Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. március 31. 19:37 - The Cortez

MGTOW a korona idején

Sokan lesajnálták, rengetegen hisztiztek miatta (többek közt VT 135, az A sorozatrandizó kamu antifeminista- és red piller házimanginája), de végül a koronajárványnak köszönhetően, lényegében a MGTOW lett a világ életformája.

day_3_new_beginnings_by_pajunen_ddt521u-pre.jpg

Persze nem bomlottak fel egy csapásra a párkapcsolatok-házasságok, és a párok továbbra is ugyanúgy basznak egymással (mivel egy légtérben eleve megfertőzhetik a másikat), de mostanában mégis az az elvárás, hogy senki ne érintkezzen senkivel + mindenki maradjon otthon a picsáján. Most valahogy egyik kék pirulás politikus sem nyúlkál az alsónadrágunkban, semelyik nem veri az asztalt, hogy a faszunkat kizárólag gyerekcsinálásra használhatjuk. Tehát a sok démonizálás meg őrjöngés ellenére, hirtelen széles körben elterjedt a MGTOW, ráadásul mindjárt a 3-as szint lett a trend, viszont könnyen meglehet, hogy hamarosan a 4.-ből szintén kapunk egy kis ízelítőt.
Hiába van vírusveszély, természetesen így is akad néhány balfék, valamint 1-2 hülye picsa, aki ugyanúgy ismerkedésen, társkeresőzésen, randizáson töri a fejét. Hozzájuk hasonlóak a gyökér, felelőtlen kurvák, kiknek testnyílásaik még mindig tárva-nyitva várják a kedves vendégeket.
Nemrég kijárási korlátozást rendeltek el, egyre több hely bezár, ezáltal egy csomóan kimaradnak a melóból. Én nem gályázok home office-ban, kényszerszabadságon sem vagyok (pedig lennék), mert a szarfaszú főnökeim a speciális helyzetet gátlástalanul kihasználva, a szokásosnál sokkal több munkát vezettek be. Figyelembe véve az évente megrendezett nőnapi seggnyalásukat, amely értelemszerűen idén sem maradhatott el, semmi meglepő nincs a dologban.
Egyébként a koronavírus korszaka utáni idő lesz az igazán érdekes. Sokan a világvégét, a gazdaság összeomlását jósolják, míg mások radikális társadalmi változásokra (egyik ilyen lehet a MGTOW világszintű fennmaradása) számítanak, ugyanakkor többek szerint minden visszaáll a régi kerékvágásba.


Kép forrása: itt

133 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8115573360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2020.04.03. 09:48:55

@Reactor: jó kérdés. Például, aki ezt a mozgalmat menőnek gondolja, de önerőből nem hagyna fel a "nőzéssel". Persze, az ilyen kamuzósok abban a minutumban visszatérnek a régi kerékvágásba, amint elmúlik a veszély. De addig is vagány. Vagy mittomén :)

@The Cortez: a nőknek nem kell a szexrobotfickó. De ezt már azt hiszem megbeszéltük, szóval nem mennék ebbe megint bele. Ha csak azt elgondolod, mennyivel kisebb a kereslet a selyemfiúkra, mint a kurvákra... szerintem előbb vesznek majd valami robot kutyust.
Értem, tehát az a logikus következtetés, hogy a bosszúvágyad, kárörömöd a nők bukását illetően talán (!!) sértettségből fakad, az már shaming language. Amit én mondok az (csak egyszerűen, minden ellenérv nélkül) sületlenség. Ez milyen language :D? De hagyjuk is.
Ne nézz King filmeket, ha a könyveket sem szereted. Sajnos a filmek nagyobb hányada meg sem közelíti a könyvek beteg hangulatát, és valóban csak amolyan harmatgyenge katyvaszt kapsz. Azért van némi remény, pl. itt a Castle Rock sorozat, ami inkább csak a merít a regényekből.

VOGAben 2020.04.03. 12:09:15

@Burgermeister:

A még/már tünetmentes clamydia és HPV miatt szoktak hozzá, ehhez az ááá nekem semmi bajom nem lehet c. fikcióhoz! A rohadékok :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.03. 15:04:31

@Reactor: És mit profitál belőle?
Igen vannak pózerek, divatmajmok, meg nem kevés skizofrén is. Mint a cikk elején említett VT.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.03. 15:19:02

@MsIreneAdler: Igen megbeszéltük. Azt is, hogy nekik nincs rá nagy szükségük. Vagyis lenne, de idővel azt is csak elbétásítanák. Viszont ettől még nekik is gyártani akarják.
Igen ez shaming language. Rohadtul nem írtad, hogy talán. Ne utólag szépítsd :) A sületlenséget a szexrobotos sületlenségeidnek köszönhetően feltételeztem.

A King-művekből készült filmek nagy része szintén szar. Viszont Kubrick Ragyogása mérföldekkel jobb volt, mint a könyv. De még az It filmek is, igaz a tavalyit még nem láttam. Akadnak még jobb feldolgozások, amelyek nyilván jobbak az eredeti műnél.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.03. 15:36:15

@VOGAben: Na igen, a nemi betegségekkel kapcsolatban is ilyen felelősségteljesek, hogy az erőszakmegelőzésről ne is beszéljünk :D

MsIreneAdler 2020.04.03. 17:08:24

@The Cortez: sajnálom, ha megszégyenítésnek érezted azon halvány feltételezésemet, hogy esetleg valamelyik nő (vagy több is) megbántott téged valaha. Szerintem ezen semmi szégyellni való nincs, így nem tudtam átérezni, hogy ez a hátsó gondolatom bántó lehet számodra. Bocsánat. Mindezek mellett örülök, hogy nem történt veled ilyesmi.
Ha a Ragyogás tetszett, ajánlom a Doctor Sleep-et. Ez egy sorozat, Dany felnőtt, kvázi egy folytatás.
Erőszakmegelőzés? Itt mire gondolsz?

Reactor 2020.04.03. 18:50:42

@The Cortez: Gondolom bizonyos nőknél szerez ezzel értelmetlen pluszpontokat. Mást esküszöm nem tudok elképzelni, pedig élénk a fantáziám, elhiheted.
Mindazonáltal a nők nagytöbbsége azt se tudja, mi az az MGTOW. Ha meghallják, azt hiszik, valaki az anyjukat szidja.

Eddig a legeslegjobb Stephen King-film a 2007-es Köd volt (Frank Darabont). Aki olvasta a novellát, az tudja, hogy jobb mint az írás, még maga King úr is elismerte. Ez különösen a befejezésére igaz.
A 2017-ben készült Köd sorozat viszont egy akkora nagy rakás szar, hogy már jeges-havas a teteje. A sávszélességet is sajnáltam a letöltésére, nemhogy a pénzt.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.03. 19:48:24

@MsIreneAdler: Te ezt kijelentetted minden előzmény nélkül.

Könyveben sorozat? Láttam a Doctol Sleepet. Kubrick művének meggyalázása volt :D

A nemi erőszakra.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.03. 19:53:51

@Reactor: De láthatóan nem szerez plusz pontokat.

A Frank Darabont-féle feldolgozásokból az A remény rabjai meg a Halálsoron a jó. A Köd pont az egyik leggyengébb King-adaptáció. Különösen a vége miatt.

Reactor 2020.04.03. 20:11:34

@The Cortez: Persze hogy nem szerez, de ezzel csak jóval később szembesül. Ő úgy gondolja, ezzel igenis szerez. Hát hadd higgye... :D

A Ködtől konkrétan mái napig rémálmaim vannak, pedig én aztán Freddy Krőgeren nőttem fel, meg ilyenek. A novellától sokkal jobban sikerült amúgy, abban nincs benne a Jessup közlegényes jelenet, és a vége is elég pocsék. Annyiban jobb a novella, hogy abban írnak még egy zöld, szitakötő-szerű lényről is, érintőlegesen, ami a filmből kimaradt.
A Remény Rabjai pedig örök klasszikus.

MsIreneAdler 2020.04.03. 20:50:35

@The Cortez: bocsánatot kértem, mondtam, hogy sajnálom. Mit tegyek még, hogy ne rugózz ezen :) ? (amúgy nem könnyíted meg a dolgom, hogy erre most ne írjak semmit :D)
Lehet, hogy a karantén teszi, de nekem tetszett a Doctor Sleep. Nekem a Ragyogás nem tetszett :D. Az It egész jó, de anno a könyv a fejemben egész máshogy állt össze. A szereplők jók, ez azért fontos.
Azt értem, a megelőzésen pislogtam, hogy ez kizárólag a nők feladata lenne? Vagy mi? Bár tuti jól mutatna egy női kommandós osztag, ami járja az utcákat :) Reactornak bejönne ;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.03. 21:19:13

@Reactor: A Köd olyan, mint egy Zs-kategóriás horror film. Thomas Jane valami hihetetlen szar benne (mint anno az A megtorlóban). A végét is ő tette tönkre a hiteltelen alakításával. Amúgy jól van megírva a sztori, meg a karakterek sem annyira rosszak.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.03. 21:45:43

@MsIreneAdler: Nem rugózok, megszoktam. Ez egy tipik női reakció. Sajnos.

A Doctor Sleep totál középszerű, dark fantasy horror. Az volt vele a fő baj, hogy elvetette az előzmény szellemiségét, ennek ellenére felhasznált jeleneteket belőle. Minek?

Az új It egy horrorvígjáték. A régi olcsó változatban vannak röhejes dolgok (főleg a 2. felében), de még az is sokkal jobb, mint a könyv.

Nem, de egy embernek mindent meg kell tennie, hogy ne legyen potenciális áldozat. Férfiaknak is, de a legtöbbjük meg is tesz mindent. Ők valahogy felelősebbek ebben a témában.

MsIreneAdler 2020.04.03. 22:13:45

@The Cortez: a besértődés és a rugózás is tipikus női reakció, mégis te csinálod:) Sajnos.
Jó, a D. S. is erre a 80-as évek retro vonatra akart felpattanni. Az a baj, hogy én csípem az ilyen folytatásokat, szeretem tudni, mi lett a szereplőkkel. Ezért ez esetben hajlamos voltam elnézni neki a hibákat. De miért nézel Stephen King adaptációkat, ha nem szeteted a könyveit? Kínzod magad így vírus idején, vagy mi :)?
Szóval szerinted a nők felelőtlensége miatt következik be a nemi erőszak? Ez elég egyedi felfogás.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.03. 22:42:46

@MsIreneAdler: Nem sértődtem be. Mondtam, ez már egy elég megszokott dolog tőletek. Sajnos.
Ez is, mint manapság szinte minden. Akárhogy nézzük, ez egy szar folytatás :D King adaptációkat inkább régen néztem. Attól, hogy a könyvei rosszak, még a feldolgozások lehetnek jók, és néhány valóban jó. King egy túlértékelt író. Könyvben eddig csak a Ragyogáshoz meg az Ithez volt szerencsétlenségem, vagyis a 2 legjobbnak tartotthoz. Ha ilyenek a legerősebb művei, akkor bele sem merek gondolni milyenek a közepesek vagy a gyengébbek :D Amúgy az új HBO sorozatot, A kívülállót jónak mondják.
Részben és nem minden esetben.

2020.04.03. 23:06:11

@The Cortez:

"Nem, de egy embernek mindent meg kell tennie, hogy ne legyen potenciális áldozat."

Nem arra találták ki a törvényeket, hogy mindenki feleslegesen szorongassa vele mások tökét. A törvényeket be kell tartatni (egytől-egyig, nem csak aktuálisan egy helyzetben hol az egyiket hol a másikat attól függően, hogy kit esik jól éppen szopatni ezzel vagy azzal. A törvények összesége nem egy szerszámosláda vagy egy cukorkabolt, ahol kedvére válogathat az ember), nem az egyéneket baszogatni orrbaszájba hogy mit tegyenek még magukért. A kibaszott társadalom arra való, hogy az egyénekről levegyen bizonyos terheket, mert az, ahol mindenki csak magára meg saját kis csoportjára támaszkodhat, az vadállati szintű életmód és barbarizmus. És nem az egyének dolga mindenestül megváltani a világot és senkitől nem várhatsz nagyobb áldozatot, mint amennyit áldoztak érte. Egyébként te vagy az aki szerint mindenkinek szentterézanyának kéne lennie, de azért szivesen seggfejeskedsz azokkal, akiknek erre rohadtul nincsen szüksége. Állandóan antifeminizmus így meg antifeminizmus úgy, de miközben anyuci lekvároskenyerét eszegetitek, a szent mami törölgeti szoknyájával a könnyeiteket, hogy "jajj mami MNK...:'( tudom édesegyetlenkisfiam, szerintem is MNK, ezért nem engedlek el édeskisfiam soha, tudod hogy itt a helyed anyuci mellet, soha nem engedlek el..."

És még rólam mondják hogy nem normális.
Ma pl. egy nő csak úgy rángatta be a kiskutyáját a lépcsőházba, csak hogy bemehessen mielőtt a közelébe érnék, azt beszóltam, hogy nem kell megfojtani a kutyát csak mert jövök...
Nem tudom mindenki hülye vagy mi a fasz van?

MsIreneAdler 2020.04.03. 23:08:43

@The Cortez: dehogy ezek a legjobbak. Általában az ilyen agyonhájpolt művek pont, hogy nem jók. Például láttad a Stand by me-t? Na az könyvben is nagyon ott van. Nem a horror, amit megszokhattunk tőle. Abban egyetértünk, hogy felkapottabb annál, mint amilyen jó. Nekem mondjuk nosztalgia. Tinikoromban fogtam magam és elolvastam az összes addig megjelent könyvét. Hát nem sokat aludtam azon a nyáron :D
Nyilván az ember próbálja csökkenteni a kockázatot, de sokszor ez nem elég. Nem azért erőszakolnak meg több nőt, mint férfit, mert a férfiak felelősségteljesebbek. Az erőszakért pedig mindig kizárólag az elkövető a felelős. Ráadásul az ilyen esetek általában nem a "felelőtlenül" (bármit is jelentsen ez nálad) viselkedőkkel történnek.

2020.04.03. 23:09:17

@Reactor: Copjad le magad örömödben hogy te annyira extrovertált vagy :)

2020.04.03. 23:10:28

@The Cortez: Nyald ki a saját segged miközben a kamucsaj accoddal beszélsz magaddal.

Reactor 2020.04.03. 23:33:38

@The Cortez: A dialógok és a jelenetek mind így vannak megírva a novellában, szóval nagyon is jól illeszkedik a kettő. Azért meg külön hálás voltam, hogy nem volt klisés szexjelenet a filmben, csak egy kis bevezetője, és végül úgyis meghalt mindkét karaktere.
A szituáció és különösen a szörnyek pedig kellően veszélyesek és ijesztőek voltak szerintem, összehasonlítva más horrorfilmek főgonoszaival (Sikoly, Kör stb.), a repülő fullánkos rovarok és azok a pókszörnyek könnyen legyőzhetőek voltak, csak épp bődületesen sok volt belőlük. A parkolóban sétálgató monstrum ellen pedig semmit nem ért az az egy vacak pisztoly. Végén a Lehetetlenül Magas Lény pedig remekül szimbolizálta, mennyire reménytelen is a helyzetük...szóval az összkép, összhatás szerintem kellően sokkoló volt.

@Tripla Dé: Én extrovertált? :D április elseje már elmúlt! :DDD

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.04. 00:06:39

@Tripla Dé: Ennek nem sok értelme volt. Te itt voltál Karácsony körül is. Akkor is csak magadat égetted, minek jöttél vissza?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.04. 00:12:54

@MsIreneAdler: Láttam. Az is elég túlértékelt film. Több olyan műve volt, ami nem horror.

Igen, az egyénnek is van felelőssége. A férfiaknál inkább a sima bűncselekményekre gondoltam. Tudom, hogy pont a visszafogottabb, gyámoltalanabb nőkkel történnek ilyesmik, de nem minden esetben.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.04. 00:14:00

@Tripla Dé: Vagy a Szubpina vagy :D Ez sok mindent megmagyarázna.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.04. 00:20:41

@Reactor: Ebből a filmből leginkább a vallási fanatikus nő, meg a lezárás maradt meg. Illetve az, hogy a lények valami hihetetlen szarul néztek ki. Nem tudom mitől voltak ijesztőek :D A Sikoly nem a félelemkeltésről szól, de az A kör már sokkal inkább, és teljesíti is a célját, ezzel ellentétben.

Reactor 2020.04.04. 02:39:20

@The Cortez: Nem hiszem, hogy ő a Szubpina lenne :D teljesen más a stílusa, szókincse, és belőle amúgyse nézném ki, hogy zoknibábúk készítésével bajlódna.

A valláskárosult nő elég idegesítő volt, a regényben ráadásul jóval öregebbnek írták le, tehát Marcia Hayden nem a legszerencsésebb választás volt.
A lények pedig pontosan olyanok, ahogy az író leírta őket :D tehát King urat tessék fikázni :D
Egyébként a filmnek alig a felében használtak CGI effekteket a lényekre, a másik felében rendes, kidolgozott modellszörnyeket használtak. Volt is erről egy kisfilm, a "Monsters among us: Creature FX of the Mist", ott mindegyiket bemutatták.

Az MP figurája és a patikás jelenet szintén nincs benne a novellában, szóval a Köd azon NAGYON ritka példányok egyike, ahol a film tényleg jobban sikerült.

2020.04.04. 08:10:09

@The Cortez: Ezt már csak azért is tudhatnád, hogy nem én vagyok az, mert az is te vagy :P
Még nem is dörgöltem volna ezt most az orrod alá, ha nem kéne magyarázkodnom.

2020.04.04. 08:12:30

@Reactor:

"Én extrovertált? :D április elseje már elmúlt! :DDD"
Nálam minden nap április 1 van! :D

Köszi :)

MsIreneAdler 2020.04.04. 12:05:51

@The Cortez: szerintem bármilyen esetben történik erőszak, az kizárólag az erőszaktevő hibája. Nem tudok olyan szituációra gondolni, ahol az áldozat kvázi "megérdemli", amit kap. Nem tudok különbséget tenni, hogy melyik a súlyosabb büntett, hogy egy futó nőt vagy egy buliból hazatartó, akár részeg nőt erőszakolnak meg. Jó, hát idehaza, még sokakban él az a tévhit, hogy a nő a kacérságával megbabonázza az öltözékével provokálja a férfiakat, aztán ezért azok tök jogosan megadják nekik... Csak akkor vajon miért azokban az országokban történik több erőszak, ahol a nők kábé egy liszteszsákban járnak, kelnek az utcán? Ők is felelőtlenül, dögösen pislognak?
Egyébként ezek tényleg próbálják kiszemelni, hogy ki a gyenge láncszem. Viszont pont ezért kurvára meglepi őket, ha valaki nem hagyja magát és visszatámad, ez az idő pedig pont elég lehet a menekülésre (ez sajnos saját tapasztalat).

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.04. 14:28:09

@Reactor: Attól még megváltoztathatja. Egész nap a neten őrjöng, miért ne lehetne ez is ő? Ráadásul pont azt a 3 embert kezdi el egyből támadni, akivel nem rég gondja akadt :)

Pont úgy néztek ki a szörnyek, mintha nagyon olcsó CGI-al csinálták volna őket.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.04. 14:29:38

@Tripla Dé: Mivel lebuktál, így most kitaláltad, hogy én vagyok mindenki. Ügyes, de Wolfit kihagytad.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.04. 14:33:00

@MsIreneAdler: Az elkövető a bűnös, de az áldozatnak is van felelőssége. Vagy ha nincs, akkor annak a hülye gyereknek sincs, aki odamegy kötözködni a cigányokhoz/tőle nagyobb emberekhez, majd azok jól megverik. Jobb esetben.

Reactor 2020.04.04. 14:39:31

@Tripla Dé: Biztos lehetsz benne, hogy én nem ő vagyok :) akár fogadhatunk valami nagyobb összegben is :DDD jó jön egy kis izgalom néha :D

@The Cortez: Igazából ő most mindenkit utál és gyűlöl, viszont még álnicken se volna képes rá, hogy pátoszos hangnemben akadémiai székfoglalót tartva értekezzen, simán nyomná a kurvaanyázást :) ismered a mondást: a farkas a szőrét elhullajtja, de a természetét megtartja. Ám meg ha belemegy a fogadásba, úgyis kiderül...

@MsIreneAdler: Ez teljesen igaz, az erőszaktevőt senki és semmi nem mentheti fel. Szerintem nem is erre akartunk kilyukadni, merthogy a legnagyobb felelősség őt terheli. Néha viszont jogosan teszik fel a kérdést, hogy mit keresett az adott lány a város legrosszabb hírű negyedében lenge öltözékben hajnali fél háromkor :) érted :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.04. 15:01:02

@Reactor: „pátoszos hangnemben akadémiai székfoglalót tartva értekezzen”

Hol volt itt ilyen? :D

„Ez teljesen igaz, az erőszaktevőt senki és semmi nem mentheti fel. Szerintem nem is erre akartunk kilyukadni, merthogy a legnagyobb felelősség őt terheli. Néha viszont jogosan teszik fel a kérdést, hogy mit keresett az adott lány a város legrosszabb hírű negyedében lenge öltözékben hajnali fél háromkor :)”

Erről van szó.

MsIreneAdler 2020.04.04. 15:45:16

@The Cortez:
@Reactor:

Minek ment oda, mi:)?
Nyilván mindent megtesz az ember, hogy kerülje a veszélyes helyzeteket. Nekem csak az különös, hogy szinte soha, semmilyen más bűntény esetén nem merül fel az áldozat felelőssége.
Pl ha betörnek hozzád, erőszakosan behatolnak, hogy stílszerű legyek, a kutya nem firtatja, hogy nem volt-e túl hivalkodó a házad, miért pont oda épült, meg különben is csak egyre volt zárva a kapu, nem kettőre...
Ahhoz képest, hogy bebizonyosodott, hogy a legtöbb nőt nem lenge ruhában és nem is rossz környékeken éri támadás, még mindig tartja magát az az álláspont, hogy ő is hibás. Szerintetek milyen érzés az, hogy egy így meggyalázott nőnek még magyarázkodnia kell, hogy "de hát én tenyleg csak a kinyúlt macinaciban futottam"?
Ja és innen indultunk:

"Na igen, a nemi betegségekkel kapcsolatban is ilyen felelősségteljesek, hogy az erőszakmegelőzésről ne is beszéljünk :D"

Tehát onnan, hogy a nők felelőssége az erőszakmegelőzés, mintha az erőszak a nők felelőtlensége miatt valósulhatna meg. Ez pedig nem igaz.

MsIreneAdler 2020.04.04. 15:47:37

@The Cortez:
@Reactor:

Engem nem támadott, szóval nen Szubrina :D

Reactor 2020.04.04. 15:56:45

@The Cortez: Szub kommunikációjához képest ő tényleg akadémiai székfoglalót tart :D
Tudod jól, Szub hogyan közli a mondandóját: kurvaanyád neked is, neked is meg neked is, aztán jő a mondanivalójának az érdemi része, aztán valami önfelmentés, hülyeség, vagy ilyesmi, aztán viszontlátásra helyett kurvaanyázás megint.
Néha szomorúan elolvasom a régi kommentváltásainkat, akkor valamiért tudott korrekt hangnemben társalogni.

@MsIreneAdler: Nyilván úgy értettem, hogy ha csak az egyik, csak a másik körülmény teljesül - mittomén, lenge ruhában van, vagy áttipeg a város legrosszabb hírű negyedén - az még messze nem az ő felelőssége. Ha viszont mind a három stimmel, ott azért már fel lehet tenni ilyen kényes kérdéseket. Az esetek döntő többségében viszont egyértelműen az elkövetőt terheli minden felelősség.
Az erőszak- és bűnmegelőzés a zsernyákok feladata LENNE, de idehaza Orbánisztánban, ahol a korrupció az ország természetes állapota, evidens, hogy leszarják ezt is, mint minden mást. pláne ha buckalakó volt az elkövető. Manapság a rendőr csak akkor rendőr, ha bírságolni kell, na meg ha a vasúti átjárónál trafizni. Nem véletlen, hogy 2010-hez képest megnégyszereződött a vagyon- és életellenes bűncselekmények száma.
Hát kéremszépen ez van, ha a két kiló krumpliért megvehető réteg szavazati jogot kap.
Ám te Édes vagy <3 téged sokkal szívesebben megismernélek ezek után, mint Szubot :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.04. 17:18:30

@Reactor: Önfelmentés, férfihibáztatás meg önfelszopkodás! Régen normális volt?

Igen, de nem lehet minden sarokra rendőrt állítani. Ha rendesen végezhetnék a munkájukat, akkor is lenne személyes felelősség. Meg akkor a kurvának öltözött nőt is megbüntetnék :D

„Ám te Édes vagy <3 téged sokkal szívesebben megismernélek ezek után, mint Szubot :)”

Vigyázz, vele is így kezdted. És utána inkább ne keress online szerelmet :D

Reactor 2020.04.04. 17:49:44

@The Cortez: Természetesen mindenkinek van személyes felelőssége. Szép is lenne, ha mondjuk a MÁV-ot vádolnák azért, mert az idióta sofőr a piros jelzés ellenére a sínre hajtott, vagy az ÉMÁSZ-t azért, mert valaki felmászott egy távvezeték-pilonra, amin történetesen épp nem volt figyelmeztető tábla. Van is ilyen mondás, hogy aki kétszer adja magát veszedelemre, a szerencsét ne vádolja.
Nem is kell minden sarokra rendőr, az viszont abszurd, hogy lassan már az ember seggéből is videókamera fityeg, ennek ellenére a bűnözés töretlenül növekszik 2010 óta. Sintér Sanyika és a "két hét alatt rend lesz" ugye...
Ígérem, MsIreneAdlerrel vigyázni fogok! :D Ő abszolút nem tűnik ennyire intoleráns, ellenséges és hálátlan természetnek, sőt, az észérveket méltányolja, ami nőknél aztán tényleg ritkaság. Egyébként Szubnak ezt az oldalát nem ismertem, a hamutartós cikket leszámítva sehol nem kelt ki így magából, én meg aztán végképp nem adtam neki rá okot.
Mindegy, sose bánd! Fő, hogy a végére csak kibújt a szög a zsákból.

MsIreneAdler 2020.04.04. 18:28:31

@The Cortez: ezt írta, hogy te meg én egyek vagyunk? Ezen átsiklottam, illetve inkább azt hittem Reactorra gondol. Hát nem is tudom, hogy ez rád vagy rám nézve nagyobb sértés :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.04. 18:39:07

@Reactor: Pedig manapság ezt éljük. A mai Pécé-világban, ha valaki elesik a sípályán, akkor az a síparadicsom üzemeltetőit teszi felelőssé.

„az viszont abszurd, hogy lassan már az ember seggéből is videókamera fityeg, ennek ellenére a bűnözés töretlenül növekszik 2010 óta”

Ez így van. Meg van az a frusztráló élményed, hogy megfigyelnek és bármilyen kisebb szabályszegésért elővehetnek. Viszont hasznosak is, mert többször a kameráknak köszönhetően kaptak el bűnözőket, meg több szarabb környék nyugisabb lett általuk.

„Ő abszolút nem tűnik ennyire intoleráns, ellenséges és hálátlan természetnek, sőt, az észérveket méltányolja, ami nőknél aztán tényleg ritkaság”

Igen. A sorozatranidzón is üdítő kivételt jelentet a sok feminista, megmondó picsa között.

„Fő, hogy a végére csak kibújt a szög a zsákból.”

Mióta mondtuk már neked? :D

MsIreneAdler 2020.04.04. 18:57:30

@Reactor: persze nem kell hülyének lenni. Fogalmazzunk úgy, ha tanácsot adnék, azt mondanám, ne smúzoljon az ember lánya mindenkivel, ne fogadjon el senkitől semmit, és még véletlenül se igyon annyit, hogy ne tudjon magáról. Utólag nem bántanék senkit, akivel ilyen szörnyűség történt.
Kedves vagy tényleg, de én soha nem titkoltam, hogy nem partnerkeresési céllal járok ide. Szeretem megismerni mások gondolatait, minél eltérőbbek az enyémnél, annál jobban érdekelnek. Szeretek beszélgetni, vitázni, de "úgy" nem keresek senkit. Szubrina pedig megmutatta neked az igazi arcát abban a pillanatban, ahogy rajongóból átvedlettél saját, az övével nem azonos véleménnyel rendelkező személlyé. Amit veled művelt, azt azért tettem szóvá, mert egyrészt igazságtalan volt, másrészt meg milyen jogon becsmérelt téged ő, aki az itt látottak alapján sem intelligenciában sem kifejezésmódban, a nyomodba sem érhet.

@The Cortez: nyugi, nem kell féltened tőlem Reactort, ártalmatlan vagyok.

Reactor 2020.04.04. 21:05:03

@MsIreneAdler: Igen, ezek az esetek főként bulikban, fesztiválokon stb. esnek meg, oda meg, tapasztalatom szerint nem a legerkölcsösebb réteg jár (ez egyformán igaz férfiakra, nőkre, és nem holtomiglan-holtodiglan kapcsolatok szoktak kialakulni a táncparkett vagy a söntések mellett).
Magam sem partnerkeresési célzattal vetettem fel az ismerkedés gondolatát :) Ne vedd egyből lánykérésnek :D Inkább mondjuk úgy, szívesen eltársalognék ilyen témákról - vagy bármilyen témákról - személyesen is véled. Ráadásul még Dűnézni is megtaníthatlak, ha már úgyis kényszermagányra vagyunk kárhoztatva, ez a játék képes hosszú napokból rövid órákat csinálni :))) Ráadásul itt híre sincs a vírusnak, ahol vagyunk, ez a szektor úgymond "zöld zóna", tehát biztonságos. Az idő is csodás, úgy néz ki, a tél végleg visszavonulót fújt, ilyenkor kell piknikezni :)
Nem olyan lényeges, csak jólesett, hogy így mellém álltál (jogosan), és a racionális szempontot képviselted, mint minden épeszű ember, Szub pedig egyetlen felvetést se akart meghallgatni vagy átgondolni, az van, amit ő mond, és punktum. Szóval ezek az indítékaim, nem az, hogy milyen szép melleid vannak (szépek?) :D
Tényleg igen ritka, hogy ilyen értelmes nővel összefusson az ember, szökőévente egyszer ha előfordul. És most épp az van...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.04. 21:28:17

@MsIreneAdler: „Fogalmazzunk úgy, ha tanácsot adnék, azt mondanám, ne smúzoljon az ember lánya mindenkivel, ne fogadjon el senkitől semmit, és még véletlenül se igyon annyit, hogy ne tudjon magáról. ”

Ezeket mondja minden normál ember, mégis 1000-el megy az őrjöngés érte.

Nem féltem, csak rávilágítottam, hogy ne repüljön rá ilyen látványosan meg ilyen hamar egy másik csajra, főleg a múltkori után.

MsIreneAdler 2020.04.04. 22:21:50

@Reactor: nem tudom, még sosem jártam fesztiválom, mindig valami más dolgom volt, most meg már öreg vagyok hozzá :)
Jó, jó. Én csak szeretem tisztázni a dolgokat jó előre. Remélem ez nem baj. Nem vagyok ám magányos, emiatt ne aggódj. Dűne helyett inkább WoW vagy Heartstone. De tudom, miről beszélsz, mikor beszippant valamelyik játék. Bár most nekem a blog a játék.
Szúrta a szemem, ami történt.
Kevesebb férfi értékeli az értelmet egy nőben, mint gondolnád :), de szerencsére akadnak kivételek.

MsIreneAdler 2020.04.04. 22:24:56

@The Cortez: szerintem ez annyira nem rárepülés, inkább csak szimpla szimpátia. Egyébként is, ha neki bármilyen szinten Szub bejött, akkor én tuti nem jönnék be. Ég és föld vagyunk.
De basszus addig emlegetjük, hogy még a végén megjelenik:D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.05. 00:53:52

@MsIreneAdler: Csodálkozok, hogy eddig nem jelent meg. Ismerjük az ígéreteit...

Reactor 2020.04.05. 03:44:23

@The Cortez: Ki tudja, lehet azért teszem, hogy pukkasszam őt? Nálam sose lehet tudni. ;)
Nagyon is elképzelhetőnek tartom, hogy elképesztően felmérgesítené a jelenet :D

@MsIreneAdler: Persze hogy nem, szeretem az őszinteséget, én magam is az vagyok. Aki ezért haragszik meg rám...nos, nem nagy veszteség. Ennek mindenesetre örülök, hogy nem vagy magányos, és te is hasznosan ki tudod tölteni az időt, akárcsak én. Ám nem Dűnézek egész álló nap ilyenkor se :D van, hogy grafikázom, van hogy zenét szerzek, és van, hogy az írásaimon dolgozok. Ha az aznapi munkával végeztem, akkor jöhet egy jó kis Dűne 2000 hadjárat - természetesen "Lehetetlen" fokozaton (legkevesebb pénz, kezdéskor senkim sincs, 5 ellenség).
Szóval abszolute nem baj, ha kiemelted, nem partnerkeresési célzattal vagy online. A szimpátia megvan, remekül tudunk beszélgetni, és hogy bejönnél-e...ki tudja :) Ami Szubot illeti, nem teljes egészében "jött be", inkább voltak szimpatikus, jó tulajdonságai, volt pár közös nevező, mondjuk így. Ezek jöttek be igazából, de a külsejével, súlyával se lett volna az égvilágon semmi probléma. Neked is van számos jó tulajdonságod, amennyit eddig láttam, mindamellett nekem is van rengeteg rossz tulajdonságom, több emberre való :D

És tényleg: lehet hogy megjelenik, hogy mit MERÉSZELÜNK itt, kibeszéljük... :D

MsIreneAdler 2020.04.05. 12:00:40

@The Cortez: hát reméljük ezt betartja. Nem tudom, hogy lenne-e hozzá most türelmem (neked meg soha nem is volt :D:P)

MsIreneAdler 2020.04.05. 12:13:37

@Reactor: jah, hát én is tudom, mennyire rohadtul hasznos a billentyűzetet/kontrollert nyomogatni, vagy a telefonon pötyörészni :D
Szóval csak azért mondasz "szépeket" , hogy féltékennyé tedd :)? Én nem bánom, ha teljesül a vágyad és kapva kap az alkalmamon, én csak örülök, hogy segíthettem. Felőlem haragudhat rám, engem már így is elkönyvelt egy rossz kapcsolatban élő unalmas szürke egérnek, aki az ő csodás személyisége által idevonzott férfiakra vadászik :D Na persze :)

Reactor 2020.04.05. 13:38:58

@MsIreneAdler: Talán ez is közrejátszik, igen, hogy zöldítsem kicsit :D Elsősorban ám azért mondok szépeket, mert így is gondolom, no meg mert szerintem nagyon jó természetű vagy :) Azt sajnálom csak, hogy korábban nem találkoztunk, ritkán tudok ilyen jókat beszélgetni nővel ám. Segond, még semmiről nem vagyunk lemaradva. Szerintem sok jó vonzó tulajdonságod van, többek között, hogy tényleg meghallgatod az ellenoldal véleményét is ilyen...hogy mondjam..."nemi" kérdésekben, és még igazat is adsz neki, ha van igaza. Na meg az is szimpatikus, hogy nem ijedsz meg a saját árnyékodtól.

Én is így vagyok ahogy te: rám is haragudhat, mert őszinte voltam - de ez rendben is van, mindenben nem érthetünk egyet. Veled se biztos, hogy mindenben egyetértenénk, de ezzel se lenne semmi gond, te nem könyvelnél el semmilyen fasznak engem csak ezért. Ő meg...hát na, látod. Ilyen faszok, olyan faszok, gondolom azóta én lettem a Dűnés fasz nála. Vagy ásványos fasz? Tegyék meg tétjeiket, hölgyeim és uraim :D

Ha olyan rossz kapcsolatban élnél, már rég kiléptél volna belőle szerintem, nekem nem úgy tűnik, mintha a megrögzött önsorsrontók közé tartoznál. De még ha így is lenne, hogy vadászol az ő csodálatos személyisége által odavonzott férfiakra, igazán nem tehet neked szemrehányást, elvégre leírta, hogy úgyis a tóparton mereszti mind a faszát, jó nagyokat pecázgatva, sört vedelve meg szétdugható valagakról ábrándozva (remélem pontosan idéztem), tehát úgyse kellene neki egy se :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.05. 14:43:40

@Reactor: „És tényleg: lehet hogy megjelenik, hogy mit MERÉSZELÜNK itt, kibeszéljük... :D ”

Mint a randizón. Meg hát itt is rendszeresen segget csinált a szájából.
Azt nem tudod melyik filmes oldalra járt fórumozni, meg persze ismerkedni?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.05. 14:46:17

@MsIreneAdler: Dehogy tartja. Itt is hányszor megígérte már, hogy nem jön vissza. Egy ilyen gyenge jellemű ember szerinted hogy tudna tartani egy fogyókúrát?
Ha visszajön, akkor repülni is fog. Ő lesz az első, akit kidobok, mivel ő is ezt csinálta velem. Ok nélkül természetesen.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.05. 14:52:54

@Reactor: Azt kihagytad a dicséretlajstromból, hogy nem dőlt be kritika nélkül Wolf meséinek. Azt mondta nem az a lényeg megtörténtek e, hanem, hogy mi a tanulságuk. Én is mindig ezt mondtam.

MsIreneAdler 2020.04.05. 16:09:54

@Reactor: próbálok elfogulatlan lenni. Nekem sem megy mindig.
Na igen. Szerintem szub azért hiszi (jobban mondva kétségbeesetten hinni akarja) hogy rossz kapcsolatban élek, mert teljesen más a felfogásunk a párkapcsolatról. Én úgy gondolom, hogy attól még, hogy kapcsolatban vagyok valakivel, attól még ő egy önálló személy, nem az a dolga, hogy a szórakoztató központom legyen és csak velem foglalkozzon hátralévő élete minden percében. Nyilván együtt a legjobb, hisz ezért van valakivel az ember, de nem szabad rátelepedni a másikra. Gondold el, hogy fel volt háborodva, hogy valaki, akivel csak neten ismerkedett, nem válaszolt elég gyorsan neki. Szerinted milyen szintű figyelmet vár el akkor egy IRL kapcsolatban? Bele sem merek gondolni.
Persze senki nem lesz elég jó neki, de ne is csodálkozzunk, ki is érhetne fel a nagyságához :D?

MsIreneAdler 2020.04.05. 16:31:15

@The Cortez: szerintem az, tökre nem számít, hogy ő most husi, vagy sem. Hidd el, én tudom, mi fán terem a diéta, szóval egyáltalán nem kárhoztatom amiatt, hogy ő nem vág bele. A gond ott kezdődik, hogy valószínűleg nincs megelégedve magával, ezért ilyen agresszív, ezért említi meg szinte minden bejegyzésében, hogy ő duci. Szóval mégiscsak kellene ezen változtatnia, ha ez ennyire zavarja őt (!). Mert ezt nem más miatt, saját maga miatt tegye meg az ember.
Wolf bejegyzéseivel kapcsolatban, amúgy lehet csak azért vagyok szkeptikus, mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy a nők ennyire "lazák", hogy hipp hopp ott teremnek vadidegen pasik lakásán dugás céljából. Nem voltam én sem szent, de így valahogy sosem tudott "elvarázsolni" senki, hogy elsőre minden mehetett... Pedig lehetőség volt bőven. Személy szerint semmi problémám ezzel, nem ítélem el ezeket a lányokat, inkább csak meglepő, hogy milyen bátrak (és hogy mennyire nincs önkontrolljuk és tartásuk)

Reactor 2020.04.05. 17:03:41

Nyáááá, pont úgy lett, ahogy éreztem - levélben el lettem hordva mindennek, csak úriembernek nem. Meg hogy a háta mögött irkálunk, holott az összes bejegyzés és komment teljesen nyilvános. Szerintem csak az zavarja, hogy itt fölöttem nincs hatalma, nem tud úgy cenzúrázni, ahogy néki jólesik. És persze abban a hitben él, hogy megdugni akartam.
Hát higgye ezt, ettől nékem nem lesz drágább a Pepsi-cola a TESZKÓban... :) Csináltam volna finom süteményt, de mindegy is, majd csinálok MsIreneAdlernek :)
Egyébként nem Dűnés fasz lettem, hanem "pinaforgó", a változatosság gyönyörködtet, no :D

@The Cortez: Nem tudom, igazából nem is jártam annyira utána, anno a Homáron akadtunk össze, onnét kerültem a blogjára. A Sorozatrandizót épp csak elkezdtem olvasni, nem lep meg, hogy ott is felment benne a pumpa, mintha csak személyesen is érintett lett volna a történetben, pedig senki nem bántotta.
Ez is igaz, hogy MsIreneAdler elég jól tud a sorok között olvasni, és tud kritikusan állni ehhez-ahhoz, de mégse megy át soha nettó prosztóságba.
Ám ment a blogod a könyvjelzők közé! :)

@MsIreneAdler: Ha ez vigasztal, nékem se. Mindenesetre amikor csak lehet, próbálok érzelemmentesen a tényekre koncentrálni.
A párkapcsolatról való felfogásotok tényleg ég és föld. Én le is írtam néki, hogy nem szokásom napi szinten tartani a kapcsolatot senkivel, pláne ha semmi érdekes nem történt, természetesen rutin jelentést mindig írok és küldök is. Ha bármi rendkívüli történik, akkor meg azonnal megírom. Ebből semmi jó nem sülhet ki, ha az egyik ember úgy lóg a másikon, mint valami kullancs...csak rossz. Ha számára ez az ideális kapcsolat, akkor már sokadszorra se lehet meglepődni, miért nem talál senkit. Én se vagyok ám megelégedve a külsőmmel, de hát mit tehetnék, ezt dobta a gép, attól, hogy cirkuszt csapok belőle, nem leszek hirtelen Brad Pitt.
Ám ne aggódj, én nem is próbálnálak úgy elvarázsolni, hogy rögtön első alkalommal legyen valami :D azt nyilván megjegyezném, ha csinos vagy, és vonzó, meg azt is, ha tetszenél nekem, de hát ezt amúgy sincs értelme tagadni. Sokkal fontosabb, hogy mennyire vagy széles látókörű és jó beszélgetőpartner. Nem tudom, ez valahogy fontosabb nékem, mint hogy milyen vagy az ágyban, lenyeled-e stb., de biztos én vagyok rosszul bekötve :)

Szubrina 2020.04.05. 17:39:25

Ez az egész valami elképesztő.
Nyugi kortez nem olvastam a blogod, teljesen véletlenül vetődtem ide...ugyan is levelezésbe kezdtem valakivel, akinek kísértetiesen pont ugyanolyan bugyuta és modoros a stílusa, mint Reactornak, gondoltam hát lecsekkolom a mi jó öreg Reactorunkat, h használja-e ezt a nickjét, kommentel-e vele vagy váltott és most már azt használja.

Erre fel az aktivitásánál megláttam, h Szub így Szub úgy, aztán láttam, h a ti kommentjeitekben is Szub így, Szub úgy.

Természetesen valahol érthető, h nincsen más témátok, mert az életetek egy üresen kongó tér, a fejetek pedig dinnyelével lötyögő dinnye.

Az, h a hátam mögött beszéltek nem azt jelenti, h később nem találhatok rá, de még is csak a hátam mögött pofázódtok rólam. Hiszen a tudtom nélkül én vagyok a téma és nincs nekem szólva, h hejj gyere olvasd mit írunk rólad. Csak véletlenül találtam rá, h tényleg már több, mint egy hete egyikőtökhöz se szóltam, de még mindig rólam pofáztok, anélkül, h bármelyikőtök is ismerne engem valójában.

Reactor mondandójából azért le lehet vonni pár taktust, amiatt, h elutasítottam és ugye sérült a férfiúi hiúsága, nem csak a baszásról van szó, de nem találkoztam vele és kész, mert nekem ő kevés, akkor mi a retkes fasznak legyen oda értem, csak őt óvtam, de persze neki ezt megérteni is derogál.

MA:Na most, nem várom, h a páromon csüngjek egész nap, de minek egy párkapcsolat, ha társas magányban éltek egymás mellett?

Ha jobban érzed magad a virtuális barátaiddal, mint az IRL pasiddal, ugyebár, igen határozottan szar kapcsolatod lehet, de ugye kényelmes, mert ha be kell csavarni egy villanykörtét, van kit ugrasztani...kinek mire van igénye ugyebár, hát nekem nem erre.

Az, h valaki 4 napig nem válaszol egy levélre úgy, h nem ír közben, h bocs, majd írok...hát elég fura a mai felgyorsult világban, sztem normális, h kiakadtam rajta. Az illető közben azt állította, h rohadtul érdeklem, csak nem jön az ihlet, én meg levettem, h hazudik, mert ha valóban érdekelném, kezét-lábát törné, h írjon nekem. Aztán ezen ő fel volt háborodva, pedig ez van, aki érdekel minket azért teszünk, aki nem azért nem, ez pofon egyszerű, akkor is, ha te sem érted MA.

A duciságom azért van terítéken gyakran, mert nem szándékozom megtéveszteni senkit, ez vagyok, a külsőmmel együtt vagyok egy kerek egész (szó szerint), ha valakinek ez nem tetszik fel is út le is út a blogomról. Viszont mivel majdnemhogy a hasonmása vagyok a milliók által imádott Ashley Grahamnak, így nagyon nem érzem, h szar nő lennék, meg amúgy sem, de ez ékes bizonyíték.

Érdekes, h néhány balfaszon kívül (ti) vannak akik elismerik azt, h mennyire intellektuális nő vagyok, na persze, ha érdekeitek nem diktálja, h elismerjétek, h esetleg még nálatok is értelmesebb vagyok, akkor nem fogjátok, ez tiszta sor., nincsenek kétségeim.

Kortez nyugodtan tiltsál ki, de előbb hadd olvassa el ez a két jómadár, a válaszaimat, mert nagy nagy tévedésben vannak velem kapcsolatban.

Az meg, h miért érdekel téged ennyire, h melyik filmes fórumon voltam, több, mint kifejezetten érdekes, mert bármiféle érdeklődésed irányomban, szánalmas és nyomorúságos és ellent mond az összes rólam alkotott véleményednek.

Te vagy egyébként a legköpönyegforgatóbb, mindközül, hiszen itt bunkóztál, aztán meg priviben egészen kedvessé változtál, aztán itt megint kaptam a bunkóságot...
Ezért utasítottalak végül el téged is, mert képtelen voltál mindenhol normálisan beszélni velem, hiszen én egy kedves nő vagyok, akkor is, ha egyesek kiprovokálják belőlem, h visszatmádjam őket a támadásaik után.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.05. 19:35:08

@Szubrina: Na mit mondtunk? 5-ösünk lenne a lottón. Egy napig sem bírtad ki baszd meg!

„Nyugi kortez nem olvastam a blogod, teljesen véletlenül vetődtem ide...ugyan is levelezésbe kezdtem valakivel, akinek kísértetiesen pont ugyanolyan bugyuta és modoros a stílusa, mint Reactornak, gondoltam hát lecsekkolom a mi jó öreg Reactorunkat, h használja-e ezt a nickjét, kommentel-e vele vagy váltott és most már azt használja. ”

A szánalmas hazugságaiddal anyádat etessed!

„Az, h a hátam mögött beszéltek nem azt jelenti, h később nem találhatok rá, de még is csak a hátam mögött pofázódtok rólam”

Mivel mindenkit kitiltottál a picsába, csak a seggnyalóidat nem.

„Viszont mivel majdnemhogy a hasonmása vagyok a milliók által imádott Ashley Grahamnak,”

Nem tudom hol vannak azok a milliók, viszont annyit emlegeted ezt a csajt, hogy a végén még elhiszi valaki. Lehet hasonlítasz rá, de hiába, ha 20-szor olyan kövér vagy mint ő. Ezért sincsen senkid.

„Érdekes, h néhány balfaszon kívül (ti) vannak akik elismerik azt, h mennyire intellektuális nő vagyok”

A hozzád hasonló retardáltak. Őket ne vegyük már komolyan :D

„Az meg, h miért érdekel téged ennyire, h melyik filmes fórumon voltam, több, mint kifejezetten érdekes, mert bármiféle érdeklődésed irányomban, szánalmas és nyomorúságos és ellent mond az összes rólam alkotott véleményednek.”

A filmes fórumot azért kérdeztem, mert az egyiken betalált egy hozzád hasonló picsa, aki nyilván te voltál.

„Te vagy egyébként a legköpönyegforgatóbb, mindközül, hiszen itt bunkóztál, aztán meg priviben egészen kedvessé változtál, aztán itt megint kaptam a bunkóságot...”

Előtte is beszéltünk itt normálisan, meg később is, de végül nem bírtál magadon és a férfiellenes, feminista eszméiden uralkodni, így aztán megint balhé lett a vége. Ezt is magadnak köszönheted!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.05. 19:39:33

@MsIreneAdler: Pedig a nők pont ilyen kurvák, csak ő nem ekkora alfa :D A vége felé váltak igazán hiteltelenné a történetei.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.05. 19:44:37

@Reactor: Nem sokáig bírta türtőztetni magát. Még volt pofája hazudni is, hogy csak véletlenül keveredett ide :D
Ha nem tiltott volna ki senkit az oldaláról, akkor nem irkálnánk a "háta mögött".

„Ám ment a blogod a könyvjelzők közé! :)”

Köszi, már ideje volt :D

„fontosabb nékem, mint hogy milyen vagy az ágyban, lenyeled-e stb”

A legfontosabb kérdések :)

MsIreneAdler 2020.04.05. 20:45:55

@Szubrina: nem a hátad mögött beszéltem, ez egy nyilvános blog, bármikor megnézheted, mit írok rólad. Nem írtam semmi olyat, amit neked ne mondtam volna már el, meglepetés nem érhetett. Sőt, veled ellentétben én sosem hordtalak le mindenféle buzi kurvának meg picsának,se a hátad mögött, sem a szemedbe, és nem is tervezem.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.05. 20:48:30

@MsIreneAdler: „én sosem hordtalak le mindenféle buzi kurvának meg picsának,se a hátad mögött, sem a szemedbe, és nem is tervezem.”

Pedig megtehetnéd.

MsIreneAdler 2020.04.05. 20:54:52

@Reactor: ahhoz, hogy én sütit ehessek, ahhoz már szinte külön bolygóállás kell, szóval hagyom is. Nem is szeretem a sütiket inkább. Ezerszer inkább egy stake.
Ööö azért a napi kapcsolattartás alap. Főleg, ha együtt éltek :D.
Meg szép szép, hogy jól el lehet velem dumcsizni, de hidd el, azért más is kell egy kapcsolathoz. Aki velem van, az nyilván (az általad is említett) egyéb jó tulajdonságaimat is élvezi.

@The Cortez: na, miket olvasok? Nem is mondtad, hogy te is ki lettél kosarazva :D

Reactor 2020.04.05. 22:37:16

@Szubrina: Ha jól emlékszem, egyszer nem támadtalak sehol. Most se teszem. Ha oly rosszindulatú volnék, mint állítod, kiadtam volna a valódi nevedet, a magánleveledet, és így tovább. Nem tettem, és nem is tervezem. Ugyan mit nyernék azzal, ha kitolnék veled?
Az egész azon indult, hogy készpénznek vetted a sok doomzday-próféciát, amit a média orrba- szájba nyomat a koronavírusról, és felháborodtál azon, ha valaki más, némi mögöttes tudással a birtokában felvilágosított, hogy nem eszik azt olyan forrón.
Magad írtad, hogy te is jókat nevettél a SARS-pánikon, a madárinfluenzán, és társain. A poént szándékosan nem lőttem le, hogy vajon utánaolvasol-e saját magad. A rettegett SARS-t szintén koronavírus okozta! Más vírustörzs, ez igaz, de attól még a koronavírusok családjának egyik tagja. És ehhez virológiai szakanyagot se kellett volna elolvasnod, ugyanis a Wikipédia is leírja...
Mindegy, felháborodtál, közölted, hogy látni se akarsz, és le is tiltottál. Én még azelőtt eljöttem. Sajnálom, hogy ilyen véget ért a barátságunk, de beláthatod, nem én akartam így. Amúgy minden kommentem nyilvános, ahogy látod, sehol nem írtam ocsmány dolgokat rólad.
Azt mindenesetre köszönöm, hogy nekem ajánlottad a csókos cikket. Ezért is mondom, hogy igenis vannak pozitív tulajdonságaid, csak hát...több a negatív sajnos. És továbbra is fenntartom, hogy nem volt szándékomban lefeküdni veled, ha jól emlékszem, én magam írtam, hogy miért nem...visszaolvashatod.

@The Cortez: Nem tudom, miért gondolja, hogy a háta mögött irkálunk. Nyilvános a bejegyzésed, nyilvánosak a kommentek, az övé is, a miénk is, és amúgyis letiltott a saját blogjáról mindenkit. Ha annyira a háta mögött akarnék irkálni, magánleveleket irkálnék :)

@MsIreneAdler: Na látod, többek között ezért is lehet szeretni téged, mert nem útszéli stílusban kommunikálsz :) egyesek szerint a kultúrált stílus fölösleges modoroskodás, de úgy néz ki, ezzel mégiscsak jobban szót lehet érteni.
Hát ha a sütemény nem "gyere-be" számodra, nyilván akkor mást ennénk. Ám semmi rágcsálnivalót se fogyasztasz? Se édeset, se sósat? Én nem tudnék édesség nélkül meglenni egy napig sem, cukrot cukorral, csokit csokival!
Természetesen ha igényelnéd, naponta is írhatnék, csak épp érdekeset nem tudnék írni :)
És igenis érdekelne minden jó tulajdonságod is, de még a rosszak is :) Ha másért nem, már ezért is érdemes volna megismerkedni, na meg a jó beszélgetések miatt is. Úgyis megkaptuk már, hogy kibeszélünk másokat a hátuk mögött, akár rá is szolgálhatunk a vádakra igazából... :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.05. 23:41:50

@MsIreneAdler: Pedig írta a hisztiposztjában, hogy engem is kidobott veled együtt.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.05. 23:53:19

@Reactor: „Azt mindenesetre köszönöm, hogy nekem ajánlottad a csókos cikket”

Ja ott megemlített. Azt hittem eddig tartott az örihari.

„És továbbra is fenntartom, hogy nem volt szándékomban lefeküdni veled, ha jól emlékszem, én magam írtam, hogy miért nem...”

Mert összenyomott volna a súlyával.

Ezt mondom, hogy ő száműzött mindenkit az oldaláról. Egyébként ez is fáj neki, hogy az egyébként halál unalmas blogján nincs értelmes párbeszéd. Ezt múltkor be is vallotta a randizón.

MsIreneAdler 2020.04.06. 00:32:50

@The Cortez: ja nem. Én erre a privát kikosarazásra gondoltam:

"priviben egészen kedvessé változtál, aztán itt megint kaptam a bunkóságot... Ezért utasítottalak végül el téged is, mert képtelen voltál mindenhol normálisan beszélni velem..."

MsIreneAdler 2020.04.06. 00:41:32

@Reactor: nem igazán rágcsálok, csak néha.
Élőben ilyen vagyok, mint itt, így beszélek, ezeket a szavakat használom. Tényleg nincs bennem semmi különös,szóval mondhatni máris ismersz :)

Reactor 2020.04.06. 01:22:55

@The Cortez: Ez ám kicsit vicces. Mindenkit elüldöz vagy kitilt a blogjáról, aztán hiányolja az értelmes párbeszédet. Kicsit olyan visszhangkamra-utánérzése van a dolognak.
Egyszer már volt egy ilyen időszaka, amikor mindenkit elküldött a francba, engem is, de az nem tartott sokáig, és utána örült nékem, hogy visszatértem. Fogalmam sincs, mi lelte őt, lehet a tavasz hozza ki belőle, vegyítve ezzel a felfújt pánikkal.
Kíváncsi vagyok, ha az egész cirkusznak vége, vajon elismeri-e hogy igazam volt, és bocsánatot fog-e kérni. Nem hiszem.

@MsIreneAdler: Ez nagyon jó ám, sok-sok közös témánk van. Szívesen megvitatnék veled sok olyan témát, amit Szubbal is meg akartam volna :) Jó látni, hogy minden ilyesmiben partner vagy. Te tutibiztos nem kezdenél el szidalmazni, ha nem értünk egyet valamiben!
Ilyesmikből akár saját blogot is írhatnál, ilyen cikkekre legalább akkora szükség van, mint olyanokra, hogy ki mikor miket dugdosott fel a háromegésztizennégy-nájába :D meg aztán, ha sokat offolunk, Cortez jogosan szólhat ránk, hogy menjünk már szobára, ne itt turbékoljunk :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.06. 01:38:16

@MsIreneAdler: Néhány levelet váltottunk, csak ő azt hiszi az egész világ rá van állva. Velem is a nap 24 órájában beszélni akart, tehát többek közt ezért is jó, hogy nincs palija, mert nem irigyelném a szerencsétlent :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.06. 01:45:52

@Reactor: Nem tudtam, hogy ezt évente eljátssza. Ha vége lesz, akkor lehet megint elkezd nyálaskodni. De ne legyél fasz, többször már ne akarj visszaszaladni hozzá!

MsIreneAdler 2020.04.06. 09:14:20

@Reactor: nézd, azért ez kissé úgy hangzik, mintha valami Szub pótléknak néznél...
Van blogom, leírtam benne, hogy miért nem indítok blogot :)
Nem offolunk, turbékolni meg pláne nem fogunk, innentől a vírus meg a MGTOW a téma.

@The Cortez: magyarázz csak te titkos hódoló, te :D

@Janetteria Janet: hát ez van, ő ilyen.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.06. 12:54:01

@MsIreneAdler: Láttam, van egy blogkezdeményezésed :D
Ez az igazság. Ő a kommentmezőt akarta Messengernek használni az egyszavas válaszaival meg a műduzzogásával. Ezért mondtam, hogy inkább privátban írjon.

@Janetteria Janet: Nála az olvasottság azzal egyenlő, hogy bemásol a valahonnan egy Örkény egypercest, amit természetesen nem is ért.

Reactor 2020.04.06. 13:19:43

Na, először legyünk túl a kötelezőn: Szub így, Szub úgy...
Oké, kipipálva :D

@MsIreneAdler: Igen, elolvastam, ott téged is elhordott mindennek teljesen ok nélkül. Néztem is nagyokat, hogy mi a fenével idegesítetted őt fel. Semmiképpen nem nézlek pótléknak, csak jó veled eszmét cserélni, nálad nem fenyeget az a veszély, hogy így kiakadsz hülyeségek miatt :)

Olvasottság kérdése: minden kötelezőt, meg klasszikust én se olvastam el, több mint a felét halál unalmasnak találtam, de az adott témába vágó szakirodalmat mindig átnézem legalább alapszinten, legyen szó vírusokról, kolubrínákról, háttérhatalomról, a földigiliszták nemi életéről, és így tovább, és így tovább. Ennek ellenére sok olyan téma van, amihez totálisan hülye vagyok, pl. matematika, műszaki témák, és a fizika (kivéve az atomfizikát), ezt Szubnál is elismertem. Hát evvan, nem lehet mindenki Szász Marci, eredendően tőlem csak annyit vártak el, hogy lőjek bizonyos dolgokra :)

Olvasni viszont nagyon szeretek, és van egy hajórakomány könyvem is itthon, úgyhogy még most, az izolációban se tudok egy percet se unatkozni.

MsIreneAdler 2020.04.06. 15:06:37

@The Cortez: ne szóld le a blogomat :D Igazából az nem csak egy blogkezdemény, hanem egy blogvégződmény is egyben. Aztán meg majd ki tudja, mivel úgysem nézi a kutya sem, akár oda meg is írhatnám a memoárjaimat. A jelenlegi privát életemről meg az egyéb napi szokásaimról még mindig nem szeretnék beszélni. Amúgy sincs ott semmi látnivaló, én beismerem, hogy uncsi vagyok :) Esetleg olyan blogot tudnék elképzelni, kicsit, mint a CSP, csak valódi emberek valódi problémáival foglalkoznánk, sőt az is kommentálna, aki a kérdést, problémát felvetette.

@Reactor: olvasni én is szeretek, de mostanában nem nagyon teszem. Mondjuk soha nem voltam az a tipikus könyvmoly, azért mindig igyekeztem tájékozódni, főleg azokról a dolgokról, amik érdekelnek. Ilyen pl. a férfiak és nők eltérő gondolkodása, mentalitása, a párkapcsolatokban felmerülő problémák, azok kialakulása, megoldása. Tudom, ez a kotnyeles, pletykás vénasszony leírása szép szavakkal :). Bár pletykás tényleg nem vagyok.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.06. 22:30:52

@MsIreneAdler: Igen az végződmény is. A CSP-re szerintem írtak a kérdések kiírói is.

MsIreneAdler 2020.04.07. 11:18:18

@The Cortez: elvétve volt olyan. Pár évvel ezelőttig rendszeresen olvastam a CSP-t, talán kettő olyan ember volt, aki kommentelt, hogy ő a poszter. Pedig a leírt sztorik néha megkívánnának némi háttértörténetet, hogy valami okosat lehessen róla mondani.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.07. 12:44:03

@MsIreneAdler: Akkor a legtöbb írás lehet tényleg ott is csak kamu volt.

Reactor 2020.04.07. 13:17:06

@MsIreneAdler: Hm. Esetleg írhatnál a randis élményeidről, affére Sorozatrandizó ellenpólus, női szemmel, hogy milyen pasasokkal volt dolgod, milyenek voltak, milyen véget értek a kapcsolatok stb. Ez fordítva is izgalmas és érdekes olvasmány, sőt, még tanulságos is lehet!
Nem baj, ha kicsit pletykás vagy, mint a vén nyanyákok, én így is imádlak :D
És szintén írhatnál a párkapcsolati és egyéb problémákról és megoldásukról. Féltékenység, megcsalás, miért fontos a nőknek a csók, mi a fontos a nőnek a párkapcsolatban, mik az abszolút tabuk egy kapcsolatban, Dűne 2000 a MGTOW szolgálatában, és így tovább :)

Ja és természetesen Szub így, Szub úgy :P

MsIreneAdler 2020.04.07. 15:56:16

@The Cortez: ott szerintem a legtöbb kamu. Volt, amikor belinkelték egy női online magazinból az eredeti cikket. Meg tudom, hogy többen is próbálkoztak kísérlet képpen beküldeni kérdést, posztot többször is, de nem jelent meg egy sem. Elég lehangoló és uncsi lett így. Ráadásul visszaállt most megint fb kommentelésre. Ez meg is pecsételte a sorsát. Mármint a blogot olvassák, de az eredeti törzskommentelő gárda már szinte megszűnt. Pedig az ott nagyon jó móka volt.

MsIreneAdler 2020.04.07. 16:19:39

@Reactor: gondoltam rá, igen. Viszont az már régen volt, és én nem vezettem naplót a randikról. Azért volt pár emlékezetes :D Szoktam mesélni kommentben, ha olyan a téma.
Ez a csók neked nagyon vesszőparipád. Megkérdezhetem, miért érdekel pont ez ennyire :)?

"Dűne 2000 a MGTOW szolgálatában, és így tovább :)"

Ez haláli :D Nos, a legtöbb nő tényleg nem szereti az ilyen játékokat és nem is viseli el, hogy a párja játszon. Szóval a szüzesség megőrzésében is hasznos :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.07. 23:24:52

@Reactor: Szóval már imádod is :D

„miért fontos a nőknek a csók”

Egy részüknek érzelmi dolog, a többinek szart sem jelent.

„mi a fontos a nőnek a párkapcsolatban”

3 dolog: pénz, pénz, na meg a pénz.

„mik az abszolút tabuk egy kapcsolatban”

Ez mindenkinél más.

Látod, nem kell ehhez külön blog :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.07. 23:25:35

@MsIreneAdler: Akkor mégiscsak Intinek volt igaza, hogy kamu az egész :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.07. 23:27:25

@MsIreneAdler: „Nos, a legtöbb nő tényleg nem szereti az ilyen játékokat és nem is viseli el, hogy a párja játszon”

Ezért jobb egy gamer csaj.

MsIreneAdler 2020.04.07. 23:50:40

@The Cortez:
Amit Reactornak írtál, az abszolút megállja a helyét, ha egy kurváról van szó. Ha nem kurvával, lehúzós ribanccal akar ismerkedni, akkor a te tanaidon túl is szüksége lesz némi információra :)

Kamu sajnos. Pedig emlékszem az első időkben még tök lelkesen kommenteltem, osztottam az észt.

Igen, aki szeret játszani, annak érdemes gamer csajt összeszednie. Őszintén szólva nem sok ilyet ismerek, 30 felettit meg egyáltalán. Még olyat sem, akinek legalább hallomásból ismerősek lennének az alap játékok. Kár, pedig szerintem jó móka tud lenni, mikor együtt játszanak a párok.

Reactor 2020.04.08. 02:34:59

@The Cortez: Eeeegen, nagy általánosságban sajnos én is ezt tapasztaltam. Nem nézel ki jól, nincs tele Deák Ferkókkal a zsebed, akkor átnéznek rajtad a nők. Ezért is figyeltem fel MsIreneAdler-re, ő anélkül is figyelemre méltatott, hogy tudná, hogy nézek ki, vagy mennyi pénzem van (rusnya vagyok, és csóró). És ezek után ne imádnám? Basszus, még a végén beleszeretek itt neked, nem volna túl jó reklám a blognak, igaz-e? ;) "Cortez RedStyle- és társkereső-blogja" :D
Nékem amúgyse megy olyan jól a kommunikáció, nem mintha félnék a nőktől, de ahogy írtam korábban máshol e vad oldalakon, többnyire el szoktunk beszélni egymás mellett. Nos, MsIreneAdler meghökkentően nyitott mindenféle témára, és tájékozott olyasmikben, amik őt is érintik, akkor már egyébről is beszélgetnék vele, minthogy milyenek a mellei, vagy hogy szereti csinálni (nem a túrós derelyét) :P
Arról sem szabad megfeledkezni, hogy mivel idősebb nálam, ő is a régi rendszerben nőtt fel, akárcsak én, akkoriban még nem volt ennyire elterjedve a pénzvadászat meg a felszínesség. Szóval őbenne jobban meg tudok bízni emiatt. SZVSZ MsIreneAdler az eszével hódított, és valamiért úgy érzem, sose kellett amiatt aggódnia egy bálon vagy mulatságon, hogy táncpartner nélkül marad :)

@MsIreneAdler: Ezt azért sajnálom kicsit, igen hasznos tapasztalatokkal lettünk volna gazdagabbak :) Hogy miért vagyok ennyire rákattanva a csók-témára? Nos, nékem úgy jött le, nektek nőknek ez sokkalta fontosabb, mint nekünk, és tudni akarom, mi az oka. Eddig elég kevesen tudták megmagyarázni, azt viszont sokan írták, hogy a csók szerintük intimebb, mint mag a szex. Szóval figyelemreméltó kérdés, naná hogy érdekel a véleményed erről is.
Sajnos, ahogy mondod, sok nő nem szereti a játékokat, az ilyen "fiús" játékokat meg főleg nem, ahol pláne gondolkodni is kell. De érzésem szerint neked ez nem okozna gondot, csuda könnyedén meg tudnád tanulni, és akár profitálhatnál is belőle. "Stratégiai alapismeretek nőknek" kurzus, avagy katonai kérdésekben zavaró tényező lehet-e egy pár cici és egy punci?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.08. 11:30:02

@MsIreneAdler: A pénz minden nőnek számít egy kapcsolatban. Kinél többet, kinél kevésbé.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.08. 11:35:06

@Reactor: Nem baj, már kezd MGTOW-társkeresőre hasonlítani a dolog. Ezt mi sem bizonyítja jobba, hogy Szubpina megint privátban próbálkozik :D

Igen, nem mindegy ki melyik korban nőtt fel. De elvileg Szubpina is az előző rendszerben "nevelkedett", mégis egy rakás szar lett belőle.

„azt viszont sokan írták, hogy a csók szerintük intimebb, mint mag a szex”

Ez csak bizonyos nők szerint van így.

MsIreneAdler 2020.04.08. 15:11:00

@Reactor: azért a csók szerintem nem intimebb, mint a szex. Viszont rengeteg mindent meg lehet tudni belőle. Előrevetítheti, hogy milyen lehet a pasi az ágyban. Ha teszetosza vagy túl erőszakos, ha teljesen fogalmatlan azt is. Egyik sem jó. Úgy gondolom, hogy aki bénán csókol, az már kizárt, hogy valami jó dologgal lephetne meg az ágyban. Persze ez is egyéni, lehet egy másik nőt meg épp azzal a technikával vesz le a lábáról.
Még az ősidőkben játszottam Dűnével, de annyira nem jött be, hogy csak magára a tényre emlékszem, hogy próbáltam. Évekig WoWoztam. Nem vagyok rá büszke, de volt pár maxos karakterem :D Most két olyan játék van, ami néha belefér, a Heartstone és a Four Kingdoms. Bár még mindig szeretem az mmorpg játékokat, már nem tudok órákig a gép előtt ülni. Próbáltam mostanában az ArcheAge-et, de mondom: arra időt kell szánni, egyszerre sokat. Valódi pénzt az account előfizetésen kívül amúgy sosem tettem játékba. Hát így. Majd ha nyugdíjas leszek, akkor ki sem lehet robbantani a gép elől, de addig meg muszáj élni.
Jah, 39 éves és pár napos vagyok, ha valakit érdekel, szóval Szubbal egyidős...

MsIreneAdler 2020.04.08. 15:34:06

@The Cortez: persze, hogy számít a pénz, de nem úgy és nem azért, amiért gondolod. Először is, én speciel nem kívánok eltartani senkit, remélem ez nem baj. Másodszor ha eljutsz odáig, hogy közös utódot terveztek, akkor ugye a nő kiesik a munkából és abban az esetben, ha ez idő alatt nem szeretne éhen halni, bizony szükség van az apa keresetére, mert a GYED max kábé a rezsire elég. Most mondhatnád, hogy sipirc vissza dolgozni, minél előbb, ne lógassa az ember lánya otthon a lábát a kis pulyával, de sajnos (vagy nem sajnos) a gyermekedet csecsemőként itthon nem fogadja egy intézmény sem, legkorábban talán 1 éves korától tudod betuszkolni egy bölcsibe, ha kapsz helyet,hogy ott aszalódjon csóró kiskölyök nélküled 8-10 órát.
Még egy gondolat. Legtöbbször a pasik igenis tudják mire megy ki a játék. Ne mondja nekem senki, hogy a köpcös kis full gazdag denidevító azt hiszi, hogy önmaga miatt imádják. Dehogy. Csak amikor az általa választott pénzéhes ribanc elkezd ribanckodni és lefalcol (surprise, surprise), akkor olyan jól esik adni a kis naív áldozatot,hogy jajj ki gondolta volna... Hát mindenki, bammeg, mindenki :D
Egy értelmes nőt abból a szempontból érdekelnek az anyagiak, hogy vajon ketten együtt mire juthatnak. Engem pl sokkal jobban érdekelt anno a jelöltben látható potenciál, mint az akkori pillanatnyi anyagi helyzete. Sokkal inkább arra koncentráltam, hogy vajon elég szorgalmas-e, eszes-e, hogy pl tíz év múlva velem kiegészülve csapatként előrébb fogunk-e tartani...

Reactor 2020.04.08. 18:43:20

@The Cortez: Szubnál is megfigyeltem, hogy nem az anyagiak vagy a jó külső motiválják, legalábbis a cikkjében egyiket se említette, amiben felsorolta az elvárásait. Neki a saját természete jelenti a legnagyobb problémát, hogy mindenkiben ellenséget keres (és ugye aki keres, az talál), mondhatni, a saját útjában áll.
Elég megfigyelni, hogy említi a férfiakat, ilyen fasz, olyan fasz, szóval jogosan hívhatod ezek után Szubpinának, míg mondjuk MsIreneAdler-re sose gondolnék úgy, mint egy pinára, pláne nem úgy nevezném.
Ettől függetlenül el lettem keresztelve pinaforgónak :D

@MsIreneAdler: A korod abszolút nem lényeg, én meg 34 éves vagyok. Érdekes, amit a csókról írtál, és elég jól meg is fogalmaztad, a lényeg legalábbis átjött. 39 éved alatt azért már nem csak valószínűsítgetsz, hanem bőven van referenciaanyagod is, írtad is, hogy sok-sok randid volt...amit írsz a csókról, a nőkről, a szexről, akármiről, arra érdemes odafigyelni :)
Nekem az online játékok mind kiestek. A Heartstone és a World of Warcraft egyrészt nekem túl középkorias, másrészt online mái napig rengeteg a csaló. Anno a Quake 3 Arénában a világranglistán 18. helyig küzdöttem fel magam, löketpuskával (Railgun) legyőzhetetlen voltam, csak úgy ismertek engem, mint a "halál"-t. Aztán a csalók, akiknek büdös volt tisztességesen nyerni, elkezdték szarrá módosítgatni a játékot, alig 1 éven belül mindenütt csalók voltak, játszhattam röpködő meg falon átlövő játékosokkal. Köszönöm szépen, én ilyenekkel nem harcolok. Meg aztán...ahogy írtam, nekem sose jöttek be ezek a "kardozós-baszós" játékok, én a modern hadviselésért vagyok inkább oda :D és mivel a honvédségnél is tiszteletemet tettem, a stratégiai műfaj lett az egyik kedvenc.
A Dűnét azért is szeretem mert nagyon komoly háttér van mögötte - rengeteg regény, film is készült belőle, szóval a játéknak igazából volt mire alapozni. És őszintén megmondom, nagyon jól összehozta, a Házak közti erőegyensúly tökéletes, amit az egyik tud, azt a többi nem tudja. Na meg a szép nagy homokférgek is jól eltaláltak, amik ugye jóétvággyal megeszik a járműveket :D
Valószínűleg azért nem fogott meg annyira a Dűne, mert nem próbáltad még az én helyszíneimet! Magam készítettem őket kézzel, egyik jobb mint a másik (öntömjénezés ezerrel), anno, mikor a FED2K weboldalára feltöltöttem őket, pillanatok alatt favoritokká váltak. Azóta is készítgetek pályákat, a legújabb a "Shivónia City" nevet kapta. Hogy mitől különlegesek? Többek között mert ezeken már vannak semleges frakciók is a maguk épületeivel, amik foglalhatóak - gyakorlatilag piszkosul olcsón juthatsz hozzá ilyen-olyan gyárakhoz, és olyan technológiához, amit amúgy nem gyárthatnál. Természetesen ezt az ellenség is tudja ám, tehát aki erre bazírozik Shivónia Cityben, annak igen erős konkurenciája lesz - pláne "Lehetetlen" fokozaton (legkevesebb pénz, induláskor nincs senkid, 5 ellenség). Persze nem kötelező a semleges épületeket elfoglalni, csak így igen komoly hátrányba kerül az a játékos. De ilyen hely még Arsunt és a Kétmadár-szikla ostroma is.
És szerintem is nagyon jó dolog, ha a párok tudnak együtt játszani is akár.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.08. 22:45:19

@MsIreneAdler: Sokan úgy tartják, hogy inkább komoly kapcsolatnál kerül előtérbe a pénz, részben pont a gyerekek miatt. Ilyenkor értékelődnek fel a pénzes béták.

Úgy tudom Danny DeVito már azelőtt megnősült, mielőtt ismert lett volna :D

MsIreneAdler 2020.04.09. 00:05:21

@Reactor: nekem semmi bajom a korommal, én szeretek ennyi idős lenni, nincs bajom vele abszolút. Szerencsére azért nem mind a 39 évem ment el társkereséssel. Jó régóta nem keresek már. Igen, viszonylag sok randim volt, de ezek töredékéből lett csak valami, akár csak csók is. De jó tapasztalat volt, így jöttem rá, mit keresek, mi az, ami tényleg fontos.

Sajnos tényleg sok játék működik amolyan "pay to win" üzemmódban, ami tényleg kicsit idegesítő. Ezeket érdemes kerülni. A kapzsiság sokszor visszafelé sül el, és ahelyett, hogy tejelnének a játékosok, szépen elpártolnak.

MsIreneAdler 2020.04.09. 00:11:14

@The Cortez: ja el is felejtettem, hogy gyereket vállalni alapból béta dolog :) De miért? Hát nem attól alfa az alfa (legalább is az állatvilágban) hogy az ő génjei öröklődnek?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.09. 00:17:10

@MsIreneAdler: Senki nem lehet biztos abban, hogy az ő génjei öröklődnek tovább.

Reactor 2020.04.09. 18:53:49

@MsIreneAdler: Hááááát azért, ha megtehetnéd, hogy megint húszéves légy, aligha hiszem, hogy nem ezt kérnéd a lámpás-dzsinitől! :D
Annak idején Szibilla pont ezt kúrta el amúgy. Mikor jött Apollón isten, hogy na, Szibilla, mi kell, ő botor fejjel örök életet kért és nem örök fiatalságot. A végén olyan vénséges vén és beteg lett, hogy maga kérte a halált! A Pán Péter Stop!-blogon írtam is erről egy szösszenetet.
Ám mi az oka, hogy nem keresel már jó régóta, és hogy a randiknak csak kis százalékában volt is "valami", akár legyen az csók?

Az ilyen "freemium" meg mikrotranzakciós szarokkal már csak dacból se játszanék. Vagy ha igen, lewarezolnám és ingyen tolnám. Nem elég nekik, hogy az ember megveszi egyszer a játékot, még utána is górálja bele a pénzt, mint a cseresznyés tőzsdébe? Jellemzően a mai kor idiokráciájában jöhetett létre ez a megoldás, anno a kilencvenes években, meg pláne a "sárgakazettás" Nintendo idejében elképzelhetetlen lett volna. Sőt! Ha többrészes játékról volt szó, az első epizódját full ingyen megkapta bárki, annyit játszhatott vele, amennyit csak akart, még pályaszerkesztőt is használhatott. Most meg már az alapjátékért is többszörösen megfingatják az embert, nemhogy az extra tartalomért (új játékoskülsők, új missziók, új pályák, új fegyverek).
Hát lóné örömét a seggükbe, azt.

MsIreneAdler 2020.04.09. 21:02:09

@Reactor: ha hiszed, ha nem, nem szeretnék fiatalabb lenni, előről kezdeni. Főleg úgy nem, hogy akár egy pici esély is lenne rá, hogy végül nem itt kötök ki, ahol most vagyok. Azt nagyon bánnám. Persze apróbb változásokat eszközölnék :)
A randikon pedig szerintem többnyire azért nem történt semmi, mert eleinte nem választottam elég körültekintően, és olyan alakokkal is találkoztam, akivel abszolút nem illettünk össze. Így nem éreztem igényt a bizalmaskodásra. De volt, hogy a kedves randipartner enyhén pszihopata volt, így ebben az esetben is elmaradt a csók :)

Nem szeretem én sem, ha hülyének meg fejős tehénnek néznek. Kicsit amúgy ilyen sajnos a Four Kingdoms, de szerintem pénz nélkül is lehet haladni, csak lassabban, és a ranglistát is alulról nézegetheted :). Viszont, aki a tetején van, arról az a hír járja, hogy egy kislakás árát beletolta a játékba... Szerintem nem normális.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.09. 22:34:04

@Reactor: 20 éves én sem szeretnék lenni. Inkább azt kérném, hogy a húszas éveim tartsanak tovább még pár évet :D
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása