Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. április 19. 15:13 - The Cortez

Ribanckodás 100 kiló felett

Létezik egy olyan Blue Pill-téveszme, amely szerint a kövér csajok normálisabbak, hűségesebbek, odaadóbbak, mint vékonyabb nőtársaik. Ezen posztunkban, ezzel a röhejes baromsággal fogunk leszámolni.

tumblr_mfcupui4dz1qly1mfo1_1280.jpg

Bizonyos kék pirulás béták szerint, érdemesebb kövér nőt választani, mert azok jobbak, nincsenek magasan az elvárásaik, nem éltek kurva életet, ráadásul biztosan nem basznak félre. Ez természetesen mind faszság. A C-kategóriás csajokról már megtanultuk, hogy a kinézet nem áll összefüggésben a személyiséggel, lehetnek ugyanúgy sutyerákok, másrészt nem azért nem ugranak rá más faszokra, mert annyira egyenesek, becsületesek, hanem mert nincs rá lehetőségük. Persze fontos megjegyezni, hogy kivételek mindig, mindenhol előfordulhatnak.

A molett nőknek több csoportjuk van:

Léteznek az úgymond jó kedélyűek. Ők azok, akik bármilyen szar poénon ordítva, kivörösödött fejjel röhögnek. Gyakran irritálóak, de általában ezen kívül nem zavarnak sok vizet, nem rosszindulatúak.
Vannak az önbizalomhiányosak. Ezek maximálisan tisztában vannak a külsejükkel, így visszafogottak, sőt sokszor depressziósak. Közülük csak nagyon kevesen változtatnak magukon a megfelelő kitartás hiánya, vagy éppen valamilyen háttérben meghúzódó betegség végett.
A legrosszabbak a primitívek. Ők valóban suttyók, bunkók, nagypofájúak. Kedvelik a keménykedést, valamint a balhékat. Leginkább az életüket kocsmákban tengető, alkoholista prolik stílusával lehet összeegyeztetni a megnyilvánulásaikat. Főként elhízott roma nőneműekre jellemző ez a fajta viselkedés.
És végül, de nem utolsó sorban, van a dagadt kurvák csoportja, melynek alkotóelemei a ténylegesen ribancok + a szűzkurvák. Utóbbiak kibaszott jó csajoknak hiszik magukat, gyakran ringyóként öltöznek, szívesen faszkörhintáznának, csak hát az esetek többségében ez nem jön össze nekik. Ellentétben az előbbiekkel, vagyis azokkal a kövér pinákkal, akiknek előnytelen kinézetük ellenére, akad némi kisugárzásuk. Ők többször célba érnek: összevissza kúrogatnak, félrebasznak, más nőstények palijaival baszatják magukat stb.

Elmondása szerint az utolsó kategóriába tartozik a beteges férfigyűlölő, őrjöngő, személyiségzavaros Szubrina (továbbiakban Szubpina) is, ki nemrég begurult a hazai férfiszféra több blogjára, ahol aztán hatalmas pusztításokat végzett. Ha igazak a meséi, akkor ő egy, az állítólagos vonzerejét parittyázásra felhasználó, fiatalkorát  végigpéniszkörhintázó picsa, aki 40-hez közel ugyanúgy görcsösen válogat, miközben álmai alfahímjét várja. Ez természetesen nem jön el, így a szánalmas blogján-más oldalakon hisztizik, önmagát sajnáltatja + mindenért a palikat hibáztatja. Az agresszív femináci a saját, elbaszott ribancéletéért meg a nők tömeges elkurvulásért, szintén a férfiakat ostorozza. A kurvázás miatt dühöng, teszi ezt úgy, hogy nem egyszer beismerte: párszor pénzért baszatta a vagináját. Jó feministaként a felelősségvállalás hiányáról pofázik, közben még mindig Mama Hotelben dagasztja picsáját a végtelenségig. Egyik szavával üti a másikat, összevissza ugat, ráadásként nem olyan régen, halálos fenyegetést tett a férfitársadalom ellen!

Szubpina tragikomédiája tökéletes példa annak bemutatására, hogy mit tesz a nőkkel a sok évnyi, masszív faszkörhinta, illetve a Disney-hercegnő szellemben való szocializálódás. A frusztráció, a radikálfeminizmus és az elmeháborodottság mellett, elszállt igényeket eredményez még abban a szó szerinti nehéz esetben is, ha a kiélt-kiöregedett versenyző alatt, többször átfordul vagy akár széttörik az a bizonyos mérleg.


Kép forrása: itt

38 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7715623954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2020.04.19. 20:08:52

Figyi, azért 100 kiló felett már nem kellene ilyen cukin molettnek hívni őket. Szerintem az már a bőven kövér kategória.
Én sem hiszem, hogy a ronda és vagy dagadt nők automatikusan jólelkűek, bár itt jegyezném meg, hogy rusnya aranyásót vagy insta celeb-kurvát sem láttam még... De logikusan átgondolva, aki rá van kényszerítve arra, hogy ne csak a külseje miatt érvényesüljön, az talán már csak rágyúr valami egyéb tulajdonságra. De oké, belátom, nem gondolkodik mindenki logikusan. Abban is igazat adok a férfiaknak hogy ha már mindenképp jellemhulladék nőt választanak maguk mellé, akkor az már nézzen ki legalább jól.
Amiben viszont nem értek egyet az az, hogy sokaknak a plusz kilók egyenlő az igénytelenséggel. Én úgy látom, hogy igenis egy vékony nő is lehet igénytelen. Sőt akadt olyan, még női szemmel is csodaszép ismerősöm, akinek a konyhájából egy pohár vizet nem ittam volna, olyan retek volt. Jó ez lehet egy férfinak mondjuk nem számít, ha a jó nő mellett a csótányok ébresztik :) Szóval nálam a trampliság, elhanyagoltság nem a súllyal kezdődik.
A külső fontos, de én úgy vagyok vele, hogy idővel mindenki megszottyad, összeaszik. A természete viszont nem nagyon változik az embernek. Szóval hosszú távon érdemes talán a belső tulajdonságokra koncentrálni, természetesen mindezt úgy, hogy azért ne konyuljon le a cerka, ha ránéz a pasi a választottjára. Ja és itt említeném meg, hogy a férfiak elhízás meg tunyaság terén szerintem egyáltalán nincsenek lemaradva a nőktől, sőt.
A Szubrinás részt meg picit túltoltad, mintha valami főgonosz lenne ő, aki veszélyt, fenyegetést jelent a világ férfi lakosságára :D

A kapcsolódó posztot is elolvastam, megint felmerült ott a kommentek között az alfaság kérdése. De akkor most ki az alfa? Wolf valamiért nem, pedig elvileg sorra döngette a nőket. A Kapitány szintén nem, pedig elég erősen hisz a férfi dominanciában. Gondolom az összes házas, tartós kapcsolatban élő és/vagy gyermekkel rendelkező férfi kiesik. Mondj már akkor egy példát kérlek! Jah, a bla bla nem érdekel, hogy itt meg ott le van írva, meg milyen hülye vagyok, hogy nem tudom... Engem konkrét példa érdekel, egy létező személy, aki nálad(!) beleillik ebbe a varázslatos alfa kategóriába.

Burgermeister 2020.04.19. 20:41:54

itt van egy ilyen dagadek aki kurvara elvanszalva magatol

gabibalogh66.blog.hu/2019/12/19/barangolva_a_neten_keresztmetszet_pasik#more15358264

dagadekot soha nem kurunk meg,max szopatjuk, de inkabb felhuzzuk es otthagyjuk a faszba

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.19. 21:26:06

@MsIreneAdler: A molettet vicces szinonimaként használom :D
Az igénytelenség kérdésre nem tértem ki, mivel sok olyan kövér csaj van, aki ad magára, meg sok olyan is, aki nem. De ez ugyanígy van a vékonyaknál, izmosaknál.
Azért a természet igencsak változik egy idő után.

„A Szubrinás részt meg picit túltoltad, mintha valami főgonosz lenne ő, aki veszélyt, fenyegetést jelent a világ férfi lakosságára :D”

Miért, nem így van? :D

Wolf csak elvileg döntögette sorra a nőket. Vagyis ez sem igaz, mert minden második posztja arról szólt, hogy végül nem jött össze a dugás, így inkább hazament duzzogni. Kapitány tipikus kamu alfa. Lehet, hogy hisz a férfi dominanciában, de nem tudja alkalmazni. Attól meg, hogy valaki házas-gyerekes pali, még simán lehetne alfa. Más kérdés, hogy szinte egyik sem az.
Az alfa kategóriát nem én találtam ki. Nehéz példákat mondani – épp azért, mert kevés van belőlük. Az ismerősi körömben volt 1-2 ember, akit annak hittem, és valószínűleg azok is voltak, de aztán később ők is majdnem lapátra kerültek, tehát nyilvánvalóan elbukták a shit teszteket.

MsIreneAdler 2020.04.20. 00:47:37

@The Cortez: ja vagy úgy, azt hittem a molett 100 kilónál kezdődik neked:)
Szerintem akkorát nem változik egy felnőtt természete, hogy érdemes lenne kockázatot vállalni egy eleve gáz emberrel. Jobb nem lesz, arra nem igazán lehet számítani.
Max ideig óráig tudja valaki megjátszani magát, mielőtt kimutatná a foga fehérjét. Sokan ezt hiszik változásnak, pedig csak annyi történik, hogy felszínre kerül az eredeti én.

Szerintem inkább sajnálatra méltó, mint félelmetes, de te jobban ismered ;)

Na hát látod ez a baj az alfasággal. Hogy nem létezik. Legalább is olyan formában nem, ahogy sokan gondolják és kergetik ezt a mítoszt. Olyan egyszerűen nincs, hogy valaki 0-24-ben élete végéig alfa. Szerintem vannak egy férfinek jobb és rosszabb időszakai illetve van olyan környezet, ahol ő lehet a legjobb. Vegyünk pl egy átlagos pesti panelsrácot. Lemegy egy borsodi zsákfaluba, ő lesz az alfa. De ha mondjuk elmegy egy budai elit szórakozóhelyre, ott ő az omega :). Így megy ez. Egy csomó csóri kishapsi meg hajszolja ezt a megfoghatatlan szellemet. Mikor pedig nem éri el, akkor jön a hiszti meg a duzzogás. Pont, mint a nőknél, akikért nem jött a szőke herceg.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.20. 11:58:55

@MsIreneAdler: Főleg idősebb korra gondoltam. Akkor a természet is rosszabb lesz.

Tényleg inkább szánalmas :D

Azért nem teljesen. Van aki mindenhol alfa, és van aki csak a helyi kocsmában az. A rosszabb időszakok-visszaesések meg léteznek az alfáknál is.

MsIreneAdler 2020.04.21. 10:48:25

@The Cortez: idős korra mindenképpen rosszabb lesz. Főleg, ha már fiatalon is rossz a természete.

Na ugye. Mondtam már, ő és a blogja olyan, mint egy közlekedési baleset. Nem akarsz odanézni, de mégis megteszed, aztán meg szörnyülködsz, és bánod :D

Mióta pl. Brad Pittet is kidobták... Pedig hát elvileg ki az alfa, ha nem egy híres, gazdag, jóképű férfi? Más kérdés, hogy épeszű nő nem kezd ilyennel, ha nem muszáj.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.21. 11:55:56

@MsIreneAdler: Igen, pont mint egy valóságshow.

Brad Pittből leginkább a bulvármédia csinált alfát.

MsIreneAdler 2020.04.21. 13:02:55

@The Cortez: azért nem mellesleg egy tehetséges, jóképűnek tartott (nekem nem az esetem) pali, aki egy rakat pénzt összeszedett ezekkel a tulajdonságaival. A legtöbb nő szó nélkül aláfeküdne. Vagy mitől lehetne ő még alfább? Ha ő nem az, akkor ki :)? Nekem ez az alfaság kezd olyan lenni, mint a Jeti...ilyen "hallottam valakitől, hogy ismer valakit, aki már majdnem látott róla egy képet" :)

Reactor 2020.04.21. 13:27:28

@Burgermeister: Honnét tudod, hogy ő is dagadék zsírszalona? :D

MsIreneAdler 2020.04.21. 17:21:31

@Reactor: pontosan. A nagy alfakeresés közepette el is felejtettem megkérdezni, hogy ez hol látszik :)

2020.04.21. 18:01:59

Úgy írsz mintha olyan kibaszott jutalommal járna ha egy nő jól néz ki.

A dagadt nők azért dagadtak, mert a legtöbbeteknél jobb egy zacsi csipsz, mint csipsz..u csipzacsi. De sztem az ilyen írásaid mellé mellékelj már egy írást is az olyan bibircsókos varangyokról, akik azt hiszik nekik jár a cuki instán csücsörítő 20 éves. 2 választási lehetőség van: szart se tud/ akar egy pali nyújtani, ennike. Nem éritek meg azt az energiabefektetést. Világos? Azért néznek így ki a nők kedves Vat, mert silány az elérhető felhozatal.
Persze ha az én nagypapim is vörösdiplomás lenne én meg semmirekellő adminisztrátor picsafüst teljesítménnyel és okostojás szemüveges jóllakott óvodás jópofizós lófaszmócsing, akkor nekem is gyűrűt húztak volna a hurkás dologtalan ujjaimra. Ismered azt a típust ugye? Általában még auto is van a seggük alatt és mindegyiknek lesz férje egy-kettőnek nem is rossz. Szóval az a hírem nyuszifül, hogy lötyögtetitek a hájsegget, és mikor rácsaptok elnézegetitek ahogy hullámzik, csak nektek is készen kell minden a fokhagymagerezd popótok alá és azt se bánjátok ha köménymag lesztek az óriáskiflin.

Ja arról is írhatsz, mostanában a 40-es pasik 50-es 60-as nénikkel jönnek össze, mert azoknak van lakás a segge alatt.
Hogy kezd fordítottá válni a helyzet és ti se vagytok különbek. Mindenki egy szar szemétláda.

2020.04.21. 18:12:09

Én mondjuk vártam hogy legyen kinek jól kinézni, de szarok vagytok ahhoz. Én meg azért nem fogok jól kinézni, hogy valami vérunalmas lófasz mellett tekerjem a házimunka-főzés-munka dögunalmas élet dögunalmas tévézés dögunalmas jópofa hazug rokonok ismerősök verklit. Szar szar és szar. Ezt érzik a dagadt nők és ezért szarják le a szart is.

Reactor 2020.04.21. 19:03:28

@MsIreneAdler: Végignéztem sebtében a bejegyzéseit - de tényleg csak sebtében, mert kétfelől is támadtak időközben, meg kellett őket állítani (végül sikerült, de a hadseregem nagyobbik része is odaveszett). Nem írná sehol, hogy kövér lenne. Az viszont tény, hogy el van szállva magától. De Szubhoz képest még mindig Tündér Ilona.

MsIreneAdler 2020.04.21. 20:13:17

@Reactor: én nem olvastam bele a blogba, azt hittem a linkelt posztból kiderül hogy miért lett itt most ő megemlítve, de nem vágom. Vagy ki tudja, lehet Burgermeister megérzi az ilyet, kiszagolja a túlsúlyt a világhálón keresztül :D
Ne hagyd magad :)

Burgermeister 2020.04.21. 20:14:43

@Reactor: Lattam a tinderen, kepzelj egy 60as aszalt fekvo balnat.

Reactor 2020.04.21. 20:39:12

@Burgermeister: Akkor érthető. Rendben, hiszek neked :) Tehát kövér is és hatvanas is. No thanks.

@MsIreneAdler: Megoldódott a rejtély, ezekszerint fent van Tinderen. Bár nem biztos, hogy fent kéne lennie ezek után.
Ja, és sikerült konszolidálnom a helyzetet, sőt, ellentámadásra készítettem fel a sereget :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.22. 01:06:20

@Hintapalacsinta: Ez eddig a leggyengébb, legszarabb feminista trollkodásod itt :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.22. 01:07:26

@Burgermeister: De azért próbálkoztál nála a kommentekben.

Reactor 2020.04.22. 03:41:50

@The Cortez: Azért a nickje vicces, jót nevettem rajta :D olyasmi ez, mint a "SzámlázottSzemöldökTetoválás" vagy a "Leninkristály" nick :DDD

2020.04.22. 05:12:07

@The Cortez: De még mindig be nem vallanád mennyire örültél, hogy hisztiztem neked egy kicsit, addig malmozok :D

2020.04.22. 05:27:17

@The Cortez: És hogy őszinte legyek, ha nem a poszthoz mellékelt kép miatt, akkor a címe miatt tiszta szégyen ide kommentelni. Igazán jó lenne, ha nyitnál valami nőseggnyaló blúpill blogot.

MsIreneAdler 2020.04.22. 09:02:00

@Reactor: ja ja. Megoldódott a rejtély, pedig az én elméletem mennyivel izgalmasabb volt :)
Amúgy ezt én sem értem, a Tinderen kép alapján kell, lehet választani, akkor hogy kerül az ember kapcsolatba olyannal, aki nem tetszik?
Ügyes vagy :D

MsIreneAdler 2020.04.22. 09:04:33

@Burgermeister: ja hogy a profilkép (vagy mittomén mi van a Tinderen) alapján nem látszott az alkat. Naggyon cseles :D

2020.04.22. 15:22:49

@The Cortez: Nem hiszem, különben is csak vicceltem :D

Maddness69 2020.04.29. 02:11:55

A túlsúly - főleg nőknél - vörös posztó. Betalál rendesen! ;)

Reactor 2020.05.07. 20:51:55

Nők osztályozása súly szerint:

- Normál
- Teltkarcsú
- Duci
- Molett
- Kövér
- "Kirov reporting..."

Hemi12 2020.08.02. 22:09:23

@:
Tipikus női hozzáállás...
Megmagyarázzátok, hogy miért vagytok igénytelen, lusta szarok.
Beszarok basszameg, hogy ilyet le lehet írni sírás nélkül.
Én azért kezdtem el edzeni, mert jobb akartam lenni másoknál és magamnál.
Látszik, hogy bennetek semmi törekvés sincs, csak lötyögtök a világban és az alfák általi megkúrásnál többet nem tudtok elképzelni.
Ha az nincs, akkor minden értelmetlen.
Edzeni azért kell, mert az ember attól ember, hogy úgy is néz ki, meg persze attól, hogy átlépi a határait.
Tényleg, mi a fasznak művelődni is, ha senki nem kúr meg, igaz?
Érdekes, hogy az olvasásra senki nem mondja azt, hogy "minek olvassak, úgysem kellek senkinek".
Azért nem mondják, mert faszság lenne.
Edzéssel ugyanekkora hülyeség.
A legtöbb nő amint kezd kihívást jelenteni valami egyből feladja.
Nektek a siker ingyen kell, megdolgozni nem akartok érte.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása