42

"A házasság egy szerződés két ember között. Ezért értelmetlen, mikor azt mondják elavult. Mi elavult egyébként rajta?"

A szerződés jogi szabályozása.

(De erről a kérdésről szerintem WR is tudna mesélni.)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.07. 22:44:41

@MsIreneAdler: Minek kéne történnie? Meggyújtják a gyertyát meg adnak virágot az ősöknek. Tehát ott is van szertartásos bohóckodás.

„Ám egy vallásos szertartásnál egyik a másik szemébe mondja a fogadalmát.”

Mármint egymás szemébe hazudnak a nagyközönség előtt. Igazad van, ez tényleg sokkal jobb.

Az a sorozat csak kis ideig volt jó.

Lorrh 2020.07.08. 07:52:14

@dora swinger:
Jól van, nem kell papír a házasságról. A sima papírmentes együttélésnél a két ember rengeteg anyagi javat szereznek, rengeteget dolgoznak egymásért és ezeket a dolgokat megosztják. A gyerek megléte még tovább súlyosbítja a helyzetet egy veszekedés során, ha osztozni akarnak és szétválni, szétköltözni.
És ilyenkor futnak a joghoz, ügyvédhez, bírósághoz.
A papírmentes együttélés semmit nem old meg a fenti problémákból. Jellemzően ez egy szegény ország, nincs minden párnak két külön lakása meg egy harmadik ahol együttélnek kettesben, hogy simán szét tudjanak költözni.

Womb Rаider 2020.07.08. 13:46:42

@MsIreneAdler: " A házasság egy szerződés két ember között."

Jogi értelemben.. de lényegét tekintve demonstrálja a társadalom , a házaspárt körülölelő közösség felé az összetartozást és nyilván a felek hite mentén az egyház irányába is.
A társadalmi és/vagy szakrális egyesülés megélése.. és nyilván az új család felépítésének alapkő letétele is egyben. Egy ősi rítus jelenkori kifejeződése, az elfogadásról, az összetartozásról, az egymásba vetett bizalomról.
Persze ki-ki saját preferenciái mentén ötvözheti ezt gazdasági szükségszerűségekre hivatkozással 'üzletileg célszerű' magatartásformákkal..
Két életerős és életképes, társadalmi értelemben sikeresnek tekinthető ember esetében ez szerintem abszolút érdektelen, a kapcsolat önkéntes és érzelmi köteléken fejlődő összetartozás. A mostanság terjedő nézetekkel ellentétben nem valaminek a vége, az önfeladás , hanem a jövőbe vetett hit és a kiteljesedés aktusa, a kontinuitás maga.

Womb Rаider 2020.07.08. 13:48:53

@The Cortez: A piros pirulás férfi legnagyobb ellensége saját maga és a 'drogfüggősége'..

Meg a zsák, amit a fejére húz, mert rettegéssel tölti el, amit az egyik reggelen a tükörben látott.

MsIreneAdler 2020.07.08. 15:01:05

@Womb Rаider: a legtöbb férfi anyagi megfontolásból gondolja azt, hogy a házasság nem jó dolog, mert ő csak vesztesként szálhat ki belőle. Én erre domborítottam ki a szerződés jellegét az egésznek. Aki ennyire fél, hogy meg kell osztania a vagyonát, írjon olyan szerződést, ami a legatyásodását megakadályozza. Ilyenkor szokott ugye az jönni, hogy "dehát a Julcsi nem írja alá, mert...(mittomén)". Nos, olyan Julcsit kell elvenni, aki aláírja. Ha feltétlenül házasodni akar és nem akar kockáztatni, ez a megoldás. De igazad van, a vagyonközösség csak egy része a férfi és nő közötti kapcsolatnak. Az elköteleződés, az, hogy leteszed a garast valaki mellett, az szerintem fontosabb, mint bármilyen lóvé vagy egyéb javak. Főleg, hogy azért fiatalon általában mind a két félnek ki van a segge a gatyájából :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.08. 15:31:59

@Womb Rаider: Saját maga csak akkor, ha te nevelted föl. Bár ha már külföldre menekült, akkor probléma megoldva. Az RP pedig nem a drogfüggősége. Ez nem olyan, mint neked a cefre, a feminizmus meg a kormánypropaganda

„Meg a zsák, amit a fejére húz, mert rettegéssel tölti el, amit az egyik reggelen a tükörben látott.”

Értem, hogy haragszol a palidra, mert neked csak egy olyan ronda omega jutott, mint ő, de ne vetítsd ki mindenkire a haragodat!

domináns 2020.07.08. 15:53:35

@MsIreneAdler:
" Amíg a nőknek a szépségért pozíció jár, a pasiknak meg pénzért szex, semmi sem fog változni. Szóval nyugodjunk meg, ez mindig így volt, és mindig így lesz. "
Ha a nőkön múlna, nem változna semmi, mert ennek fenntartása ezt az ő önös hatalmi érdekük. De egyre több férfi fog felébredni a női kondicionálásból, és ezzel együtt egyre inkább változni fog a helyzet.
Az ősi mondás szerint minden nő kurva, így a férfiak mindig választhatnak, hogy fizetnek-e a kurvának a szexért, vagy egy másik út is nyitva áll a férfiak előtt az ingyen szex irányában, és ez máris megdönti a kurvák hamis hatalmát.

lucius01 2020.07.08. 16:32:36

" senki nem úgy jött ki az anyja pinájából,"

Ez a duma.... :)

MsIreneAdler 2020.07.08. 17:56:31

@domináns: nem hibáztatlak, hogy "nők" alatt kizárólag a csecskidobós, repedsarkú ribancokat érted, hisz azok a szintén nőnemű lények, akik becsülettel dolgoznak, tanulnak, gyereket nevelnek, a legtöbb férfi számára láthatatlanok. Nem, nem azért, mert olyan ocsmányak, hogy nem kefélné meg őket senki, hanem mert pl munka fronton nem kívánnak kétlábon járó beszélő csöcsként funkcionálni. Na, szerinted nekik milyen érzés, mikor hiába güriznek, hiába van agyuk, tapasztalatuk, de az előrelépési lehetőséget mégis az kapja, aki hamarabb huppan a főnök bréjére? Tehát ne mondd, hogy az összes nőnek mennyire frankó ez a rendszer, mert ez nem igaz.
A pina sosem volt ingyen, szóval érdekelne mi ez a másik út, mert komolyan fogalmam sincs.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.08. 18:24:04

@MsIreneAdler: „akik becsülettel dolgoznak, tanulnak, gyereket nevelnek, a legtöbb férfi számára láthatatlanok.”

Ez az egyik legnagyobb faszság. Inkább, pont hogy a legtöbb férfi láthatatlan még az átlagos nőknek is.

„A pina sosem volt ingyen”

Legalább ezt elismered.

MsIreneAdler 2020.07.08. 19:23:50

@The Cortez: aha az átlagos nő. Ne felejtsd, hogy ahogy a nők, úgy a férfiak ingerküszöbe is feljebb kúszott az idők folyamán. Ma például egy nem konditeremben "készült" segg már nem számíthat túl nagy rajongó táborra :). Akiket te átlag nőnek gondolsz, akiktől ugye érkezik az a sok csúnya visszautasítás, azok bizony nem átlagosak. De mondom, nem hibáztatok senkit azért, mert nem a szatyrokkal rohangáló dolgozó anyukát mustrálja.
Az, hogy nincs ingyen pina, soha nem is tagadtam. De őszintén, mit mondanál arra a nőre, aki minden feltétel nélkül, első szóra odaadja a pináját bárkinek? Kellene neked az a nő?

Womb Rаider 2020.07.08. 19:34:10

@The Cortez: Figyi.. próbálj már magad fölé emelkedni.. nagyon bazári riposzt, hogy csak azt tudod büfizni: ne magadból indulj ki.

"Ez az egyik legnagyobb faszság. Inkább, pont hogy a legtöbb férfi láthatatlan még az átlagos nőknek is."
A férfi látható.. mert férfi.. nem anyámasszony katonája, anyja majma, ványadt fotelszociológus puhapöcs... genetikai zsákutca. Akinek csak arra elég a tehetsége, hogy falkában kolduljon puncit ...

" Saját maga csak akkor, ha te nevelted föl. Bár ha már külföldre menekült, akkor probléma megoldva."
Ez a te szinted, apafej.. az állandó menekülés a valóság elől. Nos, ha körülnézel, be kell látnod, tévképzetek és hazugságok vesznek körül.. a valóságban sokkal többen vagytok önsorsrontó bogyókon tengődő nomádok, semhogy mindőtöket én szülhettem volna.

Womb Rаider 2020.07.08. 19:37:47

@MsIreneAdler: " Kellene neked az a nő? "

Ne viccelj.. tűzoltásra még a moslékos vödör is jó.. és itt itt Ég az utca.... ég a ház is. Nem is egy ház, hanem száz is..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.08. 19:45:17

@MsIreneAdler: Én átlag nőkre gondoltam. Nekik is el vannak szállva az igényeik. Persze nem mindegyiknek.
Tudod mit mondanék az ilyen nőre :D Persze, az ilyen csak egy valamire jó.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.08. 19:54:53

@Womb Rаider: „ csak azt tudod büfizni: ne magadból indulj ki.”

Nem tehetek róla, hogy skizó vagy. menj dokihoz, gyógyulj meg, aztán majd nem fogom mondani.

„nem anyámasszony katonája, anyja majma, ványadt fotelszociológus puhapöcs... genetikai zsákutca. Akinek csak arra elég a tehetsége, hogy falkában kolduljon puncit ... ”

Tudom, én sem az uradra gondoltam.

„az állandó menekülés a valóság elől”

Nem én menekültem külföldre az anyám elől.

„Nos, ha körülnézel, be kell látnod, tévképzetek és hazugságok vesznek körül.. a valóságban sokkal többen vagytok önsorsrontó bogyókon tengődő nomádok, semhogy mindőtöket én szülhettem volna. ”

És te ezeken kívül tudsz mást szajkózni. Jelenleg a te ideológiád teszi tönkre a világot, és a te fajtád az elvakult hívő szektás barom.

„tűzoltásra még a moslékos vödör is jó”

Te mondjuk az a moslékos vödör vagy, aki még csak arra sem jó. Amúgy megint skizó gyökérként viselkedsz, mert pont az a fajta ”nő” vagy, akit Irén említett a példájában. Szóval ennyire azért ne oltsd magadat :D

Womb Rаider 2020.07.08. 20:10:12

@The Cortez: Nem érzed szánalmasnak, hogy én írom a kommentjeid felét?

'Nem én menekültem külföldre az anyám elől.'
Miért? Ki menekült külföldre? Mármint a valóságban, nem a te zavaros képzeletedben?

"Tudom, én sem az uradra gondoltam."
Ez is rémesen bénácska... hogy csak úgy tudod megvédeni magad, hogy szalmabábokat tolsz magad elé. Megint csak a képzeleted ácsolta paraván maradt utolsó védvonalnak: "a férjed biztos nagyobb lúzer mint én!!!! Bissztos..."
A hited legyen erős.. ;)

"Jelenleg a te ideológiád teszi tönkre a világot, és a te fajtád az elvakult hívő szektás barom."
:))))))))))))))))) Most hozzám beszélsz, vagy a szokásos tükör előtti monológod gyakorlod?
Mesélj kérlek, pontosan miben is áll az én ideológiám? De nem elbliccelni a választ, ne maszatolj. Foglald össze néhány egyszerű mondatban, a saját szavaiddal!!!

"Nem tehetek róla, hogy skizó vagy. menj dokihoz, gyógyulj meg, aztán majd nem fogom mondani."

Tehát te sok egyéb mellett a skizofrénia mibenlétével sem vagy tisztában... mennyi, mennyi fehér folt az ismereteid között.. kész hómezők..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.08. 20:23:31

@Womb Rаider: „Nem érzed szánalmasnak, hogy én írom a kommentjeid felét?”

Ideszokott egy feminista troll. Most mit csináljak? Más helyen már rég kidobtak volna. Amúgy minden blog kommentjeinek felét te írod, ha nem tűnt volna fel.

„Miért? Ki menekült külföldre?”

A fiaid. Vagy már ezt is letagadod inkább? :)

„Ez is rémesen bénácska”

Az volt az, amit fentebb írtál, én csak reagáltam.

„"a férjed biztos nagyobb lúzer mint én!!!! Bissztos..."”

Miért, nem vett feleségül? :) Ő mindenkinél nagyobb lúzer.

„Mesélj kérlek, pontosan miben is áll az én ideológiám?”

Már százszor leírtam, a feminizmusban. Mondjuk azt nem értem, hogy ez hogyan fér össze a Fidesz-bérencségeddel.

„Tehát te sok egyéb mellett a skizofrénia mibenlétével sem vagy tisztában”

Már hogyne lennék. De nem kell szakértőnek lennie az embernek, hogy lássa te egyértelműen az vagy.

Womb Rаider 2020.07.08. 20:56:37

@The Cortez: "„Miért? Ki menekült külföldre?”

A fiaid. Vagy már ezt is letagadod inkább? :)"

Látod, ezért írom, hogy mindketten szimpla szociopata hazudozó-rágalmazók vagytok.

Semmit nem tudsz a fiaim és a köztem lévő kapcsolatról, sőt... egyetlen tényt próbáltok sokadjára is a szánalmas céljaitoknak megfelelően kiforgatni és eltorzítani, kiszínezni: ez pedig az, hogy külföldön tanultak egy ideig és egyikük kapott egy külföldi ösztöndíjat. A ti olvasatotokban ebből lett a menekülés. Ez szemlélteti, milyen beteg kis férgek is vagytok valójában.

"Miért, nem vett feleségül? :) Ő mindenkinél nagyobb lúzer."
Ez ugyanaz pepitában, mint fentebb. Az állításod 99% merő kitaláció, egyetlen oka-célja a mocskolódás, mert hát más eszközöd nem maradt, érveid meg soha nem is voltak.

"Már százszor leírtam, a feminizmusban. Mondjuk azt nem értem, hogy ez hogyan fér össze a Fidesz-bérencségeddel."
Semmit nem írtál te le sehool, amit meg összebüfiztél, képtelen voltál megvédeni, indokolni, igazolni. Csak ömlik a szar, az alaptalan vádak sokasága, mert a támadás az egyetlen védekezési lehetőséged.
"Más helyen már rég kidobtak volna. Amúgy minden blog kommentjeinek felét te írod, ha nem tűnt volna fel."
Nem, nem értetted... a hozzám intézett riposztjaid fele nem több, mint az általam leírtak visszafordítása: De te sokkal inkább, ....nem én, hanem te, ...ne magadból indulj ki, stb, stb

(az pedig végképp mellékes, hogy még itt is reflexből tódítasz (ez valami jellemhiba lehet nálad) és azt írod: MINDEN blog... te szerencsétlen fasz, nézd már meg, hány blog, hány posztja alatt találsz meg engem és hány blogposzt jelenik meg naponta... hihetetlen vagy..)

"Már hogyne lennék. De nem kell szakértőnek lennie az embernek, hogy lássa te egyértelműen az vagy."

Ostoba vagy, de ez nem újdonság. Az érvelésed a szokásos: igaz, mert én igaznak gondolom!! Ez így van, mert én így tudom és különben is, mindenki (!!!!) egyetért!

Három mondatot nem tudnál írni arról, miben és mennyire érvényes rám az állítás, hogy min alapul és honnan a képességed, hogy ezt megítéld.
Félművel suttyó vagy, aki rendre olyan szavakkal vagdalkozik, aminek jelentéstartalmáról lövése sincs.
(ha pedig végre veszed a fáradtságot és utána nézel, hogy valójában mi is a skizofrénia, mik is a jellemző tünetei, majd nehogy magadra ismerj és megijedj...)

domináns 2020.07.08. 22:12:25

@MsIreneAdler:

"nem hibáztatlak, hogy "nők" alatt kizárólag a csecskidobós, repedsarkú ribancokat érted, hisz azok a szintén nőnemű lények, akik becsülettel dolgoznak, tanulnak, gyereket nevelnek, a legtöbb férfi számára láthatatlanok."

nem is hibáztathatsz, mert nem is mondtam ilyet, és ez amúgy sem igaz, legfeljebb a magad kitalált állítását cáfolhatod.

"Nem, nem azért, mert olyan ocsmányak, hogy nem kefélné meg őket senki, hanem mert pl munka fronton nem kívánnak kétlábon járó beszélő csöcsként funkcionálni. Na, szerinted nekik milyen érzés, mikor hiába güriznek, hiába van agyuk, tapasztalatuk, de az előrelépési lehetőséget mégis az kapja, aki hamarabb huppan a főnök bréjére? Tehát ne mondd, hogy az összes nőnek mennyire frankó ez a rendszer, mert ez nem igaz."

A nők maguk üzemeltetik ezt a fajta rendszert, és ők a kedvezményezettek, nem a güriző férfiak, mert őket nem érdekli a főnök bréje és nem huppannak rá.
Amúgy a csöcs az a gyerekeknek való.

"A pina sosem volt ingyen, szóval érdekelne mi ez a másik út, mert komolyan fogalmam sincs."

Ha szerinted a pina sosem volt ingyen, akkor más szóval minden nő kurva, a kurváknak pedig a strici a párjuk.

MsIreneAdler 2020.07.08. 22:47:33

@domináns: értem, tehát a nők üzemeltetik a férfiak kárára ezt a rendszert. Akkor az összes férfi mazochista talán, szeret szenvedni? Vagy esetleg mindegyik egy idióta, hogy egy neki teljesen kedvezőtlen, rossz konstrukcióba megy bele, csak hogy megkopasszák? Nem hiszem. Szerintem igenis jól járnak a pasik is ezzel.
"Ha szerinted a pina sosem volt ingyen, akkor más szóval minden nő kurva, a kurváknak pedig a strici a párjuk."

Igen, tobábbra is úgy vélem, nincs ingyért punci. Persze az változó, kinek, mit kell adni a pináért cserébe. Van akinek szerelmet (vagy legalább hazudni), van akinek pénzt, hatalmat, és igen, van, akinek elég egy vodka-tonic :). Kurvázás meg mellébeszélés helyett, elmondhatnád mi a másik út. Hol és hogyan nem kell semmit tenni ahhoz egy férfinek, hogy nőhöz jusson? Ez érdekel.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.08. 23:00:01

@Womb Rаider: „Látod, ezért írom, hogy mindketten szimpla szociopata hazudozó-rágalmazók vagytok”

Helyes, hogy nem írod már a pszichopatát, de a szociopatát sem mondhatod másra, mivel nagyon vékony a határvonal a kettő között. A fiaid elmenekülésére nincs bizonyítékom, onnan ”tudom”, hogy beismerted.

„A ti olvasatotokban ebből lett a menekülés. Ez szemlélteti, milyen beteg kis férgek is vagytok valójában.”

soha nem tagadtad, hogy menekültek :)

„Az állításod 99% merő kitaláció, egyetlen oka-célja a mocskolódás,”

Akkor nem vett feleségül, értem. Nem tudtam, hogy csak kitaláció, mert ezt a részét nem mondtad.

„Semmit nem írtál te le sehool, amit meg összebüfiztél, képtelen voltál megvédeni, indokolni, igazolni”

Mindig írtam, hogy femináci vagy, mert ez a szomorú igazság.

„a hozzám intézett riposztjaid fele nem több, mint az általam leírtak visszafordítása: De te sokkal inkább, ....nem én, hanem te, ...ne magadból indulj ki, stb, stb”

Ez a rendszeres projektálásaidnak köszönhető. Te meg engem utánzol, mint egy óvodás. Az jobb?

„MINDEN blog... te szerencsétlen fasz, nézd már meg, hány blog, hány posztja alatt találsz meg engem és hány blogposzt jelenik meg naponta... hihetetlen vagy..)”

Te analfabéta állat! Minden blog alatt az általad telefosott blogok összességét értettem. Egyébként meg sokba írsz, mert csomó helyen felbukkan a szánalmas nickneved, a hozzá tartozó még szánalmasabb kommentekkel együtt.

A rendszeres projektálást, azt, hogy másra kened a saját szarodat meg a több nicket már többször leírtam. Még mindig nem kell ehhez képesség.

Womb Rаider 2020.07.09. 09:59:26

@The Cortez: " A fiaid elmenekülésére nincs bizonyítékom, onnan ”tudom”, hogy beismerted."

HAZUDSZ. Tőlem ugyan soha, sehol nem olvashattál ilyet. Úgyhogy vagy hozol az állításodra értékelhető bizonyítékot, vagy egyszer s mindenkorra leszakadsz a családomról. Vagy folytatod és akkor nap mint nap demonstrálod, milyen aljadék szar kis proli vagy.

"soha nem tagadtad, hogy menekültek :)"
Az előző kommentemben (is) elmagyaráztam, hogy miért hazugság, miért rágalom, amit írsz. Ennél jobban miként is tagadhatnám? Fogyatékos vagy?

"Akkor nem vett feleségül, értem. Nem tudtam, hogy csak kitaláció, mert ezt a részét nem mondtad."
Lásd, mint fenn..

"Minden blog alatt az általad telefosott blogok összességét értettem."
Ja.. hogy nem vagy képes megfogalmazni a gondolataid! Az más..
A kedvedért összeszámolom: Yrénke/B1/Spinoff/Szoci/Geiger/RSS/ meg tegnap óta Technikus Úr. Meg néhány, érintőlegesen.. összesen jó, ha 10 blogról beszélünk.. Számodra kissé szűkös a mindenség :))

" Te meg engem utánzol, mint egy óvodás. "
Öööö... pontosan miként érted ezt?

"Mindig írtam, hogy femináci vagy, mert ez a szomorú igazság."
Ez a te axiómád.. annyit is ér. A bizonyításba bele sem fogtál, ahhoz nincsenek meg a képességeid.

"Helyes, hogy nem írod már a pszichopatát, de a szociopatát sem mondhatod másra, mivel nagyon vékony a határvonal a kettő között."
Valójában nagyon karakteres eltérések vannak, te inkább szociopata jeleket mutatsz, a cimbid inkább pszichopata..de ez lényegtelen. Jellemtelen, miként te is az vagy. Folyton olyasmivel vádolsz, amit valójában te követsz el velem és másokkal szemben.
A blogod meg ékes bizonyítéka annak, hogy hadban állsz a körötted élőkkel, képtelen vagy megtalálni a helyed és mivel butácska vagy, javítani képtelen ezen, inkább azt választod, hogy másokat is lehúzol magadhoz. (Legalábbis próbálkozol) Torz, korcs módon látod a körötted élőket, kettős mérce szerint próbálod magyarázni mi miért történik, a problémák mögé kizárólag a nőket állítod, elferdült módon soha meg nem említed a férfiak felelősségét a kialakult helyzet kapcsán. Innetől az összes szánalmas kis elemzésed , hipotézised hajítófát sem ér. Egy beteg elme salakja az, amit láthatunk,egyrészt folyamatosan csúsztatsz, csak azon "tényeket"/fantazmagóriákat/előítéletejet tekinted lényegesnek melyek téged és prekoncepciódat igazolnak, a többit negligálod; másrészt alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában, vagy direkt nem a közmegegyezés általános definícióját alapul véve használod azokat (by the way, mit jelent, hogy femináci?!)... te sem eszmecserét, sem vitát (érvekkel), sem párbeszédet nem akarsz folytatni, csupán nagy hangon hőbörögni a talponállók stílusában, sz'al elmész te a zizibe..

domináns 2020.07.09. 10:35:12

@MsIreneAdler:

"értem, tehát a nők üzemeltetik a férfiak kárára ezt a rendszert. Akkor az összes férfi mazochista talán, szeret szenvedni? Vagy esetleg mindegyik egy idióta, hogy egy neki teljesen kedvezőtlen, rossz konstrukcióba megy bele, csak hogy megkopasszák? Nem hiszem. Szerintem igenis jól járnak a pasik is ezzel."

A férfiak nem mazochisták, a nők azok. Te panaszkodtál, hogy a csöcsös nők jutnak előre, vagyis a csöcs és pina rendszere a nőknek kedvez, nem a güriző férfiaknak.
Amúgy a férfaknak mindegy, mert ez nem csak a munkahelyen van így, hanem a nők mindenhol ez által érvényesülnek, akár tudatosan akár tudatlanul. Ha ezeket elvennéd egy nőtől, egy szerencsétlen lúzert kapnál a béka segge alatt, akit leszarnának és lehugyoznának még a kutyák is. Csak mivel a nők benne élnek a maguk világában, ezt kívülről nem tudják látni.
A férfiak más által érvényesülnek, nem a csöcs és pina által, de ez egy másik történet.

"Igen, tobábbra is úgy vélem, nincs ingyért punci. Persze az változó, kinek, mit kell adni a pináért cserébe. Van akinek szerelmet (vagy legalább hazudni), van akinek pénzt, hatalmat, és igen, van, akinek elég egy vodka-tonic :). Kurvázás meg mellébeszélés helyett, elmondhatnád mi a másik út. Hol és hogyan nem kell semmit tenni ahhoz egy férfinek, hogy nőhöz jusson? Ez érdekel."

Továbbra is, aki pénzért adja a pináját az kurva. Félrebeszélni is a kurvák szoktak. A kurva párja a strici, aki pár jól irányzott pofont ad a pináért cserébe, de az neki ingyen van, és még a kurva is élvezi, mivel mazochista.
Olyan férfiak is vannak, akik egyszerűen csak úgy néznek ki, hogy tömegestül ragadnak rájuk csorgó pinával a nők, és ismeretlenül megbaszatják magukat velük bárhol és bármikor pénz nélkül is, neki csak válogatnia kell, az is ingyen van.

Womb Rаider 2020.07.09. 11:26:29

@domináns: "A férfiak nem mazochisták"

Nem-e????? Hajjajjjj... ha mesélhetnék...

"és még a kurva is élvezi, mivel mazochista."

Te valami mazochizmus szakértő vagy?

"Amúgy a férfaknak mindegy, mert ez nem csak a munkahelyen van így, hanem a nők mindenhol ez által érvényesülnek, akár tudatosan akár tudatlanul. Ha ezeket elvennéd egy nőtől, egy szerencsétlen lúzert kapnál a béka segge alatt, akit leszarnának és lehugyoznának még a kutyák is. Csak mivel a nők benne élnek a maguk világában, ezt kívülről nem tudják látni."

Jéééézus... ennyi ökörséget csak az képes összehordani, aki Cortez köpönyege alól bújt elő... na, de vajon mit csinált ott????

domináns 2020.07.09. 11:38:32

@Womb Rаider: hozzád nem szóltam, kurva, ocsmány a pofád, kopj le

Womb Rаider 2020.07.09. 12:00:02

@domináns: Dehogy köplek le... volt gyerekszobám, felénk nem szokás.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.09. 14:52:09

@Womb Rаider: Egyszer olvastam. De nehéz lenne előkeresni annyi értelmetlen komment közül.

„Ja.. hogy nem vagy képes megfogalmazni a gondolataid!”

De, csak nem tudsz szöveget értelmezni.

Akkor most számold bele azokat is, ahonnan kitiltottak!

„A bizonyításba bele sem fogtál”

Nem tudod milyen egy femináci?

„Valójában nagyon karakteres eltérések vannak”

Ne okoskodj, mert látom ehhez is hülye vagy!

„Folyton olyasmivel vádolsz, amit valójában te követsz el velem és másokkal szemben. ”

Na látod így projektálsz.

„A blogod meg ékes bizonyítéka annak, hogy hadban állsz a körötted élőkkel”

Ebből is látszik, hogy az emberismereted a béka picsája alatt van.

„képtelen vagy megtalálni a helyed”

Nekem legalább van egy blogom, és nem én szoktam szétkúrni másokét. Ne projektálj!

„Torz, korcs módon látod a körötted élőket,”

Például? Kiket?

„a problémák mögé kizárólag a nőket állítod,”

Egy fejlődésképtelen femináci barom vagy

„elferdült módon soha meg nem említed a férfiak felelősségét a kialakult helyzet kapcsán.”

Miért, miben felelősek?

„Innetől az összes szánalmas kis elemzésed , hipotézised hajítófát sem ér”

Még mindig 1000-szer többet érnek, mint a mindenféle tudást-logikát nélkülöző, szánalmas elméletgyártásaid.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.09. 14:54:25

@Womb Rаider: „ennyi ökörséget csak az képes összehordani, aki Cortez köpönyege alól bújt elő”

Vagy az egyik újabb trollnicked.

2020.07.09. 16:26:14

Sziasztok!

Te vagyitt Cortez aki írja a cikkeket ugye? Úgy látom elég tapasztalt vagy a csajokat illetően? Tesa mondj valamit micsináljak.
Szóval az van hogy van egy csajom és neki meg egy srác haverja, na de az a gyerek meg akárhányszor mennék a csajommal, mindig a nyakunkon baszná az anyját mert csak nyomja magát, a csajom meg úgy csinál mintha én lennék a plusz egy fő aki mit keres ott? De érted nincs nap a faszikám nélkül. Mindennap kakaskodjak a cshávóval vagy mi? Küzdjek meg? Basszam szájba? De szerinted meddig nyomjam még ezt a kapcsit? Most erőltessem amikor látom hogy a picsa már le se szarja a fejem? Legyek balek mosmondmeg.

Várom a tanácsod öcsém, mer már tiszta idegállapotba vagyok.

2020.07.09. 16:42:35

Hallod...igy is olyan neki mintha hercegnő lenne eddig mindenki azt tanácsolta hozzam le nekije a csillagokat az égről, mindig az van amit ő akar, mer rá se szólhatok. most mennyek le papucsba még jobban? vagy engedjem hogy a haverja hozzánk jöjjőn lakni én meg főzzek e rájuk?

fhúú nem tudom bazmeg. asszem hagyom még hogy csicskitssanak holnap át is hivom a brot hogy hasiccson má fát a hátamon közbe.

Szerinted ez igy jo komám?

2020.07.09. 16:43:11

@Womb Rаider: Te jó csajnak nézel ki ;)

2020.07.09. 16:58:57

Eszt te se viselnéd el mi? de ha meg ast mondod kezeljem még jóbban hercegnőnek akkor nem is vagy te redpilles faszikâm ha jól túdom akkor te asszem az ilyeneket white knightnak hívják. vagy hogyishivják. de bizom benned cortez. Várom válaszod köszi még1x

MsIreneAdler 2020.07.09. 17:17:23

@domináns: egy picit belekeveredtél te ebbe. Ha a nők mazochisták, az azt jelenti, hogy azt élvezik, ami nem jó nekik. Tehát a te "logikádat" követve, ez a rendszer nem jó a nőnek, nem jó a férfinek, mégis működik. Aztán egy másik mondatodban meg már megint megéri a nőnek. Akkor viszont nem lehet mazochista, ha azt élvezi, ami jó neki, ugye? Én elvesztettem a fonalat, biztosan elvonták a figyelmem a melleim, lehet le kellene szedetni őket, de félek, hogy akkor már lófaszt sem fogok érni, ahogy írtad is. :)
Ja és én nem panaszkodtam, hogy a csöcsös nők jutnak előre. Kérdeztem, hogy szerinted azok a nők mit éreznek, akikkel ez előfordul, hogy kigolyózzák őket. Ha érdekel, az én szakmámban csupán csöccsel semmire sem lehet jutni, így engem nem érint közvetlenül a helyzet. De el tudom képzelni, hogy egy olyan munkakörben, ami nem igényel túl sok speciális képességet, ott megtörténik ilyesmi.
Hidd el látom a nők világát, nem vagyok elfogult meg bamba sem. Végülis persze felfoghatjuk úgy is, hogy minden nő kurva, aki nem adja oda a puncit ingyen, de ez a helyzeten nem változtat. Persze, ha örömet okoz, és ez viszi előrébb a párbeszédünket, természetesen gondolhatsz rám kurvaként, nem gond.
Azért a férfiak többsége ne mondd, hogy olyan szuperül néz ki, hogy sorban állnak előtte a csajok. Igen, amúgy ez lenne a megoldás az ingyen pinához: adonisznak kell lenni. Csak ez sajna nem mindenkinek adatik meg.
(a kurvaverős, élvezős fantáziádra meg most nem jut eszembe semmi frappáns, bocsi :D)

Womb Rаider 2020.07.09. 17:19:01

@The Cortez: "Vagy az egyik újabb trollnicked. "

Ha csak az nem... ja, ha már így szóba került.. megtennéd, hogy sorolod, melyik nickeket gondolod velem azonosnak?

"Még mindig 1000-szer többet érnek, mint a mindenféle tudást-logikát nélkülöző, szánalmas elméletgyártásaid."

:))))))))) No, azt hiszem, ideje bevásárolnom Vazelin részvényekből... az a te, a ti jövőtök;)

2020.07.09. 17:21:17

Ó cortez baszom a szád,itt hagyod a férfitársad a bajban? Baszol seggiteni legalább egy válasszal? Mikor térden állva jővök tehozzád? Hol van belőlled a segitő szándék? Na. mitcsináljak? legyek papucs meg pedállozzak? hmm?

2020.07.09. 17:40:43

@MsIreneAdler: Te meg mit mórikálod itt magad? Majd Cortez bácsi felszedi a picsádat ha akarja hülyepicsa.

2020.07.09. 17:42:53

@MsIreneAdler: Csak vicceltem, téged nem lehet utálni, de azért uncsi hogy a corti körül legyeskedel.

2020.07.09. 17:44:27

@domináns: Te nem domináns vagyol hanem beteg édesem.

2020.07.09. 17:54:10

Jólvan Cortimorti mosán megállapítottam, hogy egy bújkáló félős papucs mangina vagy álruhában.

@MsIreneAdler: Tijed lehet a rejszmatyi, sokra úgyse mész egy mamuszmanusszal, majd azon kapod magad úgyis hogy az anyósod lesz az urad és parancsolód. Cö

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.09. 17:58:37

@Womb Rаider: „megtennéd, hogy sorolod, melyik nickeket gondolod velem azonosnak?”

Ezt is megdumáltuk már párszor. Nézd vissza Wolf oldalát!

domináns 2020.07.09. 18:10:51

@MsIreneAdler:
Azért válaszolok neked, mert viszonylag normális és értelmes a stílusod, provokációval keverve,, de még nem lépted túl azt a határt, amikor már túl primitívvé válnál.
Te most inkább magaddal vitatkozol sok részletkérdésben, abba nem tudok beleszólni.
Az ingyen pinával kapcsolatban, több módszer van az ingyen pinára, leírtam néhányat és vannak más módszerek is, nem mindegyik való mindenkinek, egyesek született mások tanult képességeken alapulnak, a lényeg hogy ingyen is lehet pinát szerezni, tehát a pina nem uralkodik a világon, mint a legtöbb nő vagyis kurva képzeli, aki pénzért árulja a pináját.
Az igazi élvezet akkor kezdődik, mikor a kurvákat megfosztják a hamis hatalmuktól, a bűnösök elnyerik méltó büntetésüket.

Womb Rаider 2020.07.09. 18:23:09

@The Cortez: Állj már bele, puhapöcs... kibaszott gáz, hogy semmit sem viszel végig, csak maszatolsz, meg hadoválsz arról, hogy ezt már valahol megbeszéltük.

Képes vagy faszságokkal telenyomni fél oldalt, hát baszod, szedd össze magad és írd le, pontosan mely nickeket vélsz az enyéimnek..és miért?

Womb Rаider 2020.07.09. 18:32:13

@domináns: "tehát a pina nem uralkodik a világon"

Na, ezt csak halkan, te kis eretnek.. itt ezt nem komálják! A nők a pinájukkal hajtják rabigába a világ férfiait, tanuld meg egyszer, s mindenkorra!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.09. 18:52:45

@Womb Rаider: Azt is leírtam, hogy hol, csak megint direkt átugrottad.

„szedd össze magad és írd le, pontosan mely nickeket vélsz az enyéimnek..”

A nagy részét már törülted, de mint mondtam, Wolfnál talán még megtalálod.

„Na, ezt csak halkan, te kis eretnek.. itt ezt nem komálják! A nők a pinájukkal hajtják rabigába a világ férfiait, tanuld meg egyszer, s mindenkorra! ”

Újabb értelmes megnyilvánulás egy radikálfeministától.

Womb Rаider 2020.07.09. 19:12:51

@The Cortez: "A nagy részét már törülted, de mint mondtam, Wolfnál talán még megtalálod."

Akkor rögzítsük: Továbbra sem telik többre az ócska, hazug rágalmaknál.
Jellemtelen kis sunyi alak vagy, semmi több.

Évek óta ezt az egyetlen nicket (Womb Rider) használom, egy ideje két fizikai accountton, de egyértelműsítetten , vállalva.

Nem fogom keresgélni a hazugságaid, te rágalmazol, te vádolsz, told de a bizonyítékot, vagy dugulj el.

"Újabb értelmes megnyilvánulás egy radikálfeministától."
Nincs abban semmi radikális, sem feminista , hogy kiröhöglek a hagymázas baromságaiddal.. és ezzel nem is vagyok egyedül, mert férfiak is vannak, voltak itt hasonló véleménnyel.

2020.07.09. 19:13:39

Végülis megtehetném hogy versenyseggnyalok a hercegnőcskéért mert a bro le se szarja de ha képbe tolom magam akkor mindjárt beszáll. Ez a folyamat egy olyan egoharc ami elég durván elfajulna rövid idő alatt ha nem állnék le inkább körömreszelgetni, elvégre nem világuralomra akarok törni, főleg hogy egy hercegnőcskének (meg a másik lustaságnak is) is fel kéne fogni, hogy nem szólhat minden arról hogy a kényelmébe mások beledögöljenek. És aki az ilyen helyzeteket nem érti az egy fogyi mangina, vagy egy baszatlan pina. Kurva egyszerű a képlet.

2020.07.09. 19:19:32

@Womb Rаider: "mert férfiak is vannak, voltak itt hasonló véleménnyel."
szerintem rajtunk kívül mindegyik önmagával vitatkozik Irénke=FU4, akinek a stílusa néha a néhai zgyre hajaz de elkanyarodik corti stílusába. Hogy a picsába van erre ideje.
domináns meg olyan sadistos, az meg olyan csipás a csipás meg olyan savanyú villanykörtés, az meg olyan lorrhhos.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.09. 19:49:21

@Womb Rаider: „Továbbra sem telik többre az ócska, hazug rágalmaknál.
Jellemtelen kis sunyi alak vagy, semmi több.”

Nem-nem. Te vagy lusta szar visszaolvasni.

„Évek óta ezt az egyetlen nicket (Womb Rider) használom, egy ideje két fizikai accountton, de egyértelműsítetten , vállalva. ”

Ez meg a másik. Soha nem kaptunk értelmes mgayarázatot arra, hogy miért van 2 nicked.

„Nem fogom keresgélni a hazugságaid, te rágalmazol, te vádolsz, told de a bizonyítékot, vagy dugulj el.”

Te hány bizonyítékot toltál, amikor engem rágalmaztál vagy vádoltál valamivel?

„Nincs abban semmi radikális, sem feminista , hogy kiröhöglek a hagymázas baromságaiddal.. és ezzel nem is vagyok egyedül, mert férfiak is vannak, voltak itt hasonló véleménnyel. ”

Neme miatt vagy radikálfeminista állat. Amúgy meg csak magadat röhögteted ki szokásod szerint. Férfiak???? A mangina pincsikutyádat (aki ma valamiért csöndben volt) ne nevezzük már férfinak :D

MsIreneAdler 2020.07.09. 20:19:11

@domináns: hű, ha ez valamiféle dicséret tőled, akkor hát izé...köszi...asszem :D
A pina nem uralja a világot, nyugi. Engem pl tuti nem mozgat meg. Én egy szalmaszálat keresztbe nem tennék egy punciért hidd el.
Viszont irigy sem vagyok, felőlem minden pasi annyi ingyen pinát gyűjt, amennyit csak szeretne, vagy tud. Én drukkolok, komolyan mondom. Csak a sok igénytelen punci mellé nehogy egy kis kankót is gyűjtsenek, mert akkor megint csak nekem lenne igazam: mégis minden pinának ára van :D

Womb Rаider 2020.07.10. 08:35:41

@The Cortez: "Soha nem kaptunk értelmes mgayarázatot arra, hogy miért van 2 nicked."

Miért ne lehetne? Kérdezd már meg inkább a félnótás cimborádat, ő miért használ mindig új nickeket, pár hozzászólás erejéig, évek óta, miközben van másik, általában használt nickje, amivel elég rendesen kommentel napi szinten? Ha az nem csípi a szemed, akkor ugyan, ne zavarjon már, hogy két WR accot használok. Nem bujkálok, nem sunyítok, nem játszom szerepeket..

"A mangina pincsikutyádat (aki ma valamiért csöndben volt) ne nevezzük már férfinak :D "
Megint csak sunyítasz.. láthatóan ahhoz is buta vagy, hogy az életed központi kérdéséhez kapcsolódó alapfogalmakat tisztázd, helyesen használd, hogy képes legyél, amikor kérik, pár mondatban definiálni, mit is értesz te (jelen esetben pl) a kifejezés alatt: férfi.

Nem, te ehelyett terelsz, kínodban poénkodsz.
De legalább már ezt is tisztáztuk végre... valójában képtelen vagy meghatározni, milyen is egy férfi.. hát nem csoda, hogy egy lúzer öcsipöcsi maradtál, a mamahotel lefingott foteljében.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.10. 15:37:17

@Womb Rаider: Nem az én cimborám, te ismered évek óta. Mondtam, hogy én sem írta miért csinálja.

„mit is értesz te (jelen esetben pl) a kifejezés alatt: férfi.”

Megint egy olyan dologról van szó, ami minden értelmes ember számára egyértelmű. Röhej, hogy neked ezt is magyarázni kell.

„valójában képtelen vagy meghatározni, milyen is egy férfi”

Ha nem lennél retardált akkor tudnád, hogy olyan, mint aki a férjed ellentéte.

„egy lúzer öcsipöcsi maradtál”

Mi ez a szánalmas nyelvezet? Swinger kurvák nem beszélnek így :D

„a mamahotel lefingott foteljében. ”

Írod ezt a pasihotelből a padlóról a szétszórt, üres piás üvegek és gyógyszeres dobozok társaságából. Mást is tudsz ezen kívül?

Womb Rаider 2020.07.10. 18:16:22

@The Cortez: "Megint egy olyan dologról van szó, ami minden értelmes ember számára egyértelmű. Röhej, hogy neked ezt is magyarázni kell."

Nem ez egyértelműen nem egyértelmű.. de ha nem tudod megfogalmazni, ha nem találod a szavakat, azzal sincs baj. Keress egy neked elfogadható definíciót a neten, aztán kopizd ide.
Csak, hogy biztos legyek abban, valóban egy dologról beszélünk.

"Ha nem lennél retardált akkor tudnád, hogy olyan, mint aki a férjed ellentéte."
Nem tudod megfogalmazni, hogy te kit tekintesz férfinak.. nem ismered a férjemet.. ezeket összevetve nekem az jön ki, hogy a gondolkodás nem az erősséged. :)

Womb Rаider 2020.07.10. 19:15:29

@dora swinger: "elég csak triggerelni kicsit valamelyik érzékeny pontodat"

Ja.. te nyilván sztoikus nyugalommal viselted, amikor a lábadra tapostam és csak véletlenül koslatsz utánam, hogy újra és újra előadd a pár ismeretmorzsából a képzeleted bűzlő bugyraiban érlelt rágalmaid.
Nyilván nem a sértődött kis sunyi alak tör elő belőled, amikor két éve menetrendszerűen előadod a kis műsorod :))))

"sablonos tirádákban győzködsz nickeket arról, hogy mekkora sikersztori az életed, "
Valamit te benéztél.. valójában te és a bugyuta kissrác győzködtök arról, mekkora ászok vagytok és én mennyire elcseszett kurva vagyok. Cortez 21-re is lapot húz, ő nagyjából az összes nőre kiterjeszti ezen meglátását, mindre, akit soha nem dughat meg.

"A posztolónak nyilván van egy véleménye, amit ő leír. Ez téged zavar?"
Én meg leírom a saját véleményem... téged ez zavar? Mert őt láthatóan és ezért hamar elfogadta a mentőövet, amit tőled kapott, így pillanatok alatt személyeskedéssé alakítja a beszélgetést.

"Szánalmas vagy, az állandó internetes fölényeskedéseddel meg virtuális pöcsméregetéseddel együtt. "
:)))) Szánalmas vagy a sunyiságoddal, az alattomos gyűlölettől csöpögő kommentjeiddel, a mániákusságoddal, a gyávaságoddal és a hazugságaiddal.. :)
Nem hiszem, hogy te lennél az, aki nagyon bírálgathatna.

A sablonosságról meg csak annyit, hogy két éve operálsz ugyanazon fél tucat csúsztatással, hazugságokkal és rágalmakkal..

Na, de mindegy, most tombold ki magad, itt a hétvége, nem leszek net közelben, vadulhatsz, tiéd a manézs.

Womb Rаider 2020.07.10. 19:20:01

"A virtuális élettörténetednek egyébként nagyjából 6-8 perc alatt utána lehetett nézni az előzmények alapján."

Annyira megható, hogy én, a sértett emós kamaszlány az elcseszett életemmel egy olyan sikeres, fontos és elfoglalt ember figyelmének jókora szeletét tudhatom magaménak, mint amilyen te vagy.
És ez mmessze több idődet leköti, mint 6-8 perc, amit sugallni próbálsz. Te két éve minden nap megnézed, mit írtam, néha csinálsz egy új nicket, maszturbálsz egy kicsit, majd gyorsan felszámolod a nickeket és a kommentek elszakadnak a következő nicktől
Ha ez nem beteges és szánalmas, hát nem tudom, mi lehet az... de persze lehet , hogy számodra ez a siker!

Womb Rаider 2020.07.10. 19:21:31

"mellesleg a raider meg a rider az két különböző dolog"

Nem mondod? Te beszélsz külföldiül? Az szupi.. na.. mindegy, tényleg nem akarlak tovább zavarni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.10. 21:28:06

@Womb Rаider: „Nem ez egyértelműen nem egyértelmű.”

Csak neked nem, mint ahogy az alap dolgok sem.

„Nem tudod megfogalmazni, hogy te kit tekintesz férfinak.. nem ismered a férjemet”

Nyilván azt, aki nem mangina balfék.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.10. 21:35:52

@Womb Rаider: „én mennyire elcseszett kurva vagyok”

Miért, nem így van?

„Cortez 21-re is lapot húz, ő nagyjából az összes nőre kiterjeszti ezen meglátását, mindre, akit soha nem dughat meg.”

Igazolni az állításod természetesen nem tudod, csak a feminista belső démonaid mondatják veled mindezt.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.10. 21:38:37

@dora swinger: „Jó, de azon a képen te vagy? (igen/nem) ”

Nem tudni. Valószínűleg nem, csak kirakott egy képet egy szerinte jó csajról.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.11. 21:11:57

„18 órája nincs mit írnod mikor nyomjátok ezerrel a ki tudja honnan jött vitátokat?
Vagyis a sajátod. Eddig azt hittem te csak tetteted hogy értetlen hülye fasz vagy, de nem. ”

Gyenge volt, inkább töröld ezt a nick-edet is!

Womb Rаider 2020.07.14. 10:00:07

@The Cortez: Volt 3 napod, de semmire nem tudtál érdemben válaszolni :(

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.14. 12:43:04

@Womb Rаider: Itt csak neked kellett volna válaszolnod. Ehelyett 3 napra elmenekültél gondolkodni, de azóta sem jutott semmi az eszedbe. Minek jöttél vissza egyáltalán?

Womb Rаider 2020.07.14. 13:57:58

@The Cortez: Elmenekültem? Téged láthatóan frusztrál a valóság ezrt minden történésre, tényre, mindere, ami a valóság, sajátos kis alternatív magyarázatokat, egy egész alternatív univerzumot kendácsolsz , hogy a buborékod sértetlen maradhasson.

Egyik nap azt harsogod, hogy itt élek a neten, de ha valamiért mégsem úgy alakul és nem vagyok itt, akkor meg jössz az izzadtságszagú hülyeséggel, hogy "Elmenekültél"

Minek jöttem vissza? Miért? Te miért vagy még itt?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.14. 22:41:30

@Womb Rаider: Itt mi volt az alternatívum univerzum, te szerencsétlen? Tényleg elhúztál innen, és milyen jó is volt.

Mert itt is vagy egész nap, de ezek szerint a kínos válaszok elől inkább elfutsz.

Én sem értem, hogy minek jöttél vissza. Mi az, hogy miért vagyok még itt?

Womb Rаider 2020.07.15. 12:59:50

@The Cortez: "Itt mi volt az alternatívum univerzum, te szerencsétlen?"
Mi? Az egész jelenséged az. Létrehoztad a RSS blogot, de nagyot akart a szarka, a farka meg nem bírta, képtelen voltál érdemi, intellektuálisan említésre méltó tartalommal feltölteni, csak a saját életed során gyűjtött kudarcaid és frusztrációd levezetését, kibeszélését , feldolgozásást hivatott szolgálni. Az egész zagyvalék koherensen a gyűlölködésre, a meg nem értettségre, az irígységre és az aljas árokásásásra fut ki. Ennyi telik saját kútfőből. Buta vagy, próbálod a szekta nagyjait majmolni, de az intelligenciád és a műveltséged kevés alapot és hajtóerőt ad ehhez. El kéne ezt engedni.. sehová nem vezet.

"Mert itt is vagy egész nap, de ezek szerint a kínos válaszok elől inkább elfutsz."
Most akkor itt vagyok, vagy elfutok.. el kéne tudni dönteni..
Mellesleg, próbálok újra és újra válaszolni a 'kérdéseidre' amik persze jobbára primitív és hazug vádak, rágalmak, néah kimarad valami, de azt gondolom, még mindig hatalmas fórom van veled szemben, aki a mocskolódáson túl minden konkrét válasz elől kitér, megfutamodik, mismásol, vagy támad. Szánalmas. Kár hogy nem látod magad.

"Mi az, hogy miért vagyok még itt? "
Mi a célod? Ezzel a bloggal és a beteges, zagyva, torz ideológiáddal? Meddig próbálod megfertőzni vele a hozzád hasonló szerencsétlen balfaszokat?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.15. 22:50:23

@Womb Rаider: „Az egész jelenséged az”

Mondja az, aki a neten trollkodik egész álló nap.

„Létrehoztad a RSS blogot, de nagyot akart a szarka, a farka meg nem bírta, képtelen voltál érdemi, intellektuálisan említésre méltó tartalommal feltölteni, csak a saját életed során gyűjtött kudarcaid és frusztrációd levezetését, kibeszélését , feldolgozásást hivatott szolgálni.”

Megint az ugat, aki még egy blog létrehozásához is fogyatékos :D Az állításaidra természetesen megint nincsenek bizonyítékok, úgyhogy csak rágalmazol.

„Az egész zagyvalék koherensen a gyűlölködésre, a meg nem értettségre, az irígységre és az aljas árokásásásra fut ki. Ennyi telik saját kútfőből. Buta vagy, próbálod a szekta nagyjait majmolni, de az intelligenciád és a műveltséged kevés alapot és hajtóerőt ad ehhez.”

Írja az, aki saját blog nélkül másokét járja és teszi tönkre, közben megállás nélkül férfigyűlölő mantrákat hangoztat.

„El kéne ezt engedni.. sehová nem vezet.”

Szerintem is, eltakarodhatsz végre! Ha ennyire szar, akkor minek baszod itt magadat reggeltől estig?

Én csak a primitív csapdáig elől térek ki.

„Kár hogy nem látod magad.”

Te észrevetted már magad?

„Ezzel a bloggal és a beteges, zagyva, torz ideológiáddal?”

Femináciként te ne használj ilyen szavakat más ideológiájára :)

„Meddig próbálod megfertőzni vele a hozzád hasonló szerencsétlen balfaszokat? ”

Senki nincs megfertőzve, veled ellentétben én nem vagyok radikálfeminista veled ellentétben. Hozzám hasonló szerencsétlen balfaszok sincsenek, mint ahogy én sem vagyok az. A balfasz itt egyedül te vagy meg a fajtársaid, akik itt őrjöngenek, de semmivel nem tudnak vitatkozni érdemben. Épelméjű ember nem akad itt ki semmin. Amúgy Orbán apádnak és a többi fityiszes haverodnak is felteszed ezeket a kérdéseket?

Womb Rаider 2020.07.16. 08:49:12

Buta gyerek...

"Én csak a primitív csapdáig elől térek ki."

Az csapda, ha az ember megkérdi a korodat? Komolyan? Nem vagy te egy kicsit paranoid?

"reggeltől estig?"
Most akkor egész nap, mindig.. vagy mindig reggeltől estig, vagy mgsem, mert ha nem jövök napokig, akkor azon vekengsz, hogy megfutamodtam..

Belegabalyodtál, kissrác, üres vagdalkozás amit láthatunk.

"Megint az ugat, aki még egy blog létrehozásához is fogyatékos"
A bloggazda az egy ilyen tudományos fokozat, mint a PhD, vagy az Akadémikus? Félnóts közléskényszeres egocentrikus/önbizalomhiányos hülyegyerekek egész serege ontja a baromságait és komoly szakértőnek gondolja magát, mert ő 'blogol'. Pedig csak a redundanciát fokozza, egymás baromságait csámcsogva és kiöklendezve szennyezik a virtuális kultúrát.

"A balfasz itt egyedül te vagy meg a fajtársaid"

Mi van, kopasz? Fejlődünk? Lesz fajelmélet is? Na, vágjunk bele, mert közeleg a hétvége, aztán nem jutsz a végére.

Mi az én 'fajom'? Kik az én 'fajtársaim'? Csak nem olvastál valamit, amiből fura következtetéseket vontál le?

Legyél végre tökös, állj bele, önts tiszta vizet a pohárba, nagyon érdekel a fajelméleted! De nehogy megfutamodj!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.16. 12:37:55

@Womb Rаider: Nem csak a korról van szó. Paranoid meg biztos nem vagyok, elég csak ismerni a szánalmas módszereidet.

„akkor azon vekengsz, hogy megfutamodtam..”

Eddig csak egyszer futamodtál meg. Ez eljátszhatnád többször is.

„A bloggazda az egy ilyen tudományos fokozat, mint a PhD, vagy az Akadémikus?”

A te sérült agyadban igen.

„Félnóts közléskényszeres egocentrikus/önbizalomhiányos hülyegyerekek egész serege ontja a baromságait és komoly szakértőnek gondolja magát, mert ő 'blogol'. Pedig csak a redundanciát fokozza, egymás baromságait csámcsogva és kiöklendezve szennyezik a virtuális kultúrát.”

Ügyesen jellemezted a kommentkultúrát, csak egy szó ment félre.

„Lesz fajelmélet is?”

Nem nekem vannak náci gondolataim.

A hozzád hasonló, retardált nyomorékokról van szó. Ez aztán kurva nagy fajelmélet :D

Womb Rаider 2020.07.16. 14:46:36

@The Cortez: Fajtát emlegettél.. de látom, észbe kaptál és most mellébeszélsz :))

"Nem csak a korról van szó."
De, csak arról van szó. Mellesleg, te a kezdetektől lapítasz, nem mersz magadból semmit felvállalni a beteg eszméiden kívül.. a nagy titkolózás közben azért indirekt módon , a stílusodból, az elszólásaidból (lásd: fajtád) egy nem túl megnyerő ember profilja körvonalazódik. Korlátolt vagy, buta, műveletlen és végtelenül arrogáns, agresszív. Ha az életben ennek csak tizede megjelenik, akkor eléggé marginalizálódott alak lehetsz, ha meg nem úgy sem jobb, mert a kétarcúság , a feltoluló gyűlölködés visszanyelése minden energiádat lekötheti és teljesen kiüresít. Elvesztél...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.16. 22:51:59

@Womb Rаider: Fajtársat. Még ennek sem tudod a jelentését?

„Mellesleg, te a kezdetektől lapítasz, nem mersz magadból semmit felvállalni”

A kezdetektől több mindent felvállaltam. Annak melyik részét nem réted, hogy nem mindenki olyan felelőtlen gyökér, mint amilyen te vagy? Meg miért kéne, amikor láthattuk, hogy csak visszaélsz az infókkal?

„a beteg eszméiden kívül”

Írta a femnáci :)

„ a stílusodból, az elszólásaidból (lásd: fajtád) egy nem túl megnyerő ember profilja körvonalazódik”

Kurva hiteles vagy szar emberismerőként. Az enyémből még mindig megnyerőbb körvonalazódik ki, mint a tiédből. Elemezgesd azt egy kicsit!

„Korlátolt vagy, buta, műveletlen és végtelenül arrogáns, agresszív.”

Itt megint egy projektálás történt. Már a sokadik :(

Womb Rаider 2020.07.17. 11:09:07

@The Cortez: "Fajtársat. Még ennek sem tudod a jelentését?"
Áááá... én semmit sem tudok..

De legyen.. fajtárs.. mivel negatív kontextusban merült fel, gondolom, te valami magasabb rendű 'fajba' sorolod magad.. megtudhatnám, hogy miként is van ez a felosztás nálad?

Én (és még ki?) tartozunk a ...........fajba. Ezzel szemben te (és még kik) tartoznak a ............fajba.
Csak a tisztánlátás végett.
Bár te nem szeretsz egyenesen válaszolni, mert az veszélyes, kiderülne hogy vagy lövésed nincs a valóságról, vagy képtelen vagy megindokolni, bizonyítani az állításod.

" Az enyémből még mindig megnyerőbb körvonalazódik ki, mint a tiédből. "
Ezt mire alapozod? csak úgy mert az nem lehet, hogy ne te legyél a jobb, vagy mi?

Egy trágár, hazug, műveletlen, buta, alattomos sunyi kis faszkalap vagy, de lehet, vannak, akiknek ez jobban bejön.. ez megeshet.

"Itt megint egy projektálás történt."
ROTFL... ugye, milyen jó, hogy megismertettelek a szóval, azóta mindent ezzel igyelszel félresöpörni, és lássuk be, ez még mindigg sokkal coolabb, mint azt mondani:Te most magadbó' indúsz ki!
Egy baj van, hogy azt nem tanítottam meg, hogy hogyan kell értelmezni a fogalmat..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.17. 13:06:51

@Womb Rаider: „én semmit sem tudok”

Ezt tudtuk :D

„ mivel negatív kontextusban merült fel, gondolom, te valami magasabb rendű 'fajba' sorolod magad.”

Ez megint a te primitívséged.

„Én (és még ki?) tartozunk a fajba”

Próbáld meg használni az agyad!

„Egy trágár, hazug, műveletlen, buta, alattomos sunyi kis faszkalap vagy, de lehet, vannak, akiknek ez jobban bejön”

A jó öreg projektálás :)

„ugye, milyen jó, hogy megismertettelek a szóval”

Ne kamuzz! Sehol nem voltál, amikor én már ezt a szót hangoztattam.

„Egy baj van, hogy azt nem tanítottam meg, hogy hogyan kell értelmezni a fogalmat”

Mint ahogy soha senkinek nem tanítottál semmit. A fiaidnak sem.

Womb Rаider 2020.07.17. 13:12:29

@The Cortez: Késő, öcsipöcsi... a vonat már elment. Menj, mert Tibike lepisilte a homokvárad de előtte fújd ki az orrod.

"Mint ahogy soha senkinek nem tanítottál semmit. A fiaidnak sem. "
Nyilván, ha te mondod..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.17. 22:25:22

@Womb Rаider: Te húzzál innen valami feminista vagy fityiszes oldalra, ott jobb lesz neked a magadfajták között.

2020.09.18. 13:46:58

Hogy a baszás jönne rád és ne legyen ott senki!

xD

2020.09.18. 13:52:26

@Womb Rаider:

"Mi a célod? Ezzel a bloggal"
Először is seggekről rak ki képet, hogy azt higgyük, jó pasi. Hogy azt higgyük, hogy ha jó pasi, akkor kap is jó segget. És akkor azt hiszi, hogy a nők féltékenyek lesznek. Meg van egy kis himsovi hangneme, hogy a kipicsázásért rajongó nőstényeket csalogassa vele.
Szóval a cél a csajozás, vagy csak simán egoboost.

Lorrh 2020.10.10. 08:28:56

@Mindig az utolsó: ez olyan szép volt, hogy elmentettem az aranykönyvembe, ha szabad kérnem.
Megyek kisminkelem magam a maradék margarinnal és a kialakuló véleményemet feldugom a dialízises nővérke felső gomblyukába. Már épp nyúlnék is, de látom, hogy a rokkantnyugdíjas anyja egykerelkezik a gangon a verhovinával. És akkor már a benzint is nekem kell venni az ócska csotrogányába, hogy azt senki ne mondja kinek mikor kell ajándékot vinni. Ez az egész undorító képmutató társadalmi nyájaskodás a hálapénzről. Bezzeg a tisztelendő úrnak a temetéskor meg a keesztelőkor is csúsztatják a borítékot - figyelitek? - élet és halál ura ő ilyenkor. De persze pénzért csinálja azt is. Még hogy a bagolai szűzmária kerekesszékje se lenne elég neki. Amikor meg nyáron találkoztunk akkor rózsaszín sapkában volt a 40 fokos kánikulában. Miskolcig az úton végig azzal fűzött hogy ő bement a boncolás előtt megnézte az apja tetemét és ott nagyon furcsa dolgokat talált. Nem evilágiakat! Balhét is akart csinálni de a főorvos lefogatta. Alig éri el a nyugdíja a minimál brikett árát. Fajintos kis lovesberényt rittyentett magának aztán meg.
Nekem ne mondja senki hogy ez nobbel díjat érdemel! inkább göbbels díjat! kikkérem magamnaaaaaak!!!

Lorrh 2020.10.10. 09:31:45

Na eltünt az előző komment. Nehogy lemaradjatok erről, mert szerintem csodás darab:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Annyira faintos ez a kép a poszthoz, hogy inkább ide írok :o)))

@The Cortez: @Womb Rаider:

Amúgy nektek mennyire van rend az agyatokban, hogy szerintetek, mert szerintem ti így gondolkodtok:

-akiknek ki van nyalva a segge azoknak legyen még jobban, mert milyen már, hogy nincs totálisan teljesen 100%-ban kinyalva a seggük.
-tegye ezt az szerintetek mint pl. jómagam, hogy kézzel mosok, hideg vízben zuhanyzok ha úgy van, hogy nincs idő se energia órákig várni vesebeteg létére.
-a magamfajta az önző fasz, aki részben a ribanc nénje miatt is rágja a kefét és hogyan merészelek én magamra is gondolni?
-a nyomorult blog.hu-n állandóan lelkiismereti nyomasztás megy az amúgy is testilelki nyomorban és szarban a nép felé, hogy miután elfogadott általános mentalitás és szinte íratlan szabály a mások nyakának taposása, mások fejének szarba (pont ma lamentáltam azon, hogy mitől is szimpatizálok jobban azokkal, akik országhatáron túliak, mert ha itt látsz egy bármilyen vendégmunkást, ki van sminkelve a legtöbb és nem baszogatják egymást ezért a nők. Ilyen felfogást, mint ami itt megy már szerintem csak a világ legelmaradottabb részein találni) nyomása és ha kicsúcsosodik mekkora szemétdomb az egész úgy caklipakli egyes esetekben, akkor meg bízzunk a közösség erejében. Én úgy vagyok vele, hogy először mimdenki a saját családja anyagi helyzetében mutassa meg a nagy segélyező szuperhőst, mert mint említettem, az én családomban is van egy fasszopó nyálgép aki vöröskeresztezik, mégis beledögölne az egoja, ha rajta kívül akár a testvérére is áldozzon két fityinget, mert anyu is meg én is még a turiba is betérünk (bár én csak otthonra szoktam ha úgy van, mert ahhoz képest, hogy bolyhos, kopott még félárban van egy vadiújhoz képest szal drága ahhoz képest hogy szar), miközben az a ribi felékszerezve és butikcuccokban jár, és ha majd az én picsámat nyalják a férfiak az ilyen picsáké helyett, akkor majd érdekelni fog talán, hogy ki mit gondol a magamfajtáról.
-majd adományozok ha valakit érdemben érdekelni fog valaha is, hogy anno 12 óra meló után két szelet szárazkenyérre értem haza +margarin wow, de persze alkeszéknak a sör megvolt.
-ja és ha nekem van bajom akkor meg "mindenki a maga sorsának a kovácsa"-ám legyen, de ami az embereket illeti, mindenki ugyanúgy mehet a könyvtárba nyelvkönyvért stb. ugyanúgy ahogy én tettem, úgyhogy ha én, akkor más is a maga sorsának a kovácsa. Innentől van az, hogy sajnos bár embereket is sajnálok de én csak állatok részére adományozok.

Majd ha én az életemben tapasztalom azt, hogy valaki érdemben tesz is valamit azért, hogy végre az életemet is élhessem nyugiban stressz idegbaj és kilátástalanság nélkül, hogy élet legyen és ne túlélés, akkor majd lehet lelkiismeretnyomasztani. Addig sajnos olyan vagyok amilyen és akinek erről erkölcsi itélkezős véleménye alakulna ki rólam, az feldughatja magának. "
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása