Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. június 12. 22:46 - The Cortez

Trú sztoriz # 6 - A mindenre kapható éldolgozó

red_shoes_panties_short_skirt_natalia_starr_red_dress_sexy_secretary_glasses_chair-305470_jpg_d.jpg

A melóhelyen hallottam!

Van egy csaj a cégnél, nevezzük Évának. Fiatal, jó megjelenésű pináról van szó  nem is igazán értettem sosem, mit keres az egyik legszarabb részlegen: a fogatlan prolik meg az omeganőstények birodalmában. Én mondjuk soha nem voltam odáig érte, ám a sok balfék természetesen mindig literszámra csorgatta rá a nyálát

Nem olyan régen megbízható forrásból megtudtam, hogy Éva egy céges vacsorán, alaposan bebaszva, a férfiakból álló vezetőség előtt bevallotta, hogy a fizetésemelés érdekében, ő bizony bárkivel megbaszatja magát. Persze nem ezekkel a szavakkal mondta szánalmas mondandóját, de ez volt a lényeg. Később kiderült, hogy korán kezdte a parittyázást, szóval talán nem kell annyira csodálkozni az ittas beböfögésén.

Arról sajnos nincs információm, hogy bárkinek sikerült-e megkúrnia a főnökség tagjai közül, viszont ha a pia hatására leomlottak a picsa gátlásai és őszintébe csapott át, akkor az azt jelent, hogy a még nála 3-5 fejjel alacsonyabb felettesének is simán a faszára ereszkedne, ha lehetősége adódna rá.

További érdekesség: a csajról még korábban mesélték, hogy állítólag szerette pofátlanul kihasználni valamelyik jóhiszemű, kissé béta mentalitású munkatársát. Ezen hangyafaszni sztori összességén, kurvára érdemes elgondolkodni!


Kép forrása: itt

153 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3815806968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2020.06.13. 00:29:53

Nálunk tavaly lehetett pályázni főnöki pozícióra. Állítólag 6-an pályáztak külsősök is belsősök is, és mit ad isten, egy alig másfél éve ott lévő 26 éves picsa nyert aki egyébként olyan 8-as külalakra. (mások szerint 10-es is van) Tudni kell hogy már a kinevezése előtt látványosan törtetett meg kapart az igazgatóhelyettesnél.
A lényeg a lényeg, hogy a kis picsa elnyerte az állást és szóltak nekünk hogy majd másnap harmadnap erre már nem emlékszem ekkor és ekkor jelenjünk meg az ebédlőben mert az igazgató h. majd hivatalosan is befogja nekünk mutatni mint főnökünket. (nem mintha eddig nem ismertük vagy nem tudtuk volna hogy ki ő)
Igazgató h egy ilyen 30 év körüli nős faszi mondja a kis monológját hogy többen is jelentkeztek, azt persze nem teszi hozzá hogy olyanok is akik már több éve itt vannak és esetleg jobban átlátnák a munkafolyamatokat, de a lényeg nem is ez, hanem mikor eljut odáig hogy miért pont erre a kis ringyóra esett a választás. Előszőr jön a szokásos bla bla szöveg hogy látja rajta az ambíciót meg az akarást bla-bla bla-bla, 'de ami igazán kiemelte a többi jelölt közül, (és innentől hatásszüneteket tart és a csaj ott áll félig mellette félig a háta mögött és fülig ér a szájja és úgy néz rá mint egy félistenre) szóval amivel igazán kiemelkedett a többi jelölt közül, az az, amivel születni kell, és amivel ő született de másban nincs meg és ez a dolog az ő genetikája.'
- Hogy mi van?? A genetikája amivel csak ő rendelkezik??
És persze erre még tol valami bla bla szöveget hogy ezt nekünk hogy kell értelmezni.
Persze. És ezek után higgyük azt hogy nem volt meg a faszinak a ribanc, mikor már kinevezése előtt sejtettük hogy ezek közt van valami.
Számomra a csaj azóta is egy nagy 0. A múltkor új dolgozót akart felvenni, azt mondta 10 jelentkező közül úgy érzi a legértelmesebbet sikerült kiválasztania mert érdeklődőnek tűnt meg tartotta a szemkontaktott. (cigó faszi volt) Amúgy meg persze hogy tartotta, mert:
1; Maszk volt a ribancon ezáltal jobban a szemre terelődik a figyelem.
2; Kurva szép kék szeme van a ribancnak, de tényleg.
3; Legszívesebben megbaszta volna.
Végül pedig a faszi félnapos oktatás után szarul töltötte ki a tesztet (amit mindenki jól szokott) így nem lett felvéve. Azért ez így a ribi képességeiről is sokat elárul.

Slepy 2020.06.13. 00:32:21

Ja. Egyébként a kinevezésére az apja lakást vett neki meg új autót. Amúgy a csaj full egyedül él egy sünnel.

Slepy 2020.06.13. 00:37:58

Sőt még arra is gondoltam hogy esetleg az apja megvette neki az állást, de ebben annyira nem hiszek.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.13. 15:48:22

@Slepy: Csak úgy elmondta a főnök mindenki előtt, hogy a genetikája miatt nyert? :D Akkor ez egyértelmű. De ha az apja ilyen pénzes, akkor akár az is lehet, hogy tényleg bevásárolta oda a csajt, vagy ő valami csókos, esetleg szponzor.

Slepy 2020.06.13. 21:18:31

@The Cortez: Sok mindent mondott, de a végére hagyta ezt a genetikát és ahogy a csaj nézett rá abban minden benne volt. Ehhez vaknak és süketnek kellett volna lenni hogy ne rakjuk össze a képletet.
Most már lassan egy év távlatából én úgy gondolom hogy az apja nem vásárolta be őt. Sztem ő azt hiszi, hogy az édes kicsi lánya annyira tehetséges (csak nem abban amire apuci gondol) hogy ilyen rövid időn belül pozíciót kapott, hogy ezt meghálálta neki egy panellakással meg egy skoda octáviával.
Az meg még megér egy külön misét ahogy a csaj a faszbúk oldalán ölelgetik egymást a bratyóval, meg ahogy néznek egymásra. Az is kicsit több lehet mint testvéri szeretet.

MsIreneAdler 2020.06.13. 23:32:56

Egyszer volt egy főnököm, aki dugta az egyik kolléganőmet. Engem nem érdekelt volna a dolog, ha az összes munka nem rám szakadt volna, amíg ők az irodában "szerződéseket írtak" meg "diktáltak". Aztán egy szép napon értekezletet tartott nekünk a főnök, aminek a temája az volt, hogy ő bizony elhagyja a nejét és összeköltözik a csajjal, mert biztos észrevettük, hogy összemelegedtek. Ja kurvára észrevettem, mikor naponta órákig tök egyedül végeztem kettőnk melóját... Természetesen nagyon csúnya vége lett az egésznek, szóval rohadtul nem érte meg egyiknek sem a buli.
A posztban a nő, ha tényleg így viselkedett és nem csak rosszmájúságból pletykálják róla, akkor egy idióta. Mindössze ennyi a tanulság a sztoriból. Meg, persze az, hogy céges rendezvényen soha, de soha nem baszunk be :D.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.14. 16:11:26

@Slepy: Legalább ne csinálnak ennyire feltűnően meg ilyen szánalmasan.
A csaj apja is elég nagy balfék lehet. Minek lakást és kocsit venni a gyereknek, ha azt úgyis előléptették?
A végéhez semmit nem tudok hozzáfűzni :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.14. 16:20:20

@MsIreneAdler: Ezt miért jelentette be?

„Természetesen nagyon csúnya vége lett az egésznek”

Az esetek többségében ez így szokott történni.

A csajról úgy tudom többen mondták ezt az informátoromnak, ráadásul olyanok, akik ott voltak vele a rendezvényen. Persze még így is lehet, hogy egy rosszindulatú pletykáról van szó, de ennek ellentmondanak a csajhoz köthető gyanús körülmények.

„Meg, persze az, hogy céges rendezvényen soha, de soha nem baszunk be :D. ”

Ha nem bírjuk! Másfelől meg de, basszanak csak be a picsák, mert így legalább kiderül, hogy kik ők :)
Annyi még a sztori tanulsága, hogy úgy tűnik minden, az átlagnál kicsit is jobban kinéző csaj kurva.

MsIreneAdler 2020.06.14. 18:15:55

@The Cortez: nem tudom miért jelentette be, csak pislogtam, mint hal a szatyorban, mint mindenki :).

"Annyi még a sztori tanulsága, hogy úgy tűnik minden, az átlagnál kicsit is jobban kinéző csaj kurva."

Ez azért nem teljesen így van.
Meg aztán gondolom te sem hesegetnél ki az ágyadból egy nőt sem azzal a szöveggel, hogy "fujj, te kurva vagy, azokat meg utálom, jujj menj innen". Így elég álszent ez a dolog.
Mihelyst a normális nőkre nagyobb lesz a kereslet, az általad emlegetett ribik hoppon maradnak, és kikopnak. Amíg van aki lakást, melót, pozíciót biztosít ezeknek a nőknek a puncijukért cserébe, addig lesznek ilyenek. És ha azt hiszed ez neked szar, akkor rohadt nagyot tévedsz. Ez azoknak a nőknek ultra gáz, akik nem vették szopósra a figurát, hanem tanultak és keményen dolgoztak. Aztán azt látják, hogy picsába az egésszel, ha kidobják a cicit előrébb tartanak. :)
Mondjuk én ezek szerint tök jó helyen dolgozok. Persze vesznek fel hozzánk is ilyen biodíszlet lányokat, de szerencsére ők nem kerülnek feljebb.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.14. 21:01:47

@MsIreneAdler: Nem hesegetném ki. Ebben semmi álszentség nincsen.

„Mihelyst a normális nőkre nagyobb lesz a kereslet, az általad emlegetett ribik hoppon maradnak, és kikopnak”

Most is van rájuk kereslet.

Ez azoknak a paliknak szar, akik egy normális nőt szeretnének kapcsolatra.

„Ez azoknak a nőknek ultra gáz, akik nem vették szopósra a figurát, hanem tanultak és keményen dolgoztak. Aztán azt látják, hogy picsába az egésszel, ha kidobják a cicit előrébb tartanak. :) ”

Nagyon szar lehet nekik, ha végül ők is beállnak a sorba :)

Reactor 2020.06.15. 02:00:55

@MsIreneAdler: ...és természetesen semmiféle kompenzációban, vagy extrafizetésben nem részesültél. Főnökből nem lesz szalona.
Ám én 100% hogy elhessegetnék egy olyan nőt az ágyamból, akiről biztosan tudni, hogy állítólag Izlandon van még két ember, akivel nem...Az rendbe van, hogy manapság szüzet legfeljebb az óvodában vagy az apácazárdában találni, és hogy 99% hogy előttem kezelgette már valaki a nőt, ámde ha minden ágyban képes megfordulni, az nékem azt sugalmazza, hogy a hűség és a lojalitás semmit nem jelent a számára. Akiben pedig nem lehet megbízni, attól én nem akarok semmit.
A "slutty girl"-ekre nagyon sok pasas bukik, és jól is van ez így, de a "slutty girl" nem feltétlen jelenti azt, hogy tényleg bárkivel bármikor, azt meg pláne nem, hogy szimpátián kívül, nyomorult százalékokért csinálná bárkivel.
Sajnos, amíg egy pár cicike nagyobb karrierlehetőséget vet fel, mint a tudás, szorgalom, hozzáértés, rátermettség, addig a helyzet nemhogy javulni, de romlani fog. Nincsenek illúzióim.

MsIreneAdler 2020.06.15. 07:51:45

@The Cortez: én ebből a szempontból eléggé következetes vagyok: azokkal nem feküdtem le soha, akiket utálok, megvetek. De nem vagyunk egyformák.
A legtöbb pasi nem normális nőt keres, hanem azt szetetné, ha a ribancok megváltoznának. De miért is változnának, amíg mindig lesz valami balga férfi, aki kínál nekik ezt-azt a pinavalutáért.
Akinek van egy kis agya, nem áll be a sorba, mert hosszútávon gondolkodik. Aki okos és érdekli egy adott szamkma, az nem engedi meg magának, hogy csak azért értékeljék, mert jól néz ki. Sőt egyenesen kínos, ha ez egyáltalán szóba kerül. Nem szaPersze jól mutat az önéletrajzban, hogy ilyen meg olyan vezető volt valaki, de amint s a szépsége megfakul, szakmai tudás meg nincs helyette, hamar a süllyesztőben végezheti az illető.

MsIreneAdler 2020.06.15. 07:53:27

@The Cortez: ***nem szabad engedni erre terelődni a figyelmet, ezt akartam még írni :)

MsIreneAdler 2020.06.15. 08:38:20

@Reactor: azt nem mondhatom, hogy nem kaptam jutalmakat, viszont a mostani munkahelyemen eléggé látványos lenne, ha nem értenék a dolgomhoz :). De persze régebben előfordultak érdekes dolgok, más helyeken.
És ahogy fent említettem a külső csak rövid távon képes egyengetni a karriert. Viszont ideig, óráig működik a varázslat. Mondjuk én azért megemlíteném, mert érdemtelenül kevés szó esik azokról a főnökökről, sugar daddy-kről, akik ugyanolyan ludasak a rendszer működésében, mint a ribik. Csak ugye nekik hajlamosak vagyunk megbocsátani, hisz ők csak a női vonzerő tehetetlen áldozatai :D
Abszolút megértem, ha nem bújsz ágyba olyannal, akinek az életvitelével, mentalitásával nem tudsz azonosulni. Én például irtózom a primitív, ostoba pasasoktól. Tuti nem tudnék mit kezdeni velük még rövid távon sem.

Hungryhorse 2020.06.15. 10:57:01

@MsIreneAdler: sokezer éves történetek leírják a a típust, Homérosznál keresgélj, az Iliászban, Helene és a párja esete alapos tanulságokkal szolgál még ma is.

MsIreneAdler 2020.06.15. 14:45:03

@Hungryhorse: a régi korok női is éltek a lábuk közé adott lehetőséggel, ebben nincs újdonság. De valljuk be, más nem nagyon volt a kezükben (:D), amivel üzletelhettek. A mai nyugati nők viszont tanulhatnak, vagyonuk lehet, saját vállalkozást indíthatnak, szóval ezerféle módon érvényesülhetnek. Nem kell odaadniuk magukat egy férfinek, csak hogy előrébb jussanak az életben.

Hungryhorse 2020.06.15. 16:23:09

@MsIreneAdler: sokkal kisebb a különbség köztük és köztünk, mint gondolnád.
A tudat alatti és a hormonok dolgoznak bennünk férfiakban és a nőkben is.
Ezek pedig nem változtak sokat az eltelt pártízezer évben.
A punci illata és a többi feromon ma is mindent visz, oda, s vissza is.

A többi - amit írtál és amiben nyilván van igazság - pedig a felszedett társadalmi/kulturális cafrang.

MsIreneAdler 2020.06.15. 16:59:54

@Hungryhorse: így van, ahogy írod. A különbség csak látszólag nagy. Én mindössze arra próbáltam utalni, hogy a tengernyi lehetőség mellett manapság még visszatetszőbb lehet, ha valaki a testi adottságaival érvényesül olyan munkakörben, ahol a külső nem számít.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.15. 17:10:23

@Reactor: „A "slutty girl"-ekre nagyon sok pasas bukik, és jól is van ez így”

A normálisabbja csak a szex érdekében bukik rá.

@MsIreneAdler: Tényleg nem vagyunk egyformák. Te nő vagy elvileg.

„A legtöbb pasi nem normális nőt keres, hanem azt szetetné, ha a ribancok megváltoznának”

Hiába keres normálisat, ha a legtöbb ribanc :) Az meg igaz, hogy a manginák is felelősek a dologban.

„A mai nyugati nők viszont tanulhatnak, vagyonuk lehet, saját vállalkozást indíthatnak, szóval ezerféle módon érvényesülhetnek.”

És mégis így érvényesülnek rengetegen :)

MsIreneAdler 2020.06.15. 18:13:36

@The Cortez: elvileg :D. Na ilyet azért szerencsére IRL nem szoktak mondani rám :). De megértem, hogy óvatosan fogalmazol, itt bármi előfordulhat.
Mondjuk nem csak emiatt gondolkodunk máshogy.

Reactor 2020.06.16. 01:22:25

@MsIreneAdler: Tehát a főnöktől azért kaptál ilyenkor jutalmat? Na, ez is olyan dolog, amit 100% nem hinnék el, hogyha nem te mondanád :) ismerve a főnök-embertípust, előbb tartanám valószínűnek azt, hogy befagy a pokol. Szóval ez most meglepett :) És tudod mit? Igazából még hálás is lehetsz, hogy téged nem próbáltak bevonni az afférjaikba!

Hogy a külső meddig tudja megdobni valaki karrierjét, ez is elég sok tényezős dolog. Ha a főnök nőtlen, akkor gyakorlatilag a határ a csillagos ég, pláne ha bele is szeret a beosztottba, bár nem vagyok biztos benne, jól működne-e egy ilyen kapcsolat. Ha meg a főnök, vagy pláne a csaj kapcsolatban van, esetleg házas, akkor meg egyenesen gusztustalan, gerinctelen dolog az előremenetel oltárán feláldozni a kapcsolatot. Szégyen, hogy a mai mosléktársadalom ezt díjazza és propagálja; ezért is örülök, hogy te nem vagy ilyen :) millió és millió ilyen nő kellene, és feleennyi probléma nem lenne a párkapcsolatokkal.
Jóval kisebb, naivabb koromban én is sokat agyarásztam azon, ha felnőtt volnék, hogyan nősülnék. Kitaláltam például, hogy csak olyan lányt vennék feleségül, aki sikít ugyan, ha meglát egy levelibékát, de nem mondja rá, hogy "undorító", és "fúj", aki megijed, de nem haragszik, ha egy papírzacskót durrantok el a füle mellett, és ha szar napom van, mindig hoz nekem egy üveg "mántengyú"-t :) Mit tudtam én még akkor a párkapcsolati útvesztőről, ugyan...

Womb Rаider 2020.06.16. 10:39:39

"Nem olyan régen megbízható forrásból megtudtam, hogy Éva egy céges vacsorán, alaposan bebaszva, a férfiakból álló vezetőség előtt bevallotta, hogy a fizetésemelés érdekében, ő bizony bárkivel megbaszatja magát. "

Trú .. hát hogyne. Mindenkinek van talonban 4 ilyen trú sztorija, főleg pasiknak, akinek (nem meglepő módon) nem sikerült bugyin belülre küzdeniük magukat. Ők mindent látnak, hallanak, vagy ismernek valakit, aki együtt utazott a 4-6-oson olyasvalakivel aki látott ilyet!!!

"Persze nem ezekkel a szavakkal mondta szánalmas mondandóját, de ez volt a lényeg. "
Vagy legalábbis ez illeszkedik az aktuális narratívához. A szép nő mindig buta, de legalább gátlástalan törtető :(

"További érdekesség: a csajról még korábban mesélték, hogy állítólag szerette pofátlanul kihasználni valamelyik jóhiszemű, kissé béta mentalitású munkatársát. "

Én azt hallottam, hogy az Auchanban kiflit lopott és amikor a biztonsági őr elkapta, akkor rögtön lepippantotta a raktárban, csak, hogy elengedje! A szép nők mindent így intéznek, nekem elhihetitek, bármennyi ilyen sztorit ki tudok találni ennek igazolására!

Totál középkor, de komolyan. Biztosan vannak karrierista ribancok, ez vitán felül áll. Kellenek hozzá tetű kispöcsű pocakos főnökök, akik ezt kihasználják (ha meg nincs felajánlkozó, úgy választanak ők maguknak a norma osztályról..)

De könyörgöm: ebben a sztoriban nyertesek csak a férfiak, a "törtető ribanc" helyére pedig bárki odatérdelhet, aki ambíciózus :)

Ez a sztori gumicsont és demonstrációs eszköz, semmi több. Ellenőrizhetetlen és az emberi rosszindulatra apellál.. annyit is ér.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.16. 12:17:18

@Womb Rаider: „ Mindenkinek van talonban 4 ilyen trú sztorija, főleg pasiknak, akinek (nem meglepő módon) nem sikerült bugyin belülre küzdeniük magukat. Ők mindent látnak, hallanak, vagy ismernek valakit, aki együtt utazott a 4-6-oson olyasvalakivel aki látott ilyet!!!”

Na mi van, már megint magadra ismertél? Nem kell kényszeresen gyártanod a nevetséges, férfiellenes elméleteidet, de ezt mondtam már. A sztorit egy nőtől hallottam, aki szintén nőktől hallotta, úgyhogy el is kezdheted megbaszni magadat!

„A szép nő mindig buta, de legalább gátlástalan törtető :( ”

Nem, de itt láthatóan igen, másfelől minek píszískedjek?

„Én azt hallottam, hogy az Auchanban kiflit lopott és amikor a biztonsági őr elkapta, akkor rögtön lepippantotta a raktárban, csak, hogy elengedje! A szép nők mindent így intéznek, nekem elhihetitek, bármennyi ilyen sztorit ki tudok találni ennek igazolására!”

Nem a feminista, nőmentegető hisztit kéne tolni!

„Biztosan vannak karrierista ribancok ez vitán felül áll”

Akkor mit égeted magad?

„De könyörgöm: ebben a sztoriban nyertesek csak a férfiak”

Nem nyertesek, de jó femináciként, ebből a történetből is férfihibáztatást kell kreálnod.

„Ez a sztori gumicsont és demonstrációs eszköz, semmi több. Ellenőrizhetetlen és az emberi rosszindulatra apellál.. annyit is ér. ”

Ez a komment egy tehetségtelen, agybeteg radikálfeminista újabb nőfelmentegő, férfihibáztató, primitív elméletgyártása... annyit is ér. A múltkori hasonló, pornófüggőséggel való beégésed után, már nem kéne strapálnod magadat!

Womb Rаider 2020.06.16. 12:39:47

@The Cortez: 'Na mi van, már megint magadra ismertél? Nem kell kényszeresen gyártanod a nevetséges, férfiellenes elméleteidet, de ezt mondtam már. A sztorit egy nőtől hallottam, aki szintén nőktől hallotta, úgyhogy el is kezdheted megbaszni magadat! '

Már miért kellett volna magamra ismerni??? Én nem gyártok semmit, pusztán megkérdőjeleztem az ilyen 'trú sztorik' értelmét, hasznát. Anekdotikus érvelés.. annyit is ér.

"Nem, de itt láthatóan igen, másfelől minek píszískedjek?"
Nem kell.. elég, ha a valóságtól nem szakadsz el. És egy vélhetően kitalált, kiszínezett sztorit nem próbálsz általános érvényvé tenni , csak azért mert az elméletedet jól meg lehet vele támogatni.

"Nem a feminista, nőmentegető hisztit kéne tolni!"
Hol olvastál ilyet?

"Akkor mit égeted magad?"
Leírtam a véleményem.. de azért nem kell rögtön idegállapotba hergelned magad.

"Nem nyertesek, de jó femináciként, ebből a történetből is férfihibáztatást kell kreálnod."
Kifejtenéd? Nem hibáztattam egyébként (még...) csak megállapítottam, hogy a vezető pozícióban lévő férfi másokkal fizettetteti meg a kurvázása költségét.. :) De látom nem értetted.

"Ez a komment egy tehetségtelen, agybeteg radikálfeminista újabb nőfelmentegő, férfihibáztató, primitív elméletgyártása... annyit is ér."

:))) Egyre feszültebbnek tűnsz. Nehezen viseled, ha akad valaki, aki kétségbe vonja a szavahihetőséed, az állításaid megalapozottságát és a következtetéseid logikáját. Csak azt nem értem, hogy akkor minek blogolsz? Arra számítasz, hogy egy radikális-szélsőséges-beteges elmélet kapcsán pusztán zajos egyetértésben és éljenzésben fogsz pancsizni? Benézted, papuskám :)

"A múltkori hasonló, pornófüggőséggel való beégésed után, már nem kéne strapálnod magadat! "
Beégés? Te valami másik mozit nézel :))))

MsIreneAdler 2020.06.16. 12:46:36

@Reactor: persze, hogy kaptam jutalmat, nagyon kilógott volna a lóláb, ha nem kapok. Meg aztán ez az ügy sem fekete és fehér volt, nagyon összetett történetről van szó, amit, ha leírnék magukra ismerhetnének a szereplők. A főnök sem volt velejéig romlott, a lány sem volt tipikus cafka. Mindegy, azért egy életre szóló lecke volt ez nekem, megtanultam, hogy semmi nem az, aminek látszik, hogy mindig meg kell hallgatni a másik oldalt, és persze munkahelyen soha de soha nem keveredünk viszonyba, de még csak gyanús helyzetbe sem. Valamint sajnos még azt tanultam, hogy (bocs lányok) de létezik egy inkább amolyan nőkre jellemző aljasság, ami abból áll, hogy valaki képes manipulálni embereket, szart dobálni a másikra, miközben önmagát eszméletlenül hihetően áldozatnak állítja be. Ilyet pasitól még nem láttam, de nőben is ritka az igazi vérprofi. Említettem, hogy csúnya vége lett a sztorinak, na itt meglepő módon a pasi húzta a rövidebbet.
Azért szerencsére vannak olyan állások, ahova a csöcs édes kevés :)

Womb Rаider 2020.06.16. 13:09:38

@MsIreneAdler: "és persze munkahelyen soha de soha nem keveredünk viszonyba, de még csak gyanús helyzetbe sem."

Sajnos (vagy sem..) ez kikerülhetetlen, hiszen egy átlagos munkahelyen majdnem annyit tölt el egy ember, mint a saját családjával illetve a barátokkal, ismerősökkel .. és természetesen adódik a lehetőség elmélyültebb kapcsolatok kialakulására vagy akár futó kapcsolatokra, egy kis flörtölgetésre.. de ebben is mindig két fél kell a tánchoz.. Kata, akik állítólag könnyű táncba vinni, no meg Kálmán, aki szeretne egyet ropni.. mert esetleg az asszony otthon már uncsi :)

"Valamint sajnos még azt tanultam, hogy (bocs lányok) de létezik egy inkább amolyan nőkre jellemző aljasság, ami abból áll, hogy valaki képes manipulálni embereket, szart dobálni a másikra, miközben önmagát eszméletlenül hihetően áldozatnak állítja be. Ilyet pasitól még nem láttam, de nőben is ritka az igazi vérprofi. "

Nálunk zömében férfiak dolgoznak és ezen állításod nem tudom megerősíteni. Inkább azt mondanám, hogy ez függ attól is, melyik nem van túlsúlyban.. de még nem dolgoztam olyan kollektívában, ahol nők voltak létszámfölényben. Viszont hisztis és furkálódós pasassal már találkoztam. Mondjuk elég hamar lapátra került, bár szakembernek nem volt rossz, csak szétcseszte a csapatot.
(Pluszban szerintem azért ez függ attól is, hogy IQ terén milyen átlagos szintet képvisel a munkahely.

"Azért szerencsére vannak olyan állások, ahova a csöcs édes kevés :) "

Hááát... a hentes, akihez járok, annak elég méretes 'dudái' vannak, kb mint Meatloaf-nak :)

MsIreneAdler 2020.06.16. 15:16:24

@Womb Rаider: én dolgoztam férfiakkal is, meg amolyan tipikus tyúkólban is. Szerintem ha a legelején lehűti az ember a kedélyeket, hogy az új csaj az nem kefélni jött, hanem dologozni, onnantól már csak a néha fel-fel jövő ajánlatokat kell hárítani (ilyen csapatépítőkön szoktak még gyenge kísérletek lenni). Mint írtam, rám a fenti sztori olyan hatással volt, hogy eszembe nem jutott belemenni ilyesmibe, és ezt minden adandó alkalommal tisztáztam is. Poénkodni lehet, sőt kell is, pasikkal dolgozni amúgy ezért szeretek jobban, mint nőkkel, mert ők jobban veszik a lapot és nem olyan sértődősek.
Az IQ-nak nem tudom mennyi köze lehet a munkahelyi románcokhoz. Szerintem ultra komoly helyeken is kefélnek a nagytudású emberek egymással, mint a nyulak. Sőt.

Womb Rаider 2020.06.16. 17:16:59

@MsIreneAdler: "Az IQ-nak nem tudom mennyi köze lehet a munkahelyi románcokhoz. Szerintem ultra komoly helyeken is kefélnek a nagytudású emberek egymással, mint a nyulak. Sőt. "

Nyilvánvalóan :) Csak a primitív áskálódásra és kavarásra értettem amit írtam.
A csapatépítés az külön sztori :) Olyankor oldódnak a gátlások és ez lehet félreértések forrása, illetve születhetnek később megbánt döntések, amik aztán persze feszültségforrássá lehetnek.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.16. 22:33:46

@Womb Rаider: „elég, ha a valóságtól nem szakadsz el. És egy vélhetően kitalált, kiszínezett sztorit nem próbálsz általános érvényvé tenni”

Ne szakadok el. Ebben a sztoriban mégis mi tűnik kitaláltnak meg kiszínezettnek?

„csak megállapítottam, hogy a vezető pozícióban lévő férfi másokkal fizettetteti meg a kurvázása költségét.. :)”

Nem volt ilyenről szó, csak utólag próbálod korrigálni.

„Nehezen viseled, ha akad valaki, aki kétségbe vonja a szavahihetőséed, az állításaid megalapozottságát és a következtetéseid logikáját”

Nem, de te mindig primitív elméleteket gyártasz.

„egy radikális-szélsőséges-beteges elmélet”

Hol láttál ilyet?

MsIreneAdler 2020.06.17. 07:07:37

@Womb Rаider: na igen, a céges csapatépítő egy külön műfaj. Egy esemény, ahova szinte senkinek nincs kedve menni, de jó pofát vág mégis az egészhez. Szerencsére a legtöbbet sikerült megúsznom, de egyszer belecsöppentem egy igaziba. Tudod ez a: játszunk, ismerjük meg egymást, nyugodtan beszéljünk a problémákról egész álló nap...mindezt játékos feladatok keretén belül, amik természetesen nem a kikapcsolódást szolgálják, hanem hogy a főnökeid az irodán kívül is megfigyelhessék a viselkedésedet. Egér a labirintusban, a sajt pedig az esti piálás :) Broáf :D. Borzalmas volt. Úgy jöttem haza, mint egy vietnámi veterán, sokkot kaptam.

Womb Rаider 2020.06.17. 07:28:36

@The Cortez:
Ne szakadok el. Ebben a sztoriban mégis mi tűnik kitaláltnak meg kiszínezettnek?

Ott, ahol a bugyuta , elcsépelt, hímsoviniszta halivúdi poént dolgozza fel: Kivel kell itt dugnom, hogy kapjak végre egy jó kávét?

"Nem volt ilyenről szó, csak utólag próbálod korrigálni."
Sajnálom, hogy csak a szavak primer jelentésével boldogulsz (hellyel-közzel) és a komplex jelentéstartalmat nem érzékeled (a szomorú az, amikor az általad leírtak esetében is ezzel kell szembesülnünk..)

"Nem, de te mindig primitív elméleteket gyártasz."
MINDIG!!! Állandóan, örökkön-örökké!
Kár, hogy cáfolni nem igazán sikerül, csak kijelented, hogy ez femináci baromság :)

"Hol láttál ilyet? "
Az egész RSS erről szól, a RP/BP .. az MGTOW..
Képtelen vagy belátni, hogy az evolúciós versenyfutásban lemaradni látszotok..és ezen az nem fog segíteni, hogy duzzogtok, szidjátok a bírót, a versenytársakat, mindenkit, de arra képtelenek vagytok, hogy alkalmazkodjatok az új kihívásokhoz és felnőjetek a feladathoz.
Volt már itt olyan, aki egy kifejezetten tetszetős alternatívát (egyenrangú alternatívát, tegyük hozzá..) mutatott , de te csak hajtogatod (implicite) hogy nektek az alanyi jogon jár, azt el nem veheti senki ... és várjátok, hogy a sült galamb széttárt combokkal berepüljön a hálószobába..
Nos, ahogy érzitek.. ahogy érzitek..

Womb Rаider 2020.06.17. 07:34:59

@MsIreneAdler: "Úgy jöttem haza, mint egy vietnámi veterán, sokkot kaptam. "

:))) Szerintem pedig kifejezetten izgalmas figyelni, hogy idegen helyen, szokatlan szituációk mi mindent kihoznak egyes emberekből.. az is igaz, hogy vigyázni kell, nehogy elfajuljanak a dolgok és maradandó sérüléseket szenvedjenek egyesek..
Én egyébként azt tapasztaltam, hogy azok körében zajlanak a legmeghökkentőbb metamorfózisok, akik az átlag feletti intelligenciával és képzettséggel, státusszal rendelkeznek.. és nem ritkán csúnyán le tudnak aljasulni :) Míg egyszerű emberek egészen maguk fölé tudnak emelkedni.. Fura ez.
Ha újra születnék, valószínűleg humánetológus lennék :).. vadakat terelő juhász..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.17. 13:00:46

@Womb Rаider: De ez a valóság, és a poénban sincs semmi hímsoviniszta. Érthető, hogy femináciként minden hímsoviniszta, még a valóság is.

„Kár, hogy cáfolni nem igazán sikerül, csak kijelented, hogy ez femináci baromság :)”

Mit kéne cáfolni a tudománytalan, gyűlölködő elméleteken? Főleg azután, hogy a pornófüggőség témával is beégetted magad.

„Képtelen vagy belátni, hogy az evolúciós versenyfutásban lemaradni látszotok”

Mint ahogy múltkor sem volt semmi igazságtartalma a férfiellenes okfejtésednek, úgy most sincs.

Womb Rаider 2020.06.17. 13:31:07

@The Cortez: "De ez a valóság"

A te, személyes használatú valóságod.

"Mit kéne cáfolni a tudománytalan, gyűlölködő elméleteken?"
Azért megnéztem volna, hogy megpróbálod.. de ha félsz, hát félsz.
Az a bibi, hogy az általam idézett jó pár tanulmány megszületése messze több tudományosságon alapul, mint a ti fotelsoviniszta agymenésetek :)
Meg is értem, hogy nem vállalod a kihívást.

"Főleg azután, hogy a pornófüggőség témával is beégetted magad."
Ezt már ismételgeted egy ideje, de ennél jobban nem lehetne, hogy kifejtsd? A kedvemért...

'Mint ahogy múltkor sem volt semmi igazságtartalma a férfiellenes okfejtésednek, úgy most sincs. '
Mondod te.. de ez csak a szokásos, jól ismert handabandázásod, mert meg sem mersz azzal próbálkozni, hogy bebizonyítsd az igazad (talán mert érzed, hogy vékony jégre lépnél?)
Inkább dobálózol a szokásos démonizálós lózungjaiddal: femináci, férfiellenes.. Ennyit tudsz csak?

Szokj már rá arra, hogy csak alap szinten , de megpróbálod igazolni egyik-másik állításodat. Néha.. a kedvemért..

Ha nem lennél elvakult, talán észrevennéd, hogy nem gyűlöli itt senki a férfiakat, pusztán arra próbálunk rámutatni, hogy férfi és férfi között hatalmas különbségek vannak. És itt lép be az evolúció, ami nem demokratikus és nem érdeklik a kimunkált , áltudományos agymenések. Egyszerűbben szelektál. Nem lehet lukat beszélni a hasába, nem hatja meg a picsogás. De ugyanígy működik ez nők esetében is.. de aki beleragadt a pornóba és elment mellette az élet, annak csak az önhipnózis, a magyarázkodás marad.

MsIreneAdler 2020.06.17. 13:41:56

@Womb Rаider: megfigyelni biztosan érdekes, de alanynak lenni borzasztó volt. Persze a mai eszemmel már biztos nem hagynám magam így érzelmileg bevonni ebbe a baromságba. Pl. volt egy feladat, hogy ilyen fecniken emberi tulajdonságok voltak. 10-15 fős csoportokba tereltek minket és ki kellett választani öt tulajdonságot, ami szerintünk egy kollégánál a legfontosabb. Én fogtam a "becsületesség" - et, majd kurvára egyedül maradtam azzal, hogy ez fontos...próbálták belemagyarázni, hogy a szorgosságban ez benne van, de hát elég gyengus volt. Nagyon kiakadtam :D. Most már viccesnek gondolom a szitut, de akkor rohadtul bántott, kikkel ülök együtt napi 8-9 órát. Na mindegy, emlékszem ez egy péntek-szombat volt, szombat estére összetrombitáltam az összes barátomat, akit csak lehetett, hogy egy ivászat keretén belül támogassanak picit lelkileg, nehogy vajazó késsel felmetszem az ereimet :D
A lealjasulás az tényleg meglepő. Volt olyan kollegina, akit nem ismertem volna fel a hangjáról, olyan kis szürke egér volt, aztán egy rendezvényen félmeztelenül táncolt az asztalon. Állítólag :)

VOGAben 2020.06.17. 21:58:22

Ezekben a sztorikban csak és kizárólag pillanatnyi nyertesek vannak. Ill. nyeltesek. A teljesítmény és értelem nélküli sikerek, komoly ágazatokban soha nem tartanak a visszavonulásig. A lelküket áruként kezelni ugyan kiknek érte meg hosszú távon? Az ilyen véglények számomra soha nem többek egy pinás tetünél, vagy egy farokkal bíró takonynál.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.17. 22:36:31

@Womb Rаider: „A te, személyes használatú valóságod”

Azt írtad tudod, hogy vannak törtető picsák, akik bármire képesek. Akkor mitől az én valóságom?

„Azért megnéztem volna, hogy megpróbálod.. de ha félsz, hát félsz”

”Az ember színe fehér” meg a ”Németország a tökéletes nép” szintű szélsőséges elméletekkel, miért egy normális embernek vitába szállnia? A józan észnek semmi köze a félelemhez, de úgy tűnik a te kis primitív világodban igen.

„Az a bibi, hogy az általam idézett jó pár tanulmány megszületése messze több tudományosságon alapul, mint a ti fotelsoviniszta agymenésetek :)”

Kár, hogy egy darab tudományos dolgot nem írtál :) és már megint a femnáci sovinisztázik...

„Ezt már ismételgeted egy ideje, de ennél jobban nem lehetne, hogy kifejtsd?”

Nézd vissza Irén blogján. De ha ehhez is lusta vagy: ott is szánalmas, férfiellenes elméletekkel próbáltad kiforgatni a jelenséget, aztán amikor küldtem egy videót egy szakembertől, aki ráadásul nő volt, akkor valahogy hirtelen bekussoltál :)

„mert meg sem mersz azzal próbálkozni, hogy bebizonyítsd az igazad ”

Leírtam egy tök hihető történetet, te meg idejöttél kamut kiabálni, de csak azért, mert egy nő a sztori főszereplője. Mit bizonyítsak?

„nem gyűlöli itt senki a férfiakat,”

Rajtad kívül tényleg senki.

„És itt lép be az evolúció, ami nem demokratikus és nem érdeklik a kimunkált , áltudományos agymenések. ”

Mégis dobálózol velük.

„de aki beleragadt a pornóba és elment mellette az élet, annak csak az önhipnózis, a magyarázkodás marad. ”

Ez szokás szerint sehogy sem jön ide, de az evolúcióról előadott litániád sem.

Womb Rаider 2020.06.18. 11:55:49

@The Cortez: '
Azt írtad tudod, hogy vannak törtető picsák, akik bármire képesek. Akkor mitől az én valóságom?'

Attól, hogy te előszeretettel általánosítasz és próbálod úgy bemutatni a negatív példákat, mint jellemzőek lennek, meghatározóak. Ez hazugság.

"Rajtad kívül tényleg senki."
Hülye vagy, az is maradsz. Ez a te utad.

"Mégis dobálózol velük."
Én??? Áltudományos állításokkal? Konkretizálnád végre? Mert te mindent ezzel intézel el ami ellentmond neked, de annyi eszed már nincs, hogy valami érvelésszerűséggel előállj.
Te csak tagadsz, makacsul.. a buták menedékét választod. Ez a te utad.

"Nézd vissza Irén blogján. De ha ehhez is lusta vagy: ott is szánalmas, férfiellenes elméletekkel próbáltad kiforgatni a jelenséget, aztán amikor küldtem egy videót egy szakembertől, aki ráadásul nő volt, akkor valahogy hirtelen bekussoltál :)"

Nem érzed, mennyire szánalmas a rekurzív 'érvelés'-ed?

'Nincs igazad, mert már megmondtam, hogy nincs igazad!!!"

A másik:" Az én 'szakemberem' igazi szakember a tiéd femináci és te is az vagy.. mert megmondtam már, hogy az vagy!!!"

"”Az ember színe fehér” meg a ”Németország a tökéletes nép” szintű szélsőséges elméletekkel, miért egy normális embernek vitába szállnia? A józan észnek semmi köze a félelemhez, de úgy tűnik a te kis primitív világodban igen."

?????? Mit zagyválsz már megint? Mi van a németekkel? Hülye vagy, öcsi, csak nem forogsz..
Lohhr és Torokhang fogalmazott jól veled kapcsolatosan: szellemi mozgássérült vagy.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.18. 12:38:35

@Womb Rаider: „Attól, hogy te előszeretettel általánosítasz és próbálod úgy bemutatni a negatív példákat, mint jellemzőek lennek, meghatározóak.”

Jellemző, de nem általánosítottam. Nem hazugság, neked fáj az igazság már megint.

„Nem érzed, mennyire szánalmas a rekurzív 'érvelés'-ed?”

Miért nem ismered el inkább, hogy beégtél? Vagy legalább ne próbálkozz újabb szánalmas elméletekkel.

„Mit zagyválsz már megint? Mi van a németekkel? Hülye vagy, öcsi, csak nem forogsz..
Lohhr és Torokhang fogalmazott jól veled kapcsolatosan: szellemi mozgássérült vagy.”

Történelemhez is fogyatékos vagy? Miért nem lepődök meg? :) Lohr egy nemváltó troll, tehát az ő véleménye pont nem mérvadó, a Torokhangról még mindig nem tudom kicsoda. De látom, hogy valójában ilyen huszadrangú trollok a szakembereid :)

Womb Rаider 2020.06.18. 14:34:27

@The Cortez: 'Jellemző, de nem általánosítottam. '

A te fantáziádban , ott jellemző..

"Miért nem ismered el inkább, hogy beégtél? Vagy legalább ne próbálkozz újabb szánalmas elméletekkel."
Huhh... tehát marad a sulykolás.. Tudom, én vagyok a barom, hogy nem látom be: tőled többre nem lehet számítani.. ennyit tudsz.
Beégtem? Magyarázd már el, miben és miért égtem be?

"Történelemhez is fogyatékos vagy? Miért nem lepődök meg? "
Méltóztatnád a sehova nem vezető hablatyolás helyett kissé konkretizálni, mire is célzol?

"Lohr egy nemváltó troll,"
Felőlem ürgebőrbe varrott malomtulajdonos kulák szeretője is lehet.. vagy pávatollal a seggében rohangálhat a Pride-on.. a lényeg: képes értelmesen vitázni és logikusan érvelni a saját véleménye mellett. Te erre képtelen vagy. Vagy azért, mert csak mások írásait ollózod ide (de nem is érted) vagy csak a szerény képességű (talán ezért is) marginalizálódott, csalódott lúzer vagy, zavaros gondolatokkal, rögeszmékkel. tehetségedből csak az elutasításra és a tagadásra futja, de cáfolni semmit nem tudsz. Helyette történeteket találsz ki..

"Nem olyan régen megbízható forrásból megtudtam, hogy Éva egy céges vacsorán, alaposan bebaszva, a férfiakból álló vezetőség előtt bevallotta, hogy a fizetésemelés érdekében, ő bizony bárkivel megbaszatja magát. "

Itt, ezzel toltad túl a biciklit.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.18. 22:31:42

@Womb Rаider: „A te fantáziádban , ott jellemző.. ”

Az élet minden területén jellemző. Döntsd már el, hogy léteznek-e törtető ribancok vagy sem.

„Beégtem? Magyarázd már el, miben és miért égtem be? ”

Százszor leírtam.

„képes értelmesen vitázni és logikusan érvelni a saját véleménye mellett.”

Kár, hogy ugyanarról a témáról, minden nap más a véleménye :)

„vagy csak a szerény képességű (talán ezért is) marginalizálódott, csalódott lúzer vagy, zavaros gondolatokkal, rögeszmékkel. tehetségedből csak az elutasításra és a tagadásra futja, de cáfolni semmit nem tudsz.”

Ez egy az egyben a te jellemzésed lehetne. Ennél a posztnál be is bizonyítottad, hogy mindez igaz rád.

„Helyette történeteket találsz ki..”

Tudom, hogy fáj az igazság, de attól még nem lesz kitalált a történet. Továbbá nem arra kell haragudni, aki a rossz hírt hozza.

„Itt, ezzel toltad túl a biciklit. ”

Semmi túltolás nem volt benne. De úgy tűnik mégis csak arról van szó, hogy magadra ismertél.

Womb Rаider 2020.06.19. 08:29:18

@The Cortez: 'Százszor leírtam.'

Akkor nagyon egyszerű: kopizd már ide, ahol bővebben elmagyarázod.. az nem elég, hogy sokszor leírod: beégtél, beégtél, beégtél!

"Kár, hogy ugyanarról a témáról, minden nap más a véleménye :)"
Minden nap mindig más... aha.. ez biztosan így van. Kínodban csak ezt tudtad kitalálni?

"Tudom, hogy fáj az igazság, de attól még nem lesz kitalált a történet."
Nem, nem attól kitalált. Nem fáj, csak gyermeteg dolognak tartom, primitív eszköznek arra, hogy a saját narratívádat alátámasztd. Átlátszó, de egyben sokat mutat meg belőled, hogy mennyire a való világon kívül rekedtél a kis buborékod alatt.

"Semmi túltolás nem volt benne. De úgy tűnik mégis csak arról van szó, hogy magadra ismertél. "

Nyilván.. ez a kézenfekvő, logikus következtetés. Téged sem az eszed miatt fognak egyszer kilopni az országból.

"Ez egy az egyben a te jellemzésed lehetne. Ennél a posztnál be is bizonyítottad, hogy mindez igaz rád."

Azért ugye belátod, hogy szegénységi bizonyítvány rólad, ha csak arra futja hogy megpróbálod visszafordítani a vitapartner által írtakat?

Lorrh 2020.06.19. 09:31:35

@Slepy: Tudom, hogy ez itt egy nőket becsmérlő blog, de hadd jegyezzem meg, hogy a sztoridban a csajt kinevező pasi a legnagyobb tufa. Aki az alkalmatlan csajt azért nevezi ki mert pinája van. És ezt még a nyilvánosság előtt is kijelenti: hát ez ritka tahó félázsiai barbár mentalitás. Ebben a történetben pont a férfi főnök volt a negatív szereplő ugyebár.

Womb Rаider 2020.06.19. 10:51:12

@Lorrh: Férfiaknál is megvan ez , más formában, mert hát ugye nem mogyorózzák meg egymást, de tesznek egymásnak szívességeket. Falaznak a másiknak, együtt járnak berúgni/kurvázni..

"Ebben a történetben pont a férfi főnök volt a negatív szereplő ugyebár. "

Lecsupaszítva (bármerről is nézzük) szimpla korrupció, hatalommal való visszaélés. Kimeríthetetlen téma, melyben mindig kettőn áll a vásár.

Egyébként meg roppant egyszerűen felszámolható jelenség ez. Annyit kell csak tenni a férfiaknak, hogy nem hagyják magukat elbódítani a sajtszaggal és erősek maradnak. Erkölcsösek, miegymás. Aztán szegény ribancok mehetnek pucsítani a TMK-s Józsinak.. de lehet, még ő is át fog nézni rajtuk.

MsIreneAdler 2020.06.19. 12:18:16

@Lorrh:
@Womb Rаider:

Ezért írtam, hogy méltatlanul kevés szó esik azokról a férfiakról, akik a rendszer működését lehetővé teszik.
Ugyanezt vetettem fel a "faszkörhinta" kapcsán. De le lettem szavazva :)

MsIreneAdler 2020.06.19. 14:07:23

@Womb Rаider: az :). De megtanulhattuk volna, hogy a nők "kurvulásáért" csak és kizárólag a nők a hibásak, az őket megkúró férfiak csak tehetetlen áldozatok :D

Lorrh 2020.06.19. 14:24:42

@MsIreneAdler: a faszkörhinta más dolog. Ott egyszerre egy nő mindig egy pasival hintázik. A pasi nem tud arról hogy ez a nő előtte már nyolcvanhat, utána meg még harminc másik pasival is dugni fog. A faszkörhinta a nőnek okoz párkapcsolódási defektet és ezt a nő saját magának okozza.
Szerintem ez teljesen más dolog, mint a pozícióért dugás, vagy a vizsgán a jobb jegyért dekoltázs villantás. Bár itt is a férfi professzor adja a jó jegyet - ő fogadja el ezt a korrupciót.

Lorrh 2020.06.19. 14:33:28

@MsIreneAdler: igen, amíg a nőt nem erőszakolják meg, hanem önként adja magát számos férfinak egymás utánban, az mégis kinek a hibája? Már ha hiba egyáltalán... nekem például édesmindegy, hogy a saját testével bárki is mit tesz... ez a redpilleseknek vörösposztó... a színegyensúly miatt is :-)

MsIreneAdler 2020.06.19. 14:44:19

@Lorrh: a nők nem egyedül hintáznak, és az ő párkapcsolati problémáik a férfiaké is. Persze lehet mondani, hogy a férfi csak kihasználja a lehetőséget. Mondjuk általában nem azok a pasik panaszkodnak a körhinta miatt, akik üzemeltetik. Pl. Wolf soha nem panaszkodott a blogján erről, hát nem fura :D? Abban igazad van, hogy a pozíció miatti dugás nem egyenlő a sima kufircolással, a körhintázással, nem is akartam összemosni a kettőt, de valahogy mégis sikerült.

MsIreneAdler 2020.06.19. 14:58:06

@Lorrh: na igen, ez a nő döntése. Akit ez zavar, az segíthetne ezeken az eltévelyedett nőkön azzal, ha (a) nem fekszik le velük, vagy ha mégis (b) egyből el is veszi feleségül :D:D. Ezekkel a módszerekkel némileg gátat tud szabni a féktelen kefélés-sorozatnak. Hú ezt egyszer majd ledobom valamelyik pasi oldalon, mint halál komoly ötletet :D

Womb Rаider 2020.06.19. 16:05:58

@MsIreneAdler: Ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg minket a gonosztól!

"egyből el is veszi feleségül"
Azért ezt inkább ne forszírozzuk...

MsIreneAdler 2020.06.19. 19:04:40

@Womb Rаider: oké oké, befejeztem. Megtartom magamnak a világmegváltó ötleteimet :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.19. 22:28:49

@Womb Rаider: „Nem fáj, csak gyermeteg dolognak tartom, primitív eszköznek arra, hogy a saját narratívádat alátámasztd.”

Ez egy igaz sztori, ami belefér a koncepcióba. Ha lenne blogod, és nem másokát trollkodnád tele, akkor tudnád hogyan megy ez.

„Átlátszó, de egyben sokat mutat meg belőled, hogy mennyire a való világon kívül rekedtél a kis buborékod alatt.”

Itt is az mutatkozik meg, hogy egy agybeteg femináci vagy, aki nem bírja elfogadni az igazságot, így inkább nevetséges elméleteket gyárt a kevés tudásával.

„Minden nap mindig más... aha.. ez biztosan így van. Kínodban csak ezt tudtad kitalálni?”

Ha fél percre kimásznál a picsájából a tiszta levegőre (azt sem értem miért másztál bele), akkor láznád, hogy így van.

„ha csak arra futja hogy megpróbálod visszafordítani a vitapartner által írtakat? ”

Megint projektálsz kisköcsög? :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.19. 22:44:10

@Lorrh: „Tudom, hogy ez itt egy nőket becsmérlő blog”

Nem tudod, csak alkalmi manginaként ezt kell mondanod.

@Womb Rаider: „szimpla korrupció, hatalommal való visszaélés”

Persze! Ha a csaj kurvaként felajánlja magát, az a férfinemű főnök hatalommal való visszaélése. Hogy miért nem gondoltam eddig erre?

@MsIreneAdler: „általában nem azok a pasik panaszkodnak a körhinta miatt, akik üzemeltetik”

De az üzemeltetők is ugyanúgy kurváknak tartják a körhintázókat. Ezt a múltkor már megdumáltuk.

„Wolf soha nem panaszkodott a blogján erről, hát nem fura :D?”

Van rá bárminemű bizonyítékod, hogy ő üzemeltető lett volna? Amúgy meg de, ha visszaolvasol a blogján, akkor találhatsz ilyen szösszeneteket.

„(b) egyből el is veszi feleségül :D:D”

Ezt tényleg ne forszírozzuk. Ha megveszed a lestrapált, széthajtott csotrogányt, attól még nem fognak kiszorulni a méregdrága luxusautók a piacról :)

MsIreneAdler 2020.06.19. 23:17:58

@The Cortez: értem, hogy megdumáltuk, bocsi, nem is tudom, hova gondoltam, hogy ezt felhoztam. Megint :)
Lehet én nem olvastam elég figyelmesen azt a blogot, de azt nem láttam leírva, hogy "jajj, miért feküdt le velem ez a lány? Hát nem tudja, hogy ezzel talán szabotálja az esélyeit egy normális kapcsolatra a jövőben?" :)))). Wolf nem panaszkodott, sorra dugta a nőket és passz (persze, ha igaz) . A körhinta azokat zavarja, akik kimaradnak belőle.
Ez poén volt. Amúgy meg természetesen úgy gondoltam, hogy mindenki menjen hozzá, vegye el azt, akivel először szexelt. Probléma megoldva :D:D. Ja és még a jövőben ne nyomuljon más párjára, és utasítsa vissza, ha rányomulnak. Így nincs kurválkodás, mindenki boldog :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.19. 23:30:48

@MsIreneAdler: Ezt így nem írta le, de ő sem volt mindegyikkel jó véleménnyel. Volt, hogy külön témaként is foglalkozott a mai nőkkel.

„A körhinta azokat zavarja, akik kimaradnak belőle”

A körhinta senkit nem zavar. Ez egy jelenség, ami jobb esetben következményekkel jár. És ezt gyakran azok is tudják, akik élvezik az előnyeit.

Lorrh 2020.06.20. 08:25:16

@The Cortez: "Nem tudod, csak alkalmi manginaként ezt kell mondanod."
Igen, itt ül a hátam mögött a dominán és ha nem ezt írom, akkor rámcsap az ostorral.
Amúgy pár csaj már megvolt itt a blogokról úgyhogy eredményesen manginálkodok. Ha ez eredmény ugyebár. :-)P

DManó 2020.06.20. 09:00:23

Ha túltolódik a MeToo, akkor a ribancok ezen lehetősége megszűnik. Még nem itthon, de már vannak országok, ahol terjed az a jelenség, hogy férfi főnökök, kollégák kerülik az olyan helyzeteket, ahol kettesben lennének női kollégákkal. Ezért, ha ilyen megbeszélni valójuk van, akkor vagy hívnak oda "tanúnak" egy másik kollégát, vagy legalább az irodaajtót tárva-nyitva hagyják.

Persze, ha egyéb feminista törekvések is célt érnek, akkor ugyanúgy kerülnek majd inkompetens nők vezető beosztásba nulla erőbedobással. Csak nekik még tárniuk, szopniuk sem kell érte, hanem csakúgy női kvóta alapján.

Ne adj Isten, de sajnos úgy látom, erre fele halad a nyugati világ...
...mindaddig, amíg a libbantak másik törekvése is célt nem ér, aztán az eliszlámosodott nyugati világban a nőknek kuss lesz a neve.

MsIreneAdler 2020.06.20. 10:42:57

@The Cortez: nézd, idő kell, amíg felfogom, hogy hogyan szexelhet valaki valakivel úgy, hogy közben megveti azért, amiért az szexel vele. Szóval türelem :D. Elég nehéz túllépnem azon, hogy, hogy ha én nem kedvelek valakit, vagy rossz véleménnyel vagyok a "fajtájától", akkor nem dugok vele. Vagy ha mégis, utólag nem kutyázom.

Lorrh 2020.06.20. 14:04:01

@MsIreneAdler: Azokat veti meg akikkel nem tud szexelni. Itt a lényeg. Mindenkivel körhintázik csak vele nem.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.20. 14:44:12

@Lorrh: Hogyne. A nagyjából friss nickeddel vagy valamelyik korábbival? Annyira voltak meg neked a blog.hu-s csajok, mint Wolfnak meg Captainnek :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.20. 14:49:15

@MsIreneAdler: Ezt is megdumáltuk , hogy másmilyenek a nők meg a férfiak. Utóbbiak ezt külön tudják választani.

@Lorrh: Ezt eddig is tudtuk rólad, de ne vetítsd ki minden férfira! És azonos témáról, legalább egy kommentfolyamban ne váltogasd a véleményedet!

MsIreneAdler 2020.06.20. 15:20:22

@Lorrh: nem. Arról van szó, hogy nem csak az tartja kurvának a nőt, akivel az nem fekszik le, hanem az is, akivel lefekszik :).

@The Cortez: különválasztják, értem. Tehát a szükség nagy úr, és olykor felülírja a férfi elveit, aki segget csinálva a szájából, azért csak bedugja a pöcörőt a ribancba :). No problem.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.20. 16:16:16

@MsIreneAdler: Az csinál segget a szájából, aki kijelenti, hogy ő márpedig soha nem fogja ribancba dugni a faszát, aztán ha nem látja senki, akkor mégis megteszi :)

MsIreneAdler 2020.06.20. 16:44:03

@The Cortez: ezzel azt akarod mondani, hogy soha ne mondd, hogy soha :D?
Amúgy igen, valami ilyesmire gondoltam én is.

Lorrh 2020.06.20. 21:32:15

@The Cortez: a régi, Captain-essel.

Womb Rаider 2020.06.29. 13:30:19

@The Cortez: "Ez egy igaz sztori, ami belefér a koncepcióba. Ha lenne blogod, és nem másokát trollkodnád tele, akkor tudnád hogyan megy ez."

Fura, hogy amikor valaki véletlenül egyetért veled, akkor nem kifogásolod, hogy van-e blogja, mióta él a nickje, hogy trollkodik-e.. semmi nem számít. Vagyis hozod a szokásos kettős mércés stílust :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.30. 23:55:16

@Womb Rаider: Mi van Dóra, visszatértél? Akkor hozom elő a blogtémát, ha valaki másokét trollkodja tele, mint ahogy te szoktad :)

Womb Rаider 2020.07.01. 08:11:37

@The Cortez: Teljesen mindegy.. semmi relevanciája nincs, hgy kinek van és kinek nincs blogja. Ez csak neked szalmaszál, ami kapaszkodsz kétségbeesve.

Redukáljuk, mit is mondasz valójában: "Igaz a történetem, mert neked nincs is blogod!"

Talán te is belátod, ez pöttyet röhejes. :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.01. 12:26:17

@Womb Rаider: Persze, hogy nincs, ha az ellentétes véleményen lévő nem egy troll.

Nem írtam ilyet, megint csak kiforgatod a szavaimat.

Az a röhejes, amit te a blog.hu-n művelsz már évek óta :)

Womb Rаider 2020.07.01. 13:20:32

@The Cortez: Kiforgatom? Te komolyan nem is érted, amit leírsz?

"Persze, hogy nincs, ha az ellentétes véleményen lévő nem egy troll."
Persze, és azt, hogy ki a troll, amjd te döntöd el..ja..

"Az a röhejes, amit te a blog.hu-n művelsz már évek óta :) "
perszepersze.. na, de bezzeg te! Te, aki hat éve tolod ugyanazt már százszor ízekre cincált szektás ökörséget :) Na... ne nevettess már, apafej.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.03. 12:58:11

@Womb Rаider: Mindenki tudja mi az a troll. Rajtad kívül.

Mikor volt ízekre cincálva? :) A szektás beromságot te tolod mindig, még ezen poszt alatt is.

Womb Rаider 2020.07.03. 13:04:34

@The Cortez: Jajj, ne fárassz már ezzel a gyermeteg dumával. Nem érzed, mennyire hiteltelen önmagában is, amikor leírod, hogy "Mindenki".. "Csak te nem"...
Megkérdeztél mindenkit, ellenőrizted, hogy megfelelő ismeretekkel rendelkezik?

Számodra az a troll, aki nem dől be a hülye maszlagodnak, van pofája belekérdezni, van eltérő véleménye és azt meg is védi. Amikor berúgja a telefingott echo chambered ajtaját és kiröhög.. akkor csak kapálózol.
Ennyi. Te nem tudod, mi a trollkodás, de hát ez nem az első fogalom, amivel kapcsolatban érdemes lenne az ismereteid revidiálni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.04. 02:24:12

@Womb Rаider: „Megkérdeztél mindenkit, ellenőrizted, hogy megfelelő ismeretekkel rendelkezik?”

Te nem szoktál túlozni, hülye gyerek?

Nem, már sokszor leírtam mi az a troll. Egy feminista troll mondjuk hülye maszlagnak nevezi azt a posztot, ami negatív, de igaz képet fest bizonyos nőkről, és nincs önálló véleménye, csak szánalmasnál szánalmasabb elméletgyártásokba kezd a minimális tudásával.

„nem az első fogalom, amivel kapcsolatban érdemes lenne az ismereteid revidiálni. ”

Megint magadból indultál ki. Kezdhetnéd mondjuk az uszítás megtanulásával, majd helyes alkalmazásával.

Slepy 2020.07.05. 00:19:20

@The Cortez: Gondolom mert büszke lehet rá azért.

Slepy 2020.07.05. 00:21:32

@Lorrh: Nyilván meg is kapta azt a pinát. Számomra mind2jük negatív szereplő.

Slepy 2020.07.05. 00:43:51

@Lorrh:
"Amúgy pár csaj már megvolt itt a blogokról"

Kik voltak azok ha nem titok? ;D

Lorrh 2020.07.05. 08:19:38

@Slepy: ez most milyen kérdés??? Mitől lenne boldogabb a te életed, ha tudnál nickeket?
Ebben a virtuális térben nem mondunk, nem írunk se valós, se nyomravezető dolgokat.
Ez alapszabály.
Egyébként is hazudok folyamatosan.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.05. 20:44:24

@Slepy: @Lorrh:

„Egyébként is hazudok folyamatosan. ”

Ez az első őszinte mondatod :D

Womb Rаider 2020.07.06. 08:45:05

@The Cortez: Hű... ez naggyon gyengusz lett, éccsapa :(
Megint ugyanazt ismételgeted. neked igazad van, mert ... nekem meg nincs igazam.. oszt jónapot. Így nem pukkan ki a kis buborékod. Elképesztő, hogy sokadjára is csak erre futotta:

"Megint magadból indultál ki."

"Egy feminista troll mondjuk hülye maszlagnak nevezi azt a posztot, ami negatív, de igaz képet fest bizonyos nőkről, "

Ácsi, bácsi! Te nem bizonyos nőkről írtad ezt a posztot, mert neked egy a lényeg: a nőket a lehető legtöbbször negatív kontextusba helyezve ábrázolni, ha kell, hát hazudni kell valami sztereotip mesét és addig kell maszatolni, amíg az olvasó úgy érzi, hogy igen, ilyenek ezek "a nők".
Pozitív sztorijaid vajon miért nincsenek? Mert nem célod az objektivitás, az egyensúly fenntartása, neked a kudarcaidból kinövő elvakult gyűlölet a hajtóerő, büntetni, bosszút állni vágysz.. Ám, mint a költő is írja: Sekély e kéj...
Ebből te csak vesztesen jöhetsz ki. Ha igazad van, akkor azért, ha nem, hát akkor pedig azért.. el kéne ezen gondolkodnod, hogy megéri-e az erőfeszítést a szánalmas árokásásod, hogy hová vezet, a te mikrokozmoszodban és társadalmi szinten?
A helyes és vállalható cél pont ezen árok felé hidat verni, betemetni, szövetséget kötni. De ehhez nincs meg az intelligenciád, ami felülemelne a primer gyűlöleteden. Te a gyávák útját választottad, se magaddal, se a körötted lévő világgal nem mersz szembenézni.. marad a dögöljön meg mindenki tehene életcél, meg a sunnyogás. bravo!

Lorrh 2020.07.06. 08:48:32

@The Cortez: irónia volt. Persze ennek megértéséhez intelligencia kell. :-)

Womb Rаider 2020.07.06. 08:49:02

@Lorrh: "Ebben a virtuális térben nem mondunk, nem írunk se valós, se nyomravezető dolgokat.
Ez alapszabály."

Lehet.. de ez elég elszomorító.. csak beszélni, épp amerre áll a fejünk.. aztán holnap mást mondani ..

(Mondom ezt úgy, hogy tapasztaltam ennek negatív következményeit..)

Lorrh 2020.07.06. 09:51:52

@Womb Rаider: Szerintem még elszomorítóbb, ha IRL dolgokat írsz le és utána azokkal pszichopaták visszaélnek.
Ez itt nem egy kedves, egymás támogató, zárt baráti kör, hanem maga a megtestesült fertő. A nyilvánosság kloákája.
Te tényleg itt akarsz őszintéskedni?
Szerintem ahhoz ennél jobb közeget kell keresni.

Womb Rаider 2020.07.06. 10:13:33

@Lorrh: "Te tényleg itt akarsz őszintéskedni?"

Már nem :) De ezért nyilván törölni sem fogom magam, hogy valami 'védettebb' személyiséget építsek.

MsIreneAdler 2020.07.06. 14:29:48

@Lorrh: nahát nahát :). Pedig én is kíváncsi lettem volna kikre úsztál rá, meg arra is, milyen kapitányos nicked volt :)
Tényleg szomorú ez, mert néha én is tudnék, szeretnék írni többet, személyesebbet, de beszari vagyok. Láttam, milyenek az emberek, akik a vita hevében a személyeskedéshez nyúlnak.

@Womb Rаider: 3 komment után úgyis felismernénk :D. Kibújni a bőrödből, jellegtenné válni meg nem lenne érdemes.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.06. 19:23:46

@Womb Rаider: „Te nem bizonyos nőkről írtad ezt a posztot”

De bizonyos nőkről, de te érthető módon magadra vetted.

„a nőket a lehető legtöbbször negatív kontextusba helyezve ábrázolni, ha kell, hát hazudni kell valami sztereotip mesét és addig kell maszatolni, amíg az olvasó úgy érzi, hogy igen, ilyenek ezek "a nők"”

Ez már megint egy feminista agybeteg értelmezése.

„A helyes és vállalható cél pont ezen árok felé hidat verni, betemetni, szövetséget kötni. De ehhez nincs meg az intelligenciád, ami felülemelne a primer gyűlöleteden. Te a gyávák útját választottad, se magaddal, se a körötted lévő világgal nem mersz szembenézni.. marad a dögöljön meg mindenki tehene életcél, meg a sunnyogás. bravo! ”

És ismét a szánalmas elméletgyártás, azzal a bizonyos kevés tudással :) Az külön röhejes, hogy pont te akarsz tanácsokat adni másoknak.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.06. 19:30:12

@Lorrh: Mindegy mi volt, mindenki tudja, hogy rendszeresen hazudozol. Illetve trollkodsz.

„Ez itt nem egy kedves, egymás támogató, zárt baráti kör, hanem maga a megtestesült fertő”

Veled az élen.

@MsIreneAdler: „Pedig én is kíváncsi lettem volna kikre úsztál rá”

Mármint kikre rejszolt a gép előtt? :)

MsIreneAdler 2020.07.06. 20:05:49

@The Cortez: szerinted annyira hihetetlen, hogy vannak, akik itt a blogon ismerkednek?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.06. 23:34:59

@MsIreneAdler: Nem. Kapásból 2 közös ismerősünk is az eszembe jutott :D

Womb Rаider 2020.07.07. 10:09:49

"Jogos a felháborodás, minimum az Emberi és polgári jogok nyilatkozatában le van írva, hogy a blog.hu-ra író bloggereknek pozitív sztorikat is kell írniuk, és az objektivitásra meg az egyensúly fenntartására kell törekedniük!"

Nem kell, semmi sem kötelező, maximum nem kell utólag fanyalogni, ha a drága bloggert félnótás lúzer uszítónak fogják gondolni :)

"Mégis itt basszátok állandóan a rezet. De hogy minek... "
"Állandóan".. napi 32 órában, évi 761 napon át? Mégis, te mindig itt vagy, amikor a roham rádjön és éjnek évadján elolvasod a kommenteket, majd a magad megszokott sunyi módján válaszolsz is. Kisbogár, ugye nem nézel mindenkit teljesen hülyének, hogy elhiggyük, neked semmi más nicked nem aktív ezzel a harcinickel párhuzamosan és csakis ott szólsz hozzá, ahol én feltűnök? (Ja, meg ahol Lorrh bizonyos pszichopatákról beszél?)

"Hát elég defektes élete van annak, aki a neten építget magának személyiséget, persze ezt csak zárójelben. "
Látom, nem gondot okoz az értő olvasás... leírtam, hogy nincs kedvem efféléhez.. de te mesélhetnél, neked miért van szükséged több nickre, hogy a mondanivalódat el merd mondani? Miért nem azt a nicked használod, ahol a lábadra léptem és véletlenül olyasvalamit osztottál meg magadról, amit nem kellett volna?

"Az volt, amíg ti itt páran kéretlenül meg nem jelentetek, és tönkre nem basztátok, mint több másik blogot. A recept ugyanaz: belepetéztek különböző blogokba, és ahol kikel (=nem tiltanak ki benneteket élből, és a blogger jóhiszeműen/naivan leáll benneteket etetni), szétveritek az egészet, aztán továbbálltok. "
De hát ez még akkor sem kéne, hogy zavarjon téged, ha véletlenül lenne valóságtartalma... (de amúgy nincs..)
Hiszen te egy elfoglalt, sikeres ember vagy, aki nem tölti az idejét holmi proli blogokban való kommentelgetésekkel és hát ugye mellesleg párkapcsoltai téren sem szorul rá az itt fellelhető bölcsességekre.
Vagy talán mégiscsak egy magányos lúzer vagy, aki időnként idehányja a frusztrációját?
A 888-on van rólad egy cikk ! Tökéletesen rád illő profil.

MsIreneAdler 2020.07.07. 10:09:57

@The Cortez: na látod :D. Ki tudja, milyen szzerelmi szálak vannak itt a háttérben!?

Womb Rаider 2020.07.07. 10:18:28

@The Cortez: "De bizonyos nőkről, de te érthető módon magadra vetted."

Szerintem ne erőltesd a gondolatolvasást, mert neked még a leírt szövegekkel is rendre meggyűlik a bajod..
Semmi okom , hogy azonosuljak a meséd főszereplőjével, csak szóvá tettem, mennyire átlátszó és aljas a módszer, amivel a zavaros elméleted számára próbálsz illusztrációkat gyártani.

"Ez már megint egy feminista agybeteg értelmezése."
Akkor biztosan én voltam az, aki figyelmét elkerülte a nőket objektíven szemléző posztod.
Ha belinkeled, elolvasom, ígérem!

"És ismét a szánalmas elméletgyártás, azzal a bizonyos kevés tudással :) Az külön röhejes, hogy pont te akarsz tanácsokat adni másoknak. "

Ha megtudhatnánk, te milyen alapon osztogatsz tanácsokat és milyen ismeretek mentén véleményezed a társadalom felét kitevő nőket, az sokat segítene abban, hogy eldönthessük: kompetens vagy-e vagy inkább csak egy szánalmas kispöcsű lúzer, aki a kudarcai felett érzett frusztrációt próbálja sikerré transzformálni.

De te konzekvensen hallgatsz, minden ilyen irányú kérdés elől elsunnyogsz, vagy próbálsz agresszióval válaszolni. Pedig nincs abban semmi szégyen, ha az ember 3-4 diplomát összekapált szociológia, pszichológia, meg valami egyéb társadalomtudományi területről.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.07. 15:25:06

@Womb Rаider: „Pozitív sztorijaid vajon miért nincsenek?”

Vannak, de kevés. Itt inkább az a kérdés, hogy vajon miért van kevés pozitív sztori a valóságban.

„Nem kell, semmi sem kötelező, maximum nem kell utólag fanyalogni, ha a drága bloggert félnótás lúzer uszítónak fogják gondolni :) ”

Kik? A hozzád hasonló feministák/manginák, akik ahhoz is szerencsétlenek, hogy utánanézzenek mi az az uszítás? :D

„Semmi okom , hogy azonosuljak a meséd főszereplőjével”

Ehhez képest mégis szépen azonosultál vele. Milyen kurva érdekes, hogy senki más nem sértődött meg ezen a poszton :) A többi meg a szokásos rágalom, mivel fáj neked az igazság.

„Akkor biztosan én voltam az, aki figyelmét elkerülte a nőket objektíven szemléző posztod.”

Szándékosan kerülte el a figyelmed, ahogy mindig. Irénnek múltkor már ajánlottam az egyik oldalon.

„Ha megtudhatnánk, te milyen alapon osztogatsz tanácsokat és milyen ismeretek mentén véleményezed a társadalom felét kitevő nőket,”

Hol osztogattam tanácsokat? Mutasd már meg? Hol véleményeztem a társadalom felét kitevő összes nőt? Amúgy mióta kell a véleménynyilvánításhoz engedélyt kérni? És miért pont nálad kell?

„csak egy szánalmas kispöcsű lúzer”

Már mondtam, hogy ne a cuckold mangina palidból induljál ki!

„aki a kudarcai felett érzett frusztrációt próbálja sikerré transzformálni.”

Meg azt is, hogy magadból se!

„De te konzekvensen hallgatsz”

Még mindig nincs mindenki olyan alacsony értelmi szinten, mint te, hogy a neten teregeti ki a magánéletét. Meg miért pont neked kéne? Voltak, akik megosztottak előtted valami személyeset, aztán láthattuk, hogy mi lett belőle.

„Pedig nincs abban semmi szégyen, ha az ember 3-4 diplomát összekapált szociológia, pszichológia, meg valami egyéb társadalomtudományi területről. ”

Nincs, de nem tudtam, hogy ezekkel a feltételekkel lehet csak blogot írni. De ha igen, akkor nyilván kommentezéshez-megmondóemberkedéshez is ezek szükségesek.

Womb Rаider 2020.07.07. 18:20:54

@The Cortez: "Itt inkább az a kérdés, hogy vajon miért van kevés pozitív sztori a valóságban."

A valódi kérdés az, hogy vajon téged nem zavar a szemellenződ?

"Ehhez képest mégis szépen azonosultál vele."
Már megint képzelegsz. Haláli vicces, ahogy elhazudod a valóságot, mert az nem illik a prekoncepciódhoz. Szokj le erről, teljesen tévútra visz.

" Milyen kurva érdekes, hogy senki más nem sértődött meg ezen a poszton :)"
Ebből persze továbbra sem következik sem az, hogy igazat írtál, sem az, hogy ilyen lenne általában a világ.
Amúgy leírtam, hogy hol üvölt a hazugság a mesédből, ami nélkül még úgy-ahogy elment volna szubjektív véleménynek...

"Hol osztogattam tanácsokat? Mutasd már meg? Hol véleményeztem a társadalom felét kitevő összes nőt? Amúgy mióta kell a véleménynyilvánításhoz engedélyt kérni? És miért pont nálad kell?"
Az egész blogod erről szól.. "Felnyitod a férfiak szemét, megmutatod nekik a való világot, lenyomod a torkukon a piros bogyót"
És nem kell a balfasz mellébeszélés. Nem mondtam, hogy engedélyt kell kérned, sehol nem írtam, ne trerelj. Csak azt kérdeztem, honnan a képzettség, ami felvértez a szükséges ismeretekkel, hogy életviteli útmutatókkal szard tele a netet? Nem érdekel, hogy más miért teszi.. most itt vagyunk és te nem tudsz vagy nem akarsz válaszolni.
Kókler hályogkovács vagy és ennyi. Vállald fel.

"Már mondtam, hogy ne a cuckold mangina palidból induljál ki!"
"Meg azt is, hogy magadból se!"

Ez annyira óvodás szintű.. látom ez a menekülési útvonalad.. primitív, de ha nincs jobb, muszáj bevetni. Ez alatt már csak a nyelvöltögetés és a lábbal toppantás maradt..

"Nincs, de nem tudtam, hogy ezekkel a feltételekkel lehet csak blogot írni. De ha igen, akkor nyilván kommentezéshez-megmondóemberkedéshez is ezek szükségesek. "

Ja.. nyilván.. megint az üres mellébeszélést választod, színt vallani nem mersz.
De hát mivel te írtad ki a blogodra, hogy ez egy iskola.. ó, hogy nem akadémia..talán jogos az olvasók kérdése, hogy te hol szerezted a diplomát, ami talán csak elvárható, ha már ácsoltál magadnak egy katedrát.

" Voltak, akik megosztottak előtted valami személyeset, aztán láthattuk, hogy mi lett belőle."
Vastag a bőr a képeden, kicsihuszár.. minekutána vidáman mocskolódsz és tapsolsz a szociopata elvtársadnak ugyanehhez. Szóval jobb, ha hallgatsz..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.07. 22:38:05

@Womb Rаider: „Ebből persze továbbra sem következik sem az, hogy igazat írtál, sem az, hogy ilyen lenne általában a világ.”

Hiába ismételgeted minden nap, nem lesz igazad. Ne erőlködj, mert csak magadat égeted vele .

Az igaz, hogy felnyitom a szemüket, de senkinek nem erőltetetem a dolgot. De megint primitív önmagadból indultál ki, mert te mindenkire ráerőlteted a feminista propagandádat.

„honnan a képzettség, ami felvértez a szükséges ismeretekkel, hogy életviteli útmutatókkal szard tele a netet?”

És a tiéd honnan? Mivel az itt lévők közül csak te szarod tele a neten, meg kúrod szét blogokat.

„színt vallani nem mersz”

És te, aki a nap 24 órájában erőszakosan tolod a kéretlen feminista agymenést?

„Vastag a bőr a képeden, kicsihuszár.. minekutána vidáman mocskolódsz és tapsolsz a szociopata elvtársadnak ugyanehhez. Szóval jobb, ha hallgatsz.. ”

Úgy látszik itt nagyon érzékeny pontra tapintottam :). De elárulod, hogy miről és kiről ebszélsz?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.07. 22:40:43

@dora swinger: „Pozitív sztorinak itt van mindjárt Womb Raiderék házasságának a sikertörténete. ”

Hát ja, ő azt értékeli sikernek, amin sírnia kéne.

Lorrh 2020.07.08. 07:56:29

@dora swinger: "elküldenek benneteket az olvasók a picsába"
Olvasóóókkk??? Itt Cortez van, a kritikus intrikus, aki te vagy ezen az új nicken és mi hárman akik irkálunk. Slussz passz.

Womb Rаider 2020.07.08. 08:40:00

@The Cortez: Nem tapintottál te sehová.. de az egyértelmű, hogy te vagy az, aki a valódi életét nagyon szégyenli, mert fogcsikorgatva titkolsz mindent :) Ahogy a pszichopata cimborád.

Semmi egyebet nem tudtok, csak félinformációkat jól eltorzítva és hazugságokkal kiszínezve rágalmazni azt, aki bátorkodik kiröhögni a lúzer hazugságaitokat.

---
"Legalábbis többre vittem annál, mint aki ötven évesen ott tart, hogy a zura csinált neki a családi vállalkozásban a sarokban egy íróasztalt, ahol egész nap netezgethet, kávét főzhet meg virágokat locsolgathat"

Lefordítom: te képes vagy bármit behazudni, szemben a képzeleted és rosszindulatod szülte hazug képpel , amit rólam igyekszel festeni.
Primitív kis troll vagy, folyamatosan hazudsz, mert hát ugye még te sem hiszed el, hogy a teljes blog.hu-s jelenléted fókusza én lennék? Másutt mit hazudozol magadról, kicsi troll?
A sikeres ember, aki esténként , éjszakánkét arra pazarolja az idejét, hogy az általa mélyen elítélt, lenézett WR kommentjeit bogarássza és aztán hetvenedjére is ugyanazon szánalmas hazugságaival, képzelete gyártotta rágalmakkal bombázza.
Ez számodra a siker? A blog.hu-n sokadik nicken koslatni valaki után, aki elmondásod szerint érdektelen számodra?

Pszichopata gyökér vagy, a mama hotel telefingott foteljéből..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.08. 15:17:37

@Lorrh: Olvasókról volt szó te analfabéta, nem kommentelőkről. Már a Dora Swinger is az Intrikus? Meg a Captain is nem?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.08. 15:24:56

@Womb Rаider: Nem szégyellem, csak nem vagyok olyan fogyi, mint te, hogy itt kiteregessem, hogy aztán azzal is jól visszaéljél. Milyen pszichopata cimborám? Ezt a szót meg ne nagyon használd, mivel már párszor bebizonyítottad mekkora egy empátiára képtelen nyomorék vagy.

„Semmi egyebet nem tudtok, csak félinformációkat jól eltorzítva és hazugságokkal kiszínezve rágalmazni azt,”

Egy hónapja ezen hisztizel, de még mindig nem tudtuk meg, hogy mi van kiszínezve-elferdítve. Úgyhogy a rágalmazás szócskával se dobálózzál!

„aki bátorkodik kiröhögni a lúzer hazugságaitokat.”

te itt csak magadat röhögteted ki az erőltetett vergődéseddel, mivel nem bírod elviselni az igazság fájdalmát.

Womb Rаider 2020.07.08. 19:52:42

@The Cortez: "te itt csak magadat röhögteted ki az erőltetett vergődéseddel, mivel nem bírod elviselni az igazság fájdalmát. "
Beteg vagy, öcsipöcsi...

'aztán azzal is jól visszaéljél'
Mivel is éltem vissza???

'hogy mi van kiszínezve-elferdítve'
Például:
'Szerintem menj ki a mosoni kamionparkolóba, hátha összefutsz azzal a szerb kamionossal, aki legutóbb seggbe kúrt téged a férjed hátán, és vele bizalmaskodj'

Szerinted ennek mennyi lehet a valóságtartalma?
Esetleg ez?
" aki ötven évesen ott tart, hogy a zura csinált neki a családi vállalkozásban a sarokban egy íróasztalt, ahol egész nap netezgethet, kávét főzhet meg virágokat locsolgathat."

"egy empátiára képtelen nyomorék vagy."

Valóban? Ezt éppen te mondod? Meg a hazudozó pszichopata selejt haverod, aki még a névtelenségben is bújkál a véleményével? Aki magától is undorodik, az eredeti nickéjét szégyenli bemocskolni, így új és újabb nicken okádja ugyanazt a hazug mocskot?

A vicc, hogy nap nap után telesírjátok a netet szánalmas nyomorotokkal , vádoljátok, gyűlölitek a nőket, akik IRL le sem szarnak benneteket, de nem szántok rá 5 másodpercet, hogy elgondolkodjatok azon, vajon az itt mutatott személyiségetek vajh mennyire szűrődik át a való világban és mennyire taszító is lehet az mások számára..
Aki a neten képes annyira lealjasulni, amennyire te, meg a félnótás nickhalmozó fegyvertársad, az kötve hiszem, hogy a való életben sokkal szerethetőbb ember lenne.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.08. 20:13:02

@Womb Rаider: „Mivel is éltem vissza???”

Például Társadalom sztorijával. Erre utaltam fentebb, amikor érzékeny pontot érintettem.

„Például:
'Szerintem menj ki a mosoni kamionparkolóba, hátha összefutsz azzal a szerb kamionossal, aki legutóbb seggbe kúrt téged a férjed hátán, és vele bizalmaskodj'

Szerinted ennek mennyi lehet a valóságtartalma?
Esetleg ez?
" aki ötven évesen ott tart, hogy a zura csinált neki a családi vállalkozásban a sarokban egy íróasztalt, ahol egész nap netezgethet, kávét főzhet meg virágokat locsolgathat."”

Ezeket nem én írtam.

Ő a te régi haverod.

„Aki magától is undorodik, az eredeti nickéjét szégyenli bemocskolni, így új és újabb nicken okádja ugyanazt a hazug mocskot?”

És erre hol van már megint a bizonyíték?

„A vicc, hogy nap nap után telesírjátok a netet szánalmas nyomorotokkal , vádoljátok, gyűlölitek a nőket, akik IRL le sem szarnak benneteket, de nem szántok rá 5 másodpercet, hogy elgondolkodjatok azon, vajon az itt mutatott személyiségetek vajh mennyire szűrődik át a való világban és mennyire taszító is lehet az mások számára..”

Te szarod tele a blogokat a nap 24 órájában a szánalmas férfiellenességeddel.
Aki nem fényezi a nők seggét, az még jelent automatikusan nőgyűlöletet. De feministaként ezt kell mondanod.
Honnan veszed, hogy le sem szarnak? Megint magadból indulsz ki, mivel láthatóan téged szar le az urad jó magasról.
A legtöbb embernél más a net meg más a valóság. Nálad úgy tűnik nem, úgyhogy a te valós személyed valóban taszító lehet.

„Aki a neten képes annyira lealjasulni, amennyire te”

A szokásos projektálás. Minden szinten lealjasulsz nyilvánosan, de kényelmesebb
másra kenni a szarodat, mint szembenézni vele.

„kötve hiszem, hogy a való életben sokkal szerethetőbb ember lenne”

Mert nem ismersz. De előled meg elmenekültek a fiaid, a neten éled az életedet, szóval ezek elég beszédes dolgok...

Womb Rаider 2020.07.08. 21:10:49

@The Cortez: "Például Társadalom sztorijával. Erre utaltam fentebb, amikor érzékeny pontot érintettem."

Nem éltem vele vissza, pusztán rámutattam arra, hogy egy ponton nagyon csúnyán megmásította a valóságot. Ebből lett a perpatvar.

"Mert nem ismersz. De előled meg elmenekültek a fiaid, a neten éled az életedet, szóval ezek elég beszédes dolgok... "

A szokásos hazugságaid és abszurd túlzásaid.

"Neten éled az életed", "Elmenekültek a fiaid"

Hülye vagy te, csak nem forogsz. Lövésed nincs arról, amiről úgy próbálsz kommunikálni, mintha bennfentes infóid lennének.. vagyis: hazudsz, rágalmazol, mocskolódsz.

"Honnan veszed, hogy le sem szarnak?"
Következtetés, logika.
Ha nem így lenne, talán nem aról győzködnéd küldetéstudattal a töbi hasonszőrű lúzert, hogy szarok a nők és éljen az MGTOW.
Valamint azt gondolom, hogy egy hozzád hasonló személyiség a valóságban sem nagyon tud eltérő módon megnyilvánulni az emberek felé.. ergo kötve hiszem, hogy a társas kapcsolataiban túl sok sikere lett volna (a kurvázás nem tekintendő társkapcsolatnak)

"A legtöbb embernél más a net meg más a valóság. Nálad úgy tűnik nem, úgyhogy a te valós személyed valóban taszító lehet."

Az tudod elég nagy baj.. ha valaki csak a neten tud önmaga lenni, akkor is, de akkor is, ha a neten valaki egészen más próbál lenni, mint amilyen a valóságban.. asszem most tökön lőtted magad ;)

"A szokásos projektálás. "
A kifejezést sikerült megtanítanom neked, de a jelentését (mint sok egyéb másét) sajnos már nem.. ezt saját kudarcomnak tekintem.
javaslom, ha a skizofrénia mibenlétét esetleg sikerül feltárnod, rögtön utána a projektálásra térj át, csak, hogy ne kelljen sokadjára is ilyen szánalmasan beégned ...

P.S.

"És erre hol van már megint a bizonyíték?"

Logika.. te ugye nem hiszed el, hogy csak azon aktuális egy nickje van, amin csakis nekem meg néha Lorrh-nak szólogat be? (Mondjuk az sem sokkal jobb, ha tényleg így van és a blog.hu-s jelenléte egyedül ránk korlátozódik.. egyik verzió sem azt erősíti, hogy épeszű lenne..)

A te állításaidra amúgy hol a bizonyíték? Mivel bizonyítod, hogy a fiaim elmenekültek? Hmmm?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.08. 22:43:34

@Womb Rаider: „Nem éltem vele vissza, pusztán rámutattam arra, hogy egy ponton nagyon csúnyán megmásította a valóságot”

Mit másított meg rajta?

„hazudsz, rágalmazol, mocskolódsz”

Nálad nem jobban.

„Következtetés, logika.
Ha nem így lenne, talán nem aról győzködnéd küldetéstudattal a töbi hasonszőrű lúzert, hogy szarok a nők és éljen az MGTOW.”

Egybites következtetés, feminista logika.
Még mindig az a lúzer, aki egy hozzád hasonló prostit feleségül vesz. És nem minden nő szar, csak a te fajtád. Komolyan fogyatékos vagy a szövegértelmezéshez, vagy szándékosan érted félre? Gyanítom az utóbbi. A MGTOW meg éljen igen, de nem való mindenkinek, mint ahogy a párkapcsolat sem.

„Valamint azt gondolom, hogy egy hozzád hasonló személyiség a valóságban sem nagyon tud eltérő módon megnyilvánulni az emberek felé.”

Mert szar emberismerő vagy, rég voltál már a valóságban a hús-vér emberek között. Nálad a kurvázás nem, csak a párkapcsolat számít társas kapcsolatnak?

„Az tudod elég nagy baj.. ha valaki csak a neten tud önmaga lenni, akkor is, de akkor is, ha a neten valaki egészen más próbál lenni, mint amilyen a valóságban.. asszem most tökön lőtted magad ;)”

Nem, mert egy szóval nem írtam, hogy csak itt tudok önmagam lenni. Inkább te égetted be megint magadat, mert sokan a neten tudnak leginkább önmaguk lenni, még te is, aki bevallotta, hogy elkorcsosult szexualitása miatt bujkálnia kell a gonosz, csúnya társadalom miatt.

„A kifejezést sikerült megtanítanom neked, de a jelentését (mint sok egyéb másét) sajnos már nem.. ezt saját kudarcomnak tekintem.”

Te nekem lószart nem tanítottál. Nehéz is lett volna a kevés tudásoddal :) A projektálást meg a jelentését is én magyaráztam el neked kábé 100-szor. Az utolsó alkalomnál már azt hittem sikerült felfognod végre, de úgy látszik megint tévedtem :(

„Logika.. te ugye nem hiszed el, hogy csak azon aktuális egy nickje van, amin csakis nekem meg néha Lorrh-nak szólogat be?”

Nem hiszem el. Azt látom, hogy régi ismerősök vagytok. Ennek a Lorrhnak én csak most láttam beszólni. Szoktam röhögni a kommentjein, de nem értem miért törli rendszeresen a nick-jeit.

bitcoin bányász 2020.07.08. 23:11:01

@The Cortez: Zárjuk ezt itt le röviden. Kinek a pináját tisztelhetjük benned? Jó, igen, apád belespriccelt anyád pinájába, de onnantól kiben nevelkedtél? Kiből építetted fel a macsó testedet? Születésed után ki a fene táplált és gondozott addig, hogy most leírhasd ezt a sok mocskot anyádra (a nőkre)?
Gondolkozz már, gyermek!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.09. 00:00:24

@bitcoin bányász: Te meg melyik hulladék selejt vagy? Beszédes, hogy így magadra meg anyádra vetted ezt a ”sok mocskot”. Ő a sztori főszereplője? Úgy születtél, hogy a főnöke előléptetésért belespriccelt a pinájába?

Womb Rаider 2020.07.09. 10:14:55

@The Cortez: Hibbant kretén vagy, öcsipöcsi. A zsákutca kutyaszaros vége.

"Még mindig az a lúzer, aki egy hozzád hasonló prostit feleségül vesz."

Tehát a prostituált szó jelentésével sem vagy tisztában?
Elmagyaráznád, miből a feltételezés, hogy én prostituált lennék?

"Azt látom, hogy régi ismerősök vagytok"
Annyira nem régi az ismerettség és nem is gondolom, hogy túl elmélyült lenne.. de egyébként sem értem, ennek mi jelentősége van? Csak ismeretlenek érthetnek egyet egymással? Vagy mit akartál ezzel?

"Mert szar emberismerő vagy, rég voltál már a valóságban a hús-vér emberek között. "

Újra egy feltételezés.. ami újfent téves. De egészen vicces, ahogy a saját haluzásodat valóságként érzékeled és valóságként próbálod felmutatni.
Napi szinten vagyok munkakapcsolatban a cégünknél dolgozókkal, sokuknak a családjával is és emellett a cég partnereivel is tartom a kapcsolatot. Nagyon vegyes körből kerülnek ki ezek az emberek és százas nagyságrendű lazább-szorosabb kapcsolatot jelent.
A kormnál és a fentebb leírtaknl fogva azt kell mondjam, hogy tévedsz, mert sok esetben beigazolódott már, hogy akár fél óra beszélgetés után is elég jó profilt voltam képes alkotni egy-egy emberről.

"Nálad a kurvázás nem, csak a párkapcsolat számít társas kapcsolatnak?""
Ezt megint hogy sikerült kikövetkeztetned?

A társas kapcsolatok sokfélék, ha érdekel, hogy mik tartoznak ezen fogalom körébe, nézz utána, de elárulom, a prostitúció, a kurvázás nem.
De ezek szerint ezzel a fogalommal se nagyon voltál tisztában... én már meg sem lepődöm.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.09. 14:38:39

@Womb Rаider: „Tehát a prostituált szó jelentésével sem vagy tisztában?
Elmagyaráznád, miből a feltételezés, hogy én prostituált lennék? ”

Nem hivatásos, ezt is már 1000-szer elmondtam.
Még mindig te nem vagy tisztában a fajtáival.

„Vagy mit akartál ezzel?”

Semmit, csak írtam. De vicces, amit csináltok :D

„De egészen vicces, ahogy a saját haluzásodat valóságként érzékeled és valóságként próbálod felmutatni. ”

Amikor te csinálod ugyanezt, az nem vicces?

„Napi szinten vagyok munkakapcsolatban a cégünknél dolgozókkal...”

Ismerjük már a meséidet a cégedről :)

„fél óra beszélgetés után is elég jó profilt voltam képes alkotni egy-egy emberről.”

Nekem elég 5 perc is.

„Ezt megint hogy sikerült kikövetkeztetned? A társas kapcsolatok sokfélék, ha érdekel, hogy mik tartoznak ezen fogalom körébe, nézz utána”

Akkor úgy kérdezem mi számít nálad annak.

„de elárulom, a prostitúció, a kurvázás nem.”

A kurvázást ha pontosan akarjuk definiálni, akkor egy üzletszerű rövidtávú kapcsolatnak kell neveznünk.

bitcoin bányász 2020.07.09. 15:53:12

@The Cortez: "A kurvázást ha pontosan akarjuk definiálni, akkor egy üzletszerű rövidtávú kapcsolatnak kell neveznünk."

A kurvázást csak annyiban lehet kapcsolat, ahogy kapcsolat van szarás/ürítés közben a seggem és a vécécsésze között.
Kapcsolatnak kapcsolat, de semmi köze a társkapcsolathoz.

Womb Rаider 2020.07.09. 17:40:00

@The Cortez: "Nekem elég 5 perc is."
:)))) Dedós vagy.. ha 5 percet írtam volna, most a válaszodban 4 másodperc lenne.

"Ismerjük már a meséidet a cégedről :)"

Mennyire cuki, ahogyan szelektálsz a felcsipegetett infók között... ami megfelel a céljaidnak, azt használod, ami nem illeszkedik a stratégiához, azt ignorálod :)
Gyenge muzsika ez, öcsipöcsi.

"A kurvázást ha pontosan akarjuk definiálni, akkor egy üzletszerű rövidtávú kapcsolatnak kell neveznünk. "
Ebből mindössze csak a 'társas' jelző hiányzik.. de oda se neki. Téged nem az eszedért szeretünk.

'Nem hivatásos, ezt is már 1000-szer elmondtam.
Még mindig te nem vagy tisztában a fajtáival.'
Megint a jó öreg Cortez-féle értelmező szótár..

Nos, nem létezik ilyen felosztás.. nincs 'hivatásos' meg 'amatőr' a prostituálódás a abban a pillanatban válik valóra, jön létre, történik meg, amikor egy nő, vagy egy férfi anyagi haszonért/ellentételezésért, tágabb értelemben befolyásért a saját testét, szexuális célra kiszolgáltatja.
Nos, ez esetemben még a legnagyobb erőlködésed ellenére sem nyert igazolást, így szimpla rágalmazásnak tekinthetjük. Jelentősége persze az én szemszögemből lényegi nincs, hiszen nem fogsz tudni soha IRL összekapcsolni a nickemmel, így mocskolni sem lesz lehetőséged (no persze bátorságod sem..) így egyedül arra jó, hogy az aljas szarházi jellemedet illusztrálja. Tehát innentől magad alatt vágod a fát (azt tetted eddig is, de talán most végre fel is fogod..)

Jobb lenne, ha végre magadba szállnál és rendet raknál a fejedben , a azavaros gondolataid között, aztán újra gondolnád ezt az egész red pill balfaszkodást.
Menj emberek közé, teremts igazi kapcsolatokat..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.09. 17:53:46

@Womb Rаider: „ Dedós vagy.. ha 5 percet írtam volna, most a válaszodban 4 másodperc lenne.”

Nem.

„Ebből mindössze csak a 'társas' jelző hiányzik”

Attól még társas.

„Téged nem az eszedért szeretünk.”

Mondja az analfabéta, aki még a definíciót sem értette.

„Megint a jó öreg Cortez-féle értelmező szótár..”

Nem az enyém. Egy bizonyos IQ felett ezek mindenki számára egyértelműek.

„Nos, nem létezik ilyen felosztás.. nincs 'hivatásos' meg 'amatőr' a prostituálódás a abban a pillanatban válik valóra, jön létre, történik meg, amikor egy nő, vagy egy férfi anyagi haszonért/ellentételezésért, tágabb értelemben befolyásért a saját testét, szexuális célra kiszolgáltatja.”

Akkor nem léteznek sem amatőr színészek, sem hobbiszakácsok, sem önkéntesek? Na gondold át az okoskodásodat még egyszer! :)

„így szimpla rágalmazásnak tekinthetjük”

Azokat, amiket rendszeresen a férfiak fejéhez, köztük az enyémhez is vágsz

„Jobb lenne, ha végre magadba szállnál és rendet raknál a fejedben , a azavaros gondolataid között, aztán újra gondolnád ezt az egész red pill balfaszkodást. ”

Még mindig nem én szarom tele a netet a nap 24 órájában, meg nem is én viselkedem skizóként. Valami nem mangina palit is szerezhetnél magadnak, így talán végre el tudnád engedni ezt a szánalmas feminácizmust, illetve akkor talán rájönnél, hogy nem a Red Pill, hanem a mostani kapcsolatod a balfaszkodás.

„Menj emberek közé, teremts igazi kapcsolatokat.. ”

És már megint utánzol te elbaszott életű óvodás :)

Womb Rаider 2020.07.09. 18:20:56

@The Cortez: "Nem az enyém. Egy bizonyos IQ felett ezek mindenki számára egyértelműek."

Nem lenne túl nagy kérés, hogy erre vonatkozóan valami igazolást mutass?
A te IQ-ddal nem lehet ez kihívás..

"Azokat, amiket rendszeresen a férfiak fejéhez, köztük az enyémhez is vágsz"
Megint túlzásokba esel. A te, meg a hozzád hasonló (valójában nem)férfiak fejéhez vágom.
Hiba lenne ezt általánosítani az összes többi, valódi férfire ;)

"Még mindig nem én szarom tele a netet a nap 24 órájában,"
Nálad komoly gondok vannak a valóság érzékelésében. A nap 24 órájában.. azért ugye érzed, hogy ez barokkos túlzás, képtelenség..

"Valami nem mangina palit is szerezhetnél magadnak"
Szerintem jobb, ha a saját problémáidat próbálod megoldani, a saját hatáskörödben.. arra nagyobb szükséged van, mint nekem a feltételezéseken alapuló tanácsaidra.
Lövésed nincs, valójában milyen a férjem és a kapcsolatunk, ahhoz meg végképp buta vagy, hogy megítéld, ez jó vagy rossz. Nem is a te dolgod. A kapcsolatom működik, te meg egymagadban botladozol a saját kis ösvényeden.. szóval ne tegye már el a befőtt a nagyit.

"Akkor nem léteznek sem amatőr színészek, sem hobbiszakácsok, sem önkéntesek? Na gondold át az okoskodásodat még egyszer! :)"
???? Szerintem ezt gondold át újfent.
A prostitúció szexuális kontextusban értelmezhető. A szakács nem bocsátja áruba a testnyílásait.. az amatőr színész sem .. ha nagyon-nagyon egyedi eseteket nézünk, ott sem a két résztvevő szexuális élvezete a lényeg, hanem [esetlegesen] az aktus művészi ábrázolása.
(de itt meg nincs értelme szétválasztani az amatőr színjátszót egy hivatásos színésztől.. szóval nagy neked ez a kabát, maradj a kaptafádnál..)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.09. 18:49:57

@Womb Rаider: „Nem lenne túl nagy kérés, hogy erre vonatkozóan valami igazolást mutass?”

Te ez apád fasza létezésére is bizonyítékot/kutatást/igazolást/statisztikát kérsz?

„A te, meg a hozzád hasonló (valójában nem)férfiak fejéhez vágom.”

A valójában nem férfiak az uradhoz hasonlóak :) Mindegy is, attól még rágalom.

„Szerintem jobb, ha a saját problémáidat próbálod megoldani, a saját hatáskörödben”

Neked is ezt kéne, de akkor miért is ugattál nekem?

„arra nagyobb szükséged van, mint nekem a feltételezéseken alapuló tanácsaidra.”

Nekem szerinted kellenek az ugyanilyen, agybeteg tanácsaid? Miért is ugattál nekem?

„ A kapcsolatom működik, te meg egymagadban botladozol a saját kis ösvényeden”

Ahhoz képest egész nap a neten zaklatod az embereket :)
Veletek ellentétben én nem botladozom, de ha még így is lenne, akkor ezerszer inkább egyedül, mint párkapcsolatban.

„???? Szerintem ezt gondold át újfent.”

Ha egyfolytában az én mondataimat ismételgeted kicsit átalakítva, akkor mi a faszért akadsz ki az óvodás jelzőn, meg azon, hogy ezt egyáltalán megjegyzem? De tényleg valami elmebeteg korcs vagy.

„A szakács nem bocsátja áruba a testnyílásait.. az amatőr színész sem ”

Nem hát, ők mást bocsátanak áruba.

Womb Rаider 2020.07.09. 19:23:31

@The Cortez: "Te ez apád fasza létezésére is bizonyítékot/kutatást/igazolást/statisztikát kérsz?"

Kezdesz befeszülni... volt egy állításod, azt hangoztattad, hogy mindenki így tudja, köztudott, elfogadott. Ám semmiféle ellenőrizhető forrással nem tudtál szolgálni.

'Ahhoz képest egész nap a neten zaklatod az embereket :)'
Már megbeszéltük, hogy betegesen szeretsz túlzásokba esni, tódítani, hazudni. Szokj le erről.
Nem netezek többet, mint a legtöbb ember.. sőt, inkább kevesebbet, szóval ezt szerintem ne feszegessük.

"Nem hát, ők mást bocsátanak áruba. "
Összevissza hablatyolsz. A prostitúció (már egyszer leírtam) szexuális szolgáltatások terén értelmezett. Innentől értelmezhetetlen, buta zagyvalék, amit összehordasz.

"Nekem szerinted kellenek az ugyanilyen, agybeteg tanácsaid? Miért is ugattál nekem?"
Reagálok a mocskolódásodra, kispofám, ha végre leesne a tantusz.
"A valójában nem férfiak az uradhoz hasonlóak"
Mégis mit tudsz te arról, hogy milyen is valójában egy férfi? Az Ablak-Zsiráfban látott képek nem mérvadóak.. de nem bánom, egye fene, lássuk, mit is ír a Cortez-kódex az igazi férfiről?! Néhány mondatban , egyszerű szavakkal, nehogy beégesd magad..

"Veletek ellentétben én nem botladozom, de ha még így is lenne, akkor ezerszer inkább egyedül, mint párkapcsolatban."

:))))))) Hogyne...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.09. 19:43:21

@Womb Rаider: „Kezdesz befeszülni”

Mitől? Hogy feltettem egy jogos kérdést?

„Ám semmiféle ellenőrizhető forrással nem tudtál szolgálni.”

Mert nem is kell. A fű zöld. Erre is kéne forrás?

„Már megbeszéltük”

Aha, újabb koppintás :D

„betegesen szeretsz túlzásokba esni”

Csak költőien. De a te sérült agyad ezt nem tudja befogadni :)

„Innentől értelmezhetetlen, buta zagyvalék, amit összehordasz.”

Nem az, csak te nem tudod értelmezni, szokásod szerint :)

„Reagálok a mocskolódásodra,”

Én is így teszek, de ezen mindig megsértődsz.

„Mégis mit tudsz te arról, hogy milyen is valójában egy férfi? ”

Ezt én inkább én kérdezhetném. Bár felesleges lenne, mivel tudom a választ :D


lássuk, mit is ír a Cortez-kódex”

Te nem tudsz kiszakadni a picsámból? Nincs Cortez-kódex, csak józan ész van, de te még soha nem találkoztál vele :(

Womb Rаider 2020.07.10. 08:46:59

@The Cortez: "Mert nem is kell. A fű zöld. Erre is kéne forrás?"

Üres hablaty. Összehordasz hetet-havat, szakácsokat, meg színészeket, neked a pénzért vett szex társas kapcsolat.. Komolyan, innentől bármit is el kell fogadnunk, mert te kinyilatkoztattad?

"Mindenki tudja"... de engem nem érdekel mindenki, engem az érdekel, hogy te képes vagy-e megfogalmazni, hogy te konkrétan mit értesz adott fogalmak alatt.
Értem, hogy óvatos vagy, sokadjára is beégtél, így csak maszatolsz, hogy minek definiálni, úgyis egyértelmű. Nos, nem az, ennek legjobb bizonyítéka te vagy és a téveszméid.

"Aha, újabb koppintás :D"
Ja.. tényleg.. tőled tanultam a "megbeszéltük" és a "már" szavakat..

Hadd kérdjek már valamit.. hány éves vagy te valójában?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.10. 15:42:28

@Womb Rаider: Kell forrás a fű zöld színéről?

„ Összehordasz hetet-havat, szakácsokat, meg színészeket,”

Érthető példák voltak, de rajtad megint csak kifogtak.

„a pénzért vett szex társas kapcsolat”

Miért, magával szexel aki fizet érte?

„sokadjára is beégtél,”

Megkértelek már, hogy bírd ki projektálás nélkül.

„és a téveszméid”

Kettőnk közül azok csak neked vannak. Ezt még Deansda-e-től is a pofádba kaptad.

„hány éves vagy te valójában?”

Újabb provokátor kérdés, amire nem lehet jól válaszolni.

Womb Rаider 2020.07.10. 16:13:45

@The Cortez: "
Újabb provokátor kérdés, amire nem lehet jól válaszolni. "

Már értsem úgy, hogy nem tudod mit hazudj? Vagy nem tudod, mikor születtél? Kiszámolom én neked, ha megvan az évszám...

Én 1972.-ben születtem. most 2020 van... 2020-1972=48 vagyok.. te jössz!

"Kell forrás a fű zöld színéről?"
Itt nem az fű zöld színe volt a kérdés, hanem egy fogalom definíciója a te megfogalmazásodban.. de látom kifog rajtad, biztos elfelejtetted! Inkább írsz fél oldal értelmetlen és érdektelen hülyeséget.
A projektálást meg tényleg hagyd, sokadjára is indokolatlanul , rossz értelemben használod. Nem a te szinted ez...

'Miért, magával szexel aki fizet érte?'
Buta vagy.. rémesen buta.. A társkapcsolatok egyik pillére az egyenlőség. Ezt dönti le a pénz, az anyagi érdeken alapuló, alávetettséget és részben kiszolgáltatottságot eredményező üzleti tranzakció.
Ha ezt neked külön el kell magyarázni, akkor egészen egyértelmű, miért írod te a RSS blogot, hogy miért élsz úgy, ahogy és miért nincs jövőd. Gratulálok.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.10. 18:38:53

@Womb Rаider: Értsd úgy, hogy bármit írok belekötsz. Másrészt nem is lényeges semmilyen szempontból.

Tényleg jó öreg vagy.

A fű színe is lényeges, mert te még arról is tanulmányt kérnél.

„Inkább írsz fél oldal értelmetlen és érdektelen hülyeséget.
A projektálást meg tényleg hagyd, sokadjára is indokolatlanul , rossz értelemben használod.”

Itt már megint összekeversz magaddal.

„Ezt dönti le a pénz, az anyagi érdeken alapuló, alávetettséget és részben kiszolgáltatottságot eredményező üzleti tranzakció. ”

Tehát akkor egy gold digger kapcsolat sem társas kapcsolat.

„alávetettséget és részben kiszolgáltatottságot eredményező üzleti tranzakció. ”

Bírom, hogy mindig előbújik belőled az agymosott feminista. Ha ez két ember közötti megállapodás, akkor szó sincsen ilyesmiről.

„miért írod te a RSS blogot”

Mert racionális ember kell hozzá. Nem egy olyan neoprimtív baromnak, mint amilyen mondjuk te vagy.

„hogy miért élsz úgy, ahogy”

Nem tudod hogy élek, a swinger-cuckold kapcsolatoddal meg ne ugassál.

„miért nincs jövőd”

Honnan veszed? Több, mint neked.

Womb Rаider 2020.07.10. 18:50:24

@The Cortez: "Tényleg jó öreg vagy"
Nézőpont kérdése.. egy állapot.. egyszer te is felnősz és folyományaként talán meg is öregszel. Így jár mindenki, akit nők szültek...

"A fű színe is lényeges, mert te még arról is tanulmányt kérnél."
Mellébeszélsz.. ennyi idő alatt válaszolni is illett volna, de hát ennyit tudsz..

"Tehát akkor egy gold digger kapcsolat sem társas kapcsolat. "
Nem, valóban nem az. Nem is állítottam ilyet. De ennek most (hiteddel ellentétben) semmi relevanciája.

"Itt már megint összekeversz magaddal."
Te, tedd már meg a kedvemért, hogy a hétvégén feldolgozod ezt a projektálás dolgot, hogy végre megértsd, miért használod rosszkor, rossz kontextusban.. nem foglak zavarni, valószínűleg csak kedden nézek rád.

"Ha ez két ember közötti megállapodás, akkor szó sincsen ilyesmiről."
Hát.. van, aki számára korántsem ennyire szimpla és magától értetődő a saját testének, személyének eltárgyiasítása.. ha érted, miről beszélek..

"Nem tudod hogy élek, a swinger-cuckold kapcsolatoddal meg ne ugassál."

A swinger rendben, a cuckold nem (vagy megint nem érted, miről hablatyolsz) így azt gondolom, semmi de semmi akadálya, hogy feltételezésekkel éljek irányodba. Ha érzékeny területet ért.. akkor sorry.. nem céloztam, csak lőttem..;)

"Honnan veszed? Több, mint neked. "
Talán időd több van.. csak azt ki is kéne ám tölteni tartalommal.. te mivel fogod? Már most sem érted a körötted lévő világot, az abban élőket.. már most arról győzködsz, hogy a magány jó.. én ebből nem sokat nézek ki.. és még a korodról sem mersz nyilatkozni.. te félsz.. a jövőd bizonytalan, az utad sötétbe vezet..
;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.10. 21:25:27

@Womb Rаider: Az már meg volt, az öregedés még hátra van.

„De ennek most (hiteddel ellentétben) semmi relevanciája.”

Már hogyne volna. Egyik érdekkapcsolat sem társas kapcsolat ezek szerint.

„Te, tedd már meg a kedvemért, hogy a hétvégén feldolgozod ezt a projektálás dolgot”

Ezt is én kértem előbb... Miért is használom rossz helyen? Kedden?? Mi lenne, ha végleg eltűnnél mindenki életéből?

„van, aki számára korántsem ennyire szimpla és magától értetődő a saját testének, személyének eltárgyiasítása.. ha érted, miről beszélek..”

Az illegális verzióra gondolsz?

„A swinger rendben a cuckold nem”

A 2 nálatok együtt jár. Mindegy, csak swingerrel se pofázz bele más életébe!

„csak azt ki is kéne ám tölteni tartalommal”

Én már most kitöltöm. Honnan az apád farkából szoptad ezt a magányt? Egyértelműen csak te vagy itt magányos, aki egész nap a neten trollkodik, mert a férje magasról szarik a fejére, vagy nincs is neki.

„Már most sem érted a körötted lévő világot”

Mondta az agymosott feminista, aki ráadásul szar emberismerő is...

„és még a korodról sem mersz nyilatkozni.. te félsz”

A racionális gondolkodás még mindig nem félelem. Már írtam miért nem írom le.

„a jövőd bizonytalan, az utad sötétbe vezet..”

Mindenki jövője bizonytalan. Már akinek van. Neked nincs, de már jelened se nagyon :(

Womb Rаider 2020.07.14. 11:05:57

@The Cortez: "A 2 nálatok együtt jár. Mindegy, csak swingerrel se pofázz bele más életébe!"

Nem hínném, hogy lenne rálátásod a hálószobánkban zajló eseményekre, így arra tudok gondolni, hogy a kis butus fejedben megint összemosódnak dolgok és a fogalomzavarral együtt sokadjára is arra késztettek, hogy hülyeségekkel támadj. Azt pedig megint nem tudnád észérvekkel megindokolni, hogy egy swinger életmódot élő (mondjuk ezt sem tudod, hogy mi...csak a pornón érlelt primitív fantáziád képei ugranak be) ember ugyan, miért ne alkothatna véleményt, miért ne mondhatná el a tapasztalatait, érzéseit?
Csak a monogámok vagy a kudarcra született lúzerek oszthatják az észt? Na, ne nevettess.

Hetvenkettedjére is leírom, te, kiselefánt: a swinger és a cuckold párkapcsolatnak ugyan lehet metszete, de nem szükségszerűen, nem teljes fedésben.

"A racionális gondolkodás még mindig nem félelem. Már írtam miért nem írom le."
Nem írtad le. Nincs racionális ok, csak az, hogy beszari pöcs vagy, aki még magát sem meri felvállalni, még úgy sem, hogy nagyjából védett a névtelenség mellett. Súúúúlyos defekt ez nálad.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.14. 12:48:15

@Womb Rаider: „Nem hínném, hogy lenne rálátásod a hálószobánkban zajló eseményekre”

De, mivel a neten terjeszted őket.

„.csak a pornón érlelt primitív fantáziád képei ugranak be”

Írja az, aki a pornós álomvilágában él.

„miért ne alkothatna véleményt”

Nem véleménynyilvánításról volt szó hanem beleugatásról.

„miért ne mondhatná el a tapasztalatait”

Na erről beszéltem.

„a kudarcra született lúzerek oszthatják az észt?”

Miért, a palid hol osztja az észt?

„Nem írtad le. Nincs racionális ok, csak az, hogy beszari pöcs vagy, aki még magát sem meri felvállalni, még úgy sem, hogy nagyjából védett a névtelenség mellett. Súúúúlyos defekt ez nálad. ”

Az a defekt, hogy visszaélsz mások személyes dolgaival. Még mindig csak reális vagyok, mert tudom erre a kérdésre nem lehet jól válaszolni.

Womb Rаider 2020.07.14. 15:30:11

@The Cortez: "De, mivel a neten terjeszted őket."
Újra leírom: HAZUDSZ, mert egy kis aljas szarcsimbók vagy.
Egyetlen 'konkrétum' az, amit ismerhetsz, az pedig annyi, hogy az átlagnál nagyobb számú partnerem volt. Részben a házasságom alatt. PONT.
Innentől a te és a hozzád hasonló pár korlátolt kretén hazug képzelgése, ami nem engem minősít, hanem a te szegénységi bizonyítványod.
Tetejébe nulla erkölcsi/jogalapod nincs , hogy ítélkezz ennek alapján. Úgy meg főleg, hogy magadról semmi konkrétummal nem mersz szolgálni. Ezzel az erővel lehetsz egy szatír, vagy a kutyáját, vagy a lepukkant opel kadettjének kipufogóját abuzáló aberrált gyökér is.

"Az a defekt, hogy visszaélsz mások személyes dolgaival. Még mindig csak reális vagyok, mert tudom erre a kérdésre nem lehet jól válaszolni. "

Degenerált gyökér.. itt ha valaki visszaélt személyes információkkal az te, a Kapitány, meg a agyalágyult komplexusos fasz cimborád volt. Szóval jobb, ha hallgattok.
Az életkor egy egészen egyszerű kis adat, abból is csak te voltál képes következtetéseket levonni és személyeskedés tárgyául tenni, de láthatóan tele a gatyó, nem mered még ezt sem megosztani magadról, pedig itt többen is megtették, csak te, a maga útját járó hős férfi szarod össze magad, ha belekérdez valaki.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.14. 22:48:39

@Womb Rаider: Mi a hazugság? A neten terjeszted őket, meg a részleteket is.

„Egyetlen 'konkrétum' az, amit ismerhetsz, az pedig annyi, hogy az átlagnál nagyobb számú partnerem volt”

Akkor miért sírsz, ha lekurváznak?

„Úgy meg főleg, hogy magadról semmi konkrétummal nem mersz szolgálni.”

Mert nem vagyok olyan feltűnési viszketeg sudrinbunkó, mint amilyen te vagy.

„Ezzel az erővel lehetsz egy szatír, vagy a kutyáját, vagy a lepukkant opel kadettjének kipufogóját abuzáló aberrált gyökér is. ”

Ne vetítsd rám a vágyálmaidat!

Mivel éltem vissza? Sorold már fel! És a Kapitány?

„abból is csak te voltál képes következtetéseket levonni és személyeskedés tárgyául tenni,”

Mi volt ez?

„de láthatóan tele a gatyó, nem mered még ezt sem megosztani magadról, pedig itt többen is megtették, csak te, a maga útját járó hős férfi szarod össze magad, ha belekérdez valaki. ”

Már írtam miért nem. Pont ezért nem. Én nem személyeskedtem, de te ezt tennéd.

Womb Rаider 2020.07.15. 11:56:15

@The Cortez: "Mi a hazugság? A neten terjeszted őket, meg a részleteket is."

Mi a haugság? Az egész mondatod :) Ha én terjesztem a neten (ez a vád/állítás) akkor igazold, hozz linkekekt, mert különben te hazudsz (rágalmazol)

Ismét leírom, bár ugye elég lett volna egyszer, mert cáfolni (hitelt érdemlően) nem tudtad soha. Az általam valaha leírtakból nem következik sem az, hogy én kurva voltam/vagyok/leszek, sem pedig az, hogy a férjemmel cuckold kapcsoltaban élnénk.
Sajnálom, ha a hozzád hasonlóan buta és beszűkült emberek a maguk egybites agyával ezt képtelenek feldolgozni és értelmezni, erről nem én tehetek.

"Mert nem vagyok olyan feltűnési viszketeg sudrinbunkó, mint amilyen te vagy."
Ha az ember őszinte, még ha ezt arra méltatlanok előtt is teszi , talán lehet meggondolatlan, naív..de ennyi.. nem több, viszont aki a megszerzett információkat kiforgatja, megmásítja, eltorzítja , hogy céljai érdekében azokat a másik lejáratására próbálja felhasználni az egy jellemtelen, alattomos, sunyi féreg. Te ilyen vagy. Szégyenre neked van okod kettőn közül, de morálisan nulla vagy, és buta, fel sem fogod mit teszel. Mert megvéd a névtelenséged. Gyáva kis féreg vagy :)

"Én nem személyeskedtem, de te ezt tennéd. "
Mást sem teszel. Már belemartál a férjembe, a gyerekeimbe, pedig aztán róluk semmi negatívnak nevezhető infód sincs, miként a férjemről sem. Szóva szállj magadba, gondolkodj el, milyen ember vagy, aztán változtass, ha képes vagy. Lehet, hogy a valóságban egy tündibündi cukorfalat vagy, de belül egy aljadék, aki a neten az ismeretlenség sánca mögött tombolja ki magát. Ez vagy valójában, aki itt vagy. Ám ne hidd, hogy ez nem szivárog át a valóságba..

Szóval? Egyszerű kis kérdés, semmi érzékeny infó, semmi személyes .. hány éves vagy?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.15. 22:36:02

@Womb Rаider: „ Ha én terjesztem a neten (ez a vád/állítás) akkor igazold, hozz linkekekt,”

Még jó hogy mindenki tudja, akit ismersz a neten. Ne foss annyi mindent a netre, és akkor könnyebb lesz a szarodban turkálni!

„ talán lehet meggondolatlan, naív..de ennyi.”

Hogyne. Meg hülye, felelőtlen. Ki kérte amúgy, hogy bárkinek is meséljél erről? Ja, tudom, feltűnési viszketegségben szenvedsz.

„céljai érdekében azokat a másik lejáratására próbálja felhasználni az egy jellemtelen, alattomos, sunyi féreg. Te ilyen vagy. Szégyenre neked van okod kettőn közül, de morálisan nulla vagy, és buta, fel sem fogod mit teszel”

Te ugyanezt művelted Társadalommal. Úgyhogy a jelzőiddel megint sikerült magadból kiindulnod.

„Már belemartál a férjembe, a gyerekeimbe”

Csak érdemben reagáltam az hulladék beszólásaidra. Róluk is ki kérte, hogy beszélj?

„Szóva szállj magadba, gondolkodj el, milyen ember vagy, aztán változtass, ha képes vagy. Lehet, hogy a valóságban egy tündibündi cukorfalat vagy, de belül egy aljadék, aki a neten az ismeretlenség sánca mögött tombolja ki magát. Ez vagy valójában, aki itt vagy.”

Mondja mindezt az, aki ugyanezt csinálta Társadalommal meg még ki tudja kivel.

„Ám ne hidd, hogy ez nem szivárog át a valóságba..”

Nincs minek átszivárognia. Téged viszont nehéz elképzelni normális emberként.

„hány éves vagy?”

Miért érdekel ennyire? Olvasd el a korábbi hozzászólásaimat, hogy miért nem írom le, és ezúttal próbáld meg felfogni őket.

Womb Rаider 2020.07.16. 09:06:10

@The Cortez: "Még jó hogy mindenki tudja, akit ismersz a neten."

Már megint kikerülöd az egyenes választ.Tényleg ilyen jellemtelen kis sunyi alak vagy? Tényleg!

Konkrét igazolást kérek az állításodra, vagy ki kell mondanom: hazug vagy és csak rágalmazol.

"Te ugyanezt művelted Társadalommal."
Tévedés. Én egyet tettem. Társadalom az egyik posztjában állított valamit, én pedig tételesen megcáfoltam (adózási/pénzügyi aspektusú volt az állítása) Ez nem rágalmazás. És nem lejáratás. Ha neked annak tűnik, az csak azért van, mert buta és tájékozatlan vagy, a szavak sokaságának jelentését sem ismered, ez egyébként többször bebizonyosodott. most is.

"Mondja mindezt az, aki ugyanezt csinálta Társadalommal meg még ki tudja kivel."
Kivel? Hát mindenkivel, mindig, mindenhol!!! Ja.. nem.. még Társadalommal sem, mint az fentebb látható..Üres handabanda és vagdalkozás, amit teszel. Vádaskodsz, de amikor igazolni kellene (tudod, ahogy a felnőtt férfiak..) akkor szarban vagy, mert hazugságot igazolni nagy kihívás, ahhoz sötét vagy.

"Téged viszont nehéz elképzelni normális emberként."

Hát.. ne erőltesd túl az agysejtjeid, mert leáll a légzésed;)

Womb Rаider 2020.07.16. 09:07:55

@The Cortez: "Miért érdekel ennyire? Olvasd el a korábbi hozzászólásaimat, hogy miért nem írom le, és ezúttal próbáld meg felfogni őket. "

Szimpla kérdés, két karakterrel megválaszolható lenne, de te hosszasan győzködsz, hogy ez Top Secret dolog, és veszélyes lenne elárulnod... Nevetséges vagy.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.16. 12:43:57

@Womb Rаider: Már írtam: Ne foss annyi mindent a netre, és akkor könnyebb lesz a szarodban turkálni!

Az bizonyosodott be, hogy egy hazug féreg vagy. Kiröhögted és lejárattad, amikor a magánéleti problémáiról nyilatkozott. Ezért is vagy egy empátiára képtelen szardarab.

„Üres handabanda és vagdalkozás, amit teszel”

Amivel fentebb próbáltad kivágni magad!

„Vádaskodsz, de amikor igazolni kellene (tudod, ahogy a felnőtt férfiak..) akkor szarban vagy, mert hazugságot igazolni nagy kihívás”

Bárki elolvashatja Társadalom oldalán.

„Nevetséges vagy.”

Az a nevetséges, aki még a válasszal is lejáratna. Meg aki nem veszi észre, hogy egy verbális erőszakot alkalmazó geci, mint ahogy Untermencs barátnőd is írta rólad :D

Womb Rаider 2020.07.16. 14:58:31

@The Cortez: "Már írtam: Ne foss annyi mindent a netre, és akkor könnyebb lesz a szarodban turkálni!"

Ja, hogy te koprofil vagy.. hááát.. ez kicsit több, mint amit tudni vágytam rólad.

"Az bizonyosodott be, hogy egy hazug féreg vagy. Kiröhögted és lejárattad, amikor a magánéleti problémáiról nyilatkozott. Ezért is vagy egy empátiára képtelen szardarab."
Hazudsz és kiforgatod, amit leírtam. De hát te így működsz, nincs egy egyenes gondolatod sem, de ha már itt tartunk, fura módon engem felelősségre vonsz, ám az engem basztató félidióta haverodnak tapsolsz.. niná..

Akkor tegyük újra tisztába a dolgot: Nem én járatom le azt, aki nyilvánvaló hazugsággal próbálja lejáratni azt, aki amúgy szült neki egy-két gyereket.. ha már itt tartunk..
Érdekes, hogy ha egy férfi osztja meg a magánéletének egyes mozzanatait, azt mindig maximális elismeréssel, tisztelettel kell fogadni, csakis az együttérzés megengedett.
Ismered a kettős mérce fogalmát? Vagy csak ösztönösen alkalmazod?

"Bárki elolvashatja Társadalom oldalán."
Remélem el is olvassák, mert talán az értelmesebbek meg is értik, hogy mekkora tróger hazudozó is vagy, az meg külön röhejes, hogy mások háta mögé próbálsz bújni, elterelve magadról a figyelmet.

"Az a nevetséges, aki még a válasszal is lejáratna. Meg aki nem veszi észre, hogy egy verbális erőszakot alkalmazó geci, mint ahogy Untermencs barátnőd is írta rólad :D "
Ez kicsit zavaros.. talán ideges vagy?
Már megint nem volt egyetlen valamire való mondatod sem, csak az üres maszlag, terelés, mellébeszélés, hazugságok és rágalmak. Ritka jellemtelen féreg vagy..és ne bújj Frau mögé, légy már tökös gyerek, ha a pofád ekkora.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.16. 23:01:36

@Womb Rаider: „Hazudsz és kiforgatod, amit leírtam. De hát te így működsz, nincs egy egyenes gondolatod sem, de ha már itt tartunk, fura módon engem felelősségre vonsz, ám az engem basztató félidióta haverodnak tapsolsz.. niná.. ”

Mit lehet kiforgatni egy földön fekvőbe való belerúgáson?
Ő még mindig a te haverod. Mikor tapsoltam neki?

„Nem én járatom le azt, aki nyilvánvaló hazugsággal próbálja lejáratni azt, aki amúgy szült neki egy-két gyereket”

Mi volt benne a hazugság? Honnan tudod, hogy az? Van rá bizonyítékod?

„Ismered a kettős mérce fogalmát?”

Ezt komolyan tőlem kérdezed? Pont te, a 2-ős mérce alkalmazásának nagy mestere :D

„Remélem el is olvassák, mert talán az értelmesebbek meg is értik, hogy mekkora tróger hazudozó is vagy,”

Arra jönnének rá, hogy megrögzött hazudozó/amnéziás vagy.

„az meg külön röhejes, hogy mások háta mögé próbálsz bújni, elterelve magadról a figyelmet.”

Hányszor bújtál már a troll haverjaid, seggnyalóid háta mögé? Megint projektálsz :(

„Ez kicsit zavaros.. talán ideges vagy?
Már megint nem volt egyetlen valamire való mondatod sem, csak az üres maszlag, terelés, mellébeszélés, hazugságok és rágalmak”

Csak nem akarod érteni, szokásod szerint. Mi volt hazugság meg rágalom, te nyomoronc? A verbális erőszakod, amit te annyira tagadtál, az egyértelmű, a barátnőd csak eszembe jutott, hogy ő is megjegyezte.

Womb Rаider 2020.07.17. 11:01:49

@The Cortez: "Mit lehet kiforgatni egy földön fekvőbe való belerúgáson?"
Maradj a valóságnál.. nem kell túlspilázni, aki tud olvasni (és érti is, veled ellentétben ait olvas) az látja, hogy semmi ilyenről nincs szó. Nem feküdt ő a földön , sőt, arra volt ereje, hogy valakit szidjon és ócsároljon, aki ott nem tudta megvédeni magát. A történet egyik felét láthattuk, amiben nyilván csakis az egyik félnek volt felelőssége, annak, aki nincs ott :) (És nő..)

"A verbális erőszakod, amit te annyira tagadtál, az egyértelmű, a barátnőd csak eszembe jutott, hogy ő is megjegyezte. "
Kiről beszélsz? Verbális erőszak.. ja.. ha egy nő megvédi az álláspontját, az erőszak. Ha a félnótás cimborád mocskolódik, veled karöltve, az pontosan mi is???

Mondom, sokadjára: nézz utána, mi a projekció, mert rosszul használod.. ;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.17. 12:46:51

@Womb Rаider: Te ne beszélj valóságról! Aki tud olvasni és érti, az pontosan látja, hogy mit műveltél ott.

„Nem feküdt ő a földön , sőt, arra volt ereje, hogy valakit szidjon és ócsároljon, aki ott nem tudta megvédeni magát. A történet egyik felét láthattuk, amiben nyilván csakis az egyik félnek volt felelőssége, annak, aki nincs ott :) (És nő..)”

Fordított esetben nem lennél ennyire az igazság bajnoka. És te ugatsz kettős mércéről.

„ja.. ha egy nő megvédi az álláspontját, az erőszak”

Ne terelj! Nem védtél te semmilyen álláspontot. Az az erőszak, amikor agresszívan próbálsz kihúzni belőlem dolgokat. Nem kell az áldozatszerep! Velem karöltve nem mocskolódott. Ne csúsztass!

„ nézz utána, mi a projekció, mert rosszul használod.. ;) ”

Te próbáld meg felfogni, hogy mit jelent!

Womb Rаider 2020.07.17. 13:17:06

@The Cortez: Óbégass, csak kis csipasz :) Vitaképtelen hazudozó kis gyökér vagy.

"Fordított esetben nem lennél ennyire az igazság bajnoka. És te ugatsz kettős mércéről."
Az egyik dolog megtörtént, a másik a beteges képzelgésed hozománya. Szerinted ki nem szarja le, hogy mit haluzol? marad a talajon, a tényeknél.

"Az az erőszak, amikor agresszívan próbálsz kihúzni belőlem dolgokat. "

Anyámasszony katonája... a nagy férfi, aki még a korát sem meri elárulni...na, ne röhögtess. Egy szar elbaszott algoritmus vagy, akit erre nem készítettek fel.

És még te akarod elmagyarázni férfiaknak, hogy mi az élet? Röhejes lúzer.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.17. 22:32:48

@Womb Rаider: „marad a talajon, a tényeknél”

A tényeket fentebb leírtam. Ne tagad le miket műveltél!

„a nagy férfi, aki még a korát sem meri elárulni”

Egy pszichopata feminista trollnak, aki csak felhasználná ellenem, mint ahogy mások személyes infóit is felhasználja, miért is kéne elárulni? Ja mert nem vagyok olyan retard, mint te.

„Egy szar elbaszott algoritmus vagy”

Megint projektálgatsz? Te viselkedsz pont úgy, mint egy algoritmus, azt viszont nehéz eldönteni, hogy a feministáktól vagy a Fityisztől származol-e.

„És még te akarod elmagyarázni férfiaknak, hogy mi az élet?”

Ennyi idősen már illett volna elsajátítanod a szövegértelmezés művészetét :)

Hemi12 2020.08.27. 11:51:28

@MsIreneAdler:
Nem nagyobb azokra a nőkre a kereslet, akik kurvák.
Egy férfi ugyanis nem azzal fekszik le, akivel szeretne.
Nektek ezt nehéz elképzelni, de nálunk ez nem úgy van, hogy a jelentkezők közül kiválasztjuk az alkalmasat, hanem ha valaki végre hajlandó velünk összejönni, azzal összejövünk.
Minden nőre van kereslet, és bármelyik bármikor dönthet úgy, hogy a pinájából fog élni.
Ellenben a féfiakkal, akiknek ugye nincs pinájuk.
A vezetők nagy része pont azért lesz az, hogy nőkkel kúrhasson amit egyébként pénz nélkül nem tehetett meg.
Ha a nők nem csak a gazdag és sikeres férfiakhoz vonzódnának, akkor nem lennének ilyen férfiak.
Mivel a nők ténylegesen választhatnak, és ténylegesen nyomást gyakorolhatnaka férfiakra, ugyanis a férfiak sokkal inkább vágynak a nőkre mint fordítva.
Ettől még kibaszott nagy nyomorultnak tartom persze azokat a férfiakat, akik támogatják is ezeket a picsákat.
Amúgy én kirugdosnék egy ilyet az ágyamból, mert nem tudnék vele dugni, mivel undorító.
Ez nem annyira elv, simán csak rohadtul lelomboz, szóval ha akarnám sem tudnám megdugni.

Hemi12 2020.08.27. 12:17:31

@Womb Rаider:
Ugye tudod, hogy az általad lobogtatott feminista statisztikák is ugyanilyen bemondásra elhitt sztorikon alapulnak?
Senki soha nem néz utána, hogy valójában zaklatták-e az adott nőt, valójában mennyit túlórázik, valójában mennyit keres.
Ezeket mind bemondásra hiszik el, ahogy azt is bemondásra vagy kénytelen elhinni, hogy a partnerednek hány előző kalandja volt.
Nekem vannak ilyen sztoriajaim első kézből is, mint ahogy mindenkinek.
Ezzel nem a férfiak járnak jól, ugyanis a férfiak 99%-a nem felsővezető vagy cégtulaj.
Csak észre kéne venni azokat a férfiakat is, akik nem vonzóak számotokra.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.28. 00:53:14

@Hemi12: „Senki soha nem néz utána, hogy valójában zaklatták-e az adott nőt”

Azt se felejtsük el, hogy úgy könnyű statisztikát írni, hogy minden férfi-nő interakciót zaklatásnak tekintünk. Így persze, hogy az a végeredmény jön ki, hogy minden 3. nőt zaklatnak.

MsIreneAdler 2020.08.28. 09:34:49

@Hemi12: igen, elvileg egy átlagos nő hamarabb kap szexre férfit, mint egy átlagos férfi nőt. Csak ugye egy nőnek nem feltétlenül buli, ha csak beletörli a farkát valaki. Nem ez a cél általában. Így bár esetleg egy férfi számára ez a helyzet irigylésre méltó lehet, hogy válogathat egy nő a szexpartnerek között, egy nő nem igazán élhet ezzel a helyzettel anélkül, hogy ne ítélnék el.
Abban is igazad van, hogy a legtöbb nő meg tud élni a pinájából, de tegyük hozzá, közel sem azonos színvonalon. Mert szerintem nem mindegy, hogy valaki egy borsodi faluban háztartásbeli a munkanélküli férje mellett vagy VajnaTimi. Egyszerűnek tűnhet ez az egész, de vannak árnyoldalai is ennek a konstrukciónak. Lehet, hogy kívülről úgy néz ki, mintha tök szuper lenne, de őszintén szólva nem cserélnék egyik kitartott puncival sem. Meg hát nem jár minden punciért automatikusan egy dúsgazdag milliomos.
Szerencsére akad jópár férfi, aki nem él ezzel a lehetőséggel, hogy pénzért vesz magának nőt. Aki meg így tesz, az olyan nőt is érdemel.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.28. 12:09:42

@MsIreneAdler: Az igaz, hogy nem él minden kurva hasonló színvonalon, mivel léteznek sikertelen ribancok is, csak valamiért erről sem divat beszélni.

„egy nő nem igazán élhet ezzel a helyzettel anélkül, hogy ne ítélnék el.”

És? Láthatóan semmi visszatartó ereje nincs a társadalmi ítéletnek.

MsIreneAdler 2020.08.28. 15:19:30

@The Cortez: a többség nem éri el a vágyott színvonalat. Jóval kevesebb a milliomos, mint a feltörekvő nőci, tehát eleve lehetetlen, hogy mindenkinek bejöjjön ez a biznisz. Ezt be kellene látni.
Meg azt is, hogy egy ilyen kiszolgáltatott élet nem mindig móka és kacagás. Gyomor is kell hozzá, nem csak pina :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.29. 02:01:10

@MsIreneAdler: Ez az egyik olyan téveszme a kurvákról, amit az átlagember ténynek hisz. Akit nem futtatnak, annak nem éppen kiszolgáltatott a helyzete, sőt. Viszont az igaz, hogy nem mindig móka és kacagás. Gyomor meg pina mindenképpen, gerinc már kevésbé :)

MsIreneAdler 2020.08.29. 11:31:07

@The Cortez: anyagilag mindenképpen ki van szolgáltatva, és azért az nem kis dolog. Ha nincs önálló keresete, egy nyamvadt gombóc fagyira is az urától kell tarhálnia pénzt, mint egy ovis gyereknek. És itt most nem azokról a nőkről, anyukákról beszélek, akik vezetik a háztartást, hurcolják a gyereket nap, mint nap, és ezért vannak otthon. Az ilyen pózerkedő instaszökevényekről van szó. De mindenki megköti a saját bizniszét, amit tud, meg amit lehet. Szóval nem sajnálom őket, csak nem irigylem. Azért van különbség.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.29. 13:27:14

@MsIreneAdler: Ja hogy te a gold diggerekre gondoltál... Ott sincs mindegyik kiszolgáltatva. Általában addig szipolyozzák a gazdatestet, amíg meg nem csinálják a ”saját” tutijukat. Lásd a aranyásó celebeket.

MsIreneAdler 2020.08.29. 19:54:33

@The Cortez: ja, a nagy, önálló, független üzletasszonyok :D. A pofám leszakad, mikor egy ilyen azzal jön, hogy "saját" vállalkozás...

Womb Rаider 2020.09.02. 12:13:03

@Hemi12: "Nekem vannak ilyen sztoriajaim első kézből is, mint ahogy mindenkinek."

Hát hogyne! Alap, hogy legyen. Mindenki más csak lódít, de te ismered a világot, mindenről tudsz, nálad futnak össze a szálak :)
Lehet, hengerből megvan a 12, de a kerekekkel mi a helyzet?
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása