Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. március 19. 20:13 - The Cortez

Koronavírus, felelőtlenség... na meg a kurvák

A koronajárvány hatására bezárta kapuit az oktatás, a vendéglátás és a szórakoztatóipar nagy része, több gyár, irodaház stb. Vagyis lakat alá került szinte minden, kivéve a kurvák testnyílásait.

monster_princess_by_katssby_ddsdwi7-pre.jpg

Normális nők nem, csakis a kattant agyú picsák állnak kurvának! Igen, már rengetegszer megbeszéltük, ám úgy tűnik ez a vitathatatlan bölcsesség most nyer igazán tanúbizonyságot. Lehet mondani, hogy a koronapara túl van lihegve (valamilyen szinten valóban, főleg a média által), de attól még biztosan nem egy mezei influenza áll a dolog hátterében. A járvány pár nap leforgása alatt felforgatta az egész országot, bezárásra került rengeteg intézmény, ráadásul egy csomó cég kényszerszabadságra küldte embereit. Ennyi izgalom után, gondoltam kíváncsiságból felnézek a legismertebb magyar társkereső oldalra, azaz a Rosszlányokra. Arra számítottam, hogy szinte senki sem fog rendelni, maximum csak a legelborultabb szutykok, ám amit ott tapasztaltam, attól szabályosan leszakadt a pofám.
Na elmentek a kurva anyátokba!  mondtam magamban, mivel majdnem mindenhol zöld színű, világító telefonjeleket láttam, amelyek a hivatásos ribancok elérhetőségét-hívhatóságát szimbolizálják. És nemcsak a híresen vagy láthatóan szarházi kurvák képein, hanem a közönségkedvenc, elvileg normálisabb luvnyákéin is. Nem beszélve azokról a ringyókról, akik az éjjeli órákban nem mernek melózni, viszont a potenciális koronafertőzött emberektől (vagyis bárkitől) valamiért mégsem fossák össze magukat.
Az ilyenek valószínűleg azt képzelhetik, hogy ha mondjuk eddig az óvszernek + a védőoltásoknak köszönhetően elkerülték a legtöbb nemi betegséget, akkor majd a koronát hasonlóan megússzák. Ellenben az sincs kizárva, hogy ismételten roppant műveltnek hiszik magukat, így biztosak benne, hogy koruk miatt nem kaphatják el, vagy ha esetleg mégis, akkor könnyedén kimásznak belőle. Létezik olyan primitív picsa, aki szerint a masszázst követő gyors zuhanyzás, fertőtlenítés, valamint a vendég utáni szellőztetés, elegendő védelmet nyújt a vírussal szemben! Szájmaszkban nyilván nem basznak, szkafanderben meg főleg nem, tehát erőteljesen ki vannak téve a veszélynek, amivel persze nincsen baj, ugyanis ebben a sztoriban nem az önmagukra káros felelőtlenségük a felháborító, hanem az, hogy másokat lazán megfertőzhetnek, és ezt magasról leszarják. Az egyetlen elfogadható módszer a visszajáró kuncsaftokkal való parittyázás, bár ez megint csak nem ér lófaszt sem.
Természetesen, ha léteznének legális bordélyházak Magyarországon, abban az esetben már normális módon, rég bezárták volna őket, mint ahogy a külföldi, koronával sújtott területeken lévőket is mind becsukták a picsába. Mondanom sem kell, hogy a hazai főállású faszcibálókat az sem hatná meg, ha az egész állam karanténban lenne, mert ugyanúgy próbálkoznának kurválkodni, ez a jelenség pedig jellemzően nem érdekelné a nekik korlátlan hatalmat adó politikusokat.


Kép forrása: itt

104 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1815536076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexter a puncielemző sorozatkúró 2020.03.19. 23:36:30

Lehet hogy a strici nem engedi hogy szüneteltessék tevékenységüket.

MsIreneAdler 2020.03.20. 00:10:49

Te most sajnálod őket, aggódsz értük, vagy irigykedsz, hogy van melójuk :)?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.20. 16:35:06

@MsIreneAdler: Te most tényleg nem tudsz szöveget értelmezni, vagy szándékosan érted félre a mondandót?

MsIreneAdler 2020.03.20. 17:09:16

@The Cortez: egyik sem. Vicceltem, de már bánom :D
Teljesen igazad van, szerintem is a legjobb lenne, ha a kozmetikusokhoz, fodrászokhoz hasonlóan ez a szolgáltatás is szünetelne. Esetleg a kuncsaftok figyelmét is fel lehetne hívni a veszélyekre, ha ők elfogynának kénytelenek lennének a lányok lehúzni a rolót.
(szerencsére a gumi még nem hiánycikk, ezt jó, ha tudod, ha esetleg "kíváncsiságból" megint "véletlenül" a rosszlányok.hun kötnél ki :D;))

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.20. 17:14:08

@MsIreneAdler: Nem tűnt viccnek, mert már megszoktam, hogy kötözködsz :D
Hát ja, hamár még a fodrászok is bezártak.
Ezúttal tényleg csak kíváncsiságból mentem fel, mert tudni akartam kik azok a hülyék, akik ilyenkor rendelnek. Kábé mindenki...

MsIreneAdler 2020.03.20. 17:44:54

@The Cortez: de olyan jó itt kötözködni, főleg mert csomószor véresen komolyan veszed a dolgokat, mint most is, szóval nehéz megállni, hogy ne rakjak rá még egy lapáttal :)
Amúgy nekem semmi bajom a kurvákkal. Sőt valamilyen szinten csodálom is őket, mert olyat tudnak, amit én nem. Nem hogy megjátszani nem tudnám magam egy idegennek, hogy élvezem, ahogy hozzámér, de még szimplán odatartani is képtelen lennék. Nincs az a pénz.
Sőt azzal sincs bajom, aki igénybe veszi őket. Biztos meg van annak az oka is. Akit én ismerek, és tudom róla, hogy rendszeresen kurvázik, neki pl. rohadt magasak az elvárásai a nők külsejét illetően. De olyan szinten, hogy ha nem olyan a cici, vagy a popsi (meg vannak a pontos paraméterek) akkor egyszerűen fel sem áll neki. Mivel sem külsőleg, sem anyagilag nincs olyan szinten, hogy egy ilyen lányt tartósan megkapjon, így marad ez a megoldás. Jobb mint a semmi.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.20. 21:46:29

@MsIreneAdler: Nem szoktam, de te kötözködsz itt is meg máshol is.
Megvan a maguk haszna, de attól még nem kell csodálni őket.
Az ismerősöd esete is egy jó ok a kurvázásra.

MsIreneAdler 2020.03.20. 22:12:27

@The Cortez: most már érdekel, mi számít neked kötözködésnek... Nem gondolod, hogy rohadt unalmas lenne az élet, ha csak a bólogató jánosok kommentelnének ide neked:)?
Azért írtam, hogy valamilyen szinten csodálom, mert jobb szót nem találtam. Nyilván nem éltetem vagy ajnározom őket.
Van rájuk kereslet, nekik van gyomruk ehhez, had csinálják. Az én utamat nem keresztezik, az életemre hatással nincsenek, ezért nagyon véleményt sem tudok róluk mondani.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.21. 17:22:42

@MsIreneAdler: Nem szokott egyetértően bólogatni az összes itt fel-felbukkanó ember. Ez nem a Wolf blogja .D
Akkor akár írhattad volna azt is, hogy nem érted őket.
Még lehetnek hatással az életedre.

MsIreneAdler 2020.03.21. 18:51:37

@The Cortez: azt értem, miért csinálják. Elhiszem, hogy sokaknak könnyebb dobni egy hátast, mint mondjuk a mekiben gályázni vagy bármilyen szellemi tevékenységgel megkeresni a pénzt. Amit talán nem értek, hogy hogyan küzdik le a viszolygásukat. Egyelőre nem tudok elképzelni olyan szitut, hogy hatással lennének az életemre. Én tuti nem keresek fel egyet sem, aki mellettem van annak meg nincs szüksége ilyesmire.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.21. 19:51:28

@MsIreneAdler: A viszolygás leküzdéséhez kell a kattantság, de a pszichopátia is előny.

„aki mellettem van annak meg nincs szüksége ilyesmire. ”

Azt te honnan tudod? Pont ez a szitu az, amivel hatással lehetnek az életedre.

MsIreneAdler 2020.03.21. 21:01:11

@The Cortez: nos, ebben lehet valami. Némelyik megmagyarázza magának, hogy ő egy guru vagy egyenesen már valami doktor, aki igazán magas színvonalú szolgáltatást nyújt. Ezt az ismerősöm mesélte, hogy összeakadt egy ilyennel.
Hogy-hogy honnan tudom? Egy kapcsolatban az ember figyel a másikra, az igényeire, amiket (főleg, ha szexről van szó) örömmel elégít ki. Tudnék róla, ha a páromnak lenne kedve vagy méginkább felesleges energiája kurvázni ;)

Reactor 2020.03.21. 21:46:47

Nekem továbbra is az a véleményem, hogy ez egy bolhából kreált elefánt. A kúrmánynak sikerült jól beparáztatnia a lakosság hülyébbik részét, és most úgy viselkednek, mint Chicken Licken a híres tanmesében...tudjátok, aki elhíresztelte a baromfiudvarban, hogy leszakad az égboltozat. És a sok dinka tényleg azt képzeli, hogy egy gagyi szájmaszk bármitől is megvédi. Érzi a frissen sült péksütemények szagát a pékség előtt elhaladva, a kipufogógázt amikor a gyorsforgalmi mellett sétál...de a csúnyarossz vájrösz, az ugyan be nem jut rajta! :D A képen szereplő csajos maszkja speciel sokkal hatásosabb.
Remélem koronavírus-lázadások nem lesznek, mint 1831-ben a kolera alkalmával. Már tényleg csak az hiányzik.

Elképzeltem a szájmaszkban, gázálarcban, szkafanderben baszást, és elkapott a röhögőgörcs :DDD

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.21. 23:32:52

@MsIreneAdler: „Egy kapcsolatban az ember figyel a másikra, az igényeire, amiket (főleg, ha szexről van szó) örömmel elégít ki.”

Jobb esetben.

„Tudnék róla, ha a páromnak lenne kedve vagy méginkább felesleges energiája kurvázni ;) ”

Vagy nem :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.21. 23:39:00

@Reactor: Jó lenne, de ha az, akkor egy jó nagy elefánttal van dolgunk :)
Nem csak itt paráznak az emberek, hanem mindenhol a világon. Nálunk nemcsak a kormány, hanem a média is 1000-el nyomja a témát. És igen, ha a politika meg a média nagyon sulykol valamit, akkor abban van valami átbaszás.

„Elképzeltem a szájmaszkban, gázálarcban, szkafanderben baszást, és elkapott a röhögőgörcs :DDD ”

Először testóvszert/védőfóliát akartam írni :D

Burgermeister 2020.03.22. 07:05:17

Ketto megjegyzes.
1.Felmennek az arak, mivel most itt a korona. Pont leszarjak, ugy mint a tobbi nemibajt. Raadasul az megy, hogy a fiatalabb korosztalyon csak atmegy enyhe tunetekkel.
2.Ugye nagy részuk olyan nyagi szinten el hogy kell a heti/havi bevetel. Tehat nem lehet leallni.

Amugy igen, ha vmelyiknek lenne vmennyi esze leallna.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 12:44:26

@Burgermeister: 1. Na igen, az árak lehetséges felemeléséről nem írtam. Azzal gondolom tisztában vannak, hogy a fiatalokon csak átmegy a vírus, de attól még ugyanúgy fertőznek másokat.
2. Nagy részük inkább olyan anyagi szinten él, hogy pont nem kéne a rendszeres bevétel. De az ő betegségük nem a korona, hanem a gátlástalanság, a pénzéhség meg magas igényszint.

Eszük az nincsen, lásd a választott hivatásukat. Egyébként megint felkattintottam az oldalra. Az egyik tag azt kérdezte, mikor lesz ez már komolyabban téma. Az üzemeltetők azt válaszolták, hogy majd lehet, de láthatóan hatással van a járvány a weblapra, mert rengeteg az inaktív adatlap. Tehát pár ribancnak mégiscsak megjött az esze.

MsIreneAdler 2020.03.22. 13:36:29

@The Cortez: én inkább azt mondanám, hogy ez nem a jobb hanem az alap eset kellene, hogy legyen. De ehhez az kéne, hogy mindenki ne csak magával foglalkozzon egy kapcsolatban.
Mint, ahogy te is tudod a hozzád közelállókról vagy magadról, hogy szívesen igénybe vennék-e egy kurva szolgáltatásait, úgy hidd el, én is tudom ugyanezt. Sőt, megnéztem az oldalt, de csak még biztosabb lettem :) ;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 14:27:28

@MsIreneAdler: Alap eset kellene, hogy legyen, de látjuk hogy nem az.
Magamról persze, hogy tudom, de a hozzám közelállókról honnan kéne tudnom? Nem szoktunk erről beszélni, de ha azt mondanák, hogy ők márpedig soha nem csinálnák, az sem jelentene semmit. Sőt :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 14:34:42

@Burgermeister: Ezt írták ki, persze helyesírási hibáktól nem mentesen:

„FONTOS: Kérjünk mindenki térjen át az online találkozásra. Telefon, videó hívás viberen, skpye-on, stb. Erre lesz kereső hamarosan. A találkozás nem javasolt.”

MsIreneAdler 2020.03.22. 15:32:56

@The Cortez: na jó. Akkor pontosítok. Ha van egy barátnőd/feleséged/csajod, azért az ő szexuális igényeivel azért ugye tisztában vagy? Tudod mire vágyik, és azt is, hogy az igényeit te maximálisan kielégíted-e, nem? Jó, most nem ilyen ötperces kavarásról beszélek, hanem mondjuk egy többéves kapcsolatról. Persze mondhatod, hogy ezt nem mondják el az emberek. De őszintén, mi értelme az előtt titkolózni, akire pont hogy tartozik, hogy mit szeret az ember az ágyban? Normális férfi vagy nő ezt megbeszéli. Így derül fény, arra, hogy ki szeretne kurvázni, hármasban szexelni, análozni vagy egyéb apróságok. Persze ezt ne ilyen kérdőív szerű kikérdezésként képzeld el, idővel adja magát a téma.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 16:16:12

@MsIreneAdler: „Ha van egy barátnőd/feleséged/csajod, azért az ő szexuális igényeivel azért ugye tisztában vagy? Tudod mire vágyik, és azt is, hogy az igényeit te maximálisan kielégíted-e, nem?”

Jobb esetben tisztában vannak vele az emberek.

„ De őszintén, mi értelme az előtt titkolózni, akire pont hogy tartozik, hogy mit szeret az ember az ágyban?”

Erről kérdezd a nőket!

Szubrina 2020.03.22. 16:17:33

Nekem folyamatosan egyetlen dolog járt a fejemben, a kurvák a felelőtlenek???
Nem tán a faszommatyi kuncsaft, aki kiverés helyett elmegy egy ilyen központi koronavírusgazdatesthez?

Te hogy lehetsz ennyire egysíkú???

Szubrina 2020.03.22. 16:18:42

@The Cortez: A stricijük maga az oldal, rosszlányk.hu vagy com...nemtom, de te jó jártas vagy az oldalon:O

Szubrina 2020.03.22. 16:41:11

@MsIreneAdler: húbazmeg, szerencsétlen ember...

Szubrina 2020.03.22. 16:42:08

@The Cortez: "Ezúttal, csal kíváncsiságból"
Most komoly, h te kurvázol és a kurvákat ítéled el, amiért igénybe tudod venni a szolgáltatásukat?
ne máááááááááááááá

Szubrina 2020.03.22. 16:44:23

@MsIreneAdler: Sztem hatással lehetnek az életedre, csak nem tudod róla, pl. xy azért nem ugrik rád a sötét sikátorban a faszát belédgyömöszkölve, mert Ibolya, a rosszlányok.hu-n már kisdzívta belőle a sok-sok "gonoszságot"...

Szubrina 2020.03.22. 16:45:01

"csak nem tudod róla" nem tudsz róla *jav...

Szubrina 2020.03.22. 16:51:34

@The Cortez: Inkább hatalmas empátia kell, megértés, ezek segítenek abban, h az ember, ne undorodva, hanem megértéssel, szeretettel közelítsen egy vadidegen emberhez...
Sokkal inkább az a pszichopata, aki elmegy egy kurvához, mert érzéketlen faszként elvárja, h a faszára ugorjanak...

MsIreneAdler 2020.03.22. 16:56:47

@The Cortez: megint csak nem jobb esetben, hanem alapesetben kellene. Aláírom azt is, hogy a nők "szemérmesebbek" ezen a téren, de az is igaz, hogy a legtöbb pasit vagy nem érdekli, hogy a másiknak is jó legyen, vagy olyan szinten fogalmatlan, hogy kincses térképpel a kezében sem találná meg a fontosabb pontokat egy nőn :) Mázli, hogy ezeket a típusokat hamar és viszonylag nagy biztonsággal ki lehet szűrni. Szóval én egyáltalán nem csodálkozom, hogy így fut a kurva biznisz, azoknak mindegy, nyögnek akkor is, ha a fülükbe dugják a cerkát...a sok idióta meg beveszi, hogy ő mekkora kan :) .

Szubrina 2020.03.22. 17:12:17

@MsIreneAdler: Egy jó kurva, az tényleg nem csak a kúrást adja, hanem feltölti a kuncsaftot energiával, szeretettel, bármilyen undorító kis mocskos féreg is legyen a kuncsaft...
Jó itt nem az útszéli cigánypurdéra kell gondolni, aki szopik öté.

Szubrina 2020.03.22. 17:13:35

@The Cortez: Ezzel egyetértek, biztos, h nem tudna róla szerencsétlen, hiába olyan magabiztos, sőt lehet, h heti rendszerességgel jár kurvához élete párja...

Szubrina 2020.03.22. 17:15:53

@The Cortez: Még szerencse, h ennyire szemmel tartod őket, mi lenne velük nélküled...mentél is valamelyikhez, h leellenőrizd van-e kitéve kézfertőtlenítő és szappan, esetleg szópómaszk?

Szubrina 2020.03.22. 17:18:25

@MsIreneAdler: Jézusom, te mekkora kurva naiv vagy? Pl. lehet, h a párod titkos vágya, h egy szőrössegű travit kurjon, nyilván még magának se szívesen vallja be, nemhogy neked...és bizony el fog menni egyszercsak...te meg ott örülsz magadnak, h asziszed, mindent megadsz neki...

Őszinte leszek, halálosan irigylem a naivitásodat, nyugodt kis életed lehet:OOO

Szubrina 2020.03.22. 17:21:14

@MsIreneAdler: Na ez viszont igaz...kincsestérkép...hát igen...még akkor se megy, ha előtte elmondom mit akarok...én már fel is adtam, h valaha, valaki úgy csinálja, ahogy nekem jó, pedig gecire semmi extra nincs benne, csak nem ütvefúróra vágyom...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 17:59:05

@Szubrina: Mindkettő az. De megint csak ott tartunk, hogy ha a kurvák nem rndelnének,a kkor nem lenne kihez menni. A kurváknak kéne, hogy annyi eszük legyen, hogy ilynekor nem dolgoznak.

Szubrina 2020.03.22. 18:03:08

@The Cortez: Ha kurvázók nem lennének nem lenbe értelme nyitva tartani.

Azt ugye sejtjük, h a férfi álló fasza előbb volt, mint a kurvák valaha? Azóta mi sem változott, ha nem lenne kereslet, kínálat se.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 18:05:47

@Szubrina: Ha nem lennének, nem tudnám igénybe venni őket.

Egyikhez sem mentem ellenőrizni. Minek, ha ott az oldal?

Kurva nem ad szeretet, maximum barátnő feelinget. Empátia, megértés, valóban ezek lennének a szükségesek, de a legtöbb kurvában ez nincsen meg. Aki igénybe veszi a kurvát az mitől lenne pszcihopata? Az élvezkedni megy oda, és nem azt hagyni hazudozva, élvezetet színlelve, hogy a fél város végigkúrja.

De érthető, hogy mindezt magadra vetted már megint, mivel te is kurva voltál, ráadásul a rosszabb fajtából :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 18:07:58

@Szubrina: Annyi agyuk lehetne, hogy legalább járványválság idején bezárnak. Filmekre is van igény, mégis bezártak a mozik.

A kurvaság egy idős az álló fasszal. Nem véletlenül hívják az ősi mesterségnek.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 18:09:01

@Szubrina: Ha kínálat nem lenne, akkor nem lenne kereslet.

MsIreneAdler 2020.03.22. 19:08:44

@Szubrina: pont ezt említettem, a kurvák néha megideológizálják maguknak ezt a mesterséget. Hogy ők szeretetet adnak, meg ilyenek. Biztos így könnyebb elviselni a mindennapokat, hogy nem szembesíti azzal magát, ami. Ne értsd félre, nem nézem le őket, most is azt mondom, valami olyat csinálnak, amire én képtelen lennék,de azért kitüntetést ne adjunk már nekik.
Na igen, a pornóból azt látják a pasik, hogy úgy kell tolni egy nőnek, hogy a szeme is kigúvadjon. Mert a luvnya azt élvezi a képernyőn. Persze nehéz eltalálni, hogy ne legyen túl kemény, de azért ne legyen túl teszetosza se... Még azt is mondhatnám, hogy lehetetlen, ha nem tudnám, hogy van, akiknek sikerül a művelet :D
Én vagyok naív? Nem én várom majd' 40 évesen az instant szőke herceget... Te el sem tudod képzelni, hogy én hogyan élek, meg se próbáld.

Szubrina 2020.03.22. 19:20:05

@MsIreneAdler: Nem is tudnék, ilyen bugyuta naivitással létezni, a pasid 99%, h megcsal. Kutyából nem lesz szalonna. A faszomse várja a szőke herceget, olvasol te engem???

Szubrina 2020.03.22. 19:21:32

@The Cortez: Mindig a kereslet van előbb. Hiába árulják a franciakrémest, ha senki se veszi meg. Ha viszont mindenki asszereti minden cukiban lesz.

Szubrina 2020.03.22. 19:22:43

@The Cortez: Mikor voltam kurva, az anyád picsája. Másrészt szeretet és empátia nélkül lehetetlen valödi élményt adni.

MsIreneAdler 2020.03.22. 19:36:50

@Szubrina: találgatás, sértegetés, vagdalkozás...ennyit tudsz. Igen olvaslak. Igazad van, tévedtem, mert magad sem tudod mit akarsz. Mint egy nagyranőtt tinilány, egyik nap ezt, a másik nap azt. Egyszer, hogy leigázzanak, egyszer meg hogy ne kelljen alkalmazkodnod. Egyszer nem kell baba, aztán meg rögtön ikrek legyenek. És még reggelig sorolhatnám.... Mókás egy csajszi vagy, szó se róla :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 19:37:15

@Szubrina: Oda-vissza hat egymásra a kettő. Amúgy meg szar a példád, mert a Barátok köztöt sem kérte senki, sokáig nem is volt nézett, de aztán addig nyomatták, míg nézni nem kezdték.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 19:39:01

@Szubrina: Már ezt is letagadod te nyomorult? Te vallottad be a podcastedben. A szeretetet meg az empátiát el lehet játszani. Ebből élnek a kurvák, bár van aki meg sem próbálja. Az legalább őszinte.

Szubrina 2020.03.22. 19:41:21

@MsIreneAdler: Ha jobban figyelnél látnád, h nem mondok ellent magamnak, viszont egyet biztosan látok, hót fos lehet a kapcsolatod, abból, h mennyit lógsz blogokon.

Szubrina 2020.03.22. 19:42:20

@The Cortez: Nah ez a kurvákkal nem így volt, nyomatni se kellett, igény volt rá, hát lettek.

Szubrina 2020.03.22. 19:43:35

@The Cortez: De valójában sosem voltam az, hogy beszélsz te velem? Oszt még meglepôdsz, ha elküldelek anyádba...minden faszi kretén.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 19:49:07

@Szubrina: Senki nem kérte őket.

Csak pár alkalommal. Méghogy sosem :D Látom már megint előbújt az állati, feminista éned.

Szubrina 2020.03.22. 19:52:11

@The Cortez: A hímsovonista éned aktíválta.

MsIreneAdler 2020.03.22. 19:56:24

@Szubrina: gyenge. Azzal turnézol, hogy te micsoda egy jótét lélek vagy, aztán itt próbálsz sértegetni engem, meg mindenfélét kitalálni az életemről. Jó és boldog emberek nem tesznek ilyet.

Szubrina 2020.03.22. 20:00:51

@MsIreneAdler: Amilyen az adjonisten, sosem mondtam, h Jézus vagyok, ha megdobnak kővel, nem kenyérrel fogom visszadobni, te hülyepicsa.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 20:07:56

@Szubrina: Nekem nincs olyan, úgyhogy megint azért jött elő, mert magadra vetted a sorokat.

MsIreneAdler 2020.03.22. 20:14:29

@Szubrina: ugye nem baj, ha nem megyek le erre az alpári "hülyepicsázós" szintre?
(ha bármi normális hangvételű mondandód van, azt szívesen hallgatom)

Szubrina 2020.03.22. 20:16:13

@The Cortez: Lenézed a nőket, ez hímsovinizmus és érzek valami elfojtott dühöt is, basznál minket, de nem kapsz puncit, ezért hát minden nő kurva. Nemigaz?

Szubrina 2020.03.22. 20:20:35

@MsIreneAdler: Leszarom mibe vagy vagy mibe mész le, nekem ez a szint teljesen megfelel, szabad ember vagyok, úgy káromkodok, ahogy tetszik, ettől se több, se kevesebb nrm leszek csak más maximum. Ha neked derogál ignorálsz.

Pont ma beszélgettem egy barátnőmmel erről, a hozzád hasonló provokatív gyökerek kihozzák belőlem a hülyepicsázást, majd utána nektek áll feljebb és ránk mutogattok ujjal, h jujj jujj csúnyán beszél. Ember, jóreggelt!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 20:30:59

@Szubrina: Nem mindet, csak a hozzád hasonló hazudós feministákat. Szerinted viszont minden férfi kretén. Ez feminácizmus. Aki akar az kap pinát. Ellenben te egész nap azon hisztizel, hogy nem kellesz senkinek.

Szubrina 2020.03.22. 20:33:09

@The Cortez: Te nem hisztizel rajta, megoldod, elmész kurvához, mennyire szánalmas már:D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 20:50:08

@Szubrina: Még mindig jobb, mint hisztiblogot vezetni. Nem szánalmas, az a szánalmas, aki bevallja ország világ előtt, hogy kurvának állt, később meg már letagadja :D

MsIreneAdler 2020.03.22. 21:27:56

@Szubrina: nagyon elemedbe találhattam, komolyan ennyire mellre szívtad, hogy én meg téged gondollak naívnak? Onnantól kezdtél el sértegetni. Nézd, rólam lepereg, nem tudsz bántani, de tudom, miért csinálod, és megértelek, sajnállak is érte.
Azért azt el kell mondjam: semmi olyat nem lehet kihozni belőled, ami nincs már eleve benned. A hülye picsa is benned volt, csak kijött :) Nem a csúnya szavakkal van a probléma, de ezt már írtam, hanem azzal, amikor és ahogyan használod őket.
Ignoráljalak? Ööö... Igazából most a kutya nem szólt hozzád itt, te szólítottál meg. Ami nem baj, csak hát na...

Szubrina 2020.03.22. 21:30:03

@MsIreneAdler: Kivételesen én szóltam hozzád, igen, elnézést, de azért kivi lennék, h miért lógsz ott, ahol én, miközben boldog párkapcsolatban élsz?
Ezt sosem értettem, én biztos nem vágynék ilyen helyekre, hanem a párommal csinnék vmit...vagy kamionsofőr?

MsIreneAdler 2020.03.22. 21:55:03

@Szubrina: szeretek írni. Szoktam mondani, hogy grafomán luvnya vagyok :). Mindenkinek van hobbija, nekem most ez. Van, mikor több időm van erre, van, mikor kevesebb. Ha van időm és jó a téma, mint ma, akkor gyakrabban pötyögök ide. Ezt azért nem úgy kell elképzelni, hogy az összes blogot olvasom éjjel nappal.
Egy jó kapcsolat pedig nem attól jó, hogy állandóan a másik seggében van az ember. Fontos, hogy adjunk teret egymásnak. Főleg, hogy ugye most nincs hova menni, csakis virtuálisan :) Mondjuk én most nem bánom, jó itthon. (azért erre térjünk vissza kb. két hét múlva, lehet szálanként tépem majd ki a hajam :D)

Szubrina 2020.03.22. 21:57:47

@MsIreneAdler: Olyan jó együtt, h mindjárt a netre menekülsz a párod elől, de hagyjuk is a "tökéletes" kapcsolatod.

MsIreneAdler 2020.03.22. 22:37:02

@Szubrina: a net nekem nem menekülés, hanem szórakozás. Neked menekülés?
Vicces, ahogy arról fantáziálsz mennyire tökéletes vagy nem tökéletes az én kapcsolatom. Holott én sosem mondtam ezzel kapcsolatban semmit, nem véletlenül. Nekem nem kell bizonygatnom sem neked, sem másnak, hogy boldog vagyok, miért is tenném? Az viszont érdekes, hogy te mennyire próbálod bebizonyítani, hogy szar életem van. Mint írtam, megértem, hogy miért csonálod, szóval gondolj, amit akarsz. De egyetértünk, hagyjuk is az én kapcsolatomat :)
Sokkal érdekesebb elképzelnem Cortez fejét, amint meglátja, hogy ideszemeteltünk a kurvák alá :D Vajon kitilt minket?

Szubrina 2020.03.22. 22:46:28

@MsIreneAdler: Hadd ne keressem vissza, itt fentebb ecsetelted, h mennyire jó a kapcsolatod a paliddal, h kielégíted az összes szexuális vágyát és ha félremenne, azt tudnád mert blabla...ez nem a tökéletes kapcsolatodat hivatott bemutatni? (ami elől a netre menekülsz:DD)

Engem letilthat, nem nagyon érdekel, már.

MsIreneAdler 2020.03.22. 23:11:12

@Szubrina: ó ne cseszd már fel az agyam. Annyit írtam, hogy mellém már nincs szüksége a páromnak arra, hogy kurvához járjon, mert mindent megkap tőlem, amire vágyik. Ebben mi olyan különleges? Ezt értelmezted úgy, hogy felvágok a tökéletes kapcsolatommal. Azért rohadt szánalmas lenne minden olyan kapcsolatot tökéletesnek nevezni, ahol nem kurvázik a fickó... De legalább tudom már mi ment félre.

Szubrina 2020.03.22. 23:15:28

@MsIreneAdler: Áhh szóval mégse tökéletes a kapcsolatod, akkor mire fel törsz pálcát felettem? Légyszi ne válaszolj, elképesztően unalmas veled társalogni!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 23:20:21

@MsIreneAdler: Téged miért tiltanálak le? Szubpina jött ide balhézni megint.

MsIreneAdler 2020.03.22. 23:34:52

@Szubrina: azért tiszta mázli, hogy nem te mondod meg mit csináljak. Ki tört feletted pálcát? Az nem pálcatörés, hogy elmondom, miben nem értek egyet veled. Írtam neked valaha, hogy így éljél, vagy úgy csináld? Nem hiszem.
Mondjuk neked tök mindegy, csak veszekedhess valakivel. Azt megértem, hogy azzal, aki nem ért veled egyet így beszélsz. De aki kedvel, olvas, rendes veled, kiáll melletted azzal is undorító módon bántál. Reactorra gondolok. Elhúzod a mézesmadzagot előtte, hogy gondoltál már rá, hogy legyen valami vele, utána meg leoltod.
Na mindegy. Te viszont még írj valamit nyugodtan, úgysem bírnád megállni, hogy ne a tied legyen az utolsó szó, aztán durcizz, ahogy szoktál.

Szubrina 2020.03.22. 23:39:26

@MsIreneAdler: Szart se tudsz mi van Reactor és köztem, de belepofázol.
Már ne is haragudj de eddig nem volt koronavírus és nem tudtam, h komplett elmebeteg a srác.

MsIreneAdler 2020.03.22. 23:41:30

@The Cortez: mittomén, esetleg te is félrefantáziáltál valamit, amit írtam :D Meg mert leálltam itt vitázni a semmiről tök feleslegesen teleszarva a kommentfalat. Pedig rájöhettem volna már, hogy falra hányt borsó,bármit is írok neki.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 23:47:05

@Szubrina: Már az is elmebeteg, aki normális veled? Valószínűleg a másik sráccal sincs baj, és valójában te vagy az elmebeteg.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 23:49:28

@MsIreneAdler: Nem zavar, ha leállsz vitázni. A kommentfalat meg csak ő szarja tele. Egy darabig nem csinálta, de most megint elkezdte, mivel magára ismert a posztban.
Bármit írhatsz neki, csak a saját baromságát fújja.

Szubrina 2020.03.22. 23:50:32

@The Cortez: Nagyon normális vagy velem...olvasd már miket írtál nekem és rólam...még a levelemre se válaszoltál, de tudod mit, jah az a srác a normális és én vagyok a hülye.

Bocs, h jöttem nem fogok többé!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.22. 23:53:22

@Szubrina: Melyikre nem válaszoltam? Nincs bizonyíték a srác elmebetegségére, és ő is állít rólad furcsa dolgokat.

Ne ígérj olyat, amit nem tartasz meg! Ezt az ígéretedet már vagy 500-szor megszegted.

Szubrina 2020.03.23. 00:02:40

@The Cortez: Nemtom milyen furcsa dolgokat állít rólam, én nem találkoztam velük szerencsére, folyamatosan diagnózisokat vetít rám, olyan betegségekről, amelyekkel ő küzd.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.23. 00:08:47

@Szubrina: Na erről beszéltem. Faszért hazudozol állandóan?

Te is ezt csinálod vele.

Szubrina 2020.03.23. 00:13:04

@The Cortez: Figyelj, most per/pillanat békén hagy, szóval nem kell róla mondanom semmit, de tény, h nem értette meg, h szerettem volna befejezni vele az ismerkedést, mert kiderültek számomra róla, olyan dolgok, amiket én nem tudok elfogadni. Ő meg ezt nem volt hajlandó megérteni, ennyi volt...de most nyugalom van, meglátjuk...én reménykedek, h nem jön többé.

Reactor 2020.03.23. 01:18:36

@MsIreneAdler: Aranyos vagy, de a téma ennél összetettebb :) több okból kifolyólag se lehetett volna köztem és Szub között semmi. Volt egy bejegyzése az elvárásaival, sajnos többnek nem feleltem meg, alapból Szub sose jönne össze olyannal, aki dohányzik, én pedig sajnos szoktam. Hol többet, hol kevesebbet, de napi fél doboz az átlag. A természete meg olyan, amilyen...de mindegy is. Én segítséget ajánlottam néki több dologban is, megpróbáltam logikusan, észérvekkel levezetni a témát, de egyikből sem kért. Én meg úgy vagyok vele, akkor minek erőltessem? A szándék részemről megvolt, de ha nem, hát nem - ő tudja. Kijelentette, hogy nem akar olvasni engem, ki is törölte a néki írt választ, úgyhogy inkább önként eljöttem. Szép volt, jó volt, de hát Nelly Furtado is megénekelte már, hogy egyszer minden jónak vége szakad...
Mindegy, hát én őszinte voltam hozzá. Ha emiatt megharagudott rám, nem tehetek róla. Nem fogok hazudni csak azért, mert azt jobban beveszi a gyomra, sem katonai, sem virológiai kérdésekben.

MsIreneAdler 2020.03.23. 11:25:31

@Reactor: a téma lehet, hogy összetett, és fel sem hoztam volna, ha nem az orrom előtt próbál alázni téged, mikor sem stílusban, sem intelligenciában meg közelíthet téged. Az ilyet nagyon nem bírom. Nem szolgáltál rá, hogy ilyeneket mondjon rólad, én így látom.
Természetesen semmi közöm ahhoz, hogy ti privátban miben egyeztetek meg, vagy hogy ő milyen hangot engedhet meg veled. Szóval többet megpróbálok nem emelni szót emiatt.

Reactor 2020.03.23. 13:23:07

@MsIreneAdler: Áh, akkora most a harag, hogy még privátban se beszélünk. Sajnálom a dolgot, meglátásom szerint Szub fanatikusan retteg, és azt várja, hogy vele együtt mindenki így rettegjen, és vérig van sértve, ha valaki nem így tesz, mert mondjuk ne adj'Isten utána is olvasott a betegségnek hiteles forrásokból.
Én is úgy érzem, hogy nem érdemeltem meg, ahogyan reagált rám, és csak abban bízom, hogy nyár végén, amikor már híre-hamva se lesz a korona vájrösznek, esetleg átgondolja a dolgot. De ha nem, hát az se baj, megszoktam már...szólj igazat, betörik a fejed :)
Mindegy, ezzel a hozzáállással egyetlen embernek árt csak...mindannyian tudjuk, ki az.

Slepy 2020.03.31. 22:42:41

@Reactor: Eltelt 10 nap. Még mindig az a véleményed hogy ez egy bolhából kreált elefánt?

Reactor 2020.04.01. 00:42:42

@Slepy: Igen, a véleményemet továbbra is fenntartom, hogy nagyon túl van lihegve. Sehol nem írtam, hogy tíz nap alatt vége lenne. Nyilván el fog húzódni a járvány, viszont semmiféle tömeghalál meg országos katasztrófa nem lesz. Voltak halálos áldozatai a járványnak idehaza, a firkászok imádják ezt megírni, azt természetesen már nem írják hozzá, hogy kivétel nélkül idősek voltak, emellé még ötven más krónikus nyavalyával is küzdöttek, az rontaná az összképet a jajveszékelésnél. Mindamellett számos pozitív hozadéka is van a járványnak.

Slepy 2020.04.01. 22:23:12

@Reactor: Ezért kell 'túllihegni' hogy semmilyen tömeghalál meg országos katasztrófa ne is legyen.
Valószínű nem egy helyről informálódunk mert ahol én hallgatom nézem a híreket mindig bemondják hogy idősek meg krónikus betegek haltak meg. Átlagéletkoruk 70 év. Szenzációhajhász firkászokat meg ne olvass.

Reactor 2020.04.01. 23:00:55

@Slepy: De fölösleges túllihegni, és ráparáztatni az embereket arra, hogy hét lakat alatt gubbasszanak. Az eltelt 15 esztendőben egymást érték a világvége-apokalipszisnek kikiáltott járványok, ha emlékszel rá.
Kezdődött minden a kergemarha-kórral (vagy szivacsos agysorvadás), utána jött a száj- és körömfájás, aztán a madárinfluenza, aztán a H1N1, utána az afrikai sertéspestis. Volt valami atípusos tüdőgyulladás is közte. Mindegyiknél félreverték a harangot, hogy namostaztán mind megdöglünk egy szálig, a mindenféle újságok, honlapok egymást igyekeztek túllicitálni pánikkeltésben. A járvány valóban el is ért minket, egy ideig terjedt, aztán szép lassan el is halt. A koronavírus se nem veszélyesebb, se nem kevésbé veszélyes, mint a korábban felsoroltak. Felbukkant, most kitombolja magát, aztán elül. Még vélhetően százmillió-egy ilyen alkalom lesz az emberiség történetében, ha sikerülne valahogy egyben tartanunk a bolygót addig, egy idő után hozzá lehet ezekhez szokni.

Slepy 2020.04.01. 23:56:46

@Reactor: Amiket felsoroltál azok kismiskák voltak ehhez képest. Akkor nem állt le az egész világ. Nem maradtak el sportrendezvények, fesztiválok stb stb... Nem volt beszabályozva mikor meddig hova mehettél. Abba nem haltak bele 10-20 ezrek, és nem betegedtek bele 500 ezrek és ki tudja még mennyien fognak. Bár azt mondják június végére lecseng de tuti hogy nem fog és ne legyen igazam. Azokat én sem vettem komolyan de ez durvább semmikép se vedd félvállról.
Ezt a hozzá lehet szokni dumát meg azonnal engedd el! Ez pont olyan mint mikor valamelyik nyugati politikus azt találta mondani, hogy majd a nép hozzászokik a mindennapos terror cselekményekhez. Hát nem fogjuk megszokni sem azt, sem ezt! Nem fogunk belenyugodni és jó pofát vágni egyikhez sem!

Reactor 2020.04.02. 00:37:56

@Slepy: Ebből is látszik, hogy túl van lihegve. Valahányszor megjelent egy új járvány, elindult az intézményesített pánikkeltés, aztán akkorát sem durrant az egész, mint egy verébfing. Most, egy kb. ugyanilyen kaliberű, sőt, a prionokhoz képest SOKKAL jóindulatúbb kórokival van dolgunk, az egész rendezvény-tiltás, kijárási tilalom stb. nagyon a nyihaha túlsó oldala. Körülbelül olyan ez, mintha az AIDS-et úgy akarnák gyógyítani, hogy betiltják a szexet.

Ahhoz szoktam hozzá amúgy, hogy mindig van valami aktuális riogatás, valami mumus, amivel a befolyásolható tömegeket irányítani lehet. Erre váltam érzéketlenné. Anno amikor megjelent a kergemarha-kór, akkor az volt a sláger, hogy ne egyél marhát, ne menj a közelükbe, mert majd jól meghalsz. A befosatott gazdák pedig nemcsak a beteg állatokat ölték le, hanem jóval a járvány után az egészséges állomány felét is lemészárolták (az FHM is írt az esetről, ami nagy szó olyan magazintól, ahol a szex és a nők állnak az első helyen). A hatóságok hiába kezdtek utána meaculpázni, hogy bocsika, kicsit túllőttünk a célon, a károkat ezzel nem lehetett helyrehozni. Szerencsétlen orvosok meg nem győzték a betegek áradatát, akik halálra váltan árasztották el a kórházakat, hogy ugye nem volt prionos a hús, amit ettek. Hozzáteszem, itt még indokoltabb is volt a pánik, mert a prionbetegség az olyan, hogyha megkapja az ember, már áshatja is a sírját, és azért marhahúst eléggé sokan ettek.
Két idős szülőm is van egyébként, és szerintük se kellene úgy tálalni a járványt a nagyérdemű elé, hogy itt a világvége.

Slepy 2020.04.02. 01:12:38

@Reactor: Nem durrant akkorát mert leölték az állatokat azt vége lett. Na de ez a vírus minket támad. Minket nem lehet csak úgy leölni.
Csinálhattuk volna azt is hogy nem vesszük komolyan nem lépünk semmit, vagy csak később mikor már nagy lesz a baj, és akkor most ott tartanánk mint az olaszok, spanyolok, franciák, svájciak, és ahol majd a brittek fognak. Hidd el jobb a bajt megelőzni mint megvárni hogy bekövetkezzen. Avagy jobb félni mint megijedni.
Annak idején mi is ettünk marhahúst nem paráztunk. Megbízható tuti helyről lett hozva.
Egyébként ilyenkor a profit meg a károk másodlagosak. Az emberélet előrébb való.

Reactor 2020.04.02. 01:29:19

@Slepy: Épp ez az - a kergemarha-kór sokkalta veszélyesebb volt, és ember is megkaphatta!!! Állatok terjesztették, ez stimm, csak épp a vágómarhák is, amikből aztán jutott az emberek asztalára bőven. De elég csak a McDonald's-os húspogácsákra gondolni. A kergemarha-kórnak volt akkora potenciálja, hogy komoly vészhelyzeti forrás legyen. Hogy mennyire "megbízható" az a hely, ahonnét a hús hozatva lett, azt sosem lehet tudni, ahogy most se, pláne ha hipermarketben vásárolsz.

Azt nem mondtam, hogy ne lépjünk semmit, sok intézkedés indokolt, sok pedig kifejezetten előnyös. Bocsánat, NAGYON előnyös, pl. az iskola és a melóhelyek bezárása. Sőt, ha a koronavírusnak sikerülne kiszúrnia az ingatlanlufit, egyenesen bálványozni fogják nagyon sokan. Szisszennének ám azok a pezsgők.
Az étterembezárás, kijárási tilalom, meg a többi ilyen baromság viszont durva túltolása az egészséges "jobb félni, mint megijedni" hozzáállásnak. Nem mellesleg semmit nem ér egyik se.

Slepy 2020.04.02. 12:13:22

@Reactor: Nincs még sehol kijárási tilalom, csak rendeletben korlátozzák. Az éttermek is 3 óráig nyitva lehetnek és a melóhelyek sem zártak be mind.
Sztem jól van ez így. Egyék meg a napi menüt azt húzzanak haza ne üldögéljenek ott feleslegesen.

Reactor 2020.04.02. 14:30:38

@Slepy: Egy tányér szaros levest nem lehet leülni és helyben megenni. Bánom is én, hogy csak 3-ig vannak nyitva az éttermek, de hogy már három előtt is csak elvitelre lehet kaját kérni, az egyszerűen röhejes. Cukrászdák, fagyizók dettó. Ez volt a szándékom - bekanalazom a levest, röffentek egy jóízűt utána, egészségemre, és már megyek is haza. Három éttermet jártam végig, ebből az első helyen közölték, hogy max. elvitelre, mintha mittomén, a McDonald's-ba mentem volna, a másik kettő echte zárva volt, mert LYáLY, jön a vájrösz, és mindmeKhalunk...
Na ez a túltolt vírushiszti egyszerűen nevetséges. És teljesen hatástalan is.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.29. 15:28:27

@MsIreneAdler: Ijesztő egy entitás.
Hogyha a politikusok tényleg ”harcnak” tekintenék a korona elleni küzdelmet, akkor nemcsak a normális embereket basztatnák, amiért utcára mennek, hanem akkor az ilyen kurvákat is lekapcsolnák.

Burgermeister 2020.06.13. 07:50:31

Hella! Rendelnek már a josszlanyok? Beindult mar a kurvapiac?

Reactor 2021.09.03. 05:28:50

Na, mostanra ígérték a negyedik hullámot, emberek! Hátha namostaztántutiratélleg eljön itt a nagy világhalál apokalipszis!!!

Mindeközben az a cserép szegény petúnia az ablakpárkányon azt gondolja magában: "Jaj ne, már megint!?"

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.09.16. 18:35:56

@Reactor: Persze, de előtte le kellett zavarni a vallásos konferenciát, valószínűleg a közel jövőben 1-2 meccset is, aztán ha már minden megvolt, akkor jöhet a 4. hullám.

Nevem senki. 2021.09.16. 22:21:49

@The Cortez: Természetesen a részvétel oltási igazolvány felmutatásával.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.09.17. 19:57:42

@Nevem senki.: De csak akkor, ha zárt helyen történik a rendezvény.

Reactor 2022.05.01. 06:47:46

Nnu gyerekek, lement a cirkusz, és sehol nem látom a beígért hullahegyeket & füstölgő romokat.
Rambógyerekek vagyunk mi, túlélünk minden doomzday-t :D

Szub azóta rájött erre magától is, ahogy olvastam. Persze, mea culpázni, azt azóta se. Mert annak a komplett elmebeteg pinaforgónak NEM lehet igaza. És kurvaanyját csakazértis.

:DDDDDD

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.05.08. 00:19:51

@Reactor: Szeptemberre tervezik az 1000.-ik hullámot.

Az még mindig blogol?
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása