Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. május 10. 22:32 - The Cortez

MGTOW Level 1 - Mégis működhet?

Az 1-es szintű MGTOW egy sokak számára érthetetlen kategória, de könnyen lehet, hogy mégsem akkora baromság, mint amilyennek eddig tűnt.

mgtow_logo_by_lextragon_dclmm9g-fullview.png

 

1. A helyzet felismerése avagy az a bizonyos Piros Pirula Férfiaknak

Ebben a csoportban levő Férfiak tisztában vannak azzal, hogy milyen kockázatokat tartogat számukra a társadalom, de ők elfogadhatónak tartják ezeket és belemennek a játékba.

Írja Huffnágel Pista az ismert, MGTOW-ról szóló cikkében. Aki a megfogalmazásnak megfelelően létezik ebben a kategóriában, az nem tűnik valami elhivatott maga útját járó férfinak. Többen nem hisznek az első szintben, sőt még én is így vélekedtem róla tavaly: 


„A sima piros pirulás férfi, aki nem mond le a párkapcsolatról/házasságról meg a gyerekvállalásról. Ezt a szintet sokan jogosan  nem is tartjuk MGTOW-nak. Ha egy pali komoly kapcsolatba bonyolódik, abban a pillanatban megszűnik MGTOW lenni, viszont addig nincs nagy baj a dologgal, amíg nem feledkezik meg a Red Pillről és az antifeminizmusról. A valódi gondok akkor kezdődnek, ha az emberünk kék pirulás balfasszá, rosszabb esetben mangina pincsikutyává válik, aki magasról szarik az addig tanult szabályokra.”

Aztán nem olyan régen, röhejes módon pont egy nőismerősömmel folytatott diskurálás közben jöttem rá arra, hogy miként járható helyesen ez az út. Megkérdeztem a MILF éveinek végét taposó csajt, hogy mi a helyzet a fiával, akit már 1000 éve nem láttam. Elmesélte, hogy jelenleg Pest egyik legelbaszottabb kerületében lakik, van egy komoly kapcsolata, ám nem él együtt a nőjével. Ezen meglepődtem, mivel úgy tudtam előbb-utóbb mindig egy albérletbe költözött az exeivel, de mint kiderült, a srác nagyon helyesen  nem hisz a házasságban, és már az összebútorozásban sem.
Hallottam már ilyet régebben. Egyszer egy munkatársam arról beszélt, hogy jobb ha a párok hozzá meg a feleségéhez hasonlóan, nem találkoznak minden nap. Kapásból rávágtam, hogy nyilván azért, mert a felek így nem unják meg egymást. A csávó csak helyeselni tudott. Egy másik ismerősöm ismerősei ugyanígy nyomják, bár ott a házaspár más-más országokban él.
Ezen téma kapcsán, még a hazudós blue pillerek száján is kicsúszik, hogy „ez a hosszú házasság titka”. Ha ez a megoldás, ha nem, az tény, hogy ezáltal nem válik monotonná sem az együttélés, sem a baszás, nem idegesítik halálra a másikat a résztvevők, mindenkinek meg lehet a saját világa, élettere, senkinek nem kell alkalmazkodnia más faszságaihoz-szar szokásaihoz stb. Így egy férfinek nem kell lemondania a karrierépítésről, a hobbijairól, a haverjairól + a szórakozásról, tehát hellyel-közel a maga útját tudja járni.
Nem mondom, hogy bárkinek ezt kell választania, de még mindig egy jóval élhetőbb alternatíva, mint a Blue Pill-nácik által erőltetetten propagált, hagyományos modell, ami szinte mindig bukáshoz vezet. Persze ez a változat szintén megkövetel némi kompromisszumot: nyilván csak nyitott kapcsolatban tud működni, mert a felek a különélésnek köszönhetően, ellenőrizhetetlenül félre tudnak baszni.


Kép forrása: itt

135 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr215677206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2020.05.11. 07:18:48

"Persze ez a változat szintén megkövetel némi kompromisszumot: nyilván csak nyitott kapcsolatban tud működni, mert a felek a különélésnek köszönhetően, ellenőrizhetetlenül félre tudnak baszni."

Egy egyuttelesben is felre lehet baszni. Nem ezen mulik.

MsIreneAdler 2020.05.11. 23:35:59

Teljesen igazad van, ez az állapot mindent megad, ami a mai világban a legfontosabb: facebookon kapcsolatra lehet állítani a státuszt, had sárguljanak a barinők/haverok, instára lehet posztolni tutkó közös képeket, hogy mekkora szeri van. A szekáló rokonoknak is csitu van, hiszen van "valaki". Mindenki azt csinál, amit akar, "énidő", "megérdemlem", "#szexisvanharáérünktalizni". A zigazi férfi is döngetheti a mellét, hogy ő mekkora istenkirálycsászár független.

Ez viszont nem kapcsolat. Ne nevezzük már annak. Jó, tini korban még talán elmegy, hogy évekig csak randizgat két fiatal. Nincs elköteleződés, nem kell senkihez alkalmazkodni, még meg sem kell igazán ismerni a másikat, utódot meg képtlenség így normálisan nevelni. Lehet így élni, de szerintem nem érdemes :)

Lorrh 2020.05.12. 07:54:25

"mint a Blue Pill-nácik által erőltetetten propagált, hagyományos modell"
Sajnos el kell fogadnod, hogy bluepill nácik nélkül is rengeteg balfasz tehetetlen "férfit" nevelt a mai nőközpontú világ, akik egyedül képtelenek megélni. Ha nincs a mama aki kimossa a gatyát és eléteszi az ételt akkor elveszettek. Akár tetszik neked, akár nem, ezek a tömegek a hagyományos párkapcsolati mintát látták és ehhez ragaszkodnak, kell nekik egy nő aki kiganézza őket.
Persze majd a csaj otthagyja őket, elválnak, ezt tudjuk. De a sok ostoba nem tanul semmiből és lelkileg is gyenge, önállótlan.
Nem kell bluepill nácizmus, ez elgurul már a saját kerekén is.

Lorrh 2020.05.12. 07:56:43

@MsIreneAdler: Nagyon sokan nem akarnak már gyereket vállalni, mert rájöttek hogy teljesen hálátlan szerep. Kiteszed a lelked és a végén telibeszarnak, amikor megöregszel. Igazából nem is kell már több ezekből a hatalmas ökológiai lábnyomú nyugati emberekből.

MsIreneAdler 2020.05.12. 10:43:26

@Lorrh: ejj, igazán tudhatnád, hogy a negyvenéves Pistike nem azért nem tudja kimosni a gatyát, elmosogatni a tányért, amiben anya oda tette elé a zabálnivalót, mert egy lusta, életképtelen balfasz, hanem mert blue pillt nyomtak neki gyermekkorától kezdve. Ő nem tehet semmiről. Ha mégis valami furcsa módon önvizsgálatra kerülne a sor, csak feltúrja a netet, és már meg is nyugodhat, hogy őtökéletessége csupán a feminizmus áldozata, benne hiba nincsen. Mekkora királyság ez már? A nőknek is ki kellene találni ilyen ultimate nyomor kártyát, amit behúzhatnak, amikor nem akarnak szembesülni a saját baromságaikkal...na még gondolkodom :)
A gyerekvállalással nálam nyitott kapukat döngetsz. Szerintem is annyit szüljön mindenki, amennyit csak akar, vagy ha nem akar úgy is jó. Csak hát ugye megy itt az aggódás, hogy jönnek a hottentották és teleszülik Európát. Erre az a megoldás, hogy hottentotta módon szaporodunk a hottentották ellen, világos, nem? Ha olyanná válunk, mint ők, többé nem kell félnünk tőlük.
De basszus most jut eszembe, a szaporodás kizárólag a nők feladata. Nekünk kell megtermékenyíteni magunkat, szülni, felnevelni Pistikét egyedül, amíg a srácok MGTOW-znak :D

Természetesen ez egy kisarkított poén. Még mielőtt valaki elmetszené a torkomat. :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.12. 15:51:12

@MsIreneAdler: A mai neoprimitív emberek így élnék meg ezt a kapcsolatot, de ne vegyél velük egy kalap alá mindenkit.

„Ez viszont nem kapcsolat.”

Ez inkább kapcsolat, mint a te bukásra ítélt, hagyományos modelled :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.12. 15:55:17

@Lorrh: De ezt természetesnek is tartja a Blue Pill-társadalom. Sokszor azt az indokot hozzák fel agymosás közben, hogy azért kell a férfinak nő, hogy a főzzön meg mosson rá...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.12. 16:00:44

@MsIreneAdler: „A nőknek is ki kellene találni ilyen ultimate nyomor kártyát, amit behúzhatnak, amikor nem akarnak szembesülni a saját baromságaikkal...na még gondolkodom :)”

Nektek ott az áldozatszerep, a MeToo, a szülés, a kamu feminista statisztikák... soroljam még?

Felesleges volt hisztizned. Senki nem írta, hogy valaki a Blue Pilltől lesz életképtelen balfasz.

MsIreneAdler 2020.05.12. 19:32:47

@The Cortez: nem én veszek egy kalap alá mindenkit... Leírtam, mit gondolok erről az életformáról, neked pedig a neoprimitív emberek jutottak eszedbe. Ez nem véletlen.
Valóban ez a "randizgatás" vagymi nem tud elbukni kapcsolatként, mert nem az. Kirakat, színjáték, felszínes fos. Tisztára, mintha megbántva éreznéd magad, mert erről ez a véleményem. Engem nem bánt, hogy te nem osztod az én véleményem arról, hogy milyen egy kapcsolat. Nem kell mindenkinek ugyanúgy élnie, na de ugyanúgy gondolkodnia sem. De arra azért kíváncsi lennék, hogy a gyermekvállalást hogyan lehet megoldani ilyen körülmények között?
A második kommentem nem hiszti (összekeversz valakivel :) ) . Ne haragudj, de tudod olyan nehéz azt megállni, hogy ne írjak semmi vicces, sarkított, irónikus dolgot ide, mikor olyan mulatságos, hogy te mindent olyan vérkomolyan veszel, és visszaboxolsz még akkor is, ha odaírom, hogy poén :D. Többé nem fordul elő, legalább is majd igyekszem :) Amúgy kitaláltad a gondolataimat, mert mostanában nekem is a MGTOW-n járt az eszem.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.13. 00:22:13

@MsIreneAdler: Mert akiket írtál, azok valóban neoprimitívek.

„Kirakat, színjáték, felszínes fos.”

Pont mint a hagyományos kapcsolat :)

A gyermekvállalást azt nehezen. Valószínűleg sehogy, de nem is arról szólt a poszt.
Lehet írni poénokat meg minden mást is, de amit fentebb előadtál, az Womb Raider light volt :)

„mostanában nekem is a MGTOW-n járt az eszem. ”

Ettől féltünk :D

Freshmaker 2020.05.13. 13:41:54

"Így egy férfinek nem kell lemondania a karrierépítésről, a hobbijairól, a haverjairól + a szórakozásról, tehát hellyel-közel a maga útját tudja járni."

Na jó, de egy ilyen nyitott, laza kapcsolatban ez a nőre is ugyanúgy érvényes, tehát valójában csak dugni járnak össze egy ilyen "kapcsolatban".
Vagy mégis mi tartja egymás mellett őket?
Kifejtenéd ezt bővebben?

Az meg, hogy a férj és feleség külön országban élnek, a bazzzmeg kategória. :DDDD

MsIreneAdler 2020.05.13. 18:46:39

@The Cortez: nekem semmi bajom azzal, ha valaki úgy érzi, hogy ez a tiniknek való elköteleződésmentes flangálás felnőtt korban is megfelel neki. Felőlem hívhatja akár kapcsolatnak is, ha ez megnyugtatja, meg meg is ideológizálhatja, hogy nem egy kockázatkerülő, kényelmes valaki, hanem MGTOW, vagy karrierista szingli nő. Csak csinálja nyíltan. Nem egy olyan embert ismerek, akinek elfelejtettek szólni, hogy ez a "járás" soha nem lesz kapcsolat, soha nem lesznek egy család. És nem csak nőket, de pasikat is ismerek, akik több évet csesztek el a semmire, szóval ne gondold, hogy az igazi kapcsolatok hiánya csak a nőket súlytja. Abban persze igazad van, hogy a klasszikus megoldás sem tuti siker, vagy egyenes út a boldogsághoz, na de meg sem próbálni azt...? Amúgy tényleg, azt honnét vetted, hogy egy férfi nem építheti a karrierjét meg nem lehet hobbija, ha nővel kerül kapcsolatba?
A gyerekvállalásra pont azért kérdeztem rá, mert nem volt benne a posztban. Felhoztál egy konstrukciót, had kérdezzem már meg, ami ebből számomra érdekes. Hidd el a férfiak többsége is vágyik utódra.
Womb Raider light? Ez mit jelent nálad :D?
Nem, veled nem lehet poénkodni, ezt sajnálattal tudomásul vettem, azt csak olyan emberekkel lehet, akikbe szorult némi önkritika, önirónia. Azért néha meg fogom próbálni, mert a kisördög dolgozik azért bennem. :)
Nem kell félned tőlem, hidd el nem fog fájni, de ha nagyon rettegsz, felkapcsolt kislámpa mellett olvasd majd el :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.14. 18:44:09

@MsIreneAdler: Mitől tiniknek való a függetlenség meg az önsorsrontás elkerülése?

„hogy a klasszikus megoldás sem tuti siker, vagy egyenes út a boldogsághoz, na de meg sem próbálni azt...?”

Nem biztos, hogy a tömeges bevándorlás hatására mindannyian üldözötté válnánk, na de meg sem próbálni azt?

„Amúgy tényleg, azt honnét vetted, hogy egy férfi nem építheti a karrierjét meg nem lehet hobbija, ha nővel kerül kapcsolatba? ”

Párkapcsolatban, de főleg az összeköltözéskor, általában véget érnek ezek a dolgok.

„Womb Raider light? Ez mit jelent nálad :D?”

Ugyanolyan sületlenségeket írsz, mint ő, csak visszafogottabban :)

„Nem, veled nem lehet poénkodni, ezt sajnálattal tudomásul vettem, azt csak olyan emberekkel lehet, akikbe szorult némi önkritika, önirónia”

De, velem lehet csak igazán, és mindkettő szorult belém :)

MsIreneAdler 2020.05.14. 19:49:27

@The Cortez: azt hiszem nem ugyanazt gondoljuk erről a két fogalomról, hogy önsorsrontás és függetlenség.
Ha nem egy csicska papucs a pasi, akkor megmarad a hobbi a karrier még mindig nem értem miért kerülne veszélybe. Aki meg a punci miatt lemond ezekről, az meg szerintem ne ríjjon. Megspórolom a választ: igen, gonosz dög vagyok, aki nem szánakozik az olyan férfiakon (de nőkön sem) , akik otthagynak csapot-papot egy pináért (fütyiért), utólag meg úgy állítják be, mintha elvettek volna tőlük valamit, holott önként dobták a kukába a személyiségük egy részét.
Hogy jön ide a tömeges bevándorlás? Vagy esetleg majd a MGTOW arra is orvosság, vagy mi, és egyáltalán :) ?
Egy sületlenség sem volt abban, amit írtam.

"De, velem lehet csak igazán, és mindkettő szorult belém :)"

Ezen viszont jót röhögtem, ez tényleg jó poén volt :D. Jó mélyre szorulhattak azok a dolgok tebenned... :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.14. 21:42:53

@MsIreneAdler: Lehet megmaradnak, de folyamatosan basztatva lesznek értük.
Úgy jön ide a bevándorlás, hogy az is faszság és millió veszélyt rejteget, pont mint a párkapcsolat, így épeszű ember egyiket sem próbálja ki :)
Dehogynem voltak sületlenségek, mint a múltkor :)

Attól, hogy itt nem ezekkel házalok, még nem szorultak mélyre.

Womb Rаider 2020.05.15. 08:55:23

:)))

Öreg, te úgy osztod az észt valamiről, pontosabban annak elutasításáról, és az azt meghaladó (szerinted) magasabb színtű 'igazi , férfias' életvitelről, hogy valójában az alapszintet sem voltál képes abszolválni. Amiről te mesélsz, az nem választás, hanem annak felismerése, hogy valamihez kevés vagy és így marad a morzsák csipegetése ott, ahol mások lakomáznak.

Kb olyan ez, mintha valaki azzal döngetné a mellét, hogy ő bizony mekkora környezettudatos pupák, mert ő csakis tömegközlekedik és néha biciklizik, miközben arról mélyen hallgat, hogy valójában ötször megbukott a vizsgán. Ha mégis valaki rákérdez, akkor csak makog-mekeg, hogy femináci volt a vizsgabiztos és nő írta a kresz tankönyvet is.

"Úgy jön ide a bevándorlás, hogy az is faszság és millió veszélyt rejteget, pont mint a párkapcsolat, így épeszű ember egyiket sem próbálja ki :)"

Attól lehet csak igazán félni, amit nem ismer az ember.. és persze azt a legkönnyebb tanítani, amiről lövésed sincs :)

MsIreneAdler 2020.05.15. 15:29:25

@The Cortez: egy frászt. Először is nem árt hasonló érdeklődésű embert választani. Ha már ez nem jött össze, akkor egy olyat, aki nyitott arra, hogy új dolgokat ismerjen meg. Ha még ez sem sikerül, akkor legalább olyat, aki tiszteli a másikat annyira, hogy megérti, néha a párjának van valamilyen elfoglaltsága, akár nélküle.
Szóval a párkapcsolat olyan veszélyes, mint a bevándorlás...aha,hát jó. Na, ha tényleg szorult volna beléd önkritika, akkor elismernéd, hogy ezt most elbasztad :D, mert ennek se füle, se farka. Persze megértem, hogy ezt nyilvánosan nem ismered el, szóval csak pislogj kettőt :).

Womb Rаider 2020.05.15. 16:40:42

@MsIreneAdler: A kapcsolat áldozatot kíván (tudom, vannak, akik szerint a kompromisszum egyből önfeladás ..) adsz magadból egy darabkát és cserébe kapsz egy egész embert :)
A társ több, mint valaki, akivel néha dugunk egy jót.. a társ menedék, támasz, hátország, szövetséges, mert néha kell a kapaszkodó, egyedül elvesznénk, eltévednénk. Társ nélkül nincs jövő és nincs cél.. van értelme önmagunkért élni?

Maddness69 2020.05.15. 18:03:43

@Womb Rаider:

"A kapcsolat áldozatot kíván...". Általában nők az áldozatok.
Ekkor - nem mellesleg - egy nyuszi sírva fakad.

Mikor egy pasi nem megy bele a kapcsolatba a nő nem tud áldozattá válni.
A nyuszik szeme is száraz marad.

Köszönjük meg tehát a MGTOW-knak *áldozatos* önfel*áldozás*ukat.

Komolyra fordítva a szót. Ki a valódi áldozat?

Egyenlítsétek ki a "játékot", v a pasik jelentős rész ki fog szállni ebből a "kapcsolatnak" álcázott sz@rhalmazból.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.15. 18:07:24

@Womb Rаider: „Öreg, te úgy osztod az észt valamiről, pontosabban annak elutasításáról, és az azt meghaladó (szerinted) magasabb színtű 'igazi , férfias' életvitelről, hogy valójában az alapszintet sem voltál képes abszolválni. ”

Ne keverj össze megint magaddal, meg az impotens, cuckold mangina ”uraddal” :)

„Amiről te mesélsz, az nem választás, hanem annak felismerése, hogy valamihez kevés vagy és így marad a morzsák csipegetése ott, ahol mások lakomáznak.”

Ez választás, de még mindig nem rólam volt szó te analfabéta gyökér! Hát te valóban kevés egy kapcsolathoz, ezért választottad a félrebaszást. De a manginád is kevés ahhoz, hogy férfi váljon belőle, úgyhogy rá jobban illik ez a morzsák csipegetése duma :)

„Kb olyan ez, mintha valaki azzal döngetné a mellét, hogy ő bizony mekkora környezettudatos pupák, mert ő csakis tömegközlekedik és néha biciklizik, miközben arról mélyen hallgat, hogy valójában ötször megbukott a vizsgán”

Mint te, amikor kapcsolatról ugatsz, miközben csak arról van szó, hogy a kurválkodásod meg a semmirekellő életmódod mellé, kerestél magadnak egy béta eltartó férfivaginát :)

„Ha mégis valaki rákérdez, akkor csak makog-mekeg, hogy femináci volt a vizsgabiztos és nő írta a kresz tankönyvet is.”

Még mindig hiteles forrásokat kéne keresned, és nem femináci statisztikákat lobogtatnod. Amíg így teszel, addig ne csodálkozz azon, hogy a pofádba vágják az igazságot.

„Attól lehet csak igazán félni, amit nem ismer az ember..”

Klasszikus liberálnáci duma. MI van, már a bevándorlás is jó, te pondró? Múltkor még ellenezted. Mit fog ehhez szólni a kormányod? :)

„és persze azt a legkönnyebb tanítani, amiről lövésed sincs :) ”

Igen ezért osztod az észt a neten a kapcsolatokról meg a CSBE-ről :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.15. 18:13:12

@MsIreneAdler: „Először is nem árt hasonló érdeklődésű embert választani.”

Ez akár még működhetne is, de valahogy sehol nem látunk erre példákat :)

„Ha még ez sem sikerül, akkor legalább olyat, aki tiszteli a másikat annyira, hogy megérti, néha a párjának van valamilyen elfoglaltsága, akár nélküle. ”

Kezdetben általában meg is értik.

„Szóval a párkapcsolat olyan veszélyes, mint a bevándorlás...”

Már írtam erről is. Mitől veszélytelenebb? Ha nem tudsz semmi konkrétumot mondani, akkor te basztad el a beszólásodat, mivel csak fáj az igazság.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.15. 18:18:36

@Womb Rаider: „A kapcsolat áldozatot kíván (tudom, vannak, akik szerint a kompromisszum egyből önfeladás ..) adsz magadból egy darabkát és cserébe kapsz egy egész embert :)”

Mondja mindezt a cuckold kapcsolatos. Mesélj még! :)

„A társ több, mint valaki, akivel néha dugunk egy jót.. a társ menedék, támasz, hátország,”

Ez teljes mértékben hiteles egy cuckold kapcsolat női tagjától :)

„Társ nélkül nincs jövő és nincs cél..”

Na köpd ki gyorsan azt a Blue Pillt! Szarul áll neked ez az álságos nyálaskodás.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.15. 18:23:48

@Maddness69: „Egyenlítsétek ki a "játékot"”

Ne kérd a lehetetlent :)

„v a pasik jelentős rész ki fog szállni ebből a "kapcsolatnak" álcázott sz@rhalmazból. ”

Ez már a jelen.

MsIreneAdler 2020.05.15. 19:56:33

@The Cortez: te tényleg egyre viccesebb vagy. Te párhuzamba állítod a párkapcsolatot a bevándorlással, mikor meg rákérdezek, hogy hogy is van ez, meg miért gondolod ezt, még én vagyok a hülye, hogy nem támasztom alá a te állításod. Most annyira nem érek rá, mert lefoglalnak a saját baromságaim, de ha lesz egy kis időm, kisegítelek, igérem :)
Én meg azt látom, hogy a párok együtt kockulnak, kirándulnak, horgásznak, röhögnek a gyerekeik hülyeségein, vagy csak gyönyörködnek bennük. Nem tudom, te hol élsz, valami kiálhatatlan picsa bolygón, vagy papucsföldén, ahol nem látsz harmonikus kapcsolatot, gondolom ez rejtély marad számomra.

@Womb Rаider: nem tisztem senki életének az értelmét firtatni. Próbálom megérteni mitől jó ez az életforma, és azt, hogy vajon én miért nem élveztem a naaagy függetlenséget, szingliséget annyira, mint (ezek szerint) kellett volna. Jó persze mert nő vagyok, jönne a válasz :), de ez nem igaz.
De őszintén úgy gondolom, hogy, aki nem akarja megtapasztalni, milyen teljesen odaadnia magát valakinek, az soha ne jöjjön rá, mit veszített. Akkor már inkább legyen ez, hazudjon magának ideológiát, vegyen kutyust, macskát, de ne fogja fel soha, miről maradt le.

Womb Rаider 2020.05.15. 20:16:07

@The Cortez: "Ez teljes mértékben hiteles egy cuckold kapcsolat női tagjától :)"

Figyuzz, pupák.. már sokszor felhívtam rá a figyelmed, hogy olyan szavakat használsz, amiknek vagy nem vagy tisztában a jelentéstartalmával, vagy képtelen vagy felismerni a kontextust, ahová az beilleszthető. Ebből aztán mókás helyzetek születnek.

Most éppen a 'cuckold' szóra vagy rácsúszva, meg a manginára..
Ám valójában mindkettőt rosszul/rosszkor/rossz helyen használod.

Sokat emelne a blogocskád színvonalán, ha kissé megfontoltabban használnál bizonyos szavakat..
Az pedig egészen komoly ugrás lenne, ha valós ismeretek hiányában nem minősítenél dolgokat. Keveset tudsz te rólam ahhoz, hogy megpróbálj stigmatizálni..abba meg már nem is megyek bele, mennyire nevetségesen hat ez egy blogban, ahol a férfiak egy csoportja számára az önmegvalósítás legmagasabb fokának az elköteleződés mentes, független életmódot tartod, a gyakori partnercserével ötvözve.. úgy, hogy az érzelmi kötődésnek a lehetőségét is igyekszel távol tartani magadtól.

@MsIreneAdler: "De őszintén úgy gondolom, hogy, aki nem akarja megtapasztalni, milyen teljesen odaadnia magát valakinek, az soha ne jöjjön rá, mit veszített. Akkor már inkább legyen ez, hazudjon magának ideológiát, vegyen kutyust, macskát, de ne fogja fel soha, miről maradt le. "

Lényegretörően, hajszálpontosan fogalmazol! Ennek a transzparensnek a másik rúdját akkor én vinném, ha lehet ;)

Womb Rаider 2020.05.15. 20:34:57

@Maddness69: ""A kapcsolat áldozatot kíván...". Általában nők az áldozatok.
Ekkor - nem mellesleg - egy nyuszi sírva fakad."

Maradjunk annál, amit én írtam, nem pedig annál, amit te képzeltél bele ;) Így praktikus..

Sajnálom, hogy képtelen voltál dekódolni egy nem túl bonyolult mondatot.. nem lehet, hogy téged szegregáltak ?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.15. 22:34:34

@MsIreneAdler: Épp ezaz, hogy nem kérdeztél, csak megint hőbörögtél :)

Kifele mindenki mást mutat.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.15. 22:47:02

@Womb Rаider: „már sokszor felhívtam rá a figyelmed, hogy olyan szavakat használsz, amiknek vagy nem vagy tisztában a jelentéstartalmával”

Igen, és egyik esetben sem volt igazad.

„Most éppen a 'cuckold' szóra vagy rácsúszva, meg a manginára..
Ám valójában mindkettőt rosszul/rosszkor/rossz helyen használod”

Hát persze, ami rád vagy az uradra nézve sértő, azt rosszkor/rossz helyen használom :)

„Keveset tudsz te rólam ahhoz, hogy megpróbálj stigmatizálni”

Pont eleget, mint ahogy mindenki más is.

„ahol a férfiak egy csoportja számára az önmegvalósítás legmagasabb fokának az elköteleződés mentes, független életmódot tartod, a gyakori partnercserével ötvözve...”

Miért, hol kéne? Független életmódban több létjogosultsága, mint egy kapcsolatban, de te olyan gyökér vagy, hogy még ezt sem érted.

"De őszintén úgy gondolom, hogy, aki nem akarja megtapasztalni, milyen teljesen odaadnia magát valakinek, az soha ne jöjjön rá, mit veszített. Akkor már inkább legyen ez, hazudjon magának ideológiát, vegyen kutyust, macskát, de ne fogja fel soha, miről maradt le."

Ez a szubmisszivitás filozófiája? Aki akarja az megtapasztalhatja, csak aztán ne csodálkozzon, ha pofára esik :)

Womb Rаider 2020.05.16. 12:10:31

@The Cortez: "Pont eleget, mint ahogy mindenki más is.
"

A hit még nem tudás, sokkal inkább a tudás elutasítása..

"Hát persze, ami rád vagy az uradra nézve sértő, azt rosszkor/rossz helyen használom :)"
Amikor ilyeneket írsz, azzal lényegében magadról mesélsz, arról, milyen beszűkült, és butácska , felszínes és sértett is vagy.
Nem is érted, láthatóan, hogy miről hablatyolsz, olyasmiről próbálsz prédikálni, amit csak közvetetten, tévesen ismersz. Az eredménye magáért beszél.

Folyamatosan ítélkezel másokról, miközben semmit nem mersz magadból megmutatni.. ez sokat sejtető. A kapcsolatokról, azok dinamikájáról, az azokban rejlő lehetőségekről és korlátokról filozofálgatsz, de mindez személyes tapasztalásoktól mentes, üres okoskodás.

Volt valaha hosszabb monogám kapcsolatod? Volt valaha tartós és érzelmeken alapuló kötődésed nő felé? Képes voltál valaha kapcsolatot építeni és fenntartani, működtetni? Ezekről mesélj!

A te utad a semmiből a semmibe tart, magányosan, kiábrándultan. Neked még az sem ment, ami a legtöbbeknek legalább ösztön szinten ideig-óráig megvolt.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.16. 15:46:54

@Womb Rаider: Igaz, nem tudhatom. Végül is egyre inkább az látszik, hogy te is csak egy mesemondó vagy. A kéretlen okoskodásaid meg a rendszeres ellentmondásaid erre engednek következtetni :)

Te sértődsz meg az igazságon, majd dobálózol ezzel a ”nem érted” faszsággal. De ha már kiderült, hogy ebben is hatalmas szakértő vagy, akkor definiáld már a manginát :D

Nem ítélkezek folyamatosan, veled ellentétben. Már megint projektálsz.

„miközben semmit nem mersz magadból megmutatni”

Akkora balfasznak kéne lennem, mint amilyen te vagy, aki a neten teregeti ki a szánalmas magánéletét/hazugságait?

„A kapcsolatokról, azok dinamikájáról, az azokban rejlő lehetőségekről és korlátokról filozofálgatsz”

Megint projektálsz. Amúgy meg már filozofálni sem szabad a safe space-etekben?

„de mindez személyes tapasztalásoktól mentes, üres okoskodás.”

Ez ismét a primitív gyanúsítgatásod, miközben semmit nem tudsz rólam. Fogadd el, hogy nem mindenki fogyatékos, hogy a netre szarja a magánéletét/hazugságait. Az üres okoskodásba te meg inkább ne menj bele! :)

„Volt valaha hosszabb monogám kapcsolatod? Volt valaha tartós és érzelmeken alapuló kötődésed nő felé? Képes voltál valaha kapcsolatot építeni és fenntartani, működtetni? Ezekről mesélj!”

Olvasd el az 1-el fentebbit! Most már a monogámia a menő? Eddig lázadoztál ellene. Egyébként a Görög-perzsa háborúkról szenvedélyesen mesélő történelemtanártól is számon kéred a személyes érintettséget, te szánalom? :D

MsIreneAdler 2020.05.16. 22:36:58

@The Cortez: semmi gond nincs azzal, ha nem adod ki a magánéletedet, senkinek semmi köze ahhoz. Engem teljesen hidegen hagy hogyan élsz, engem kizárólag az érdekel, amit írsz. Nem szeretek találgatni, mert én sem szeretem, ha rólam képzelődnek. Persze biztos van oka, amiért így gondolkodsz, és tuti könnyebb lenne megérteni téged, ha ismernénk a háttered, de ez van. Abban szinte biztos vagyok, hogy több bolygónyi távolságra laksz...:)
Két ember őszinte vonzalma, szeretete egymás iránt nem azt jelenti, hogy az egyik behódol, a másik uralkodik. Ez egy normál kapcsolat, mikor két ember kiegészíti egymást, mikor nincsenek játszmák, mikor nem kell folyton gondolkodnod, hogy mit mondhatsz, hogyan viselkedsz. Odaadni magát az embernek valóban félelmetes és kockázatos lehet, és bizony pofára is lehet esni, ha szarul választ valaki. Szóval jól kell választani. Vagy ha nem tudja, nem meri megtenni, akkor még mindig ott a kisállatbolt :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.17. 14:29:25

@MsIreneAdler: Örülök. Te legalább nem vagy olyan felelőtlen, szánalmas neandervölgyi, mint a Comb Raider.
Normális esetben nem ezt kéne jelentenie. Azt te is tudod, hogy kevés ilyen ”normál kapcsolat” van. Ehhez nem kell más bolygón lakni :)

MsIreneAdler 2020.05.17. 23:16:47

@The Cortez: hidd el én is több példát látok a szar kapcsolatra, mint a működőképesre. Mi ebből a tanulság: szarul csinálni kurva könnyű, ha ennyi mindenkinek megy, jól csinálni pedig nehéz, de megéri :)

Womb Rаider 2020.05.18. 11:01:01

@The Cortez: "Te legalább nem vagy olyan felelőtlen, szánalmas neandervölgyi, mint a Comb Raider."

Felelőtlen? Azt mér elfogadtam, hogy a cuckold lényegét nem ismered és emiatt próbálod degradáló jelzőként alkalmazni, egyfajta bunkóként.. még azt is, hogy akkor is alkalmazod, amikor az nem helyénvaló.. mint miként a 'mangina' esetében is elköveted újra és újra. Ám azt azért nem hittem volna, hogy teljesen hétköznapi fogalmakkal is hadilábon állsz..

"Fogadd el, hogy nem mindenki fogyatékos, hogy a netre szarja a magánéletét/hazugságait."
Ez nem fogyatékosság kérdése.. másrészt már el kéne végre dönteni, hogy vagy úgy egészében próbálsz támadni, vagy próbálsz mazsolázgatni és bizonyos vét/valós tulajdonságaim alapján ad hominem érvelésekbe gabalyodni.

"Olvasd el az 1-el fentebbit! Most már a monogámia a menő? Eddig lázadoztál ellene. "
Nem lázadoztam, vagy valamit nagyon félreértesz/félremagyarázol.

De oké, lazítsunk.. egyáltalán bárminemű, hosszabb távú kapcsolatod volt/van, ami alapján folyamatosan szakértősködsz? (a monogámia értelmezésének is utána kéne nézned, esetleg több megközelítésének is...)

De mindek is mondom én el mindezt neked, amikor újra és újra előjönnek ugyanezen varázsszavak: feminizmus, projektál, cuckold, mangina.. de soha sehol nem volt bátorságod leírni, hogy te miként definiálod magadban ezeket a szavakat. Azon túl, hogy mindegyik jelentős negatív töltettel bír számodra.. de ez így szok' lenni, ha valaki szűkös ismeretekkel bír a valóságról, ami körülveszi.

És igen, nem szükséges semmit megmutatni magadból, talán még jobb is ez.. de ez az értelemes, logikus érvelés hiányával együtt nem tesz túl hitelessé és komolyan vehetővé.
Képtelen vagy higgadtan és gyűlölet nélkül vizsgálni férfi-nő relációkat, gyakorta általánosítasz, szinte minden alkalommal feltűnik a straw men, kényszeresen próbálsz racionalizálni.. és legtöbbször nem is foglalkozol azzal, hogy érvekkel próbáld alátámasztani a mondanivalód. Helyette kinyilatkoztatsz, bíráskodsz, szelektálsz mások állításait illetően.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.18. 22:42:06

@Womb Rаider: A cuckold részben egy mentalitás is, ha ezt nem látod be, akkor pont, hogy te nem érted a lényegét. A manginát természetesen em sikerült definiálnod.

„a monogámia értelmezésének is utána kéne nézned”

Már miért kéne? Azt sem tudod, azt is én magyarázzam el neked?

„egyáltalán bárminemű, hosszabb távú kapcsolatod volt/van, ami alapján folyamatosan szakértősködsz?”

Átugrottál a tanáros kérdés felett?

„de soha sehol nem volt bátorságod leírni, hogy te miként definiálod magadban ezeket a szavakat”

Ezek a szavak mindenki számára egyértelműek, csak neked kell elmagyarázni őket.

„nem tesz túl hitelessé és komolyan vehetővé. ”

Mióta kell valakinek nyilvános naplót írnia magáról a hitelesség + a komolyan vehetőség érdekében? Úgy tudom kedvenc politikusaid sem csinálják ezt.

„Képtelen vagy higgadtan és gyűlölet nélkül vizsgálni férfi-nő relációkat, gyakorta általánosítasz, szinte minden alkalommal feltűnik a straw men, kényszeresen próbálsz racionalizálni.. és legtöbbször nem is foglalkozol azzal, hogy érvekkel próbáld alátámasztani a mondanivalód. Helyette kinyilatkoztatsz, bíráskodsz, szelektálsz mások állításait illetően.”

Sikeresen megint önmagadból indultál ki.

Womb Rаider 2020.05.20. 15:57:29

@The Cortez: "A cuckold részben egy mentalitás is, ha ezt nem látod be, akkor pont, hogy te nem érted a lényegét. A manginát természetesen em sikerült definiálnod."

Mindkét fogalmat ismerem . Megnyugtatlak, semmilyen értelemben nem illeszkedik egyik sem a férjemre :)
(Persze lövésem sincs, mindez azon túl, hogy próbálsz befeketíteni..azon túl mennyiben releváns és megerősítő a butaságaidat illetően? )

"Már miért kéne? Azt sem tudod, azt is én magyarázzam el neked?"
Nem vagyok rászorulva arra, hogy az ismereteidet rajtad átszűrve gyűjtsem.. és bár nem foglalkozom életvitelszerűen fotelpszichológusként a nagy femináci összeesküvés áldozatainak gyámolításával (veled ellentétben) azért annyit bőven tudok a témáról, hogy megállapíthassam: hülyeséget beszélsz.

"Ezek a szavak mindenki számára egyértelműek, csak neked kell elmagyarázni őket."
Látható, hogy bizonyos szavakra te saját definíciókat alkalmazol, kiforgatod azokat, eltorzítod.

Azért csak érdekes lenne, ha a miheztartás végett tudhatnám, hogy a szokásos érvelési hibáid mögé bújva mit is jelent számodra... nem mindenki számára, amit ugye te maximum sejthetsz, de nem tudhatsz, így megint csak elsunnyogod a konkrét választ.

"Mióta kell valakinek nyilvános naplót írnia magáról a hitelesség + a komolyan vehetőség érdekében? "
Valóban nem.. de talán te is ismered a mondást: aki tudja: csinálja, aki meg nem, az tanítja ;)

És bosszantásul:A férfiak felett eljár az idő.Ismert tény, hogy a felsőoktatásban 18%-al több a nő, a doktori képzések esetében is előnyre tettek szert a nők, több nő szerez tudományos fokozatot, mint pasi :)
Ezzel együtt a munkaerőpiaci pozíciójuk is folyamatosan erősödik, míg a pacákoké értelemszerűen visszaesőben van, a soft skill leveri a nagy arcot, kigyúrt izmot és a tesztoszteronon hízlalt önbizalmat ;)
A robotbiztos munkahelyeket mindinkább nők fogják betölteni.
Helyükre kerülnek a dolgok.. lassan, de biztosan.
Szóval szedjed rendesen a piros bogyót, nehogy felébredj;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.20. 23:00:28

@Womb Rаider: „a nagy femináci összeesküvés áldozatainak”

És már megint a hazudozás. Feminácik sem léteznek, mi? Te sem?

„aki tudja: csinálja, aki meg nem, az tanítja ;)”

Ez hülyeség, de rád pont igaz :)

„A férfiak felett eljár az idő”

Megint összekevered a 2 nemet, te kis gendernáci :)

„a felsőoktatásban 18%-al több a nő”

Hála a pozitív és negatív diszkrimináció kettősének.

„doktori képzések esetében is előnyre tettek szert a nők”

Hiába, ha hülyék a munkakörükhöz.

„több nő szerez tudományos fokozatot, mint pasi :)”

És? Olvasd az 1-el fentebbit!

„Ezzel együtt a munkaerőpiaci pozíciójuk is folyamatosan erősödik”

Nem erősödik, stagnál. De ha erősödik, az is csak azt a tényt bizonyítja, hogy semmiféle nőelnyomás nem létezik, csak a hozzád hasonló feminácik fejében.

„a soft skill”

Amik nem léteznek?

„leveri a nagy arcot, kigyúrt izmot és a tesztoszteronon hízlalt önbizalmat ;)”

És még kérdezed miért vagy egy retardált femináci? :)

„A robotbiztos munkahelyeket mindinkább nők fogják betölteni.”

És mik azok? Valószínűleg nem, de ha igen az sem jelent semmit, ha továbbra is a férfiak segítségére fognak szorulni :)

Helyükre kerülnek a dolgok.. lassan, de biztosan.”

Ez már rég megtörtént, csak te meg a hulladék elvtársnőid tagadjátok .

Womb Rаider 2020.05.21. 09:09:59

@The Cortez:
"És már megint a hazudozás. Feminácik sem léteznek, mi? Te sem?"
Léteznek szélsőséges feminista ideológiát képviselők.. ezt senki nem is vonta kétségbe. Ugyanígy léteznek szélsőségesen hímsoviniszta gyökerek (látod, én nem vonom kétségbe a létezésed..) és számtalan példáját látjuk globálisan annak, hogy a hatalmuk messze felette van a 'feminácik ' hatalmának. És végül: nem vagyok femináci. Ezt te találtad ki, de tudjuk, te nem válogatsz az eszközökben..

"Ez hülyeség, de rád pont igaz :)"
Én semmit nem tanítok, csak leírom a véleményem arról, amit te művelsz, ami valamiféle hittérítő-lelki segélyszolgálat-felvilágosító szolgálatnak fogható fel. Küldetéses kis mozgalmár vagy. Képességek nélkül.. Sőt, mintha a blog címében is szerepelne:" school "

"Megint összekevered a 2 nemet, te kis gendernáci :)"
Ja.. és még te beszélsz humorérzékről :) Megijedtél, mi?

"Hála a pozitív és negatív diszkrimináció kettősének."
Miben nyilvánul meg ez a pozitív diszkrimináció? Kifejtenéd? Vagy csak elővetted a femináci kártyát és az ultima rationak szánt: a nőket pozitívan diszkriminálják dumádat?

"Hiába, ha hülyék a munkakörükhöz."
Mire alapozod ezen véleményed? Kifejtenéd? Egy nő ugyan képes magas szintű ismeretek megszerzésére, képes tudományos fokozatot szerezni, de képtelen helytállni a munkájában? Hogy is van ez?

"És? Olvasd az 1-el fentebbit!"
Ez fentebb is ugyanaz a baromság, egy állítás, mögötte az szimpla nőgyűlölet. Egy sértett, buta kisfiú hisztije..

"Nem erősödik, stagnál. De ha erősödik, az is csak azt a tényt bizonyítja, hogy semmiféle nőelnyomás nem létezik, csak a hozzád hasonló feminácik fejében."
Na, most el kéne döntened. Igaz vagy sem? Aztán ha létezik, akkor gondolkodj el azon, hogy milyen valós okai vannak. hogy bár egy nőt kissé macerásabb alkalmazni, mégis hosszú távon jobban hasznára vannak a cégnek..ami miatt kezdik kiszorítani a férfiakat onnan, ahol a borostás arcon és az öblös hangon túl komplexebb képességek is szükségeltetnek (arról se feledkezzünk meg, hogy ez egy folyamat, nagyon hosszú és gyászos történet második fejezete.

"„a soft skill”
Amik nem léteznek?"
Nem léteznek? Ja... hogy az ismereteid erre nem terjednek ki! Az más..

"És még kérdezed miért vagy egy retardált femináci? :)"
Mondom én, hogy frusztrált görcs vagy, nulla humorérzékkel.

"És mik azok? Valószínűleg nem, de ha igen az sem jelent semmit, ha továbbra is a férfiak segítségére fognak szorulni :)"
Nem..igen.. mégsem.. de akkor is... Kicsit határozatlan vagy. lehet, a tudatlanság az oka! Tanulmányozd a témát, korrepetáld magad.
A nők meg eddig se nagyon voltak rátok szorulva, csak egy ideig képesek voltatok függőségben tartani őket. Az idők változnak.. neked sem ártana talán felvenni a lépést ;)

"Ez már rég megtörtént, csak te meg a hulladék elvtársnőid tagadjátok . "
Igen, tudom.. a nők elnyomják a férfiakat, de rájuk vannak szorulva .. ezt már rengetegszer írtad.. Mást is tudsz, vagy önmagad ismételgetni?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.21. 13:00:02

@Womb Rаider: Legalább elismered, hogy létezel. Nőgyűlölők is akadnak, de még mindig jóval kevesebben vannak, mint ti vagytok.

„És végül: nem vagyok femináci.”

Mitől ne lennél az? Nem én találtam ki, ezt minden értelmes ember látja.

„Én semmit nem tanítok, csak leírom a véleményem arról,”

Csak provokálsz, trollkodsz, férfiakat szidalmazol, meg kamu statisztikákat lobogtatsz :)

„mi valamiféle hittérítő-lelki segélyszolgálat-felvilágosító szolgálatnak fogható fel.”

A hozzád hasonló, nehéz felfogású egyedek szerint :)

„Miben nyilvánul meg ez a pozitív diszkrimináció?”

Nem pozitív diszkrimináció, ha őket könnyebben bejuttatják? A pina kártya létezését is tagadni fogod?

„Egy nő ugyan képes magas szintű ismeretek megszerzésére, képes tudományos fokozatot szerezni, de képtelen helytállni a munkájában?”

Olvasd az 1-el fentebbit! De persze vannak nők, akik értenek a munkájukhoz. Te pont nem tartozol közéjük, mert még a viráglocsoláshoz is hülye vagy :)

„Ez fentebb is ugyanaz a baromság, egy állítás, mögötte az szimpla nőgyűlölet. Egy sértett, buta kisfiú hisztije..”

Ez meg egy agybeteg férfigyűlölő szánalmas csúfolódása.

„mégis hosszú távon jobban hasznára vannak a cégnek..ami miatt kezdik kiszorítani a férfiakat onnan, ahol a borostás arcon és az öblös hangon túl komplexebb képességek is szükségeltetnek”

Ez megint csak a femnáci hazudozásod. Nincsenek jobban hasznára a cégnek. Elég csak jobban megnézni kiket rúgtak ki először a korona kezdetekor. Az meg érthető, hogy haragszol a férfias jegyeket viselő palikra, mivel a tiéd semmi ilyet nem tartalmaz :D

„Nem léteznek? Ja..”

Akkor sorold a hazugságaidat!

„A nők meg eddig se nagyon voltak rátok szorulva,”

Dehogynem. Te is életképtelen vagy egy férfi nélkül.

„csak egy ideig képesek voltatok függőségben tartani őket”

Újabb bizonyíték nélküli, feminista rágalom :)

Womb Rаider 2020.05.21. 13:28:38

@The Cortez: Rémesen színvonaltalan amit előadsz:))))) Röhejes, hogy egyetlen értékelhető konkrétum nélkül teleírsz egy kommentet, és a nagy tehetségedből csak annyira futja, hogy mindent félresöpörsz azzal, hogy de nem, ez hazugság, femináci vagy, ez nem igaz.

"Nem pozitív diszkrimináció, ha őket könnyebben bejuttatják? A pina kártya létezését is tagadni fogod?"
???? Te hülye vagy teljesen? Szerinted el lehet jutni egy PhD-ig a pina-kártyával?

Totál fogalmatlanul vagdalkozol, a képességeidből határán vagy.

" Nincsenek jobban hasznára a cégnek. Elég csak jobban megnézni kiket rúgtak ki először a korona kezdetekor. "
Oké.. ez konkrét.. lássuk a statisztikákat, hogy hány nő és hány férfi veszítette el az állását.

"Dehogynem. Te is életképtelen vagy egy férfi nélkül."
:)))))))))))))))))))))))))) ezzel szedálod magad, igaz? összeomlana a kicsi világod, ha szembesülnöd kellene a valósággal..
Azért azt még megvárom, hogy kifejtsd, hogyan is kalkuláltad ki ezen csacsiságod!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.05.21. 22:33:06

@Womb Rаider: Most mire kéne neked konkrétum, már megint?

„Szerinted el lehet jutni egy PhD-ig a pina-kártyával?”

Nem csak a pina kártyával.

Nincs ilyen statisztika. Már megint. Hiába erőlködsz :D

„összeomlana a kicsi világod, ha szembesülnöd kellene a valósággal.. ”

Miért mi a valóság? Nem a férjed faszán kúsztál feljebb? :)

2020.06.16. 20:01:43

"A férfiak felett eljár az idő."

A "férfiak" felett már nagyon régóta eljárt az idő, a patriarchális társadalom már rég a múlté.

"Ismert tény"

...a magyar demokratikus országgyűlés házelnöke szerint meg az az ismert tény, hogy a homoszexualitás a pedofíliához hasonlatos, és a normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak.

"a felsőoktatásban 18%-al több a nő"

Ez az adat semmit nem mond, tehát semmire nem érvelési alap.

"doktori képzések esetében is előnyre tettek szert a nők, több nő szerez tudományos fokozatot, mint pasi :)"

De azt, hogy a mamahoteles Jucika 38 évesen is a PhD-ját írja az egyetemen etruszkológiából, baszhatjuk, ha egyszer a munkaerőpiacon történetesen minősített hegesztőre meg BSc-s mérnökinfósra van szükség.

"Ezzel együtt a munkaerőpiaci pozíciójuk is folyamatosan erősödik"

Csak azt nem értem, hogy akkor a WR nevű topiktárs a 48 éve alatt miért dolgozott eddig MINDIG férfi-túlsúlyú munkahelyen, mint ahogy az kicsit arrébb kiderült? Nem vesznek fel nőt a cégükhöz, mert félnek, hogy elhúznak 6-9 év gyedre? Vagy az állásinterjún a tesztoszteronon hízlalt önbizalom mégiscsak lenyomta a soft skilleket?

"míg a pacákoké értelemszerűen visszaesőben van"

A nők munkaerőpiaci pozicíója azóta erősödőben van, hogy az első ipari forradalom idején a tőkések elkergették a parasztokat a földjükről, és a korábbi htb. anyuka meg a gyereke is mehetett az iparvárosokba lakni, meg csillét húzni a bányába. De ebből egyáltalán nem következik az, hogy a pacákok munkaerőpiaci pozíciója visszaesőben van (ez a logikai séma nem értelemszerű, hanem egy értelmetlen hülyeség).

"a soft skill leveri a nagy arcot, kigyúrt izmot és a tesztoszteronon hízlalt önbizalmat ;)"

Amiket én ismerek magyar cégeket, ott kb. 8-10 éve nem volt olyan, hogy egy pozicíóra két szakmailag alkalmas jelölt versenyzett volna egymással, nemhogy még a soft skillek meg az önbizalom alapján lehetett volna szelektálni a jelentkezők közül.

"A robotbiztos munkahelyeket"

A robotok elveszik a munkahelyeket? Én úgy látom, hogy Magyarországon egyelőre még a weboldalak készítése is elég komoly szakmai kihívás:
index.hu/gazdasag/2020/05/21/nav_adobevallas_szja_1_szazalek_rendszerhiba/
hvg.hu/tudomany/20170721_Mintha_kiemelt_ugy_lenne_a_18_eves_BKKtesztvasasrlo_ellen_megindult_a_nyomozas
(Jó, oké, értem és látom én, hogy a magyar bérszínvonal már önmagában egy elég komoly kontraszelekciós tényező, és a szakma mindenütt elhúzott külföldre, de azért az, hogy a böngészőből devtoolsszal átírt adatot simán megeszi a szerver, és ez senkinek nem tűnik fel a code reviewkon és a tesztelések során sem, már tényleg gáz. Éljenek a soft skillek!)

"mindinkább nők fogják betölteni."

Jelenleg az automatizálás veszélyének leginkább az összeszerelő jellegű ipari és a könnyen algoritmizálható fehérgalléros munkakörök (ügyintéző, jog, könyvelés, ügyfélszolgálat, IT-s kódmajom stb.) vannak kitéve, amiknél történetesen pont női túlsúly van. Ehhez még csak robottechnológia se kell, már 20 évvel ezelőtt is sokan helyettesítették egy dobozos szoftver munkáját, mert rájöttek, hogy az excelre betanított magyar bölcsészlány bérköltsége a budapesti ssc-ben olcsóbb, mint megvenni az ERP modul licenszét.

Ezzel szemben a tipikusan férfiak által uralt munkköröket nézve, amíg egy szoftver/robot határidőre levisz majd 30 tonna romlandó élelmiszert kamionnal Portugáliába, vagy amikor robot fog kimenni kazánt szerelni, ÉS ez a technológia + support elérhető lesz majd a Kelet-Európai kkv-k szintjén is, az nem ebben az évszázadban lesz.

2020.06.16. 20:03:45

"Miért mi a valóság? Nem a férjed faszán kúsztál feljebb? :) "

Ahogy korábban elmondta, egy átminősítéses ingatlanspekulációval alapozta meg a családja a vagyonát a rendszerváltásnál (úgy látszik, ez nagy divat arrafele).

Womb Rаider 2020.06.17. 07:13:27

"...a magyar demokratikus országgyűlés házelnöke szerint.."
Aki ugye történetesen férfi :))) Szili Katalintól nem hallottál ilyet anno ;)

"Ez az adat semmit nem mond, tehát semmire nem érvelési alap."
Lehet, hogy NEKED nem mond semmit.. no, de ki vagy te? (amúgy nem velem vitatkozol, hanem egy nálad kompetensebb kutatóval)

"De azt, hogy a mamahoteles Jucika 38 évesen is a PhD-ját írja az egyetemen etruszkológiából, baszhatjuk, ha egyszer a munkaerőpiacon történetesen minősített hegesztőre meg BSc-s mérnökinfósra van szükség."
Elmész a Fliegl abdai gyárába és fogsz látni hegesztő nőket, aki elég brutális vasakat varrnak.. ugyanígy találsz nőt a HORA-nál.. és ismerek (a férjem révén) egy nőt, aki a hegesztés egyik speciális ágában szerzett PhD-t és a Lindénél volt elég komoly pozícióban.. ennyit a te kis sztereotípiáidról.

"Csak azt nem értem, hogy akkor a WR nevű topiktárs a 48 éve alatt miért dolgozott eddig MINDIG férfi-túlsúlyú munkahelyen, mint ahogy az kicsit arrébb kiderült?"
Arról spec semmit nem tudsz, hogy a túlsúly állandó mértékű volt-e vagy éppen eltolódott és visszaszorultak volna a férfiak;) És senki nem mondta, hogy mindenütt többsége kerülnek majd a nők (tegyük hozzá, a háború idején a nők a hátországban nagyjából mindent el tudtak végezni, amit a férfiak..)

"Nem vesznek fel nőt a cégükhöz, mert félnek, hogy elhúznak 6-9 év gyedre? Vagy az állásinterjún a tesztoszteronon hízlalt önbizalom mégiscsak lenyomta a soft skilleket?"
Megint csak tippelgetsz, a butuska prekoncepciód béklyójában. (Amúgy meg nem velem vitatkozol újfent, hanem egy, a statisztikákat és a trendeket ismerő (veled ellentétben) kutató véleményével.)
No és az is vicces, hogy nem érted magát a fogalmat sem: erősödik.. ééééted, buksi?
(másrészt.. majd, ha a férfiak megtanulnak szülni és a feladat egy részét átveszik a nőktől, úgy a nők is kapnak 3-9 évet, hogy a karrierjüket építsék, hogy a tudományos életben eredményeket érjenek el (szélesebb körben) és akkor majd meglátjuk, miként rendezi át a munkaerő piacot egy biológiai monopólium eliminálódása.

(ez a logikai séma nem értelemszerű, hanem egy értelmetlen hülyeség).
Hülyeség az, ami neked nem tetszik..értem. Ezt majd szem előtt fogom tartani!

"Amiket én ismerek magyar cégeket"
Amit te nem látsz, az nincs és nem is lehet! Ezt is felírom!

"A robotok elveszik a munkahelyeket? Én úgy látom, hogy Magyarországon egyelőre még a weboldalak készítése is elég komoly szakmai kihívás:"
Ez ugye csak poén, de nem érv? (Maximum öngól, mert ugye a programozók között picit több egyelőre a férfi.. akik ezek szerint elérték határaikat és most már csak abban reménykedhetünk, hogy jönnek a csajok!

(Jó, oké, értem és látom én, hogy a magyar bérszínvonal már önmagában egy elég komoly kontraszelekciós tényező, és a szakma mindenütt elhúzott külföldre, de azért az, hogy a böngészőből devtoolsszal átírt adatot simán megeszi a szerver, és ez senkinek nem tűnik fel a code reviewkon és a tesztelések során sem, már tényleg gáz. Éljenek a soft skillek!)
A bérszínvonalnak itt semmi relevanciája, mert ugyebár itt egy nemzetközi kutatásról van szó :) És annak sincs jelentősége, hogy a saját narratívádban te egy szuper coder vagy, aki többet keres mint hat CEO ;)
A gond megint az, hogy fogalmatlanul vitázol valakivel, aki nálad messze szélesebb körű ismeretekkel rendelkezik a témát illetően.. persze érthetően idegesít, hogy egy nő valamit jobban tud nálad.

"Jelenleg az automatizálás veszélyének leginkább az összeszerelő jellegű ipari és a könnyen algoritmizálható fehérgalléros munkakörök (ügyintéző, jog, könyvelés, ügyfélszolgálat, IT-s kódmajom stb.) vannak kitéve, amiknél történetesen pont női túlsúly van. Ehhez még csak robottechnológia se kell, már 20 évvel ezelőtt is sokan helyettesítették egy dobozos szoftver munkáját, mert rájöttek, hogy az excelre betanított magyar bölcsészlány bérköltsége a budapesti ssc-ben olcsóbb, mint megvenni az ERP modul licenszét."
Na, megint kibújt a GreenFox Academy-t koengedménnyel elvégzett önérzetes (önhitt..) IT titán belőled. Annyira vicces, hogy az egész világot egy csövön át nézed.. de persze neked így kerek;)
És újra nagy arccal vitatod egy nálad kompetensebb és a témát szélesebben és mélyebben ismerő kutató meglátásait :) Nem képzelsz te egy picit sokat magadról?

Womb Rаider 2020.06.17. 07:14:46

"Ezzel szemben a tipikusan férfiak által uralt munkköröket nézve, amíg egy szoftver/robot határidőre levisz majd 30 tonna romlandó élelmiszert kamionnal Portugáliába, vagy amikor robot fog kimenni kazánt szerelni, ÉS ez a technológia + support elérhető lesz majd a Kelet-Európai kkv-k szintjén is, az nem ebben az évszázadban lesz."
Jajj, ezt már annyira ismerem.. a frusztrált greenfoxos lúzer, aki a kognitív disszonanciáját igyekszik redukálni azzal, hogy azt az országot fikázza, ahol megtanult késsel-villával enni és kitörölni a seggét.. Fárasztó vagy. (Egyébként a kamionosokat kiváltó automatizált logisztikai megoldások már a küszöbön vannak, idehaza is több ilyen irányú R&D projekt fut. )

te, anyámasszony katonája, aki még ahhoz is sunyi és gyáva, hogy az eredeti nickjén 'kérdezzen keményeket' :)) lehet, hogy amott csajnak adod ki magad?

"Ahogy korábban elmondta, egy átminősítéses ingatlanspekulációval alapozta meg a családja a vagyonát a rendszerváltásnál (úgy látszik, ez nagy divat arrafele)."
Szeretsz csúsztatni , ugye? Na, lapozd fel a szamárfüles kis naplócskád, hátha találsz még ott egyebet is:)

Mellesleg.. az én példám alapján általános érvényű megállapításokat tenni kissé vicces, de mint tudjuk, téged nem az ész, hanem a gyűlölet vezérel;)

Aztán mesélj.. mizu a digitális oktatási piacon? Megint nem kérték ki a szakértő véleményed?

2020.06.18. 00:19:49

"Aki ugye történetesen férfi :)))"

Nem nő? Azt hittem, a férfiak ideje már lejárt. (Egyébként lényegtelen a kérdés szempontjából.)

"Lehet, hogy NEKED nem mond semmit.."

Az, hogy "a felsőoktatásban 18%-kal több a nő", senkinek semmit nem mond azzal kapcsolatban, amit te állítottál.

"no, de ki vagy te?"

V.Dóra vagyok. És te?

"amúgy nem velem vitatkozol, hanem egy nálad kompetensebb kutatóval"

Akkor hívd ide azt a nálad kompetensebb kutatót, hogy feltehessek neki egy-két kérdést, és hogy ő is megerősíti e azokat a következtetéseket, amiket te levontál az ő kutatásából.

"ennyit a te kis sztereotípiáidról."

Az én kis sztereotípiám korreláción alapul, tehát érvélésként vagy akár egy tudományos vitában is megáll (a tudományos területen dolgozó nő statisztikailag nagyobb eséllyel lesz etruszkológus, mint hegesztő), a te visszaellenőrizhetetlen anekdotázásod meg ilyen szempontból semmire sem jó. Láttál már hegesztésből PhD-zó nőt? Jó. És? Ha láttál már a klubban kétpöcsű férfit, akkor mi van?

"Arról spec semmit nem tudsz, hogy a túlsúly állandó mértékű volt-e vagy éppen eltolódott és visszaszorultak volna a férfiak;)"

Ha valaki mindig férfitúlsúlyú munkahelyen dolgozott, az pontosan annyit jelent, hogy mindig férfitúlsúlyú munkahelyen dolgozott.

"És senki nem mondta, hogy mindenütt többsége kerülnek majd a nők"

Akkor most a férfiak fölött eljár az idő, vagy nem jár el?

"Megint csak tippelgetsz, a butuska prekoncepciód béklyójában."

WR-ék cégénél az alkalmazottak hány százaléka férfi, és hány százaléka nő?

"No és az is vicces, hogy nem érted magát a fogalmat sem: erősödik.."

Persze, hogy erősödik. Ezt írtam: "A nők munkaerőpiaci pozicíója azóta erősödőben van, hogy az első ipari forradalom idején a tőkések elkergették a parasztokat a földjükről, és a korábbi htb. anyuka meg a gyereke is mehetett az iparvárosokba lakni, meg csillét húzni a bányába.".
Nem is ezt vitattam, hanem azt, hogy ebből az következne, hogy a "a pacákoké értelemszerűen visszaesőben van". Itt pl. valaki azt látja, hogy a férfiak foglalkoztatási rátája folyamatosan csökken?
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qlf001.html

"(másrészt.. majd, ha a férfiak megtanulnak szülni és a feladat egy részét átveszik a nőktől".

Ja, hogy majd akkor.

"Hülyeség az, ami neked nem tetszik..értem."

Dehogy érted te. Csak azért írogatsz, hogy írjál valamit.

"Amit te nem látsz, az nincs és nem is lehet!"

Az, hogy "Amiket én ismerek magyar cégeket", pontosan annyit jelent, hogy "Amiket én ismerek magyar cégeket". Se többet se kevesebbet. Nem azt jelenti, hogy ne lehetne olyan, hogy erősáramú villamosmérnököt vagy fine dining étterembe sous-chefet a nem, mellbőség, hajszín, soft skillek stb. alapján válogatnának a szakmailag tökéletesen alkalmas jelöltek közül. Lehet ilyen is, bár ilyen konkrét céget, területet senki nem nevezett meg ellenpéldaként.

"Ez ugye csak poén, de nem érv?"

Ez pontosan arra volt érv, hogy teljesen felesleges tömeges robotizációról fantáziálgatni ott, ahol még egy weboldalt sem képesek a szakemberek összehozni.

"mert ugye a programozók között picit több egyelőre a férfi.. akik ezek szerint elérték határaikat"

Azért van, ahol (az egyelőre férfitúlsúlyú informatikusoknak) sikerül megoldani azt is, hoyg nem omlik össze a weboldal akkor sem, amikor épp 1,9 milliárd ember streameli 4k-ban a legújabb slágerfilmet a bemutató napján egyszerre. Kinek hol van a határ.

"most már csak abban reménykedhetünk, hogy jönnek a csajok!"

Jöjjenek, van felvétel. Bár én azt látom, hogy a csajok nagy részét kurvára nem érdekli ez a téma, csak az, hogy melyik ikonra kell kattintani ahhoz, hogy bejöjjön a blog.hu vagy az instagram, és még a mérnök végzettségűeknek is komoly szakmai kihívás egy sima adatbáziskezelés vagy html web scraping is. De nyilván vannak hölgyek, akik zserbózgatás közben is a nagyfrekvenciás rendszerekről meg a load balancerekről és a plc-kről szoktak beszélgetni, készséggel elhiszem.

"A bérszínvonalnak itt semmi relevanciája, mert ugyebár itt egy nemzetközi kutatásról van szó :)"

Jelen esetben mindössze arról volt szó, hogy olcsó húsnak híg a leve.

"Na, megint kibújt a GreenFox Academy-t koengedménnyel elvégzett önérzetes (önhitt..) IT titán belőled."

Sosem jártam bootcampek környékén, de azért mégiscsak többre vittem, mint egy kitartott, swingerklubos kurva, aki a neten éli az életét. :) (Egyébként semmi jelentősége annak a szempontjából, hogy milyen munkákat fognak automatizálni.)

"azt az országot fikázza"

Nem fikáztam egyetlen egy országot sem. Mindössze annyit mondtam, hogy ilyen téren a kelet-európai vállalkozásoknak nehéz lesz versenyezni a nyugatiakkal.

"Fárasztó vagy."

Nem kell velem foglalkozni.

2020.06.18. 00:20:28

"(Egyébként a kamionosokat kiváltó automatizált logisztikai megoldások már a küszöbön vannak, idehaza is több ilyen irányú R&D projekt fut. )"

Akkor EGYET mondjál, amivel ezek közül mondjuk öt év múlva a nagy magyar fuvarozócégek le tudják cserélni robotokra a flottájukat.
Vagy ez ugyanolyan, mint az, hogy Magyarországnak rövidesen az lesz a problémája, hogy mit kezdjen a Nyugat-Európából özönlő, jól képzett munkavállalókkal?

"te, anyámasszony katonája, aki még ahhoz is sunyi és gyáva, hogy az eredeti nickjén 'kérdezzen keményeket' :)"

Nekem ez az egy nickem van. És neked? Miért törölted a korábbit, miért használsz többet?

"Mellesleg.. az én példám alapján általános érvényű megállapításokat tenni kissé vicces"

Mindössze arra utaltam, hogy a családod hasonlóan kapaszkodott fel, mint a honfitársait a faszát verő ügyvédjével a földjeikből kifosztó polgi (akiket egyébként te is lelkesen védtél addig, amíg kegyvesztetté nem váltak a fideszben).

"mizu a digitális oktatási piacon?"

nedolgozzingyen.hu/2020/04/16/ures-platformot-adott-at-az-itm-ide-varja-a-tanarok-sajat-tananyagait-ahelyett-hogy-maga-biztositana-tartalmakat/

"Megint nem kérték ki a szakértő véleményed?"

Csak Mo-ról napi 30-40 megkeresést kapok linkedinen, még az is lehet, hogy ők is közte voltak, nem tudom, nem nagyon van időm ezzel foglalkozni.

Womb Rаider 2020.06.18. 08:35:45

"Nekem ez az egy nickem van. És neked? Miért törölted a korábbit, miért használsz többet?"

Hazudsz. Te is tudod, én is tudom. Szerinted hihető, hogy te csakis az én kedvemért regelsz már évek távlatában új és új nicket, amin több blogon is utánam loholva beszólogatsz?

"Csak Mo-ról napi 30-40 megkeresést kapok linkedinen, még az is lehet, hogy ők is közte voltak, nem tudom, nem nagyon van időm ezzel foglalkozni. "

3000-4000 akart az lenni, ugye? Azért a drágán megfizetett és értékes idődből mindig tudsz annyit szakítani, hogy nekem dedikált nicken beszólogass, vagy a B1-en egy neked nem szimpatikus kommentelőt próbálj kifigurázni :)

"Mindössze arra utaltam, hogy a családod hasonlóan kapaszkodott fel, mint a honfitársait a faszát verő ügyvédjével a földjeikből kifosztó polgi (akiket egyébként te is lelkesen védtél addig, amíg kegyvesztetté nem váltak a fideszben)."
Te valójában semmit nem tudsz arról PONTOSAN miként jött létre a 'családi vagyon' ezért is választod a aljas, sunyi, névtelenség mögé búvó rágalmazást. Ezért hazudsz, ezért csúsztatsz és ezért forgatod ki mások mondatait. Aljas, gerinctelen féreg vagy. :)

"Akkor EGYET mondjál, amivel ezek közül mondjuk öt év múlva a nagy magyar fuvarozócégek le tudják cserélni robotokra a flottájukat."
Nem tudom, nem én fogok választani, de ha a hazai óriás loisztikai cégek képesek kétévente a teljes flottájukat a legújabb , a nyugatiak által is használt járművekre cserélni, úgy nem hiszem, hogy ettől majd hanyattesnek. Az erőlködés, amivel próbálod a magyar gazdaság szereplőit degradálni, fikázni, az semmi egyébről nem árulkodik, csak arról, hogy próbálsz igazolást találni arra, hogy jó döntés volt részedről a távozás.. Már amennyiben ennek van bármi valóságalapja, nem csak a bujkálásod része a hamis imázs. Az azért mindenképpen szánalmas, hogy a véleményed csak teleszart gatyával VPN/anonym proxyk mögül mered leírni. Te, hős :)

'Vagy ez ugyanolyan, mint az, hogy Magyarországnak rövidesen az lesz a problémája, hogy mit kezdjen a Nyugat-Európából özönlő, jól képzett munkavállalókkal?'
Unalmas már az erőlködésed. A nyugateurópai gazdaságok jó része egy robosztus , gyarmatosításból meggazdagodott kapitalista gazdaság, a háború kevésbé pusztította egy részüket, majd nem kellett hosszú évtizedeken át a szovjetek alatt görnyedniük (jó érzékkel adták át nekik a KEU blokkot, hogy a saját biztonságukat megvásárolják.. és ezek után neked van bőr a képeden egy az egyben összemérni az ő és a mi gazdaságunk potenciálját? Amikor a komcsik és ivadékaik lerabolták, majd a végén kiárusították a teljes magyar ipart? Ekkora szemforgató gyökér is csak te lehetsz. Az expat senkiházi, kinek hazája ott van, ahol élősúlyban többet kap magáért..

Womb Rаider 2020.06.18. 09:29:34

"Sosem jártam bootcampek környékén, de azért mégiscsak többre vittem, mint egy kitartott, swingerklubos kurva, aki a neten éli az életét. :) (Egyébként semmi jelentősége annak a szempontjából, hogy milyen munkákat fognak automatizálni.)"

Hát hogyne. Minden szavad a letisztult igazság. Ja.. nem... Többre vitted? Na, mesél!
A többi pedig a fantáziád terméke, üres, aljas vádaskodás. Semmi bizonyítékod nincs arra, hogy igaz lenne. Üres személyeskedés, ahogyan minden egyes kommented eddig, a asok év alatt.

"Nem kell velem foglalkozni. "
De, kell. Mert beteges hazudozó, sunyi provokátor vagy, aki unalmában nickek sokaságán keresztül próbál mindenkit mocskolni, aki az eredeti nickjén szembe mert vele fordulni. Beteges lelkület, neked pszichológus/pszichiáter kéne..

"Ez pontosan arra volt érv, hogy teljesen felesleges tömeges robotizációról fantáziálgatni ott, ahol még egy weboldalt sem képesek a szakemberek összehozni."

Aki ennyire csőlátású. mint amilyen te vagy, az bezony nem szakember, csak egy senki a zöld róka lyukából. Egy lúzer, aki a kis kalapácsával mindent szögnek néz..

"Nem nő? Azt hittem, a férfiak ideje már lejárt."
Ostoba vagy. A világon egyre több helyen töltenek be nők egyre magasabb politikai/kormányzati pozíciókat. Tehát itt nem egy-egy adott esetet kellene figyelembe venni, hanem trendet ..

"V.Dóra vagyok. És te?"
Egy pojáca vagy.. sokadik nicken, ugyanazzal a kívülről ismert műsorral. Gyáva kis pöcs, aki csak így mer véleményt nyilvánítani :)

"
Akkor most a férfiak fölött eljár az idő, vagy nem jár el?"
Egyre kevesebb lesz az a munkahely, ahol olyan képességekre lesz szükség, ami csak a férfiaknál van meg.

"Ha valaki mindig férfitúlsúlyú munkahelyen dolgozott, az pontosan annyit jelent, hogy mindig férfitúlsúlyú munkahelyen dolgozott."
Ja.. tényleg ugyanaz, amikor mondjuk 20 éve nem dolgozott nő, mostanra viszont a dolgozók 30%-a nő.
De, mint már írtam: ebből semmi olyan nem következik, amit te belemagyarázni igyekszel.
Még egyszer: Az életben, a munkában a nők bárhol képesek kiváltani a férfiakat. Egyedül ott vannak hátrányban, ahol kifejezetten a testfelépítés különbségéből fakadó előnyök döntenek a férfiak számára. De ugye vannak sörösüveg vállú szúnyogcsődörök és vannak jó testalkatú, sportos nők is..

"a te visszaellenőrizhetetlen anekdotázásod meg ilyen szempontból semmire sem jó. "

:)))) Mert ugye a te anekdotád a 30-40 megkeresésről az szilárd bizonyítékokon nyugvó tény, ugye?

No, most untam el. Ennyit sem értél volna, impotens kis görcs vagy, aki így próbál elégtételt venni, mert a fő nickjén mégiscsak cikinek érezné:)))

2020.06.18. 21:35:44

"Hazudsz. Te is tudod, én is tudom."

Én azt tudom, hogy csak a levegőbe beszélsz.

"Azért a drágán megfizetett és értékes idődből mindig tudsz annyit szakítani"

Teljességgel jelentéktelen mennyiségű időt fordítok a blog.hu olvasására, a b1-re nem írok.

"Te valójában semmit nem tudsz arról PONTOSAN miként jött létre a 'családi vagyon'"

Pedig annó még a törölt nickeden elég pontosan leírtad. Bennfentes infók alapján szereztetek meg ipari területnek átminősítendő földeket bagóért, amit később kiadtatok bérbe.

"Nem tudom, nem én fogok választani, de ha a hazai óriás loisztikai cégek képesek kétévente a teljes flottájukat a legújabb , a nyugatiak által is használt járművekre cserélni, úgy nem hiszem, hogy ettől majd hanyattesnek."

Tehát az eddigi, határozott kijelentésedből, hogy "a kamionosokat kiváltó automatizált logisztikai megoldások már a küszöbön vannak", gyorsan eljutottunk odáig, hogy "nem hiszed", hogy egy ilyen beruházás (amiről még ugyan fogalmad sincs, micsoda) és a technológia fenntartása problémát okozna anyagilag. :D Totál fogalmatlanul beszélsz megintcsak a levegőbe.

"aki még ahhoz is sunyi és gyáva, hogy az eredeti nickjén 'kérdezzen keményeket' :))"

Ez az eredeti niokem. Vagy szerinted melyik?

"a véleményed csak teleszart gatyával VPN/anonym proxyk mögül mered leírni."

Ezt honnan veszed, hogy vpn-t, anonym proxy-t használok? (Egyébként abban az országban, ahol rendőrök hurcolnak el facebookos véleménynyilvánításért embereket, mondjuk tényleg nem árt.)

"és ezek után neked van bőr a képeden egy az egyben összemérni az ő és a mi gazdaságunk potenciálját?"

A sérelmezett kijelentést Orbán Viktor Miniszterelnök Úr mondta.

444.hu/2019/12/14/orban-olyan-kozep-europat-epitunk-ahol-az-okoz-majd-fejtorest-hogy-mit-kezdjunk-a-nyugat-europabol-jelentkezo-munkavallalokkal

Én hiszek Miniszterelnök Úrnak. Te nem?
(Egyébként mintha azt olvastam volna, hogy a magyar vállalkozások nem fognak a robotizációtól sem hanyatt esni. Vagy akkor mégis hanyatt fognak esni?)

"Az expat senkiházi, kinek hazája ott van, ahol élősúlyban többet kap magáért.."

Elég sok tényező játszott közre a költözésnél, a pénz nagyjából nulla súllyal szerepelt. (De nyilván vannak olyanok, akik pusztán az éhhalál/rossz munkakörülmények/diszkrimináció stb. elől kénytelenek menekülni, ez is tény).
A te expat senkiházi fiad például azért adta el a külföldi KB-nek a magyar adófizetők pénzén szerzett tudását, mert ott van a hazája, ahol élősúlyban többet fizetnek érte? Nem talált volna semmi munkát a KB magyar részlegénél?
Hidd el, hogy a pénz nem minden, a Káslerék által szakmai féltékenységből külföldre üldözött orvosok sem azért Bécsnek fejlesztették ki a tüdőátültetés módszerét, mert Mo-n ne tudták volna megtömni a köpenyzsebüket, ha lett volna hozzá gyomruk.

www.valaszonline.hu/2020/06/02/lang-gyorgy-koronavirus-interju/

A hazámat meg szeretem, annak ellenére, hogy most éppen egy modernkori fasiszta rezsimet építgetnek ott. Egy olyan országban, ahol a miniszterelnök nyíltan a cigányság és az országot pénzelő EU ellen uszít, egy piacképtelen vállalkozói rétegből épít vazallusokat, kiszolgáltatja a munkavállalókat, egy kormányközeli személyiség meg a blogján kibaszott niggerezik, és olyat leír, hogy agyon kéne lőni azokat a szülőket, akik gendertáborba küldik a gyerekeiket, az sajnos nem igazán szobatiszta már a demokratikus államok között, és sajnos sokan fognak a távozás mellett dönteni.

"Többre vitted? Na, mesél!"

Már majdnem elmondtam volna, mire vittem, de hát azt mondtad, nem érdekel.

Womb Rаider 2020.06.19. 07:54:34

"Az én anekdotám valóban csak egy megemlített anekdota"

Nem. Te a kis mesédet arra használtad, hogy saját magad nimbuszát építsd, hogy kompetenciádat mutasd.

"Eddig is teljesen felesleges volt reagálnod. "
Aha.. tehát te rágalmazhatsz és elvárnád, hogy szó nélkül hagyjam? Hülye-e vagy?

"Épp a testfelépítésből fakadó előnyök azok, amik egyre jelentéktelenebbek.
az EU-ban húsz kilónál többet kézi erővel amúgy sem emelhetsz"
Rosszul tudod. :)

"És ebből vonjuk le azt a következtetést, hogy a férfiak ideje lejárt?"
Nem, ebből azt a következtetést kell levonni, hogy egy korlátolt fasz vagy, ugrasz mindenre, vicsorogva és nulla a humorérzéked. (Vannak egyéb gondok is veled, de az mellékes)

"Már majdnem elmondtam volna, mire vittem, de hát azt mondtad, nem érdekel. "
Ugyan... attól is tele a gatyád, hogy az eredeti nickeden gyere ide mocskolódni. Nem fogod te a jól felépített entellektüel imázsodat beáldozni egy kis hazudozásért.

El ne magyarázd már, hogy roppant elfoglalt IT GURU létedre (akit ugye folyamatos szakmai megkeresésekkel bombáz a világ :) ROTFL... ilyen elfoglalt szuperférfi létedre csak arra jut időd este tízkor, hogy benézz a blog.hu-ra , hogy jól megmond a magadét Wombinak.... Ugyan, apafej, ne légy már gyerek. Itt lógsz te sokkal többet és már összeakadtunk egy-két témában és a beteges alattomos stílusodba illő módon külön harcinicken támadsz. Nyilván nem egyszerű bizonyítani, de logikailag (Occam beretvája) sokkal valószínűbb, mint az, hogy csak havonta négy-nyolc kommentet eresztesz meg és csakis nekem :) De azt lassan több éves távlatban, ugyanúgy, ugyanazt a műsort leadva.
Beteg vagy, komoly gondok lehetnek a valós életedben, ha ez jelent számodra vígaszt.

" Nem talált volna semmi munkát a KB magyar részlegénél?"
Azt, amit ott csinál, idehaza nem tudta volna :)

"Pedig annó még a törölt nickeden elég pontosan leírtad. Bennfentes infók alapján szereztetek meg ipari területnek átminősítendő földeket bagóért, amit később kiadtatok bérbe."

Nem ez képezi a vagyonunk alapjait, de még csak a nagyobb részét sem. Ezt most írd fel a noteszodba, legközelebb ne égesd magad a hazugságaiddal.

"Ez az eredeti niokem. Vagy szerinted melyik?"
Ez a nicked, ezzel a névvel 3 napja aktív. Majd ezt is törlöd pár nap múlva, mint azt, amit geigernél használtál legutóbb és egy ideig kussban leszel, aztán pár hét, 1-2 hónap múlva ugyanígy, valami hasonló 'informatív' névvel újra kezded. Normális vagy?
Senki nem hiszi, hogy a teljes blog.hu-s jelenléted abból áll, hogy rágalmazol engem? Ugye azért nem nézel mindenkit teljesen hülyének?

"Elég sok tényező játszott közre a költözésnél, a pénz nagyjából nulla súllyal szerepelt. (De nyilván vannak olyanok, akik pusztán az éhhalál/rossz munkakörülmények/diszkrimináció stb. elől kénytelenek menekülni, ez is tény)."
Ezt a sötét demagóg hazugságot.. Éhhalál.. diszkrimináció.. Ja.. nézd már meg az EU közepének számító németeket, ahol a vágóhidak, húsfeldolgozók rabszolgái mocskosabb körülmények között laknak, mint az állatok, amiket feldolgoznak és sokadik alkalommal alakul ki fertőzési góc köztük.
Hülye troll szöveget nyomsz, ócska propagandát, de valójában folyamatosan a döntésed igazolását keresed.

"Hidd el, hogy a pénz nem minden, a Káslerék által szakmai féltékenységből külföldre üldözött orvosok sem azért Bécsnek fejlesztették ki a tüdőátültetés módszerét, mert Mo-n ne tudták volna megtömni a köpenyzsebüket, ha lett volna hozzá gyomruk."

:))))) Hülyébb vagy, mint hittem. Olvasd el a magyar orvos-kutató írását, aki a covid kapcsán nyilatkozott és bár Amerikában él és dolgozik, mindig hálával gondol a hazájára (ami neked nem volt, nem lesz, gyökértelen exoatként fogsz felfordulni)
Nem azért ment el, mert nem szerette ezt az országo, hanem azért, mert ott objektív okok miatt nagyságrendekkel több pénzből tudott kutatni. Mert ott nem fosztotta ki az országot bolsevik családok sokasága a múlt század sok évtizede során és a rendszerváltás környékén.
Senki nem üldöz itt senkit (vagy legalábbis nem túl hatékonyan, mert többen jönnek már haza, mint ahányan elmennek..) Ócska hazugság, ballaibbant propaganda. Minden EU országból, a leggazdagabbakból is van elvándorlás, az USA, Kína, Svájc irányába. A németek, franciák, angolok, hollandok , belgák, svédek is üldözik az okos embereket? Hmm?
Te egy évszázados történelmi hányattatás következményeit igyekszel bután, átlátszóan egy kormány nyakába varrni. Ezért vagy aljas.

"A hazámat meg szeretem, annak ellenére, hogy most éppen egy modernkori fasiszta rezsimet építgetnek ott. "
Üres lózung.. ócska bolsevik narratíva. Addig sulykoljátok a hazugságaitokat, amíg sikerül káoszba tolni az ország butább tömegeire alapozva az országot. A világon mindenütt ezt csináljátok, az 1900-as évek eleje óta. TGM is megmondta...mindenütt ott voltak a XX század nagy felfordulásiban.

Vagy esetleg valami Európán kívüli országról beszélsz?

Womb Rаider 2020.06.19. 07:55:24

"A te expat senkiházi fiad például azért adta el a külföldi KB-nek a magyar adófizetők pénzén szerzett tudását, "

Apafej.. mi bőven kifizettük adók formájában IS a képzése költségeit és ezen felül nagyjából minden iskoláját külön támogattuk. Volt, amelyiket természetbeni juttatásként, gép, szerszám, nyersanyag formájában, meg volt, amit csak alapítványi befizetésekkel.
Szóval pofa súlyba. Nem vagyunk adósai senkinek, efelől nyugodtan alhatsz.
Nem baj, hogy fantáziálsz és a saját életedből vett mintákból építkezve próbálsz valamit összehoni, amivel mocskolhatsz. Te már csak ilyen vagy. Nem túl acélos jellem, de legalább konok.
Megteheted, hiszen az anonimitásra kínosan ügyelsz, a rágalmaidról tudod, hogy IRL komoly konzekvenciákkal járnának. Ez marad neked, ennyi az örömöd, hogy ilyenkor kiadhatod magadból a felgyülemlett mocskot. Szép életet!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.19. 22:51:15

@Womb Rаider: „ Volt, amelyiket természetbeni juttatásként,”

Tőled pont ezt vártuk.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.19. 23:20:47

@dora swinger: „Te írtad, hogy nem fogsz rám reagálni. Aki még egy ilyen jelentéktelen elhatározását sem tudja betartani, az egy gyenge jellem”

Ezt mióta mondom már...

Amúgy a nevedben a Swinger, utalás Womb Raiderre? :D

Womb Rаider 2020.07.23. 10:06:35

@The Cortez: "Ezt mióta mondom már..."

ROTFL... jellemről beszél az, aki a véleményét is csak fikanickek tucatjai mögé bújva meri megfogalmazni, mert bevallása szerint nem akarja az évek óta nevelgetett eredeti karakterét tönkretenni :)))

Jellemről beszél az, aki egyértelmű hazugságokkal és rágalmakkal támad újra és újra?

Rosszul vagytok összerakva, lúzer kispöcsök.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.23. 19:49:22

@Womb Rаider: Ezt miért nem neki mondod? Tönkretenni csak egy hamis karaktert lehet.

Te sem vagy valami kiegyensúlyozott személyiség, kiégett MILF.

Womb Rаider 2020.07.24. 10:20:42

@The Cortez: Miként is célozzam neki a kommentem, mikoron köddé vált és csak csendben lesekszik.

Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.07.24. 15:16:22

Még láthatóak a kommentjei, meg előbb-utóbb úgyis visszajön.

Unalmas már ez a szöveg.

Womb Rаider 2020.07.24. 16:09:31

@The Cortez: Ne fárassz..

Az ominózus kommentje úgy elérhető csupán, hogy a te kommentedben ott maradt, mint idézet.
A többi meg törlődött, mert a kevés hozzászólásos nick törlésekor a blogmotor kigyomlálja a kommenteket.

Hemi12 2020.08.02. 22:32:37

Szerintem nem csak nyitott kapcsolatban működhet,
Ha együtt éltek akkor is megbaszhatja más a nődet.
Csak akkor atiéd, amikor éppen rajta fekszel.
És akkor is ki tudja kire gondol...
Szóval ebben nincs különbség.
Én régóta filózok azon, hogy mennyire működhet egy ilyen kapcsolat.
és szerintem nekem is ez felelne meg legjobban, ha kapcsolatra adnám a fejem.

Hemi12 2020.08.02. 22:45:00

@MsIreneAdler:
"életképtelen".
Érdekes ezt nők szájából hallani, és még érdekesebb, hogy az életképesség mércéje az, hogy el tudsz mosogatni.
Taps.... taps.... taps.
Ügyes vagy.
Az életképesség az, hogy civilizáció nélkül is meg tudsz élni, képes vagy megtermelni azt, amit muszáj, értesz az állatokhoz, a gyógyításhoz, miegymás.
Ez az életképesség, nem az, hogy el tudsz mosogatni a mirelitpizza után.
Imádom, amikor a modern nők életképességről papolnak a dobozos kaja és a távfűtés mellől. :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.02. 22:52:11

@Hemi12: A kapcsolattípusok közül, ez tűnik az egyetlen járható útnak.

Hemi12 2020.08.02. 22:54:07

@Freshmaker:
Nem tudom, két jóbarátot mi tart egymás mellett?
Miért ne lehete külön élni, de együtt lenni?
Nekem az furcsa, hogy sokaknak ez furcsa...

Hemi12 2020.08.03. 21:59:00

@Womb Rаider:
Nézzük, miben nyilvánul meg a pozitív diszkrimináció!

A nehéz munkáklnál, mint amilyen a rendőrség, kommandó, hadsereg, titkosszolgálat, tűzoltóság sokkal kisebbek a fizikai elvárások a nők felé, viszont a fizetések megegyeznek.

A sportokban külön versenyeznek a nők, míg a rasszok nem.

Az oktatásban a lányoknak ugyanarra a pontszámra gyakorta jobb jegyet adnak, csak mert lányok.

A tanárok jelentős része nő, aki hozzád hasonlóan férfigylölő és frusztrált, amit a diákokon, és elsősorban a fiúkon tölt ki.
Erről szerintem mindenkinek van tapasztalata.

A nőket kvóták segítik a parlamenti és céges helyek megszerzésében.

Szóval szarok vagytok, segítség nélkül semmire sem mentek.

Freshmaker 2020.08.03. 23:14:09

@Hemi12: Jaaaa, hogy te barátságot akarsz extrákkal? Hogy néha összejártok dugni? Lehet éppenséggel, de ehhez egy befordult, aszociális, introvertált nőt kell keresned. Biztos, hogy akadnak ilyen nők is, de mivel introvertáltak, nehéz rájuk bukkanni.

Nem értem, hogy miért akarod ezt párkapcsolatnak nevezni, amikor egy ilyen kapcsolatod egy kurvával is lehet: eljársz hozzá hetenként és már érezheted is a táv-társkapcsolati feelinget.

Nem értem, hogy egy normális nő miért vállalna olyan kapcsolatot, ahol nincs közös cél, nincs közös jővőtervezés, csak tinglitangli és digidugi évekig. Ilyen különélős kapcsolatban nem várhatsz a nőtől kizárólagosságot, ha nem ígérsz jövőt, nem várhatsz semmit, azt hiszem ez így jogos.

Vagy félreértelek? Te hogyan képzeled el az ilyen "kapcsolatodat, kifejtenéd bővebben? Mit tudnál adni egy fiatal nőnek a farkadon kívül, amiért megérje hosszú évekig veled maradni?

Elolvastam a blogodat, amiket ott irkálsz a nőkről, meg mernéd mutatni a leendő barátnődnek? Fordítsuk meg, válaszolj magadnak őszintén: ha te nő lennél, választanál egy olyan nőfikázó férfit magadnak, mint amilyen te vagy? Illetve te választanál egy férfiakat fikázó, gyűlölettől fröcsögő nőt magadnak? Nem, ugye? Úgy nem fogsz szeretetet, szerelmet, tiszteletet, elismerést, gondoskodást kapni a nőtől, ha közben alázod és rugdosod.

A nőverési mániádról meg csak annyit, hogy tanuld meg, hogy neked egyetlen dolgot van csak jogod verni, az pedig a saját farkad.

No, sebaj, remélem majd kinövöd a dühkitöréseidet, addig meg beszélgessünk! :)

Womb Rаider 2020.08.04. 07:34:05

@Hemi12: Ááááá... te füllentesz :)

"A nehéz munkáklnál, mint amilyen a rendőrség, kommandó, hadsereg, titkosszolgálat, tűzoltóság sokkal kisebbek a fizikai elvárások a nők felé, viszont a fizetések megegyeznek."

Már ott kamu, hogy eleve nincs női kommandós, nem látsz női tűzoltót, tehát a fizetésüket sem tudod összemérni. Ahol viszont azonos munkakörben dolgoznak ott a bértábla mentén azonos a fizetésük. A piacon viszont valahogy mégis úgy jön ki, hogy a nők bérei alacsonyabbak :)
www.europarl.europa.eu/news/hu/headlines/society/20200109STO69925/a-ferfiak-es-nok-fizetese-kozotti-szakadek-okok-es-megoldasi-javaslatok
www.fizetesek.hu/elemzesek/otodevel-keresnek-kevesebbet-a-nok/50049
www.fizetesek.hu/elemzesek/gyengebb-jutalom-jar-a-gyengebbik-nemnek/50030

"A sportokban külön versenyeznek a nők, míg a rasszok nem."
Ebben semmi pozitív diszkrimináció nincs.. mert valójában nem ér hátrány senkit, sőt.. több férfi állhat dobogóra :)

(mellesleg, elég óvodás szint azon vekengeni, hogy a nők fizikai ereje alatta marad a férfiakénak, már csak azért is, mert a sportban ők pont ugyanúgy a lehetséges maximumot hozzák ki magukból..)

"Az oktatásban a lányoknak ugyanarra a pontszámra gyakorta jobb jegyet adnak, csak mert lányok."
Hülyeség, de kapsz lehetőséget, hogy egzakt igazolását hozd az állításodnak.

"A tanárok jelentős része nő, aki hozzád hasonlóan férfigylölő és frusztrált, amit a diákokon, és elsősorban a fiúkon tölt ki."
Még nagyobb butaság.. talán gyengécske képességű diák voltál és így próbálod mentegetni a sikertelenséged? Mert a nők gonosz bosszút álltak? (Mellesleg, a felsőoktatásban messze kiegyenlítettebb a terep, sőt, talán inkább a férfiaknak kedvez a tudományos karriert tekintve.. de gondolom te nem innen nyerted a negatív tapasztalatokat.
Szóval megint tökön lőtted magad... bírod még?

"A nőket kvóták segítik a parlamenti és céges helyek megszerzésében."
Ezzel együtt ennek sok látszata nincs.. de ez kivételesen valóban idióta gyakorlat, ezt normális nő nem is várja el. Egy normális nő a kompetenciák mentén megszerezhető pozikat preferálja, ám ezen a téren vannak még jelentős elmaradások (mellesleg, számos területen, extrém kihívások mentén, nagyvállalatok élén is bizonyított már nem egy nő.. tehát lehet, hogy kvótanőként két egyenlő képességű jelölt közül ő nyert, ám bizonyított, kiérdemelte a bizalmat.

"Szóval szarok vagytok, segítség nélkül semmire sem mentek. "

Te pedig egy kis csökött pöcs vagy, aki csak azért élhet, mert egy nő kilenc hónapon át a saját testének erőforrásait áldozta rá és utána hónapokon át a testéből táplálta. Ezt csináld utánunk, kispöcs, aztán gyere vissza verni az asztalt..

Womb Rаider 2020.08.04. 07:39:33

@Freshmaker: "Elolvastam a blogodat, amiket ott irkálsz a nőkről, meg mernéd mutatni a leendő barátnődnek? "

Basszus... én csak belepillantottam.. ez a kretén Cortez seggéből bújt elő, na, de olyan is.. A mindig van lejjebb kategória ékes példája.Megdöbbentő látni-tudni, hogy köztünk élnek és fertőznek.. már csak az evolúció maradt végső védvonalnak.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.04. 15:24:45

@Womb Rаider: „Már ott kamu, hogy eleve nincs női kommandós”

Női TEK-es sincsen?

„Ahol viszont azonos munkakörben dolgoznak ott a bértábla mentén azonos a fizetésük. A piacon viszont valahogy mégis úgy jön ki, hogy a nők bérei alacsonyabbak :)”

A felső tízezer melóhelyein lehet tényleg így van.

„mellesleg, elég óvodás szint azon vekengeni, hogy a nők fizikai ereje alatta marad a férfiakénak”

Tényleg rohadtul óvodás, nem is értem miért vekengsz ezen állandóan.

„Még nagyobb butaság.. talán gyengécske képességű diák voltál és így próbálod mentegetni a sikertelenséged? Mert a nők gonosz bosszút álltak? (Mellesleg, a felsőoktatásban messze kiegyenlítettebb a terep, sőt, talán inkább a férfiaknak kedvez”

Ez is olyan, hogy ha nem lennél femináci, akkor nem tagadnád le a frusztrációikat a diákokon levezető tanárnők tényét, meg nem is shaming language-elnél. Azt viszont igaz, hogy a felsőoktatásban kiegyenlítettebb a pálya, de az elemiben főleg a nők ”nevelik” szerencsétlen gyerekeket.

„egy nő kilenc hónapon át a saját testének erőforrásait áldozta rá és utána hónapokon át a testéből táplálta. Ezt csináld utánunk”

Ki tartott pisztolyt a fejedhez, hogy kinyomj pár gyereket az elhasznált pinádon? Ha nem lennél egy gendernáci szarkupac, akkor soha nem mondanál olyat egy férfinak, hogy „ezt csináld utánunk”, meg ”kussolj, amíg nem szültél”. A probléma ott kezdődik, hogy te egyáltalán szülhettél.

„Basszus... én csak belepillantottam.. ez a kretén Cortez seggéből bújt elő, na, de olyan is”

És már megint egy olyan gyökér pofázik, aki továbbra sem tudott összehozni magának egy blogot, mert ahhoz is életképtelen :) Ezt a seggemből való előbújást nem először írod. Ez nálad valami féltékenységi roham? Végül is érthető lenne. Férjed leszar, gyerekeid elmenekültek, a neten meg csak 1-2 pinahiányos mangina vesz komolyan téged.

„A mindig van lejjebb kategória ékes példája. Megdöbbentő látni-tudni, hogy köztünk élnek és fertőznek”

Bizony még nálad is van lejjebb, valahol a pöcegödör szintjén, úgyhogy ne legyél magadtól annyira elszállva :) Szerencsére te nem élsz köztünk, mert csak a neten trollkodsz egész nap, ott viszont fertőzöl és rombolsz keményen. Szóval már megint magadból indultál ki :)

Womb Rаider 2020.08.04. 17:34:30

@The Cortez:

"Női TEK-es sincsen?"

De van, de a műveleti egységeknél sem csinálja mindenki ugyanazt, másrészt a felszerelésük ugyanaz, harmadrészt, mutasd meg, hogy a fizetésük miként viszonyul Izom Tibor főhadnagyéhoz.

"És már megint egy olyan gyökér pofázik, aki továbbra sem tudott összehozni magának egy blogot, mert ahhoz is életképtelen :) "

Te összehoztál, de ezzel nem azt igazoltad, hogy életrevaló lennél, hanem demonstratíve bevallottad, hogy egy genetikai zsákutca vagy. Gratulálok :)

"Ki tartott pisztolyt a fejedhez, hogy kinyomj pár gyereket az elhasznált pinádon?"
Nem ez volt a kérdés.. mucika.. ha nem érted, ne szólj bele a felnőttek beszélgetésébe.
"Ha nem lennél egy gendernáci szarkupac, akkor soha nem mondanál olyat egy férfinak, hogy „ezt csináld utánunk”, meg ”kussolj, amíg nem szültél”. "

Egy férfinek nem, de itt se te, se a Hemi nevű kollégád nem sorolható ebbe a kategóriába. Ti már régen kiírtátok magatokat onnan, még mielőtt megjelent a szőr a tökötökön.

"Ez is olyan, hogy ha nem lennél femináci, akkor nem tagadnád le a frusztrációikat a diákokon levezető tanárnők tényét, meg nem is shaming language-elnél. "
Tény lenne ezen állítás? No, rajta, lássunk valami ellenőrizhető példát, tanulmányt, bármit.. tudod, ahogy a vitákban szokás, nem csak bemondásra..

"de az elemiben főleg a nők ”nevelik” szerencsétlen gyerekeket."
Neked mázlid volt, mert téged láthatóan a szomszéd kutyája, később pedig a falu kanásza mentorált..

És miután elhadartad a szokásos bénácska riposztodat, most itt az ideje, hogy a sok-sok állításotokra valami konkrét igazolással álljatok elő.

Nem érzed, mennyire tré, ahogy sorra bukod be a hazug állításaid és n. alkalommal sem tudsz senki másra hivatkozni, csak magadra? Fel kéne végre nőni, ha már emberek közé akarsz járni..

"A felső tízezer melóhelyein lehet tényleg így van."
Ott voltak a cikkek, kérj meg valakit, aki felolvassa és elmagyarázza. Aztán menjünk végig rajta tételesen.

"
Tényleg rohadtul óvodás, nem is értem miért vekengsz ezen állandóan."
Hülye vagy... nem én voltam, aki megemlítettem.

Ehhh...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.04. 22:01:50

@Womb Rаider: „Te összehoztál, de ezzel nem azt igazoltad, hogy életrevaló lennél, hanem demonstratíve bevallottad, hogy egy genetikai zsákutca vagy.”

Épp ezaz, hogy nem életrevalóság, de neked még ennyi sem megy.
Csak a te feminista képzeletedben. Te meg azt igazolod minden egyes nap, hogy feleslegesen szaporodtál :)

„Nem ez volt a kérdés”

De ez volt a kérdés. Ne terelj megint!

„Egy férfinek nem, de itt se te, se a Hemi nevű kollégád nem sorolható ebbe a kategóriába”

Mondja ezt a mangina feleség, aki egy gusztustalan antinő :)

„Tény lenne ezen állítás? No, rajta, lássunk valami ellenőrizhető példát”

Ha jártál volna iskolába tudnád. vagy lehet papíron jártál, csak basztál bemenni az órákra. Megint a femináci tetű beszél belőled, aki le akarja tagadni a nők által elkövetett bűnöket.

„Neked mázlid volt, mert téged láthatóan a szomszéd kutyája, később pedig a falu kanásza mentorált..”

Nem én nem jártam ki a 8 osztályost...

„És miután elhadartad a szokásos bénácska riposztodat, most itt az ideje, hogy a sok-sok állításotokra valami konkrét igazolással álljatok elő.”

Majd ha te is képes leszel független írásokkal igazolni, nem pedig feminista-libsi statisztikákkal.

„Nem érzed, mennyire tré, ahogy sorra bukod be a hazug állításaid és n. alkalommal sem tudsz senki másra hivatkozni, csak magadra?”

Te égsz be rendszeresen mindenhol. Nem is ez a gáz, hanem az, hogy mindig visszaszaladsz egy újabb pofonért. Mitől jobb az, hogy a hazug állításaidat más agybeteg feministák hazugságaival igazolod? :D

„Fel kéne végre nőni, ha már emberek közé akarsz járni..”

Én köztük élek, de te a neten. Úgyhogy ne kend megint másra a szarodat!

„Ott voltak a cikkek”

Ismerjük már a cikkeidet.

„ nem én voltam, aki megemlítettem”

Most éppen lehet, hogy nem, de máskor mindig te említed meg.

Womb Rаider 2020.08.05. 09:11:42

@The Cortez: "Ismerjük már a cikkeidet."

És féltek is tőlük, mint a tűztől..
Ahhoz meg buta vagy, hogy értelmesen megcáfold az azokban leírtakat, így marad a személyeskedés, a bárgyú képzelgések, a mismásolás, a kinyilatkoztatások sokasága.

Ez így, amit elővezetsz, nem több, mint egy buta ember kocsmai hőbörgése. Érvek, bizonyítékok , logikus következtetések nélkül. Értéktelen szemét, hulladék.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.05. 15:27:31

@Womb Rаider: A hazugságtól nem félni szoktak az emberek, hanem felháborodni rajta.
Mit kell cáfolni az elfogult hazugságokon? Az a buta, aki minden libsi-femiista szemetet bevesz, és még küldözgeti is őket másoknak, mint megdönthetetlen igazságot :)

„Ez így, amit elővezetsz, nem több, mint egy buta ember kocsmai hőbörgése. Érvek, bizonyítékok , logikus következtetések nélkül.”

A tiéd meg a magát intellektuelnek gondoló, konteóhivő proli okoskodása, aki bármikor tud bizonyítékot hozni a Kurucinfóról.

„Értéktelen szemét, hulladék.”

Amit csinálsz valóban az, de nem csak ez, hanem az egész online ”karriered”.

Womb Rаider 2020.08.05. 15:38:19

@The Cortez: " A hazugságtól nem félni szoktak az emberek, hanem felháborodni rajta.
Mit kell cáfolni az elfogult hazugságokon?"

A hazugságokat lenne a legegyszerűbb cáfolni.. de meg sem próbálod, inkább sunyítasz és az igazságra igyekszel rányomni a hazugságbélyegét. Csak hát ez így, kultúrkörökben inkább arra jó, hogy nevetség tárgya légy :) Ha ez a célod, elérted!

"A tiéd meg a magát intellektuelnek gondoló, konteóhivő proli okoskodása, aki bármikor tud bizonyítékot hozni a Kurucinfóról."

Mire is gondolsz, barikám? Mit hoztam a Kurucinfóról?

"Amit csinálsz valóban az, de nem csak ez, hanem az egész online ”karriered”. "

Nem hiszem, hogy a fentiekkel összevetésben , a mutatott teljesítményed alapján bármi alapod lenne ahhoz, hogy ezt megítéld.

A tehetséged odáig terjed, hogy nagy hanggal támadod azt, aki a képedbe röhög és kétségbe vonja a szamárságaid. Sokkal elegánsabb lenne, ha kategorikus cáfolatokkal élnél. Ehelyett te inkább a bazári személyeskedést favorizálod. Az sokkal egyszerűbb, mint mindenki számára elfogadható, egzakt módon igazolnád az állításaid. Amíg erre nem vagy képes, addig ne szemeteld tele a blogszférát a beteg elméleteddel, jobb lesz az mindenkinek. Írj a kurvázásaidról, vagy a tegnapi spéci krumplifőzelékről, amit a mama lökött eléd.. bármiről.. de ne akarj fiatal férfiak elméjébe hazug, szélsőséges és kudarcra hajlamosító ostobaságokat plántálni. Vállalj felelősséget a kimondott/leírt szavaidért.. légy végre férfi!

Hemi12 2020.08.05. 22:07:12

@Womb Rаider:
Természetesn vannak női kommandósok.

"Már ott kamu, hogy eleve nincs női kommandós, nem látsz női tűzoltót, tehát a fizetésüket sem tudod összemérni. Ahol viszont azonos munkakörben dolgoznak ott a bértábla mentén azonos a fizetésük. A piacon viszont valahogy mégis úgy jön ki, hogy a nők bérei alacsonyabbak :)"

Sajnos vannak női tűzoltók is, csak ki kéne húznod a fejedet a seggedből, és a naptárakon kívül is megnézhetnél párat.
És ugyanannyit keresnek.
Ugyanis más a versenyszektor, ahol nincs bértábla, és más az állami szektor, aol pedig van.
A statisztikák ez előbbire vonatkoztak, vagy mindkettőre együttesen.
Ha a nők ugyanazt a munkát olcsóbban elvégeznék hasonló minőségben, akkor csak nőket alkalmaznának.
Ugyanis a cégvezetőket - veled ellentétben - nem a nadrág tartalma, hanem a profit érdekli.
A férfiak azért kersnek egyébként többet, mert többet dolgoznak.
Keress statisztikát arról, hogy mennyit dolgoznak átlagban a nők és a férfiak!
A rendőrségnél például kisebbek az elvárások a nők felé, de a fizu és a munkakör azonos.

"Ezzel együtt ennek sok látszata nincs.. de ez kivételesen valóban idióta gyakorlat, ezt normális nő nem is várja el. Egy normális nő a kompetenciák mentén megszerezhető pozikat preferálja, ám ezen a téren vannak még jelentős elmaradások (mellesleg, számos területen, extrém kihívások mentén, nagyvállalatok élén is bizonyított már nem egy nő.. tehát lehet, hogy kvótanőként két egyenlő képességű jelölt közül ő nyert, ám bizonyított, kiérdemelte a bizalmat."

Egy nagyvállalat élén hogyan lehet nem bizonyítani?
Egy Google bármit csinálsz nyereséges, mivel egyeduralkodó és túl nagy ahhoz, hogy összeomoljon.
Bárki ülhetne azokban a székekben, egy bizonyos szint felett ha össze is omlana, akkor az állam segít, hiszen egy ilyen csődbe az állam is beleroppanna.
Pont mint a bankmentések esetében.
A kis és középvállakozások élén pedig rendszerint továbbra is férfiak vannak.
Ja, és igen, nyilván vannak olyan nők, akik valóban jól csinálják, ez kétségtelen.
A nők szerintem még cégvezetőnek alkalmasak leginkább.
Az én főnököm is nő. :D

"Ebben semmi pozitív diszkrimináció nincs.. mert valójában nem ér hátrány senkit, sőt.. több férfi állhat dobogóra :)"

Ez nem igaz, a férfiak lenyomnak minden nőt a sportokban.
Persze a férfiak nagy átlaga a nők nagy átlagát, és a legjobb férfiak a legjobb nőket.
És az sem igaz, hogy ez nem diszkrimináció.
Például pingpongban vagy futásban egy fehérnek esélye sincs, mégsem versenyezhetnek külön az olimpián.
A nőknek hasonlóan nincs esélyük a férfiakkal szemben, ők azonban külön versenyezhetnek.
Annak ellenére, hogy nincs nagyobb alkati különbség egy férfi és egy nő, mint egy fekete és egy kínai között.
Senkit nem érdekel, hogy mennyit hoznak ki magukból.
Az eredmények számítanak, a "nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel" az élsportra nem igaz.
Az eredmények után kapsz lehetőségeket és szponzorokat, amik nélkül nem tudsz versenyezni.
Hidd el, jobban tudom, továbbra is én vagyok a sportoló.

"Hülyeség, de kapsz lehetőséget, hogy egzakt igazolását hozd az állításodnak."

Nem fogok helyetted keresgélni a neten.
De a jó hír az, hogy elhinni sem kötelező.
Én sem kérlek meg, hogy listázd már, hogy munkaidőarányosan hogyan keresnek a férfiak és a nők, illetve mennyi hasznot hoznak valójában a cégnek a munkájukkal.
Ennyira azért nem utállak, hogy ilyenekkel szopassalak.
Azt azért ég gyoran tegyük hozzá, hogy a nők ha kevesebbet is keresnének akkor is bőven behoznák a 7 évvel több nyugdíjjal és a több támogatással azt a 17-21%-os állítólagos különbséget..

"Még nagyobb butaság.. talán gyengécske képességű diák voltál és így próbálod mentegetni a sikertelenséged? Mert a nők gonosz bosszút álltak? (Mellesleg, a felsőoktatásban messze kiegyenlítettebb a terep, sőt, talán inkább a férfiaknak kedvez a tudományos karriert tekintve.. de gondolom te nem innen nyerted a negatív tapasztalatokat.
Szóval megint tökön lőtted magad... bírod még?"

Ha elfogynak az érvek, marad hát a személyeskedés, mi?
Nem, valóban nem voltam jó tanuló, már csak azért sem, mert vertek és megfélemlítettek drága rejtett erőforrásaink.
Természetesen a tanárnők semmit sem tettek.
Ajánlom Paul Street videóját és alatta a kommenteket.
Természetesen nem csak a női tanárok szörnyűek, de döntő többsége a zsarnok geciknak nő.
A felsőoktatásban azért kiegyenlítettebb a terep, mert a nők odáig nem jutnak el annyian, mivel ami nehéz, azt feladják.
Ez igaz az összes sportra és bármilyen más tevékenységre, mondjuk a színészetre is.
Egy színitanodában többségben vannak a nők/lányok (kb. 80%), míg az egyetemre már hasonló arányban jelentkeznek.
Mert megunják, amikor már nehézzé válik, és nem csak szórakozás.

Hemi12 2020.08.05. 22:07:53

@Womb Rаider:
"Te pedig egy kis csökött pöcs vagy, aki csak azért élhet, mert egy nő kilenc hónapon át a saját testének erőforrásait áldozta rá és utána hónapokon át a testéből táplálta. Ezt csináld utánunk, kispöcs, aztán gyere vissza verni az asztalt.. "

Ahhoz képest, hogy emancipált nők vagytok, valahogy mindig a szülésnél kötünk ki.
A férfiak pedig 40-50 éven át dolgoznak azért, hogy életben maradjatok.
Nehéz lenne az a szülés orvosok és gépek nélkül.
Amúgy anyám nem azért szült, mert én meg akartam születni, hanem azért, mert SZERETETT VOLNA GYEREKET.
Ezért nekem nem kell hálásnak lennem.
Vagy akkor te is legyél hálás minden kurva feltalálónak külön-külön, amiért életben vagy!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.05. 22:38:56

@Womb Rаider: „igazságra igyekszel rányomni a hazugságbélyegét”

Te próbálod rendszeresen a neked tetsző hazugságokat igazságnak beállítani :)

„Mit hoztam a Kurucinfóról?”

Az egész csak egy hasonlat volt. Ezt sem érted, te szerencsétlen?

„a mutatott teljesítményed alapján bármi alapod lenne ahhoz, hogy ezt megítéld.”

De van, te meg csak ne ugass teljesítményről, mivel neked olyan nincsen!

„aki a képedbe röhög és kétségbe vonja a szamárságaid.”

Rajtad röhög mindenki internetszerte, de ne zavarjon. Amit meg szamárságnak hívsz, azok minden épelméjű ember számára alap dolgok.

„Ehelyett te inkább a bazári személyeskedést favorizálod. ”

Mondja az, aki azért járja a blogokat, hogy mindenkibe beleálljon és személyeskedjen! Mondtam már, hogy ne projektálj!

„ne szemeteld tele a blogszférát a beteg elméleteddel, jobb lesz az mindenkinek...de ne akarj fiatal férfiak elméjébe hazug, szélsőséges és kudarcra hajlamosító ostobaságokat plántálni”

Mutass már egy beteg elméletet vagy egy ilyen ostobaságot! Ja, hogy még mindig nem tudsz? Akkor takarodj innen a picsába! A blogoszférát az ittlévők közül egyedül te szemeteled tele, természetesen saját blog nélkül, másokét tönkrebaszva. Ha még erre a pár kattintásos műveletre sem voltál képes eddigi szánalmas életed során, akkor meg végképp ne ugass bele abba, hogy másoknak mit kéne csinálniuk. Amíg egy szarházi feminista vagy, aki csak férfigyűlölő mantrákkal tud dobálózni, addig ne pofázzál beteg elméletekről meg mások elméjének megkárosításáról!

„Vállalj felelősséget a kimondott/leírt szavaidért”

Te mikor teszed meg? Mikor vállalod fel férfiellenes állításaidat? Mikor fogod nem letagadni, nem visszakérdezni, mint egy hülye gyerek, amikor szembesítenek téged a szemétségeiddel?

„légy végre férfi!”

Rég megtörtént. De te már sosem leszel nő, mert világéletedben egy ócska antinő voltál.

Womb Rаider 2020.08.06. 09:52:39

@Hemi12: Kivéve a sakk;) De amúgy mégis, mi jelentősége van annak, hogy genetikai determináltságú fiziológia mentén a nők a testi erőt igénylő sportokban gyengébben teljesítenek? (Mellesleg, ha elkezded jobban körüljárni a témát, megláthatod, hogy közel sem egyértelmű a helyzet :)
"Mi az erő?
Az erőre gyakran úgy gondolunk, mint egy képességre, amelynek segítségével ellen tudunk állni például a fájdalomnak. Míg a tudomány egyelőre nem ért egyet abban, hogy a férfiak vagy a nők fájdalomküszöbe van-e magasabban, egy friss kutatás eredménye szerint az embereknél és az egereknél is az a helyzet, hogy a nők, illetve a nőstények jobban tűrik a fájdalmat, mint a férfiak, illetve a hímek. A 2018-as bostoni maratonon, amikor esett az eső és hideg volt, a nők sokkal nagyobb valószínűséggel értek célba, mint a férfiak, sőt a futás közben lemorzsolódott férfiak majdnem 80 százalékkal többen voltak, mint az előző évben, míg ugyanez az arány a nők között csak 12 százalék volt."

"És az sem igaz, hogy ez nem diszkrimináció."
Magyarázd el légyszíves, mi abban a diszkrimináció, hogy kizárod a lehetőségét, hogy a gyengébbik nem képviselője esetlegesen jobb eredményt érjen el, mint a férfiak?
"A valós verseny során azonban a sportolók a vártnál jobban teljesítenek: minél keményebb a versenyhelyzet, annál jobb eredményeket érnek el a férfiak és a nők is. Sőt, a nők teljesítménye abban az esetben is magasabb, ha férfiakkal versenyeznek. Erre jó példa a barcelonai fociutánpótlás: a 12 és a 14 év alatti csapatoknál is a lányok könnyedén legyőzték a korosztályuk fiúcsapatát, és amikor vegyes csapatokat alkottak, a lányok még a korábbinál is jobb eredményeket értek el. Gyerekkorban ezért legtöbbször nincs is ok arra, hogy nemek alapján válasszuk külön a gyerekeket, hiszen 12 éves koruk előtt nincs fizikai különbség a gyerekek között.

A közös sport pedig nemcsak a szocializálódást segíti, de egy ilyen helyzetben a lányok könnyebben meghatározzák a saját erejüket: ugyanúgy képesek focizni, futni, de nagy eséllyel az edzéshez szükséges eszközöket is el tudják pakolni. Valójában a kultúránk tesz különbséget a fiúk és a lányok között. Sok nőnek fogalma sincs arról, hogy valójában milyen erős. A tudomány szerint lehet, hogy pont annyira, mint a férfiak."

Jobban tennéd, ha már ennyire foglalkoztat a téma, ha kissé mögé pillantanál a dolgoknak..és félretennéd a beléd sulykolt sztereotípiákat..

"Például pingpongban vagy futásban egy fehérnek esélye sincs, mégsem versenyezhetnek külön az olimpián."
Hoppppppp... akkor most mégis szegregáljunk fiziológiai alapon (gondolok itt a különböző rasszok izomszöveti/anyagcsere különbségeire. De azért amúgy a nőket simán összeengednéd a súlyemelésben, mer mire már a diszkrimináció! Ne nevettesss...
Szóval.. olvasgass, ne csak fekvenyomj, hasznodra lesz, hidd el..

"Nem fogok helyetted keresgélni a neten.De a jó hír az, hogy elhinni sem kötelező."
:)))) Te állítottad, illenék bizonyítani..

"Én sem kérlek meg, hogy listázd már, hogy munkaidőarányosan hogyan keresnek a férfiak és a nők, illetve mennyi hasznot hoznak valójában a cégnek a munkájukkal."
Én mégis megtettem, az viszont nem az én gondom, ha nem vagy képes értelmezni azt, amit ezzel kapcsolatban leírtak :)

"Ennyira azért nem utállak, hogy ilyenekkel szopassalak."
Ezzel jelenleg magadat szopatod.. de látom, fel sem tűnt.

"Azt azért ég gyoran tegyük hozzá, hogy a nők ha kevesebbet is keresnének akkor is bőven behoznák a 7 évvel több nyugdíjjal és a több támogatással azt a 17-21%-os állítólagos különbséget.."
Ez sem teljesen úgy van, ahogyan azt te elképzeled, mielőtt beleéled magad, lécci-lécci nézz utána pontosan :)

"Nem, valóban nem voltam jó tanuló, már csak azért sem, mert vertek és megfélemlítettek drága rejtett erőforrásaink.
Természetesen a tanárnők semmit sem tettek."
Aha.. te elvártad volna..férfi létedre, hogy egy nő védjen meg másik férfiaktól.. hát neked nem volt apád?

"Ajánlom Paul Street videóját és alatta a kommenteket.
Természetesen nem csak a női tanárok szörnyűek, de döntő többsége a zsarnok geciknak nő."
Ja.. ha Paul Street azt mondja..vagy Cortez, az akkor már úgy is van. A nők zsarnokok..és maguk alá gyűrik a férfiakat.. de most itt én megakadtam.. gyengék, vagy erősek a férfiak?

Womb Rаider 2020.08.06. 09:54:03

@Womb Rаider: folyt....
"A felsőoktatásban azért kiegyenlítettebb a terep, mert a nők odáig nem jutnak el annyian, mivel ami nehéz, azt feladják."
A nap fénypontja ez a megállapítás.. nem is tudom, miért töröm magam, amikor te saját kis kezeddel állítod ki a szegénységi bizonyítványt és büszkén lobogtatod.
Ez megint olyan téma, aminek csak a felszínét kapirgálod és butácska következtetést vonsz le belőle. Képtelen vagy egy folyamatot egészében szemlélni és képtelen vagy az összefüggéseket mélyebben kibontani. A lényeg, zanzásítva: az ok messze nem az, amit te felismerni véltél. A nők képességeik alapján ugyanazt képesek nyújtani, mint a férfiak. Az, hogy ezen a területen alulreprezentáltak..egyelőre.. annak jelentős részben történelmi okai is vannak..meg más is, ha érdekel, adok linket, bár te nem szereted az ellenvéleményeket.

"Ez igaz az összes sportra és bármilyen más tevékenységre, mondjuk a színészetre is.
Egy színitanodában többségben vannak a nők/lányok (kb. 80%), míg az egyetemre már hasonló arányban jelentkeznek.
Mert megunják, amikor már nehézzé válik, és nem csak szórakozás. "

Ostoba férfisoviniszta szöveg..

Womb Rаider 2020.08.06. 10:57:40

@The Cortez: "Te próbálod rendszeresen a neked tetsző hazugságokat igazságnak beállítani :)"

Sokadjára leírom: csak fújod, fújod, hogy hazugságok.. de cáfolni nem vagy képes. Érted te egyáltalán, mi az, hogy cáfolni valamit? Az nem az, hogy kijelented: ez nem igaz..

"Te mikor teszed meg? Mikor vállalod fel férfiellenes állításaidat? Mikor fogod nem letagadni, nem visszakérdezni, mint egy hülye gyerek, amikor szembesítenek téged a szemétségeiddel? "
Hol vannak a férfiellenes kommentjeim/állításaim. Tessék végre konkrétan beidézni és megindokolni, miért is férfiellenes. De te ehhez buta vagy. Így csak kalimpálsz és papmpogsz, hogy ez neked nem tetszik.. ki nem szarja le?

"Mutass már egy beteg elméletet vagy egy ilyen ostobaságot! "

Ezt teszem folyamtosan, ha nem tűnt volna fel. Ezt tették mások is, akik még nem unták meg veled a parttalan vitát. Az állításaidat vontam kétségbe, magyaráztam el sokszor, melyik miért nem állja meg a helyét. Az egy dolog, hogy te vagy fel sem fogod, vagy mereven elutasítod, bezárkózol a buborékodba és ismételgeted az ultima ratiot: ez femináci vélemény. De ahhoz is kevés vagy, hogy bármi állítással vitába szállj, legyen az az én, vagy tőlem független emberek véleménye.

"Rajtad röhög mindenki internetszerte, de ne zavarjon. Amit meg szamárságnak hívsz, azok minden épelméjű ember számára alap dolgok."

Azért erre nagyobb összegekben ne fogadj :) Másrészt, az már igaz, hogy a hozzád hasonló korlátolt és sötét emberekkel Dunát lehet rekeszteni.. ami azért ellenben fura, én nem nagyon látom, hogy tömegével jönnének és támogatnák a véleményed. Vedd észre , hogy szélsőséges vagy, elborult, megszállott.

"Mondja az, aki azért járja a blogokat, hogy mindenkibe beleálljon és személyeskedjen! Mondtam már, hogy ne projektálj!"

Ez megint egy olyan állítás, ami 30 másodperc alatt cáfolható. Egzaktul. Ha ilyen egyszerű, könnyen leellenőrizhető dolgokban is van bátorságod szemtelenül hazudni, az vagy abból fakad, hogy annyira torzan érzékeled a valóságot, hogy el is hiszed, amit írsz, vagy csak számító módon igyekszel (jobb híján..) ezzel támadni. Döntsd el.. de előtte jó lenne ellenőrizned az állításod. Aztán jöhetsz.. mea culpázni..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.06. 17:02:18

@Womb Rаider: „és félretennéd a beléd sulykolt sztereotípiákat..”

Te mikor teszed félre őket?

„Aha.. te elvártad volna..férfi létedre, hogy egy nő védjen meg másik férfiaktól.”

Egy gyerekről van szó te értelmi fogyatékos, meg az elvileg felelős felnőttekről, akik némi hatalommal rendelkező tanárok voltak.

„Ja.. ha Paul Street azt mondja..vagy Cortez, az akkor már úgy is van”

Ha Antoni Rita vagy a HVG újságírója mondja, akkor nem úgy van? Paul Streetnél a kommentekről is szó volt, de megint szándékosan kikerülted :)

„Az, hogy ezen a területen alulreprezentáltak..egyelőre.. annak jelentős részben történelmi okai is vannak”

Ha az a történelmi ok, hogy hülyébbek a tudományokhoz, akkor ok, elfogadjuk.

„de cáfolni nem vagy képes. Érted te egyáltalán, mi az, hogy cáfolni valamit? ”

És te? Mit cáfoltál?

„Hol vannak a férfiellenes kommentjeim/állításaim”

Hol nincsenek? Tele volt velük a CSP, A sorozatrandizón már így indítottál, és gondolom a Tyúkolban is.

„Ezt teszem folyamtosan, ha nem tűnt volna fel... Az állításaidat vontam kétségbe, magyaráztam el sokszor, melyik miért nem állja meg a helyét.”

Te semmi ilyet nem tettél. Azzal lófaszt nem vonsz kétségbe,, hogy mindenféle feminista szennyoldal cikkét idelinkeled.

„Ezt tették mások is, akik még nem unták meg veled a parttalan vitát.”

És kik voltak azok? Sorold már fel!

„korlátolt és sötét emberekkel Dunát lehet rekeszten”

Ez igaz, de ők nem hozzám hasonlóak. Le kéne már szokni a projektálásról :)

„ami azért ellenben fura, én nem nagyon látom, hogy tömegével jönnének és támogatnák a véleményed.”

Miért kéne tömegével idejönniük te nem normális, agyhalott fasz? :) A te igaznak hitt hazugságaidat sem támogatja senki. Az lenne még a szép...

„Vedd észre , hogy szélsőséges vagy, elborult, megszállott.”

Mondja mindezt egy, a női bűnöket felmentő, férfihibáztató feminista állat, aki ráadásul valamiféle identitászavaros korcs is, mert a femnáci mantrák hangoztatása mellett, azért csak fel-felszopkodja Vezére farkát :)

„Ez megint egy olyan állítás, ami 30 másodperc alatt cáfolható. Egzaktul.”

Miért, mert egy évben van 2 normális kommented? Vagy azért cáfolható, mert az igazán kínos szövegeket már eltüntetetted a múltkori szánalmas nicktörléseddel?

Womb Rаider 2020.08.07. 08:29:52

@The Cortez: "Ha Antoni Rita vagy a HVG újságírója mondja, akkor nem úgy van? Paul Streetnél a kommentekről is szó volt, de megint szándékosan kikerülted :)"

Szánalmas, ahogyan csúsztatsz. Egy sértett (mellesleg hatásvadász/konteóhívő) hülyegyerek egyoldalúan bemutatott, egyedi estéből rögtön igazolást próbálsz felmutatni egy általad haluzott jelenségre, miszerint a tanárnők zsarnokok, kiszívják a kisfiúk agyát, manginalizálják azokat .. lehet, ki is herélik őket?

Ezzel szemben alapos, tudományos igényű , széles körben vizsgálódó és a begyűjtött adatokból következtetéseket tevő dolgozatokat félrepöccinted, azzal a mindent felülíró, elsöprő érvvel, hogy azok csak femináci propagandák.

A fejedre ejtettek, vagy miért maradtál ilyen csökött? Mi lenne, ha a sarkos megállapításokon túl valami hasonló igényességű írásban próbálnád érvekkel és tényekkel cáfolni a leírtakat?
Az érvelésnek, vitának vannak formai követelményei, vannak elvárások, de te még ezekhez igazodóan sem vagy képes cáfolni. Hivatkozol tekintélyre: Paul Street.. vagy a közvélekedésre.. de ez Pólsztrít szinten is kissé ciki..
Közben persze gyalázol mindenkit, aki csak elképzelésed szerint oka annak, hogy szellemi fogyatékos lettél.
En bloc mocskok a tanárnők, (miként is lehetne másként, hiszen nők) a nők kurvák (is), aki férfiként nem áll melléd az pedig kretén mangina. A világod bináris. Fekete-fehér. Ez eldöntetett, ezt mindenki tudja, nem kell ezt bizonygatni, te pedig pontosan eligazítasz mindenkit, hogy hová tartozik. Mindent vagy semmit.

"A te igaznak hitt hazugságaidat sem támogatja senki. Az lenne még a szép..."
No, de nem is igazán látom, hogy cáfolná bárki is. :)

"Le kéne már szokni a projektálásról :)"
Az, amikor valaki rámutat a valóságra, arra, hogy az írásaid alapján milyen kép rajzolódik ki rólad, az nem projektálás.. sajnos nem érted, még mindig nem. Hárítasz, támadsz.. de fegyvered nem igazán van. Nem cáfolsz semmit, csak elutasítod a nem tetsző véleményt. Gyenge vagy fejben, az összes muníciód a személyeskedés és a rágalmazás.

"Ha az a történelmi ok, hogy hülyébbek a tudományokhoz, akkor ok, elfogadjuk."
Megszámlálhatatlan sokszor kitárgyaltuk a témát: a nők nem másodrendűek . Semmivel nem szerényebb képességűek , mint a férfiak, számtalan számos tanulmány érhető el erről, szerte a neten, a tudomány területén jegyzett emberek tollából. Veled mi a helyzet? Hirsch-index? Idézettség? Impact factor?Hol találhatók publikációid, amit a tudományterületen mozgók véleményezhettek?

A történelmi ok messzebbre nyúlik és lényegében ez (is) oka a feminizmus születésének. A nők a nem túl távoli múltig bezárólagosan ki voltak rekesztve a magasabb szintű oktatásból, hiszen a gyerekneveléshez és a tökfőzelékhez nem kell diploma, az a férfiak dolga, a nőé meg az, hogy szolgálja az urát. Legális rabszolgatrtás, jogfosztottság ..lényegében.
A tudomány területét pedig zárva tartották , kisajátították az arra érdemeseknek..és ez csak nagyon-nagyon lassan változik, de egyre dinamikusabban. Már nem találsz tudományterületet, ahol a nők ne tették volna le a névjegyüket, ahol ne alkottak volna megkerülhetetlenül fontosat. 2-300 év alatt ez nem kis teljesítmény, miközben a másik oldalról nagyon komoly akadályoztatásnak voltak elszenvedői.
Épeszű ember számára teljesen nyilvánvaló, bebizonyosodott, hogy amit sulykolsz, az korlátolt , beszűkült, primitív ember véleménye.
Az is nyilvánvaló, hogy mára a tudományos élet, a kutatások sokkal komplexebbek lettek, egyre kevesebb az egyéni nagy eredmény és minden nagy eredmény mögött százak alapkutatásai és komoly szellemi erőfeszítései állnak. Köztük nagyon magas arányban találsz nőket. Az orvostudományoktól a társadalomtudományokon át, a természettudományok, a gazdaságtudományok minden területén. Nők nélkül már nincsenek tudományos eredmények. Fogadd el!
Vagy cáfold!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.07. 21:49:00

@Womb Rаider: „Egy sértett (mellesleg hatásvadász/konteóhívő)”

Miről sértette? Mitől konteóhívő? Újabb általad ismeretlen szóval dobálózol.

„egyoldalúan bemutatott, egyedi estéből”

Neme gyedi esetről van szó. De ott vannak a kommentek, amiket még mindig látványosan ignorálsz, mert tudod, hogy a megtekintésükkel megint beégetnéd magadat.

„miszerint a tanárnők zsarnokok, kiszívják a kisfiúk agyát, manginalizálják azokat”

Ki mondta, hogy mindegyik? Ez is olyan dolog, hogy mindenki tud erről, aki járt iskolába. De biztos az előző rendszerben sem osztottak körmösöket a tanárnők, csakis a gonosz férfiak.

„ félrepöccinted, azzal a mindent felülíró, elsöprő érvvel, hogy azok csak femináci propagandák.”

Mert tényleg azok. Más lenne a helyzet, ha némileg független oldalakat linkelgetnél.

„de ez Pólsztrít szinten is kissé ciki..”

A HVG-s ”balliberális” (amit állítólag annyira utálsz) cikkek linkelgetése a ciki.

„szellemi fogyatékos lettél.”

Nem én nem értek alap dolgokat, nem nekem kell minden idegen nyelvű szót a számba rágni.

En bloc mocskok a tanárnők, (miként is lehetne másként, hiszen nők”

Mutasd meg, hol írtam, hogy mindegyik mocsok lenne, te bohóc!

„a nők kurvák (is)”

Ugyanez a feladatod! Hol írtam, hogy mindegyik az lenne?

„aki férfiként nem áll melléd az pedig kretén mangina.”

Sok férfi nem áll mellém, de ettől még nem manginák, csak te megint egy, a szövegeket szándékosan félreértelmező gyökér vagy.

„A világod bináris. Fekete-fehér”

A neoprimitív gyökerek szerint :)

„Ez eldöntetett, ezt mindenki tudja, nem kell ezt bizonygatni”

Akkor hozz már példákat erre a bizonyos mindenkire! Amúgy meg lásd az 1-el fentebbi válaszom!

„No, de nem is igazán látom, hogy cáfolná bárki is. :)”

Nem akar mindenki a te szintedre süllyedni, senki nem szeret nyakig gázolni a szarban. Én sem, de valakinek ezt a melót is el kell végeznie :)

„Az, amikor valaki rámutat a valóságra, arra, hogy az írásaid alapján milyen kép rajzolódik ki rólad”

Egy szélsőséges feminista véleménye pont nem tükrözi a valóságot.

„az összes muníciód a személyeskedés és a rágalmazás.”

Az fentebbi tényleg nem projektálás, ez viszont megint csak az. Vagy szerinted neked mi az anyád a muníciód?

„a nők nem másodrendűek”

Megint ki beszélt erről? A felsőoktatásba való bekerülés megkövetel némi nívót, igaz már egyre kevésbé.

„Legális rabszolgatrtás, jogfosztottság ..lényegében”

Ja ezt mondják a történelemhamisító feministák :) Akkor sem volt kötelező ”rabszolgának” állni.

„.és ez csak nagyon-nagyon lassan változik”

Persze, a mai femináci világban teljesen hihető ez az állítás.

„Épeszű ember számára teljesen nyilvánvaló, bebizonyosodott, hogy amit sulykolsz, az korlátolt , beszűkült, primitív ember véleménye.”

Épeszű ember számára az a nyilvánvaló, hogy amit sulykolsz, az egy agyhalott, történelmi analfabéta, férfidémonizáló szörnyeteg véleménye.

„ Nők nélkül már nincsenek tudományos eredmények.”

Nélkülük is vannak, de femnáciként érthető módon, a girl powert akarod hirdetni fennhangon. Fogadd el!

Hemi12 2020.08.07. 21:51:09

@Freshmaker:
"Jaaaa, hogy te barátságot akarsz extrákkal? Hogy néha összejártok dugni? Lehet éppenséggel, de ehhez egy befordult, aszociális, introvertált nőt kell keresned. Biztos, hogy akadnak ilyen nők is, de mivel introvertáltak, nehéz rájuk bukkanni."

A nők szinte soha nem introvertáltak.
Amúgy nem nagyon értem, hogy a kettőnek mi köze van egymáshoz.
Vagyis kicsit értem, hogy egy introvertáltnak sokkal kevesebb is elég az emberi kapcsolatokból, de hidd el, egy éppen vállalkozásba kezdett, vagy művész beállítottságú nő sem akarja, hogy állandóan a nyakán lógjon valaki.
Amúgy ezt a "barátság extrákkal" dolgot nem igazán értem.
Ha elutazik valamelyik fél egy időre, mondjuk üzleti útra, az onnantól barátság extrákkal?
Vagy mi?
Csak azért mert nem éltek együtt az barátság?
A barátaiddal nem szokás együtt élni?
Kajak nem értem, hogy jön ide a barátság...
A barátság nem az, amikor nem élsz együtt valakivel.

"Nem értem, hogy miért akarod ezt párkapcsolatnak nevezni, amikor egy ilyen kapcsolatod egy kurvával is lehet: eljársz hozzá hetenként és már érezheted is a táv-társkapcsolati feelinget."

Tényleg, igazad van, kurvázni is el lehet járni, minek egy ilyen kapcsolat.
Barátság is minek, el kell menni pszichológushoz, azzal lehet beszélgetni.
Minek a barátok pfff....
A kurva nem azért van veled, mert vonzó vagy neki.
Ezt te is tudod, és ő is tudja.
Jobb esetben egy nő viszont vonzalomból van valakivel (bár azért nagyon gyakran nem).
Amúgy az én általam preferált életkorban nem nagyon vannak kurvák, és főként nem szüzek, ami számomra igencsak fontos tényező, mivel én sem voltam valami sokszor nővel.

"Nem értem, hogy egy normális nő miért vállalna olyan kapcsolatot, ahol nincs közös cél, nincs közös jővőtervezés, csak tinglitangli és digidugi évekig. Ilyen különélős kapcsolatban nem várhatsz a nőtől kizárólagosságot, ha nem ígérsz jövőt, nem várhatsz semmit, azt hiszem ez így jogos."

Nem, nem jogos.
Gondolom azért marad velem... mert... Uram bocsá' szeret?
Ja, majd elfelejtettem, nem engem szeret, csak a hosszútávú terveket és a biztonságot, igaz?
Akkor viszont köszönöm, nekem olyan nő nem kell, aki azt nézi, hogy mire vagyok alkalmas, és nem azt, hogy ki vagyok.
Én sem az alapján válogatok, hogy milyen fajta szexet lehet csinálni az adott csajjal.
Valamint én hűséges lennék akkor is, ha nem egyeznek az elgondolásaink.
A hűség ugyanis csak szerintetek fizetőeszköz.
Amúgy mennyit fikázzátok Cortezt, hogy széjjel csalna bárkit.
Erre itt ilyen jön szembe, hogy ne várjak hűséget.
Hát basszátokmeg... a csaj magától várja el a hűséget, ahogy én is elvárom magamtól!

"Vagy félreértelek? Te hogyan képzeled el az ilyen "kapcsolatodat, kifejtenéd bővebben? Mit tudnál adni egy fiatal nőnek a farkadon kívül, amiért megérje hosszú évekig veled maradni?"

Mivan?
Mit tudok adni a farkamon kívül?
Ilyet tényleg leírtál?
Ő mit tud adni a pináján kívül?
A hűségem és a farkam talán nem elég?
Vagy mondjuk ÉN?
Mi a geci...
Az ő puncija sokkal értékesebb, tehát nekem még plusz dolgokat kell azért felajánlanom, hogy méltóztasson rám pazarolni a drága idejét?

Hemi12 2020.08.07. 21:51:53

@Freshmaker:
"Elolvastam a blogodat, amiket ott irkálsz a nőkről, meg mernéd mutatni a leendő barátnődnek? Fordítsuk meg, válaszolj magadnak őszintén: ha te nő lennél, választanál egy olyan nőfikázó férfit magadnak, mint amilyen te vagy? Illetve te választanál egy férfiakat fikázó, gyűlölettől fröcsögő nőt magadnak? Nem, ugye? Úgy nem fogsz szeretetet, szerelmet, tiszteletet, elismerést, gondoskodást kapni a nőtől, ha közben alázod és rugdosod."

Én alapból nem hazudok vagy titkolózok.
Bazdmeg, igen, nyilván meg merném, ezért nem íródott álnéven.
Én ugyanis veletek ellentétben nem bújkálok.
Nekem ez a nevem, mindenki így hív általános hatodik óta.
Amúgy Hámori Bencének hívnak, csak kibaszott illúzióromboló ez a név.
Meg nem is szeretem.
És képzeld, szerelmes voltam olyan csajba, aki meg a férfiakat rühellte.
Aránylag jól megvoltunk, persze barátzóna volt "extrákkal".
Ja, a Fideszt is jobban támogatom (JOBBAN, nem vagyok megszállottan fideszes, inkább anarchista talán), mint az ellenzéket, mégis randiztam fideszutáló csajjal.
Az értelmes emberek ugyanis képesek ilyenekre.
Amúgy olvastad te a faszt olvastad az én blogomat...
Több, mint 60 bejegyzésem van, a legtöbb több A5-ös oldal hosszú.
De te figyelmesen elolvastad... :D
Nem.
Ha olvastad volna, akkor tdnád, hogy a legtöbb cikk abszolút nem Cortez-stílusban íródott, és van konkrétan olyan, amiben pozitív tapasztalatot írok egy csajról.
Meg persze számtalan olyan is, aminek köze nincs a nőkhöz, max érintőlegesen.
Ja, nyilván egy nő sem választ olyan férfit, aki utálja a nőket.
Sorozatgyilkosokat, pszichopatákat, gazdagokat, bűnözőket, gerinctelen, gyerekeiket otthagyó csávókat igen... de egy olyat, aki amúgy hűséges és törődő, ráadásul (komolyan, nem meccs vagy játék szinten) soha nem emelt kezet nőre, na olyat soha, de soha.
Én szégyellem magam, hogy ilyesmi megfordult a fejemben.
Amúgy nem, nem fordult meg, tudom, hogy a többi "versenyző" a listán vonzóbb.
Azért aránylag sok férfi kap szeretetet és egyebeket, aki rugdossa a nőjét.
Ilyeneket azok nem kapnak, akik nem elég vonzók.

"A nőverési mániádról meg csak annyit, hogy tanuld meg, hogy neked egyetlen dolgot van csak jogod verni, az pedig a saját farkad."

Te ne oktass ki arról, hogy mihez van jogom.
Ha arcoskodnak a nők, akkor jön a verés.
Mármint arcoskodás alatt durva balhézást és provokációt értek.
Ha férfinak hiszitek magatokat, akkor válalljátok a férfi lét kockázatait is.

"No, sebaj, remélem majd kinövöd a dühkitöréseidet, addig meg beszélgessünk! :) "

Remélem majd kinövöd a felületességet, és a pinamániádat, addig szívesen beszélgetek! :)

Hemi12 2020.08.07. 23:27:54

@Womb Rаider:
Ha csak belepillantottál, akkor hogy a faszba formálhatsz róla véleményt?
Már jóval előbb tevékenyen foglalkoztam antifeminizmussal, mint Cortez létrehozta volna a blogját.
Semmi közös nincs bennünk, a stílusunk teljesen más, és én sokkal tárgyilagosabban vizsgálom a kérdést, kevésbé fikázó jellegel, mint Cortez.
Ő például van olyan erős jellem, hogy maagsról szar rátok, és nem vesz titeket komolyan.
Én sajnos még mindig komolyan vitázok nőkkel, ahelyett, hogy hülyére venném őket, mint ő.
De neked ez mindegy, csak írhass valami lekezelőt, mi?
Csak belepillantottál....
Pofám leszakad...
Ezek után most vitatkozzak veled, akinek ennyiben merül ki az ellenkező álláspnt megismerése?
Ezért nem viszitek ti nők semmire, mert nektek az, hogy nyomtok két klikket az egérrel, és olvastok 3 szót már komoly tapasztaalt, amiből messzemenő következtetéseket lehet levonni, igaz?
Általánosítok?
Nyilván, azt próbálom kiprovokálni, hogy cáfoljál már rám.
Eddig nem sikerült, mindketten a borítójáról ítéltétek meg a könyvet.
Az ilyen tapasztalatokbólalakul ki az általános nézőpont.
Igen, sok ilyen tapasztalatból, nem csak "beleolvasásból".
De általánosítani ugye csúnya dolog, ellenben olyasmit fikázni, amit nem is láttál...
Az az igazi erény...

Freshmaker 2020.08.08. 01:26:09

@Hemi12: Nem csak a te blogodat olvastam végig, hanem éppen most fejeztem be Vészmadár összes beírását kommentestül, beletelt pár órámba, de megérte.

Csak negyven posztod van és mindegyik picsányi (hogy az utolsó két beírásodra utaljak stílusosan.) Tényleg kurták, mint az általad említett picsanacik.

Sokat írtál a démonos blogjára is.
Szegény lucius is....

Megnéztelek a facebookon. :)

Hemi12 2020.08.09. 22:26:57

@Womb Rаider: ”Kivéve a sakk;) De amúgy mégis, mi jelentősége van annak, hogy genetikai determináltságú fiziológia mentén a nők a testi erőt igénylő sportokban gyengébben teljesítenek? (Mellesleg, ha elkezded jobban körüljárni a témát, megláthatod, hogy közel sem egyértelmű a helyzet :)
"Mi az erő?
Az erőre gyakran úgy gondolunk, mint egy képességre, amelynek segítségével ellen tudunk állni például a fájdalomnak. Míg a tudomány egyelőre nem ért egyet abban, hogy a férfiak vagy a nők fájdalomküszöbe van-e magasabban, egy friss kutatás eredménye szerint az embereknél és az egereknél is az a helyzet, hogy a nők, illetve a nőstények jobban tűrik a fájdalmat, mint a férfiak, illetve a hímek. A 2018-as bostoni maratonon, amikor esett az eső és hideg volt, a nők sokkal nagyobb valószínűséggel értek célba, mint a férfiak, sőt a futás közben lemorzsolódott férfiak majdnem 80 százalékkal többen voltak, mint az előző évben, míg ugyanez az arány a nők között csak 12 százalék volt."”

A helyzet csak a gendertudományos feministáknak nem egyértelmű.
Persze úgy avlóban nem egyértelmű, hogy minden nő gyengébb.
A kimagasló nők nyilván erősebbek még az átlagnál valamivel jobb férfiaknál is.
Érdekes módon mndenhol máshol én azt tapasztaltam, hogy a nők könnyebben feladják, legyen szó bármiről.
Mint említettem elég sok tapasztaaltom van, nagyon sok sportot és egyéb tevékenységet űzük/űztem.
Talán a maratonfutásnál az lehetett, hogy a nők sokkal jobbak voltak, mivel tapasztalatom szerint a nők ha valamit sokáig csinálnak, és nem adják fel, akkor biztos, hogy nagyon különleges képességűek.
A férfiak sokkal többet és keményebben sportolnak, akkor is, ha nem kimagaslóan tehetségesek (például én).
Erre az a magyarázat, hogy a férfiaktól ezt elvárják, és sükségük is van erre.
Nézd meg a konditermek vagy streetworkout parkok nemi összetételét.
A helyzet valószínűleg az volt, hogy a női indulók majd mindegyke profi volt, a férfiak között pedg sokan voltak a gyengébb képességűek.
Én ezt tapasztaltam, de mivel nem én készítettem a tanlmányt, nem is láttam, és az ominózus versenye sem voltam ott, így nem tudom, hogyan reagálhatnék érdemben.
Tulajdonképpen bármit írhattál volna, kénytelen lennék elhinni.
ettől függetlenül lehet, hoyg a nők fájdalomküszöbe magasabb.
Viszont valószínű, hogy a férfiak krízishelyzetben sokkal erősebbek, és szívósabbak.
Legalábbis kutatások ezt mutatják.
Viszont tény, hogy a férfiak kromoszómái gyengébbek, és a férfiak könnyebben halnak bele szinte bármibe.
A férfiak teljesítménye nagyobb, de gyorsabban elhasználódnak.

”Magyarázd el légyszíves, mi abban a diszkrimináció, hogy kizárod a lehetőségét, hogy a gyengébbik nem képviselője esetlegesen jobb eredményt érjen el, mint a férfiak?
"A valós verseny során azonban a sportolók a vártnál jobban teljesítenek: minél keményebb a versenyhelyzet, annál jobb eredményeket érnek el a férfiak és a nők is. Sőt, a nők teljesítménye abban az esetben is magasabb, ha férfiakkal versenyeznek. Erre jó példa a barcelonai fociutánpótlás: a 12 és a 14 év alatti csapatoknál is a lányok könnyedén legyőzték a korosztályuk fiúcsapatát, és amikor vegyes csapatokat alkottak, a lányok még a korábbinál is jobb eredményeket értek el. Gyerekkorban ezért legtöbbször nincs is ok arra, hogy nemek alapján válasszuk külön a gyerekeket, hiszen 12 éves koruk előtt nincs fizikai különbség a gyerekek között.

A közös sport pedig nemcsak a szocializálódást segíti, de egy ilyen helyzetben a lányok könnyebben meghatározzák a saját erejüket: ugyanúgy képesek focizni, futni, de nagy eséllyel az edzéshez szükséges eszközöket is el tudják pakolni. Valójában a kultúránk tesz különbséget a fiúk és a lányok között. Sok nőnek fogalma sincs arról, hogy valójában milyen erős. A tudomány szerint lehet, hogy pont annyira, mint a férfiak."

Hemi12 2020.08.09. 22:27:34

@Womb Rаider: Jobban tennéd, ha már ennyire foglalkoztat a téma, ha kissé mögé pillantanál a dolgoknak..és félretennéd a beléd sulykolt sztereotípiákat..”

Ha nem tetszik, akkor miért nem tüntiztek ellene?
Úgy tűnik, hogy ez a női versenyzőknek megfelel, hiszen másképp labdába sem rúghatnának.
Nagyon aranyosan megmagyarázod, hogy az ég zöld.
De a valóság – nem, nem kutatás, hanem VALÓSÁG – eddig az, hogy amikor férfi sportoló női mezőnyben indult, rendre lealázott minden nőt.
Még MMA-ban is, ahol azért a technika és az intelligencia fontosabb, mint a fizikai adottságok.
A lányok teljesítménye azért jobb férfiak ellen, mert a gyengébbnek (vagy aki annak van kikiáltva) mindig könnyebb a helyzete.
Egy férfi, ha nő ellen veszít, akkor világ lúzere lesz, de ha győz, akkor az nem nagy cucc.
Így neki elég sok a veszítenivalója, ami feszültté teszi.
Én is jobb szeretek versenyzők ellen taekwondozni, és jobb a teljesítményem is, mint amatőrök ellen, mert előbbi esetben ha veszítek, az nem gáz, ha győzök, az viszont hatalmas dicsőség.
Ezzel mindenki így van.
Ha egy fogyatékos harcolna egy egészségessel, akkor is ugyanez lenne a helyzet.
A másik pedig az, hogy a férfiak nem harcolnak olyan keményen a nők ellen, hiszen „a nőket nem bántjuk”.
Tudod egy kutatást értelmezni is tudni kell, nem csak eszetlenül lobogtatni.

Hoppppppp... akkor most mégis szegregáljunk fiziológiai alapon (gondolok itt a különböző rasszok izomszöveti/anyagcsere különbségeire. De azért amúgy a nőket simán összeengednéd a súlyemelésben, mer mire már a diszkrimináció! Ne nevettesss...
Szóval.. olvasgass, ne csak fekvenyomj, hasznodra lesz, hidd el..

Soha nem nyomok fekve.
És antikváriumban dolgozok, valamint ez a hobbim, nyilván folyamatosan olvasoka témában, és tapasztalok is.
Tudod az a jó benned, hogy kikéred magadnak, amikor Cortez feltételezésekbe bocsátkozik veled kapcsolatban, de te ugyanezt csinálod.
Én mikor feltételeztem rólad bármit?
Pláne ami ekkora faszság.
Igen, ez ellentmondás.
A probléma csak az, hogy nekem nem az a bajom, hogy kóülön versenyeznek a nők.
Csak akkor versenyezzenek a rasszok is külön.
Vagy a nők se versenyezzenek külön..
Nekem mindegy, csak a következetlenséget nem szeretem, és nem értem, hogy mi alapján tesznek különbséget férfi és nő között, ha nem tezsik ugyanezt a rasszok között.

:)))) Te állítottad, illenék bizonyítani..

Te sem bizonyítasz semmit soha.
Kutatásokat hozol, amiknek az eredményeit én rendre megcáfolom.
De ha szeretnéd megpróbálom előkeresni, bár én nem szeretek kutatásokra hallgatni.
Ugyanis semmi sem garantálja, hogy nem hazudnak vagy tévednek.
A legtöbb kutatás eredményét előbb-utóbb megcáfolják.

„Ez sem teljesen úgy van, ahogyan azt te elképzeled, mielőtt beleéled magad, lécci-lécci nézz utána pontosan :)”

Mi az, ami ebből nem igaz?
Ja, igen, azt nem tettem hozá, hogy a férj nyugdíját is kapja egy ideig az özvegy.

Aha.. te elvártad volna..férfi létedre, hogy egy nő védjen meg másik férfiaktól.. hát neked nem volt apád?

Férfiaktól?
Kisgyerek voltam.
Apám soha életében nem sportolt.
És basszameg, miért az ő dolga lenne?
Nem rá voltam bízva.
Vagy egy nő nem képes ellátni a munkáját, kell hozzá az apám is? :D
Beszarok, hogy mosdatod ki a felelőtlen, életeket megnyomorító picsákat...

Ja.. ha Paul Street azt mondja..vagy Cortez, az akkor már úgy is van. A nők zsarnokok..és maguk alá gyűrik a férfiakat.. de most itt én megakadtam.. gyengék, vagy erősek a férfiak?

Nem Paul Street mondja.
Ő egy sztorit mesél el, ami vele megtörtént, és a videó alatt sokan mások is mesélnek személyes sztorikat.
De persze ez nem kutatás.
Emögött nem áll anyagi érdek, csak simán egyének tapasztalatai.
Amikből a kutatások lesznek... elvileg.
A férfiak sok mindenben gyengék, és a helyzet az, hogy nem akarnak harcolni a nőkel, legaábbis a többségük.
Ezért van annyi papucsférj.
Másrészt egy 8-9 éves gyerek például nyilván gyengébb, mint jóformán bármelyik felnőtt.

Hemi12 2020.08.09. 23:07:56

@Womb Rаider:
Ha nem szeretném az ellenvéleményeket, akkor nem válaszolnék.
A linkeket nem szeretem.
Kibaszott sunyi dolog.
Veled vitatkozom, nem azokkal a kutatókkal.
Én sem fárasztalak ilyenekkel.
Linkelhetnék napestig Férfiangos cikkeket.
De nem tesze,mert nem velük vitatkozol, hanem velem, így a saját tapasztalataimat és véleméynemet írom le.
Írhatsz kutatásokat, mint érv, érthető is, de csak erre alapozni...
Ha én az edzést kutatásokra alapoznám, akkor megőrülnék, mert minden kutatás mást mond arról, hogy mi egészséges, és mitől lehet fejlődni.
Szóval nem feleslegesek a kutatások, de nagyon módjával kell nekik hinni.

A nők ugyanazt képesek nyújtani... de el voltak nyomva... és jobbak, minta férfiak.
Most itt valami nem kerek.
Ha ugyanolyanok, akkor hogy lehetett őket elnyomni?
Elnyomni a gyengébbet lehet, ők pedig még többen is voltak.
Ha jobbak a férfiaknál például kitartásban, akkor ne ugyanolyanok, hanem jobbak.
Akkor viszont megint nem értem, hogy hogyan voltak állítólag elnyomva...
Folyamatosan ellent mondasz önmagadnak.
Ilyen az, amikor random kutatásokat összeollózól kritika nélkül.
Nem tűnik fel, hogy ütik egymást?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.08.10. 22:38:20

@Hemi12: „Tudod egy kutatást értelmezni is tudni kell, nem csak eszetlenül lobogtatni”

K.O.

„Tudod az a jó benned, hogy kikéred magadnak, amikor Cortez feltételezésekbe bocsátkozik veled kapcsolatban, de te ugyanezt csinálod... ”

Meg ez is.

„A nők ugyanazt képesek nyújtani... de el voltak nyomva... és jobbak, minta férfiak.
Most itt valami nem kerek.
Ha ugyanolyanok, akkor hogy lehetett őket elnyomni?
Elnyomni a gyengébbet lehet, ők pedig még többen is voltak.
Ha jobbak a férfiaknál például kitartásban, akkor ne ugyanolyanok, hanem jobbak.
Akkor viszont megint nem értem, hogy hogyan voltak állítólag elnyomva...
Folyamatosan ellent mondasz önmagadnak.”

Kész, ennyi :D

Hemi12 2020.08.23. 21:05:16

@Freshmaker:
Akkor ezek szerint én olvasok lassan, mert nekem azért viszonylag sokáig tartott elolvasni Vész blogját.
Amúgy nem tudom akkor mi neked a hosszú, mert kb. 6x annyi karakterből állnak az írásaim, mint például Cortez-é.
Legalábbis emlékeim szerint.
Mert a legrégebbi több, mint egy éves, és nem nagyon szoktam rájuk emlékezni.

Hemi12 2020.08.23. 21:51:04

@Womb Rаider: „Szánalmas, ahogyan csúsztatsz. Egy sértett (mellesleg hatásvadász/konteóhívő) hülyegyerek egyoldalúan bemutatott, egyedi estéből rögtön igazolást próbálsz felmutatni egy általad haluzott jelenségre, miszerint a tanárnők zsarnokok, kiszívják a kisfiúk agyát, manginalizálják azokat .. lehet, ki is herélik őket?”

A konteó szó mit is jelent?
Ugyanis ez egy szép műszó, amit arra használunk, amit lusták vagyunk megcáfolni.
Valójában viszont nincs deffiníciója.
Tudod: az egyik oldal konteója Soros, a másiké az Orbáni diktatúra például.
Mindkét oldal fogyatékosai konteózzák a másikat.
Egyszerűbb szavakat skandálni, mint gondolkodni.
Elég szánalmas taktika egy vitában a konteó kártya, méginkább az, hogy a másik személyével és nem az érveivel vagy elfoglalva.
Amúgy senki sem mondta, hogy csak a tanárnők csinálnak ilyet, és méginkább senki sem mondta, hogy kiszívják az agyukat.
Ha magaddal szeretnél vitatkozni csak szólj, mi nem zavarunk tovább!

„Ezzel szemben alapos, tudományos igényű , széles körben vizsgálódó és a begyűjtött adatokból következtetéseket tevő dolgozatokat félrepöccinted, azzal a mindent felülíró, elsöprő érvvel, hogy azok csak femináci propagandák.”

Honnan tudod, hogy tudományos igényűek?
Talán doktoráltál ilyen területen?
Vagy milyen jártasságod van, hogy ezt teljes bizonyossággal állítod?
Ja, hogy ők azt mondták, hogy igazat beszélnek... értem.
Ezt hívják úgy, hogy hit.
Onnan tudjuk, hogy a Biblia igaz, hogy le van írva a Bibliában.
Ok, szép dolog a hit, de ne verd magad arra, hogy tudományos vagy.

„A fejedre ejtettek, vagy miért maradtál ilyen csökött? Mi lenne, ha a sarkos megállapításokon túl valami hasonló igényességű írásban próbálnád érvekkel és tényekkel cáfolni a leírtakat?
Az érvelésnek, vitának vannak formai követelményei, vannak elvárások, de te még ezekhez igazodóan sem vagy képes cáfolni. Hivatkozol tekintélyre: Paul Street.. vagy a közvélekedésre.. de ez Pólsztrít szinten is kissé ciki..
Közben persze gyalázol mindenkit, aki csak elképzelésed szerint oka annak, hogy szellemi fogyatékos lettél.
En bloc mocskok a tanárnők, (miként is lehetne másként, hiszen nők) a nők kurvák (is), aki férfiként nem áll melléd az pedig kretén mangina. A világod bináris. Fekete-fehér. Ez eldöntetett, ezt mindenki tudja, nem kell ezt bizonygatni, te pedig pontosan eligazítasz mindenkit, hogy hová tartozik. Mindent vagy semmit.”

Ez most kinek szól?
Én hoztam fel Paul-t, és elsősorban alatta a kommenteket.
De én egy szóval sem szoktam általánosítani, max nagyon ritkán, akkor is rendszrint provokatív céllal.
Szóval megint magaddal vitatkozol, vagy összekeversz minket.
Én is ismertem nagyon jó és motiváló tanárnőt, bár 10-ből 9 valóban egy geci.
A női edzők viszont eddig mind normálisak voltak, és jól végezték a munkájukat, akiket ismertem.
Paul Street egy meglehetősen igányes videós, semmivel sem kevésbé az, mint bármelyik mainstream újságíró, sőt, számomra ő hitelesebb, ha arról van szó, kit tartok egyenesebb embernek.
A közvélekedés másnéven pedig statisztika.
Vagy azoknak csak akkor hiszünk, ha feministák készítik őket?

„Az, amikor valaki rámutat a valóságra, arra, hogy az írásaid alapján milyen kép rajzolódik ki rólad, az nem projektálás.. sajnos nem érted, még mindig nem. Hárítasz, támadsz.. de fegyvered nem igazán van. Nem cáfolsz semmit, csak elutasítod a nem tetsző véleményt. Gyenge vagy fejben, az összes muníciód a személyeskedés és a rágalmazás.”

Érdekes, ezt a projektálás dolgot kik is használják... aki utál másokat, az látensen hasonlít rájuk... látens... látens buzik..., ja igen,a feminista elvtársnők örök ütőkártyája a látens buzizás!
Akkor nem értem miért baj, ha Cortez is ezzel érvel...

„Megszámlálhatatlan sokszor kitárgyaltuk a témát: a nők nem másodrendűek . Semmivel nem szerényebb képességűek , mint a férfiak, számtalan számos tanulmány érhető el erről, szerte a neten, a tudomány területén jegyzett emberek tollából. Veled mi a helyzet? Hirsch-index? Idézettség? Impact factor?Hol találhatók publikációid, amit a tudományterületen mozgók véleményezhettek?”

És hol vannak a nők találmányai? :D
Ja, el voltak nyomva...
De hogy nyomták el őket, ha ugyanolyan okosak?
Amúgy a tudomány nem állítja, hogy ugyanolyan okosak a nők.
Eleve a tudomány azt sem tudja még igazán, hogy mit értsen okosság alatt.
És az tény, hogy a nők és a férfiak agya eltérő.
Szóval..., honnan szeded, amit állítasz?
Mert a tudomány nagyon nem ezt mondja, sőt, igazából semmi konkrétat nem tud jelenleg.

Hemi12 2020.08.23. 21:51:53

@Womb Rаider: „A történelmi ok messzebbre nyúlik és lényegében ez (is) oka a feminizmus születésének. A nők a nem túl távoli múltig bezárólagosan ki voltak rekesztve a magasabb szintű oktatásból, hiszen a gyerekneveléshez és a tökfőzelékhez nem kell diploma, az a férfiak dolga, a nőé meg az, hogy szolgálja az urát. Legális rabszolgatrtás, jogfosztottság ..lényegében.”

Nettó faszság.
A nők is tanulhattak bizoynos korokban és népeknél, ahogy harcolhattak is bizonyos korokban és népeknél.
Eléggé tágan fogalmazol...
Melyik kor?
Melyik nép?
Ugyanis a szkítáknak voltak megbecsült női lovasíjászaik.
A középkorban pedig a szegények nem tanulhattak, ha férfiak voltak akkor sem, és ki voltak szolgáltatva a királynak, ahogy a nők is.
A nemes nők pedig tanulhattak, sőt,a kínai nőktől el is várták.
Például egy gésának kimondottan jártasnak kellett lennie a hadviselésben, hogy tudjon miről beszélgetni férfitársaságban, a műveiket és írásaikat pedig gyakorta kiadták az ottani nőknek.
Azét tanulhattak eslősorbana férfiak sok korban, mivel kettő dloghoz kellett tanulni: papság és katonaság.
A katonaságot nem nagyon akarták a nők, és nem is voltak alkalmasak rá, papok pedig nem lehettek.
Tehát?
A feltalálók pedig akkoriban nem tanultak, hanem ellesték egy mesterség fogásait a mestereiktől, majd azt fejlesztették tovább.
Iskolába nem jártak tehát.

„A tudomány területét pedig zárva tartották , kisajátították az arra érdemeseknek..és ez csak nagyon-nagyon lassan változik, de egyre dinamikusabban. Már nem találsz tudományterületet, ahol a nők ne tették volna le a névjegyüket, ahol ne alkottak volna megkerülhetetlenül fontosat. 2-300 év alatt ez nem kis teljesítmény, miközben a másik oldalról nagyon komoly akadályoztatásnak voltak elszenvedői.”

Ha akadályoztuk volna őket, akkor egyáltalán nem sikerült volna nekik.
Pont azért ment nekik, mert kaptak lehetőséget.
Amúgy miért akadályozna bárki egy női feltalálót, ha hasznot is húzhat belőle?
Ennek semmi értelme...
Senki sem olyan hülye, hogy lemondjon a pénzről pusztán azért, hogy megszopasson egy nőt.
Amúgy konkrétumot miért nem írsz soha?
Egyébként a legtöbb zsenit akadályozták valamilyen szinten.
Csak a férfiak ezeket az akadályokat leküzdik, nem pedig elkezdenek hisztizni.

Womb Rаider 2020.09.02. 18:52:06

@Hemi12: "A linkeket nem szeretem.
Kibaszott sunyi dolog.
Veled vitatkozom, nem azokkal a kutatókkal."

:)))) Szórakoztatóan együgyű vagy, keep it up!

"Ha akadályoztuk volna őket, akkor egyáltalán nem sikerült volna nekik."
akademiai.hu/406/tudomany/tortenettudomanyok/nok_a_tudomanyban_hatarok_nelkul
www.analecta.hu/index.php/taylor/article/view/12827

Öszehordasz hetet-havat, de a valóságtól megrettensz. Próbálj a tényekkel szembeszálni. Azokat nehéz azzal félrelökni, hogy feminista kurva vagy :)
Ez is jó, hogy ne csak a tudományról essék szó:
unipub.lib.uni-corvinus.hu/3387/1/VT_2018n4p58.pdf
A férfiak makacsul ragaszkodnak az előjogaikhoz, a kis játékaikhoz, a hatalomhoz, amit a cégeikben megízlelhetnek és bezony igyekeznek keresztbe tenni annak a nőnek, aki a klubjuk ajtaján dörömböl.
De persze ezt is letudhatod azzal, hogy hazudik, te ezt el nem hiszed.. ;)
unipub.lib.uni-corvinus.hu/3387/1/VT_2018n4p58.pdf

Womb Rаider 2020.09.02. 18:52:57

@Hemi12: "Amúgy konkrétumot miért nem írsz soha?"

Mire gondolsz? Te milyen konkrétumról írtál, ami ellenőrizhető, igazolt, hiteles?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.02. 21:05:27

@Womb Rаider: „A férfiak makacsul ragaszkodnak az előjogaikhoz”

Csak a nőknek vannak előjogaik.

„és bezony igyekeznek keresztbe tenni annak a nőnek, aki a klubjuk ajtaján dörömböl.”

Mint ahogy a nők is ugyanezt teszik. Ezt megint kifelejtetted.

Womb Rаider 2020.09.03. 07:46:34

@The Cortez: "Csak a nőknek vannak előjogaik."

:)
Meg sem kérdem, hogy ezen állításod igazolni is tudod-e, mert te odáig nem alacsonyodsz, te csak kijelentesz dolgokat és onnantól azt valóságként fogadod el.

Biztosra vettem, hogy egyik tanulmányt sem olvastad el, mert akkor nem írtad volna ezt a szamárságot. Pont arról szólnak, hogy a tudomány területén miért és mennyivel nehezebb előrejutni nőként és hogy jelenleg ez miért férfiak dominálta terület.
(Hasonlóság fedezhető fel az üzleti élet területén.. de ott futnak össze, hogy mindkét világ a hatalom forrása, amit évszázadokon át a férfiak ültek körül és most nagyon nehezen hajlandók megválni az ebből fakadó előnyökről.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.03. 15:12:57

@Womb Rаider: Te igazoltad az állításodat? Nem, csak kijelentettél valamit és onnantól azt valóságként fogadtad el.

Szerintem mondtam már, hogy kit fárassz a ”tanulmányaiddal”. Azt is megbeszéltük, hogy a tudás miatt férfiak uralta terület, és ezért nehezebb előrejutni nőként.

Womb Rаider 2020.09.03. 15:55:49

@The Cortez: "Te igazoltad az állításodat? "

Másat sem teszek, csak ugye te elhárítasz mindent azzal, hogy az femináci ármánykodás. Buta vagy, nincs más eszközöd.

"Azt is megbeszéltük, hogy a tudás miatt férfiak uralta terület, és ezért nehezebb előrejutni nőként. "
Velem ugyan nem beszélted meg, de ugye most nem azt akarod sugallni, hogy a nők nem képesek ugyanolyan szintű tudományos teljesítményre, ha azonos feltételek mentén férnek hozzá a tudás alapjaihoz és ugyanolyan feltételek mellett van lehetőségük tudományos tevékenységet folytatni?

De ennél számodra messze elszomorítóbb, hogy öntudatos férfi létedre nők százmilliói teljesítenek a világ számtalan pontján téged messze felülmúló szinten más most is :)

"Szerintem mondtam már, hogy kit fárassz a ”tanulmányaiddal”. "
Nyilván mondtad, csak, tudod az nem úgy működik, ahogy te azt elképzeled. Cáfolni megpróbálhatod, már, ha képes vagy egyáltalán értőn elolvasni és feldolgozni, de azzal, hogy mereven elutasítod, ignorálod, azzal egyet bizonyítasz: intellektuálisan a Bakter, vagy a Patás lovának, Sanyinak a szintjén állsz.
Máskülönben igazad biztos tudatában és felsőbrendűséged adta magabiztosságod erejével pillanatok alatt minden felsorakoztatott állítást.. vagy a sarkosabbakat legalább.. porrá tudnál zúzni.

De csak menekülsz, mismásolsz, hablatyolsz. Meztelen vagy, satnya, szánalmas.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.03. 21:51:47

@Womb Rаider: Nem, most sem igazoltál semmit, csak szokás szerint köpködtél a férfiakra.

„De ennél számodra messze elszomorítóbb, hogy öntudatos férfi létedre nők százmilliói teljesítenek a világ számtalan pontján téged messze felülmúló szinten más most is :)”

Nem az, miért lenne az? De ne kezdj megint magadból kiindulni! Biztos fáj, hogy téged még a sarki csöves is felülmúl, mert még az is létrehoz valamit :)

„mereven elutasítod, ignorálod, azzal egyet bizonyítasz: intellektuálisan a Bakter, vagy a Patás lovának, Sanyinak a szintjén állsz.”

Te meg azt bizonyítod, hogy egy műveletlen, véleményt önállóan formálni képtelen senkiházi vagy, aki más libsik ”tanulmányai mögé rejtőzik.

„De csak menekülsz, mismásolsz, hablatyolsz. Meztelen vagy, satnya, szánalmas”

Lásd, amit 1-el fentebb írtam!

Womb Rаider 2020.09.04. 10:36:51

@The Cortez: "De ne kezdj megint magadból kiindulni! "

Te csak ezt tudod büfizni? Ez a menekülési útvonalad..

"Te meg azt bizonyítod, hogy egy műveletlen, véleményt önállóan formálni képtelen senkiházi vagy, aki más libsik ”tanulmányai mögé rejtőzik."

Ebben azért van némi belső ellentmondás, máskor azért figyelj jobban. A lényeg viszont az, hogy te továbbra sem tudsz érdemben semmit cáfolni az ott leírtakból, így a lesajnáló véleményed inkább szánalmas, mintsem meggondolásra érdemes.

A tanulmányok mögé nem rejtőzni szokás, hanem azokat elolvassa az ember, értelmezi, feldolgozza, beilleszti a saját nézetei közé, vagy éppen vitába száll az azokban szereplő állításokkal, gondolatokkal. Láthatóan neked ez olyasmi, amibe rendre beletörik a bicskád, csak a buta emberek érvelése marad: "Ez engem nem érdekel, mert libsifemináci"
Nem nem érdekel, hanem ostoba vagy, hogy megérts. Óriási különbség.

De semmi gond, a makacs tagadásod és elzárkózásod többet mond ezer szónál. A rekurzív , önmagadra való hivatkozás megmutatja, hogy milyen szűk látókörű, tájékozatlan, faragatlan fasz vagy.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.04. 19:28:49

@Womb Rаider: „Te csak ezt tudod büfizni?”

Csak ezt írtam, hülye gyerek? Tanulj meg olvasni!

„A lényeg viszont az, hogy te továbbra sem tudsz érdemben semmit cáfolni az ott leírtakból, így a lesajnáló véleményed inkább szánalmas, mintsem meggondolásra érdemes.”

Te sem tudsz semmit sem bizonyítani a faszságokból :)

De te elrejtőzöl a világnézetednek megfelelő, tanulmánynak csúfolt hazugságaid mögé.

„Ez engem nem érdekel, mert libsifemináci"”

Ha egyszer az. Keress olyat, ami végre nem az!

„Nem nem érdekel, hanem ostoba vagy, hogy megérts. Óriási különbség.

Te nem értelmezed a tanulmányokat, hanem mögéjük rejtőzöl, meg dobálózol velük. Óriási különbség. Múltkor Hemi is szénné oltott mát ezzel kapcsolatban.

„A rekurzív , önmagadra való hivatkozás megmutatja, hogy milyen szűk látókörű, tájékozatlan, faragatlan fasz vagy. ”

A világnézetednek megfelelő, pojácák által írt csúsztatásokkal való dobálózás, miközben értelmezni sem tudod őket megmutatja, hogy milyen szűk látókörű, tájékozatlan, faragatlan fasz vagy. ”

Freshmaker 2020.09.04. 20:44:00

@The Cortez: Én nem értelek téged, olvasom a blogodat és nem derül ki nekem, hogy melyik kapura játszol. Most akkor akarsz nőt magadnak, vagy nem akarsz? Akarsz párkapcsolatot, vagy irtózól a gondolattól? Akarod az utódodat, vérvonaladat tovább vinni és családban felnevelni, vagy nem akarod. Esetleg csak utódot szeretnél majd, de születése után takarodjon a nő az életetekből, mert te majd gondozod és felneveled?
Olvasom a blogod, de a célod nekem nem egyértelmű. Mit szeretnél valójában? Élni egy nővel,vagy pusztuljon ki a földről a női nem?
Ezt nem gúnyból kérdem, de elolvastam a blogodat és nekem tényleg nem tiszta a célod és az üzeneted. Én azon kívül, hogy a nők mindig és mindenben szarok, itt még mást nem olvastam.
Tényleg csak ennyi lenne a magyar redpill és mgtow mozgalom és az ideológiája? Mert ez így gyakorlatilag és szellemileg nagyon-nagyon soványka...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.04. 21:09:54

@Freshmaker: „Én nem értelek téged, olvasom a blogodat és nem derül ki nekem, hogy melyik kapura játszol”

Akkor valamit jól csinálok.

„Most akkor akarsz nőt magadnak, vagy nem akarsz? Akarsz párkapcsolatot, vagy irtózól a gondolattól? Akarod az utódodat, vérvonaladat tovább vinni és családban felnevelni, vagy nem akarod.”

Ha olvasod, akkor egyértelműnek kéne lennie.

„Élni egy nővel,vagy pusztuljon ki a földről a női nem?”

Csak ez a két véglet van?

„Ezt nem gúnyból kérdem, de elolvastam a blogodat és nekem tényleg nem tiszta a célod és az üzeneted. Én azon kívül, hogy a nők mindig és mindenben szarok, itt még mást nem olvastam”

Ha elolvastad volna, akkor nem írnál olyat, hogy a nők mindig és mindenben szarok.

Womb Rаider 2020.09.05. 08:07:07

@The Cortez: Vergődhetsz, bucikám, de ettől maradsz a korlátolt proli, aki meg van győződve arról, hogy a véleménye szembeállítható, összemérhető a tudományos életben jegyzett és elismert kutatókéval.. nem, barátocskám, itt nincs demokrácia. Itt nem a véleményformálók darabszáma döntő, hanem az, hogy a megfogalmazott vélemény alátámasztható-e tényekkel, érvekkel, adatokkal. Te csak saját magadra tudsz hivatkozni, meg a szektás brosúrákra. Komolyan vehető, értelmes ember nem akad, aki melléd állna, aki osztaná a nézeteid, aki egyáltalán megpróbálná tudományos igénnyel megvizsgálni ..

Amit te csinálsz, szimpla éhséglázadás, a nincs és nem is lesz kényszerétől tüzelt segélykiáltás.

Felőlem dughatod a fejed homokba, de fogadd el : ebben a világban , üvölts is bármilyen hangosan, neked babér már nem terem. Elmúlsz lassan, szépen és csendben.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.05. 15:42:57

@Womb Rаider: „a megfogalmazott vélemény alátámasztható-e tényekkel, érvekkel, adatokkal”

Akkor jó mert a barátaid tanulmányai sem támaszthatóak alá ezekkel.

„komolyan vehető, értelmes ember nem akad, aki melléd állna, aki osztaná a nézeteid,”

Így is több osztja a nézeteimet, mint a tieidet. Melletted legfeljebb a femináci barátnőid állhatnának ki, de még ők is letagadnak. Maradnak tehát a pinahiányos mangina trollok, úgyhogy te ne ugassál komolyan vehető emberekről!

„aki egyáltalán megpróbálná tudományos igénnyel megvizsgálni ..”

Minek kéne? Nem mindenki olyan élettelen, szőrszálhasogató szarkupac, mint amilyen te vagy :)

„meg a szektás brosúrákra”

Azok kik? A szektázást is felejtsd el gyorsan, mivel te mindjárt kettőnek is a senkije vagy.

„Amit te csinálsz, szimpla éhséglázadás, a nincs és nem is lesz kényszerétől tüzelt segélykiáltás.”

Te meg a skizofréniádat terjeszted a neten. Sajnos már itt is.

„ebben a világban , üvölts is bármilyen hangosan, neked babér már nem terem.”

Még mindig több terem, mint neked, te blognélküli troll söpredék :) Ja és ne itt vekengjél, hanem válaszolj a kínos kérdésekre is! Itt az ideje, hogy a másik poszt alatt magyarázatot adj végre a röhejes identitászavarodra. Bár amikor megállapítok valamit veled kapcsolatban, akkor mindig kussban lapítasz. A mostani ilyen is elég beszédes :)

Womb Rаider 2020.09.05. 17:19:41

@The Cortez: "Akkor jó mert a barátaid tanulmányai sem támaszthatóak alá ezekkel."

Ugyan.. te el sem olvastál egy sort sem azokból:) Hozzá sem tudsz szólni érdemben, csak hajtogatod, hogy ez nem igaz.. de ezzel a véleményeddel magadra maradtál, öcsisajt, menekülsz, hárítasz.

"Minek kéne? Nem mindenki olyan élettelen, szőrszálhasogató szarkupac, mint amilyen te vagy :)"

Azért, te faszfej, mert egy fontos társadalmi jelenségről mégis miként akarsz értekezni, vitázni, ha arra már lusta vagy, hogy kellő alapossággal megvizsgálj kiindulási paramétereket, feltételeket, munkahipotizist dolgozz ki, majd vizsgáld meg és próbáld igazolni.

Nem, te ehhez nem rendelkezel elegendő tudással, neked az is elég, hogy ostoba közhelyeken csüngve harsogd a képzeleted szülte ökörségeket. A világ parányi szeletére van rálátásod, alulról szemléled azt is és elkönyvelted magadban, hogy biztos mindenhol ugyanolyan az, mint amilyennek te érzékeled.

Vagdalkozol, de soha semmi konkrétumot nem tudsz az állításaid igazolásául hozni.

"Még mindig több terem, mint neked, te blognélküli troll söpredék :)"

Mi, te nyomorult? Mi? Mesélj már, mert eddig csak azt tudjuk, hogy egy nőgyűlölő magányos, az életével elégedetlen pöcs vagy, aki másokra vetíti a nyomorát és igyekszik ezt az egészet úgy kommunikálni, mintha a másokért aggódás vezetné.

Ennyi az életed? A blog, ahol ugyanazt a semmitmondó szart reciklálod évek óta? Ez a blog, a mindened?

"Bár amikor megállapítok valamit veled kapcsolatban, akkor mindig kussban lapítasz. A mostani ilyen is elég beszédes :) "

Mit állapítottál már meg? Miből gondolod, hogy bármi, velem kapcsolatos megállapításod helytálló?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.05. 18:34:53

@Womb Rаider: Mondja az, aki mint kiderült, még értelmezni sem tudja a nagyszerű statisztikáját :)

„Azért, te faszfej, mert egy fontos társadalmi jelenségről mégis miként akarsz értekezni, vitázni, ha arra már lusta vagy, hogy kellő alapossággal megvizsgálj kiindulási paramétereket, feltételeket, munkahipotizist dolgozz ki, majd vizsgáld meg és próbáld igazolni.”

Melyikről? Annyi faszságot hánytál ide megint, hogy már nem tudom. Amúgy nem vagyunk se ügyvédek, se szociológusok, hogy minden paramétert megvizsgáljunk.

„ostoba közhelyeken csüngve harsogd a képzeleted szülte ökörségeket”

Mondta a férfiellenes közmondásokat hangoztató köcsög :)

„A világ parányi szeletére van rálátásod, alulról szemléled azt is és elkönyvelted magadban,”

Itt is a szűk látókörű gyökér mutogat ujjal.

„Vagdalkozol, de soha semmi konkrétumot nem tudsz az állításaid igazolásául hozni. ”

Te mit tudtál a bullshiten kívül?

„Mi? Mesélj már”

Minek? Hogy még irigyebb legyél?

„hogy egy nőgyűlölő magányos”

Na, pont egy ilyen femináci okfejtéseket okádó gusztustalanság nem érdemel magyarázatot.

„életével elégedetlen pöcs vagy”

Meg egy műveletlen önjelölt pszichológus sem.

„aki másokra vetíti a nyomorát és igyekszik ezt az egészet úgy kommunikálni, mintha a másokért aggódás vezetné.”

Ez gyakorlatilag a netes ámokfutásod, trollkodásod izzadtságszagú magyarázata. Legközelebb ne kend rám!

„Ennyi az életed?Ez a blog, a mindened? ”

Nem, ez csak egy része. De neked láthatóan igen.

„A blog, ahol ugyanazt a semmitmondó szart reciklálod évek óta?”

Ahhoz képest rendszeresen reagálsz rá :) Ha olyan kurva unalmas lenne, akkor le sem szarnád. Ezzel is elismered, hogy jobb, mint a nyomorult, önismétlő kommentjeid, amelyekben évek óta szidod a férfiakat.

„Mit állapítottál már meg? Miből gondolod, hogy bármi, velem kapcsolatos megállapításod helytálló?”

A másik poszt alatt olvashatod. És te miből gondolod, hogy helytállóak a rágalmaid?

Womb Rаider 2020.09.05. 19:45:30

@The Cortez: "Ahhoz képest rendszeresen reagálsz rá :)"

Már miért ne tenném? Ha összeszarod a netet, én ha arra járok, bele fogom verni az orrod és felnyalatom veled.

"Amúgy nem vagyunk se ügyvédek, se szociológusok, hogy minden paramétert megvizsgáljunk."

Ja, hogy te csak fosod a szót, ami éppen kijön a szádon, ahogy érzed, de az, hogy mindez mennyire fedi a valóságot, az már mellékes?
Elég, hogy világos a cél: meg kell találni a felelőst a te és ahozzád hasonlók nyomoráért és pellengérre kell állítani! A cél maga szentesíti az eszközt. Hazudni, rágalmazni, fröcsögni szabad, lényeg, hogy a nők kurvák.

Beteg vagy, kis barátom, neked nem blogra, nem rám, hanem egy szakemberre van szükséged, aki rendet rak a bucidban, amíg nagyobb baj nem lesz..
Mondanám, hogy befizetlek egy lobotómiára.. de valójában te genetikusan túl vagy ezen.. néhány évtized és hála az égnek, nyomod sem marad ;)

"Minek? Hogy még irigyebb legyél?"

Irígy? Miből is gondolod, hogy bármit is irigyelek, ami veled összefügg?.... de legyen, tégy egy próbát, mert a blöff itt kevés.

"Nem, ez csak egy része. De neked láthatóan igen."
Pontosan miből is látnivaló, hogy így van?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.06. 15:02:21

@Womb Rаider: Csak az a helyzet, hogy veled ellentétben én nem szarok össze semmit. Felnyalatásról meg szintén ne ugassál, ne projektáljál, mert veled nyalatja fel rendszeresen mindenki a végtermékedet.

„Ja, hogy te csak fosod a szót, ami éppen kijön a szádon”

Ne projektálj te troll geci!

„mindez mennyire fedi a valóságot, az már mellékes?

Már írtam, hogy a minimum értelmi szint felett ezek köztudottak. Nem véletlen, hogy csak te nem érted, és baszódsz rajta.

Đmeg kell találni a felelőst a te és ahozzád hasonlók nyomoráért és pellengérre kell állítani!”

Itt is magadból indulhatsz ki, mert kettőnk közül csak neked van nyomorod. Vagy ha nem így van, akkor miért szidod egész nap a férfiakat, és főleg miért szopod fel közben Orbánt? :D

„Hazudni, rágalmazni, fröcsögni szabad,”

Ebből áll a projektálós Womb Raider munkássága. Úgy van!

„lényeg, hogy a nők kurvák.”

Még mindig nem mindegyik, de érthető, hogy a dolgokat szándékosan félreértelmező szektásként ezt írod. Te viszont kurva vagy igen, de ne általánosíts magadból kiindulva! :)

„nem blogra,”

Dehogynem. Főleg, hogy eléri a célját, mert egy élettelen feminista kurva hajnaltól estig itt akar agyvérzést kapni :)

„nem rám”

Persze, hogy nem. Fiaidnak sem kellesz, férjed is leszar, ezért trolkodsz egész nap. Mégis kinek kellenél?

„hanem egy szakemberre van szükséged, aki rendet rak a bucidban, amíg nagyobb baj nem lesz..”

Mondta ezt az íráshoz is hülye, önjelölt pszichológus. Először a magadéban rakass rendet, te huszadrangú, identitászavaros fogyatékos, aztán ugass másoknak!

„Mondanám, hogy befizetlek egy lobotómiára.”

Lehet szegény fiaidnak kéne ez, hogy egy életre kitöröljenek téged.

„néhány évtized és hála az égnek, nyomod sem marad ;)”

Még mindig több, mint neked. Még csak blogot sincsen, családod állítólag van, ami vagy igaz vagy nem. Szerencsésebb, ha nem, de ha mégis, kérdem én akkor mire vitted, mire vered úgy a melled? :) Ugyanis fiaid is letagadnak, ez tiszta szégyen :)

„Pontosan miből is látnivaló, hogy így van? ”

Talán nem ez az egyik olyan oldal, ahol egész nap baszódsz, :)

Womb Rаider 2020.09.07. 11:31:28

@The Cortez: "Talán nem ez az egyik olyan oldal, ahol egész nap baszódsz, :) "

Hazudsz :)

"Még mindig több, mint neked. Még csak blogot sincsen, családod állítólag van, ami vagy igaz vagy nem. Szerencsésebb, ha nem, de ha mégis, kérdem én akkor mire vitted, mire vered úgy a melled? :) Ugyanis fiaid is letagadnak, ez tiszta szégyen :)"

Már csak ez maradt neked. A rágalmazás.

Leírod a mondatot, miszerint "A fiaid is letagadnak, ez tiszta szégyen." Jó lenne tudni, mire alapozod, mert nem hiszem, hogy ismernél IRL és azt még kevésbé hiszem, hogy a családi belügyeinkről bármi lényegi infód lehetne..
Tehát szimpla és hozzád méltón aljas, szánalmas rágalom. Csak az interneten élhetsz ezzel, a való életben bíróság lenne a vége és veszítenél.

Hazudsz, rágalmazol, mocskolódsz. Olyan vagy, mint amilyennek a blogod alapján egy értelmes és normális ember gondolna téged.

"Fiaidnak sem kellesz, férjed is leszar, ezért trolkodsz egész nap."

Fogalmad sincs, hogy milyen a kapcsolatom a családom tagjaival. Egyértelmű, hogy érvek hiányában egyetlen effektív és a hozzád hasonlóan primitívek körében effektív eszközöd van: rágalmazni, személyeskedni, mocskolódni. Semmit nem tudsz sem megmagyarázni, sem indokolni, sem bizonyítani ezen állításaiddal kapcsolatosan. Még következtetésnek is erőltetettek, a valóságról meg nincsenek ismereteid. Szánalmas féreg vagy.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.07. 12:18:19

@Womb Rаider: „Hazudsz :)”

Te meg már csak ezt tudod ismételgetni? Akkor írd miben hazudtam.

„A rágalmazás”

Neked meg a projektálás...

„Jó lenne tudni, mire alapozod, mert nem hiszem,”

Úgy volt elmenekültek előled.

„a való életben bíróság lenne a vége és veszítenél.”

Akkor nézz végre utána a fogalmaknak, mi a rágalom és mi a véleményszabadság. De ha így lenne, akkor te is a bíróságon védhetnéd magad a férjed pénzéből.

„Hazudsz, rágalmazol, mocskolódsz”

Ez még mindig projektálás.

„Olyan vagy, mint amilyennek a blogod alapján egy értelmes és normális ember gondolna téged.”

A normális és értelmes emberek mégsem ilyennek gondolnak. A retardáltak igen, úgyhogy ne magadból indulj ki, ne sértegesd a normális embereket! Most pedig ujjal mutogatás helyett gondolkodj el azon, hogy miket gondolnak a szánalmas kommentjeidről, meg a neten való egész napos trollkodásodról az értelmesek! Belegondolni is szörnyű, mi? :)

„Fogalmad sincs, hogy milyen a kapcsolatom a családom tagjaival”

Az egész napos itteni meg más oldalakon való élősködésed elég beszédes :)

„rágalmazni, személyeskedni, mocskolódni”

Folyamatos projektálgatás helyett, most szépen gyűjtsd össze a sajátjaidat!

„Semmit nem tudsz sem megmagyarázni, sem indokolni, sem bizonyítani ezen állításaiddal kapcsolatosan”

Te mit tudtál a kétbites rágalmaiddal kapcsolatban?

Womb Rаider 2020.09.07. 13:34:19

@The Cortez: "Úgy volt elmenekültek előled."

Hazudsz. Szar alak vagy. Buta, faragatlan és korlátolt.
Jellemtelen kis impotens majom.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.07. 22:26:06

@Womb Rаider: Írod ezt gyökérként, sutyerákként, szűk látókörűként. Az szép :)

„Jellemtelen kis impotens majom. ”

És egy újabb csúnya rágalom. Már kértelek, hogy ne az uradból indulj ki.

Womb Rаider 2020.09.08. 13:04:41

@The Cortez: Értem. Ha te állítasz valamit, az igazolás nélkül is maga a valóság, ám amennyiben én, az csakis szemenszedett rágalom.

Aha! Ezt a "ne magadból/férjedből INDULJ KI !" fordulatot el kéne már hagyni, ált.iskola alsó tagozatos nívó.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.08. 22:31:24

@Womb Rаider: Te milyen igazolást hoztál a férfiak ösztöneiről?

„Ezt a "ne magadból/férjedből INDULJ KI !" fordulatot el kéne már hagyni, ált.iskola alsó tagozatos nívó. ”

1. Akkor fejezd be a projektálást!
2. Ne használd soha senkire az impotens jelzőt, mert mindenki tudja, hogy a férjed az.

„ált.iskola alsó tagozatos nívó. ”

Az a te netes produkciód, valóban.

Womb Rаider 2020.09.09. 11:08:29

@The Cortez: "Te milyen igazolást hoztál a férfiak ösztöneiről?"
Légyszíves definiáld, milyen formában fogadsz el igazolást (utána természetesen az összes állításodra ugyanolyan formában illenék bizonyítékkal szolgálnod.

"Ne használd soha senkire az impotens jelzőt, mert mindenki tudja, hogy a férjed az."

:)))))))) Légyszíves kezd ezen állításod egzakt igazolásával, vagy azt kell gondolni az olvasóidnak, hogy csak egy hazug rágalmazó vagy. Elég nagy jellemhiba...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.09. 11:59:27

@Womb Rаider: Olyanban, mint amilyenben te kéred.

A te igazolásod hol van? Ne takarózz az olvasókkal, ők is tisztában vannak vele. Meg azzal is, hogy egy személyiségzavaros, feminista, rágalmazó szarkupac vagy, akinek csak és kizárólag jellemhibái vannak :)

Womb Rаider 2020.09.09. 13:29:44

@The Cortez: "Ne takarózz az olvasókkal, ők is tisztában vannak vele."

Pontosan mivel is vannak tisztában és honnan tudod, hogy tisztában vannak vele?

"Meg azzal is, hogy egy személyiségzavaros, feminista, rágalmazó szarkupac vagy, akinek csak és kizárólag jellemhibái vannak :) "
Mi az a tudás, ismeret, aminek alapján te képes vagy ilyen vélemény megalkotására.. már azon túl, hogy mocskolódni akarsz.
Ha én rágalmazok, akkor a te igazolhatalan és semmiből nem következő állításaid micsodák, ha nem rágalmak?

"Olyanban, mint amilyenben te kéred."
Elég, ha felsorolod azony bizonyítékokat, tényeket, amiknek alapján számodra egyetlen következtetés volt levonható, az, amivel egy általad amúgy semmilyen szinten nem ismert embert rágalmaztál.

A férfiak ösztöneiről pl. itt is szó esik..
ferfiakklubja.hu/fk_magazin/az_fk_noi_tamogatoi_korebol/egy_ferfinak_elete_vegeig_szuksege_van_vadaszatra_megis_tokeletesseget_egyetlen_no_oldalan_talalja_meg

De a szaporodási stratégia/szexuális attidűd eltérősége itt is meglelhető (vagy pl. Richard Dawkins Önző gén című művében)

mmi.elte.hu/szabadbolcseszet/mmi.elte.hu/szabadbolcseszet/indexa2e9.html?option=com_tanelem&id_tanelem=147&tip=0

vagy:

mersz.hu/dokumentum/evolucio__144

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.09. 22:29:00

@Womb Rаider: Miről beszéltünk? Te honnan tudod, hogy mit gondolnak?

„Mi az a tudás, ismeret, aminek alapján te képes vagy ilyen vélemény megalkotására.”

És a tieidre?

„Ha én rágalmazok, akkor a te igazolhatalan és semmiből nem következő állításaid micsodák, ha nem rágalmak?”

Én csak a tieidre reagálok.

„Elég, ha felsorolod azony bizonyítékokat, tényeket, amiknek alapján számodra egyetlen következtetés volt levonható, az, amivel egy általad amúgy semmilyen szinten nem ismert embert rágalmaztál.”

Mi volt a rágalom?

Na, mi történt, már jók a férfi szekták? Igaz, a Férfiak klubja közelebb állhat hozzád, mert ők mangina néven futnak. Elte? :O

Womb Rаider 2020.09.10. 09:53:30

@The Cortez: " Te honnan tudod, hogy mit gondolnak?"

Szerinted mit gondolhat egy ÉRTELMES olvasó valakiről, aki újra és újra megrágalmaz egy embert, akit egyébként nyilvánvalóan nem is ismert , megrágalmaz valamivel, aminek bizonyításához semmit sem tud felsorakoztatni?
?? Na, érted a kérdést? Állítasz valamit, semmilyen módon nem bizonyítod, az állítás sértő, degradáló.. így ez egy szép, kifejlett rágalom.

"Mi volt a rágalom?"
Több is volt.. pl: a gyerekeim gyűlölnek, a férjem impotens, a gyerekeim elhagytak, szégyelnek.. csak, hogy nagyon messzire ne menjünk vissza :)

Viszont látom, megint nem sikerült semmit elolvasnod abból, amit belinkeltem.. vagy nem tudtad értelmezni.. mert azt a témát szépen elengedted.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.10. 13:19:52

@Womb Rаider: „Szerinted mit gondolhat egy ÉRTELMES olvasó valakiről, aki újra és újra megrágalmaz egy embert, akit egyébként nyilvánvalóan nem is ismert , megrágalmaz valamivel, aminek bizonyításához semmit sem tud felsorakoztatni? ”

Magadnak tedd fel a kérdést, mert itt sajnos rólad van szó!

„Állítasz valamit, semmilyen módon nem bizonyítod, az állítás sértő, degradáló.. így ez egy szép, kifejlett rágalom.”

Írtam már, kezd el összeszámolni a saját kifejlett rágalmaidat. Ha tudod.

„a gyerekeim gyűlölnek, a férjem impotens, a gyerekeim elhagytak, szégyelnek”

Te sem tagadtad, hogy külföldre menekültek, legalábbis az egyik. Ha látják az itteni szánalmas produkcióidat akkor még jó hogy szégyellnek. Már ha ”értelmesek” :) Ha a férjed meg nem lenne impotens, akkor nem rágalmaznál ezzel másokat, amikor már kifogytál az érvekből. Mit is tudtál ennek bizonyításához felsorakoztatni? Mondtam, hogy először számolj el 10-ig mielőtt leírsz valamit, és nézz szét a saját kommentjeid között.

„mert azt a témát szépen elengedted. ”

Mint te a számodra kínos kérdéseket. Például azokat, amiket a másik topikban már vagy 20-szor megkérdeztem.

Womb Rаider 2020.09.10. 13:36:19

@The Cortez: "Te sem tagadtad, hogy külföldre menekültek, legalábbis az egyik."

Hol olvastál olyat, hogy menekült? Még mindig ragaszkodsz a hazugságodhoz?

"Ha a férjed meg nem lenne impotens, akkor nem rágalmaznál ezzel másokat, amikor már kifogytál az érvekből."
???? öööö... ez most komoly? Ennyit tudtál összevakarni a szürkeállományodból?
Egyelőre ott tartunk, hogy érveid neked nem voltak, viszont a posztodban fellelhető hamis állításaidra hozott cáfolatokkal semmit sem vagy képes kezdeni.

Talán praktikusabb lenne, ha azokat próbálnád kultúrember módjára bizonyítani, ahelyett, hogy a neked ellentmondóknak esel neki minden egyes alkalommal. Vagy az is megteszi, ha beismered, légbőlkapott állítások voltak, nincsenek meg az eszközeid az igazolásukra.

Ennyire nem lehetsz szánalmas, hogy minden kérdésről oda lyukadsz ki, hogy mi a helyzet Wombiék családjában..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.11. 00:26:58

@Womb Rаider: „Hol olvastál olyat, hogy menekült?”

Használjak inkább eufemizmusokat?

„öööö... ez most komoly? Ennyit tudtál összevakarni a szürkeállományodból?”

Ezt minden épelméjű ember számára egyértelmű. Mivel nem tud megbaszni, valahol le kell vezetni a fezsültséget.

„Egyelőre ott tartunk, hogy érveid neked nem voltak”

Neked mi volt az érved? Ja semmi, mert szokás szerint hamar kifogytál belőlük.

„viszont a posztodban fellelhető hamis állításaidra hozott cáfolatokkal semmit sem vagy képes kezdeni.”

Nem voltak hamis állítások, így nem is cáfoltál semmit. A példamondatokat szándékosan félremagyaráztad, csak hogy beleköthess valamibe, mert nem mertél a feltett kérdéseimre válaszolni. Végül megint ideokádtál valami hulladék statisztikát, ami sehogy sem passzolt össze a példamondataimmal.

„Talán praktikusabb lenne, ha azokat próbálnád kultúrember módjára bizonyítaniVagy az is megteszi, ha beismered, légbőlkapott állítások voltak, nincsenek meg az eszközeid az igazolásukra.”

Olvasd el az 1-el fentebbit, ne hazudozzál!

„Ennyire nem lehetsz szánalmas, hogy minden kérdésről oda lyukadsz ki, hogy mi a helyzet Wombiék családjában.. ”

Ennyire nem lehetsz szánalmas, hogy minden kérdésről oda lyukadsz ki, hogy mi a helyzet a férfi vitapartner személyével, illetve egészségével.

Womb Rаider 2020.09.14. 13:55:45

@The Cortez: "Használjak inkább eufemizmusokat?" A célnak az is bőven megfelel, ha ragaszkodsz a tényekhez és nem traktálsz mindenkit a fantáziád szülte tévképzetekkel.

"Végül megint ideokádtál valami hulladék statisztikát, ami sehogy sem passzolt össze a példamondataimmal."

Hogy te képtelen vagy értőn olvasni, azt ne nekem ródd fel. Pontosan passzoltak és cáfolták az állításaid. Azt értem, hogy te ezt sérelmezed, de akkor légy szíves állj elő egy statisztikával ami téged igazol.

"Ennyire nem lehetsz szánalmas, hogy minden kérdésről oda lyukadsz ki, hogy mi a helyzet a férfi vitapartner személyével, illetve egészségével. "
Elmész te a p...ba. Nézd már vissza mit művelsz.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.09.14. 15:16:20

@Womb Rаider: „ha ragaszkodsz a tényekhez és nem traktálsz mindenkit a fantáziád szülte tévképzetekkel.”

Te is megtennéd ugyanezt?

„Hogy te képtelen vagy értőn olvasni, azt ne nekem ródd fel.”

itt csak te vagy képtelen értőn olvasni. A bemásolt hülyeségnek semmi köze nem volt az irományhoz, főleg nem cáfoltak semmit. Egy egyszerű példamondatot vagy egy vicces feltételezést nem is lehet, de te belekötöttél, mert másba nem tudtál. Statisztikát sem lehet róla közölni, de fel dughatnád már végre a picsádba az összes, bemondás alapján készült statisztikádat.

„Nézd már vissza mit művelsz. ”

Én? Neked kéne, kezdhetnéd mondjuk a Sorozatrandizós ámokfutásoddal.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása